ΣΙΝΕ

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Επίθεση Τζούλιας σε δημοσιογράφο

[alexandratou_05.jpg]
Μόνο ξύλο δεν έφαγε ο δημοσιογράφος του Star που θέλησε ένα σχόλιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την έφοδο του ΣΔΟΕ στην εταιρεία παραγωγής του πορνό dvd.
Με πουά τσεμπέρι στο κεφάλι, η ξανθιά πρωταγωνίστρια τράπηκε σε φυγή, ενώ μπροστά στην κάμερα μπήκαν ο μανατζέρ της και οι σερβιτόροι του μαγαζιού όπου τραγουδάει, έτσι, για να τους καμαρώσει και αυτούς η μαμά τους στην TV.
Κι ενώ όλοι κυνηγούν τα λεφτά και οι «προσωπικές στιγμές» συνεχίζονται να κρέμονται στα περίπτερα έναντι 19,90, ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση της Τζούλιας και να κυνηγήσει την αλήθεια στην... μοιρασιά της πίτας.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
«Έχω πάρει τις αποφάσεις μου, απλώς, θέλω μια περιγραφή ακριβώς των γεγονότων από την ίδια την κυρία Αλεξανδράτου για να μπορέσω να προσχωρήσω όσον αφορά το πραγματικό μέρος», δήλωσε ο γνωστός ποινικολόγος.Μα για ποιό πραγματικό μέρος μιλάμε;
Αυτό που έχουμε δει εδώ και μέρες όλοι ή για εκείνο που δεν είδαμε, δηλαδή την συμφωνία της «χοντρής» μπίζνας με το dvd; 
kakopouli

Βρήκε το ΣΔΟΕ το συμβόλαιο 200.000 euro της Τζούλιας Αλεξανδράτου;

[sti-julia]
Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Σήμερα από το πρωί το σώμα Ελεγκτών του υπουργείου Οικονομικών έχει μεταβεί στην εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών Σειρήνα που κυκλοφόρησε το καυτό video της Τζούλιας Αλεξανδράτου και το έχει κάνει κυριολεκτικά φύλλο και φτερό.
Οι ελεγκτές της υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών (πρώην ΣΔΟΕ) ψάχνουν να βρουν οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο για τη νόμιμη ύπαρξη και διακίνηση αυτού του βίντεο όπως τα τιμολόγια και τα παραστατικά διακίνησης του καθώς και το πολύκροτο συμβόλαιο της τραγουδίστριας-μοντέλου στο οποίο κανονίστηκε σύμφωνα με έντονες φημολογίες το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200.000 ευρώ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...
Επίσης, το κλιμάκιο ελέγχου έχει εντολή να ελέγξει όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου μετά και την πρόσφατη αγορά πολυτελούς βίλας στην περιοχή της Εκάλης. Γι’αυτό το λόγο άλλωστε, ελεγκτές της ΣΔΟΕ έχουν μεταβεί αυτή τη στιγμή στο σπίτι της τραγουδίστριας για περαιτέρω έρευνα και συμπλήρωση στοιχείων. Σύμφωνα, μάλιστα με τις πληροφορίες μας, το κλιμάκιο ελέγχου σκοπεύει να ερευνήσει και σπίτια στενών συνεργατών της Τζούλιας.
Πάντως, να αναφέρουμε πως το DVD με το πορνογραφικό υλικό έχει πουλήσει περισσότερα από 200.000 αντίτυπα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε σε όλα τα περίπτερα, γεγονός που μας κάνει να αναλογιστούμε ότι τα κέρδη της εταιρείας παραγωγής είναι αναρίθμητα. Αν όμως ισχύουν οι φήμες και βρεθεί να ισχύει το πολυσυζητημένο συμβόλαιο της Τζούλιας, τότε θα αποδειχτεί πως το ξανθό μοντέλο ούτε θύμα της υπόθεσης είναι και κάθε άλλο παρά ζημιωμένη έχει βγει.
kakopouli

Μοίρασαν... τεσσάρες!

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα οι Σάλκε και Μπόχουμ στους αγώνες τους για την 25η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Αμφότερες φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα τις αντιπάλους τους. Γκέλα της Μπάγερν. 
Μοίρασαν... τεσσάρες!
Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν σήμερα οι Σάλκε και Μπόχουμ στους αγώνες τους για την 25η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκα. Αμφότερες φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα τις αντιπάλους τους. Γκέλα της Μπάγερν. 
Η Σάλκε διέσυρε με 4-1 την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη ενώ η Βόλφσμπουργκ νίκησε με το ίδιο σκορ την Μπόχουμ στο γήπεδό της. Όσο για την Μπάγερν Μονάχου υπέπεσε σε βαθμολογικό... ολίσθημα στην Κολονία μένοντας στο 1-1. Σε αναμετρήσεις για την 25η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Κολονία-Μπάγερν Μονάχου       1-1

Βέρντερ Βρέμης-Στουτγκάρδη    2-2

Αμβούργο-Χέρτα Βερολίνου      1-0

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης-Σάλκε   1-4

Φράιμπουργκ-Ανόβερο           1-2

Βόλφσμπουργκ-Μπόχουμ          4-1

Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ         19:30

Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν        7/3

Νέες αναβολές σε Δ’ Εθνική & τοπικό πρωτάθλημα…

Νέες αναβολές σε Δ’ Εθνική & τοπικό 
πρωτάθλημα…
Νέες αναβολές σε Δ Εθνική & τοπικό πρωτάθλημα…
Μπορεί να μπήκε ο Μάρτης, αλλά ο χιονιάς συνεχίζει το δικό του «παιχνίδι». Για άλλη μια φορά (όπως συνηθίζεται φέτος) η ξαφνική χιονόπτωση το βράδι πριν την διεξαγωγή των αγώνων του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, υποχρέωσε την ΕΠΣ Φλώρινας να αναβάλει την αγωνιστική, μεταθέτοντας την για το επόμενο Σαββατοκύριακο 13 - 14 Μαρτίου 2010. Το ίδιο έπραξε και η αρμόδια επιτροπή Δ’ Εθνικής (η οποία λαμβάνει υπόψη τις αποφάσεις της ΕΠΣΦ) αναβάλλοντας την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΣ Φλώρινα με τη Νάουσα.
Ηλίας Ιωαννίδης

Παράξενο θαλάσσιο φαινόμενο στην Αίγινα και γενικά στον Σαρωνικό

Ένα πολύ παράξενο και ανησυχητικό, θαλάσσιο φαινόμενο παρουσιάστηκε χθες το πρωί στην Αίγινα.
Στις 11:00 το πρωί η στάθμη της θάλασσας άρχισε σταδιακά να ανεβαίνει μέχρι που κάλυψε το λιμάνι και το παραλιακό δρόμο του νησιού. Το φαινόμενο συνεχίστηκε για περισσότερο από 3 ώρες.
Άλλο ένα παράξενο ήταν τα ψάρια που έβγαιναν στην επιφάνεια της θάλασσας λες και ήθελαν να αναπνεύσουν.
Επίσης στα αστέρια της Γλυφάδας η κάμερα της zougla.gr κατέγραψε την άνοδο της στάθμης σήμερα το μεσημέρι.
Παρόμοια μηνύματα για το ίδιο φαινόμενο υπήρξαν και από τον Πόρο, την Ύδρα, καθώς και από την παραλία του Πόρτο Ράφτη.

www.apn.gr

Μένει ο Γαϊτάνος

naousa_logo120.jpgΔεν έγινε τελικά δεκτή η παραίτηση του Στέφανου Γαϊτάνου από τη διοίκηση της Νάουσας. Οι Γαλάζιοι με ανακοίνωσή τους γνωστοποίησαν την παραμονή του Στρατηγού και την στήριξη στο πρόσωπό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΦΑΣ Νάουσα:

"Η Διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα συνεδρίασε έκτακτα σχετικά με την παραίτηση του κ. Γαϊτάνου που ο ίδιος ανακοίνωσε, και μέσα στα πλαίσια μίας καλής συνεργασίας και σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει και υπογράψει αμφότερες οι δύο πλευρές, αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του κ. Γαϊτάνου".

dokari