ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Super League: Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2 (video)

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έστω και αν οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν από τρία παιχνίδια λιγότερα. Σκόρερ για την Ένωση ο Beleck στο 21΄ και τις καθυστερήσεις, με 10 ολοκλήρωσε τον αγώνα το συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ, καθώς στο 79΄ αποβλήθηκε ο Bamogo.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και πιέζοντας ψηλά τους αντιπάλους τους έλεγχαν το παιχνίδι. Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που προηγήθηκαν, όταν στο 21΄ ο Beleck έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Leonardo και αφού συνδυάστηκε με το Λυμπερόπουλο. Η Ένωση χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κράτησε το προβάδισμα έως το τέλος του ημιχρόνου. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάζει κρατούσε με ευκολία το Παναιτωλικό μακριά από τα καρέ της. Η κατάσταση απλοποιήθηκε στο 79΄ για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου. O Bamogo, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 68΄, χτύπησε εκτός φάσης τον Καράμπελα και αποβλήθηκε. Οι νεοφώτιστοι δεν πτοήθηκαν και έψαξαν την ισοφάριση, αλλά στις καθυστερήσεις ο Beleck με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Σκόρερ: 21΄, 90΄ Beleck
Συνθέσεις
Παναιτωλικός: Blazic, Κουτρουμάνος, Γκόλιας (46΄ Σιόντης, 68΄ Bamogo), Κούσας (38΄ Rocha), Θεοδωρίδης, Boumale, Χαριστέας, Edjeguele, Dolezaj, Μητρόπουλος, Camara
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Beleck, Leonardo (60΄ Σιαλμάς), Jose Carlos, Μάκος (69΄ Cala), Καράμπελας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος (83΄ Κλωναρίδης)
Δείτε σε video τα γκολ του Beleck στο Παναιτωλικός – ΑΕΚ 0-2







Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: