ΣΙΝΕ

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αντίθετους δρόμους θα πάρουν Μήτρογλου-Ντιόγκο!

Ο ένας φεύγει, ο άλλος έρχεται…Ο ένας φεύγει, ο άλλος έρχεται…

Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί πλέον απίθανο το ενδεχόμενο αποχώρησης του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό και της επιστροφής του Ντιόγκο στο λιμάνι ως λύση στην γραμμή κρούσης των «ερυθρολεύκων».
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκέφτονται πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε πολύ καλά παιχνίδια όταν είχε προπονητή τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ίσως ο Βάσκος μπορέσει να τον... αναστήσει και τώρα που όλα πάνε στραβά για το νεαρό άσο.
Όσον αφορά τον Κώστα Μήτρογλου, ο νεαρός Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βαλβέρδε και δεν αναμένεται να μπει άμεσα, οπότε η λύση της αποχώρησης με την μορφή δανεισμού σε άλλο σύλλογο είναι αναγκαία.
Πηγή:
gazzetta.gr

Με εξώδικα απειλεί η ΠΑΕ Ατρόμητος!!!

Με εξώδικα απειλεί η ΠΑΕ ΑτρόμητοςΔιαβάστε τι απαντούν οι ΠΑΕ στους ελέγχους του ΣΔΟΕ:

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου μετά τις αποκαλύψεις του ΣΔΟΕ για έκδοση πλαστών εισιτηρίων σε αγώνες του πρωταθλήματος από επτά ομάδες.
Στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφεραν ότι: «Υπάρχει μία μικρή εσωτερική ατασθαλία στη θεώρηση των εισιτηρίων στο ματς με τον Ατρόμητο (28/12). Δεν υπάρχει όμως θέμα φοροδιαφυγής και δεν έχουμε κανένα λόγο ανησυχίας».
Από την πλευρά τους στελέχη της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ τόνισαν ότι: «Δεν έχουμε ελεγχθεί ως ΠΑΕ. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Εφαρμόζουμε το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και είμαστε απευθείας συνδεδεμένοι με τη ΓΓΑ, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιθώριο φοροδιαφυγής», ενώ επίσης απειλούν με εξώδικα όσους εμπλέκουν το όνομα της ομάδας στην υπόθεση της φοροδιαφυγής.
Σχετικά με την ίδια υπόθεση, στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ, ανέφεραν ότι: «Εφαρμόζουμε το εποπτευόμενο από τη ΓΓΑ σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου και εκδίδουμε τα εισιτήρια με ηλεκτρονικό φορολογικό μηχανισμό. Άλλωστε, ελεγχθήκαμε στο παρελθόν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τη σκοπιμότητα της είδησης που μεταδόθηκε. Στη διάθεση των φορολογικών αρχών βρίσκονται οι server και το λογισμικό όλης της αγωνιστικής περιόδου, που αποδεικνύουν την απόλυτη νομιμότητα της διαδικασίας».

Στη φάκα του ΣΔΟΕ επτά ομάδες της Σούπερ Λιγκ…

 

Μεγάλο σκάνδαλο φοροδιαφυγής στο ποδόσφαιρο!!!
Στη φάκα του ΣΔΟΕ επτά ομάδες της Σούπερ ΛιγκΕπτά ελληνικές ομάδες είχαν στήσει κύκλωμα πλαστών εισιτηρίων. Ουσιαστικά δηλαδή πουλούσαν πλαστά εισιτήρια για τους αγώνες, ώστε στη συνέχεια να δηλώνουν λιγότερα εισιτήρια στην εφορία και να πληρώνουν λιγότερο ΦΠΑ.
Τα εισιτήρια δεν ήταν «τρυπημένα» από την εφορία.
Η ΑΕΚ πιάστηκε στα πράσα από το ΣΔΟΕ, ενώ ερευνώνται ο Αστέρας Τρίπολης, η Λάρισα, ο Άρης, ο Ηρακλής και ο Ατρόμητος Αθηνών.
http://blogaroume.blogspot.com/2010/12/blog-post_167.html

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή

ΔΕΙΤΕ: Ποιοι αριθμοί κερδίζουν:

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι οι: 5, 15, 16, 37, 42, 45

Bonus: 11


Κατηγορίες   Νικητές        Κέρδη


6αρια                  -              ΤΖΑΚ ΠΟΤ


5+1                      1              50.000


5αρια                 43              1.500


4αρια               2.226             30


3αρια               44.282          1,5

Αντιδράσεις αντρών όταν βλέπουν μεγάλο στήθος!!!

Αυτοί οι τύποι φάνηκαν πραγματικά τυχεροί αφού βρήκαν μια κοπέλα με πλούσια χαρίσματα σε ανώνυμο video chat. Οι εκφράσεις τους είναι όλα τα λεφτά..














  http://Pswnio.gr/

Κύπελλο ΟΠΑΠ: Παναθηναϊκός-Τρίκαλα 3-2 (video)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-2 τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως παίρνει μαζί του εκτός από το εισιτήριο και την αγωνιστική κρίση. Οι "πράσινοι" πρόσθεσαν ακόμη μία μέτρια εμφάνιση στο... παθητικό τους, παίζοντας με τη φωτιά, καθώς οι φιλοξενούμενοι απάντησαν αρχικά στα γκολ του Νίνη (44') και Λέτο (45') με τον Κοντογουλίδη (45+1') και στη συνέχεια στου Βύντρα (68') με τον Κόρμπος στο 70', με την αναμέτρηση να μένει για παραπάνω από 20 λεπτά στο ρευστό προβάδισμα του ενός τέρματος.
Τουλάχιστον, αυτή τη φορά, έλειψαν οι αποδοκιμασίες και τα παρατράγουδα καθώς ο αγώνας της 5ης φάσης του Κυπέλλου έγινε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας του "τριφυλλιού".
Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά, δημιούργησε δυό-τρεις καλές ευκαιρίες με τους Σισέ, Νίνη και Λέτο, αλλά η άμυνα των Τρικάλων στάθηκε στο "ύψος της" κι όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Οι παίκτες των δύο ομάδων, όμως, είχαν διαφορετική άποψη. Μέσα σε δύο λεπτά (44΄, 45΄) ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο τέρματα και προηγήθηκε 2-0, με τους Νίνη και Λέτο να σκοράρουν με σουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να μειώσει με προβολή του Κοντογουλίδη, μετά από σουτ του Τελκίνσκι.
Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς ανώτερος και στο 68΄ πέτυχε το 3-1 με σκόρερ τον Λουκά Βύντρα, μετά από κόρνερ του Νίνη. Τα Τρίκαλα, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ακριβώς δύο λεπτά αργότερα μείωσαν σε 3-2 με τον Κόρμπο και το ματς πήρε νέο ενδιαφέρον, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση.
Διαιτητής: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Κίτρινες: Μπουμσόνγκ-Σαββίδης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (40΄ Χριστοδουλόπουλος), Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λέτο (75΄ Γκοβού), Νίνης, Σισέ.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκοβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (83΄ Μπακομήτρος), Μίνγκας, Ρούσεφ (58΄ Ριζογιάννης), Μανουσάκης, Κοντογουλίδης.

pao trikala 1-0 ninis

panathinaikos trikala 3-2 (22-12-10) cup

Αστική συγκοινωνία στα Γρεβενά VIDEO



Πηγή

Κατασχέθηκαν μελομακάρονα με… μούχλα!

Αν τα αγοράσατε, πετάξτε τα!!!

Την κατάσχεση συσκευασιών με μελομακάρονα, τα οποία εμφάνισαν μούχλα, αποφάσισε ο ΕΦΕΤ, καλώντας τους καταναλωτές που τα έχουν αγοράσει να μην τα καταναλώσουν.
Τα προϊόντα διακινήθηκαν από την εταιρεία «Φαίδων Α.Ε.» Παντελεήμονας - Νέα Σάντα, Κιλκίς. Πρόκειται συγκεκριμένα για μελομακάρονα σε πλαστική συσκευασία των 800 γρ. (barcode 5201383501961), μελομακάρονα μπουκίτσες, σε πλαστική συσκευασία των 800 γρ. (barcode 5201383502029) και μελομακάρονα σε χάρτινη συσκευασία των 800 γρ. (5201383503224) που αντιστοιχούν στους εξής αριθμούς παρτίδας: L110310 Α&Β με ημερομηνία λήξης 3-2-1011, L110410 A&B με ημερομηνία λήξης 4-2-2011, L110510 A με ημερομηνία λήξης 5-2-2011, L110810 A&B με ημερομηνία λήξης 8-2-2011, L111110 A&B με ημερομηνία λήξης 11-2-2011, L111810 A&B με ημερομηνία λήξης 18-2-2011 και L111910 Α&Β με ημερομηνία λήξης 19-2-2011.
Ο ΕΦΕΤ ζήτησε από την εταιρεία να αποσύρει τις συγκεκριμένες παρτίδες άμεσα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τους σχετικούς ελέγχους.

Πηγή

Η Ε' φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ

Στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ, πέφτει σήμερα η αυλαία της δεύτερης ημέρας για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί αυτή την ώρα τα Τρίκαλα. Η πρόκριση ο μοναδικός στόχος των πρασίνων προκειμένου ν' αφήσουν πίσω τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Νωρίτερα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν στην Τρίπολη του Αστέρα και τον «Δικέφαλο του Βορρά» να κάμπτει δύσκολα την αντίσταση του ΠΑΣ στην Τούμπα, 2-1.
Συνοπτικά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης φάσης:
Τρίτη 21/12

Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός 2-0
Ατρόμητος-Καβάλα 1-0

Τετάρτη 22/12
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1Παναθηναϊκός-Τρίκαλα (20:00)
Πέμπτη 23/12
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας (15:30)
Ηρακλής-Κέρκυρα (17:30)
Λάρισα-ΑΕΚ (20:00)

Κύπελλο ΟΠΑΠ: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1 (video)

Πειστική εμφάνιση και δίκαιη πρόκριση για τον Ολυμπιακό στους «8» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, μετά τη νίκη του στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-0. Σκόρερ ο MVP των «ερυθρόλευκων» Αριελ Ιμπαγάσα ο οποίος έκανε πολλή δουλειά στο σημερινό ματς και εκμεταλλεύτηκε τη... μαγική ασίστ του Ζαουάντ Ζαϊρί στο 86ο λεπτό δίνοντας την πρόκριση και δίνοντας ακόμη πιο χαρούμενο τόνο στις προσεχείς εορτές. Αποβλήθηκε, ορθώς, στο 76ο λεπτό ο Μέλμπεργκ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μέχρι το σημείο επίτευξης του τέρματος από τον Αργεντινό ο Ολυμπιακός έβρισκε συνεχώς μπροστά του τον Ματίας Ντεγκρά ο οποίος έκανε τα πάντα για να διατηρήσει το «0» στην εστία του, αν και στη φάση του 86ου λεπτού δεν ήταν εύκολο ν' αντιδράση. Στον αντίποδα η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου είχε ξεκάθαρα αμυντική τακτική και με το πέρασμα του χρόνου και ειδικά από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ξεπρόβαλλε για την έκπληξη, αλλά δεν τα κατάφερε.
Το πρώτο 45λεπτο ανήκε σαφέστατα στον Ολυμπιακό που ήταν πολύ καλύτερος και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Ριέρα και Μιραλάς στο 11', τον Πάντελιτς στο 16', τον Ιμπαγάσα στο 21', τον Μοντέστο στο 23', τον Μιραλάς στο 38' και στο 42' και τον Πάντελιτς στο 44'. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι επεμβάσεις του Ντεγκρά ήταν εξαιρετικές, ενώ ο Αστέρας, που αρκέστηκε σ' έναν παθητικό ρόλο, έκανε αισθητή την παρουσία του μόνο στο 35', όταν το φάουλ του Μπακασέτα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πάρντο.
Αντίθετα, στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν έδειξαν την ίδια επιθετική δραστηριότητα. Μάλιστα στο 78' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μέλμπεργκ με 2η κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα. Ο Αστέρας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπερχή και στο 85' έχασε ευκαιρία με τον Φρανκού, όμως στο 86' και από μπαλιά του Ζαϊρί, ο Αριέλ Ιμπαγάσα με σουτ «νίκησε» τον Ντεγκρά κι έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 78' Μέλμπεργκ (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φυτανίδης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Πουλίδο, Ορόθκο, Λαδάκης (81' Φρανκού), Μπαστία, Καρέρα, Ουντότζι, Κρις (71' Κερ), Μπακασέτας (57' Φορτούνης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Γκαλίτσιος (70' Ζαϊρί), Χολέμπας, Παπαδόπουλος Α., Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς (76' Φουστέρ), Μιραλάς, Ριέρα (84' λ.τρ. Ποτουρίδης).
Κύπελλο ΟΠΑΠ: Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-1

Κύπελλο ΟΠΑΠ: ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (video)

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε, αλλά κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ο «δικέφαλος του βορρά» άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με το αυτογκόλ του Βάντερσον, ενώ ο Αθανασιάδης στο 43' διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Ο Άγιαξ της Ηπείρου μείωσε στο 52' με τον Μπακαγιόκο, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλύτερο και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.
Δύο γκολ και ένα δοκάρι ήταν ο απολογισμός του πρώτου 45λέπτου, όπου ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί χάρη στη λάθος συνεννόηση του Βάντερσον με τον Σικαλιά. Ο Βραζιλιάνος μπακ στο 3ο λεπτό γύρισε την μπάλα με δύναμη προς τον γκολκίπερ της ομάδας του, ο οποίος δεν κατάφερε να τη στοπάρει κι αυτή πέρασε κάτω από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» στο 6' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως από την κεφαλιά του Τσιρίλο από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σικαλιά που βρισκόταν εκτός θέσης.
Στο 34' ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι με τον «κεραυνό» του Μπακαγιόκο έξω από την περιοχή, για να έρθει το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ οκτώ λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό, ο Σαλπιγγίδης έβγαλε παράλληλα την ασίστ στον Αθανασιάδη, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Σικαλιά δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι φιλοξενούμενοι, από λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ, κατάφεραν να μειώσουν στο 53'. Ο Μπακαγιόκο εκμεταλλεύτηκε την λάθος αντίδραση της αμυντικής γραμμής των «ασπρόμαυρων» και με πλασέ παραβίασε την εστία του Χαλκιά μειώνοντας σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ, αφού στο 69' η προβολή του Ντε Βισέντι μετά το φάουλ του Κυριάκου δεν βρήκε στόχο.
Διαιτητής: Μιχαήλ Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Κίτρινες κάρτες: Βιερίνια, Τσιρίλο - Ντε Βινσέντι, Σκούφαλης
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Μπουσαϊντί (18` λ.τ. Σαβίνι), Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (46' Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (77` Φιλομένο), Αθανασιάδης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Σιαλμάς (62` Τζάνης), Κεϊτά, Ντε Βινσέντι (70` Βαγγελής), Κυριάκος (70` Ανδράλας), Σκούφαλης, Μπακαγιόκο.
Κύπελλο ΟΠΑΠ: ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Ευχές από το acadimies.gr

Ευχές από το φιλικό ιστολόγιο apneagr....

Χρόνια Πολλά για όλους με μια καλή χρονιά!
http://www.apneagr.xroniapolla.org/

Ευχές από το φιλικό ιστολόγιο http://gs318.blogspot.com...

ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ  2011
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 
ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
http://gs318.blogspot.com

Προσφορά αγάπης της ΕΠΣ Μακεδονίας!

  Aντιπροσωπεία της ΕΠΣ Μακεδονίας και εκπροσώπων των ακαδημιών της θα επισκεφτούν το ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή Φοίνικα Καλαμαριάς για να προσφέρουν είδη διατροφής που συγκεντρώνονται με πρωτοβουλία της Ένωσης στα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθειά μας κι εμείς έχουμε την υποχρέωση να τα αγκαλιάσουμε με αγάπη και στοργή. Καλούνται όλοι οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και του αθλητισμού γενικότερα να προσφέρουν ό,τι έχουν διάθεση και δυνατότητα μέχρι και σήμερα, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων της Ένωσης (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος).
http://acadimies.gr/site/article.php?aid=1755&cid=31

Ο Άρης μπορεί να περάσει!!!

Γιάννης Κόντης: «Οι νίκες μας έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση»!

Ο Γιάννης Κόντης μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με την Μάντσεστερ Σίτι για τους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, για τις πιθανότητες που έχουν οι κίτρινοι να περάσουν στην επόμενη φάση, αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την ήττα από την Ξάνθη:
«Δε θα ήταν σίγουρα το ίδιο, αν είχαμε κερδίσει. Χάσαμε μία ευκαιρία να βρεθούμε ψηλά στον πρώτο γύρο. Εγώ δε θα σας κρύψω ότι το φοβόμουν αυτό το παιχνίδι, γιατί η ομάδα ήταν κουρασμένη και μιλάμε για μία ομάδα που έχει παίξει 26 παιχνίδια σε μισό Πρωτάθλημα. Αν οι ομάδες δεν έχουν μεγάλο ή πολύ ποιοτικό ρόστερ, τότε δεν είναι εύκολο να παίξουν συνεχόμενα παιχνίδια, από Πέμπτη σε Κυριακή και από Κυριακή σε Πέμπτη, με δυνατούς μάλιστα αντιπάλους στην Ευρώπη».
Για την ήττα της Σίτι από την Έβερτον:

«Στο χθεσινό παιχνίδι, η Σίτι είχε 26 τελικές προσπάθειες και εδώ ερχόμαστε σε ένα άλλο θέμα. Αν δούμε τους φορ που έχει αυτή η ομάδα, θα δούμε ότι 4ος ή 5ος επιθετικός παίζει κάποιος? Τζο ή καμία φορά ο? Αντεμπαγιόρ και κάποιος? Τέβες! ‘Η Σίτι έχει 6-7 φορ και κάποιους δανεικούς στην Ευρώπη. Το ποδόσφαιρο θέλει και τύχη, να είσαι συγκεντρωμένος και να μην επηρεάζεσαι από προηγούμενα παιχνίδια. Αν η ομάδα δεν είχε τους αγώνες στην Ευρώπη, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα είχε 10 βαθμούς περισσότερους στο Πρωτάθλημα»
Για την πορεία στο πρωτάθλημα:
«Κάνοντας τώρα το μίνι απολογισμό μας, θα είναι άδικο και αχαριστία να αναθεματίσουμε τους πάντες και να πούμε ότι δεν κάνουν για τη θέση αυτή ή για τη συγκεκριμένη δουλειά που έχουν αναλάβει. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτοί οι παίκτες έκαναν τα πάντα στα ευρωπαϊκά ματς, έχουν συντελέσει στο να εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία, που δε φανταζόμασταν. Έχουν μπει χρήματα που υπερκαλύπτουν το μισό μπάτζετ της ομάδας. Νομίζω, λοιπόν, ότι είχαμε μεν απώλειες στο Πρωτάθλημα, αλλά η πορεία στην Ευρώπη χαρίζει καταξίωση. Έτσι, καταξιώνονται οι ομάδες, με μεγάλες νίκες απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Η ομάδα φέτος απέκλεισε την Ατλέτικο, τη νίκησε δύο φορές και αν είχε νικήσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν, θα είχε τερματίσει και πρώτη στον όμιλό της».
Για τα σχόλεια που απέσπασε ο Άρης στην κλήρωση:

«Οι νίκες μας έχουν κάνει μεγάλη αίσθηση. Εγώ, βέβαια, έφτασα βέβαια καθυστερημένα στη Νιόν, καθυστερήσαμε στο αεροδρόμιο, ωστόσο, ο Πρόεδρος της Σίτι και κάποιοι άνθρωποι από το επιτελείο της, μας περίμεναν. Είναι ενδεικτικό ότι μας αντιμετώπισαν σαν μεγάλο σύλλογο και μας έδωσαν συγχαρητήρια. Κάνει μεγάλη αίσθηση η ανοδική πορεία του Άρη, η οποία ξεκίνησε από τον αποκλεισμό της Σαραγόσα. Ας μην ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε μέσα από 250 ομάδες αυτήν την πορεία. Στο Europa League παίζουν και πρωταθλήτριες ομάδες. Η UEFA προσέχει πάρα πολύ ορισμένα πράγματα σε αυτό το θεσμό. Για παράδειγμα, έγινε θέμα η καθυστέρηση έναρξης του αγώνα για δύο λεπτά, ώστε να καθαριστεί το γήπεδό μας από τα χαρτάκια. Το Europa League είναι ένας θεσμός που τον προσέχει πολύ η UEFA. Ο Πλατινί τον προσέχει περισσότερο, γιατί θεωρεί ότι σε αυτόν συμμετέχουν ομάδες με μικρότερες οικονομικές δυνατότητες, ενώ στο Champions League συμμετέχουν ομάδες, που βγαίνουν πρωταθλήτριες στη χώρα τους . Αν το καλοκαίρι, λίγο ύστερα αφότου ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του, είχε αποκλειστεί από τη Γιαγκελόνια, θα είχαμε θρήνο, όπως τότε με την κροατική ομάδα. Ο Άρης, όμως, ήταν έτοιμος και απέκλεισε την πρωτοπόρο του Πολωνικού Πρωταθλήματος. Όσα κι αν ακούστηκαν για τη Γιαγκελόνια, είναι η ομάδα που νίκησε δύο φορές τη Λεχ Πόζναν. Αυτήν την ομάδα, λοιπόν, αποκλείσαμε πρώτη και μετά την Αούστρια Βιέννης, φτάνοντας στους επόμενους αντιπάλους μας».
Για την αναμέτρηση με την Σίτι:
«Δε θέλω να φανεί ότι δίνω τόνο μεγάλης αισιοδοξίας, αλλά πιστεύω ότι ο Άρης μπορεί να αποκλείσει οποιονδήποτε αντίπαλο και το έδειξε. Μπορεί να παίξει απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και θα πάει για την πρόκριση. Έχουμε βλέψεις, έχουμε μαζέψει υλικό και θεωρούμε ότι ο Άρης μπορεί να περάσει. Ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος θα είναι κατά πολύ καλύτερος και ο Άρης θα είναι έκπληξη, τόσο αγωνιστικά, όσο και στη συγκομιδή των βαθμών. Θα είναι πολύ καλύτερος από ό,τι πιστεύουμε. Το ποδόσφαιρο έχει και αστάθμητους παράγοντες, την ατυχία, την κακή ημέρα του ποδοσφαιριστή, τη διαιτησία. Αν είσαι συγκεντρωμένος και δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα άλλο, μπορείς να υποσκελίσεις όλους αυτούς τους παράγοντες».
Για το Κλεάνθης Βικελίδης:
«Το γήπεδο πληροί τις προϋποθέσεις, σε γενικές γραμμές. Δε θα μπορούσαμε, όμως, κάτω από αυτές τις συνθήκες, να αγωνιστούμε στο Champions League. Πρέπει τώρα, σε αυτή τη φάση, να κάνουμε αλλαγές στα δημοσιογραφικά και να αυξήσουμε τις θέσεις τους, όπως επίσης να αυξήσουμε και τις θέσεις πάρκινγκ. Γι’ αυτό λέμε ότι πρέπει να είναι άδειοι οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο. Αλλιώς δε θα γίνει το παιχνίδι. Γενικώς, είναι ζητήματα που πρέπει να απασχολήσουν τους αρμόδιους, γιατί ο Άρης μεγαλώνει και διατρανώνεται όσο περνούν τα χρόνια».
πηγή:
gazzetta

Όλα για την πρόκριση από τον ΠΑΟΚ!!!

Θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την περσινή τους ήττα για το κύπελλο!

Με Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη σε σχηματισμό 4-4-2 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί σήμερα για το Κύπελλο στις 15:30 τον ΠΑΣ Γιαννινα.
Κανείς από τον ΠΑΟΚ δεν ξέχασε το περσινό ταπεινωτικό αποκλεισμό από το κύπελλο από την ομάδα των Ιωαννίνων. Αύριο (22/12) ο Δικέφαλος έχει ευκαιρία να πάρει το «αίμα» του πίσω και να περάσει στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Μάκης Χάβος δοκίμασε στην προπόνηση της Τρίτη (21/12) τη διάταξη 4-4-2 και, όπως φάνηκε, σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό δίδυμο τους Σαλπιγγίδη-Αθανασιάδη.
Οι υπόλοιπες 9 θέσεις
O Κώστας Χαλκιάς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα παίξουν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Τσιρίλο και Σακελλαρίου. Η τετράδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τον Βιεϊρίνια στα δεξιά, τον Κριστιάνο στα αριστερά και τους Γκαρσία και Φωτάκη στον άξονα.
«Λίφτινγκ» στην αποστολή
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Γεωργίου, ενώ τη θέση του Κρέσιτς πήρε ο νεαρός Κουτζαβασίλης, ο οποίος μαζί με τον Πετρίσεβιτς είναι οι δύο νέοι που υποχρεούται να διαθέτει κάθε ομάδα στην 18άδα της, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΠΟ για το Κύπελλο. Οι 18 του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι Χαλκιάς, Κουτζαβασίλης, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Σακελλαρίου και Φωτάκης.
Απέμειναν 2.500 εισιτήρια
Τελευταίο παιχνίδι για το 2010 και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στο γήπεδο της Τούμπας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως έχουν απομείνει μόνο 2.500 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν την αυριανή ημέρα.
Συνάντηση Ζαγοράκη-Κατσαρή
Συνάντηση είχαν το μεσημέρι της Τρίτης (22/12) ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Θανάσης Κατσαρής. Το θέμα των Αράβων υποψήφιων επενδυτών κυριάρχησε στη συνάντηση που είχαν οι δύο κορυφαίοι παράγοντες του ΠΑΟΚ.  Είναι γεγονός ότι υπήρξε σύγχυση από τις δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου του επενδυτικού ομίλου από το Κατάρ. Αυτό που διευκρινίστηκε είναι ότι ουδέποτε έγινε συζήτηση με ανθρώπους του Ερασιτέχνη για κατασκευή νέου γηπέδου και ουδέποτε δόθηκε η συναίνεση από αυτούς, δεδομένου ότι για το συγκεκριμένο θέμα αρμόδιο να αποφασίσει είναι μόνο το σώμα της Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
Έδωσαν χαρά σε παιδιά
Ο Στέλιος  Μαλεζάς και ο Σωτήρης Μπαλάφας επισκέφθηκαν την Τρίτη (22/12) το πρωί το Νοσοκομείο Κατερίνης και μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική.
Πηγή:
gazzetta.gr

PAO: Πρόεδρος με ημερομηνία λήξης!!!

Το χρίσμα στον Γιάννη Βεκρή μέχρι την επόμενη Γ.Σ. των «πρασίνων»!

Ο Γιάννης Βεκρής επιβεβαίωσε πως θα είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αλλά μέχρι τη Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου. Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει αδιέξοδο, μεταγραφές μπορεί να γίνουν.
Ο β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε στον Sentra 103,3:
Για την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου: «Υπάρχει πράγματι η πρόταση να αναλάβω χρέη προέδρου υπηρεσιακά μέχρι να γίνει η Γ.Σ. των μετόχων. Περιμένουμε μήπως βρεθεί λύση εκ των έσω. Αν αναλάβω δεν θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι απλά μέχρι να γίνει νέα Γ.Σ.».
Για το πώς θα κινηθεί εφόσον αναλάβει καθήκοντα: «Δεν έχω να προτείνω κάτι και να θέσω κάποιον όρο. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν. Αδιέξοδο δεν υπάρχει, αλλά είναι δύσκολα. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα».
Για το τι φταίει και για τις σχέσεις του με τους μετόχους: «Εγώ κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους μεγαλομετόχους για το τι συμβαίνει ούτε έχω κάνει ούτε θα κάνω».
Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας: «Ελπίζω στον β’ γύρο να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο η ομάδα. Έχουμε καλύψει και μεγαλύτερες διαφορές από το +5 επί Μαλεζάνι και Μαρκαριάν. Έχουμε καλές μονάδες και περιμένουμε επιτέλους να αποδώσουν. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη φετινή σεζόν να χαθεί. Δουλεύουμε και για τη φετινή σεζόν, αλλά και για τις ερχόμενες».
Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. η οποία θα ακολουθηθεί. Αν κρίνουν οι τρεις, Φρέιτας, Αντωνίου, Φερέιρα ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές, θα ενισχυθεί η ομάδα».
Για το αν τίθεται θέμα παραίτησης Αντωνίου: «Δε γνωρίζω αν θα παραιτηθεί ο Αντωνίου, δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου».
Για το αν Παναθηναϊκός κινδυνεύει να βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: «Όχι. Θα μπουν 18 εκατ. ευρώ στα ταμεία στις 31/12. Για την επόμενη χρονιά δεν έχω μαντικές ικανότητες. Δεν έχω κάτι να πω επί τούτου».
Για το αν θα πωληθούν παίκτες:
«Για να πουληθεί κάποιος παίκτης πρέπει να έρθει προσφορά. Δεν τίθεται στην παρούσα φάση γιατί δεν έχουμε πρόταση».
Για το μήνυμα που στέλνει στους οπαδούς: «Εμείς ως διοίκηση θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα και θα την βοηθήσουμε. Όλοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό να δώσουμε την αγάπη μας με θετική μορφή και τίποτα παραπάνω».
Πηγή:
gazzetta.gr

Τεράστιο το κόστος του Κολυμβητηρίου Καβάλας!

Στις εγκαταστάσεις χρειάζονται 2.500 λίτρα πετρέλαιο την ημέρα!!!

Τεράστια είναι τα ποσά τα οποία καλείται να πληρώσει ο Δήμος Καβάλας για τη λειτουργία του Κλειστού Κολυμβητηρίου, που κατασκευάστηκε από τη Νομαρχία Καβάλας, για τη θέρμανση του κτηρίου και τη διατήρηση της ατμόσφαιρας στα σωστά επίπεδα.
Έτσι λοιπόν μέρα με τη μέρα η λειτουργία του κλειστού κολυμβητηρίου γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Σχεδόν καθημερινά σύμφωνα με πληροφορίες το σύστημα θέρμανσης του κολυμβητηρίου καίει 2,500 λίτρα πετρελαίου!
Ενώ από την άλλη πλευρά και το σύστημα κλιματισμού και αυτό … χτυπάει κόκκινο καθώς υπάρχουν κενά στη μόνωση της οροφής με αποτέλεσμα να οι υδρατμοί να υγροποιούνται σε σύντομο χρονικό διάστημα και έτσι το σύστημα τραβάει τα πάνδεινα για να μπορέσει να αφυγράνει την ατμόσφαιρα… έτσι το κόστος λειτουργίας του κολυμβητηρίου και κυρίως σε χαμηλές θερμοκρασίες είναι κάτι περισσότερο από απαγορευτικό.
Στο θέμα της οροφής τώρα που πριν από μερικές μέρες ορισμένα τμήματα της τα πήρε ο ισχυρός άνεμος, οι εργασίες δεν έχουν προχωρήσει καθώς αναζητάται η καλύτερη δυνατή λύση. Και αυτό διότι αν ακολουθηθεί η αρχική μελέτη (που κατά ένα μεγάλο ποσοστό αυτό πρέπει να γίνει ) θα πρέπει να τοποθετηθεί πετροβάμβακας και στη συνέχεια η ειδική μονωτική μεμβράνη. Αυτό όμως ουσιαστικά σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρχουν σίγουρα 15 μέρες με ηλιοφάνεια, όποτε μάλλον το θέμα των εργασιών θα μεταφερθεί κατά το καλοκαίρι…
Πηγή:
kavalanet.gr

Αθώος κρίθηκε από το Εφετείο ο Αχιλλέας Μπέος...

Το δικαστήριο μετέτρεψε για επτά άτομα -πρώην δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους Νέας Σμύρνης - την κακουργηματική κατηγορία της απάτης στο πλημμέλημα της φορολογικής παράβασης, οπότε η δίωξη έπαυσε και για αυτούς λόγω παραγραφής.
Την ίδια αντιμετώπιση είχαν δυο ακόμη συγκατηγορούμενές του.
Οι δικαστές έκριναν ότι με την έκδοση των τιμολογίων οι κατηγορούμενοι δεν αποσκοπούσαν να αποκτήσουν περιουσιακό όφελος.
Συγκεκριμένα, το δικαστήριο τους κήρυξε αθώους, καθώς έκρινε ότι δεν στοιχειοθετήθηκαν οι κατηγορίες, τον Αχιλλέα Μπέο, πρώην μεγαλοπαράγοντα τη ομάδας, τη Μαρίνα Ιακωβάκη, πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ και τη λογίστρια Βαρβάρα Κορκοβίλη. Για τους υπόλοιπους επτά κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων οι πρώην δήμαρχοι της Νέας Σμύρνης Γιώργος Σιότροπος και Γιώργος Κουτελάκης, καθώς και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και παράγοντες της ομάδας, το δικαστήριο μετέτρεψε τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της απάτης σε φορολογικές παραβάσεις, οι οποίες είναι σε βαθμό πλημμελήματος και έχουν παραγραφεί. Στο σκεπτικό του το δικαστήριο ανέφερε ότι οι κατηγορούμενοι με την έκδοση εικονικών τιμολογίων δεν είχαν ίδιον όφελος και ότι με τις πράξεις τους απέκρυψαν φόρους για την ΠΑΕ.
Οι κατηγορίες αφορούσαν το διάστημα 1995 έως 2000, οπότε και σύμφωνα με τη δικογραφία η ΠΑΕ είχε εκδώσει τιμολόγια για υπηρεσίες που δεν έγιναν ποτέ, με αποτέλεσμα να προσδιορίζεται ζημιά στην ομάδα -της οποίας μεγάλος μέτοχος ήταν ο δήμος- περίπου 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΕΙΤΕ: videos με το εντυπωσιακό φαινόμενο της έκλειψης σελήνης!

Τις εικόνες αυτές θα τις δουν ξανά το 2094

Τις εικόνες αυτές θα τις δουν ξανά το 2094!!!

Η έκλειψη της σελήνης που για πρώτη φορά μέσα σε 400 χρόνια συμπίπτει και με το χειμερινό ηλιοστάσιο μας «έβαλε» και επίσημα στην καρδιά του χειμώνα.
Σύμφωνα με τη NASA το αστρονομικό αυτό φαινόμενο επαναλήφθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1638 και δεν πρόκειται να ξανασυμβεί μέχρι το 2094.

Η έκλειψη ξεκίνησε στις 6:33 π.μ. (ώρα Γκρίνουιτς) σήμερα το πρωί και διήρκεσε περίπου τρεισήμισι ώρες.
Κατά τη διάρκεια του φαινομένου, η σκιά της γης κάλυψε πλήρως το δορυφόρο της.
Το φαινόμενο ήταν ορατό μόνο στη βόρεια και νότια Αμερική, τη βορειοδυτική Ευρώπη (Σκανδιναβικές χώρες και Ισλανδία) και στη νοτιοανατολική Ασία.



Ποιοι είναι -και επίσημα- οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι!!!

Με αρκετές εκπλήξεις βγήκαν από το πρωτοδικείο και επίσημα οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται σε Αθήνα και Πειραιά. Εκπλήξεις γιατί έμειναν εκτός Δημοτικών Συμβουλίων υποψήφιοι με περισσότερες ψήφους από άλλους οι οποίοι κατέβηκαν σε διαμερίσματα όπου το συνολικό ποσοστό του συνδυασμού ήταν μεγαλύτερο.
Στην Αθήνα
Από τον συνδυασμό του  δημάρχου Γ. Καμίνη εκλέγονται (εντός παρένθεσης ο αριθμός σταυρών) σύμβουλοι οι Άννα Φιλίνη (3.850), Ιωάννα Γεννηματά (3.490), Π. Μπέης (3.429), Μαρία Κουβέλη (3.355), Γ. Αναγνωστόπουλος (3.248), Αλ. Τομπάζης (3.207), Ευφροσύνη Δοξιάδη (2.511), Ρέα Γαλανάκη (2.165), Γ. Παπανδρέου (2.124), Γ. Αποστολόπουλος (2.037), Παναγιώτα Ψαράκη (1.942), Καλλιόπη Γιαννοπούλου (1.933), Αγγ. Αντωνόπουλος (1.844), Ευαγγελία Κοντοσταθάκου (1.808), Αικατερίνη Δωρή (1.600), Νέλλη Παπαχελά (1.545), Γ. Μπρούλιας (1.529), Αν. Αβραντίνης (1.527), Αγγελική Αντωνοπούλου (1.469), Ελένη Κατσούλη (1.449), Σταυρούλα Αγγελίδου (1.390), Ι. Σφακιανάκης (1.344), Σουλτάνα Σπυροπούλου (1.325), Φ. Δραγούμης (1.272), Φ. Προβατάς (1.267), Αννα Χατζηγιαννάκη (1.252), Επ. Λαμπρακάκης (1.215), Β. Αγγελόπουλος (1.195), Σπ. Φράγκος (1.148).
Τη μείζονα αντιπολίτευση εκπροσωπούν οι:
Ν. Κακλαμάνης (67.682), Η. Ψινάκης (8.996), Χρ.Τεντόμας (5.497), Ν. Αβραμίδης (4.326), Ν. Βαφειάδης (4.255), Βάσια Τριφύλλη (4.125), Ελ. Σκιαδάς (3.875), Δ. Κωνσταντάρας (3.872), Γ. Δημόπουλος (3.857), Φ. Ιγνατίου (3.485), Β. Κορομάντζος (3.442).
Από τη Λαΐκή Συσπείρωση (ΚΚΕ) εκλέγονται οι Ν. Σοφιανός (26.554), Στ. Λάμπρου (1.887), Εμ. Δανδουλάκης (1.716).
Από τον συνδυασμό «Επιμένουμε Αθήνα» οι Γ. Αμυράς (14.250) και Αλ. Αμυράς (2.330).
Από την Ανοιχτή Πόλη οι Ελ. Πορτάλιου (11.219), Ελθήνα Αγγελοπούλου (668).
Από τη Χρυσή Αυγή ο Ν. Μιχαλολιάκος (10.150).
Από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Π. Κωνσταντίνου (5.427).
Πρώτοι επιλαχόντες εκλέγονται στον συνδυασμό Καμίνη οι Αν. Καρράς (1.146), Θ. Μαργαρίτης (1.104) και Αν. Βαρελάς (1.054). Στον συνδυασμό Κακλαμάνη οι Ευγ. Κολλάτος (3.214), Θ. Μπεχράκης (3.026) και Αθ. Σπυράκος (2.962), στη «Λαϊκή Συσπείρωση» η Σοφία Αδαμίδου (1.715), με τον Γ. Αμυρά η Σεμίνα Διγενή (1.715), με την Ανοιχτή Πόλη η Ολγα Μπαλαούρα (542) και με τη Χρυσή Αυγή ο Ηλίας Παναγιώταρος (655).
Στον Πειραιά
Από τον συνδυασμού του νέου δημάρχου Β. Μιχαλολιάκου εκλέγονται οι Ι. Μελάς (1.837), Πασχαλία Καλαγιά - Καραμαλάκου (1.250), Αν. Κάρλες (1.184), Γ. Βοϊδονικόλας (1.060), Ευαγγελία Σαρρή-Γώγου (1.028), Κ. Μανωλάκος (1.010), Η. Κατσαφάδος (1.006), Π. Κουβάτσος (926), Γ. Σιγάλας (924), Ν. Γρυπαίος (786), Ζωή Ρούσσου (704), Π. Ρέππας (680), Χ. Τουμπέκης (639), Κυριακή Λαουλάκου (626), Π. Ζερβουλάκος (620), Γ. Δαβάκης (610), Ι. Αγγελόπουλος (605), Γρ. Καψοκόλης (581), Μελίνα Φυκιά (566), Σ. Ευσταθόπουλος (465), Ε. Κωνσταντούζος (460), Μυρ. Καλαϊτζάκης (356), Π. Πουλικαράκος (329), Ι. Δανιήλ (309), Σπ. Δρυμίλης (274), Ι. Ξυπολιάς (420), Α. Θεοδώρου (400), Ι. Παππάς (330).
Στη μείζονα αντιπολίτευση οι: Ι. Μίχας (20.209), Ι. Βουράκης (1.356), Γ. Αμανατίδης (991), Ελένη Κούβαρη (1153), Πόπη Αστεριάδη (990), Παρασκευή Αλεξανδράτου-Κουρελή (770), Ρουμπίνη Ανδριοπούλου (645).
Μαζί με τον Π. Μαντούβαλο (12.850) εκλέγονται οι Ν. Βλαχάκος (1.588), Ι. Μαστρονικόλας (1.046), Χρ. Βουγιουκλάκης (830), Φ. Καμπούρης (767).
Με τη Λαϊκή Συσπείρωση, εκλέγονται οι Ελπίδα Παντελάκη (10.134), Γ. Αγγελόπουλος (672), Σ. Τσιμπόγλου (851), Ι. Δεληγιάννης (831).
Από τη «Συμμαχία στον Πειραιά» εκλέγονται οι Ν. Λεγάκης (5.172), Ι. Καρδαράς (542), από τον «Πειραιάς όλοι μαζί» ο Α. Καλογερόγιαννης (2.347) και από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ο Αθ. Διαβολάκης (1.844). * 

Μέτρα για ασφαλή μετακίνηση!!!

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας κατά την περίοδο των εορτών, των Χριστουγέννων 2010- Πρωτοχρονιάς 2011 και των Θεοφανείων, θα ληφθούν από την Ελληνική Αστυνομία αυξημένα μέτρα.
    Όπως υπενθυμίζεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.
    Αυξημένα θα είναι τα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων, και σε χώρους όπου παρατηρείται μαζική διακίνηση επιβατών (αεροδρόμια, λιμάνια, σταθμοί, κ.λ.π.), ενώ θα υπάρχει ενισχυμένη αστυνομική παρουσία και αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου σημειώνονται συχνά τροχαία ατυχήματα.
    Συνεργεία της Τροχαίας θα διενεργούν ειδικούς και γενικούς ελέγχους (ιδιαίτερα για τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων, όπως υπερβολική ταχύτητα, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, αντικανονικό προσπέρασμα, κ.λπ. καθώς και παραβάσεων που ευθύνονται για την πρόκληση σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, όπως η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά την οδήγηση).
    Τροχονόμοι θα βρίσκονται στους Σταθμούς Διοδίων για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους οδηγούς και τους συνεπιβάτες, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση των πολιτών σε περιπτώσεις κυκλοφοριακών ή άλλων προβλημάτων.
    Επιπλέον, κατά την εορταστική περίοδο θα ισχύουν οι απαγορεύσεις κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου όπως αναφέρονται στη σχετική κοινή Υπουργική.
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_4046.html

Χριστούγεννα στην Κοζάνη!

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!!!

Η πιο αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων, τα Χριστούγεννα, έρχονται και πάλι και γεμίζουν την πόλη με παιχνίδια, φως και μουσική.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Κοζάνης διοργανώνει μια σειρά Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για φέτος, θέλοντας να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που περνάμε, να μαγέψει τα παιδιά και να ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής αθωότητας.

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παραδοσιακά κάλαντα, λαϊκά δρώμενα του δωδεκαημέρου, ξωτικά των Χριστουγέννων, παιχνίδια και εκδηλώσεις για όλα τα παιδιά, carousel και Χριστουγεννιάτικο τρενάκι συνθέτουν το φετινό γιορτινό σκηνικό της πόλης μας και μας προσκαλούν να γιορτάσουμε παρέα, τις άγιες μέρες.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει :

ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΓΙΟΡΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ
2010

Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου

19.30 Κάλαντα από την Φιλαρμονική Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα»

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου

19.00 Κάλαντα από την Φιλαρμονική Δήμου Κοζάνης «Πανδώρα»
19.30 Παιδική Εκδήλωση «Η ζαβολιά των ξωτικών»

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου
20.00 «Γιορτή Γιαπρακιού»
Συνδιοργάνωση Δήμος Κοζάνης,
Λαογραφικός Όμιλος «Φίλοι της Παράδοσης» & www.giapraki.gr

Τρίτη 4 Ιανουαρίου
19.00 Αναβίωση του ποντιακού εθίμου των Μωμόγερων για τον ερχομό της νέας χρονιάς

Πηγή:
www.kozanilife.gr

Ο "vatolakkiotis" Σας Εύχεται Χρόνια Πολλά!!!

ΜΕ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΘΕ ΠΟΝΟΥ!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλές γιορτές από το SYNC.GR

Καλές Γιορτές!

Στόν Παράδεισο έχω σημαδέψει ένα νησί

Απαράλλαχτο εσύ κι ένα σπίτι στή θάλασσα
 
Μέ κρεβάτι μεγάλο καί πόρτα μικρή
Έχω ρίξει μές στ’άπατα μιάν ηχώ
Νά κοιτάζομαι κάθε πρωί που ξυπνώ
 
Νά σέ βλέπω μισή να περνάς στό νερό
και μισή να σε κλαίω μές στόν Παράδειο.

Ευχές από την φίλη μας Κατερίνα και το ιστολόγιο Πουρνάρι Δομοκού!!!

Καλές γιορτές από το φιλικό blog της Κατερίνης: Ανεμόμυλος!!!

ΕΥΧΕΣ από το φίλο μας Greveniotis.gr...

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ευχές από τον φίλο μας Φώτη Μπαζάκα...

Μία ευχή σας εύχομαι
για τον καινούργιο χρόνο
Την πόρτα σας να τη χτυπά
η ευτυχία μόνο!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & Χαρούμεννα Χριστούγεννα σ' όλο τον κόσμο...
Φώτης Μπαζάκας