ΣΙΝΕ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Επιβλητική η παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ

Mα ποιοί είναι αυτοί;
Περίπου 600 οπαδοί του ΠΑΟΚ «έβαψαν» ασπρόμαυρη την πλατεία Νταμ του Άμστερνταμ! Πριν την απόβασή τους στο «Άμστερνταμ Αρίνα» για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άγιαξ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσαν ξεχωριστό τόνο, σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της πόλης.
«Μα καλά ποιοι είναι αυτοί», αναρωτιόντουσαν αρχικά οι ντόπιοι. Χωρίς να προκαλέσουν, οι οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και ενθουσιώδεις και δεν χρειάστηκε ούτε στιγμή να παρέμβουν οι δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονταν στην πλατεία Νταμ.
Περίπου 3.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ θα βρεθούν σήμερα το βράδυ στο «Άμστερνταμ Αρίνα».

Φονική έκρηξη σε εργοστάσιο στην Κίνα

china_factory_explosionΣτους 12 ανέρχονται οι νεκροί από την έκρηξη που σημειώθηκε την Τετάρτη από την έκρηξη σε εργοστάσιο πλαστικών και χημικών προϊόντων στην ανατολική Κίνα, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό που μετέδωσαν τα επίσημα ΜΜΕ. Η έκρηξη σημειώθηκε στη Νανκίν, πρωτεύουσα της επαρχίας Τζιανγκσού. Σύμφωνα με το πρακτορείο Νέα Κίνα, οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου.
Από την έκρηξη ισοπεδώθηκαν κτίρια σε ακτίνα 100 μέτρων και επλήγη λεωφορείο, πολλοί επιβάτες του οποίου τραυματίσθηκαν.
Τα τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι περισσότερα από 300 άτομα τραυματίσθηκαν, οι 50 από τους οποίους σοβαρά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΑΟΚ - Ας μας υποτιμήσουν!

“Μεγάλη ομάδα ο Άγιαξ, αλλά αυτό δεν μας στερεί τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι καλό”. Με αυτή τη φράση ο Παύλος Δερμιτζάκης μία ημέρα πριν το κρίσιμο παιχνίδι με τον “Αίαντα” έδωσε το σύνθημα για “σκορ-πρόκρισης”. Ενώ, παράλληλα, τόνισε πως δούλεψε τις τελευταίες ημέρες στον τομέα της ψυχολογίας και υπογράμμισε πως τα κλειδιά για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στο “Αμστερνταμ Αρίνα” είναι το πάθος, η δύναμη και η συγκέντρωση. 
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου:
Κάνοντας το “pregame” του αυριανού παιχνιδιού: "Σίγουρα υπάρχει σεβασμός, αλλά όχι φόβος για τον Άγιαξ. Έχει μειονεκτήματα, αλλά και πολλά πλεονεκτήματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τα αρνητικά στοιχεία και να "χτυπήσουμε" τον αγώνα. Όσες μέρες είμαι στον ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να δουλέψουμε περισσότερο στο κομμάτι της ψυχολογίας και νομίζω ότι κάναμε ο,τι έπρεπε για να το καταφέρουμε. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε καθαρό μυαλό και προσέξουμε κομμάτια τακτικής, νομίζω ότι θα πάρουμε ένα καλό σκορ για τον επαναληπτικό. Ο Άγιαξ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει το δικό του όνομα στην Ευρώπη και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Εύχομαι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος. Μακάρι αυτοί να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε".
Μεγάλη κουβέντα γίνεται για το σχήμα του αυριανού ΠΑΟΚ: "Σίγουρα οτιδήποτε πετυχημένο έχεις δεν το αλλάζεις. Ο Άγιαξ έχει καλή κατοχή και παίζει ανοικτό ποδόσφαιρο. Αν παίξουμε κλειστά, κλέψουμε μπάλες και χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις, νομίζω ότι θα πετύχουμε κάτι κάλο. Μετράει η συγκέντρωση το πάθος και η δύναμη που έχουν οι ποδοσφαιριστές σε τέτοιου είδους παιχνίδια".
Για το τι έχει αλλάξει από την ημέρα που ανέλαβε: "Προσπάθησα να αλλάξω την ψυχολογία των παικτών, αλλά και κάποια πολύ μικρά κομμάτια της τακτικής. Έχω να κάνω με μεγάλους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι έχουν καταλάβει τι θέλω από αυτούς".

Για τα πλάνα του για την ενδεκάδα: "Κοιτάμε την ομάδα του Άγιαξ, αλλά μας νοιάζει πιο πολύ η δικιά μας ομάδα. Έχω κατασταλάξει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ενδεκάδας, αλλά υπάρχουν και παίκτες με ερωτηματικό. θα περιμένουμε. Έχουμε ακόμη χρόνο και θα παίξουν αυτοί που είναι 100% έτοιμοι".
Για το αν δούλεψε το πρόβλημα των στημένων φάσεων: "Δεν θα πω πολλά πράγματα για αυτό. Το μόνο που μπορώ ν α πω είναι ότι δουλέψαμε περισσότερο στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της συνεργασίας των παικτών. Αυτό πιστεύω ότι μετράει σε τέτοιες φάσεις".
Για το ότι ο Άγιαξ δεν υποτιμά τον ΠΑΟΚ: "Οι μεγάλες ομάδες είναι λογικό να μην μας υποτιμούν. Το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι τέτοιο που βγάζει σεβασμό. Αλλά και το επίπεδο του Άγιαξ είναι τέτοιο που δεν μπορεί να μας υποτιμήσει".
Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, για χάρη του κόσμου μας. Πέρασε μεγάλη ταλαιπωρία για να είναι κοντά μας. Η πρόκριση είναι ένα όνειρο ζωής για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες".
Για το πως αισθάνεται ως προπονητής του ΠΑΟΚ: "Είμαι πάρα πολύ καλά. Κανένας προπονητής δεν ξεκινά από ψηλό επίπεδο. Δεν υπάρχει άγχος, γιατί είμαι σε μία ομάδα που την αισθάνομαι σαν οικογένεια μου. Έχω ποδοσφαιριστές, έχω παιδιά που ξέρω τι ζητάνε και τώρα, αλλά και στο μέλλον θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".
Για την πιθανότητα συμμετοχής του Κοντρέρας: "Ο Κοντρέρας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Είναι ένα παιδί που είναι άψογος επαγγελματίας και θέλει πάρα πολύ να παίξει. Θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί είναι ένας παίκτης που παίζει δεν παίζει βοηθά στον τομέα της ψυχολογίας. Είναι ένας γεννημένος αρχηγός, ένας γεννημένος ηγέτης".
Για τον Άγιαξ γενικά: "Έχει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Οι εποχές έχουν αλλάξει σε σχέση με την ομάδα του 70. Έχει διεθνής ποδοσφαιριστές και στην Ολλανδία είναι κάτι το ξεχωριστό". 

http://todekari.blogspot.com/2010/07/blog-post_6060.html#more

Ανακοίνωσε Ραούλ η Σάλκε

Την απόκτηση του Ραούλ για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη, η Σάλκε. Ο Ισπανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον ανοίγει μία νέα σελίδα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στην γερμανική ομάδα.
Ο 33χρονος φορ προορίζεται από τον προπονητή της Σάλκε, Φέλιξ Μάγκατ ως αντικαταστάτης του Κέβιν Κουράνι που αποχώρησε. Ο Ραούλ συνέδεσε την καριέρα του με την Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία αγωνίστηκε από το 1994. Συνολικά στα 16 χρόνια της παρουσίας του είχε 550 συμμετοχές και 228 γκολ.

Όπου τολμά ο δικέφαλος του Βορρά

Το ταξίδι του ΠΑΟΚ με προορισμό τους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ επιτέλους ξεκινά. Πρώτη στάση το Άμστερνταμ (όλοι ευχόμαστε και όχι η τελευταία) και όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που έχουν φτάσει στην Ολλανδική πρωτεύουσα είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν την ομάδα τους και εύχονται, γιατί όχι, να γυρίσουν με θετικό αποτέλεσμα στην Θεσσαλονίκη. Προσοχή θέλει όμως και αν όλα πάνε καλά, τότε στην Τούμπα θα παιχτούν όλα, όπου εκεί θα είναι πολύ δύσκολα τα πράματα για τους Ολλανδούς.(gazzetta)

Tα τελευταία αθλητικά νέα...ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, το αποψινό πολύ σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αγιαξ, όλα τα μεταγραφικά νέα των ελληνικών ομάδων...
πολλά άλλα.
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

H επίσημη παρουσίαση του Γκούτι από την Μπεσίκτας. (video)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Besiktas έκανε ο Guti, που παρουσιάστηκε επίσημα από την τουρκική ομάδα, μπροστά σε 30.000 οπαδούς που γέμισαν για χάρη του το στάδιο «Inonu» της Κωνσταντινούπολης και δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.
 «Είναι χαρά μου να ανήκω σε μια ομάδα τόσο μεγάλη όσο η Μπεσίκτας. Ήταν ένα όνειρο για μένα το να αγωνιστώ μπροστά σε τέτοιους οπαδούς. Ελπίζω να έχουμε επιτυχίες με την ομάδα, ώστε του χρόνου να παίξουμε στο Champions League», τόνισε ο 34χρονος Ισπανός μέσος, στον οποίο οι οπαδοί της Besiktas έσπευσαν να δώσουν ήδη το παρατσούκλι «ξανθιά θύελλα».
Ο Guti, που έμεινε ελεύθερος από τη Real Madrid έπειτα από 24 χρόνια θητείας σ’ αυτήν (15 στην πρώτη ομάδα και άλλα 9 στις ακαδημίες του συλλόγου) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Besiktas και θα φορά τη φανέλα με το αγαπημένο του νούμερο 14, το οποίο είχε και στους «merengues».

Δηλώσεις του Guti και στιγμιότυπα από την παρουσίασή του:

Συνεχίζει στη Μίλαν ο Γκατούζο


Συνεχίζει στη Μίλαν ο Γκατούζο
Παίκτης της Μίλαν θα παραμείνει ο Τζενάρο Γκατούζο μιας και σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο Ιταλός σούπερ σταρ τα βρήκε με τη διοίκηση των «ροσονέρι» για συνεχίσει τη καριέρα του στο «Σαν Σίρο».  

Έτσι λοιπόν… το όνειρο των φίλων του Ολυμπιακού θα μείνει όνειρο μιας και ο παίκτης είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι και τον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και συμφώνησαν ο παίκτης να παραμείνει στο Σαν Σίρο και τη νέα σεζόν και συγκεκριμένα την 11η συνεχόμενη της παρουσίας του στη Μίλαν.
http://www.gazzetta.gr

Από την πασαρέλα στις πίστες και από τις πίστες στα κρεβάτια και από τα κρεβάτια στα κλαμπ και από εκεί στο χωριό Ρέθι.

(Α ρε Τζούλια, κοριτσάκι μου, πόσο κάτω θα βρεθείς ακόμα!!!)
Δεν είναι ούτε χαβαλές ούτε πλάκα. Η Τζούλια στις 7 Αυγούστου θα εμφανιστεί, αν είναι δυνατόν, σε χωριό της Κορινθίας. Μιλάμε για το καφενείο του χωριού, όπου το έχουν βαφτίσει «Ερεθιστικόν» για τις ανάγκες της παρουσίασης της Τζούλιας. Πραγματικά απίστευτο και εξωπραγματικό που μπορεί να ... καταντήσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. ΟΚ, Τζούλια, είπαμε αρπαχτές, αλλά κοριτσάκι μου αυτό είναι η απόλυτη ξεφτίλα.

http://www.roufianos.com/

Ο Γιώργος από τη Μελβούρνη μας κάνει όλους περήφανους

Ο Ο κ. Γιώργος
 Κόκκινος με την σύζυγό του Άννα. Φώτο: Hospital Life/The Alfred F
Ο κ. Γιώργος Κόκκινος με την σύζυγό του Άννα. Φώτο: Hospital Life/The Alfred Foundation
2 Jul 2010
Ο κ. Γιώργος Κόκκινος από τη Μελβούρνη, πρόκειται πολύ σύντομα να παρασημοφορηθεί με το μετάλλιο Pride of Australia και σίγουρα η δράση του δεν κάνει περήφανους μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και ολόκληρη την παροικία της Μελβούρνης.
Ο 69χρονος κ. Γιώργος, μέχρι στιγμής, έχει καταφέρει ψήνοντας λουκάνικα σε κάθε γωνιά της Μελβούρνης, χωρίς να τον πτοούν κρύα και ζέστες, να μαζέψει $120,000 για το νοσοκομείο Alfred και, όπως δηλώνει, το φιλανθρωπικό του έργο θα συνεχιστεί.
Μία πολύ άσχημη στιγμή στην οικογένεια του κ. Γιώργου στάθηκε η αιτία γι’ αυτή την πολύχρονη προσφορά αγάπης του γλυκύτατου κ. Γιώργου.
Πριν από 17 χρόνια, ο γιος του, τζαμάς στο επάγγελμα, είχε ένα ατύχημα. Ένα τζάμι έπεσε πάνω του, χαρακώνοντας τον άτυχο νέο από το κεφάλι έως κάτω. Η χαρακιά είχε μήκος 1 μέτρο και 23 εκατοστά. «Κανένας μας δεν πίστευε ότι το παιδί μας θα ζήσει», λέει σήμερα ο κ. Γιώργος. «Ο γιος μας, όμως, έζησε και γι’ αυτό χρωστάω αιώνια ευγνωμοσύνη στο νοσοκομείο και τους γιατρούς του», αναφέρει.
Ο κ. Γιώργος, ως εργαζόμενος, δεν μπορούσε πολύ πιθανόν να αφιερώσει το χρόνο του στην φιλανθρωπία τότε. Τρία χρόνια, όμως, πριν και, συγκεκριμένα, το 2007 όταν πλέον συνταξιοδοτήθηκε αποφάσισε επτά μέρες την εβδομάδα να ευχαριστεί το νοσοκομείο που έσωσε τη ζωή του παιδιού του, ψήνοντας λουκάνικα σε κάθε γωνιά της Μελβούρνης, πουλώντας λαχεία και διοργανώνοντας φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για το νοσοκομείο.
Στα 69 του χρόνια, σίγουρα, θεωρείται ένας από τους πλέον ενεργούς συνομήλικούς του με… «ψυχούλα μάλαμα». Η αφοσίωσή του στην φιλανθρωπία θα επιβραβευτεί, όχι μόνο με το μετάλλιο Pride of Australia εκ μέρους της Πολιτείας, αλλά και με την ονομασία ενός θαλάμου του νοσοκομείου Alfred με το όνομα “George Kokkinos Room” και, βέβαια, μας κάνει όλους περήφανους και του ευχόμαστε καλό κουράγιο.
Υ.Γ. Ο Γιώργος Κόκκινος κατάγεται από το Μεγάλο Σειρήνι Γρεβενών και είναι αδερφός του πρώην Διευθυντή της Εμπορικής Τράπεζας, Νίκου Κόκκινου.
http://fotisbazakas.blogspot.com/2010/07/blog-post_8866.html

Απεργοί ξεφούσκωσαν τα λάστιχα από βυτίο για να μην μεταφέρει βενζίνη

Τι κι αν ο εισαγγελέας διέταξε αυτόφωρες συλλήψεις των ιδιοκτητών βυτίων δημόσιας χρήσης όταν παρεμποδίζουν τα ιδιωτικής χρήσης βυτιά να φορτώσουν καύσιμα. Οι απεργοί βρίσκουν άλλους τρόπους να μπλοκάρουν τις μεταφορές. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες...
ξεφούσκωσαν τα λάστιχα από βυτιοφόρο για να μην μπορέσει να κινηθεί και να εφοδιάσει με καύσιμα τα πρατήρια.

/index.php?option=com_content&view=article&id=5922:2010-07-28-09-05-13&catid=1:latest-news&Itemid=50

Α.Ε.Κ.-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 2-1.. (Δείτε video)


Μία πολύ καλή Α.Ε.Κ. κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της μετά από αυτήν επί της Σίδνεϊ με 5-3 στο τουρνουά που αγωνίζεται στην Αυστραλία κερδίζοντας την Αγγλική Μπλάκμπερν με 2-1.Ντεμπούτο έκανε ο Πάπα Μπούμπα Ντιοπ.
Τα γκολ για την Α.Ε.Κ. πέτυχαν ο Σκόκο στο 21 και ο Λυμπερόπουλος στο 24.Ενώ για την Μπλάκμπερν σκόραρε ο Τζόουνς στο 84.Η ΑΕΚ διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του τουρνουά, φτάνοντας πλέον τους 11 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη δεύτερη Ρέιντζερς, με την οποία κοντράρεται την Κυριακή.Αξίζει να σημειώσουμε πως το παιχνίδι έγινε με κακές καιρικές συνθήκες.Οι ενδεκάδες:
AEK: Σάχα, Καφές, Μαιστόροβιτς, Δέλλας, Γεωργέας (74' Γιάχιτς), Λεονάρντο (68' Ντιόπ), Μάκος, Λαγός (40' Καράμπελας), Μπερνς (73' Έντερ), Σκόκο, Λυμπερόπουλος (84' Μπλάνκο).

Μπλάκμπερν: Ρόμπινσον, Γιάκομπσεν, Τζόουνς, Χεϊνλι, Ζιβέ (41' Τσιμποντά), Έμερτον (61' Χόιλετ), Αντριους, Ν` Ζονζί (72' Ντιούφ), Όλσον, Νταν (58' Πέντερσεν), Ρόμπερτς.

http://athlitikienimerosi.blogspot.com/2010/07/2-1_28.html#more

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ



Απευθύνομαι στο φίλαθλο κόσμο των Γρεβενών με απόλυτη επίγνωση της κρίσιμης συγκυρίας για το παρόν και το μέλλον του Πυρσού.
Γνωρίζετε ότι διαφοροποιούμενος από τη στάση των υπολοίπων μελών του Δ.Σ, της Π.Α.Ε. δεν υπέβαλα την παραίτησή μου ως σήμερα.
Ο μοναδικός λόγος της επιλογής μου αυτής ήταν ότι ήθελα να εξαντλήσω και τις τελευταίες δυνατότητες που υπήρχαν να βρεθεί μια βιώσιμη και αξιοπρεπής λύση στο πρόβλημα.
Προς το σκοπό αυτό μαζί με άλλους  συμπατριώτες μας που αγαπούν παθολογικά και ανυστερόβουλα την ομάδα ξεκινήσαμε μια τελευταία προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τις αντιξοότητες και να καταφέρουμε ο Πυρσός να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Δυστυχώς οι προσπάθειές μας, παρά τη συγκινητική ανταπόκριση από Γρεβενιώτες φιλάθλους στην έκκλησή μας, απέβησαν άκαρπες.

Είμαι λοιπόν υποχρεωμένος – και αυτό κατανοώντας ότι θα στενοχωρήσω πολλούς ανθρώπους που δε θα το ήθελαν αλλά κυρίως την ψυχή και τα όνειρά μου που επιθυμούν διαφορετικές επιλογές- να παραιτηθώ από το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών, το οποίο υπηρέτησα με αφοσίωση και πίστη στις αξίες του διαχρονικού και υγιούς αθλητικού ιδεώδους.

Ελπίζω και εύχομαι αυτή μου η παραίτηση να ξυπνήσει συνειδήσεις και να συνεισφέρει στην έστω και την ύστατη ώρα εξεύρεση μιας λύσης που θα μας κάνει να ξανασηκώσουμε τη σημαία του αγαπημένου μας συλλόγου στα γήπεδα αλλά και στις καρδιές μας.


Μενέλαος Παπαϊωάννου
Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πυρσός Γρεβενών

Ολυμπιακός: Φιλικό με Αστέρα Τρίπολης


Φιλικό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα δώσει ο Ολυμπιακός, μεταξύ των δύο αναμετρήσεων με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα Λιγκ.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Αρκάδες στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη το Σάββατο, δηλαδή δύο μέρες μετά τον πρώτο αγώνα με τους Ισραηλινούς στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Έβαντ Λίνεν στον φιλικό αγώνα θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν θα αγωνιστούν κόντρα στην Μακάμπι δίνοντας του την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους. Ανάμεσα τους ενδέχεται να είναι και ο Άριελ Ιμπαγάσα που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην Μακάμπι.

πηγή 

Μακάβρια ανακάλυψη σε κήπο

 France_xorioΟκτώ πτώματα νεογνών βρέθηκαν σε «δύο διαφορετικά σημεία», σε ένα κιόσκι και σε έναν κήπο, στο χωριό Βιλέρ-ο-Τερτρ, στη βόρεια Γαλλία, και οι φερόμενοι ως γονείς τους τέθηκαν την Τρίτη υπό κράτηση, ανακοίνωσε την Τετάρτη δικαστική πηγή. Ο πατέρας και η μητέρα, και οι δύο ηλικίας περίπου 45 ετών, βρίσκονταν ακόμη υπό κράτηση σήμερα στο αστυνομικό τμήμα. Η εισαγγελία του Ντουέ θα αρχίσει την Πέμπτη το πρωί δικαστική έρευνα κατά την οποία θα ανακριθούν και οι δυο, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνες στην κοινότητα του Βιλέρ, χρησιμοποιώντας ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, ανακοίνωσε η αστυνομία η οποία έκανε λόγο για «έρευνα για εγκληματικές πράξεις».
ΠΗΓΕΣ: ΝΕΤ, ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Ο ΠΟΛ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ...

http://2.bp.blogspot.com/_oENoCiZ_6cw/TE9mFWj_XGI/AAAAAAAAARM/saDYhSulZak/s1600/xtapodi.jpg
O ΠΟΛ ..ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΑΟΚ... πηγή

Ανέκδοτα με τον Bob τον μάστορα!!!


-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν έμενε άνεργος;
-Μπομπ.

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν ιερέας;

-Μπομπ ο πάστορας.

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ροκάνιζε δέντρα;

-Μπομπ ο κάστορας.

-Πως θα έλεγαν τον Μπομπ το Μάστορα αν ήταν είδος καθαρισμού;

-Μπομπ ο...

ΠΑΟΚ: Σε καλό δρόμο ενόψει Αγιαξ

Γράφει ιστορία ο ΠΑΟΚ στον αυριανό αγώνα του Άμστερνταμ, για τον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συμμετέχει για δεύτερη φορά σε αγώνα για την προκριματική φάση της...