ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Μην ενεργοποιείτε το A / C μόλις μπείτε στο αυτοκίνητο!

Ανοίξτε τα παράθυρα όταν μπείτε στο αυτοκίνητό σας και να μην ενεργοποιήσετε τον κλιματισμό αμέσως.
Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν, το ταμπλό του αυτοκινήτου, τα καθίσματα, ο αέρας δρόσισης εκπέμπει Βενζόλιο,
μια τοξίνη που προκαλεί καρκίνο (καρκινογόνος ουσία - δώσε σημασία στη μυρωδιά του ζεστού πλαστικού μυρωδιά του αυτοκινήτου σας). Εκτός από την πρόκληση καρκίνου, είναι δηλητηριώδες για τα οστά σας, προκαλεί αναιμία και μειώνει τα.....

5.000 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ

Πέντε χιλιάδες άτομα συνελήφθησαν από την Ιντερπόλ,καθώς έπαιξαν παράνομο στοίχημα από τις 11 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου. Το διάστημα, δηλαδή, που διήρκεσαν οι αγώνες στη Νότια Αφρική.
Την όλη έρευνα διεξήγαγε η Ιντερπόλ που στεγάζεται στο Λιόν της Γαλλίας και είχε ως αντικείμενο τη στοιχηματική δραστηριότητα στην...

ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ! O Ριέρα στον Ολυμπιακό! (video)

Ο Άλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό! Συμφώνησαν τελικά Λίβερπουλ και Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα, και ο Ολυμπιακός απέκτησε το 50% του Ισπανού αριστερού μέσου, που τόσο καιρό έψαχνε, καταβάλλοντας το ποσό των 4 εκατ. ευρώ και με οψιόν να πάρει το υπόλοιπο 50% το επόμενο καλοκαίρι. 
Το χρονικό της πολύκροτης μεταγραφής. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO....

ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ 74-55

Στους ημιτελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στην Κροατία, προκρίθηκε η εθνική μπάσκετ των νέων ανδρών. Το συγκρότημα του Κώστα Μίσσα επιβλήθηκε άνετα στο Ζάγκρεμπ της Ρωσίας με 74-55 και πήρε το "εισιτήριο" για τους "4" της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει το Σαββάτο (20:00) το νικητή του προημιτελικού Κροατία-Σερβία.
Η Ρωσία προηγήθηκε 10-0 στο ξεκίνημα του αγώνα, ωστόσο αυτή η εξέλιξη "αφύπνισε" την ελληνική ομάδα, η οποία....

Η θρεπτική αξία του παγωτού

Ως γαλακτοκομικό προϊόν, διαθέτει αυτούσια όλα τα χαρακτηριστικά της σύστασης του γάλακτος - γεγονός πολύ σημαντικό για όλους, αλλά και κυρίως για τις πλέον «απαιτητικές» διατροφικά ομάδες, όπως για παράδειγμα τα παιδιά.
Διαθέτει επίσης πρωτεΐνες, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, βιταμίνες και...

Ο Αγιαξ αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Ο γενικός γραμματέας της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο διεξήγαγε την 
κλήρωση
Το εμπόδιο του Αγιαξ θα πρέπει να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του γ' προκριματικού γύρου του Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διεξήχθη την Παρασκευή στη Νιόν της Ελβετίας.
Το πρώτο του παιχνίδι θα είναι στις 27 ή 28 Ιουλίου στην Ολλανδία και η ρεβάνς στις 3 ή 4 Αυγούστου στη Τούμπα.

Για την κλήρωση με τον Αγιαξ ο Ηλίας Βιολίδης τόνισε:

Με Μακάμπι ή Μόγκρεν ο Ολυμπιακός, με Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ ο Αρης

Με δεδομένη την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν από τώρα τον επόμενο αντιπαλό τους που θα είναι μία εκ των Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μόγκρεν.  
Φαβορί του ζευγαριού θεωρείτε βέβαια η Μακάμπι. Η ομάδα από το...


Πέταξε από την Αγγλία στη Γαλλία με... μπαλόνια!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfffXOS681Tok-vTOyw_5K0KB7xHxiZ-0o0H7YpEPgC2qljPKrKJZgbMJxP7OdztPjkwEj5xJa9a5ZN5gDSpnc-u_QeuCGjpJjKeSO2GwSn_5tTUiJYj-CERq_VND0akpm96tVXKJuY6z4/s1600/Jonathan+Trappe.jpgΈνας παράτολμος άνδρας κατάφερε και έκανε τη διαδρομή Αγγλία-Γαλλία όχι με αεροπλάνο ή τρένο αλλά με μπαλόνια γεμισμένα με το αέριο ήλιο! Ο Αμερικανός Jonathan Trappe έδεσε μια ειδική καρέκλα με τα μπαλόνια και ξεκίνησε την πτήση του το πρωί της....

Σεισμική δόνηση στα Δωδεκάνησα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, σημειώθηκε νωρίτερα στα Δωδεκάνησα.
Το επίκεντρο εντοπίζεται στα 25 χλμ. νοτιοδυτικά της Καλύμνου. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή μέχρι και την Κρήτη.

Αποχωρεί η αλυσίδα σούπερ – μάρκετ “Aldi” από την ελληνική αγορά

Η γνωστή αλυσίδα σούπερ – μάρκετ, γερμανικών συμφερόντων, “Aldi” αποχωρεί από την ελληνική αγορά. H εταιρεία κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην κατηγορία των discount καταστημάτων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση μέχρι το....

EUROPA LEAGUE: Ήττα – σοκ για Ανόρθωση

Δύσκολη έγινε η υπόθεση – πρόκριση για την Ανόρθωση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Το σύνολο του Γκιγέρμο Όγιος ηττήθηκε με 0-2 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τη Σίμπενικ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και πλέον καλείται να ανατρέψει αυτό το αποτέλεσμα στην Κροατία την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Τα τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι...

Goal και Hightlights Μπέσα-Ολυμπιακός (video)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα Μπέσα - Ολυμπιακός, όπου οι ερυθρόλευκοι σκόρπισαν τους Αλβανούς στους πέντε ανέμους... 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO...


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις
Το διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σιδ. Σταθμού Κατερίνης σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τις τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 16-17 και 18 Ιουλίου στον αύλειο χώρο του 8ου δημοτικού σχολείου Κατερίνης.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Παρασκευή 16 Ιουλίου

Συναγερμός από εστία φωτιάς στην Χαλκιδική

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής μετά τα τηλεφωνήματα παραθεριστών που βλέπανε τις φλόγες να ξεπηδάνε από τα καμμένα της Χανιώτης.

Τρία οχήματα έσπευσαν στο σημείο. Σχεδόν αμέσως η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Ένα όχημα παραμένει για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Η All Star ομάδα του Μουντιάλ 2010

Η Ισπανία στέφθηκε πριν από λίγες ημέρες πρωταθλήτρια κόσμου και, όπως είναι φυσικό, οι παίκτες της αποτελούν την πλειοψηφία στην καλύτερη ενδεκάδα του Μουντιάλ, την οποία ψήφισαν οι ποδοσφαιρόφιλοι μέσω του διαδικτύου και τη σύνθεση της οποίας ανακοίνωσε σήμερα η FIFA. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ετυμηγορία του κοινού, η «Ολ Σταρ Ομάδα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής αποτελείται από τους: