ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

UEFA Champions League....Τα βλέμματα στο "Καμπ Νόου"

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Η Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά επί θητείας Πεπ Γκουαρδιόλα βρίσκεται τόσο πολύ με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει να δικαιολογήσει το χαρακτηρισμό που τη συνοδεύει από πέρσι, ως την καλύτερη ομάδα του πλανήτη. Οι "μπλαουγκράνα" υποδέχονται την Ιντερ στον επαναληπτικό του 3-1 στο "Μεάτσα".
  Σήμερα το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα ή λίγο...

Champions League: Στον τελικό η Μπάγερν (video)

Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε με 3-0 της Λιόν μέσα στο "Ζερλάν" και προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Σκορερ και των τριών γκολ της Μπάγερν ο Όλιτς (26', 67', 78').



πηγή

Απίστευτο: Σούβλισαν 35χρονο και χαροπαλεύει!



Ένα πρωτοφανές περιστατικό φρίκης πέρα από τα όρια της φαντασίας, προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο!
Ένας 35χρονος στα Χανιά δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όταν κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι, τον σούβλισαν στην κυριολεξία με...

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τις αθλήτριες του Γ.Σ.Γ.


Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Α΄και Παγκορασίδων Α΄(13-15 χρονών), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 στο ΄Αργος Ορεστικό (Καστοριά).
Οι αθλήτριες του Γ.Σ.Γ. που συμμετείχαν στους αγώνες, έφεραν τις παρακάτω επιτυχίες:
1) ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, 13 χρονών: 2η θέση στα 1.000 μ. με χρόνο 3΄11΄΄. Η μικρή αθλήτρια του Συλλόγου έκανε μια φοβερή κούρσα πιάνοντας το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ΄.
2) ΖΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΙΑ, 13 χρονών: 3η θέση στα ...

2ο εφηβικό-παιδικό Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών στην Κομοτηνή

Στις 15 Μάη στο Κλειστό Γυμναστήριο ΤΕΦΑΑ
Πυρετωδώς προετοιμάζονται τα ποντιακά σωματεία του νομού μας, αλλά και όλης της περιφέρειας για το δεύτερο εφηβικό παιδικό φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην πόλη της Κομοτηνής στις 15 Μάη και στο οποίο θα συμμετέχουν χορευτικά τμήματα όλων των συλλόγων της περιφέρειας. Συγχρόνως τα ποντιακά σωματεία του νομού μας προετοιμάζονται και για την...