ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

“Ροζ” σκάνδαλο σε λύκειο!

Πρωταγωνιστές του σκανδάλου ο 55χρονος λυκειάρχης και οκτώ ανήλικες μαθήτριες....
Ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστές λυκειάρχη και οκτώ ανήλικες μαθήτριες ηλικίας από 14 έως 16 ετών, έφτασε στο διοικητικό εφετεία της Αθήνας.
Σύμφωνα με το “Έθνος” στο δικαστήριο προσέφυγε ο 55χρονος λυκειάρχης ζητώντας να...

Νόσος... αλλεργιών στην Κοζάνη

Το 30% των κατοίκων της περιοχής υποφέρουν από αλλεργικές ρινίτιδες, όταν ο μέσος όρος σε όλη τη χώρα είναι μεταξύ 10% - 20%. Ευθύνονται τα αιωρούμενα σωματίδια, υποστηρίζουν οι ειδικοί. Τριπλάσιο από το πανελλαδικό αλλά και της γειτονικής Φλώρινας είναι το ...

Προτιμάτε με επιμονή προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα!!!

Προτιμάτε με επιμονή προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα: Η πιο απλή και πρακτική λύση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας!
Αποτελεί πλέον κοινή συνείδηση ότι τα δημόσια οικονομικά της χώρας μας βρίσκονται σε τόσο απελπιστική κατάσταση ώστε ...

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Ε Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ (JUNIORS) 2-0 (0-0)

Κυριακή: 9 Μαϊου 2010
Ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών
Φανταστικό ποδόσφαιρο απ’ τους πιτσιρικάδες των Ενώσεων Γρεβενών και Φλώρινας, σ’ ένα «χορταστικό» παιχνίδι με 2 γκολ και πάρα πολλές φάσεις στις δυο εστίες. Η Ε.Π.Σ. Φλώρινας είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες στο α΄ημίχρονο...

Μεταμόρφωση – Πρωτέας 76-67




Τα δεκάλεπτα: 18-20, 38-40, 55-50, 76-67
Μεταμόρφωση Β. (Βλιώρας): Καραγεωργός Γ. 3 (1), Σερμετης 10, Ντίκας 9, Καραγιώργος Θ. 8 (2), Υφαντόπουλος 5 (1), Θεοχάρης Α. 14 (2), Παρασκευάς 16, Τοπούζης 11.
Πρωτέας Γρεβενών (Κατσάλης): ...Αξεχέρογλου, Σπανός 5 (1), Μουράτογλου 17 (2), Ρίγκος 10, Ρέππας 4, Κλωναράς 7, Καλομενιδης 5 (1), Τζέλλος, Χιόνος 16 (3), Γάτος 2, Δήμου 8.
Η επόμενη αγωνιστική (16/05):
Έδεσσα - Φοίνικας Λ.,
Γουμένισσα - Αιγινιακός,
ΝίκηΒ. - Αίολος Τρ.,
Βελβεντό - Μεταμόρφωση Β.,
Πρωτέας Γρ. - ΧΑΝΘ,
Λασσάνης - Αργος Ορ.,
Φίλιππος Β. - Αετός Κιλκίς.

Γ' ΕΘΝΙΚΗ - Πυρσός - Οδυσσσέας 0-1


Ο Πυρσός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ , κάτι που κατάφερε η ομάδα των Σερραίων.
Το χρυσό γκολ που πέτυχε ο Μπαργκάν στο 87 για τους φιλοξενούμενους κράτησε την ομάδα του Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και ελπίζει να παραμείνει  στην κατηγορία.

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Σουμουλίδης, Νάιντος, Γουνελάς, Σερέτης, Στουρνάρας, Γκέτσιος, Κουρέλας (75 Καραγιάννης), Γκαρόζης, Γεωργίου, Βελώνης (83 Αλεξανδρής), Δούμας.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σαμουηλίδης, Γκάγκας, Τριανταφυλλίδης, Γκότοβος, Καρυπίδης, Μεσερδής (70 Ξανθόπουλος), Παυλίδης, Κουκούτσης, Τσεμπερίδης, Μπαργκάν, Γαϊδαρτζής.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ LUDENSCHEID "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ"


Σύλλογος Ποντίων Ludenscheid "Παναγία Σουμελά"
Verein der Griechen aus Pontos e.V.

Ludwigstr. 12a

58507 Lüdenscheid

Tel: (+49) 02351-20083 begin_of_the_skype_highlighting              (+49) 02351-20083      end_of_the_skype_highlighting

c.tsartsampalidis@yahoo.de

e-Pontos

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ


Εκδηλώσεις Μνήμης

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων Μνήμης για την ημέρα "Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου" ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Ν. Αττικής
1. Την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010 και ώρα 12 μ.μ. στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Αμφ. Σάκη Καράγιωργα) θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Δρ. Φίλη Γεώργιου με θέμα: Οι Γεωπολιτικές Πτυχές της Γενοκτονίας".
Θα ακολουθήσει προβολή της ταινίας μικρού μήκους "Pontos The Movie" σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Στεφανίδη και ...