ΣΙΝΕ

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

A΄ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

21 η Αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σειρήνα – Μέγαρο 4-2
Καρπερό – Ιτέα 2-1
Κιβωτός - Δήμητρα 3-3
Κοκκινιά - Κτηνοτροφικός 0-4
Αγ. Γεώργιος - Αμυγδαλιά 2-1
Δεσκάτη - Φελλί 3-0 α.α
Παλιουριά – Μηλιά 2-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Από τα Φάρσαλα σε όλη τη Ελλάδα!!!

ΤΟ e-mail ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ".

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τη στήριξή σας...

"Παρακαλούμε για τη δημοσίευση και την προώθηση της προσπάθειάς μας"
Από τα Φάρσαλα σε όλη τη Ελλάδα!
Η διαδρομή χωράφι - καταναλωτής, χωρίς οποιονδήποτε μεσάζοντα και έμπορο, των αγνών αγροτικών Φαρσαλινών προϊόντων αποκλειστικής παραγωγής μας, φαίνεται ότι επιβραβεύεται από τους καταναλωτές με την μεγάλη ανταπόκριση που έχει η ιστοσελίδα μας.
Το www.kontogiannis.eu στους λίγους μήνες λειτουργίας του έχει...

TO NEO DVD ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ....Κυκλοφόρησε νέα τσόντα με Ποδοσφαιριστή...

Κυκλοφόρησε πριν απο λίγο νέα τσόντα της Τζούλιας στο διαδίκτυο. Όπως φαίνεται είναι ερασιτεχνικό βίντεο και μάλλον κυκλοφορεί εν αγνοία της. Ο σύντροφός της είναι...    σύμφωνα με την περιγραφή κάποιος ποδοσφαιριστής. Στο τέλος της ταινίας, ακούγεται ο μάνατζέρ της, Φουρθιώτης, να δίνει εντολή στον καμεραμάν να κλείσει το βίντεο.
Link : http://www.thebest.gr 
TO NEO DVD ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΕΔΩ !!!

Αυτή είναι η αλήθεια για την Μερκούρη

Η Ειρήνη Μερκούρη, έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις, όχι ολική επέμβαση στο πρόσωπο, αλλά κάποια μπότοξ, και μια μικρή επέμβαση στα χείλια της. Ο λόγος που δεν εμφανίζεται είναι ότι χρειάζεται να περάσει καιρός μέχρι να ξεπρηστεί. Η συνέντευξη στην Μαρία Σταματέρη, δεν έχει γίνει, για να επανέλθει το πρόσωπό της σε φυσιολογικά επίπεδα.

Link : http://troktiko.blogspot.com

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πρόστιμα και 12 απουσίες!

Χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ επιβλήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Λούα Λούα και στον Ματ Ντάρμπισιρ για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν το τελευταίο διάστημα. Ο Κογκολέζος συνεχίζει να προπονείται μόνος του, όπως και ο Χεσούς Ντάτολο.

Στη σημερινή προπόνηση οριστικοποιήθηκε η απουσία του Ραούλ Μπράβο...

ΕΔΩΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ 6 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ....ΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ....


http://fwtokoyskoysi.blogspot.com/2010/04/blog-post_5138.html

Νεκρός ο Πολωνός πρόεδρος σε αεροπορικό δυστύχημα

Νεκρός είναι ο πρόεδρος της Πολωνίας Λεχ Κατσίνσκι, η σύζυγός του και άλλοι 132 επιβάτες –μεταξύ των οπίων πολλά μέλη της πολωνικής κυβέρνησης- όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη κατά την..

Κατάσχεση 1 εκατ. λαθραίων τσιγάρων στον Θερμαϊκό

Φορτηγό πλοίο, με σημαία Ουκρανίας, το οποίο μετέφερε 1 εκατ. πακέτα λαθραία τσιγάρα, εντοπίστηκε στις 3 τα ξημερώματα στο Θερμαϊκό Κόλπο, με αποτέλεσμα τόσο αυτό όσο και το φορτίο του να κατασχεθούν από τις αρμόδιες αρχές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι διωκτικές αρχές εντόπισαν το πλοίο με την ονομασία "SVESA" στη θαλάσσια περιοχή Χαλάστρα Καλοχωρίου του Θερμαϊκού Κόλπου και μάλιστα «τη στιγμή που επιχειρήθηκε να...

Και άλλος βιασμός μέσω Facebook



Σοκ στην κυπριακή κοινή γνώμη προκάλεσε υπόθεση βιασμού 11χρονης από 38χρονο , την οποία γνώρισε στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook. Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί στην Εθνική Φρουρά ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης.
Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτησή του. Ο δράστης αντιμετωπίζει κατηγορίες για...

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Δευτέρα 12 Απριλίου στις 19:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης (Λεωφόρος Νίκης 13, 2ος όροφος), για την παρουσίαση του δημοσιογράφου-συγγραφέα Τάσο Κοντογιαννίδη με την ευκαρία της κυκλοφορίας του μυθιστορήματος του "Αργοναύτες του Έρωτα".
Για το βιβλίο και την προσωπικότητα του βραβευμένου συγγραφέα θα μιλήσει ο Σάββας Καλεντερίδης. Τον ομιλητή θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχη Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Αποστολίδης.
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Λεωφόρος Νίκης 13
Τ.Κ. 54623
Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310277315 begin_of_the_skype_highlighting              2310277315      end_of_the_skype_highlighting και 2310241753 begin_of_the_skype_highlighting              2310241753      end_of_the_skype_highlighting

Fax 2310279173

www.efxinos.gr

info@efxinos.gr

Τραγικό περιστατικό κακοποίησης σκύλου στο Καβούρι Βουλιαγμένης




Η σκυλίτσα βρέθηκε καμένη στην παραλία του Καβουρίου
Αθήνα


Περιστατικό απίστευτης κακοποίησης σκύλου σημειώθηκε στο Καβούρι Βουλιαγμένης. Μία αδέσποτη σκυλίτσα βρέθηκε καμένη στην παραλία της περιοχής, όπου περιφερόταν τις τελευταίες ημέρες. Το ζώο είχε βαρύτατα εγκαύματα στο στόμα, τα μπροστινά πόδια και την κοιλιά.Τη σκυλίτσα βρήκε στην περιοχή ένας φιλόζωος που πηγαίνει καθημερινά τα σκυλιά του βόλτα στην παραλία και το τελευταίο διάστημα τους συνόδευε το άτυχο ζώο.