ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Εξιτήριο για Γκαλέτι



Βγήκε από το Ιατρικό Κέντρο πριν από λίγο ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Άγνωστο είναι όμως ακόμη το πότε ο ποδοσφαιριστής θα γυρίσει στους αγωνιστικούς χώρους.

Μπλόκο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε 104 κιλά χασίς!

Στις 05.30΄ σήμερα τα ξημερώματα,στο 38ο χλμ. Ιωαννίνων-Κοζάνης συνελήφθη αλλοδαπός, ετών 27, γιατί σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων βρέθηκαν στο Ι.Χ.Ε αυτ/το που επέβαινε ως συνοδηγός δύο (2) σακβουαγιάζ που περιείχαν εκατό (100) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (104) κιλών.
Επιπλέον συνελήφθησαν ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε έτερο όχημα διότι ενεργούσαν ως προπομποί του έμφορτου οχήματος.
Ναρκωτικές ουσίες και τα (2) Ι.Χ.Ε αυτ/τα κατασχέθηκαν ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την σύλληψη του αγνώστου οδηγού του (α) οχήματος.

epirusgate

Να κάνουμε push ups (κάμψεις)!


Νέα χρονιά και στη Βουλή εμφανίστηκαν νέα πρόσωπα. Αλλαγές που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τους αστυνομικούς αλλά και με το υπόλοιπο προσωπικό.
Για καλύτερες, ενδεχομένως, κάμψεις κατέφθασε νέος γυμναστής στο γυμναστήριο του Κοινοβουλίου στην Μητροπόλεως 1.
Άραγε, να ήρθε μέσω ΑΣΕΠ ή μέσω της καινούργιας αξιοκρατικής αντίληψης, για την οποία επαίρεται το ΠΑΣΟΚ;
Το γυμναστήριο είναι ένας χώρος όπου βουλευτές και βουλευτίνες έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν λιγάκι, σφίγγοντας ωστόσο τους κοιλιακούς.
Ένα γυμναστήριο τέλεια εξοπλισμένο. Έχει μέχρι και υπάλληλο, ο οποίος κυκλοφορεί με μια απερίγραπτη …Γερμανίδα. Μια κόκκινη, πανέμορφη πόρσε!

Συνέντευξη του Ε.Τζιόλα


Συντάχθηκε απο τον Στ.Δαμιανίδη   
 στην εφημερίδα της Θεσσαλονίκης (free press) ‘’Karfitsa’’ στον δημοσιογράφο Στ.Δαμιανίδη.
----------------------------------------------------------------
   -   κ. Τζιόλα  συμπληρώνονται οι πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησης του Γ. Παπανδρέου. Κρίνετε θετικό ή αρνητικό τον μέχρι στιγμής κυβερνητικό απολογισμό. 
Για τις εκατό (100)ημέρες, συνοπτικά, θα έλεγα ότι το δίλλημα δεν είναι μεταξύ θετικού ή αρνητικού απολογισμού. Προφανώς η κίνηση είναι προς τα μπρός...

  
 Η κοινωνική αποδοχή και η στήριξη, παρά τις διαπιστωμένες αστοχίες, αντιφάσεις και  αρρυθμίες, είναι σημαντική,ενώ και οι προσδοκίες διακρατούνται. Όμως,όλα τα μείζονα θέματα της χώρας (οικονομία, εθνικά, κράτος) κινούνται  στην....