ΣΙΝΕ

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 4 - 3 (2-2)

Κυριακή: 18-04-2010
Δ΄ΕΘΝΙΚΗ -26η αγωνιστική   3ος ΄Ομιλος

Για δείτε και σχολιάστε !!18 χρονών αριστερό χαφ τον προτείνει ο μπαρμπαλιάς λένε !!!!


ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΘΕΜΗΣ 7

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 1-2

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του ο Φίλιππος Γρεβενών. Οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Μπόλη πέρασαν μέσα κι απ' την Πτολεμαϊδα καταβάλλοντας εύκολα την αντίσταση του Ηρακλή με 1-2. Σε καμία περίπτωση το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο Φίλιππος είχε πλήρη υπεροχή και αν οι παίχτες του ήταν πιο εύστοχοι, το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου.
Τα γκολ για το Φίλιππο πέτυχε ο διαμόνιος Καραγκιόζης

ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ 0-3 α.α... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ!!!



Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΟ Φελλίου, δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο. ΄Ετσι ο αγώνας κατακυρώνεται στη Σειρήνα με σκορ 0-3.
Μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Α΄ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, πολύ δύσκολα ο Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ θα χάσει το πρωτάθλημα, αφού πλέον η διαφορά από το δεύτερο της βαθμολογίας Καμβουνιακό Δεσκάτης, είναι πλέον 5 βαθμοί.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΑΣΜΑΤΑ & ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ

KTHNOTΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 1-1 (1-1)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilA5TXlF-p1IdaMRN4gz71aKniu9eRcH_p4PNz8WIjPqeqr3ypl2F26689qFy9biklihf57KxvYuOiQZhQ41s87AaKNb0PxtWPk2_sIFAIojH0BApulN1PZ_haWCAPUPUNt_JGL_lDYc4/s1600/3.jpg 
 Δυο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου άφησε ο Καμβουνιακός στην Καληράχη. Μέτριο το παιχνίδι στο ντέρμπι της αγωνιστικής, δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το πανέμορφο γήπεδο της Καληράχης. Ισορροπημένο το παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες, πολλά φάουλ και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. ΄Ακαρπη υπεροχή είχε ο Καμβουνιακός, έξυπνα...

Παρουσίαση της έκδοσης:«Συνταγές του Πόντου»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποντίων Γυναικών "Θρυλορίου Ροδόπης" οργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά Ποντιακής Κουζίνας και παρουσιάζει την έκδοση «Συνταγές του Πόντου» την Κυριακή 18 Απριλίου 2010, στις 8.00 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Ξενία Κομοτηνής. Παράλληλα με την ομιλία και την θεωρητική προσέγγιση οι συμμετέχοντες θα γευθούν πιάτα της ποντιακής κουζίνας μαγειρεμένα με μεράκι.
e-pontos
Πηγή: Ο Χρόνος

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Posted: 17 Apr 2010 09:00 PM PDT
Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης ανταποκρινόμενος στην παράκληση μέλους του, για συγγενικό του πρόσωπο, απευθύνεται στην ευαισθησία των συμπατριωτών μας, με την παρακάτω έκκληση για βοήθεια μιας μητέρας:


«Το Μαράκι μας.

Ήταν ένα γέλιο ολόκληρη. Το προσωπάκι της έλαμπε από χαρά.
Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’αυτήν.
Στα εννιά της χρόνια η παιδική ξεγνοιασιά έδωσε τη θέση της στον αγώνα για ...

Απεργούν γιατί τους απαγόρευσαν τη μπύρα στη δουλειά

Ο καθένας με τον πόνο του αυτοί οι εργαζόμενοι. Άλλοι απεργούν επειδή χάνουν τις θέσεις, τα λεφτά ή τη σύνταξή τους κι άλλοι επειδή? δεν τους επιτρέπεται πλέον να πίνουν τις μπύρες με το καφάσι εν ώρα εργασίας.
Περίπου 800 υπάλληλοι της ζυθοποιίας Carlsberg κατέβηκαν σε απεργία την περασμένη Τετάρτη στην Κοπεγχάγη αντιδρώντας στην πρωταπριλιάτικη (όχι, δεν ήταν αστείο) απόφαση της εταιρείας να απαγορεύσει στο προσωπικό της την κατανάλωση μπύρας όλες τις ώρες εκτός του μεσημεριανού διαλείμματος.
Υπό τα εν λόγω νέα μέτρα, μόνο οι οδηγοί (δηλαδή, ακριβώς εκείνη η ομάδα εργαζομένων η οποία θα έπρεπε να πίνει λιγότερο) διατήρησαν το δικαίωμα να «κατεβάζουν» τρεις μπύρες εκτός διαλείμματος.
Η απεργία συνεχίστηκε και την Πέμπτη με αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στις αποστολές προϊόντων σε ολόκληρη την χώρα και να αναγκαστεί να επέμβει η Συνομοσπονδία βιομηχανικών εργατών της Δανίας.
Σημειωτέον πως η δανέζικη Carlsberg είναι η τέταρτη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο. 
http://pournari.blogspot.com/2010/04/blog-post_6497.html