ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σοκ στην showbiz από τις αποκαλύψεις για αναβολικά - Γιγουρτάκη

Εξακολουθούν να συγκλονίζουν επώνυμους και μη οι αποκαλύψεις για την μάστιγα των αναβολικών. Μετά τον απρόσμενο θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη, όλοι και πιο πολλοί άνθρωποι της showbiz μιλούν για τα χημικά σκευάσματα που προκαλούν τον θάνατο.

Οι καταγγελίες για τα επικίνδυνα σκευάσματα ξεκίνησαν από τον πατέρα του αδικοχαμένου επιχειρηματία, Τάκη, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει ανοικτά και να αφυπνίσει τον κόσμο. «Είναι τα σύγχρονα ναρκωτικά και είναι, ίσως, χειρότερα γιατί δίνονται στο όνομα μιας δήθεν ομορφιάς και μιας δήθεν υγείας», είπε χαρακτηριστικά.
Κατά των αναβολικών δηλώνει και η Μαριάννα Καλλέργη, η αθλήτρια που παίρνει μέρος στο «Dancing On Ice», τονίζοντας πως «όποιος τα παίρνει, τα παίρνει επειδή το θέλει».
«Κυκλοφορούν ευρέως στα γυμναστήρια, δεν είναι κάτι δύσκολο», είπε στο Star ο Γιώργος Χειμωνέτος, ενώ η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Χριστίνα Στράκαρη ανάφερε πως τα αναβολικά χρησιμοποιούνται ευρέως από ανθρώπους της showbiz για να δείχνουν πιο ωραίοι.
Όπως εξομολογήθηκαν, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και Βασίλειος Κωστέτσος έκαναν χρήση των επικίνδυνων ουσιών, με αποτέλεσμα να φτάσουν κοντά στον θάνατο.
Ο αγώνας της οικογένειας Γιγουρτάκη ίσως να μην είναι μάταιος: πολλοί από εκείνους που έζησαν το ψέμα των αναβολικών δηλώνουν τώρα έτοιμοι να αποκαλύψουν πολλά, ώστε να μην μπλέξουν κι άλλοι...
Star.gr


Δείτε περισσότερα θέματα  
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: