ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

«Πρέπει να νικήσουμε και το χταπόδι»!

Το διάσημο χταπόδι Πάουλ, προέβλεψε νίκη της Γερμανίας στον μικρό τελικό του Σαββάτου εναντίον της Ουρουγουάης. Το γεγονός αυτό πείσμωσε τον τεχνικό της «σελέστε» Όσκαρ Ταμπάρεζ ο οποίος ανακάλυψε έναν ακόμη λόγο για νίκη ενάντια στα «πάντσερ»!
«Δεν είμαι προληπτικός αλλά είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μας. Τώρα δε φτάνει να κερδίσουμε τη Γερμανία, πρέπει να νικήσουμε και το χταπόδι. Θα είναι καταπληκτικό», δήλωσε ο Ταμπάρεζ και....

Προβλημάτισε ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 0-1, στη «πρόβα τζενεράλε» ενόψει Μπέσα.
Μια εβδομάδα πριν από τον αγώνα με την Μπέσα για τον β' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και ο Ολυμπιακός προβλημάτισε με την εμφάνισή του στο φιλικό που διεξήχθη στο Μόναχο με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου, από την οποία ηττήθηκε 1-0.
Το γκολ της ρουμανικής ομάδας πέτυχε ο Στάνκου στο 12' με ψιλοκρεμαστό σουτ, ενώ το ματς παρακολούθησε ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.
Στα θετικά, αξίζει να σημειωθεί η πρώτη παρουσία του Μοντεστό στο...

Φιρινίδης, Ζούρκος στη Σκύδρα

Φιρινίδης, Ζούρκος στη Σκύδρα Άλλες δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε ο Αετός Σκύδρας, αποκτώντας τον Φιρινίδη και τον Ζούρκο.
Ο Γιάννης Φιρινίδης είναι τερματοφύλακας, Κατερινιώτης στην καταγωγή και αγωνιζόταν στον Πυρσό Γρεβενών (Γ΄ εθνική, έχει εμπειρία της κατηγορίας), από την άλλη ο Νίκος Ζούρκος είναι 21 χρόνων, μεσοεπιθετικός και έπαιζε στους Γαλατάδες (Δ΄ εθνική), πιο πριν στον Αστέρα Ιτέας. Αμφότεροι αποτελούν επιλογή του...

Ενας παπαγάλος από τη Σιγκαπούρη αντίπαλο δέος στο χταπόδι-μάντη. (video)

Μετά το χταπόδι-μάντης, προέκυψε και παπαγάλος-μάντης και απειλεί να του κλέψει όλη τη δόξα! Ονομάζεται Mani, είναι από τη Σιγκαπούρη και προέβλεψε και αυτός, όπως ο Paul, τη νίκη των Ισπανών στον ημιτελικό με τη Γερμανία.
Τα προγνωστικά τους για τον τελικό, όμως δε συμπίπτουν, καθώς αυτός τώρα «βλέπει» Ολλανδία, σε αντίθεση με το «συνάδελφό» του που διάλεξε Ισπανία. Διαφορές υπάρχουν και στη… μεθοδολογία της πρόβλεψης, αφού ο Mani επιλέγει ανάμεσα από δύο χαρτάκια που το καθένα έχει τη....
ΔEITE TO VIDEO

Στα "πλοκάμια" της Ισπανίας...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αν οι φίλοι της Ισπανίας λάβουν υπ' όψιν τους τις σωστές προβλέψεις του Πολ, μπορούν να πανηγυρίζουν από... τώρα την κατάκτηση του Μουντιάλ.
Το διάσημο χταπόδι αποφάσισε να... ψωνίσει την τροφή του από το...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Υποψήφιος πρόεδρος της Superleague o Κανελλόπουλος

Το όνομα του Θανάση Κανελλόπουλου επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο της χώρας με αφορμή της εκλογές προέδρου στη Superleague.
Ο άλλοτε πρόεδρος της ΕΠΑΕ θα μετέχει στο νέο Δ.Σ. της λίγκας ως εκπρόσωπος του νεοφώτιστου Ολυμπιακού Βόλου (στο σχετικό φάκελο δηλώθηκε αντιπρόεδρος), και θα είναι υποψήφιος -και ταυτόχρονα μεγάλο φαβορί- για να ανέλθει στον....

Οι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη

Εκτός από τις υποψηφιότητες για τη «Χρυσή Μπάλα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η FIFA ανακοίνωσε σήμερα και τους τρεις υποψηφίους για το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη του Μουντιάλ.
 Αυτοί είναι ο Γερμανός Τόμας Μίλερ, ο Γκανέζος Αντρέ Άγιου και ο Μεξικανός Τζιοβάνι Ντος Σάντος. Οι υποψήφιοι για το συγκεκριμένο βραβείο έπρεπε να έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1989 και μετά, ενώ ο νικητής θα διαδεχθεί τον Γερμανό Λούκας Ποντόλσκι, στον οποίο απονεμήθηκε το 2006 για πρώτη φορά το συγκεκριμένο βραβείο.

Τα φιλικά της προετοιμασίας της Ξάνθης...

Οριστικοποιήθηκαν τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Ξάνθη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2010-
Συγκεκριμένα η ακριτική ομάδα έκλεισε 8 φιλικά τα τρία εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν επί ολλανδικού εδάφους.
Η αρχή θα γίνει στις 21 Ιουλίου με την ομάδα νέων, ενώ 6 μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει τον.....

Σχορτσιανίτης: «Είμαι έτοιμος για το ΝΒΑ»

Πιο έτοιμος από ποτέ αισθάνεται ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο διεθνής σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα των Λος Άντεζλες Κλίπερς. Ο "Big Sofo" βρίσκεται εδώ και περίπου 10 ημέρες στην πόλη των «Αγγέλων» για να γνωρίσει τους ανθρώπους της ομάδας που τον επέλεξε στον δεύτερο γύρο των ντραφτ το 2003 και να συμμετάσχει επίσης στο "summer league" των Κλίπερς. Ο θηριώδης σέντερ περίμενε παράλληλα και την πρόσληψη τεχνικού από τη διοίκηση της ομάδας του Λος Άντζελες, καθώς αυτός θα αποφασίσει αν τον θέλει στην ομάδα ή όχι. Το τελευταίο «εμπόδιο» ξεπεράστηκε με την πρόσληψη του...

Παρουσιάστηκε το logo του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014


Σε εκδήλωση που έγινε στο Γιοχάνεσμπουργκ, παρουσιάστηκε το επίσημο λογότυπο του επόμενου Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το 2014 στην Βραζιλία.
Το logo είναι ένα Κύπελλο που διαμορφώνεται από τρία χέρια στα χρώματα της βραζιλιάνικης σημαίας (πράσινο-κίτρινο), ενώ η λέξη 2014 αναγράφεται με κόκκινα γράμματα.
Για την επιλογή του σχεδίου, το οποίο θα είναι ραμμένο στις φανέλες των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο επόμενο Μουντιάλ, συστάθηκε μία επιτροπή η οποία αποτελείτο από τον πρόεδρο της....

Έκλεισε ο Ιμπαγάσα (vids)

Αίσιο τέλος στο σήριαλ της μεταγραφής του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν προφορικά και τον παίκτη να έρχεται με το πρώτο αεροπλάνο στην Αθήνα για τις υπογραφές. Οι Ιταλοί στέλνουν τον Μάουρο Καμορανέζι στην Ελλάδα (vids).
Τέλος καλό στην υπόθεση της μεταγραφής του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να τα....

Οι υποψήφιοι για τη "χρυσή μπάλα" του Παγκοσμίου Κυπέλλου


Λογική και συναίσθημα στις επιλογές των δέκα υποψηφίων για την «Χρυσή μπάλα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι μισοί εξ αυτών αγωνίζονται στις φιναλίστ της διοργάνωσης, ενώ στη λίστα περιλαμβάνεται και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πάντως, το μόνον που δεν έκανε ήταν να εντυπωσιάσει στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
Οι υποψήφιοι είναι οι:

Το χταπόδι θα «χτυπήσει» ξανά!

Τις τελευταίες «προβλέψεις» του Πολ, του χταποδιού που μέχρι στιγμής έχει κάνει «διάνα» σε όλες τις προβλέψεις που αφορούν τα αποτελέσματα των αγώνων της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ, περιμένουν σε ολόκληρο τον κόσμο.
Το διασημότερο χταπόδι στον κόσμο θα κληθεί σήμερα το μεσημέρι να «προβλέψει» το αποτέλεσμα του αγώνα Ουρουγουάη-Γερμανία, για τον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Μάλιστα, κάποιοι ζητούν από τους υπεύθυνους του θαλάσσιου κέντρου ο Πολ να «προβλέψει» το αποτέλεσμα του τελικού της....

Δύσκολο θα είναι το νέο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής και ειδικά στον 3ο όμιλο.!

Πέντε ως επτά(!) ομάδες θα υποβιβαστούν.
Δύσκολο θα είναι το νέο πρωτάθλημα της Δ Εθνικής και ειδικά στον 3ο όμιλο. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος (δεν είναι επίσημη), αναφέρει πως σε κάποιους ομίλους θα υποβιβάζονται ως και επτά(!) ομάδες και ένας όμιλος από τους 10 θα είναι-όπως όλα δείχνουν-και ο 3ος.
Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, η πίεση θα είναι μεγάλη, αφού θα υποβιβαστούν περίπου οι μισές ομάδες. Ο λόγος αυτής της αλλαγής; Το ότι από την μεθεπόμενη χρονιά, θα μειωθούν οι όμιλοι.

Με Σακίρα και η Τελετή Λήξης


Μια Τελετή Λήξης ισάξια με αυτή της Έναρξης υποσχέθηκαν οι διοργανωτές του Μουντιάλ. Κεντρικό της πρόσωπο θα είναι η Σακίρα η οποία είχε συμμετάσχει και σε αυτή που άνοιξε τις πύλες της διοργάνωσης. Ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης, Ζερμέν Κρεγκ αποκάλυψε ότι την Κυριακή στο Soccer City το «πρόγραμμα» θα είναι...

Αποθέωση του ημίγυμνου Πουγιόλ από την βασίλισσα Σοφία (video)

Επίσκεψη στα αποδυτήρια της Ισπανίας έκανε η βασίλισσα Σοφία μετά το τέλος του ημιτελικού με την Γερμανία.
Η Σοφία χειροκρότησε τους θριαμβευτές, οι οποίοι της ανταπέδωσαν το χειροκρότημα, ενώ όταν εμφανίστηκε ο σκόρερ του ημιτελικού, Κάρλες Πουγιόλ (με πετσέτα, αφού μόλις είχε βγει από το ντους), γνώρισε την αποθέωση.
Θερμής υποδοχής από τη βασίλισσα έτυχε και ο προπονητής των Ισπανών, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Στο Τορόντο ο Κλέιζα οριστικά!

Όπως μετέδωσε το ΝΒC sports, o Λίνας Κλέιζα υπέγραψε στους Τορόντο Ράπτορς συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια έναντι 20 εκ δολλαρίων! Στο μεταξύ η ομάδα του Ντένβερ (Νάγκετς) έχουν ακόμη τα δικαιώματα του Κλέιζα, επομένως έχουν 7 ημέρες προθεσμία ώστε να απαντήσουν με μία ανάλογη προσφορά ειδάλλως θα τον χάσουν τελείως.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δρεπάνου και το Δ.Σ. του νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου σας καλεί να διασκεδάσετε στον ετήσιο καλοκαιρινό χορό την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010 που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου στο Δρέπανο.
Συμμετέχουν: Αλέξης Παρχαρίδης (τραγούδι), Γιώργος Σοφιανίδης (τραγούδι-αγγείο), Γιάννης Σανίδης (λύρα), Γεωργιάδης Γιάννης (πλήκτρα), Φουλίδης Κώστας( νταούλι), Τσακιρόπουλος Γιάννης (κλαρίνο).
Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δρεπάνου
Δρέπανο Κοζάνης
Τ.Κ. 50100

Τηλ.
2461092055 begin_of_the_skype_highlighting              2461092055     

epontos

Ο Γουέμπ στον τελικό

Ο Άγγλος Χάουαρντ Γουέμπ θα είναι ο διαιτητής του τελικού: Ισπανία - Ολλανδία για το Παγκόσμιο Κύπελο. 
Ο 38χρονος από το Ρόδερχαμ έχει επιλεγεί να διευθύνει τον τελικό, από την επιτροπή της FIFA.
Βοηθοί του θα είναι οι Ντάρεν Κάν και Μάικλ Μουλάρκεϊ στο Soccer City του Γιοχάνεσμπουργκ.
Έτσι θα γίνει ο πρώτος Άγγλος που θα διευθύνει τελικό μετά από τον Τζακ Τέιλορ το 1974.

Απειλές για τη ζωή του Paul

ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ
Εκατομμύρια κόσμου έχουν εκνευριστεί με τον Paul, το χταπόδι που κάνει προβλέψεις για το Μουντιάλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχουν απειλές απο οπαδούς των χωρών που έχουν χάσει , όπως είχε προβλέψει και το χταπόδι. Θέλουν να το δουν ψητό αλλά ο Oliver Walenciak που το έχει λέει οτι δεν υπάρχει περίπτωση να του κάνει κάποιος κακό, θα το κρατάει στο ενυδρείο του και για πολλά χρόνια ακόμα θα το φροντίζει.

troktiko

O Kαμορανέζι στον Ολυμπιακό!

Επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, ίσως λόγω των σημερινών απεργιακών κινητοποιήσεων. Όμως, όπως μετέδωσαν πριν λίγο Ιταλικά ΜΜΕ ο Καμορανέζι τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και πλέον ανήκει στο ρόστερ των ερυθρόλευκων. Την είδηση την μετέδωσε πρώτα το RAI Sport, για να ακολουθήσουν και τα....