ΣΙΝΕ

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Είναι καλά στην υγεία τους οι δύο συμπολίτες μας που ενεπλάκησαν σε τροχαίo



http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/0/9/5/41095/ambulanse.JPGΣύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει καμία ανησυχία η κατάσταση της υγείας των δύο Γρεβενιωτών που το απόγευμα ενεπλάκησαν σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή "το πηγάδι του Μιμή".Μετά την σφοδρή σύγκρουση των δύο οχημάτων τους,( κατ' άλλους μετωπική), τόσο η κατάσταση του...
Σάκη Λούδα, όσο και η κατάσταση του Κώστα Χασιώτη  είναι σταθερή και σίγουρα (πληροφορία από  Ιατρικές πηγές), εκτός κινδύνου.

Σήμανση αυτού του μηνύματος Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα

Αθανάσιος Χαντάβας.jpgΕρώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς την Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και  Ναυτιλίας κατέθεσε την Τετάρτη 17/3 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας στο Τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής.  Θέμα της ερώτησης η διαχείριση του Ειδικού  Προγράμματος Ανασυγκρότησης Δυτικής Μακεδονίας ( Ε.Π.Α.ΔΥ.Μ). 
Αναλυτικά:
 
Κύρια Υπουργέ,

bolley. O Γρεβενιώτης Στέλιος Πιπέργιας.

΄Αλλαξε τα δεδομένα στο ελληνικό βόλλεϋ ο Γρεβενιώτης Στέλιος Πιπέργιας. Γεννημένος το 1985 με ύψος 1.89 μ., είναι απ' τους καλύτερους πασαδόρους του ελληνικού πρωταθλήματος και έδωσε με την απόδοσή του και το πάθος του, μεγάλη ώθηση στην ομάδα του το Φοίνικα Σύρου. Πρώην παίχτης του ΄Αρη και του Ηρακλή, σίγουρα το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποτελέσει το πρώτο όνομα στις μεταγγραφές, αφού η μέχρι τώρα πορεία του, τον κατατάσσει στους καλύτερους ΄Ελληνες βολλεϋμπολίστες.

Εκδρομή στα... Τρίκαλα έκανε ο Ολυμπιακός που νίκησε με 109-74

Ο Ολυμπιακός πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στα Τρίκαλα, όπου και συνέτριψε την τοπική ομάδα με 109-74 και έδειξε πως δεν επηρεάστηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του All Star Game στην Κρήτη. Αντίθετα παρουσιάστηκε σοβαρός και συγκεντρωμένος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ενώ...

Δεν απεργούν οι βενζινοπώλες σε Κρήτη, Γρεβενά, Θεσσαλονίκη

Διαχώρισαν τη θέση τους από την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος οι πρατηριούχοι στους νομούς της Κρήτης, Γρεβενών και Θεσσαλονίκης και δεν θα μετάσχουν στην αυριανή απεργία του κλάδου.
Η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι η απεργία θα πραγματοποιηθεί κανονικά στους υπόλοιπους νομούς της χώρας. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πρατήρια που βρίσκονται στις περιοχές που δεν θα μετάσχουν στην κινητοποίηση, να παραμείνουν κλειστά, με...

Στο νοσοκομείο από το αλκοόλ, μαθήτρια στα Χανιά

Μετά το χασίς... το αλκοόλ. Στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε σήμερα μαθήτρια που βρισκόταν στα Χανιά, με το λύκειο της στο πλαίσιο της πενθήμερης εκδρομής.
     Ο γιατρός του ΕΚΑΒ Στέλιος Λαμπάκης, δήλωσε: "Σήμερα κλήθηκε το ΕΚΑΒ να παραλάβει και να μεταφέρει στο νοσοκομείο μια μαθήτρια από σχολική εκδρομή, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Είναι το πρώτο περιστατικό για φέτος, αλλά αυτά τα κρούσματα υπάρχουν πάντα στις μαθητικές εκδρομές".
   Τιο περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στις  συλλήψεις μαθητών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε σχολικές εκδρομές με...

ΑΡΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ 3 - 1 Κύπελο Ελλάδος

Ο Χαβίτο πέτυχε το τρίτο γκολ 
 Στις 25 Μαρτίου η ρεβάνς στην Καβάλα.
Σαφές προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Άρης με το 3-1 επί της Καβάλας στον πρώτο ημιτελικό. Οι Ισπανοί Κόκε (26' πεν, 68') και Χαβίτο (85') πέτυχαν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τα γκολ της ομάδας του Κούπερ. Η Καβάλα είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ονουάτσι (45'). Η ρεβάνς θα γίνει την Πέμπτη 25 Μαρτίου στο “Ανθή Καραγιάννη.” Μια μέρα νωρίτερα (24 Μαρτίου) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός Παναθηναϊκού – ΠΑΣ.

Πως θα πάρετε επιδότηση για να αλλάξετε κουφώματα

Φοροαπαλλαγές, απευθείας επιχορηγήσεις και δάνεια με επιδότηση επιτοκίου προβλέπει το πρόγραμμα βελτίωσης της ενεργειακής συμπεριφοράς κατοικιών, που ανακοίνωσαν σήμερα η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη και ο υφυπουργός, Γιάννης Μανιάτης.
Όπως έγινε γνωστό, το πρόγραμμα προβλέπεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος θα είνα....
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μακεδονικός Φούφας - Μ.Α.Ε. Ποντίων
1-4
Φλώρινα - Νάουσα
2-0
Απόλλων Αμμοχωρίου - Εθνικός Φ.Σ.
2-4
Επόμενοι αγώνες
21/03
1600
Εθνικός Κατερίνης - Ενωση Αποστόλου Παύλου
21/03
16:00
Νίκη Αγκαθιάς - Απόλλων Αμμοχωρίου
21/03
16:00
Α.Ε.Π. Βατολάκκου - Βατανιακός
21/03
16:00
Σβορωνος - Νάουσα
21/03
16:00
Φλώρινα - Αλεξάνδρεια
21/03
16:00
Γρεβενά Αεράτα - Μακεδονικός Φούφας
21/03
16:00
Εθνικός Φ.Σ. - Σιάτιστα
21/03
16:00
Κάστωρ ΑΟ - Μ.Α.Ε. Ποντίων

Για το θαύμα στη Γαλλία ο Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι, έχοντας μείνει πλέον εκτός και της διεκδίκησης του τίτλου, δεν έχουν παρά να τα δώσουν όλα για το θαύμα απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας φιλοδοξώντας να φύγουν νικητές από το Μπορντό συνεχίζοντας έτσι την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.
Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς προσανατολίζεται να στήσει την ομάδα του με

Αριστοτέλης Σκύδρας - Γ.Σ. Γρεβενών 0-3

Κυριακή: 14 Μαρτίου 2010
Αριστοτέλης Σκύδρας - Γ.Σ. Γρεβενών 0-3
21η αγωνιστική
΄Ανετη επικράτηση του Γ.Σ.Γ., επί μιας ομάδας χαμηλής δυναμικότητας, που αποτελείται από νεαρές κυρίως παίχτριες, που δεν έχουν την εμπειρία των κοριτσιών του Χρήστου Χαντέ.
 Ο Γ.Σ.Γ., δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και

Συνεδρίαση του ΚΤΕ Ενέργεια υπο την προεδρία του Θανάση Χαντάβα.

Αθανάσιος Χαντάβας 
(2).jpgΣτη συνεδρίαση του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Ενέργειας προήδρευσε σήμερα ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας. Μετά τη συνεδρίαση το Γραφείο Τύπου Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:
“Για τo νομοσχέδιο «Μέτρα για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης κατά την τελική χρήση, ενεργειακές υπηρεσίες και άλλες διατάξεις» ενημερώθηκε από την Υπουργό,  Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη και τον Υφυπουργό, Γιάννη Μανιάτη, ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας (ΚΤΕ) Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συνεδρίασε σήμερα υπό την προεδρία του  Εισηγητή του ΚΤΕ, Θανάση Χαντάβα.
Η Τίνα Μπιρμπίλη επισήμανε ότι