ΣΙΝΕ

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Super League: Πανιώνιος – Άρης 2-1 (video)

Ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στον Άρη στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική στη Super League. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν 2-0 με τους Schembri (39΄) και Kuqi (58΄), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Cesarec στο 73΄.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, με το Βελλίδη να κρατά όρθιο τον Άρη με τις επεμβάσεις του. Την ίδια ώρα οι παίκτες του Probierz προσπάθησαν να «χτυπήσουν» ανεπιτυχώς στις αντεπιθέσεις. Όλα αυτά μέχρι το 39΄, όταν ο Σάμαρης έβγαλε τον Schembri μόνο του απέναντι στον αντίπαλο πορτιέρο και ο Μαλτέζος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0.
Οι «κυανέρυθροι» ήταν οι κυρίαρχοι και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με αποτέλεσμα στο 58΄ να προηγηθούν 2-0 με σκόρερ τον Kuqi, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την πάσα του Schembri. Οι «κίτρινοι» μετά το 70΄ ανέβασαν στροφές και στο 73΄ ο Cesarec μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά. Στο χρόνο που απέμενε πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς αντίκρισμα, όμως, καθώς το 2-1 παρέμεινε και ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη.
Σκόρερ: 39΄ Schembri, 58΄ Kuqi / 73΄ Cesarec
Συνθέσεις
Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Johnsson, Σιόβας, Cocalic, Kvrkvelia, Kumordzi, Σάμαρης (79΄ Γουνδουλάκης), Riera, Κολοβός (88΄ Milovanovic), Schembri (62΄ Αναστασόπουλος), Kuqi
Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Sankare, Dickoh, Michel, Faty, Toja (65΄ Κατίδης), Γιαννώτας (68΄ Cesarec), Soltani, Castillo, Τριανταφυλλάκος (53΄ Acosta)
Δείτε σε video τα γκολ από το Πανιώνιος – Άρης 2-1






Δείτε περισσότερα θέματα 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παρόντος ιστολογίου με την παραπομπή στην πηγή με σχετικό ενεργό link (Νόμος 2121/1993)

Δεν υπάρχουν σχόλια: