ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Διεκόπη η προπώληση εισιτηρίων της ΑΕΚ και... ΠΑΟ για Λεωφόρο

Σε φουλ ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ για την επιδιόρθωση του χλοοτάπητα εν όψει των αγώνων της ΑΕΚ και του ΠΑΟ
Σύσκεψη για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, της διοίκησης του ΟΑΚΑ, αλλά και της εταιρίας που τοποθέτησε τον χλοοτάπητα. Οι άνθρωποι της εταιρίας «Green Scape» ανέλαβαν την ευθύνη για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά δεσμεύτηκαν πως η κατάσταση του γηπέδου θα είναι πολύ καλύτερη μέχρι την Πέμπτη, όταν και η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Νταντί Γιουνάιτεντ για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League.

Αυτό που προέκυψε δηλαδή με βάση τα λεγόμενα της εταιρίας είναι πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά χωρίς προβλήματα και υπάρχει η αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει ανάλογη εικόνα με αυτή στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τζένοα.


Οι άνθρωποι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και δηλώνουν επίσης αισιόδοξοι πως σύντομα η κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ θα είναι η πρέπουσα.


Στη σύσκεψη τέλος αποφασίστηκε να δοκιμαστεί εντός της ημέρας ο αγωνιστικός χώρος με παίκτες από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, οι οποίοι θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα παίξουν ποδόσφαιρο για να διαπιστωθούν οι αντοχές του χλοοτάπητα.


Σκέφτονται Λεωφόρο στον ΠΑΟ


Στον Παναθηναϊκό ήδη σκέφτονται να δώσουν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη την ερχόμενη Παρασκευή, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας του από πέρυσι, και δεν τίθεται θέμα διάθεσης εισιτηρίων.


Διέκοψε την προπώληση εισιτηρίων η ΑΕΚ


Αντίθετα, για την ΑΕΚ τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού ο αγώνας που έχει να δώσει είναι ευρωπαϊκός. Μάλιστα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι διεκόπη η διάθεση εισιτηρίων του αγώνα με την Νταντί στο ΟΑΚΑ.


Ο προβληματισμός που επικρατεί στην ΑΕΚ για την κάκιστη κατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, αλλά κυρίως η αβεβαιότητα για το αν θα είναι δυνατόν να διεξαχθεί εκεί την Πέμπτη ο αγώνας ρεβάνς με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League, ανάγκασε τη διοίκηση της ΠΑΕ να διακόψει τη διάθεση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:


«Το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως, μέχρι να οριστικοποιηθεί ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα AEK - Νταντί Γιουνάιτεντ, σταματάει την πώληση απλών εισιτηρίων. Μετά τη λήψη οριστικής απόφασης για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ ή τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλο γήπεδο, θα βγει νεότερη ανακοίνωση που θα ενημερώνει για το αν θα διατεθούν περαιτέρω εισιτήρια από τα ήδη πωληθέντα».


Γρύλης: «Καλύτερα να αλλάξει η έδρα»


Εξάλλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλης, μιλώντας στον «NovaΣπορ FΜ», δεν έκρυψε την αβεβαιότητά του για την ετοιμότητα του χλοοτάπητα μέχρι την Πέμπτη και μάλιστα δεν δίστασε να προτείνει αλλαγή έδρας των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟ και της ΑΕΚ:


«Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Σήμερα έχουμε σύσκεψη με τους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη για το λαθάκι τους και εργάζονται πυρετωδώς για να το διορθώσουν. Οι ίδιοι οι τεχνικοί δεν μπορούν να μας πουν με σιγουριά αν θα είναι έτοιμο την Πέμπτη, αλλά θα μάθουμε σύντομα. Πάντως, οι ημέρες είναι λίγες και το καλύτερο για τη μελλοντική χρήση του ΟΑΚΑ θα ήταν να γίνει αλλαγή έδρας για λίγο καιρό.


» Η εταιρία αυτή είναι συμφερόντων Παναθηναϊκού. Είναι συνεργάτες τους, χρησιμοποιούνται χρόνια για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και αυτοί πρέπει να φροντίζουν να ποτίζεται σωστά το γήπεδο. Τον Δεκαπενταύγουστο το ΟΑΚΑ πλημμύρισε λόγω μιας μηχανικής βλάβης και αυτή τη στιγμή ποτίζεται με λάστιχα, γιατί χρειάζεται πολύ νερό, παρότι τα μπεκ λειτουργούν.


» Εμείς δεν είμαστε τεχνικοί για να ασχοληθούμε με αυτά. Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι στον πρώτο αγώνα μετά τη συναυλία των U2 (3 Σεπτεμβρίου). Δεν θα υπάρχει χρόνος να ριζώσει το χόρτο και το ΟΑΚΑ θα είναι σε κακή κατάσταση».


Απόκης: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια»


Για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει κλήθηκε να μιλήσει και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου, Δημήτρης Απόκης, στον «NovaΣπορ FM». Μεταξύ άλλων είπε: «Η εταιρεία έχει την αποκλειστική ευθύνη για το έργο, αλλά και για την γνωμοδότηση για το αν θα γίνουν τα ματς. Εμείς από την πλευρά μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παρέχουμε στους ανθρώπους της εταιρείας ό,τι χρειάζονται για να λύσουν το πρόβλημα. Η εταιρεία ζήτησε να έχουμε στενή συνεργασία και θα την έχουν.


» Στόχος είναι να γίνουν τα ματς κανονικά. Δυστυχώς, εμείς δεν είχαμε ενημερωθεί για το πρόβλημα που προέκυψε με τον χλοοτάπητα. Δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο, να κατηγορήσω την εταιρεία ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή τη στιγμή γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια και γι΄ αυτόν τον σκοπό κινούμαστε όλοι. Δεν είμαστε εδώ για να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά για να λύσουμε τα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένα κολοσσιαίο έργο, δουλεύουν άνθρωποι νυχθημερόν για να τελειώσει το θέμα».

Δεν γίνεται στο ΟΑΚΑ το ματς με τη Νταντί. Φαβορί η Λεωφόρος


Είναι οριστικό πλέονΗ ΑΕΚ δεν θα αγωνιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο με τη Νταντί Γιουνάιτεντ την προσεχή Πέμπτη για τα πλέι οφ του Europa League.

Η άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ και τα όσα προβλήματα δημιούργησε στην κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Τζένοα, αναγκάζουν την ΑΕΚ να αλλάξει έδρα για το ματς με τους Σκωτσέζους.

Το ΟΑΚΑ δύσκολα θα είναι έτοιμο (ή για να το θέσουμε καλύτερα, δύσκολα θα είναι στην επιθυμητή κατάσταση) μέχρι την Πέμπτη και η Ενωση εξετάζει τις άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή της Λεωφόρου που είναι και το φαβορί για να διεξαχθεί η ρεβάνς με τη Νταντί.

Πάντως, η ΑΕΚ εξετάζει και τις περιπτώσεις του Περιστερίου και της Νέας Σμύρνης και τις επόμενες ώρες θα μάθουμε οριστικά το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Εγνατία Οδός: Ερχονται διόδια στον Πολύμυλο

 
Σαράντα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο κοστίζει η συντήρηση και λειτουργία του πιο σύγχρονου αυτοκινητόδρομου της χώρας, την Εγνατίας οδού, χωρίς μάλιστα να περιλαμβάνονται οι αμοιβές των εργαζόμενων στην εταιρία "Εγνατία Οδός ΑΕ". Το κόστος αυτό καλύπτουν σήμερα όλοι οι Ελληνες πολίτες δια του κρατικού προϋπολογισμού αφού έσοδα δεν υπάρχουν από πουθενά.

Το λογικό θα ήταν το κόστος να το επωμίζονται οι χρήστες του δρόμου, όπως άλλωστε γίνεται με όλες τις εθνικές οδούς και τους αυτοκινητόδρομους. Ωστόσο, τα διόδια, που αποτελούν και τη συνηθέστερη πρακτική πληρωμής, υπάρχουν μόνο στα... χαρτιά εδώ και χρόνια. Το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έχει αναλάβει το κόστος λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου εξ ολοκλήρου, όμως αυτό δε θα μπορούσε να συνεχιστεί, αφού συν τοις άλλοις δημιουργεί και άνιση αντιμετώπιση των πολιτών.

Ο ΠΑΟ 2-0 την Τζένοα στο... σεληνιακό τοπίο του ΟΑΚΑ!

Nαι μεν, αλλά... Πανέτοιμος ο Παναθηναϊκός ενόψει πρωταθλήματος, έδειξε τη φετινή δυναμική του και κόντρα στην Τζένοα στο ΟΑΚΑ κερδίζοντάς της 2-0 και παίζοντας -σο γινόταν, με βάση τις συνθήκες- καλό ποδόσφαιρο, μα... κάπου εκεί σταματούν τα καλά νέα...

Και τούτο διότι:


* Το (ολοκαίνουριο...) τερέν του ΟΑΚΑ θύμιζε... σεληνιακό τοπίο! Τούφες χορτάρι ξηλώνονταςν συνεχώς, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να είναι καταφανώς επιφυλακτικοί για να μην τραυματιστούν.


* "Θύμα" του επικίνδυνου αγωνιστικού χώρου ο Τζιμπρίλ Σισέ, που τραυματίστηκε (θλάση) νωρίς νωρίς και αντικαταστάθηκε. Όπως είπε μετά το ματς ο Νίκος Νιόπλιας, ο Γάλλος στράικερ θα μείνει 15 μέρες εκτός δράσης.


* Σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια του ματς, πολλοί από τις 30.000 φίλους της ομάδας, αντί για το ματς είχαν το νου τους στα διοικητικά. Συνθήματα εν χορώ κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη από ένα κομμάτι της εξέδρας και απάντηση με «γιούχα» από τους υπόλοιπους. Σίγουρα μια εικόνα που δεν βγάζει υγεία και ηρεμία σε μια ομάδα που ξεκινά σε πέντε ημέρες τις υποχρεώσεις της και θέλει να επαναλάβει -τουλάχιστον- τις περσινές της επιτυχίες.


Τα καλά νέα


Λειτούργησαν τα δίδυμα

Το πρώτο θετικό στοιχείο που προκύπτει από το ματς με την Τζένοα είναι η καλή λειτουργία και η αρμονική συνύπαρξη των Μπουμσόνγκ-Καντέ στο κέντρο της άμυνας, ενώ –για να μείνουμε στα αμιγώς αγωνιστικά- η πολύ καλή συνεργασία των Σπυρόπουλου-Λέτο στην αριστερή πτέρυγα, τουλάχιστον στο διάστημα που έπαιξαν.

Γιούρκας από τα παλιά

Θετική ήταν η παρουσία του Γιούρκα Σεϊταρίδη στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, σε πείσμα όσων ακούγονται, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και ήταν ιδιαίτερα ορεξάτος. Πήρε αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες και μάλιστα σε ένα χρονικό σημείο που ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει. Το ίδιο καλός και πεισματάρης και στα αμυντικά του καθήκοντα, έδειξε έτοιμος να επιχειρήσει την ολική επαναφορά στη σεζόν που ξεκινά.


Ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος με δεδομένη την απουσία του Τζιμπρίλ Σισέ για περίπου είκοσι μέρες, φαίνεται ότι θα χρειαστεί στον Παναθηναϊκό. Όσο οι «πράσινοι» δεν αποκτούν επιθετικό, ο Έλληνας στράικερ αποκτά ολοένα και πιο σπουδαίο ρόλο. Στο αποψινό ματς πέτυχε ένα γκολ και ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις.

Ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ στο 17’ (σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Νταϊνέλι) ήταν το στοιχείο που στιγμάτισε το πρώτο ημίχρονο. Ο Γάλλος αποχώρησε με πρόβλημα στο δεξί δικέφαλο (φόβοι για θλάση) δίνοντας τη θέση του στον Πετρόπουλο. Στον επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο παιχνίδι ποιότητας δεν μπορούσε να διεξαχθεί, παρά τη διάθεση των παικτών των δύο ομάδων.


Το πρώτο γκολ γκολ ήρθε στο 36’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (ανατροπή του Λέτο) του Καραγκούνη. Με το φόβο σοβαρών τραυματισμών, ο Νιόπλιας άλλαξε στο ημίχρονο όλους τους βασικούς (πλην των Τζόρβα, Πετρόπουλου). Ετσι, το 4-2-3-1 είχε τον Σεϊταρίδη δεξιά, τον Ιωαννίδη αριστερά, τους Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Μαρίνος και Σιμάο ήταν οι αμυντικοί μέσοι, με τον Κλέιτον δεξιά, τον Δημούτσο αριστερά και τον Νίνη πίσω από τον Πετρόπουλο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες έδειχναν να προσέχουν περισσότερο να μην τραυματιστούν (Στο ημίχρονο τα παιδιά της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και οι υπάλληλοι του Σταδίου «πάτησαν» το χόρτο, αλλά όσο περνούσε η ώρα τα κομμάτια ξεκολλούσαν και πάλι). Η εικόνα του αγώνα ήταν ισορροπημένη, η ποιότητα έλειπε, αν και όχι η διάθεση, με τον Σεϊταρίδη να δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και τον Κλέιτον επίσης να ξεχωρίζει.

Μετά το 65’ οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους, απείλησαν σε δύο λεπτά με τον Πετρόπουλο (65’, 66’) και έφτασαν στο 2-0 με τον υψηλόσωμο επιθετικό στο 67’. Και οι Ιταλοί προχώρησαν σε μαζικές αλλαγές για να προστατεύσουν τους παίκτες, ο Νιόπλιας έφερε τον Νίνη δεξιά και τον Κλέιτον πίσω από τον Πετρόπουλο. Η βελτιωμένη εικόνα συνεχίστηκε, με νέες ευκαιρίες από Νίνη (77’), Δημούτσο (78’) και Σεϊταρίδη (83’), χωρίς το 2-0 να αλλάξει ως το τέλος.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 36' πεν. Καραγκούνης, 67' Πετρόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Αθηνών)


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα (46' Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος (46' Ιωαννίδης), Μπουμσόνγκ (46' Σαριέγκι), Καντέ (46' Μπιάρσμιρ), Ζιλμπέρτο (46' Σιμάο), Κατσουράνης (46' Μαρίνος), Γκοβού (46' Νίνης), Λέτο (46' Δημούτσος), Καραγκούνης (46' Κλέιτον), Σισέ (18' Πετρόπουλος).

ΤΖΕΝΟΑ: Εντουάρντο, Ρανόκια, Μορέτι, Μιλανέτο, Νταϊνέλι, Βελόσο, Ραφίνια, Μέστο, Παλάσιο, Σκούλι, Τόνι. 


Σύσκεψη για το γήπεδο

Η τραγική εικόνα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ στον φιλικό αγώνα Παναθηναϊκός- Τζένοα προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην «πράσινη» ΠΑΕ, ο οποία συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη τη Δευτέρα (23/8). Πάντως είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί εναντίον των υπευθύνων.


Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θορυβήθηκαν από την άθλια κατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, η οποία έθεσε σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών των δύο ομάδων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους λόγους που ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση ήταν ότι οι άνθρωποι που ήταν αρμόδιοι και υποχρεωμένοι να ποτίσουν τον νέο χλοοτάπητα για να «δέσει», έλειπαν σε… διακοπές!

Τα τελευταία αθλητικά νέα



Δείτε το δελτίο με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Νεκρό βρέθηκε το 11 κοριτσάκι στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.


Νεκρό βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή, το 11χρονο κορίτσι, υπήκοος Βουλγαρίας, που είχε εξαφανιστεί την Κυριακή, στην Αρκαδία. Για την εξαφάνιση της 11χρονης είχε ενεργοποιηθεί το σύστημα «Άμπερ Αλερτ» (Amber Alert).

Σύμφωνα με αξιωματούχους της αστυνομίας, έχει συλληφθεί ένας άνδρας που ομολόγησε τη δολοφονίας της 11χρονης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί βρέθηκε νεκρό στο δρόμο από την πλατεία του χωριού προς το σπίτι του, ενώ ο άνδρας που συνελήφθη είναι επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας.

http://dtsiaouss.blogspot.com/

Σχόλια του Φ. Μπαζάκα!!!

-Ο Δημήτρης Θάνος στη SuperLeague.
- Μεγάλη τιμή για την Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
- Το άξιζε ο Δημήτρης και θα διαπρέψει σίγουρα.
- Ο Πρόεδρος το γλεντάει καθημερινώς.
- Το κακό είναι ότι μείνανε στους πίνακες ορισμένες Φιλιππινέζες
- Ρωτήστε τον Πάμπλο να σας πει τα ονόματα.
΄Αλλους τους τρώνε οι ζέστες στα Γρεβενά κι άλλοι τρώνε φαγκρί 5 κιλών κατά Κινέττα μεριά.
- Μέσα στο πνεύμα της προετοιμασίας δηλαδή.
.- Συνεχίζουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας. ΄Ετσι αντί να καθαρίσουμε νωρίς, πάμε να πάρουμε την Πόλη τώρα.
- Σκορ ταμάμ, αλλά...
- Αϊ σιχτίρ χαϊβάν Ταγαράζογλου.
- Μόνο για κουβάλημα μαδεριών σε οικοδομή και αν τον τον πάρουν κι εκεί...
- Παίχτης που προέρχεται, ξέρετε εσείς από πού, τι περιμένεις;
- Αμ ο Πιστόλο; Πού πας ρε Καραμήτρο!!!
- Δελεάστηκες από τις σειρήνες του χοντρού, κι εσύ;
- Πάρους το κεφάλι μεγάλε Πάμπλο, ΔΕΣΠΟΤΑ του κέντρου.
- ΠΑΟΚΑΡΑ και δικέφαλος ψυχής, χρειάζεται τώρα.
- Σουκρού Σαράτσογλου και πράσινα άλογα, αν η ομάδα παίζει έτσι.
- Χτύπησε ο τρομοκράτης και με το ένα πόδι στους ομίλους ο έτερος Δικέφαλος.
- Σκωτσέζικο ντους για τους ξυλοκόπους.
- Ελλάς - Σερβία, πυγμαχία.
- Μιλάμε για πολύ ξύλο!!!
- Ποια αδέρφια και κουραφέξαλα; Χόρτασε ψωμί ο νηστικός, έπιασε και το ρόπαλο.
- ΄Ελεος πια. Ντροπή και οι πορτοφολάδες στη θέση τους.
- Τι έπαθε βρε παιδιά, η πολυμετοχική βαζελική αριστερά.
- Μαρινάδα έφαγαν και τους έκατσε στο στομάχι;
- Πού είναι ο Νέμεθ, οέο...
- Φύγε εσύ, έλα εσύ. Το νέο ρητό που επικρατεί στον Πειραιά.
- Βλέπω τον εφοπλιστή να κάνει παρέλαση στην Αλεξάνδρας..
- Κατά τα  άλλα ο Ντοκ ψάχνει επιθετικό.
- Τι τον θέλουν με το βαψομαλλιά αρχηγό;
- Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, ο βάζελος όργωνε στο χωράφι.
- Μα τι χωράφι είναι αυτό; Μπαϊρι σκέτο.
- Τελικά κατάλαβα. Δεν θέλουν φορ οι βάζελοι, γεωπόνο θέλουν.
- Οι Ιταλοί της Τζένοα νόμισαν ότι έπεσαν με διαστημόπλοιο σε άλλον πλανήτη και έψαχναν να δουν αν υπάρχει ζωή.
 - Με ένα-δυο ματς ακόμη σε αυτό το τερέν, ο Παναθηναϊκός δεν θα ψάχνει τον αντι-Σισέ, αλλά και τον αντι-Πετρόπουλο και τον αντι-Μάντζιο.
 - «Αφήστε το κυνήγι για επιθετικό και βάλτε κανα φράγκο για...ποτιστικό»!
 - Αλλά και πού να προλάβουν να βρουν γεωπόνο; Πριν από τον γεωπόνο τραγουδάει ο...Bono! Πατείς με πατώ σε , δεν θα μείνει τίποτα...
- Η εκδίκηση (του Νικοπολίδη) τρώγεται κρύα. Τόσα χρόνια έψαχνε ο ΠΑΟ γκολκίπερ της κλάσης του, τώρα θέλει και ανάλογο κηπουρό.
 - Το ελληνικό ποδόσφαιρο του 2010 στέλνει τον εκρπόσωπό του στο Τσάμπιονς Λιγκ σε σεληνιακό τοπίο. Πιάσ΄το...γκαζόν και κούρευτο.
 - Είναι να γελάει κανείς για να μην κλάψει με ποτιστικά δακρύων...

Γρεβενά: Σύλληψη για κατοχή και καλλιέργια χασίς...

Από αστυνομικούς του Τμήματος Λαθρομετανάστευσης Δεσκάτης Γρεβενών σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών, την 22-08-2010 και περί ώρα 22:00΄, σε αγροτική περιοχή του Δήμου Χασίων Γρεβενών, συνελήφθη ένας [1] άνδρας, Ελληνικής Υπηκοότητας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών διότι, σε γενόμενη έρευνα στο όχημα που οδηγούσε ανευρέθη ακατέργαστη κάνναβη βάρους δύο γραμμαρίων [2] και στη συνέχεια σε δύσβατη αγροτική περιοχή των Τρικάλων ανευρέθησαν τρία [3] δενδρύλια ινδικής κάνναβης, ύψους 2.00, 1.80 και 0.60 μέτρων αντίστοιχα, τα οποία είχε φυτέψει και καλλιεργούσε ο συλληφθείς. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα παραπεμφθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών. Ενεργείται προανάκριση από το Α.Τ. Δεσκάτης.
aetos 

Ο εκσκαφέας που ...χορεύει..( video).

Αυτό που ξεκίνησε ως “κόλπο” σε σχολικό πανηγύρι, γρήγορα έγινε το θέμα φεστιβάλ από έναν αγρότη, που αψηφώντας το νόμο της βαρύτητας, κάνει τον, βάρους πολλών τόνων, ανασκαφέα του να “χορεύει” στους ρυθμούς του rock n'roll.

“Οδηγώ φορτηγά και ανασκαφείς εδώ και 40 χρόνια και κάθε σαββατοκύριακο, μου αρέσει να το κάνω αυτό ως χόμπι, γιατί μου αρέσει πολύ να πηγαίνω σε φεστιβάλ, να δίνω χαρά στον κόσμο και να έρχομαι σε επαφή με πολλούς ανθρώπους”, είπε οWilf Bown.
Όλα άρχισαν 20 χρόνια πριν, όταν οWilf Bown πήγε με τα τρία παιδιά του -και το αγαπημένο του όχημα- σε εκδήλωση, που οργάνωσε το σχολείο τους.

“Κάρφωσα ένα μπαλόνι στο έδαφος και τα παιδιά προσπαθούσαν να το σπάσουν. Μετά, σήκωσα το μηχάνημα 'στις μύτες' και όλοι ξετρελάθηκαν”, διηγήθηκε ο ίδιος στην Telegraph.
cosmo.gr.

http://anaggelioxoros.blogspot.com/2010/08/video_21.html

TO ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡΔΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΌΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΚΑΝΊΑ
και για τις δύσκολες μέρες που έρχονται !!!
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/08/to_22.html