ΣΙΝΕ

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Μουντιάλ: Το πρόγραμμα των προημιτελικών



Η ανάπαυση των νικητών για δύο ημέρες και από την Παρασκευή αρχίζει ξανά το Μουντιάλ με τις προημιτελικές συναντήσεις που προβλέπονται συγκλονιστικές.

Έλληνες διαιτητές σε αγώνες Γιουρόπα Λιγκ

Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι οι Μιχάλης Κουκουλάκης, Βασίλης Παμπορίδης και Δημήτρης Καλόπουλος θα διευθύνουν αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.
Αναλυτικά:
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι διαιτητής στον αγώνα Καζάρ Λανκαράν (Αζερμπαϊτζάν) ή Ολίμπια Μπάλτι (Μολδαβία-Ντιναμό Βουκουρεστίου (15/7/2010). Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Μποζατζίδης-Χρήστος Γενναίος και 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τριτσώνης.
Ο Βασίλης Παμπορίδης θα διευθύνει την αναμέτρηση Ντιναμό....

Έγιναν «καπνός» τα τρόπαια του Μουντιάλ....

Κλοπή έγινε στα γραφεία της FIFA στο Γιοχάνεσμπουργκ, με τους ληστές να έχουν πάρει τα αντίγραφα του τρόπαιου που θα δοθεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στις 11 Ιουλίου, όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα “La Repubblica” και επιβεβαιώνει η αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ.

«Γνωρίζουμε πως υπήρξε ληστεία. Είναι προσβλητική για τη Νότιο Αφρική και οι έρευνες δεν θα σταματήσουν μέχρι να συλληφθούν οι ένοχοι», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας, Μπέκι Τσέλε, αφήνοντας, ωστόσο, αιχμές προς τους αρμοδίους της FIFA ότι το θέμα προκλήθηκε από το περιβάλλον της, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια διάρρηξης.

Τα προβλήματα και οι παρανομίες σταματημό δεν έχουν σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού οι 207 από τους 316 συλληφθέντες για παρόμοια περιστατικά είναι Νοτιοαφρικανοί, όπως αναφέρει η αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ, η οποία αναγκάστηκε τη Δευτέρα (28/6) να ρίξει τα πυρά της προς δύο ληστές και να συλλάβει ακόμη τέσσερις που βρέθηκαν κοντά στο “Soccer City”, το γήπεδο του τελικού, όπως γράφει δημοσίευμα από τη Νιγηρία.

Τι άλλο μένει να συμβεί στην –ατυχώς επιλεγμένη- διοργανώτρια χώρα του 19ου Μουντιάλ; Έντεκα μέρες έμειναν για να αποδειχθεί

http://todekari.blogspot.com/2010/06/blog-post_30.html

Ανδρονίκη Τυχερού: «Ευχαριστώ την ΠΑΕ και τον Βαρδινογιάννη»

Ανακοίνωση, με την οποία θέλησε να ευχαριστήσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κυρίως τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για τη στήριξή τους, εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της Γιάννη Μαρακάκη, η Ανδρονίκη Τυχερού...
Αναλυτικά η ανακοίνωση διά του πληρεξούσιου δικηγόρους της, Γιάννη Μαρακάκη:

«Όπως γνωρίζετε την 8.3.2010 κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκού Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, η κα. Τυχερού υπέστη ακρωτηριασμό στα δάκτυλα του δεξιού χεριού της από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια της.

Το τελευταίο διάστημα, παράλληλα με την αγωνία για την πορεία της υγείας της κας Τυχηρού, ο κόσμος του Παναθηναϊκού αλλά και η ευρύτερη αθλητική οικογένεια ανέμενε από την επίσημη ΠΑΕ να σταθεί στο πλευρό της άτυχης κοπέλας. Σήμερα ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι είναι πράγματι ένα....

Καλοκαιρινή Αγορά, που εκθέτει καταστάσεις

Το είδαμε και αυτό!! Το βλέπουμε κάθε χρόνο στα Μεσόγεια. Οι αφίσες που εντέχνως γράφουν ΄΄Καλοκαιρινή ΑΓΟΡΑ΄΄, προσκαλούν σε παζάρι διάρκειας 17 ημερών δηλαδή από 02 έως και 18 Ιουλίου. 
Τα, είδη πώλησης??? 
ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Ρούχα, υποδήματα, είδη δώρων, μπιζού, εσώρουχα, είδη λαϊκής τέχνης, μαγιώ, γυαλιά ηλίου κ.τ.λ.
Διοργανωτής ο γνωστός κ. Αγγελίδης Αλέξανδρος(ο οποίος διαθέτει εταιρεία κατασκευής περιπτέρων) και ο οποίος στις αφίσες τις οποίες μοιράζει στις....

Ισπανία - Πορτογαλία 1-0 (video)

 Ισπανία - Πορτογαλία 1-0 (Βίγια 62')

Ισπανία - Πορτογαλία. 1-0


Ο Νταβίντ Βίγια σκόραρε ξανά και χάρισε στην Ισπανία την πρόκριση στα προημιτελικά, στέλνοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του πίσω στο σπίτι.
Η Ισπανία ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια την πρόκριση περιμένοντας τώρα την Παραγουάη στον προημιτελικό του Σαββάτου.Ο Νταβίντ Βίγια έδωσε και πάλι τη λύση με το γκολ που πέτυχε στο 63 μετά από έξοχο...