ΣΙΝΕ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος από 1η Σεπτεμβρίου

Καθολική απαγόρευση του καπνίσματος από 1η ΣεπτεμβρίουTην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, επέλεξε η υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου,  για  να ανακοινώσει τα  αυστηρά  μέτρα για την απαγόρευση του καπνίσματος.
Από 1η Σεπτεμβρίου απαγορεύεται χωρίς εξαίρεση το κάπνισμα σε όλους τους...

Ένα αφιέρωμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο


 

Κριστιάνο Ρονάλντο: Υμνεί τη στρογγυλή θεά

Ζητωκραυγάζει για ένα γκολ ενάντια στην Ουγγαρία στο πλαίσιο του World Cup 2010   .....συνεχίζεται...

Αθλητικές ματιές.....του Φώτη Μπαζάκα


- Πάει και ο 2ος ο Πορτογάλος. Πήρε παπούτσι κι αυτός.
- Λες να μας προετοιμάζουν για την πώληση του Βιερίνια;
- Ρε τι κάνει ο Γιουβαρλάκης. Μεγάλος ανακατωσιάρης....
- Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου τό' κλεισες το σπίτι μου.
- Για να καταλάβω κι εγώ βρε παιδιά. Τελικά ο Σαλπιγγίδης είναι αμείλικτος επαγγελματίας που αφήνει τον ΠΑΟΚ στον...

Οι 100 καλύτεροι παίκτες στην ιστορία του Μουντιάλ (video)

 Μεγάλη ψηφοφορία διοργάνωσε η ιστοσελίδα marca.com για την ανάδειξη των 100 κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1966 κι έπειτα.
Οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του ισπανικού site εξέφρασαν με την ψήφο τους τις προτιμήσεις τους ανά θέση, με τον Ίκερ Κασίγιας να μαζεύει τις περισσότερες.
Αναλυτικά:...

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Ζεβλάκοφ


Τους τίτλους τέλους της καριέρας του στον Ολυμπιακό έριξε τη Δευτέρα ο Μίχαλ Ζεβλάκοφ, ο οποίος ενημέρωσε τη διοίκηση για την πρόταση της Ανκαραγκουτσού και αρνήθηκε την προσφορά των "ερυθρολεύκων" για συμβόλαιο 1 έτους. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως έχει...

Green Point Stadium-Κέιπ Τάουν


Ένα από τα πιο καλλιτεχνικά κέντρα ποδοσφαίρου στη Νότιο Αφρική, το νεόκτιστο Green Point Stadium βρίσκεται σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της πόλης του Κέιπ Τάουν.Στο Green Point Stadium θα γίνει ο...

Έπαιξε ο Γκαλέτι!!!


Ένα ολόκληρο ημίχρονο (στο πρώτο) αγωνίστηκε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι στο σημερινό φιλικό, φιλανθρωπικού χαρακτήρα Toν αγώνα διοργάνωσε το τοπικό σαίτ arcadia-sports και έγινε με σκοπό την ενίσχυση του... Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) του Δήμου Μαντινείας. Ο Αργεντινός χαφ του Ολυμπιακού γνώρισε την αποθέωση από τους 500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στο ματς σκόραρε και ο πατέρας του, Ρούμπεν Οράσιο!
Θέμα συζήτησης ήταν το γεγονός ότι ο Γκαλέτι… παραβίασε την ιατρική εντολή να μην αγωνίζεται τόσο πολύ, αλλά, πάντως, δεν φόρτσαρε και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος και πολύ χαρούμενος που ξαναέπαιζε ποδόσφαιρο.
Επίσης, αγωνίστηκαν για ένα 45λεπτο και οι Γιώργος Αμανατίδης, Νίκος Σαργκάνης, ενώ σε ολόκληρο το παιχνίδι έπαιξε ο Μιχάλης Καψής.
Από τους παλαιμάχους του Αστέρα Τρίπολης, αξίζει να σημειωθεί η συμμετοχή στο φιλικό των Σωκράτη Οφρυδόπουλου και Κώστα Καλογιαννίδη.
Για την ιστορία, να πούμε ότι το φιλικό, ανάμεσα στους παλαιμάχους που έχουν παίξει στα πρωταθλήματα της Αρκαδίας και της ομάδας αποτελούμενης από διάφορους ποδοσφαιριστές, έληξε ισόπαλο 4-4.
http://www.woop.gr/article/1841/epaixe-o-gkaleti

Eνα αστέρι γεννιέται

"Ιπτάμενος" Οζιέ στη ΠορτογαλίαΤην πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι πανηγύρισε ο οδηγός της Citroen Junior, Σεμπαστιάν Οζιέ στον αγώνα της Πορτογαλίας. 

Ο Γάλλος κατάφερε να κρατήσει πίσω του τον Αλσατό οδηγό της Citroen, Σεμπαστιάν Λεμπ, ο οποίος  κέρδισε στις τέσσερις από τις πέντε ειδικές της ημέρας.
«Είναι ένα φανταστικό συναίσθημα και είμαι...

TOP 10- Οι 10 μεγαλύτερες κόντρες μεταξύ Εθνικών Ομάδων



image description

Νο 1: Αγγλία-Αργεντινή: Το γνωστό Clasico για τους Αργεντίνους φιλάθλους. Αιτία για αυτή τη βεντέτα είναι η εισβολή στα νησιά Φόκλαντς, καθώς και Το Χέρι του Θεού από τον Μαραντόνα.

3ος Αγώνας Αγάπης....ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗ 4-5 (2-2)

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗ 
 4-5 (2-2)

Η Γενική Συνέλευση της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης στο Mediterranean Princess

Εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Τ.Α.Π.

Πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο παραλιακό Hotel Mediterranean Princes η Γενική Συνέλευση των μελών της Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης με θέματα το διοικητικό απολογισμό της σαιζόν που ολοκληρώθηκε και τη μετατροπή του ερασιτεχνικού σωματείου ΜΑΕ Ποντίων Κατερίνης σε ΤΑΠ με την εκλογή του νέου Δ.Σ. που είναι πενταμελές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ σε αίθουσα του παραλιακού ξενοδοχείου με την παρουσία 50 και πλέον μελών του ...

Ο παλιόφιλος ο ΧΑΡΥ ΚΛΙΝ σχολιάζει

Oι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!

. Ανακοινώθηκε ότι οι εργαζόμενοι στις δημόσιες υπηρεσίες θα διακόψουν την οχτάωρη στάση τους για τρίωρη προειδοποιητική εργασία!

. Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να...

Ημερήσια εκδρομή του ΚΑΠΗ


Το   ΚΑΠΗ    του  Δήμου Γρεβενών διοργανώνει
ημερήσια εκδρομή στα Τρίκαλα και στη Λάρισα
την  Τετάρτη  2  Ιουνίου 2010
Όσα  από τα μέλη ενδιαφέρονται να δηλώσουν
συμμετοχή στην κοινωνική λειτουργό του ΚΑΠΗ
κ.  Πιπέργια Μαρίνα
Τιμή εισιτηρίου:  5ευρώ
 Την εκδρομή θα πραγματοποιήσει
το τουριστικό γραφείο του κ. Δ. Πλιάκου

Κάπνισμα τέλος και στην Ελλάδα


http://www.kosmoslarissa.gr/images/news/124099160287_mrg.jpg'Ετοιμο να πάρει αποφασιστικά μέτρα ώστε να απαγορεύσει το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους είναι το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα ενδέχεται να ανακοινωθούν τη Δευτέρα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος. Αν οι θεριακλήδες εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία ελέγχων και καπνίζουν όπου βρούν, καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν... Το νέο θεσμικό πλαίσιο που ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας και θα ισχύσει....

Ισοφάρισε 1-1 ο ΟΣΦΠ!!!

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 79-72 τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. Οι «ερυθρόλευκοι» που έμειναν για 26ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι στην έδρα τους είχαν κορυφαίους τους Κλέιζα, Τεόντοσιτς, Παπαλουκά και Μπουρούση. Πολύ κακός επιθετικά ο...

Πάρε μέρος στην αλυσίδα, την Τρίτη στα Γρεβενά

Δείτε τους ομιλητές...