ΣΙΝΕ

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Europa League: Nίκη ο ΑΠΟΕΛ, ήττες 1-0 για Ανόρθωση και Απόλλωνα


Mία νίκη με 1-0 και δύο ήττες με το ίδιο σκορ ήταν ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στο 3ο' προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας της τσέχικης Γιάμπλονετς με σκορ 1-0, στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας 'Ηττες 1-0 για τον Απόλλωνα Λεμεσού στη Σιβηρία και για την Ανόρθωση στο Βέλγιο.
Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας της τσέχικης Γιάμπλονετς με σκορ 1-0, στο Γ.Σ.Π. της Λευκωσίας. Το γκολ της κυπριακής ομάδας πέτυχε ο Αργεντινός Εστεμπάν Σολάρι (φωτό) στο 55’ της αναμέτρησης.

Η άλλη ομάδα της μεγαλονήσου, ο Απόλλωνας Λεμεσού, μπορεί να μην κατάφερε ν' αποφύγει την ήττα στο μακρινό Νοβοσιμπίρσκ, αλλά αυτό δεν του αφαιρεί το δικαίωμα ελπίδας για πρόκριση στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Απόλλωνας «λύγισε» υπό την πίεση της Σιμπίρ με σκορ 1-0 στη μακρινή Σιβηρία, αποτέλεσμα όμως που μπορεί ν' ανατραπεί στη ρεβάνς του «Τσίρειου» την άλλη εβδομάδα.

Η κυπριακή ομάδα είχε στη σύνθεσή της σε ολόκληρο το 90λεπτο και τον Νασίφ Μόρις και κατόρθωνε να κρατά το «0» μέχρι το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, οπότε ο Μεντβέντεφ με όμορφο πλασέ σημείωσε το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης είχε την ευκαιρία και για το 2-0 στο 86', αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σβαλόφσκι.

Η τρίτη κυπριακή ομάδα, η Ανόρθωση ηττήθηκε με 1-0 στο Βέλγιο από τη Σερκλ Μπριζ με γκολ του Φόλεϊ στο 68'. 'Ετσι και η ομάδα του Γκιγιέρμο 'Ογιος θα προσπαθήσει να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση στη ρεβάνς του «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε επτά μέρες.


Τ' αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της γ' προκριματικής φάσης:


ΤΡΙΤΗ

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)-Κλίφτονβιλ (Βόρεια Ιρλανδία) 3-0

ΠΕΜΠΤΗ


ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)-Κλίφτονβιλ (Βόρεια Ιρλανδία) 3-0


Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ (Ρωσία)-Απόλλων Λεμεσσού (Κύπρος) 1-0



Σπαρτακ Ζλάτιμπορ (Σερβία)-Ντνίπρο Ντνιπροπέτροφσκ (Ουκρανία) 2-1



Ντνιέπρ Μογκίλεφ (Λευκορωσία)-Μπάνικ Οστράβας (Τσεχία) 1-0



Ιντερ Τούρκου (Φινλανδία)-Γάνδη (Βέλγιο) 1-5



Ρουχ Χορζόφ (Πολωνία)-Αούστρια Βιένης (Αυστρία) 1-3



Μπερόε (Βουλγαρία)-Ραπίντ Βιένης (Αυστρία) 1-1



Μιλικόσκι (Φινλανδία)-Τιμισοάρα (Ρουμανία) 1-2



Καρπάτι Λβιβ (Ουκρανία)-Ζεσταφόνι (Γεωργία) 1-0



Ελφσμποργκ (Σουηδία)-FK Τέτεκς (ΠΓΔΜ) 5-0



Μόλντε (Νορβηγία)-Στουτγκάρδη (Γερμανία) 2-3



Ράντερς (Δανία)-Λοζάνη (Ελβετία) 2-3



ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Γιάμπλονετς (Τσεχία) 1-0



Άαλεσουντ (Νορβηγία)-Μάδεργουελ (Σκοτία) 1-1



Ουτρέχτη (Ολλανδία)-Λουκέρνη (Ελβετία) 1-0



Οντένσε (Δανία)-Ζρίνσκι (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) 5-3



Ολυμπιακός-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 2-1

Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ (Πολωνία)-ΑΡΗΣ 1-2


Λίβερπουλ (Αγγλία)-Ραμποτνίσκι Σκοπίων (ΠΓΔΜ) 29/7



Γαλατασαράι (Τουρκία)-OFK Βελιγραδίου (Σερβία) 2-2



Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία) 29/7



Νόρτζελαντ (Δανία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία) 29/7



Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου (Σερβία)-Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) 29/7



Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)-Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία) 29/7



Αλκμαάρ (Ολλανδία)-Γκέτεμποργκ (Σουηδία) 29/7



Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)-Γιουβέντους (Ιταλία) 29/7



Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία)-Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία) 29/7



Καλμαρ (Σουηδία)-Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία) 29/7



Πλζεν (Τσεχία)-Μπεσίκτας (Τουρκία) 29/7



Βίσλα Κρακοβίας (Πολωνία)-Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) 29/7



Μάριμπορ (Σλοβενία)-Χιμπέρνιαν (Σκοτία) 29/7



Γκιόρ (Ουγγαρία)-Μονπελιέ (Γαλλία) 29/7



Σερκλ Μπριζ (Βέλγιο) - Ανόρθωση (Κύπρος) 1-0



Μαρίτιμο (Πορτογαλία)-Μπανγκόρ Σίτι (Ουαλία) 29/7



Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο)-Μπρόντμπι (Δανία) 29/7


Σιμπίρ-Απόλλων Λεμεσού 1-0

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1 (VIDEO)


Ντεμπούτο - εξιλέωση ο Ρόμενταλ
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο άδειο από θεατές - λόγω τιμωρίας - γήπεδο "Γ.Καραϊσκάκης", στον πρώτο αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ζαϊρί στο 67΄ και ο Ρόμενταλ στο 73΄ πέτυχαν τα γκολ των «ερυθρόλευκων», που θα πρέπει να υπερασπιστούν αυτό το σκορ στη ρεβάνς της 5ης Αυγούστου. Οι Ισραηλινοί είχαν προηγηθεί στο 18΄ με πέναλτι του Μεντουνιάνιν, ενώ έπαιζαν από το 60` με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπάνινγκ.

Ασύνδετος και με πολλά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου να επιβάλει το ρυθμό του και ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις που απείλησε την αντίπαλη εστία. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν καλά «διαβασμένοι», έκλεισαν τους διαδρόμους στους Μιραλάς και Ρόμενταλ και προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ο Κολαούτι «τσίμπησε» τη μπάλα μέσα στην περιοχή, αυτή χτύπησε στο προτεταμένο χέρι του Γκαλίτσιου και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μεντουνιάνιν νίκησε τον Νικοπολίδη και άνοιξε το σκορ στο 18΄.

Επρεπε να συμπληρωθεί το ημίωρο για να κάνουν την πρώτη τους ευκαιρία οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ντιόγκο να αχρηστεύει με ένα πολύ άσχημο σουτ το ωραίο γύρισμα του Μιραλάς. Στο 37΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Νιβάλντο πρόλαβε την έξοδο του Νικοπολίδη αλλά η κεφαλιά του ήταν άστοχη, ενώ στο 44΄ ο Ντουντού είχε την ευκαιρία να σκοράρει από κοντά, αλλά νικήθηκε από τον Στράουμπερ. Ενα λεπτό αργότερα η Μακάμπι είχε δοκάρι σε συρτό σουτ του Ιτζάκι.

Ο Ολυμπιακός έγινε πιο κινητικός όταν ο Ζαϊρί πήρε τη θέση του Μιραλάς, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ντάρμπισιρ αστόχησε από καλή θέση στο 57΄ και τρία λεπτά αργότερα ο Μπάνινγκ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα δυνατό φάουλ στον Ντιόγκο, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Η Μακάμπι κλείστηκε στην περιοχή της, αλλά δεν απέφυγε την ισοφάριση, που ήρθε στο 67΄ με ένα καταπληκτικό γκολ του Ζαϊρί: ο Μαροκινός πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή με πλάτη προς το τέρμα, τη σήκωσε, γύρισε το σώμα του και έπιασε με τη μία το βολέ, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Στράουμπερ που δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Μετά από ένα καλό σουτ του Ντουντού που πέρασε λίγο άουτ, ήρθε το νικητήριο γκολ των Πειραιωτών στο 73΄, όταν ο Χολέμπας από αριστερά έκανε τη συρτή σέντρα και ο Ρόμενταλ με πλασέ από το σημείο του πέναλτι σκόραρε στο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, ενώ στα τελευταία λεπτά έκανε την πρώτη του εμφάνιση και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που αντικατέστησε τον Ρόμενταλ.

Διαιτητής: Ντάγκλας ΜακΝτόναλντ (Σκωτία)


Κίτρινες: Χολέμπας, Ντιόγκο - Μπάνινγκ, Κολαούτι, Ζιβ

Κόκκινη: Μπάνινγκ (60΄, 2η κίτρινη)

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Νικοπολίδης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ (58΄ Μήτρογλου), Ρόμενταλ (82΄ Ιμπαγάσα), Ντουντού, Γκαλίτσιος, Μιραλάς (52΄ Ζαϊρί), Μαρέσκα.

ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. (Γιόσεφ Μιζράχι): Στράουμπερ, Σάμπαν, Μπάνινγκ, Νιβάλντο, Μεντουνιάνιν (82΄ Μπουζάλιο), Ιτζάκι (72΄ Αβιντόρ), Ζιβ, Γκάφνι, Σιντιμπέ, Κολαούτι (62΄ Γεϊνί), Στρουλ. 

http://todekari.blogspot.com/2010/07/blog-post_5194.html
Ολυμπιακός - Μακάμπι 0-1 (Μεντούγιανιν)

Ολυμπιακός - Μακάμπι 1-1 (Ζαϊρί)

Ολυμπιακός - Μακάμπι 2-1 (Ρόμενταλ)

Συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη - H Ελλάδα τίμησε τον συνθέτη της

Σε ένα γεμάτο Θέατρο του Λυκαβηττού η πολιτική ηγεσία, άνθρωποι των τεχνών, μέλη του επιχειρηματικού κόσμου και απλός κόσμος τίμησε και γιόρτασε, απόψε, με μια μεγάλη συναυλία τα 85α γενέθλια ενός μεγάλου Έλληνα, του πολιτικού, του στοχαστή, του στιχουργού, του μουσικού, του συνθέτη, του ανθρώπου Μίκη Θεοδωράκη. Ογδόντα πέντε χρόνια μετά τη γέννησή του, στον χώρο που έχει φιλοξενήσει δοξασμένες στιγμές της μουσικής του δημιουργίας, παλιοί και νέοι συνεργάτες του, τραγουδιστές, συνθέτες και ηθοποιοί, Έλληνες και ξένοι, καθώς και μερικοί ακόμη σπουδαίοι καλλιτέχνες, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να του προσφέρουν ως δώρο γενεθλίων ένα μουσικό πρόγραμμα. Τραγούδια αγαπημένα, φορτισμένα με μνήμες σαν κεράκια τούρτας γενεθλίων, θύμισαν τη μεγάλη πορεία του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Γιώργος Πεταλωτής, προερχόμενος στην συναυλία, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Ερχόμαστε εδώ για να τιμήσουμε τα 85χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, ενός μεγάλου ανθρώπου που ανήκει στην οικουμένη, από τους λίγους ανθρώπους που εμπνέουν γενιές ολόκληρες, μια επίσκεψη τιμής για αυτόν τον άνθρωπο που έχει προσφέρει σε όλους μας, όλα όσα δεν μπορούμε να περιγράψουμε». Στην μεγάλη επετειακή γιορτή, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού, παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, η γενική γραμματέας του Κομουνιστικού Κόμματος κ. Αλέκα Παπαρήγα, ο βουλευτής του ΚΚΕ κ. Θανάσης Παφίλης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Μουλόπουλος, οι ανεξάρτητοι βουλευτές κ. Σοφία Σακοράφα και Γρηγόρης Ψαριανός και ο Π. Κυριακίδης, από τον εκδοτικό οργανισμό Π. Κυριακίδη, εκ των χορηγών της εκδήλωσης. Στη γιορταστική εκδήλωση την οποία παρουσίασε ο Αλέξης Κωστάλας, μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» πήραν μέρος οι συνθέτες: Zulfu Livaneli, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Σαββόπουλος. Οι τραγουδιστές: Νένα Βενετσάνου, Καλλιόπη Βέττα, Λία Βίσση, Μαρία Βλάχου, Πέτρος Γαϊτάνος, Γλυκερία, Δώρος Δημοσθένους, Βάσια Ζήλου, Αντώνης Καλογιάννης, Βασίλης Λέκκας, Μαίρη Λίντα, Δημήτρης Μπάσης, Πέτρος Πανδής, Σοφία Παπάζογλου, Ναταλία Ρασούλη, Γιάννης Σιδηράς, Μαρία Φαραντούρη, Αλέξανδρος Χατζής, Lina Orfanos. Ακόμη οι ηθοποιοί: Κάκια Ιγερινού, Μπέσυ Μάλφα, Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Άννα Φόνσου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο συνθέτης και πιανίστας Gerhard Folkerts, η Αρετή Κετιμέ (σαντούρι και φωνή) και ο στιχουργός Μανώλης Ρασούλης. Κόβοντας την τούρτα γενεθλίων του, που ετοίμασε ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Μίκης Θεοδωράκης είπε στο κοινό: «Θα φάω ένα κομμάτι όπως κάθε μεγάλος ηγέτης για σας». Και όλοι τους του ευχήθηκαν και του είπαν «Αγαπημένε μας Μίκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Europa League: Ολυμπιακός - Μακάμπι

Φούλ επίθεση για την πρόκριση...
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21.30) την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Hot line… by Τζούλια!

Το είπε και το έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία είναι πλέον «διαθέσιμη» στο κινητό τηλέφωνο κάθε ενδιαφερόμενου με τα πιο hot προσωπικά της videos! Ιδού και η απόδειξη! Οι ροζ αγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει να δημοσιεύονται και η tv persona υπόσχεται, νέα αποκλειστικά hot videos με πρωταγωνίστρια την ίδια, στέλνοντας μόνο… ένα μήνυμα. Φυσικά η υπηρεσία θα παρέχεται με το αζημίωτο, καθώς όπως αναφέρει η αγγελία, κάθε μήνυμα στοιχίζει 2.48 Ευρώ, ενώ είναι υποχρεωτική η αποστολή και δεύτερου μηνύματος από τον χρήστη του κινητού προκειμένου να κατέβει το video. Πάντως η Τζούλια υπόσχεται ποικιλία στα videos αφού, όπως αναφέρεται: «Κάθε φορά που στέλνεις SMS θα λαμβάνεις ένα νέο, μοναδικό video»!
(gossip-tv.gr)

Ήττα του Απόλλωνα στην Ρωσία

O Απόλλωνας Λεμεσού ηττήθηκε με 0-1 από την Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ στην Ρωσία, έτσι έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στο "Τσίρειο". Οι Κύπριοι άντεξαν για 74 λεπτά, καθώς τότε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους ο Μεντβέντεβ και τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.
Η σύνθεση του Απόλλων:
Σβαλόβσκι, Γκονσάλες, Μόρις, Κόλαρ, Οσενί, Μαρτορέλ, Κιντέρος, Μπαγκούρα, Κοσόβσκι (68' Ατόρνο), Νούνιες (78' Οκμπούκε), Μιρτάκοβιτς (55' Σεμέδο).

*Για όλες τις αναμετρήσεις που ξεκινούν αργότερα θα υπάρχει Live ενημέρωση
Αναλυτικά το πρόγραμμα των 1ων αγώνων της 3ης πρ. φάσης:
Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ - Απόλλων 1-0 (74' Μεντβέντεβ)
Σπάρτακ Ζλάτιμπορ Βόντα - Ντίεπρ Ντνιπροπετρόβσκ (18:30)
Μπερόε Στάρα Ζάγκορα - Ραπίντ Βιέννης (19:00)
Ντιέπρ Μόγκιλεβ - Μπάνικ Οστράβα
Ίντερ Τούρκου - Γκενκ
Μιλικόσκι - Τιμισοάρα
Ρουχ Χορζόβ - Αούστρια Βιέννης
Καρπάτι - Ζεσταφόνι (19:15)
Έλφσμποργκ - Τέτεκς (19:30)
Ουτρέχτη - Λουκέρνη (19:45)
Άαλεσουντ - Μάδεργουελ (20:00)
ΑΠΟΕΛ - Γιάμπλονετς
Μόλντε - Στουτγκάρδη
Ράντερς - Λωζάνη
Οντένσε - Ζρίνσκι (20:05)
Κάλμαρ - Λέφσκι Σόφιας (20:30)
Μακάμπι Χάιφα - Ντιναμό Μινσκ (20:45)
Σερκλ Μπριζ - Ανόρθωση (21:00)
Ντιναμό Βουκουρεστίου - Χάιντουκ Σπλιτ
Γαλατάσαράι - OFK Βελιγραδίου
Βίσλα Κρακοβίας - Καραμπάκ
Ερυθρός Αστέρας - Σλόβαν Μπρατισλάβα (21:30)
Νόρτζελαντ - Σπόρτινγκ
Γκίορ - Μονπελιέ
Μάριμπορ - Χιμπέρνιαν
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Βικτόρια Πίζεν - Μπεισκτάς
Στουρμ Γκρατς - Ντιναμό Τιφλίδας
Άλκμααρ - Γκέτεμποργκ (21:45)
Γιαγκελόνια - Άρης
Μαρίτιμο - Μπάνγκορ Σίτι
Ραμποτνίτσκι - Λίβερπουλ
Σάμροκ Ρόβερς - Γιουβέντους
Μπούντουτσνοστ - Μπρόντμπι (22:00)

Τρίτη
ΤΣΣΚΑ Σόφιας - Κλίφτονβιλ 3-0 (9' Βιντάνοβ, 72' Μαρκίνιος, 74' Τριφόνοβ)

Πρόκριση στο Φάληρο με Ματ και Ντιόγκο

Άδειο ή γεμάτο: Eδώ είναι Πειραιάς!

Στο κεκλεισμένων λόγω τιμωρίας γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (21:30, Novasports1) την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Έβαλντ Λίνεν ετοιμάζει επιθετικό σχήμα στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα, με την κυρίως διαφορά από τα προηγούμενα παιχνίδια, την προσθήκη του Ντάρμπισιρ στους βασικούς αντί του Όσκαρ, με τον Ντιόγκο να παίζει πίσω από τον Άγγλο σέντερ φορ. Δεν αλλάζει το αγαπημένο του 4-2-3-1 ο Γερμανός τεχνικός που θέλει από τους ποδοσφαιριστές του νίκη και σκορ πρόκρισης από τον πρώτο αγώνα στο Φάληρο.
Συγκεκριμένα, στη θέση του τερματοφύλακα αναμένεται να ξεκινήσει ο αρχηγός Αντώνης Νικοπολίδης ενώ στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο των στόπερ θα απαρτίζεται από τους έμπειρους Φρανσουά Μοδέστο και Όλοφ Μέλμπεργκ. Δεξιά θα αγωνιστεί ο Γιώργος Γκαλίτσιος και αριστερά ο Χοσέ Χολέμπας αντί του Ραούλ Μπράβο ενώ στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο ανεβασμέος σε απόδοση, Έντζο Μαρέσκα, θα έχει δίπλα του τον επίσης εξαιρετικό στα τελευταία ματς, Ντουντού Σεαρένσε, στον άξονα.
Μπροστά τους, σε ρόλο δεξιού εξτρέμ, θα παίξει και θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο ταχύτατος Δανός, Ντένις Ρόμενταλ ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Κεβίν Μιραλάς. Στη θέση του δεύτερου στράικερ, σαν "κρυφός" επιθετικός, θα βρεθεί ο Λουίς Ντιόγκο -αντί του Όσκαρ- και κορυφή στην επίθεση του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει ο Ματ Ντάρμπισιρ.
O Έβαλντ Λίνεν πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών του και αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι η απόδοση που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο. Δεν τον νοιάζει ο τρόπος που θα παραταχθεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στον αγωνιστικό χώρο, είτε αν θα παίξει με πέντε αμυντικούς, είτε αν θα ξεκινήσει με τέσσερις. Ακόμη και στο ενδεχόμενο όπου οι Ισραηλινοί κλειστούν στο μισό γήπεδο, ο Γερμανός τεχνικός, όπως σχολίασε και στη συνέντευξη Τύπου: "Θέλουμε να κυριαρχούμε σε κάθε παιχνίδι, δεν ξέρω πως θα παίξουν, αλλά εμείς δεν φτιάχνουμε την τακτική μας με βάση τον αντίπαλο".
4-2-3-1 και από την Μακάμπι
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναμένεται να παραταχθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με ένα παρομοιότυπο σύστημα με το οποίο θα παίξει και ο Ολυμπιακός. Σύστημα 4-2-3-1 από τον προπονητή Γιόσι Μιζράχι, με τερματοφύλακα τον Στράουμπερ, δεξί μπακ τον Σαμπάν, κεντρικό δίδυμο στους στόπερ οι Στρουν & Νιβάλντο ενώ αριστερά θα παίξει ο Γκαφνι. Στον χώρο της μεαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Σιντιμπέ και Μπάνινγκ στον άξονα ως κεντρικά χαφ, δεξιά ο Ιτζχάκι, ο Ζιβ σε ρόλο επιτελικού μέσου, στη θέση του αριστερού εξτρέμ ο Μεντουνιανίν ενώ μόνος στην επίθεση ο Κολαούτι. Οι Ισραηλινοί ήρθαν στον Πειραιά έχοντας μεγάλες φιλοδοξίες, καθώς έχουν σκοπό να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στο Φάληρο ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Τελ Αβίβ. 

http://www.redplanet.gr/html/ent/649/ent.272649.asp 

Ολυμπιακός- Προτάθηκε ο Σάντα Κρουζ. (video)

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Παραγουανός σέντερ φορ, Σάντα Κρουζ, με μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι.
Οι βασικοί σέντερ φορ της Μάντσεστερ Σίτι, είναi οι Κάρλος Τέβεζ και Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, με αποτέλεσμα ο Ρόκε Σάντα Κρουζ να μην υπολογίζεται στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ακόμη και ως πρώτη αλλαγή στη θέση του στράικερ, οι "πολίτες" υπολογίζουν περισσότερο στον Ουαλό, Γκρεγκ Μπέλαμι.
Ο αγγλικός σύλλογος και ο προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν υπολογίζουν στον Παραγουανό σέντερ φορ, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας ώστε να τον παραχωρήσουν δανεικό για ένα χρόνο με το ποσό των 500.000 ευρώ.
Ο 29άχρονος (16/8/1981) Σάντα Κρουζ, προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ώστε να κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού γκολτζή υψηλού επιπέδου. Ο Λατινοαμερικανός επιθετικός, ο οποίος έχει περάσει τόσο από την Μπάγερν Μονάχου όσο και από την Μπλάκμπερν, έχει συμβόλαιο με τους "πολίτες" μέχρι το 2013, ενώ το ετήσιο κασέ του ποδοσφαιριστή φτάνει το 1.500.000 ευρώ. 

http://www.redplanet.gr/html/ent/659/ent.272659.asp

100 εκατομμύρια προφίλ του Facebook διέρρευσαν σε ιστοσελίδα torrent.

Ο hacker Ron Bowes κατάφερε να "υποκλέψει" 171 εκατομμύρια σελίδες που αφορούν σε πληροφορίες περίπου 100 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook. Τις πληροφορίες τις συγκέντρωσε σε ένα torrent μεγέθους 2.8 Gb και όλη αυτή η πληροφορία βρίσκεται ελεύθερη στο internet.
Αυτό που έκανε είναι πως δημιούργησε ένα επονομαζόμενο web crawler με τον οποίο μπόρεσε να σαρώσει όλο τον κατάλογο των χρηστών του Facebook και να αποσπάσει προσωπικά δεδομένα τους.
Το αρχείο περιλαμβάνει ονόματα χρηστών και την διεύθυνση της σελίδας του προφίλ τους όπου εμφανίζονται λεπτομέρειες όπως ημερομηνίες γέννησης, διευθύνσεις, τηλέφωνα, φωτογραφίες κλπ. Μέσα από αυτές τις σελίδες μπορεί κάποιος να περιηγηθεί και στα προφίλ φίλων του μέλους, ακόμα και αν αυτοί έχουν κάνει προεπιλογή να μην είναι "αναζητήσιμοι".
Αυτό που έκανε ο Bowes δεν είναι παράνομο αφού όλη η πληροφορία βρίσκεται διαθέσιμη στο internet.

ΠΗΓΗ : teledatanews

Λήγει σήμερα η προθεσμία απογραφής των Δημοσίων υπαλλήλων

Λήγει σήμερα η προθεσμία απογραφής των Δημοσίων υπαλλήλων

Λήγει σήμερα και η πενθήμερη προθεσμία για την απογραφή των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα, που έδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να απογραφούν στην αρχική διορία που είχε δοθεί.
Μέχρι σήμερα το μεσημέρι ο αριθμός όσων μισθοδοτούνται από το Δημόσιο αγγίζει τις 768.000, από τους οποίους, το 82% είναι μόνιμοι υπάλληλοι.
Η απογραφή είναι υποχρεωτική για την πληρωμή των υπαλλήλων από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, αμέσως μετά θα υπάρξει ανακατανομή των υπαλλήλων σε υπηρεσίες, ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, καθώς ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία των εθελοντικών μετατάξεων και θα ακολουθήσει η υποχρεωτική μετακίνηση υπαλλήλων.

http://www.trikalanews.gr/article/15066/

Βγήκαν μαχαίρια σε Ελληνοαλβανική σύρραξη ανηλίκων στην Ημαθία

Βγήκαν μαχαίρια σε Ελληνοαλβανική σύρραξη ανηλίκων στην Ημαθία

Στο νοσοκομείο Βέροιας νοσηλεύονται 5 νεαροί, από τους οποίους οι 4Έλληνες ηλικίας 15 και 16 ετών, τους οποίους τραυμάτισαν με μαχαίρια Αλβανοί μετανάστες στην διάρκεια συμπλοκής στο χωριό Διαβατός Ημαθίας.

Οι δύο Έλληνες είναι σοβαρά τραυματισμένοι στην καρωτίδα και στην κοιλιακή χώρα αντίστοιχα και νοσηλεύονται στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ξέσπασε έντονη λογομαχία, για ασήμαντο λόγο, ανάμεσα σε δύο παρέες Ελλήνων και Αλβανών.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έδωσαν στην Αστυνομία συγγενείς και συγχωριανοί των θυμάτων στη συμπλοκή που ακολούθησαν πήραν μέρος και ενήλικες Αλβανοί μετανάστες που επενέβησαν για να βοηθήσουν τους ανήλικους ομοεθνείς τους.
Στην Ασφάλεια Βέροιας κρατείται ένας Αλβανός με την κατηγορία ότι συμμετείχε στην αιματηρή επίθεση εναντίον των ανηλίκων, ενώ συνεχίζ
ονται οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

 http://www.trikalanews.gr/article/15067/

Συγχαρητήρια ΠΣΑΠ σε Σωκράτη

Επιστολή με την οποία εύχεται στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του στη Μίλαν, έστειλε ο ΠΣΑΠ στον Έλληνα αμυντικό και του ευχήθηκε να είναι υγιής με πολλές επιτυχίες.
 Η επιστολή προς τον Έλληνα νεαρό αμυντικό της Μίλαν αναφέρει: «Αγαπητέ Σωκράτη,
Όλοι οι Έλληνες ποδοσφαιριστές αισθανόμαστε ιδιαίτερη υπερηφάνεια για το γεγονός της μεταγραφής σου στη Μίλαν, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου.
Σε συγχαίρουμε γι’ αυτή τη μετακίνηση σου η οποία αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση της σπουδαίας παρουσίας σου στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδος και αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην καριέρα σου που εξελίσσεται με τρόπο εξαιρετικό, πάντα ωστόσο με σοβαρότητα, ήθος, συνέπεια, επαγγελματισμό.
Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο και ειλικρινά θέλουμε να πανηγυρίσεις όχι μόνο ατομικές αλλά και συλλογικές διακρίσεις, να χαρείς κατακτήσεις τίτλων με την Μίλαν και πάνω από όλα να είσαι υγιής ώστε να απολαμβάνεις τις εμπειρίες που θα ζήσεις.
Είναι άλλωστε ιδιαίτερη τιμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τους Έλληνες ποδοσφαιριστές ότι ένας συνάδελφος μας φορά τη φανέλα της Μίλαν και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείς άριστα και σε αυτή την πρόκληση.
Καλή σταδιοδρομία Σωκράτη.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π.»
Επιστολή και στη Μίλαν
Παράλληλα, ο ΠΣΑΠ έστειλε ακόμα μία επιστολή, στην ιταλική ομάδα, προκειμένου να εκφράσει την υπερηφάνεια και την ικανοποίηση που ένας Έλληνας παίκτης μεταγράφηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους του κόσμου.
«Αγαπητοί Κύριοι,
Ως πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, του οργάνου που εκφράζει το σύνολο των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, απευθύνομαι σε εσάς προκειμένου να εκφράσω τα αισθήματα ικανοποίησης κι υπερηφάνειας που νιώθουμε για το γεγονός της ένταξης στο δυναμικό της ιστορικής και πάντα πρωτοπόρου Μίλαν, του διεθνή Έλληνα συναδέλφου μας Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και παράλληλα μεγάλο κίνητρο για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, η μεταγραφή του Παπασταθόπουλου στη Μίλαν. Και μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αποτελεί, εκτός των άλλων, ισχυρή απόδειξη της προόδου που έχει παρουσιάσει το ποδοσφαιρικό επίπεδο μας.
Σας ευχόμαστε να απολαύσετε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο κι έχουμε την βεβαιότητα ότι θα δικαιωθείτε για την επιλογή σας.
Με εκτίμηση
Στέλιος Γιαννακόπουλος
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Π.».

Ο Ριέρα στη Nova

Την πρώτη του Live συνέντευξη στην ελληνική τηλεόραση θα παραχωρήσει απόψε στις 21:00 το νέο «αστέρι» του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα. Ο νεοαποκτηθείς μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» είναι καλεσμένος του Μανώλη Δράκου, στο Pre Game Show του Novasports 1, για την αναμέτρηση Ολυμπιακός- Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Η αυλαία της εκπομπής θα ανοίξει στις 21:00.

Μισή ώρα μετά, τη σκυτάλη θα πάρουν ο Ισίδωρος Πρίντεζης που θα μεταδώσει τον αγώνα του γ’ προκριματικού γύρου του Europa League και οι Νίκος Γαβαλάς και Άγγελος Στυλιάσης, οι οποίοι θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο.
Η συνέντευξη του Ισπανού θα πραγματοποιηθεί στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο του «Γ. Καραϊσκάκης».
(sport-fm)

ΠΑΟΚ...Αποθέωση στις 6 το πρωί! ΔEITE TA VIDEO

Η ισοπαλία που απέσπασε ο ΠΑΟΚ στο Άμστερνταμ Αρίνα από τον Άγιαξ οδήγησε εκατοντάδες φίλους της ομάδας στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να αποθεώσουν την αποστολή που έφτασε λίγο πριν τις 6 το πρώι!
Αποτέλεσμα ήταν η αποστολή που προσγειώθηκε στην Ελλάδα στις 05:30 να τύχει θερμής υποδοχής από περίπου 300 τρελαμένους υποστηρικτές του Δικεφάλου! Οι πρώτοι παίκτες βγήκαν από την αίθουσα του αεροδρομίου για να μεταβούν στο πούλμαν λίγο πριν τις 06:00 γνωρίζοντας την αποθέωση. Όπως ήταν λογικό, ο τραυματίας και σκόρερ Βλάνταν Ίβιτς ήταν αυτός που έτυχε της πιο θερμής υποδοχής.
Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στο εκστασιασμένο πλήθος βρέθηκε και ο γνωστός παπα-Χρήστος που για άλλη μια φορά έδειξε την αγάπη του για τον Δικέφαλο του Βορρά.

YPODOXH STO AERODROMIO



YPODOXH AERODROMIO 3



YPODOXH AERODROMIO IVIC

Αρχισε η επίδοση των φύλλων πορείας

Αρχισε σε όλες τις νομαρχίες η διαδικασία αποστολής των εγγράφων κλήτευσης στους ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσεως, σε εφαρμογή της απόφασης του πρωθυπουργού για πολιτική επιστράτευση.
Σύμφωνα με δηλώσεις του νομάρχη Πειραιά, Γιάννη Μίχα, οι νομαρχίες έλαβαν από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τη σχετική εγκύκλιο για επιστράτευση ιδιοκτητών, οδηγών και βυτιοφόρων υγρών καυσίμων.
Ο κ. Μίχας δήλωσε ότι σε ό,τι αφορά τη περιφέρεια της δικής του αρμοδιότητας, η διαδικασία επίδοσης των φύλλων πορείας στους ιδιοκτήτες των φορτηγών δημόσιας χρήσεως, θα έχει ολοκληρωθεί ως το βράδυ. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γγ της νομαρχίας Αθηνών, Νίκος Παπαθέου, σημείωσε ότι η διαδικασία συλλογής στοιχείων βρίσκεται σε εξέλιξη, προκειμένου αυτά να σταλούν στις αστυνομικές αρχές, απ΄όπου θα γίνει η διανομή των εγγράφων κλήτευσης.
Οι κυρώσεις, σε όσους δεν συμμορφωθούν, θα είναι ιδιαίτερα αυστηρές, καθώς θα διωχθούν για κακούργημα με την αυτόφωρη διαδικασία.
Εκτονώθηκε η ένταση στο υπουργείο Μεταφορών, όπου συγκεντρωμένοι ιδιοκτήτες ΦΔΧ αναμένουν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων τους με αρμοδίους του υπουργείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, νέα συνάντηση των απεργών και του υπουργού, θα πραγματοποιηθεί εντός ολίγου, με πρωτοβουλία του ίδιου του κ. Ρέππα.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν μέρος των επαγγελματιών πέταξε μπουκάλια προς την είσοδο του υπουργείου, με τα ματ να απαντούν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.
Το πρωί έξω από το υπουργείο Μεταφορών συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 200 μεταφορείς, που αντιδρώντας στην απόφαση της κυβέρνησης για πολιτική επιστράτευση, διαμαρτύρονται και ανά διαστήματα επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο, σκαρφαλώνοντας στα κάγκελα.
«Για μία ακόμα φορά ήρθαμε στην Πολιτεία και στην κυβέρνηση για να συνομιλήσουμε, μας υποδέχθηκαν με ματ και με δακρυγόνα, αυτό είναι ντροπή», δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Χερσαίων Μεταφορών Γιώργος Τζωρτζάτος.
«Είναι ντροπή, περιμέναμε να μπουμε στην είσοδο και τελικά έστειλαν τα ματ να μας χτυπήσουν με δακρυγόνα», πρόσθεσε.
Πάντως, χωρίς καύσιμα παραμένει και σήμερα η αγορά. Ελάχιστα πρατήρια, τα περισσότερα ιδιοκτησίας των εταιριών εμπορίας διαθέτουν πλέον καύσιμα και η διανομή γίνεται με "δελτίο", δηλαδή με πλαφόν για κάθε όχημα.
Αν και εκατοντάδες βυτιοφόρα βρίσκονται ήδη έξω από τα διυλιστήρια Ασπροπύργου και Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη, στην πλειοψηφία τους οι ιδιοκτήτες δηλώνουν «φαντάροι» μετά την επιστράτευση και αρνούνται να προχωρήσουν στη διακίνηση καυσίμων.
Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο αποκλεισμός των διυλιστηρίων, καθώς βυτιοφορείς παρέμειναν στις εγκαταστάσεις, μη επιτρέποντας τον εφοδιασμό βυτιοφόρων και φορώντας μπολούζες, που έγραφαν «ή ταν ή επί τας».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο των διυλιστηρίων, περιστασιακά σημειώθηκαν μικροεντάσεις, τη στιγμή που η αστυνομία τηρεί διακριτική παρουσία, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να βρίσκονται σε αρκετή απόσταση από το χώρο.
Εν τω μεταξύ, οι πρώτες ελλείψεις στο ράφι έχουν γίνει ήδη ορατές, καθώς εντείνονται τα προβλήματα στην τροφοδοσία των αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε όλη την επικράτεια.
Eπίταξη με πρωθυπουργική απόφαση.
Mετά την άκαρπη συνάντηση ανάμεσα στους απεργούς και στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, η κυβέρνηση αποφάσισε αργά το απόγευμα της Τετάρτης την επίταξη των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, μετά από σχετική Εισήγηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Ρέππα, και αφού ελήφθη υπόψη η επιτακτική ανάγκη αποτροπής των δυσμενών συνεπειών της παρατεινόμενης απεργίας των ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσης και βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων, που έχει προκαλέσει σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία από την έλλειψη επαρκούς εφοδιασμού των πολιτών σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα, απειλεί τη διακοπή της ομαλής λειτουργίας των μονάδων παροχής υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας και απειλεί επίσης κατ΄ επέκταση τη δημόσια τάξη, κηρύσσονται οι ανά τη χώρα ιδιοκτήτες και οδηγοί φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων σε κατάσταση πολιτικής κινητοποίησης.
Με την εν λόγω απόφαση εξουσιοδοτούνται οι υπουργοί Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Οικονομικών και, κατά το μέρος της αρμοδιότητάς τους, οι οικείοι Νομάρχες να προβούν σε επίταξη των υπηρεσιών και επίταξη της χρήσης των φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων καθώς και να λάβουν κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο για τη διασφάλιση των δημοσίων αγαθών που κινδυνεύουν από την κατά τα άνω διατάραξη της ομαλής λειτουργίας της κοινωνικής και οικονομικής ζωής της χώρας.
«Κανένα επιμέρους αίτημα, καμία ειδική ομάδα, δεν έχει το δικαίωμα να κρατά ως ομήρους όλη την ελληνική κοινωνία και να παραλύει ολόκληρη τη χώρα. Και αυτό η κυβέρνηση θα το διασφαλίσει με κάθε πρόσφορο τρόπο. Τα κλειστά επαγγέλματα θα ανοίξουν, επειδή θα πρέπει να πέσουν οι τιμές, θα ενισχυθεί ο προϋπολογισμός του κάθε νοικοκυριού και θα βοηθηθεί η ανάπτυξη της χώρας».

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο Λος Άντζελες. VIDEO

Η ομάδα του Μουρίνιο έφτασε σήμερα στο Λος Άντζελες προκειμένου να λάβει μέρος σε μια σειρά φιλικών αγώνων με Αμερικάνικες ομάδες.Όπως ήταν φυσικό οι κάμερες στίασαν στο διάσημο προπονητή αλλά και στον Κριστιάνο Ρονάλντο.
 

ΣΟΚ! Angelina Jolie... S&M γυμνές φωτογραφίες και αποκαλυπτικό video με χρήση ηρωίνης και θανάτου ζώων


Κατάλληλο για όσους είναι πάνω από 18 ετών..
Όπως θα δείτε και στο video η Angelina του τότε (1999) με την Angelina του σήμερα δεν έχουν καμία σχέση.Η ηθοποιός, πρέσβειρα καλής θελήσεως και μητέρα 6 παιδιών, δεν μπορεί καν να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά από τα ναρκωτικά που παίρνει. Mέσα στο video και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με μια κοπέλα που συχνά κάνει χρήση ηρωίνης αλλά και ενός άντρα που είναι πίσω από την κάμερα, η ίδια αποκαλύπτει τον τρόπο που "ξέκανε" με σαδομαζοχιστικό τρόπο κατοικίδια που είχε κατά την διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.. Με το ζόρι βέβαια αφού ούτε να μιλήσει καλά δεν μπορεί.. Είναι πραγματικά απίστευτο.



Μέχρι αύριο η προθεσμία για την ταυτοποίηση των καρτοκινητών

Μία ημέρα έμεινε πλέον για να ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των καρτοκινητών τηλεφώνων με τα στοιχεία των κατόχων τους, καθώς η προθεσμία λήγει αύριο.

Όσοι δεν δηλώσουν τα στοιχεία τους, χάνουν αυτόματα τον αριθμό τους και διακόπτεται η σύνδεση.

Η διαδικασία... ταυτοποίησης γίνεται από τον ίδιο τον κάτοχο του καρτοκινητού ή οποιουδήποτε άλλου εξουσιοδοτημένου προσώπου στα καταστήματα των εταιρειών, στα ΕΛΤΑ και σε άλλες αλυσίδες με την προσκόμιση αντίστοιχου αποδεικτικού έγγραφου (ταυτότητα, διαβατήριο κ.λπ.).

Οι κάτοχοι καρτοκινητής τηλεφωνίας μπορούν να δηλώσουν «ναι ή όχι», αν επιθυμούν να φαίνεται το κινητό τους στην υπηρεσία πληροφοριών καταλόγου.

Μετά τις 30 Ιουλίου η εταιρεία υποχρεούνται να διακόψει άμεσα την παροχή της υπηρεσίας κινητής τηλεφωνίας, έστω και αν έχει καταβληθεί από τον ανώνυμο συνδρομητή το οικονομικό αντίτιμο του προπληρωμένου χρόνου ομιλίας.

Αρης: Στην Εθνική ο Ναφτί


Την κλήση του Μεντί Ναφτί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τυνησίας, για την προκριματική φάση του Κόπα Άφρικα ανακοίνωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.
Η ομοσπονδία της Τυνησίας ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την κλήση στην αντίστοιχη εθνική ομάδα του...

6ο OUTDOOR FESTIBAL στη Δήμητρα Γρεβενών

Με Ροκ και έντεχνα σχήματα ξεκινούν σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου στη Δήμητρα Γρεβενών οι εκδηλώσεις του OUTDOOR FESTIBAL. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή 30 Ιουλίου με την Έλενα Παπαρίζου και τους ΟΝΙΡΑΜΑ και το Σάββατο 31 Ιουλίου με τη συναυλία των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, ενώ θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 1 Αυγούστου με Λαϊκές ορχήστρες. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου και σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου και Κυριακή 1 Αυγούστου η είσοδος θα είναι δωρεάν, ενώ τις άλλες δύο ημέρες το εισιτήριο για τους μεγάλους θα είναι 20 ευρώ για μία ημέρα και 30 ευρώ για το διήμερο. Λεωφορεία, με δωρεάν εισιτήριο θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να μετακινηθούν, στις 6:30 το απόγευμα της Παρασκευής και του Σαββάτου, από Γρεβενά, μπροστά από το ρολόι της πλατείας Ελευθερίας, από Κοζάνη, μπροστά από το Δημαρχείο της πόλης, από Τρίκαλα, στην πλατεία Στρατηγού Σαράφη και από Καλαμπάκα, στην πλατεία Δημαρχείου.

Οι Dolce &Gabbana ανέλαβαν να ντύσουν την ποδοσφαιρική ομάδα της Τσέλσι

dolche__cabanaΣε τριετή συμφωνία να ντύνουν τους παίκτες τους παίκτες της Τσέλσι κατέληξαν η διοίκηση της ομάδας και το δίδυμο των Ιταλών σχεδιαστών Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο εγκαινιάζουν την είσοδο τους στη διεθνή ποδοσφαιρική αγορά, που χαρακτηρίζεται «πεινασμένη για μόδα».
Οι δύο σχεδιαστές, οι οποίοι είναι γνωστοί για τις αυστηρές γραμμές τους στην ανδρική ραπτική και το νοτιοϊταλικό στυλ τους, είπαν ότι θα σχεδιάσουν τα επίσημα κοστούμια των πρωταθλητών της Πρέμιερ Λιγκ για τα επόμενα τρία χρόνια.
«Είμαστε μεγάλοι λάτρεις του ποδοσφαίρου, για μας σημαίνει υγιή ανταγωνισμό, έντονο πάθος και μεγάλη πειθαρχία», ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση οι Ντόλτσε & Γκαμπάνα.
Η συμφωνία σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία των δύο Ιταλών σχεδιαστών με μία κορυφαία ξένη ποδοσφαιρική ομάδα, καθώς ήδη ντύνουν τη Μίλαν και την εθνική ομάδα της Ιταλίας. Ο Ντομένικο Ντόλτσε μάλιστα, δηλώνει φανατικός οπαδός της Μίλαν και δεν λείπει ποτέ από τους εντός έδρας αγώνες της στο στάδιο Σαν Σίρο του Μιλάνου.
Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι οικονομικές λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, οι πρωταθλητές της Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή τους και πρώην προπονητή της Μίλαν Κάρλο Αντσελότι, θα φορούν μπλε κοστούμια, στο χρώμα του συλλόγου, με σακάκια δύο κουμπιών και μπλε κεντημένες γραβάτες.
Οι Ντόλτσε & Γκαμπάνα --ο συνολικός τζίρος πωλήσεων του οίκου μόδας των οποίων την οικονομική χρονιά που έληξε το Μάρτιο ήταν 1,379 δισ. ευρώ-- θα σχεδιάσουν τις αποκλειστικές θέσεις του χώρου των φιλοξενουμένων που παρακολουθούν τους αγώνες από τις κερκίδες του γηπέδου της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ.
Χάρη στην παγκόσμια απήχηση που έχουν στους φιλάθλους, οι καλογυμνασμένοι αστέρες του ποδοσφαίρου αποτελούσαν σίγουρο στοίχημα για τους οίκους μόδας, όπως ο Ντόλτσε & Γκαμπάνα, το επιχειρηματικό ενδιαφέρον των οποίων για το ποδόσφαιρο χρονολογείται από το 2003.
Μάλιστα πριν από το παγκόσμιο κύπελλο της Νότιας Αφρικής, στο οποίο η Ιταλία δεν προχώρησε πέρα από την αρχική φάση των ομίλων, είχαν προσλάβει πέντε Ιταλούς ποδοσφαιριστές για τη διαφημιστική εκστρατεία των εσωρούχων τους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπ. Μεταφορών

 fortiga_apergia55 Συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Μεταφορών, παραμένουν από νωρίς το πρωί, ιδιοκτήτες Φορτηγών και Βυτιοφόρων ΔΧ, αντιπροσωπεία των οποίων επιδιώκει συνάντηση με τον υπουργό Δημήτρη Ρέππα. Ένταση δημιουργήθηκε όταν απεργοί, που κατά διαστήματα επιχειρούν να εισέλθουν στο κτίριο, πέταξαν μπουκάλια προς την είσοδο του υπουργείου, με αποτέλεσμα δυνάμεις των ΜΑΤ να κάνουν χρήση δακρυγόνων. Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι στάλθηκαν στις Νομαρχίες τα στοιχεία των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως ώστε να συνταχθούν τα φύλλα πολιτικής επιστράτευσης που θα επιδοθούν στους απεργούς.

Στις Νομαρχίες η σχετική εγκύκλιος

Σύμφωνα με δηλώσεις του νομάρχη Πειραιά, Γιάννη Μίχα, οι Νομαρχίες έλαβαν από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, τη σχετική εγκύκλιο για επιστράτευση ιδιοκτητών, οδηγών και βυτιοφόρων υγρών καυσίμων.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι σε ό,τι αφορά τη περιφέρεια της δικής του αρμοδιότητας, η διαδικασία επίδοσης των φύλλων πορείας στους ιδιοκτήτες των φορτηγών δημόσιας χρήσεως, θα έχει ολοκληρωθεί ως το βράδυ.

Τώρα κανένας “κίνδυνος” για τους bloggers και τα blogs

Τώρα κανένας “κίνδυνος” για τους bloggers και τα blogsΗ Βουλή της Ισλανδίας ψήφισε ΟΜΟΦΩΝΑ νόμο που θεωρεί το Δικαίωμα του Blogging και των Bloggers Ιερό και Απαραβίαστο!

Με βάση το νόμο, δεν επιτρέπεται: - δίωξη σε bloggers για ότι γράφουν ή αναρτούν- μήνυση ή αγωγή, ακόμη κι αν δημοσιοποιήσουν απόρρητα στρατιωτικά έγγραφα. Αν κάποιος καταθέσει μήνυση ή αγωγή εναντίον blog ή blogger, δίνεται αυτοδίκαια το δικαίωμα να καταγγελθεί και να μηνυθεί για προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης πληροφοριών.

Η απόφαση της Ισλανδικής Βουλής: IMMI - Icelandic Modern Media Initiative, επιφέρει την αλλαγή 13 προϋπαρχόντων νόμων, αρμοδιότητας 4 υπουργείων!

Ο Smári McCarthy, ιδρυτής της Icelandic Digital Freedoms Society, και η βουλευτής Birgitta Jonsdottir, ίσως ακόμη δεν έχουν..... κατανοήσει την παγκόσμια επιτυχία τους, μια πραγματική Επανάσταση!

Το δικό μας blog, ήδη συμμετέχει -μαζί με άλλα ευρωπαϊκά blogs- σ' αυτό το εγχείρημα και συνεπώς ποσώς μας απασχολεί τι νόμους επεξεργάζονται οι Βενιζέλοι και σια...

Στη διάθεση όλων για να πάρουμε μέτρα, πριν πάρουν μέτρα εναντίον μας οι κάθε είδους εξουσιαστές, νταβατζήδες, εργολάβοι δημοσίων έργων, πολιτικάντηδες και "πολιτικοί", καναλάρχες, μεγαλο-δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες ΜΜΕ...

http://www.schizas.com/

Ακαδημία Ροναλντίνιο στην Αθήνα!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd14/imgv3b_yZUOUgmqH1.jpg
Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο ο Ρομπέρτο Ασίς προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τους Έλληνες συνεργάτες του σχετικά με την ποδοσφαιρική ακαδημία που θέλει να δημιουργήσει.
Ο αδερφός του Ροναλντίνιο είχε εμπνευστεί το συγκεκριμένο εγχείρημα πριν από τέσσερα χρόνια και όπως όλα δείχνουν, είναι πλέον θέμα εβδομάδων η δημιουργία της ακαδημίας, πιθανότατα στα Βόρεια προάστια, η οποία θα φέρει και το όνομα του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ της Μίλαν.
Διευθυντής της ακαδημίας θα είναι ο γνωστός μάνατζερ Ανδρέας Δημητρίου, που είναι και επενδυτής στην όλη επιχείρηση.

(sportdog)

Άγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1 (video)

Πολύτιμη ισοπαλία με σκορ 1-1 απέσπασε ο ΠΑΟΚ από τον Αγιαξ στο «Αμστερνταμ Αρένα», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Σουάρες άνοιξε το σκορ για τους Ολλανδούς στο 13΄, αλλά ο Ιβιτς στο 72΄ πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που δίνει στον «Δικέφαλο» πολλές ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-οφ, η οποία θα κριθεί την ερχόμενη Τετάρτη (4/8) στην Τούμπα.

Αδύναμος, επιπόλαιος και με πολλά λάθη, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να σταθεί με αξιώσεις στην πλειονότητα του αγώνα απέναντι στον Αγιαξ, ο οποίος από την αρχή, με καλή κυκλοφορία, επέβαλε το γρήγορο ρυθμό του και δικαιούται, βάση της εμφάνισης του, να αισθάνεται αδικημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Με διπλή άμυνα ζώνης και τον Σαλπιγγίδη απελπιστικά μόνο στην επίθεση, ο "Δικέφαλος" προσπάθησε από τα πρώτα λεπτά να περιορίσει τους φανερά πιο "ζωντανούς" και με μεγαλύτερη… φαντασία στο γήπεδο Ολλανδούς. Εργο που δεν είχε, κατά βάση, αποτέλεσμα. Σουάρες, Σουλεϊμάνι, Ντε Γιονκ έκαναν ουσιαστικά ότι ήθελαν μπροστά στα καρέ των "ασπρόμαυρων", με τον πρώτο να φτάνει στο 13' και στην ουσία, το γκολ. Ηταν φάση στην οποία αρχικά ο Χαλκιάς, με λανθασμένη έξοδο και σε δεύτερο χρόνο ο Τσιρίλο, με παιδαριώδη απόκρουση, έφεραν σε θέση βολής τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο οποίος με ανάποδο "ψαλίδι" έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η παραβίαση της εστίας του δεν ήταν το μόνο πλήγμα για τον ΠΑΟΚ, καθώς στη φάση έχασε και τον Χαλκιά. Ο διεθνής τερματοφύλακας τραυματίστηκε στα δάκτυλα και αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Κρέσιτς.

Στην πορεία των λεπτών μετά το γκολ οι Θεσσαλονικείς πίεσαν για λίγο, τάχιστα, ωστόσο, ο Αγιαξ επανέφερε την… τάξη και έχασε σε δύο εξαιρετικές περιπτώσεις την ευκαιρία να ανεβάσει το σκορ υπερ του (35' με τον Σουλεϊμάνι, 44' με τον Σουάρες).

Το σκηνικό δε διαφοροποιήθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης με τους Ολλανδούς να είναι πιο δραστήριοι και να δημιουργούν τις προϋποθέσεις να πετύχουν και άλλα γκολ. Κάτι που δεν πέτυχαν, εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ, που στη μοναδική αξιοπρεπή ευκαιρία που δημιούργησε μπροστά στην αντίπαλη εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 72' ο Σαλπιγγίδης γύρισε όμορφα στον Ιβιτς, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής ισοφάρισε για τους "ασπρόμαυρους" και διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Το γκολ ενίσχυσε τη ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟΚ, αντίθετα με τους Ολλανδούς που αδυνατούσαν να πιστέψουν την εξέλιξη της μάχης...

Διαιτητής: Τόνι Σαπρόν (Γαλλία)

Κίτρινες: 11' Εμάνουελσον, 70' Ινοχ, 77' Φερτόνγκεν, 82' Σουάρες /34' Μπουσαϊντι, 62' Βιτόλο.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΙΑΞ (Μάρτιν Γιολ): Στεκέλεμπουργκ , Φαν Ντερ Βιλ , Φερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ, Ανίτα, Ενόχ, Λίντγκρεν (62' Ντε Τσέουβ), Εμάνουελσον (78' Σαρπόνγκ), Ντε Γιονγκ, Σουλεϊμάνι (66' Ερικσεν), Σουάρες.

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Χαλκιάς (15' λ. τρ. Κρέσιτς), Μπουσαϊντι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Γκαρσία, Ιβιτς (75' Φωτάκης), Βιεϊρίνια, Σορλέν, Σαλπιγγίδης (90'+ Παπάζογλου).

Άγιαξ-ΠΑΟΚ: Ο Σουάρες γράφει το 1-0






















Άγιαξ-ΠΑΟΚ: Ο Ίβιτς «παγώνει» το Άμστερνταμ.

http://www.sportnooz.gr/