ΣΙΝΕ

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Πα-τέρας βίαζε το 14χρονο αυτιστικό παιδί του.!!!

Προκαταρκτική εξέταση ξεκίνησε η Εισαγγελία Τρικάλων, για να ερευνήσει καταγγελία που έγινε σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν για μακρό χρονικό διάστημα 14χρονος με ειδικές ανάγκες, που φοιτά στο ειδικό σχολείο στις Καρυές Τρικάλων.
Σύμφωνα με την καταγγελία που κατατέθηκε, ο 14χρονος δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα του, κάτοικο Τρικάλων, και η αλλαγή συμπεριφοράς του παιδιού, ήταν αυτή που προκάλεσε την υποψία των εκπαιδευτικών του σχολείου οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να σπάσουν την σιωπή της μητέρας, η οποία προχώρησε στην κατάθεση της καταγγελίας στην Εισαγγελία.
Από κει και πέρα θα ερευνηθεί από ιατροδικαστή αν ευσταθούν οι καταγγελίες προκειμένου να ασκηθεί και ανάλογη ποινική δίωξη, στην περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες.

sportime

Νεκρή γυναίκα στην περιοχή της Ελευθερούπολης απο τη κακοκαιρία


 
Μια γυναίκα νεκρή και μια τραυματίας με κατάγματα στο πόδι τα θύματα της χθεσινής κακοκαιρίας στο Νόμο Καβάλας . Η δυο γυναίκες βρισκόταν κάτω από υπόστεγο στο χωριό Κηπια της Ελευθερούπολης και από την ορμή των νερών τις καταπλάκωσε ο τοίχος του υπόστεγου.

Super League.ποιοί "σφυρίζουν" την 22η αγωνιστική

Ο Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης του συνδέσμου Καβάλας θα διευθύνει το παιχνίδι στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.
Στην αναμέτρηση του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ, διαιτητής θα είναι ο Μιχάλης Τσινιάρης του συνδέσμου Αθήνας ενώ στο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ, θα "σφυρίξει" ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθήνας.

Εξάλλου στον αγώνα του Πανθρακικού με την ΑΕΚ στην Κομοτηνή, διαιτητής θα είναι ο Πέτρος Κωνσταντινέας του συνδέσμου Μεσσηνίας. Πιο αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της 22ης αγωνιστικής είναι:

Άρης-Εργοτέλης(Θανάσης Γιάχος-Χίου)

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός(Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης-Καβάλας)

Πανθρακικός-ΑΕΚ(Πέτρος Κωνσταντινέας-Μεσσηνίας)

Λεβαδειακός-Ατρόμητος(Δημήτρης Καλόπουλος-Μακεδονίας)

Ξάνθη-Λάρισα(Ηλίας Σπάθας-Πειραιά)

Πανιώνιος-Ηρακλής(Τάσος Σιδηρόπουλος-Δωδεκανήσου)

Παναθηναϊκός-Καβάλα(Μιχάλης Τσινιάρης-Αθήνας)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ(Σταύρος Τριτσώνης-Αθήνας)

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Ε.Π.Σ. Κοζάνης (Νέοι) 3-0

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝΕ.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 3-0 (2-0)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΝΕΩΝ
Τετάρτη: 10 Φεβρουαρίου 2010

Φοβερό παιχνίδι διεξήχθη μεταξύ των μεικτών Νέων Γρεβενών και Κοζάνης και στο ενωσιακό γήπεδο, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν άνετα με το ευρύ 3-0. Με αντίξοες καιρικές συνθήκες (συνεχής βροχή) ο αγώνας είχε έναν δαιμονιώδη ρυθμό, με τη μπάλα να εναλλάσσεται μπροστά στις δυο εστίες και τους παίχτες των δυο ομάδων να τα δίνουν κυριολεκτικά όλα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και θα μπορούσαν να προηγηθούν.
 Μετά το 15λεπτο όμως, οι παίχτες του Χρήστου Πλήκα ισορρόπησαν το παιχνίδι και σταδιακά πήραν τα ηνία του αγώνα, με σωστή αμυντική διάταξη και ποδοσφαιριστές από τη μέση και πάνω να πετάνε κυριολεκτικά, να πετυχαίνουν 3 γκολ και να χάνουν τεράστιες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερη διεύρυνση του σκορ. Σημειώνουμε ότι με τη νίκη τους αυτή, οι νέοι των Γρεβενών προκρίθηκαν στις 10 καλύτερες μεικτές του Βορείου Ομίλου, ενώ για πρώτη φορά η Κοζάνη αποκλείεται απ’ τους προκριματικούς.                                                       Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Ε.Π.Σ. Κοζάνης (Παίδες) 1-2

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝΕ.Π.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ 1-2 (1-1)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΠΑΙΔΩΝ
Τετάρτη: 10 Φεβρουαρίου 2010
Δεν τα κατάφεραν οι Παίδες των Γρεβενών, αφού η Κοζάνη τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και κέρδισε τον αγώνα στις καθυστερήσεις και πάλι με ένα φοβερό γκολ του Κυριακίδη. Κάτω από συνεχή βροχόπτωση και οι δυο ομάδες φύλαγαν τα νώτα τους, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λίγες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Ελαφρά υπεροχή είχε η ομάδα της Κοζάνης, αφού οι Γρεβενιώτες αγωνίστηκαν με πολλές ελλείψεις. Στα αρνητικά του αγώνα καταγράφεται το γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ε.Π.Σ. Κοζάνης, αφού ο Χαϊντούτης πριν πλασάρει, σταμάτησε την μπάλα καθαρά με το χέρι.

Συλλήψεις ατόμων που διένειμαν παράνομα το τηλεοπτικό σήμα της NOVA

Δέκα άτομα συνελήφθησαν συνολικά με την κατηγορία για παράβαση των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας κατ΄ επάγγελμα και περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών κατ΄ εξακολούθηση επειδή διένειμαν παράνομα το τηλεοπτικό συνδρομητικό σήμα του μπουκέτου καναλιών της Nova.


Συγκεκριμένα, από τους δέκα συλληφθέντες οι οχτώ είναι ελληνικής καταγωγής και οι δυο αλλοδαποί ενώ άλλοι τρεις Έλληνες βαρύνονται με κατηγορίες ωστόσο δε συνελήφθησαν λόγω του ότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις αυτόφωρου. Οι συλλήψεις προήλθαν έπειτα από καταγγελία της εταιρίας Multichoice Hellas που παρέχει τις υπηρεσίες της Nova για παράνομη διανομή τηλεοπτικού συνδρομητικού σήματος του μπουκέτου καναλιών της Nova όταν κάποιοι με τη χρήση ειδικών συσκευών τύπου Dreambox, υπέκλεπταν, αποκρυπτογραφούσαν και διένειμαν οργανωμένα μέσω Διαδικτύου σε διάφορους χρήστες που είχαν παρόμοιες συσκευές.
Η ζημιά που προέκυψε από τις υποκλοπές την περίοδο 2008-9 ανέρχεται για το ελληνικό Δημόσιο στα 30.520.000 ευρώ.
Οι συλλήψεις ύστερα από συντονισμένες επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Σύρο, Δράμα και Κόρινθο. Τη στιγμή της εφόδου διαπιστώθηκε πως μοιράζονταν παράνομα σε 1.558 χρήστες του Ιντερνετ ηλεκτρονικά "κλειδιά" αποκωδικοποίησης για τα κανάλια του Nova, με αντίτιμο χαμηλότερο από το αντίστοιχο της εταιρίας.
Στα σπίτια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 48 αποκωδικοποιητές dreambox, 14 αναγνώστες ψηφιακών καρτών, 45 κάρτες τύπου "GAMMA", δύο φορητές συσκευές αποθήκευσης, 28 σκληροί δίσκοι, 27 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και διάφορα άλλα πειστήρια. 
πηγή

Κλέφτης έχασε την έξοδο. video

Ο εν λόγω ληστής αποφάσισε να ληστέψει ένα φαρμακείο στο Τέξας, στις 25 Γενάρη.
Μπήκε λοιπόν από την οροφή του καταστήματος σαν τον Ράμπο, και ξεκίνησε την ληστεία.
Όλα πήγαιναν καλά, πήρε λεφτά πολλά αλλά είχε κάνει ένα μοιραίο λάθος: Δεν είχε υπολογίσει πως δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει ποτε την ψηλή οροφή για να βγει έξω, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να προσγειωθεί από αυτή!
Για κακή του τύχη άνοιξε κι ο συναγερμός, η πόρτα ήταν κλειδωμένη και αντί να τη σπάσει και να φύγει... έψαχνε για εξόδους κινδύνου.