ΣΙΝΕ

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ VIDEO ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!


Μου το έστεικε ένας φίλος αυτού του είδους!!!!!!!

ΦΩΚΙΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 0-1. Γ'ΕΘΝΙΚΗ 2ος Ομιλος

(Γεωργίου 71')

Μεγάλη νίκη με διπλό εκτός έδρας για την ομάδα του Πυρσού στον αγώνα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Φωκικού στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄εθνικής κατηγορίας στο βόριο όμιλο. Οι παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά , κατάφεραν να φύγουν με το τρίποντο μετά το εξαιρετικό γκόλ που σημείωσε του Γεωργίου στο 71ο λεπτό της αναμέτρησης και έτσι αναρριχήθηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς .

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι εκκρεμεί και η ένσταση του Πυρσού για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου από τον πρώτο γύρο που ενδέχεται να του δώσει άλλους 3 βαθμούς ενώ όπως όλα δείχνουν και ο αγώνας του δευτέρου γύρου που δεν διεξήχθη την περασμένη Κυριακή αφού η ομάδα της Μαγνησίας δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο, θα είναι υπέρ της ομάδας των Γρεβενών. Έτσι οι «πράσινοι» ενδέχεται να βρεθούν στη 2η θέση με 42 βαθμούς, 3 βαθμούς πίσω από την Αναγέννηση Επανομής που οδηγεί την κούρσα της ανόδου.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Πυρσός δεν θα αγωνιστεί με την ομάδα της Καστοριάς όπως προβλέπει το πρόγραμμα, αφού οι «γουναράδες» αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατοχυρωθεί υπέρ του Πυρσού με σκόρ 3-0.
23η Αγωνιστική
Βισαλτιακος-Εθνικος Φιλιπ. 1-1
Μακεδονικος-Αναγεννηση Επαν. 1-1
Δοξα Κρανουλας-Βεροια 1-2
Νικη Βολου-Θερμαϊκος 0-2
Ρεπό -Κοζανη
Φωκικος-Πυρσος Γρεβενων 0-1
Εορδαϊκος 2007-Τρικαλα 0-0
Καστορια-ΠΑΟΝΕ 0-3α.α.
Οδυσσεας Αν. Σερ.-Αναγεννηση Γιαν. 1-1
http://greveniotis.gr

larissa panthrakikos 0-2 (21-2-10) video

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010περισσότερα εδώ

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΕΡΑΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ 1 - 0 Δ΄ΕΘΝΙΚΗ 3ος Ομιλος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 21 - 2 -2010 η 19η αγωνιστική της Δ' εθνικής.
Φτωχό το τοπικό ντέρμπι και κακοποίηση του ποδοσφαίρου από τις δύο κορυφαίες ομάδες που εκπροσωπούν το νομό Γρεβενών στη Δ' εθνική κατηγορία. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο Βατολάκκου, μόνο ποδόσφαιρο δεν είδαν.
Το μόνο θετικό, ήταν το αποτέλεσμα για την ομάδα μας και η κατάκτηση των πολύτιμων τριών βαθμών, που δίνουν ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Καραγιάννης στο 4ο λεπτό με κεφαλιά.
Το σκορ θα έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, αν οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Π. ήταν εύστοχοι.

Δείτε περισσότερα εδώ 
Αποτελέσματα  21 - 2 - 2010

Αλεξάνδρεια-Απόλλων Αμμοχωρίου

2-1

Βατανιακός-Νάουσα

2-0

Εθνικός Κατερίνης-Νίκη Αγκαθιάς

2-1

Ενωση Αποστόλου Παύλου-Μακεδονικός Φούφας

1-0

Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου - Γρεβενά Αεράτα

1-0

Σιάτιστα-Σβορωνος

0-1

Φλώρινα-Κάστωρ ΑΟ

1-0

Εθνικός Φ.Σ.-Μ.Α.Ε. Ποντίων

0-1

ο φράχτης.... (ανέκδοτα από την /souitavip)

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του.
"Θυμάσαι , λέει ο γέρος στην γριά , που πρωτοσυνατηθήκαμε πριν 50 χρόνια σε ετούτη εδω την καφετέρια και μόλις βγήκαμε απο εδώ σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και σου έριξα έναν π@ύτσο;;;"
"Και βέβαια το θυμάμαι " λέει η γριά.
"Ε λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας , λέω να το ξανακάνουμε και απόψε"
"Βεβαίως " λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυό να βγούν απο την καφετέρια.
Ενας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία , σκέφτηκε , -"γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια" και τους ακολούθησε.
Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα , να κατεβάζει το βρακί να τουρλώνει τον κώλο της και να πιάνει τον φράχτη του εργοστασίου για να στηριχτεί.
Απο πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια , της τον ακουμπάει.
Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο , σεξ που είχε δεί ποτέ ο ματάκιας!
Για 40 λεπτά , χωρίς διακοπή , το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα , κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυό τους ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια.
Στο τέλος κατέρευσαν και έπεσαν στο χώμα.
Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δεί , ουτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο σεξ , πόσο μάλλον απο δυο γερόντια.
"Πρέπει να μάθω το μυστικό τους" σκέφτηκε.
Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο.
-"Παππού , χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιό
είναι το μυστικό σου ; Ετσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια;"
"Λοιπόν παιδί μου" απαντά ο γέρος "υπάρχει μια διαφορά απο τότε.
"Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟΣ !!!!"
souita

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ BIELEFELD


Η Ένωση Ποντίων Bielefeld πιστή στην Παράδοση και Ιστορία της, ξεκινά εντατικά μαθήματα εκμάθησης Ποντιακής Λύρας.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 015122660026 (κ. Λάζαρος Σαββίδης)

Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε στο γραφείο του Συλλόγου Feilenstr 4, 33602, Bielefeld, κάθε Κυριακή από τις 14:30 έως τις 17:30.


Ένωση Ποντίων Bielefeld

Bremer str. 59 33613
Bielefeld - Germany
Tel. 00495213273841
enpo.bi@web.de                     

πηγή

Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού θέλει ο Π. Ψωμιάδης

Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού σχεδιάζει να λειτουργήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε ακίνητο που παραχωρεί η Κτηματική Εταιρία του δημοσίου στη νομαρχία Θεσσαλονίκης, για να στεγαστεί το Κέντρο Ανάπτυξης και Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας.

Το θέμα της παραχώρησης του διατηρητέου κτιρίου, εμβαδού 451 τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται στην περιοχή Λαδάδικα, συζητήθηκε στο νομαρχιακό συμβούλιο.

Η πλευρά Ψωμιάδη επέμενε ότι "είναι καλό να πάρουμε το κτίριο επ αόριστον και να αξιοποιηθεί από τη νομαρχία για τη στέγαση διαφόρων δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα τη λειτουργία Μουσείου Ποντιακού Ελληνισμού".

Άλλοι νομαρχιακοί σύμβουλοι όμως, από την αντιπολίτευση επισήμαναν ότι "η νομαρχία θα χρειαστεί να ρίξει αρκετά χρήματα για να διαμορφώσει κατάλληλα ένα κτίριο, που μπορεί λίγο αργότερα να πωληθεί απ την Κτηματική Εταιρία ή να διατεθεί στο πλαίσιο κάποιων ανταλλαγών".

"Δεν υπάρχει θέμα να χάσει χρήματα η νομαρχία. Το κτίριο θα ανακαινισθεί με χρήματα από Ευρωπαικά προγράμματα, καθώς είναι διατηρητέο και πάντα βήμα - βήμα με τη συνδρομή των αρχαιολόγων", διαβεβαίωσε ο αντινομάρχης Ευθύμης Φωτόπουλος.

Το Κέντρο Ανάπτυξης και Πολιτισμού της Μαύρης Θάλασσας λειτουργεί σήμερα στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Πηγή:e-pontos

Παιχνίδια με το φως...

Οταν η τέχνη, η φωτογραφία και ο φωτισμός μπλέκονται, το αποτέλεσμα είναι μία νέα μορφή τεχνοτροπίας, η οποία ονομάζεται light painting. Για όσους δεν την γνωρίζετε, ήρθε η στιγμή να σας δώσουμε τα... φώτα μας! 
analatos                                                                                                                               

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Σήμερα (19:00)

Το πλέον σημαντικό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, όσον αφορά την κορυφή και την υπόθεση πρωτάθλημα διεξάγεται το βράδυ της Κυριακής (21/2, 19:00GR) στην Τούμπα, με τον τρίτο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Οι πράσινοι με νίκη αγκαλιάζουν τον τίτλο, μετά και την απώλεια του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη, ενώ αν νικήσει ο Δικέφαλος βάζει φωτιά στο πρωτάθλημα, αφού πιάνει τους ερυθρόλευκους και μειώνει τη διαφορά από....

Κυπελλούχος ο Ολυμπιακός, ύστερα από 8 χρόνια!

Ο Ολυμπιακός έβαλε φρένο στην κυριαρχία του Παναθηναϊκού που κατακτούσε πέντε σερί χρονιές το τρόπαιο και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2010! Με το 68-64 ο Ολυμπιακός κερδίζει τον πρώτο του τίτλο στο μπάσκετ από το 2002 όταν είχε πάρει το Κύπελλο με προπονητή τον Σούμποτιτς.

Το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του Παναγιώτη Γιαννάκη ήταν η εξαιρετική άμυνα με 40 κερδισμένα ριμπάουντ (έναντι 30 του Παναθηναϊκού) και το καταπληκτικό παιχνίδι του Μίλαν Τεόντοσιτς που πέτυχε 22 πόντους,  είχε 4 κλεψίματα και βοήθησε την ομάδα του να χτίσει διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο. Στον αντίποδα, σχεδόν όλα τα ατού του Παναθηναϊκού (Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιους, Σπανούλης) βρέθηκαν σε κακή μέρα, ενώ ήταν χαρακτηριστική και η αστοχία των «πρασίνων» στα τρίποντα (6 στα 19).
Στο ξεκίνημα του τελικού οι δυο ομάδες έριξαν το βάρος στην άμυνα και το σκορ ήταν χαμηλό (15-18) στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζει ελαφρώς καλύτερη ισορροπία. Στη δεύτερη περίοδο, το ματς απέκτησε πιο γρήγορο ρυθμό, με τον Ολυμπιακό προς το τέλος του ημιχρόνου να ισορροπεί τα πράγματα και να παίρνει προβάδισμα έξι πόντων. Έπαιξε καταλυτικό ρόλο η πολύ καλή άμυνα που έβγαλαν σ’ αυτό το χρονικό σημείο οι «ερυθρόλευκοι» αλλά και οι λύσεις που έδιναν στην επίθεση ο Τεόντοσιτς και ο Κλέιζα.
Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν μάζευε τα επιθετικά ριμπάουντ το ένα πίσω από το άλλο και τον Τεόντοσιτς να κάνει ό,τι θέλει και να οδηγεί την ομάδα του στο +10 στο 27’ (48-38). Ο Παναθηναϊκός ήταν  εγκλωβισμένος στην πολύ δυνατή άμυνά του αντιπάλου του και δεν έβρισκε λύσεις επιθετικά.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον αέρα των 8 πόντων ο Ολυμπιακός ήλεγξε τον ρυθμό, η διαφορά έφτασε και στο +11 τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και μείωσε σε 64-61. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιάννης Μπουρούσης κάρφωσε εντυπωσιακά και 10’’ πριν το τέλος η διαφορά πήγε στο +5. Ο Διαμαντίδης δεν ήθελε να πιστέψει πως θα έχανε αυτόν τον τίτλο, εκτόξευσε τρίποντη βόμβα, 66-64, στα 6΄΄ και όλα τέλειωσαν όταν ο ΜVP του τελικού, Μίλος Τεόντοσιτς κέρδισε φάουλ, δεν λάθεψε, 68-64 και ο Ολυμπιακός ήταν πια Κυπελλούχος Ελλάδας για 8η φορά στην ιστορία του. 
Διαιτητές: Βορεάδης, Μουζάκης, Γκόντας
Τα δεκάλεπτα: 15-18, 37-31, 50-42, 68-64.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 3 (1), Πεν 7 (2), Τσίλντρες 7, Βούιτσιτς 4, Μπουρούσης 8, Χαλπερίν, Κλέιζα 12 (1), Μαυροκεφαλίδης 2, Βασιλόπουλος, Σχορτσιανίτης 3, Τεόντοσιτς 20 (3)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς):  Τέπιτς, Σπανούλης 4, Περπέρογλου 6 (2), Μπατίστ 10, Φώτσης 2, Χέισλιπ 6, Νίκολας 10 (2), Διαμαντίδης 12 (2), Πέκοβιτς 12, Γιασικεβίτσιους 2
Διαβάστε τι δήλωσαν μετά τον τελικό οι νικητές και οι ηττημένοι
.enet

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ !!! Αυτοκτονία στην Κρήτη!



Ο Ολυμπιακός πλήρωσε το κακό του δεύτερο ημίχρονο και έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Τοροσίδης (29') και Μπούντιμιρ (85') 
Ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι το παιχνίδι στο Παγκρήτιο ήταν σαν τελικός. Ήταν ο πρώτος από τους οκτώ που απέμεναν για να πάρει την κούπα. Η ομάδα δεν αντεπεξήλθε και έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη πετώντας στα… σκουπίδια δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στο πρώτο μέρος ή για να ακριβολογούμε ουσιαστικός, αλλά στην επανάληψη ήταν τραγικός. Η ομάδα ήταν άθλια και το πλήρωσε. Δεν κρατούσε την μπάλα, έδινε την κατοχή στον Εργοτέλη και ο Μπούντιμιρ μας τιμώρησε στο 85ο λεπτό. Έκανε βήματα προς τα πίσω ο Ολυμπιακός με αυτή την απώλεια βαθμών στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, αλλά.......