ΣΙΝΕ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Σε ρυθμούς Μουντιάλ

5.. LOFTUS VERSFELD
Το "Λόφτους Βέρσφελντ" είναι χωρητικότητας 51.000 θέσεων και βρίσκεται στην Πρετόρια. Ανακαινίστηκε, όπως η πλειονότητα των γηπέδων, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν είναι κάτι το...

Οι 10 πιο παράξενοι άνθρωποι...

Ο διάσημος Αμερικανός αρθρογράφος, Ιρν Κούπτσινετ, έγραψε κάποτε το εξής γνωμικό: «Τι μπορείς να πεις για μια κοινωνία, που λέει ότι ο Θεός πέθανε κι ο Έλβις ζει;», με σκοπό να καταδείξει αυτό που όλοι λίγο πολύ έχουμε ξεστομίσει, το «έχει τρελαθεί ο κόσμος»
Έτσι, λοιπόν, επειδή εμείς και ότι έχει τρελαθεί ο κόσμος πιστεύουμε, αλλά και ότι έχουμε γεμίσει «
παράξενους», αποφασίσαμε να...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...Μέχρι Δευτέρα ο νέος προπονητής

365_jimenez-takis
Μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Ερνέστο Βαλβέρδε, που συζητήθηκε όσο λίγα ονόματα στο Λιμάνι, ο Ολυμπιακός ξεκινά από την αρχή να αναζητά τον «εκλεκτό» προπονητή που θα αναλάβει το «τιμόνι» της ομάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι, πλέον, τα περιθώρια στενεύουν για την...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ MARBETIS Blog ΚΑΙ ALL GREEK BLOGS


Αγαπητοί φίλοι,

Το blog μας http://marbetis.blogspot.com  με τη συνεργασία του
ALL GREEK BLOGS και με αφορμή τη συμμετοχή της Εθνικής μας ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Ν. Αφρική, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε μέρος στη μεγάλη μας...

16η Γιορτή Κερασιού 2010

O Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών και ο Δήμος Γρεβενών συνδιοργανώνουν τη «16η Γιορτή Κερασιού 2010» με το παρακάτω πρόγραμμα:

1) Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010, 9.00μ.μ.. Λαϊκή – ρεμπέτικη βραδιά με το μουσικό συγκρότημα του Δημήτρη Καραπούλιου «Πριγκηπέσα». (Είσοδος ελεύθερη)
2) Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010, 11.π.μ....

Μηδενίστηκαν γραπτά Τρικαλινών υποψηφίων

Με μηδενισμό του γραπτού τους πλήρωσαν τέσσερις Τρικαλινοί μαθητές, την «παρανομία» που έκαναν κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων εξετάσεων.
Οι πονηροί υποψήφιοι, για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εξέταση, πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω με «σκονάκια» και κινητά τηλέφωνα την ώρα της εξέτασης, με αποτέλεσμα να μηδενιστούν τα γραπτά τους.
Πρόκειται για υποψήφιους των Γενικών Λυκείων, τρεις από τα Τρίκαλα και έναν από το Εξεταστικό Κέντρο της Περιφέρειας.

Οι 10 καλύτερες ομάδες της Ιστορίας στα Παγκόσμια Κύπελλα

Είναι δύσκολο να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Φυσιολογικό είναι μια τέτοια λίστα, να έχει ενστάσεις. Εξηγούμαστε: οι παρακάτω ομάδες, κατά την γνώμη μας, πέρασαν και άφησαν το στίγμα τους στο ποδόσφαιρο. Άλλες για την τεχνική τους και το θέαμα, άλλες για την ομαδικότητα τους, άλλες για την διάρκεια τους. Μερικές δεν...

Αστυνομικοί vs Δημοσιογράφων για καλό σκοπό



Ένας φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ αστυνομικών και


δημοσιογράφων θα πραγματοποιηθεί στις 18.30 το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας στο γήπεδο της Ριζούπολης «Γεώργιος Καμάρας».

Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας θα διεξαχθεί με σκοπό τη στήριξη του...

ΜΟΥΝΤΙΑΛΟΠΟΣΤΕΡ!!!

Το ESPN δημιούργησε και παρουσίασε μία ενδιαφέρουσα σειρά από πόστερ που αφορούν τις 32 ομάδες που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο που αρχίζει σε λίγες ημέρες.
Από τον Γκέκα που ως άλλος Αργοναύτης ηγείται της αποστολής μας και τους τρεις σωματοφύλακες της Γαλλίας μέχρι τον ταυρομάχο Τόρες και τον ήλιο της Ουρουγουάης, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό!
Το πρώτο είναι της εθνικής μας. Βρείτε τα υπόλοιπα, εύκολο είναι:

ΕΛΛΑΔΑ

Έφτασαν οι Έλληνες ακτιβιστές στην Αθήνα...

Σε ελληνικό έδαφος πάτησαν το πόδι τους οι 31 Έλληνες ακτιβιστές μαζί με τρεις Γάλλους και έναν Αμερικανό, οι οποίοι συμμετείχαν στη νηοπομπή που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και δέχθηκε επίθεση από Ισραηλινούς, ενώ βρισκόταν σε διεθνή χωρικά ύδατα.
Έτσι, στις 03:01, σήμανε το τέλος της ταλαιπωρίας για τους...

Καυτός ποδοσφαιρικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό

Ενόψει του Μουντιάλ, ένας ξεχωριστός ποδοσφαιρικός αγώνας τράβηξε το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Ντρίπλες και πέναλτι για καλό σκοπό.
Μια ποδοσφαιρική ομάδα που απαρτίζεται από τις πιο καυτές Ελληνίδες της showbiz, αποτελεί σίγουρα τη φαντασίωση κάθε άνδρα. Εντυπωσιακές γυναίκες, μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες ένωσαν τις δυνάμεις τους, άφησαν για λίγο τις...

Εκδήλωση πεζοπορίας στη φύση με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.

http://greveniotis.gr/images/stories/ekdiloseis/perivalon5.JPGΥπό την αιγίδα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Γρεβενών και Ιωαννίνων και με επικεφαλή το Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου–Αώου και Πίνδου, διοργανώνεται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) , την Κυριακή 6 Ιουνίου 2010,«Ελάτε να γνωρίσουμε τη Φύση. Ελάτε να περπατήσουμε στη Φύση». Στην εκδήλωση αυτή, προσκαλούνται όσοι επιθυμούν, για πεζοπορία σε καθορισμένα μονοπάτια του «Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου», με την...

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ...ΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κάθε χρόνο την δεύτερη Κυριακή του Ιούνη είναι γνωστό σε όλους τους φιλίππους της Ελλάδας ότι ο Ιππικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει την πανελλήνια συνάντηση Φέτος είναι η 5η κατά σειρά περιπέτεια που ετοιμάζουμε.
Το Δ.Σ. έχοντας σαν αρχή κάθε χρόνο να
παρουσιάσει και ένα ξεχωριστό και διαφορετικό κομμάτι του νομού μας για ευνόητους λόγους, φέτος επιλέξαμε τα Πριόνια.
 Απόδραση λοιπόν για περιπέτεια στην Πίνδο, στα μοναδικά δάση των Πριονίων για ένα...

Ετήσια Έκθεση ΕΕΕΕΚ Γρεβενών

σας προσκαλεί την Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2010 και ώρα 8:00μ.μ.στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρου Λαδά
να παρευρεθείτε στην έναρξη
της ετήσιας Έκθεσης του σχολείου μας.
 Η Έκθεση θα περιλαμβάνει έργα των Εργαστηρίων
Εικαστικών και Κηπουρικής.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικές εκτελέσεις των μαθητών
στο Αρμόνιο και θεατρική παράσταση με οικολογικά μηνύματα.
ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Έναρξη Πέμπτη, 3-6-2010: 8μ.μ.Παρασκευή, 4-6-2010: 10π.μ.-1μ.μ.και 5μ.μ.-9μ.μ.Σάββατο, 5-6-2010: 10π.μ. - 1μ.μ.
Με τιμή,Η Δ/νση του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.

Το Facebook Τέταρτο στη Λίστα με τους πιο Δημοφιλείς Στόχους Επιθέσεων Phishing

Facebook Phishing
Οι ειδικοί της Kaspersky Lab διαπιστώνουν σημαντική αύξηση των επιθέσεων phishing σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης στην τριμηνιαία έκθεση της εταιρείας
Η Kaspersky Lab, κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης λύσεων ασφαλούς διαχείρισης περιεχομένου, συμπεραίνει τη σημαντική εξάπλωση spam σε site κοινωνικής δικτύωσης στη σχετική έκθεση της για...

Ρεχάγκελ: "κοιμηθήκαμε"...

rexagel250Η εθνική μας ομάδα γνώρισε την ήττα από την Παραγουάη στο τελευταίο της τεστ πριν το Μουντιάλ, αφού δέχτηκε δύο γκολ σε 15 λεπτά, με τον Ρεχάγκελ να κάνει λόγο για...

ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ













ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ:
http://koukfamily.blogspot.com/2010/06/blog-post_03.html
Του έπαιρναν το σπίτι και έβαλε φωτιά να καεί ζωντανός έξω από την Piraeus Bank. Έξω από τη ΜΠΑΝΚ πήγε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή του έπαιρναν το βιος. Όπως χιλιάδες άνθρωποι που βλέπουν ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
Που κοιτούν τα παιδιά τους στα μάτια και δεν κλαίνε επειδή δεν...

Τρίτος Τελικός...Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 79-70 (video)

Δεν λυγίζει με τίποτα
 Αν και βρέθηκε στο -14 (46-60), ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα απίστευτο σερί στα τελευταία 12 λεπτά και νικώντας 79-70 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ πήρε πάλι το προβάδισμα (2-1 στις νίκες) στη μάχη για τον τίτλο. Το νέο ραντεβού των "αιωνίων" την Κυριακή στο ΣΕΦ.
Δεκάλεπτα: 25-17, 38-43, 51-60, 79-70

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 4, Σπανούλης 10, Περπέρογλου 10, Μπατίστ 10, Φώτσης, Γιασικεβίτσιους 4, Νίκολας 18 (5), Τσαρτσαρής 6 (1), Διαμαντίδης 7, Πέκοβιτς 10, Καλάθης.

Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 5 (1), Πεν, Τσίλντρες 15 (4), Βούισιτς 7, Μπουρούσης 17 (3), Μπέβερλι 9 (2), Κλέιζα 10 (2), Μαυροκεφαλίδης, Τεόντοσιτς 7 (2), Σχορτσανίτης.
περισσότερα