ΣΙΝΕ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μου ήρθε τις προάλλες ένα πρόστιμο λέει, και δεν ξέρω γιατί.

Θέλουν να πληρώσω 1000€ και θέλουν επίσης να κρατήσουν το δίπλωμά μου, κι εγώ δεν ξέρω για πόσο καιρό, λένε πως με έπιασαν με μια απ’ αυτές τις νέες κάμερες που έχει στην Εγνατία στα τούνελ.
Θα τους πήγαινα στα δικαστήρια, αλλά μετά την φωτογραφία που με στείλανε δεν ξέρω αν μπορώ να βρω το δίκιο μου.

Κι εγώ σας ανεβάζω την φωτογραφία, που σύμφωνα με την τροχαία μαρτυράει ότι είχα παραβεί το επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας


Για να δείτε την φωτογραφία κάντε κλικ εδώ
Αναδημοσίευση από το φιλικό blog: KanePlaka 

Λαζόπουλος και Μητσικώστας μαζί στο «αντι-δελτίο» του Alpha;

«Συνεργασία-βόμβα»...Αν συμβεί κι αυτό... «θα πέσουν τα τσιμέντα»! ...Η Ντέπυ Γκολεμά στη στήλη της «μέχρι κεραίας» γράφει για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που θα παρουσιάζει του χρόνου ο Λάκης Λαζόπουλος στον Alpha! Η διάρκειά του θα είναι από τις 8μμ μέχρι τις 9.30μμ, ενώ καλεσμένοι του θα είναι...(σε κουκλες) ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Μαρία Χούκλη, ο Γιώργος Τράγκας, η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, η Κάτια Μακρή, ο Μανώλης Καψής και ίσως ένα-δυο ακόμα σχολιαστές των δελτίων, που θα λένε τις δικές τους ειδήσεις. Η καινοτομία του δελτίου είναι ότι κάθε τέταρτο θα σταματούν και θα κάνουν τη λεγόμενη σύσκεψη του δελτίου: Θα συζητούνε μεταξύ τους για «ποιο θέμα κρατάμε ποιο πετάμε, αυτό πώς να το πάμε, το σηκώνουμε ή το θάβουμε», με κυρίαρχη εδώ την άποψη του Γιάννη Πρετεντέρη και του Γιώργου Τράγκα που είναι ειδικοί... Η Ντέπυ Γκολεμά μάλιστα κάνει αναφορα για τον Γιώργο Μητσικώστα οπου και υπαρχει πιθανοτητα να τoν δουμε να κάνει τις δικές του πετυχημένες μιμήσεις.
gossip-tv.gr 

Η Ευρώπη προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε χαραμοφάηδες,τεμπέληδες και ανίκανοι...

Θα πεθάνουμε της πείνας; Δεν νομίζω.Η Ελλάδα μπορεί να καλλιεργήσει τα πάντα και να παράγει κρέας και γάλα για όλο τον λαό.....Να οργανώσουμε από την αρχή τη χώρα μας,να φτιάχνουμε τους υπολογιστές μας,τα αυτοκίνητα μας,μόνοι μας,υπάρχουν εκατοντάδες έλληνες εφευρετικοί και ικανότατοι βιοτέχνες,που μπορούν να φτιάξουν τα πάντα.
Ηλεκτρικό ρεύμα μπορούμε να έχουμε άφθονο και φθηνό,εκμεταλευόμενοι τον ήλιο και τον αέρα,οικοδομικά υλικά παράγουμε και μπορούμε να χτίσουμε σπίτια για όλους.
Να ξαναφτιάξουμε μικρές και μεγαλύτερες βιοτεχνικές μονάδες,που να φτιάχνουν όλα αυτά που αγοράζουμε πανάκριβα στα σούπερ μάρκετ και εισάγουμε από άλλους.Να υπάρχουν έτσι δουλειές για όλους και όλοι να δουλεύουν για να τρέφονται όλοι.
Η Ευρώπη προσπαθεί να μας πείσει ότι είμαστε χαραμοφάηδες,τεμπέληδες και ανίκανοι.Κι από αυτά είμαστε.Αλλά δουλεύουμε περισσότερες ώρες από όλους τους και παίρνουμε τα λιγότερα χρήματα από όλους τους.Τα σούπερ μάρκετ μας είναι τα πιο ακριβά της Ευρώπης κι ομώς: και σπίτια έχουμε οι περισσότεροι και εξοχικά και γλεντάμε σε ταβέρνες και κερνάμε όλη την παρέα,άμα γουστάρουμε και δίνουμε στα παιδιά μας περισσότερα από όσο χρειάζονται,στα παιδιά στα φανάρια και στους ζητιάνους.Είναι να μη μας πιάσει το φιλότιμο.Τι έχουν από όλα αυτά οι Ευρ! ωπαιοί; ΤΙΠΟΤΑ-χώρια που φθονούν την ιστορία μας τις παραλίες μας και τις χωριάτικες σαλάτες μας.ΝΑΙ και δουλεύουμε και χαραμοφάηδες είμαστε.Και την ζωή την παίρνουμε κι από την καλή και από την ανάποδη.Αφού μπορούμε να παράγουμε τα πάντα και να ζούμε τη ζωή μας σαν άνθρωποι,γιατί δεν το κάνουμε; Γιατί οι επι χρόνια κυβερνήσεις μας αποφλοιώνουν,μας ευνουχίζουν και μας στερούν τη δυνατότητα παραγωγής,και μετά <θρηνούμε> που οι επιστήμονες μας φεύγουν στο εξωτερικό;
Έχουμε τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο και διαλύουμε την Ολυμπιακή,έχουμε τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο και εξαθλιώνουμε τα νοσοκομεία.Έχουμε τον μεγαλύτερο στόλο στον κόσμο και έλληνες ναυτικούς ανέργους…Εμείς μπορούμε το καλύτερο,οι πολιτικοί μας κατορθώνουν το χειρότερο. Άλλο ένα ταλέντο μας…!

ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ


Κέντρο Εργοθεραπείας,Λογοθεραπείας Ειδικής Διαπαιδαγώγησης και Ειδικής συμπεριφοράς λειτουργεί στην πόλη της Κοζάνης στην εξής διεύθηνση:
Βασιλείου Φόρη 2
Τηλ:2461501990
ΚΟΖΑΝΗ

Τι εννοεί ο Λιάγκας με αυτήν την κομψή χειρονομία....

Όλοι πάτε να φάτε τον Γιώργο Λιάγκα για την άσεμνη χειρονομία που έκανε on air! Σιγά! Μια άτυχη στιγμή ήταν, έτυχε η κάμερα να τον τσακώσει. Πόσα άλλα γίνονται πίσω από τις κάμερες .. και δεν τα βλέπουμε

http://pswnio.gr/archives/10122!


ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:

Η γέννηση ματαιώνεται, διότι:
o Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση,
η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος,
η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού,...

οι Άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας των ελεγκτών

και οι 3 Μάγοι φοβούνται ότι θα απελαθούν ως λαθρομετανάστες..!
Εμείς πάντως για το καλό και καλού κακού,
αντί για ρόδι θα σπάσουμε καρπούζι φέτος.
(λόγω καιρού).
Από ksipnistere

Εγκαίνια του νέου Κέντρου Ενημέρωσης του Αρκτούρου στο Νυμφαίο!!!

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, στις 13.00 στο Νυμφαίο της Φλώρινας θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Ενημέρωσης για την Καφέ Αρκούδα που θα λειτουργεί στο ισόγειο του ιστορικού κτιρίου της Νικείου Σχολής.
Θα ακολουθήσει ξενάγηση στους χώρους ενημέρωσης και γνωριμία με την καφέ αρκούδα και τους βιοτόπους της, τους κινδύνους που την απειλούν και τις δράσεις που την προστατεύουν.
Τα εγκαίνια θα τελέσουν η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Μιλένα Αποστολάκη και ο Πρόεδρος του Αρκτούρου Γιάννης Μπουτάρης.
http://www.kastoria4u.gr/news/econews/5320--10-.html

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΝΑΟΥΣΑ 2-1

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ
3ος ΟΜΙΛΟΣ
13η αγωνιστική
Κυριακή: 5-12-2010, ώρα: 3.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Πυρσός επιβλήθηκε περισσότερο άνετα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ της Νάουσας, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής, με 2-1. Με το καλημέρα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με φανταστική κεφαλιά του Ηλία Δούμα και στη συνέχεια είχαν το απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Οι μόνες φορές που κινδύνεψε ο Πυρσός προήλθαν από σοβαρά λάθη των παιχτών του, ο Ρώσσης όμως που βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα με τις επεμβάσεις του αποσόβησε τους κινδύνους. Τελικά ήρθε και το 2ο γκολ απ’ τον Κυζερίδη. Η Νάουσα μείωσε σε αντεπίθεση με τον Χαντούρη στο 71', για να χαθούν σημαντικές ευκαιρίες του Πυρσού, ώστε να διευρυνθεί το σκορ.

3ο λεπτό - Ο Κυζερίδης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Δούμας με καταπληκτική κεφαλιά ψαράκι,  έδωσε το προβάδισμα νωρίς νωρίς στον Πυρσό, σημειώνοντας το 1-0.
20ο λεπτό – Ωραία μπαλιά του Ζούρκου στον Μπάτζιο που έσπασε το οφσαϊτ, νικήθηκε όμως στο τετ-α-τετ από το Ρώσση που απέκρουσε σωτήρια.
18ο λεπτό – Δυνατό συρτό σουτ του Κοτζατίσογλου απέκρουσε ο Σημσέρης δύσκολα και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια προ του Κυζερίδη.
 37ο λεπτό – Ολέθριο λάθος του Σερέτη που γύρισε αδύναμα την μπάλα προς τα πίσω εκμεταλλεύτηκε ο Μπάτζιος που πλάσαρε μόνος προ του Ρώσση για να βγει για 2η φορά νικητής ο τερματοφύλακας του Πυρσού που απέκρουσε και πάλι.
47ο λεπτό – Νέο λάθος αυτή τη φορά από το Μπόλλο, σουτ του Μπάτζιου μέσα απ’ την περιοχή απέκρουσε εκπληκτικά ο Ρώσσης.
64ο λεπτό – Ωραία σέντρα του Κοσμίδη από δεξιά, απέκρουσε ο Σημσέρης πιεζόμενος από του Δούμα, ο Κυζερίδης έγινε κάτοχος της μπάλας και με αριστοτεχνικό πλασέ έγραψε το 2-0.
68ο λεπτό – Βολίδα του Κοσμίδη και εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ απ’ το Σημσέρη.
71ο λεπτό – Αντεπίθεση της Νάουσας και ο Χαντούρης με δυνατό συρτό σουτ, μείωσε σε 2-1.
76ο λεπτό – Ο Κοσμίδης τροφοδότησε το Δούμα στο ύψος της περιοχής, αυτός γύρισε και σούταρε δυνατά για να αποκρούσει ο Σημσέρης με τις άκρες των δαχτύλων του σε κόρνερ.
 Κίτρινες Κάρτες: 46', 69' Ζούρκος, 22' Ρώσης, 27' Σερέτης, 42' Κυζερίδης, 58' Μπόλλoς, 80' Ελευθερίου.
Κόκκινη κάρτα: Ζούρκος 69’ (2η κίτρινη).
Μέτρια η διαιτησία.
Διαιτητής: ΤΖΗΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
Α΄Βοηθός: ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
Β΄Βοηθός:  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΛΑΡΙΣΑΣ)
Παρατηρητής: ΣΚΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ (Καρδίτσας)
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Γιάννης Σαμαράς): Ρώσσης, Δελήμπασης, Ευαγγελόπουλος, Κοσμίδης, Πατίδης, Σερέτης, Ελευθερίου (80΄Μ. Ασλανίδης), Κοτζατίσογλου, Μπόλλος, Κυζερίδης (90΄ Παπανικολάου), Δούμας (89΄Ευαγ. Χαραλαμπίδης).
ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Σημσέρης, Μανδάλης, Περηφανόπουλος,, Πετράκος, Πίτος, Ζούρκος, μπάτζιος, Βλαχοδήμος, Χριστάρας (80΄Αργυρίου), Χαντούρης, Πασχάλης (46΄Γερμάνης)
Φώτης Μπαζάκας – Κώστας Ντίγκος

Kλείνουν οκτώ Δ.Ο.Υ. στη Δυτική Μακεδονία

Στην πλήρη αναδιάρθρωση του φοροελεγκτικού μηχανισμού προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών με την κατάργηση 71 εφοριών β΄ τάξης και τη συγχώνευση 30 εφοριών ορισμένες εκ των οποίων στεγάζονται στο ίδιο κτίριο.
Μεταξύ αυτών, οι ΔΟΥ της Πτολεμαΐδας, Νεάπολης Βοΐου, Άργους Ορεστικού, Σερβίων, Νεστορίου, Αμυνταίου, Δεσκάτης Γρεβενών και Σιάτιστας Βοΐου.
Σήμερα σε ολόκληρη την επικράτεια λειτουργούν 290 εφορίες, πολλές από τις οποίες εξυπηρετούν μικρό αριθμό φορολογουμένων. Στο σχέδιο του υπουργείου είναι να καταργηθούν σχεδόν το σύνολο των εφοριών β΄ τάξης με εξαίρεση αυτές που βρίσκονται σε νησιά.
Κάποιες από αυτές ενδέχεται να διατηρηθούν ως έχουν καθώς εξυπηρετούν φορολογουμένους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και είναι δύσκολη η πρόσβαση στις μεγάλες εφορίες που βρίσκονται στις πρωτεύουσες των νομών της χώρας.
http://www.kastoria4u.gr/news/oikonomia/5314-k-.html