ΣΙΝΕ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Γερμανική χυδαιότητα κατά της Ελλάδας!

Το αίσχος και η ιεροσυλία δεν έχουν όριο σε ορισμένα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης, που επιχειρούν με κάθε τρόπο να πλήξουν το κύρος της Ελλάδας διεξάγοντας έναν πρωτοφανή πόλεμο λάσπης και διασυρμού εναντίον της χώρας μας. Το σημερινό πρωτοσέλιδο του γερμανικού περιοδικού «Focus», το οποίο διαφημίζεται από χθες στην επίσημη ιστοσελίδα του έντυπου, ξεπερνά..
κάθε όριο ευπρέπειας και ιστορικού σεβασμού. Οπως μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του γερμανικού εντύπου, παρουσιάζεται video που προϊδεάζει τους ακροατές για τη θεματολογία της σημερινής έντυπης έκδοσης και το οποίο εμφανίζει την Αφροδίτη της Μήλου να χειρονομεί χυδαία με το μεσαίο δάχτυλο υψωμένο και τυλιγμένη από τη μέση και κάτω με την ελληνική σημαία. Το άθλιο φωτογραφικό μοντάζ συνοδεύεται από τον κεντρικό τίτλο «Απατεώνες στην ευρω-οικογένεια» και υπότιτλο «Μας στερούν τα χρήματά μας και τι γίνεται σε Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία».
Στο περιεχόμενο του βίντεο εμφανίζεται ένα ζευγάρι Γερμανών που δηλώνουν ανήσυχοι για το κατά πόσο οι απατεώνες του νότου θα αρπάξουν τα λεφτά των τίμιων Γερμανών φορολογουμένων. Παράλληλα, οι δύο πρωταγωνιστές του βίντεο διαβάζουν με πολλή προσοχή μια σειρά από άρθρα και ρεπορτάζ του περιοδικού, τα οποία περιγράφουν την εσωτερική δημοσιονομική ύφεση στην Ελλάδα και τις επιπτώσεις που κάτι τέτοιο μπορεί να έχει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ενα από τα συγκεκριμένα άρθρα φέρει τον τίτλο «Η πτώχευση της Ελλάδας» και σε αυτό, μεταξύ άλλων, παρουσιάζονται στατιστικά στοιχεία και διαγράμματα με την πτωτική πορεία του ευρώ και απεικονίζονται χώρες των οποίων το ισοζύγιο του προϋπολογισμού βρίσκεται «στο κόκκινο».
Ακόμη πιο σκληρό είναι το ρεπορτάζ με τον τίτλο «Δύο χιλιάδες χρόνια πίσω. Από την κούνια μέχρι την αυλή της Ευρωπαϊκής Ενωσης: Ελλάδα, παρακμή άνευ προηγουμένου. Πώς έγινε αυτό;», ενώ στο ίδιο τεύχος φιλοξενούνται και εκτιμήσεις υποτίθεται διακεκριμένων οικονομολόγων του εξωτερικού οι οποίοι υπερτονίζουν την κρισιμότητα και την επικινδυνότητα της κατάστασης. Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει το γεγονός ότι αρκετοί Ελληνες του εξωτερικού που είδαν το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο στη διαδικτυακή έκδοση του περιοδικού έσπευσαν να το καταδικάσουν με ηλεκτρονικά μηνύματα που απέστειλαν.

πηγή
Υ.Γ. ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟ ΣΑΣ ΦΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

Ο Πρωτέας «διέσυρε» την Γουμένισσα.

αθλητικα - αθλητικα νεα
Συντάχθηκε απο τον greveniotis   
Επικράτησε με σκορ 39-83.
Το μυαλό όλων τώρα στρέφεται στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής στα Γρεβενά.
Ένα εύκολο παιχνίδι είχε ο Πρωτέας στην Γουμένισσα με την τοπική ομάδα.
Η ανωτερότητα του Πρωτέα φάνηκε από τα πρώτα λεπτά , όπου δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης και έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 20-39. Το ίδιο και στο 2ο ημίχρονο, με την ομάδα των Γρεβενών να αγωνίζεται με σοβαρότατα  και με ουσία στις τελικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να έρθει φυσιολογικά το τελικό 39 – 83. 
Ο Πέτρος Μουρουζίδης  έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες , εν όψη του ντέρμπι με τον Φίλιππο Βέροιας την Κυριακή 28 2ου στα Γρεβενά που θα κρίνει πολλά .

Τους πόντους πέτυχαν οι: Κλωνάρας 12, Χιόνος 16(4), Καλομενίδης 2, Σπανός 5(1), Ρίγγος , Ρέπας 9(1), Μουράτογλου 5(1), Κωνσταντιδης 9(1), Τζέλος 10, Ακσιχέρογλου 7, Τζήμας 8(1), Γάτος 2

Ορισμός αναβληθέτων αγώνων ΕΠΣ Γρεβενών

Αναρτήθηκε από Fotis Bazakas Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2010 

Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κάνει γνωστό ότι στις 24-02-2010 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 3.00 μμ θα διεξαχθούν οι αναβληθέντες  αγώνες της Α΄Κατηγορίας 1. ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ ΚΑΜΒ. ΔΕΣΚΑΤΗΣ
Α΄Κατηγορίας 2. ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 Επίσης οι αγώνες πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας 16ης Αγωνιστικής
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ- ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ
ΚΕΡ.ΜΕΓΑΡΟΥ – ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ
ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΚΕΡ.ΙΤΕΑΣ
ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ –ΑΛ. ΚΙΒΩΤΟΥ
Θα διεξαχθούν στις 27-02-2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 3.00 μμ Οι αγώνες της Β΄ Κατηγορίας της 15ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 28-02-2010 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 3.00 μμ  

Oι "αφελείς" νεροκουβαλητές του κεμαλισμού, οι φορείς της ιδεολογίας του "Σφάξε μου Γκαζί μου ν' αγιάσω"



του Σάββα Καλεντερίδη

Πριν από λίγες ημέρες έγινε μια "βιβλιοπαρουσίαση" στην Αθήνα, όπου προσωπικότητες της πολιτικής επιστήμης και του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκλήθησαν να μιλήσουν για την έκδοση στα ελληνικά του βιβλίου "NUTUK, Ο ΜΕΓΑΣ ΡΗΤΟΡΙΚΟΣ, του Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ".

Όσον αφορά στη σκοπιμότητα της έκδοσης, ασφαλώς και θα έπρεπε να μεταφραστούν και να εκδοθούν οι λόγοι του Μουσταφά Κεμάλ, για να έχουν πρόσβαση οι μελετητές αλλά και ο απλός λαός σε κείμενα και γεγονότα που ούτως ή άλλως καθόρισαν την πορεία του Ελληνισμού.

Γιατί μιλάμε για ένα πολιτικό πρόσωπο, που με τις αποφάσεις και τις πράξεις του συνέπραξε σε ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας και της ανθρώπινης ιστορίας, στη γενοκτονία 1.500.000 ανθρώπων, του Ελληνισμού του Πόντου, της Θράκης και της Ανατολής.

Αφού λοιπόν παραδεχτούμε ότι είναι κατ' αρχάς χρήσιμη η έκδοση, άς μας επιτραπεί να εκφράσουμε μερικές απόψεις για το βιβλίο και ....

Δραστηριότητες Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα.

Στην τελετή 
Ορκωμοσίας Νεοσυλλέκτων.JPGΣτην περιφερειακή συνδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/2 στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε ο βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Στην εν λόγω συνδιάσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλος Γερουλάνος, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κύρκος, οι Βουλευτές, οι Νομάρχες, οι Πρόεδροι των ΤΕΔΚ και εκπρόσωποι φορέων Δυτικής Μακεδονίας. Ο κ. Υπουργός ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα αρμοδιότητάς του που αφορούν τους Νομούς της Δυτικής Μακεδονίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Χαντάβας επισκέφτηκε τα δημοτικά διαμερίσματα Οροπέδιο και Μέγαρο. Το Σάββατο 20/2 ο κ. Χαντάβας παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων που πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο Γρεβενών. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συμμετείχε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Γραφεία του ΠΑΣΟΚ Ν. Γρεβενών με την παρουσία του μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Μαρίας Παυλίδου, του Γραμματέα και των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αντικείμενο τη χωροταξική προσέγγιση του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Χαντάβας παρευρέθη στην κοπή πίτας του Συλλόγου Αβδελλιωτών «Η ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ» που πραγματοποιήθηκε στον Τύρναβο.