ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΠΑΟ. Ανακοινώθηκε και πιάνει δουλειά ο Κωνσταντόπουλος


Στην ανακοίνωση... και τυπικά της ανάληψης της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, προχώρησε η διοίκηση των “πρασίνων”, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ των μετόχων.
Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των νταμπλούχων Ελλάδας, την Πέμπτη, ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, θα έχει μία πρώτη επαφή με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, αφού θα μεταβεί στην Παιανία, προκειμένου να τους συναντήσει και να....

"Κουπί πανικού" στο Facebook για του ανήλικους

Ένα «κουμπί πανικού», θα έχουν στη διάθεση τους πλέον οι ανήλικοι χρήστες του Facebook., καθώς η εταιρία αποφάσισε, μετά και τις συνεχόμενες πιέσεις που δέχτηκε από το Κέντρο για την Διαδικτυακή Προστασία και την Εκμετάλλευση του Παιδιού (CEOP), να εγκαταστήσει αυτή τη νέα εφαρμογή, βελτιώνοντας την ασφάλεια για τους ανήλικους χρήστες του.
Η εφαρμογή αυτή θα επιτρέπει στα παιδιά και στους εφήβους να αναφέρουν....

ΣΕΙΡΗΝΑ news


Δεύτερο δίδυμο μετεγραφών ανακοινώθηκε από τη Σειρήνα. Την ομάδα του Σειρηνίου μετά τους Κλεόβουλο Κουκουτσέλα και Ηρακλή Νικολαϊδη, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσουν ο Θεοδόσης Φαλτάκας και Χρήστος Καραγιάννης που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α.Ε.Π. Βατολάκκου.
Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Θεοδόσης Φαλτάκας, επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, αφού ως γνωστόν ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σειρήνα. Εξάλλου σημαντική βοήθεια στον επιθετικό τομέα, σύμφωνα με τον προπονητή ΣΣαράντη Μπαλντούμη, αναμένεται να προσφέρει ο Χρήστος Καραγιάννης, που ομολογουμένως είναι ένας από τους καλύτερους και πιο .....

Το πρόγραμμα για τον αγώνα με την Μπέσα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοίνωσε το πρόγραμμα για τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (15/7) με την αλβανική Μπέσα στα Τίρανα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. 
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναχωρήσουν για την Αλβανία το απόγευμα της Τετάρτης (16:40) και την ίδια ημέρα θα προπονηθούν στο «Κεμάλ Στάφα».
Τετάρτη 14 Ιουλίου
16:40 Αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για τα Τίρανα από το...

Πρόεδρος της Ε.Ε.Π. Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και πάλι ο κ. Σπ. Καλογιάννης

     Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄, Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας επανεξελέγη ομόφωνα ο  κ. Σπύρος Καλογιάννης.  Πρώτος Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Ν. Πηρούνιας . Δεύτερος Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Γ. Χριστοβασίλης.        Νωρίτερα στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός περιόδου 2009-2010.
     Στη  Γενική Συνέλευση του 1ου Ομίλου της Γ΄  Εθνικής , για την ανάδειξη δυο μελών στο Δ.Σ. και δυο στη Γ. Σ.  της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄- Γ΄ Εθνικής  Κατηγορίας,  εξελέγησαν οι κ.κ. Αθ. Καφέζας(ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ) και Χρ. Ψέλλας (ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ).      Στην αντίστοιχη  Γενική Συνέλευση του 2ου Ομίλου της Γ΄  Εθνικής , εκλέχθηκαν οι κ.κ. Μ. ΜΠΑΛΑΣΑΣ(ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ) και Ν. Στάϊκος( ΠΑΕ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ).

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - 2-6

 Σάβαβτο 10-7-2010
Χαρά και ζωντάνια πρόσφεραν το απόγευμα του Σαββάτου η παιδική ομάδα της Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (γεννηθείς το 1998-2000) με την ομάδα του Κέντρου Γρεβενών, στις πανέμορφες γηπεδικές εγκαταστάσεις του χωριού.
Οι οργανωτές του αγώνα με την κίνηση αυτή, έδωσαν παιδική ζωντάνια σ' ένα....

Θέλουν να αγοράσουν τον Πολ, το χταπόδι - μάντη

Θέλουν να αγοράσουν τον Πολ, το χταπόδι - μάντη
Πιο πολύ ντόρο και από τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης προκαλεί ο Πολ το χταπόδι, που έκανε 8 στις 8 προβλέψεις για αγώνες του Μουντιάλ. Γερμανοί θέλουν να τον ψήσουν, Ισπανοί ζητούν να τον αγοράσουν, Ολλανδοί τον καταριούνται και Ιταλοί διεκδικούν την πατρότητά του... χαμός!
Ο Πολ έγινε ο super star αλλά και η πιο διφορούμενη... προσωπικότητα: κάποιοι μιλούν για απλή σύμπτωση, άλλοι γελούν με...

Μουντιάλ 2010: Όλα τα γκολ στην οθόνη σας


Το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής και της... Ισπανίας ανήκει πια στο παρελθόν με το ραντεβού πλέον να δίνεται τέσσερα χρόνια αργότερα στα γήπεδα της Βραζιλίας.
Αν και το ξεκίνημα στους ομίλους ήταν αρκετά... μουδιασμένο, στη συνέχεια και στη φάση των «νοκ-άουτ» οι ρυθμοί ανέβηκαν ενώ δεν...
Δείτε το βίντεο...

Οδηγίες για την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων

Απογραφή δημοσίων υπαλλήλων: Χαμένη στο διαδίκτυο
Με μεγάλα προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα, που δεν άντεξε τον όγκο των υποβαλλόμενων δηλώσεων, άρχισε χθες η απογραφή των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την πρώτη μέρα της ηλεκτρονικής απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων, οι χρήστες της ιστοσελίδας apografi.gov.gr αντιμετώπισαν τεράστια προβλήματα αφού η σελίδα είχε...