ΣΙΝΕ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Το face-book, αφορμή για να αποβληθεί μαθήτρια στα Χανιά...

 http://blogs.pcworld.com/staffblog/archives/facebook.jpg
Με θέμα «ναι, κι εγώ μισώ τη διευθύντρια...» μια 14χρονη μαθήτρια από τα Χανιά έφτιαξε ένα γκρουπ στο Facebook, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για την απομάκρυνσή της από το σχολείο στο οποίο φοιτούσε...
Όπως αναφερόταν στη σελίδα, η οποία γρήγορα έγινε δημοφιλής, αφού γράφτηκαν σε αυτήν περισσότερα από 100 παιδιά του ίδιου σχολείου, αιτία του «μίσους» προς τη συγκεκριμένη εκπαιδευτικό ήταν η αυστηρότητά της. Όπως έγραφαν χαρακτηριστικά, «δίνει συνέχεια αποβολές». Επίσης στο γκρουπ φέρεται να περιέχονταν υβριστικά σχόλια για την εν λόγω καθηγήτρια, ενώ είχε αναρτηθεί από έναν άλλον μαθητή ένα βίντεο που, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειχνε τη διευθύντρια και άλλους εκπαιδευτικούς μέσα στην τάξη να παραδίδουν μάθημα.
Την ύπαρξη του γκρουπ αντιλήφθηκε η μητέρα μιας άλλης μαθήτριας, η οποία θεώρησε σκόπιμο να το αναφέρει στη διεύθυνση του Γυμνασίου Χρυσοπηγής. Την περασμένη Τρίτη έγινε συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου και οι καθηγητές αποφάσισαν ότι «το παιδί πρέπει να αλλάξει σχολικό περιβάλλον». Η απόφαση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους συμμαθητές της κοπέλας, που έφτιαξαν νέο γκρουπ στο Facebook με θέμα «Θέλουμε τη συμμαθήτριά μας πίσω στη Χρυσοπηγή. Θεωρούμε απίστευτα άδικο το λόγο για τον οποίο την απέβαλαν».
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η 14χρονη ζήτησε συγγνώμη από τη διευθύντρια, η απόφαση του συλλόγου των καθηγητών ήταν αμετάκλητη και η 14χρονη έχει ήδη αλλάξει σχολικό περιβάλλον. Όπως είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Χανίων Γιάννης Βόρβος, «η απόφαση να αλλάξει η 14χρονη σχολικό περιβάλλον είναι κατά τη γνώμη μου λίγο υπερβολική. Θεωρώ ότι σε κανένα παιδί δεν κάνει καλό να αλλάζει σχολείο».
Από την πλευρά της, η διευθύντρια σε δηλώσεις της τόνισε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως ακούγονται: «Για το θέμα συγκλήθηκε συμβούλιο διδασκόντων, στο οποίο ήταν παρών και ο πρόεδρος του 15μελούς, και η απόφαση ήταν ομόφωνη». Με τη σειρά του, ο πρόεδρος της Ενωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕ) Χανίων Βασίλης Παπαστάμος μάς είπε ότι «η απόφαση να αλλάξει η κοπέλα σχολικό περιβάλλον ελήφθη και με τη σύμφωνη γνώμη του πατέρα της, ο οποίος θεώρησε ότι θα ήταν καλό για την κόρη του να αλλάξει σχολείο». Εξάλλου, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων Νίκος Βεστάκης δήλωσε ότι «σύμφωνα με το νόμο, δεν μπορεί κανείς να αλλάξει την απόφαση του συλλόγου διδασκόντων. Η διεύθυνση είναι υποχρεωμένη να εκτελέσει την απόφαση».

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ. ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΠ. ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ


Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΡΟΥ: ΣΑΒΒΑΤΟ:13-02-2010, ΄ΩΡΑ: 15.00΄μ.μ.
19η αγωνιστική


ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ

Διαιτητής: Σ. Τσιάκος (ΕΠΣ Θεσπωτίας)
Α΄Βοηθός: Χ. Σούφης (ΕΠΣ Θεσπωτίας)
Β΄Βοηθός: Ε. Κωνσταντίνου (ΕΠΣ Θεσπωτίας)

Παρατηρητής: Π. Σαββίδης (Κοζάνης)
 
Με στόχο την ανάκαμψη και την επιστροφή στις νίκες, προετοιμάστηκαν οι ποδοσφαιριστές των Αεράτων, όλη τη βδομάδα για το αναβληθέν παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλων Αμμοχωρίου. Στα Γρεβενά πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα έχει χάσει τη μάχη της παραμονής και άρχισε ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά. Παρόλα αυτά ο Νίκος Μπαλοδήμος, με ισχυρή δόση αυτοκριτικής, σε δηλώσεις μετά το ματς με το Βατανιακό τόνισε:
«Σήμερα τελείωσε για μας οριστικά πλέον η παραμονή στην κατηγορία. Πληρώσαμε τα λάθη μας και την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων μας. Βέβαια αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και πολλοί νεαροί ποδοσφαιριστές μας, λόγω σπουδών κυρίως, δεν ακολουθούσαν το πρόγραμμα προπονήσεων, με αποτέλεσμα να παρουσιαζόμαστε ασύνδετοι στους αγώνες. Το ότι πέσαμε δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε τα παιχνίδια και θα παραμείνουμε απλοί θεατές. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια, θα αγωνιστούμε για την αξιοπρέπειά μας και για τον κόσμο που πίστεψε σε μας."  Απόντες από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι οι τραυματίες Οικονόμου και Θ. Λάλλος καθώς και ο Χρήστος Μπαλοδήμος (συμπλήρωσε 4 κίτρινες). 
f.bazakas

ΠΥΡΣΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ



22η Αγωνιστική
KYΡΙΑΚΗ: 14 Φεβρουαρίου 2010
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΄Ωρα: 15:00 μ.μ.


ΠΥΡΣΟΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ


Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)
Α' Βοηθός: Λάμπρος Διαμαντής (Ηπείρου)
Β' Βοηθός: Δημήτριος Τίκας (Ηπείρου)

4ος Διαιτητής: Αντώνιος Ζήλος (Λάρισας)
Παρατηρητής: Ηλίας Κωτούλας (Τρικάλων)

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, σπάει η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά, που συνεχίζει το αήττητο σερί της για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι και ανέβηκε ακόμη ένα σκαλοπάτι στον πίνακα, βρισκόμενη αισίως στην τέταρτη θέση με 33 βαθμούς. Στο μυαλό όλων, τώρα, είναι το επόμενο ιδιαίτερα δύσκολο ματς κόντρα στη Νίκη Βόλου το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας από τον αγώνα με τη Βέροια. 
Στα αρνητικά και πάλι του παιχνιδιού, ο κακός αγωνιστικός χώρος, μόνιμο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πυρσός και που πρέπει επιτέλους να δοθεί λύση. Κουρδάκη, Στουρνάρα και Δουλκερίδη δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ανδρέας Παντζιαράς για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παράλληλα μετ' εμποδίων συνεχίζεται και η

Κάτω από την μπούργκα κρυβόταν νύφη αλλήθωρη με μούσι!

Κάτω από την μπούργκα κρυβόταν νύφη αλλήθωρη με μούσι!
Ένας άραβας πρέσβης ακύρωσε τον γάμο του, μόλις διαπίστωσε ότι η σύζυγός του, την οποία δεν είχε δει ποτέ χωρίς μπούρκα, ήταν αλλήθωρη και γενειοφόρος!

Ο πρέσβης συμφώνησε να παντρευτεί με μία υπήκοο χώρας του Κόλπου, βάσει των φωτογραφιών που του είχε δείξει η οικογένειά της και οι οποίες όπως αποδείχθηκε ανήκαν στην αδερφή της, γράφει σήμερα η αραβική εφημερίδα Gulf News.Στις ελάχιστες συναντήσεις τους πριν από τον γάμο, η υποψήφια νύφη φορούσε πάντα μπούρκα και έτσι ο πρέσβης δεν είχε διακρίνει τα χαρακτηριστικά της. Μόλις όμως υπέγραψαν το συμφωνητικό του γάμου και επιχείρησε να τη φιλήσει "διαπίστωσε ότι είχε γενειάδα και ήταν αλλήθωρη".

Αμέσως υπέβαλε μήνυση για "εξαπάτηση" εναντίον των πεθερικών του και πέτυχε την έκδοση διαζυγίου, γράφει η εφημερίδα, η οποία δεν αναφέρει ούτε την εθνικότητα του διπλωμάτη, ούτε αυτή της παρ' ολίγον συζύγου.
πηγή

Χρηματοδότηση οδικού άξονα Γρεβενών - Καλαμπάκας.

Kύριοι,
 
Μετά από αίτημα μερίδας του τύπου, σας αποστέλλουμε αυτούσια την ερώτηση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα για τη χρηματοδότηση του οδικού άξονα Γρεβενών – Καλαμπάκας, όπως και την απάντηση του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γιάννη Μαγκριώτη.
 
Με εκτίμηση,
 
Γραφείο Τύπου Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα.

Γαλλικά «βλέμματα» στον «Τόρο»

Στο Καραϊσκάκη θα βρεθεί σκάουτ της Μαρσέιγ για να παρακολουθήσει από κοντά τον Βασιλη Τοροσίδη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού για το Champions League με τη Μπορντό. Σε αγωνιστική κάμψη η Μπορντό, κάτι που είναι φυσιολογικό, όπως τονίζει στην «Εξέδρα» ο Ακης Ζήκος. Στήριξη των Ζινεντίν Ζιντάν και Κριστόφ Ντουγκαρί σε Λοράν Μπλαν.
Ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει μείνει με μόλις έναν δεξιό μπακ στη Μαρσέιγ, τον 30χρονο Φλοράν Μπονάρ, ο οποίος, εκτός των άλλων, πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι. Ωστόσο, στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Πολύ απλά, γιατί το όνομά του συνεχίζει να «παίζει» για πολύ «βαριά» ονόματα της διεθνούς ποδοσφαιρικής βιομηχανίας, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Λίβερπουλ και η Μπάγερν Μονάχου.
Στο μεταξύ, βρετανική ιστοσελίδα συμπεριέλαβε τον δεξί αμυντικό του Ολυμπιακού στην τετράδα που θα «λάμψει» στο προσεχές Μουντιάλ (Ριμπερί, Χάμσικ και Πίενααρ μπροστά του), αναπαράγοντας το πρόσφατο αφιέρωμα του «IMSCouting», του Πίνι Ζάχαβι.
Ντιόγκο και για την άμυνα!
Ενα πολύ ενδιαφέρον θέμα αποκάλυψε την Πέμπτη (11/02) η βραζιλιάνικη εφημερίδα «Lance». Το δημοσίευμα συνέδεσε τον Ολυμπιακό με ακόμη έναν Ντιόγκο. Τον Ντιόγκο Σιλβέστρ Μπιτενκούρ, ο οποίος είναι αριστερός μπακ και αγωνίζεται ή καλύτερα αγωνιζόταν στη Σάο Πάουλο. Ο 20χρονος μπακ, πριν από έναν μήνα, είχε ζητήσει μέσω δικηγόρου να λύσει το συμβόλαιό του με τη Σάο Πάουλο. Εκτοτε η τύχη του αγνοείται, καθώς ο ίδιος απέχει από τις προπονήσεις και περιμένει απόφαση του δικαστηρίου για να μείνει ελεύθερος.

 Πηγή: InTime

Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ VIDEO ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ...ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΛΟΪ....

ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ...
ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο.....
ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!

irakliowebradio2 

απαντητική επιστολή του Βουλευτή στο Νομάρχη

γρεβενα - τοπικα νεα
Ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας απέστειλε την Πέμπτη 11/02 την παρακάτω απαντητική επιστολή προς το Νομάρχη Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη: 
Κύριε Νομάρχη,
Για την κυκλοφοριακή επιβάρυνση του οδικού άξονα Γρεβενών – Καλαμπάκας, που προήλθε από το κλείσιμο των Τεμπών, αλλά και για τα προβλήματα που δημιουργούνται στο οδόστρωμα του, ενημερώθηκα από πολίτες του Νομού μας πριν από ένα μήνα περίπου.
Επικοινώνησα άμεσα με το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Κύρκο, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι θα πραγματοποιείται συνεχώς και αδιαλείπτως η συντήρηση του οδικού άξονα.

Επικοινώνησα επίσης με το Διευθυντή της Αστυνομικής Δ/νσης Γρεβενών, ο οποίος με ενημέρωσε για τα μέτρα που έχει λάβει για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Πέραν αυτών, κατέθεσα στις 21/01/2010 Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για να με ενημερώσει για τις πιστώσεις που έχουν διατεθεί για τη συντήρηση του εν λόγω οδικού άξονα.
Όπως με ενημέρωσε με επιστολή του ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Μαγκριώτης στις 10/02/2010, η συντήρηση του οδικού άξονα Γρεβενών – Καλαμπάκας θα πραγματοποιηθεί με πιστώσεις που ήδη διατέθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και σε κάθε περίπτωση και κατ’ εξαίρεση το Υπουργείο  θα χρηματοδοτήσει οποιεσδήποτε εργασίες συντήρησης απαιτηθούν.
Σας αποστέλλω για ενημέρωσή σας το κείμενο της ερώτησής μου και την απάντηση του Υπουργείου Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων και είμαι στη διάθεσή σας για κάθε νέα παρέμβασή μου προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλή κατάσταση του οδικού δικτύου. 
 Με εκτίμησηΘανάσης Χαντάβας

Ληστεία με «δόλωμα» γυναίκα

Μία όμορφη νεαρή χρησιμοποίησε ως δόλωμα για ληστεία οδηγού ταξί άγνωστος. Την έβαλε στο όχημα ως πελάτισσα και αφού τους ακολούθησε, όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία λήστεψαν τον οδηγό. Η ληστεία με «δόλωμα» γυναίκα διαπράχθηκε λίγο πριν από τις τρεις τα ξημερώματα, στην διασταύρωση των οδών Τεμπών και Μιλήτου στο Περιστέρι.
Όπως κατέθεσε το οδηγός του ταξί στην αστυνομία, ενώ πήγαινε κανονικά με το όχημά του στην πορεία του, ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά του ένας άγνωστος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα και του έφραξε τον δρόμο Αιφνιδιάστηκε, αφού ,όπως είπε ,δεν περίμενε κάτι τέτοιο «στη μέση του δρόμου». Τον πρώτο όμως αιφνιδιασμό διαδέχτηκε ένας δεύτερος, ακόμη πιο μεγάλος. Πριν καλά - καλά συνέλθει από την παρ΄ ολίγο σκηνοθετημένη σύγκρουση, πάγωσε ξανά. Η γυναίκα που είχε πάρει ως πελάτισσα έβγαλε ένα πιστόλι και αφού τον απείλησε, του άρπαξε 560 ευρώ.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα με την οποία λίγα λεπτά νωρίτερα ο συνεργός της είχε κλείσει τον δρόμο στο ταξί και διέφυγαν.

thenewsbus