ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Συνάντηση Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα με Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο

  • Με το Γιώργο Ντόλιο.jpg

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Ντόλιο είχε την Τρίτη 26/1 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η διοικητική μεταρρύθμιση και το πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».
Ο κ. Ντόλιος ενημερώθηκε από τον κ. Χαντάβα για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ενόψει της διοικητικής μεταρρύθμισης και για τις γεωγραφικές ιδιαιτερότητες του Ν. Γρεβενών και εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφτεί τα Γρεβενά και να αναλύσει τη σπουδαιότητα του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» στα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
Δεν έγινε συζήτηση για τον αριθμό των Δήμων που θα περιέχει ο νέος αυτοδιοικητικός χάρτης του Ν. Γρεβενών, επειδή δεν ολοκληρώθηκε ακόμη η διαβούλευση και δεν καθορίστηκαν κοινά κριτήρια για τη συνένωση των υφιστάμενων Δήμων. Ο κ. Ντόλιος επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης για διοικητική μεταρρύθμιση με λίγους και ισχυρούς Δήμους.
Την ίδια ημέρα ο κ. Χαντάβας είχε συνάντηση στη Βουλή με την Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κατερίνα Μπατζελή. Σε αυτή, καθορίστηκε να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Υπουργείο με την  συντονιστική επιτροπή αγροτών Ν. Γρεβενών την Πέμπτη 28/1.

"Γιατρός" ο βοηθός διαιτητή

balla12120.jpgΑπό θαύμα και την σωτήρια παρέμβαση του βοηθού διαιτητή σώθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αετού Ρίου, Δημήτρης Σεϊντής, όταν στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Δία, έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να του γυρίσει η γλώσσα και να χάσει τις αισθήσεις του.
http://www.dokari.gr

Το ποδοσφαιριστή έσωσε κυριολεκτικά η άμεση αντίδραση του α' βοηθού της αναμέτρησης Θανάση Μπούση, ο οποίος μαζί με τους παράγοντες του Δία Παντελή Πεφάνη και Νίκο Κωλέτση κατόρθωσαν να επαναφέρουν τον Σεϊντή, ενώ μάταια οι διαιτητές αναζητούσαν τον γιατρό του αγώνα, Τάσο Δημάκη. Ο τελευταίος σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα δεν βρισκόταν στη θέση του αφού είχε αποχωρήσει από το γήπεδο πριν από το τέλος του αγώνα, ενώ πρόβλημα υπήρξε και με το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στο γήπεδο Σαραβαλίου με 20 λεπτά καθυστερήση. Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Πελοπόννησος. Οσο για τον 15χρονο ποδοσφαιριστή έχει ξεπεράσει πλήρως τον κίνδυνο και είναι πολύ καλά στην υγεία του.