ΣΙΝΕ

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΒΕΡΟΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1. ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.


ΒΕΡΟΙΑ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1 
(Δημ. Στ. Βέροιας)

(3' Λαναρής φάουλ, 45' αυτ Βελώνης - 32' Γεωργίου σουτ) ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νατσιούρας (Λάρισας), Πεντζερετζής (Κιλκίς).


Μπορεί η ομάδα της Βέροιας να φέρει τον τίτλο της “βασίλισσας”, ο Πυρσός έδειξε όμως με την ανωτερότητα του ποιος ήταν ο “Βασιλιάς ”του γηπέδου. Έναν τίτλο όμως που του στέρησε ο γνωστός διαιτητής κύριος Βαλιώτης με το μη καταλογισμό δύο πέναλτι (29ο και στο 32ο λεπτό) και ακυρώνοντας

Η απάντηση της ΑΕΠΙ για το gamato.info

«Η ελευθερία κάποιου όταν ξεπερνά τα όρια, καταδυναστεύει την ελευθερία του άλλου, γίνεται ασυδοσία και τυραννία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση με το λουκέτο στο gamato.info, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτήσιας.
«Η ελευθερία του διαδικτυακού χρήστη βαφτισμένη ...

Μαδενικός Φούφα - Κάστωρ 5-1 στον εξ αναβολής αγώνα


Μαδενικός Φούφα πέντε… αστέρων! Καταιγιστικός ήταν ο Μακεδονικός Φούφα που επικράτησε στον εξ αναβολής αγώνα με 5-1 του Κάστωρ, ο οποίος παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και

Έρχεται ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών

Την ανεπίσημη έλευση του Νέου Διοικητή στο Νοσοκομείο Γρεβενών κ. Μιχάλη Γαβρίδη,  καταγόμενου από τα Αναβρυτά Γρεβενών, είχαμε σήμερα στα Γρεβενά. Είναι θέμα ημερών η επίσημη τοποθέτηση του, δήλωσε στον Star Fm ο
πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Δυτ. Μακεδονίας κ. Καχλάν  Σιριανός. 
Συνεχίζεται η επίσχεση εργασίας των Γιατρών. Ο πρόεδρος στη συνέντευξή του, αναφέρθηκε και στη

Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών


Σε ισχύ τίθεται από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών αυτοκινήτων, ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, εν όψει της εξόδου για τις διακοπές του Πάσχα.Οι απαγορεύσεις ισχύουν απο τις 15:00 έως τις 22:00 και τη Μεγάλη Παρασκευή για το ρεύμα εξόδου από 06:00 έως τις 16:00.

πηγή

Τοπική αθλητική επικαιρότητα


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoENDpaTCGh_jIRmq2OwAp_shTvom6-K5f9FdGoz_hkRy6XV-7B41gIzH4bjp2iw9w0EfFCa1T3H88e8oa9r_pQcibb4JwUsLKyrJYlwwyWsngxlq_7ZqFOm4EzLYXSuJg9rCW1vGPov4/s1600/%CE%A4%CE%A3%CE%95%CE%A4%CE%A3%CE%99%CE%9B%CE%91%CE%A3+%CE%9A%CE%A9%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%A3+1.jpg
  • Μεγάλη Τετάρτη και ο τελικός κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών είναι γεγονός.
  • Διαιτητές οι κ.κ. Κ. Τσέτσιλας, Ρίγγος και Φώλιας. 4ος ο κ. Μωυσιάδης.
  • Ο Στέφανος προπόνησε εντατικά τους παίχτες της Κιβωτού στο

Champions League

Λιόν - Μπορντό 3-1


Η Λιόν με δύο γκολ του Λισάντρο Λόπες κέρδισε με 3-1 την Μπορντό στο "Ζερλάν" και έχει μεγάλο πλεονέκτημα για πρόκριση στους "4" του Champions League.

ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Κρις, Μποντμέρ, Αλί Σισοκό, Μακούν, Τουλαλάν, Πιάνιτς (65' Σέλστρεμ), Ντελγκάδο (86' Γκοναλόν), Μπάστος (65' Γκοβού), Λισάντρο Λόπες.
ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Σαλμέ (82' Ενρίκε), Σανέ, Σιανί, Τρεμουλινάς, Φερνάντο Μενεγκάτσο, Πλάσιλ, Γκουφράν (84' Μπεγιόν), Ουέντελ (71' Ζουσιέ), Γκουρκούφ, Σαμάκ.


Μπάγερν - Μάντσεστερ Γ. 2-1


Η Μπάγερν με μεγάλη ανατροπή κέρδισε με 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μόναχο και έχει το ελαφρύ προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού στο "Ολντ Τράφορντ".

ΜΠΑΓΕΡΝ: Μπουτ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντεμιτσέλις, Μπάντστουρμπερ, Φαν Μπόμελ, Πράνιτς (89' Τίμοστσουκ), Χαμίτ Αλτιντόπ (86' Κλόζε), Ριμπερί, Τόμας Μίλερ (73' Μάριο Γκόμεζ), Όλιτς.
ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.: Φαν Ντερ Σαρ, Γκάρι Νέβιλ, Ρίο Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ (73' Βαλένσια), Φλέτσερ, Σκόουλς, Νάνι (82' Γκιγκς), Παρκ (70' Μπερμπάτοφ), Ρούνεϊ.

news24plus

Πρόκομ - Ολυμπιακός: 81-78


Η χαλαρότητα του πρώτου ημιχρόνου και η αμέλεια των τελευταίων λεπτών, όταν η Πρόκομ έκανε ό,τι μπορούσε για να χάσει, οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην ήττα με 81-78 και το Παρίσι μπορεί να περιμένει τουλάχιστον μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη και το 4ο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες. 

Και η Κρήτη στην Τουρκία...!! Αφυπνισθείτε Έλληνες!



Girit 
Türkleri / Sanal Alemde Her tarafa Yayılıyoruz/Girit Adaları , Girit 
Yemekleri , Girit Müzikleri , Girit Resimleri , Girit Tarihi , Giritli 
Akrabalar

 Δεν θα γράψουμε πολλά πράγματα...μπείτε εδώ (http://www.giritturk.com/ ) και θα βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα σας!!Κατά τα άλλα εμείς εδώ έχουμε ένα κράτος και έναν υπουργό που τους πειράζουν τα συνθήματα του στρατού; Λες και οι ειδικές δυνάμεις των Τούρκων, των Σκοπιανών και των Αλβανών δεν λένε τέτοια συνθήματα; αυτοί

NEO ΔΣ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλου Σειρηνίου.

Με ιδιαίτερα ικανοποιητική συμμετοχή, εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγάλου Σειρηνίου  "ΤΟ ΛΕΙΨΟΚΟΥΚΙ".  Πριν από τη διαδικασία των εκλογών έγινε κριτική πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. και προτάσεις των μελών για την παραπέρα πορεία του Συλλόγου.
Υποψήφιοι για το Δ.Σ. και ψήφοι που έλαβαν:
1) Τσιάτσιος Γρηγόρης        31 
2) Ντώνας Βαγγέλης             30
3) Μήτσιος Σαράντης            29
4) Κόκκινος Αχιλλέας           22
5) Ντώνα Σοφία                     33
6) Βαζάκα Θωμαή                 22
7) Μπαλντούμη Βικτωρία    17
Εκλέγονται οι 5 πρώτοι. Την Κυριακή του Πάσχα στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. θα γίνει η κατανομή των αξιωμάτων.
Εκλέχτηκαν επίσης ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής οι: Καλαμπούκας Γιάννης, Καλλίδης Μίμης και Μπαλντούμης Γιώργος.
Τα ηνία λοιπόν του Συλλόγου πέρασαν στα χέρια νέων παιδιών από τους οποίους περιμένουμε πολλά!!
Φώτης Μπαζάκας

Superleague σχόλια του Φώτη Μπαζάκα!!!

-Πληγώθηκε. Ταλαντεύτηκε. Αμφέβαλλε. Επηρεάστηκε. Παρόλο που θέλει έναν πόντο ακόμα, δεν το σιγούρεψε ο Ντοκ.
 - Δύσκολο χειμώνα έβγαλε, φαίνεται όμως να τα καταφέρνει. Θα πάρει πρωτάθλημα ο βάζελος ελέω θείου.