ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Super League: Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-0 (video)

Ο Ολυμπιακός «προσγειώθηκε» ανώμαλα στην ελληνική πραγματικότητα μετά το «διπλό» στη Μασσαλία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα. Τα γκολ πέτυχαν ο Rogerio Martins στο 42΄ με εκτέλεση πέναλτι και ο Perrone στο 70΄. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν κάκιστη εμφάνιση και έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση και τον Παναθηναϊκό.

Ο Mellberg αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στο 22ο λεπτό, αντικαταστάθηκε από τον Holebas και πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άγγιξαν το γκολ στο 7΄ όταν ο Breska έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού, με την παρέμβαση και του Παπαδόπουλου, ενώ στο 26΄ ο Megyeri απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Juli. Στο 40΄, όμως, ο Martins κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ, έστω και αν χρειάστηκε δύο προσπάθειες καθώς ο διαιτητής διέταξε επανάληψη. Οι πρωταθλητές δημιούργησαν τις πρώτες ουσιαστικές ευκαιρίες τους στο 60΄, με τον Jacobo να επεμβαίνει σωτήρια σε διαδοχικές κεφαλιές από Djebbour και Παπαδόπουλο. Οι Αρκάδες ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές στο 70΄ ο Perrone άφησε πίσω του στο σπριντ τον Παπαδόπουλο, «κρέμασε» τον Megyeri και έκανε το 2-0. Ο Djebbour στο 78΄ δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ και απώλεσε τεράστια ευκαιρία να μειώσει, ενώ πέταξε στα «σκουπίδια» ακόμη μία στο 86΄ όντας απελπιστικά άστοχος, με το 2-0 να παραμένει έως το τέλος.
Σκόρερ: 42΄ πεν. Martins, 70΄ Perrone
Συνθέσεις
Αστ. Τρίπολης: Jacobo, Τσαμπούρης, Pulido, Bartolini, Formica (68΄ Alvarez), Juanito, Rayo, Martins, Juli (63΄ Πιπίνης), Breska, Perrone
Ολυμπιακός: Megyeri, Τοροσίδης, Mellberg (22΄ Holebas), Παπαδόπουλος, Marcano, Modesto, Μανιάτης, Fuster, Mirallas, Monje (46΄ Pantelic), Djebbour
Δείτε τα γκολ από το Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 2-0




Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις