ΣΙΝΕ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Μαρία Μενούνος... μία στιγμή απροσεξίας, ήταν αρκετή για να μας το δώσει στο πιάτο....!

Η δική μας Μαρία Μενούνος, είχε ένα μικρό ατύχηματάκι, και φάνηκαν τα απόκρυφά της..!
Δείτε κορμί που το 'χει η άτιμη...! Αν δεν πάει αλλού το μάτι σας βέβαια..!


athensbars.gr
http://stakarfia.blogspot.com/2011/01/blog-post_5732.html

Η Αντζελά Δημητρίου γυμνή για το Playboy 1988 !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ!!
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!
ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ!!
























 

Δυναμώνει το κίνημα «Σηκώστε τις μπάρες»!!! Διόδια χωρίς πληρωμή την Κυριακή!

Διόδια χωρίς πληρωμή την ΚυριακήΔυναμώνει το κίνημα «Σηκώστε τις μπάρες»!!!

Να σηκώσουν τις μπάρες από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα της Κυριακής καλούν τους κατοίκους των περιοχών όπου υπάρχουν νέοι σταθµοί διοδίων οι φορείς που αντιδρούν στο πλήθος και το κόστος των διοδίων, το Πανελλαδικό Συντονιστικό Επιτροπών Αγώνα Κατά των Διοδίων.
Την ίδια ώρα, οι πέντε κοινοπραξίες βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία µεταξύ τους με στόχο να διαµορφώσουν ένα ενιαίο µέτωπο, µετά τη θετική γνωµάτευση από την Αρχή Προστασίας ∆εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα που επιτρέπει την παροχή στις εταιρείες των στοιχείων των οδηγών που δεν πληρώνουν.
Μέχρι στιγµής µόνο η Ολυµπία Οδός έχει στραφεί δικαστικά εναντίον 25 οδηγών που δεν πλήρωναν διόδια.
Η εταιρεία πήρε τα στοιχεία των οδηγών από την ειδική φόρµουλα που συµπλήρωναν οι ίδιοι οι οδηγοί προκειµένου να περάσουν χωρίς να πληρώσουν.

Η πιο «πράσινη» οικογένεια...Πέταξαν μόνο μία σακούλα σκουπίδια όλο το χρόνο!!!


Μία οικογένεια από τη Βρετανία κατάφερε να πετάξει μόνο μία μικρή σακούλα με σκουπίδια ολόκληρη τη χρονιά. Η έντονη οικολογική τους συνείδηση οδήγησε την οικογένεια Strauss να χρησιμοποιήσουν κάθε τρόπο και μέσο για να μην πετάνε σκουπίδια.
'Όπως δηλώνουν οι ίδιοι πρόσεχαν πάρα πολύ τι αγόραζαν και προσπαθούσαν να επαναχρησιμοποιούν και να
ανακυκλώνουν τα πάντα.


Η Rachelle Strauss δήλωσε: «Μετά από το φετινό επίτευγμα δεν ξέρω αν μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Τον επόμενο χρόνο θα επικεντρωθούμε στο να βοηθήσουμε και να συμβουλεύσουμε και άλλες οικογένειες».

Εξώδικο έστειλε γνωστός οίκος μόδας σε τραγουδίστρια!!!

Ένα υπέρογκο ποσό ζητάει γνωστός οίκος μόδας από αγαπημένη τραγουδίστρια για ρούχα που έχει πάρει και δεν τα έχει πληρώσει.
Αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά η γνωστή τραγουδίστρια έλαβε ένα εξώδικο, σύμφωνα με το οποίο ο οίκος μόδας της ζητούσε τα χρήματα που του οφείλει. Σε περίπτωση που η τραγουδίστρια δεν φροντίσει να καταβληθεί το ποσόν, τότε ο οίκος μόδας θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές.
Η γνωστή τραγουδίστρια που έγινε έξαλλη με το εξώδικο, τους απείλησε ότι αν τη διασύρουν τότε θα προχωρήσει κι εκείνη σε μηνύσεις διότι σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, έχει μάρτυρες και αποδείξεις ότι τα ρούχα της είχαν διατεθεί για να διαφημίσει τον οίκο, πλην κάποιων κομματιών που είχε αγοράσει η ίδια.
Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων τους, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν λύση προκειμένου να μην φτάσουν στα δικαστήρια. Ωστόσο στην τραγουδίστρια απαγορεύτηκε να φορέσει ξανά τις τουαλέτες του συγκεκριμένου οίκου στη σκηνή, ώσπου να διευθετηθεί η υπόθεση.

Αρραβωνιαστικιά παίκτη πήγε στη Λάσκαρη για καβγά αλλά έγιναν φίλες!

Πολλά γράφτηκαν για τη φωτογραφία που έβγαλαν σε νυχτερινό κέντρο ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Τζιόλης με την Εύα Λάσκαρη
Πoλλοί μάλιστα έκαναν λόγο και για νέο ειδύλλιο, γεγονός που οδήγησε την αρραβωνιαστικιά του ποδοσφαιριστή, Δήμητρα στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Λάσκαρη προκείμενου να μάθει τι συμβαίνει. Η παρεξήγηση φυσικά λύθηκε όταν η Εύα Λάσκαρη της εξήγησε πως δεν τον γνωρίζει και απλά έβγαλαν μια φωτογραφία μαζί. Στη συνέχεια τα δύο κορίτσια βγήκαν από το καμαρίνι συζητώντας ευδιάθετες.
Πηγή: Ciao

Δείτε τη νέα ζωή του άστεγου με τη χαρισματική φωνή!!! (video)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPgWHG6Ac8VeLlzPgo6Fv32U-alufLvmIx30DIPXkMF_lt6nwWAEPB_iZB_DfkBztadRPOkRz0Bc9qXjQDT8ITayTBSv1u8Xjdq6arPoH5mqHL-iFJ1QWtNanp4-4wu3-qd_0aR9xvf_0/s1600/astegos+radiofonikos.jpgΗ περιπλάνηση του Τεντ Γουίλιαμς σε δρόμους και... παγκάκια έλαβε τέλος, καθώς ο άστεγος με την εκπληκτική φωνή σουλουπώθηκε και είναι πλέον έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς!Ο Τεντ Γουίλιαμς έγινε διάσημος από ένα βίντεο που προβλήθηκε στο Ίντερνετ, με τον ίδιο να λέει ότι είναι ένας πρώην ραδιοφωνικός εκφωνητής που περνάει δύσκολες στιγμές.

Η διοίκηση των «Ιπποτών» εντόπισε τον άστεγο άνδρα και του πρόσφερε μία θέση στην ομάδα ψυχαγωγίας και εκφωνητών του γηπέδου «Quicken Loans Arena», αλλά και ένα σπίτι κοντά στο γήπεδο.
Ο Γουίλιαμς φρόντισε να πλυθεί και να... κουρευτεί και ακολούθως εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, για να μιλήσει για την ιστορία της ζωής του.
Δείτε στα σχετικά βίντεο, τα... διαφορετικά πρόσωπα του Γουίλιαμς, αλλά και την συνάντηση με την μητέρα του, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια!
 
 01. Γειά σου κούκλα. Θέλεις να κερδίσεις 20 χιλιάρικα ;


02. Ξέρεις αν κόψεις τα χέρια σου θα μοιάζεις με την Αφροδίτη της Μήλου.
03. Αν σε πονούν τα πόδια σου είναι γιατί τρέχεις στην σκέψη μου συνέχεια.
04. Το φόρεμά σου θα πήγαινε πολύ ωραία με το χαλάκι δίπλα στο κρεβάτι μου.
05. Όλες αυτές οι υπέροχες καμπύλες σου κι εγώ δεν έχω φρένα.
06. Ξέρεις τι θα σου πήγαινε όμορφα με αυτό το φόρεμα ; Εγώ.
07. Έχασα το αρκουδάκι μου,θα κοιμηθείς μαζί μου απόψε ;
08. Τ΄ όνομά μου είναι Bond. James Bond.
09. Θές να παίξουμε την ζυγαριά ; θα κάτσεις πάνω μου κι εγώ θα μαντέψω τα κιλά σου.
10. Αν έχεις χάσει την παρθενιά σου μπορείς να μου δώσεις το κουτί της ;
11. Ήμουν έτοιμος να πάω σπίτι να αυνανιστώ.Σε πειράζει να φαντάζομαι εσένα ;
12. Πιστεύεις στον κεραυνοβόλο έρωτα, ή να ξαναπεράσω ;
13. Πάμε για πίτσα και μετά να το κάνουμε ;Τι δεν σου αρέσει η πίτσα ;
14. Έλα κάτσε στην αγκαλιά μου και να μιλήσουμε για το πρώτο πράγμα που θα πεταχτεί.
15. Στο σπίτι σου ή στο σπίτι μου ;
16. Ωραία στήθη. Σε πειράζει να τα αγγίξω ;
17. Τι έχει εκατό δόντια και κρατά πίσω του ένα τέρας ; Το φερμουάρ μου.
18. Συγνώμη έχασα το νούμερο του τηλεφώνου μου,μπορώ να έχω το δικό σου ;
19. Αν σ΄ακολουθήσω μέχρι το σπίτι σου, θα με κρατήσεις εκεί ;
20. Θές τα δάκτυλά μου να αυνανιστείς ;
21. Τι λες να παίρναμε ένα ντούζ μαζί ;
22. Κάτι συμβαίνει με τα μάτια μου. Δεν μπορώ να τα πάρω από πάνω σου.
23. Ίσως κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται οτι θές να βγείς μαζί μου.
24. Η κοπελιά μου έμεινε έγκυος, θές να βγείς μαζί μου ;
25. Θα μπορούσες να με παντρευτείς για μια νύχτα ;
26. Αναρωτιέμαι τι φύλο θα ΄ναι τα παιδιά μας.
27. Είσαι τόσο όμορφη όσο δείχνεις, ή απλά μου θυμίζεις τον εαυτό μου ;
28. Είσαι εδώ μόνη, ή θα πρέπει να σκοτώσω κανέναν για να σε πάρω ;
29. Αν δέν το κάνεις με ξένους, μπορώ να σου συστηθώ πρώτα.
30. Αν είμαστε ό,τι τρώμε, τότε μέχρι αύριο το πρωί θα έχω γίνει εσύ.
31. Θές να χρησιμοποιήσουμε τα προφυλακτικά μου, πριν λήξουν ;
32. Σου 'χει πεί κανείς οτι θέλεις να το κάνεις μαζί μου ;
33. Ξέρεις δεν είμαι μόνο ενδιαφέρον τύπος, έχω και ενδιαφέρον σώμα.
34. Γειά σου, θέλω να σου δώσω την ικανοποίηση να με ξεζουμίσεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ!Αυτά τα έγραψα μόνο για πλάκα!Αν πάτε και πείτε κάτι τέτοιο σε οποιαδήποτε κινδυνεύεται να σας διώξει κατ' ευθείαν στην καλύτερη ή να φάτε μέχρι και ξύλο.

Τρομακτικός τραυματισμός!!! Δείτε το video


ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο σοκάρει!!!

Ένας τραυματισμός που κόβει την ανάσα. Το βίντεο που ακολουθεί είναι πολύ σκληρό, για όσους δεν αντέχουν, καθώς ο άτυχος ποδοσφαιριστής έπαθε κρίση σπασμών…
Μόλις στο 7′ ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής Άντζελο της Κορίνθιας συγκρούστηκε στον αέρα με αντίπαλο αμυντικό και έπεσε άτσαλα στο έδαφος, όπου έμεινε ακίνητος για μερικά δευτερόλεπτα και μετά άρχισε να έχει σπασμούς. Πρόκειται για ένα πολύ σκληρό γεγονός, όπως θα διαπιστώσετε, όπου και οι λοιποί ποδοσφαιριστές (συμπαίκτες και μη) έβαλαν τα κλάματα.
Ευτυχώς ο νεαρός παίκτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο και λίγο μετά έγινε γνωστό ότι βρίσκεται καλά στην υγεία του και οι εξετάσεις

Φεύγει ο Σισέ... λένε οι Γάλλοι!!!

Με το ένα πόδι στην έξοδο από την Παιανία ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Η ιστοσελίδα footmercato αναφέρει ότι ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας με πιο πιθανό προορισμό την Αγγλία.
«Η απαίσια πορεία του Παναθηναϊκού στο Champions League, η απόλυση του προπονητή, η ανικανότητα της ομάδας να μείνει στους ίδιους ρυθμούς με τον Ολυμπιακό, έκαναν το 2010 να κλείσει με πο
λύ απογοητευτικό τρόπο. Αυτό έχει κάνει τον Τζιμπρίλ Σισέ να σκέφτεται και πάλι το μέλλον του στην Ελλάδα, παρά τα πρόσφατα σχόλια του στα οποία υποστήριζε το αντίθετο. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε άλλες εξελίξεις σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Στη συνέχεια οι Γάλλοι τονίζουν: «Αν ο Παναθηναϊκός βάλει σαν τιμή πώλησης τα...
14 εκατομμύρια Ευρώ, υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Αγγλία που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν. Η Νιουκάστλ είναι η μία, ενώ το γεύμα ανάμεσα σε Στίβεν Τζέραρντ και Σισέ την προηγούμενη εβδομάδα ίσως να μην ήταν τόσο αθώο. Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσουν στον Παναθηναϊκό, μιας και αν φύγει ο Σισέ θα είναι μία τραγωδία για την ομάδα».

Εκλογές στις 3 Απριλίου;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν οι διαδικασίες και ο μηχανισμός του Κινήματος να είναι έτοιμος προκειμένου να στηθούν κάλπες για τις 3 Απριλίου.
Μάλιστα από τώρα έχει ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής των υποψηφίων, οι οποίοι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση θα εκλεγούν με λίστα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κυνήγι υποψηφίων έχει εισέλθει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πιστεύει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει άλλη λύση από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/ekloges-stis-3-aprilioy

«Μοιάζω για γλάστρα;» απάντησε η Λ. Κανέλλη για τη θέση του προέδρου στον ΠΑΟ!!!

Η Λιάνα Κανέλλη δεν είναι διατεθειμένη να αναλάβει τον προεδρικό θώκο του Παναθηναϊκού καθώς δεν προλαβαίνει!
Αναλυτικά η συνέντευξη της στον Sentra 103,3:
Για τη σχέση πολιτικής-ποδοσφαίρου: «Όταν μιλάς για μάζα, πλήθος όλα είναι πολιτικά. Ο Πάγκαλος βέβαια έχει λιγότερη φαντασία από τη... Θύρα 13».
Για τη σχέση της με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πάντα Παναθηναϊκός. Είτε είναι στην πρώτη κατηγορία είτε στην έκτη. Είτε βάζει γκολ ο Σισέ είτε δεν βάζει. Είτε έχει λεφτά είτε δεν έχει».
Για όσα γράφτηκαν για εκείνη: «Με παραξενεύει που βγήκε ξανά αυτή η ιστορία. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι επιθυμία κάποιων. Είναι αλήθεια πως η ομάδα περνά μια κρίση. Διοικητική, γιατί την αγωνιστική πάει να τη μαζέψει. Εγώ όμως είμαι σε ένα κόμμα και στη βουλή εκλεγμένη για να υπηρετώ την εργατική τάξη που δεν έχει ομάδα. Δεν εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν παράλογο ένας άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά, γιατί δεν την κάνω για γκλαμουριά, να πάει σε μια ΠΑΕ να διαχειριστεί χρήματα».
Για τον πρόεδρο που ψάχνει ο Παναθηναϊκός: «Πρώτα από όλα οι ΠΑΕ θέλουν προέδρους με λεφτά. Μπορεί βέβαια οι ίδιοι οι οπαδοί να μην έχουν να φάνε, αλλά να θέλουν προέδρους με λεφτά. Κι εγώ θέλω να είναι ήρεμος ο Παναθηναϊκός και να χώνει τεσσάρες».
Για τον ρόλο του προέδρου; «Μοιάζω σε κανέναν για γλάστρα; Έχω πει πολλά όχι στη ζωή μου. Μπορώ να είμαι στο πεζοδρόμιο με τον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν με κάνει πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είχε παραμείνει ερασιτεχνικό, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Είτε διοικείς τον Παναθηναϊκό είτε την ΗΒΗ που βγάζει πορτοκαλάδες, είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό όμως δεν περνά στη μάζα. Ο κόσμος βλέπει την ντρίμπλα, το γκολ, την απόκρουση. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές. Είναι στα αλήθεια λαϊκό άθλημα. Συγκινεί από γυναίκες μέχρι μαϊμούδες».
Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τι συζητάς; Γιατί δεν κατέβασε καλά την μπάλα ή τι γίνεται με τις μεταγραφές; Ο Παναθηναϊκός δεν χρώσταγε στο κράτος. Ξαφνικά το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι και οικονομικό και διαχειριστικό και στα αποδυτήρια και αγωνιστικό.
Όταν γιουχάρει όλο το γήπεδο τον Έκι που πάει να χτυπήσει πέναλτι, κάτι λες είναι άρρωστο. Η μάζα δεν πάει να δει μπάλα, αλλά για να βγάλει καημούς, απωθημένα. Μπλέχτηκε το πράγμα. Το ψάρι δεν βρωμάει από το κεφάλι, από την κοιλιά πονάει. Χάσαμε αξίες. Εμένα με απασχολεί πως εδώ και 35 χρόνια, έρχονται παίκτες, προπονητές, γυμναστές και φεύγουν και δεν μένουν Παναθηναϊκοί στην ψυχούλα τους. Αυτό ίσως είναι και το σημαντικότερο πρόβλημα».
Για τις διαφορές ποδοσφαίρου με τα άλλα σπορ: «Με πονάει που τα παιδιά στο βόλεϊ δεν έχουν να φάνε. Από τη μία ο πακτωλός χρημάτων και από την άλλη παίζουν άφραγκοι. Στο μπάσκετ παίζουν απλήρωτοι και πάνε οι άλλοι και τους βρίζουν τις μανάδες τους που δουλεύουν για 600 ευρώ».
Για τους Πατέρα και Βγενόπουλο: «Έκαναν πολύ μεγάλα λάθη. Εδώ είδαμε το «εν τη ενώσει η ισχύς» με υπογράμμιση εγωιστικού γονιδίου. Αυτό που προέχει είναι τάχιστα να βρει αγωνιστικούς ρυθμούς ο Παναθηναϊκός. Πέντε βαθμοί είναι από τον Ολυμπιακό».
Για τον Μαρινάκη:
«Δεν είναι ζήτημα προσώπου. Για παράδειγμα αν ο Μαρινάκης αναλάμβανε και έλεγαν πως είναι καβούριας και τα λοιπά, θα ήταν ο κόσμος έτσι όπως είναι; Μιλάς για χρήμα, για επιταγή. Είμαι τόσο Παναθηναϊκός που όποιος και να γίνει πρόεδρος μού είναι παντελώς αδιάφορο».
Για το αν σκοπεύει να ανακατευτεί στα κοινά του ΠΑΟ: «Εξαρτάται με ποια μορφή να ανακατευτώ. Υπάρχει κανείς να πιστεύει πως είμαι τόσο ανέντιμος άνθρωπος ώστε να κάνω δύο βαριές δουλειές; Δηλαδή πως το σκέφτονται; Να είμαι το πρωί στον Παναθηναϊκό, το μεσημέρι στη Βουλή και μετά πάλι στον Παναθηναϊκό; Δεν θα αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται -και θα έχει και δίκιο- ότι για άλλους λόγους τα κάνω;
Κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα είχα αντίρρηση. Ευχαριστώ αυτούς που το σκέφτονται, αλλά τα έχω με τους συναδέλφους που το γράφουν χωρίς να με ρωτήσουν. Αν είμαι ένα κομμάτι από όνειρο για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, τιμή μου που το σκέφτηκαν. Θα ήμουν μανούλα μιας ομάδας στην εποχή των πατερούληδων...»
Πηγή: gazzetta.gr

Γιάννης Βαλαώρας: «Η ΑΕΛ χρειάζεται ηλεκτροσόκ»!!!


Τι λέει ο παλαίμαχος άσος για την πορεία της ομάδας!

Ο λάθος προγραμματισμός στην αρχή της σεζόν είναι η βασική αιτία της πτώσης της Λάρισας, σύμφωνα με τον παλαίμαχο άσο της ομάδας, Γιάννη Βαλαώρα.
Ο ίδιος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, τόνισε μεταξύ άλλων:
«Είναι άσχημη η κατάσταση. Οι οργανωμένοι δίνουν τελεσίγραφα στους παίκτες, κάτι που δεν πρέπει να γίνεται. Ίσως φταίει και ο πρόεδρος για την κατάσταση της ομάδας, αφού από την αρχή της σεζόν δεν πήρε τους σωστούς παίκτες και συνεργάτες: προπονητή, βοηθό ακόμη και γυμναστή. Η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της, το βλέπουμε όλοι. Αυτό δείχνει ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλεία. Με μια αλλαγή προπονητή δεν πιστεύω ότι σώζεται η χρονιά. Χρειαζόμαστε 3-4 παίκτες. Με αυτούς τους παίκτες που έχουμε τώρα, όχι 8 νίκες που θέλουμε για να σωθούμε δεν θα κάνουμε, αλλά ούτε τρεις. Είναι θέμα ψυχολογίας πλέον. Χρειάζεται να γίνει ένα σοκ. Ίσως με μια αλλαγή προπονητή και μερικές προσθήκες, η ομάδα αναστηθεί».
Για τις αντιδράσεις του κόσμου, τόνισε: «Οι φίλοι της ομάδας φτάνουν στα άκρα. Η Λάρισα μας έχει συνηθίσει σε χαρές κυρίως, αλλά δε ν πρέπει να ξεχνάμε πώς ήταν τα πράγματα πριν έξι χρόνια. Αν πέσουμε, να προσπαθήσουμε να ανέβουμε ξανά. Είναι παράλογο πάντως να έχει 15.000 κόσμο στο γήπεδο και η ομάδα να είναι τελευταία. Ταλέντα υπάρχουν, αλλά φεύγουν. Δεν υπάρχουν οι απαιτούμενες υποδομές για να εκμεταλλευτούμε αυτά τα νεαρά παιδιά».
Πηγή: gazzetta.gr

Έπεσε ο τοίχος και «έβρεξε» νομίσματα.....Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Κομοτηνή!!!


Ο ιδιοκτήτης μιας παλιάς μονοκατοικίας στην Κομοτηνή δεν μπορούσε να φανταστεί ότι μια επισκευή στα υδραυλικά του σπιτιού θα μπορούσε να αποβεί τόσο ενδιαφέρουσα!
Όλα άρχισαν όταν η υγρασία σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού, που είχε κληρονομήσει από τον πατέρα του, έγινε αιτία να εμφανιστεί μούχλα. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε από έναν υδραυλικό να φτιάξει το σωλήνα με τη διαρροή. Όταν ο τεχνίτης και ο βοηθός του ξεκίνησαν να σκάβουν, ο σάπιος τοίχος έπεσε.
Η πτώση αποκάλυψε εκατοντάδες ασημένια βουλγαρικά νομίσματα  του 1932, που κάποιος τα είχε κρύψει κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής στην Θράκη το 1940!
Τώρα σκέφτεται σοβαρά να γκρεμίσει και τους υπόλοιπους τοίχους για να διαπιστώσει αν οι ιστορίες που του έλεγε ο πατέρας του για κρυμμένους θησαυρούς αληθεύουν. 

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/102494/epese-o-toihos-kai-evrexe-nomismata/

Προσανατολίζονται σε αύξηση της τιμής του ψωμιού... οι αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης!!!

Το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αύξηση της τιμής του ψωμιού εξετάζουν οι αρτοποιοί της Θεσσαλονίκης, θεωρώντας, όπως λένε, δυσβάσταχτο πλέον το κόστος παραγωγής μετά την τρίτη κατά σειρά αύξηση του ΦΠΑ. Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο των διαπραγματεύσεων με τους προμηθευτές τους.
Ο πρόεδρος των αρτοποιών, πάντως, εκτιμά πως μπορεί να αποφευχθεί η αύξηση αλλά εάν ισχύσει δεν θα ξεπερνά τα 5 λεπτά του ευρώ.

Η Λιανα έχει ψηθεί για πρόεδρος του Παναθηναικού;


Εντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες, ότι η Λιανα Κανελλη έχει ψηθεί για πρόεδρος του Παναθηναικού! Πολύ κουμμουνισμός πλακωσε εκεί στην Παναθα!
Να το κοιτάξετε με κανα ειδικό λέμε εμείς ... Και τι λεει η Παπαρήγα για όλα αυτά? Εμ την συμφέρουν όλα αυτά, μαζί με το αντι-μνημόνιο, τώρα θα έχουμε και πρόεδρο σε όργανο του "οπιου του λαού". Βλεπουμε τον Περισσό να ζει μεγάλη αιγλη δεκαετίας 40.
Πανω από 10% αβλεπεί! Πάντως θα έχει μειωμένες αρμοδιότητες όπως λέγεται. Θα είναι κάτι δηλαδή σαν εγγυητής ενότητας. Κάνε τέτοια Λιάνα και να δεις για πότε θα σε.....
απόμονώσει ο σκληρός πυρηνας του ΚΚΕ και θα χάσεις κάθε ελπίδα για γραμματέας του Κόμματος ... παντως βλέπουμε ότι μερίδα του ΚΚΕ θέλει το Κόμμα να ακολουθήσει γραμμή "κινέζικου κομμουνισμού" , κάτι δηλαδή σαν κουμμουνισμός τραβεστί, όπου γίνονται δεκτές πολλές αρχές και πολλά "όπλα διοικησης" της αστικής δημοκρατίας ...μια χαρά δηλαδή...δεν βαρίεσε Λιάνα μου, παιχνίδι να γίνεται!

http://ioannisrigas.blogspot.com/2011/01/blog-post_3776.html

Erzurum= Ελληνική γη

Τι τραβάνε και αυτοί οι Τούρκοι!
Σκάβουν για να χτίσουν και ξεθάβουν ελληνικά αγάλματα.
Ανασύρουν από την γη πινακίδες και δεν μπορούν να τις διαβάσουν γιατί είναι γραμμένες στα ελληνικά.
Τα αξιοθέατα που βάζουν στις διαφημίσεις για να ελκύουν ξένους τουρίστες είναι αρχαία ελληνικά θέατρα.
Η πρωτεύουσά τους είναι η αρχαία Ελληνική πόλη Άγκυρα.
Προσπαθούν να καθιερώσουν διεθνώς άλλη ονομασία για την Κωνσταντινούπολη και το Istanbul προέρχεται από την ελληνική φράση «εις την Πόλη».
Τώρα κάλεσαν τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Ερζερούμ. Μια πόλη στα βάθη της Ανατολής,στα σύνορα με την Αρμενία.
             Τι σημαίνει Erzurum;   Γη των Ελλήνων!!!

http://kolotoubes.blogspot.com/2011/01/erzerum.html

Δασκάλα χορού κατηγορείται για παιδεραστία!!!

Ήταν από τις πιο δημοφιλείς στο σχολείο...

Η 27χρονη Ashley Blumenshine είναι ακόμη μια εκπαιδευτικός από τις ΗΠΑ που κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικο μαθητή της. Η δασκάλα χορού συνελήφθη από την αστυνομία στο αμάξι της και μαζί της ήταν και ένας 16χρονος μαθητής της. Οι αρχές, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι λίγα λεπτά πριν τη σύλληψη οι δυο τους έκαναν σεξ.
Από την πλευρά της, η… άτακτη δασκάλα δηλώνει αθώα, ωστόσο το γεγονός ότι τη στιγμή της σύλληψης το 16χρονο αγόρι ήταν μισοντυμένο, δεν τη βοηθά αρκετά να αποδείξει την αθωότητά της, ούτε το προφυλακτικό που βρέθηκε κοντά στο σημείο! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι η σύλληψη έγινε τυχαία, αφού έτυχε να περνά ένας αστυνομικός από το πάρκινγκ που βρίσκονταν σταθμευμένο το αμάξι της Ashley.
Στο σχολείο που δίδασκε ψάχνουν ήδη για αντικαταστάτρια, ενώ υπάρχει και σύμβουλος για όσους μαθητές χρειάζονται υποστήριξη. Η νεαρή δασκάλα, δούλευε τέσσερα χρόνια στο σχολείο και ήταν από τις πιο δημοφιλής καθηγήτριες στα παιδιά. Μάλλον όχι λόγω του χορού!

Grigorieva: «Με χτύπησε ενώ κάναμε σεξ».... Οι κατηγορίες συνεχίζονται…

Εκεί που νομίζαμε ότι έχουμε μάθει τα πάντα για την πολύκροτη σχέση του Mel Gibson με την Oksana Grigorieva, η ρωσίδα μουσικός έκανε ακόμη μια αποκάλυψη. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η Gibson την χτύπησε κατά τη διάρκεια του σεξ, καθώς κάτι τέτοιο το έβρισκε ωραίο.
Βέβαια, είναι αξιοσημείωτο ότι η κατηγορία αυτή ακούστηκε πρώτη φορά στο δικαστήριο από το στόμα της Oksana. Τόσο καιρό δεν είχε πει ποτέ κάτι τέτοιο στους αστυνομικούς ή στους δικηγόρους της..

Ο νέος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι για τα τρόφιμα;

«Φέρτε µας ζάχαρη!», φώναζαν χθες στο Αλγέρι οι νεαροί διαδηλωτές που έβαλαν φωτιές σε κυβερνητικά κτίρια, σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε ελαστικά στους δρόµους.
  Σύµφωνα µε τον ΟΗΕ, οι παγκόσµιες τιµές των τροφίµων έσπασαν τον ∆εκέµβριο κάθε ρεκόρ, ενώ όπως προειδοποιεί ο οργανισμός «µπαίνουµε σε περίοδο υψηλού κινδύνου»....
Ο δείκτης τιµών των τροφίµων του ΟΗΕ, ένα διεθνές καλάθι της νοικοκυράς που περιλαµβάνει σιτάρι, καλαµπόκι,

Ρέθυμνο: Προσπάθησαν να αυτοκτoνήσουν γιατί δεν τους άφηναν να είναι μαζί! - Δείτε το video

Η σύγχρονη ιστορία του Ερωτόκριτου και της Αρετούσας εκτυλίχτηκε στο νησί με πρωταγωνιστές δύο δεκαοχτάχρονους μαθητές. Η κοπέλα σώθηκε ενώ ο αγαπημένος της είναι σε κρίσιμη κατάσταση.Τα δύο παιδιά ερωτεύτηκαν και ήθελαν να είναι μαζί αλλά οι γονείς τους είχαν σταθεί εμπόδιο λόγω του μικρού της ηλικίας τους... Οι γονείς της κοπέλας της έλεγαν ότι έπρεπε πρώτα ο 18χρονος φίλος της να τελειώσει με τις υποχρεώσεις τους και μετά να σκεφτούν τον δεσμό τους.
Ωστόσο εκείνοι δεν μπορούσαν να αντέξουν ο ένας μακριά από τον άλλο και το απέδειξαν με τον πιο τραγικό τρόπο. Ο18χρονος

Ξετυλίγεται το νήμα του διατροφικού σκανδάλου στη Γερμανία!!!

Ήξεραν για τη διοξίνη από το ΜάρτιοΉξεραν για τη διοξίνη από το Μάρτιο!

Αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν τον Μάρτιο 2010 είχαν ήδη δείξει μόλυνση με διοξίνη στα τροφικά λίπη της γερμανικής εταιρείας Harles und Jentzch, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Hannoversche Allegemeine Zeitung.
Το υπουργείο Γεωργίας του Σλέσβιχ Χόλστάιν, όπου εδρεύει η εταιρεία, επιβεβαίωσε την πληροφορία δίνοντας ωστόσο τη διαβεβαίωση ότι για τα αποτελέσματα των αναλύσεων που πραγματοποιήθηκαν από τον περασμένο Μάρτιο δεν ενημερώθηκε παρά στις 27 Δεκεμβρίου.
Το Μάρτιο του 2010, τα επίπεδα διοξίνης επί του δείγματος ήταν δύο φορές υψηλότερα από το κανονικό, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Όμως, η εταιρεία δεν ενημέρωσε το τοπικό υπουργείο Γεωργίας για τα αποτελέσματα των αναλύσεων αυτών που έγιναν με δική της πρωτοβουλία, διευκρίνισε εκπρόσωπος του υπουργείου στο Κίελο.
Το δείγμα που χρησιμοποιήθηκε σε εκείνες τις αναλύσεις κατασχέθηκε στο τέλος Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια έρευνας στους χώρους της εταιρείας, στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας.
Τροφικά λίπη που παρήχθησαν από την Harles und Jentzch βρίσκονται στο επίκεντρο διατροφικού σκανδάλου μόλυνσης με διοξίνη ειδών διατροφής τα οποία εξήχθησαν στην Ολλανδία και τη Βρετανία.
Περισσότερα από 4.000 αγροκτήματα στη Γερμανία έχουν κλείσει προσωρινά, σύμφωνα με το ομοσπονδιακό υπουργείο Γεωργίας.

Κορυφαίος ομοσπονδιακός προπονητής.... ο Ντελ Μπόσκε!!!


Στην ψηφοφορία συμμετείχαν δημοσιογράφοι από 86 χώρες!!!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Eθνικής Ισπανίας, Βιθέντε ντελ Μπόσκε, αναδείχθηκε κορυφαίος εθνικός προπονητής για το 2010 σύμφωνα με την Παγκόσμια Υπηρεσία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS).
Ο προπονητής της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας συγκέντρωσε 298 βαθμούς στην ψηφοφορία που συμμετείχαν συντάκτες από 86 χώρες.
Δεύτερος ήταν ο Γερμανός Γιόακιμ Λεβ και τρίτος ο Ολλανδός Μπερτ φαν Μάρβαϊκ.
Αναλυτικά
1. Βιθέντε ντελ Μπόσκε (Ισπανία) 298
2. Γιόακιμ Λεβ (Γερμανία) 168
3. Μπερτ φαν Μάρβαϊκ (Ολλανδία) 125
4. Όσκαρ Ταμπάρες (Ουρουγουάη) 98
5. Μίλοβαν Ράγεβατς (Γκάνα) 41
6. Μαρσέλο Μπιέλσα (Χιλή) 22
7. Φάμπιο Καπέλο (Αγγλία) 15
8. Χεράρδο Μαρτίνο (Παραγουάη) 11
9. Κάρλος Ντούνγκα (Βραζιλία) 7
10. Ζλάτκο Κράνιτσαρ (Μαυροβούνιο) 7
11. Ρόμπερτ Μπράντλεϊ (ΗΠΑ) 6
12. Τακέσι Οκάντα (Ιαπωνία) 6
13. Βλάντιμιρ Βάις (Σλοβακία) 6
14. Χαβιέρ Αγκίρε (Μεξικό) 5
15. Ρίτσαρντ Χέρμπερτ (Νέα Ζηλανδία)
16. Ότμαρ Χίτσφελντ (Ελβετία) 5
17. Χασάν Σεχάτα (Αίγυπτος) 5
Πηγή: gazzetta.gr

Γνωστοί - άγνωστοι, επιτέθηκαν στον Αλέξη Παπαχελά ενώ γευμάτιζε στο Σπήλαιο Γρεβενών...

Την ταβέρνα "Πέρδικα" στο Σπήλαιο Γρεβενών , επέλεξε το μεσημέρι του Σαββάτου της πρωτοχρονιάς να γευματίσει ο Δημοσιογράφος των "Νέων Φακέλων" και διευθυντής της εφημερίδας "Καθημερινή" Αλέξης Παπαχελάς, συνοδευόμενος... από τον Γιάννη Μπουτάρη τον νεότερο και έναν σκηνοθέτη, με τις συζύγους τους και τα παιδιά τους. Περίπου στις 3:30 το μεσημέρι μία παρέα τριών νεαρών παιδιών από την Αθήνα, μπαίνοντας στην ταβέρνα για να καθίσουν στο τραπέζι που είχαν κλείσει τηλεφωνικά, αντικρίζοντας τον κ.Παπαχελά άρχισαν να του φωνάζουν και ένας από αυτούς του πέταξε ένα ποτήρι κρασί. Ο κόσμος που βρισκόταν στον χώρο, αγανάκτησε από την ανάρμοστη συμπεριφορά των νεαρών. Τάχθηκε αμέσως με την πλευρά του δημοσιογράφου και απομάκρυνε τους νεαρούς από την "Πέρδικα ". Ο ίδιος ο κ. Παπαχελάς μη θέλοντας να δώσει συνέχεια δεν ζήτησε την επέμβαση της αστυνομίας. Καθησύχασε τα παιδιά που βρίσκονταν στο τραπέζι τους τα οποία είχαν αρχίσει να ανησυχούν, και συνέχισε με την παρέα του να απολαμβάνει τις λιχουδιές του Θόδωρου. Η Πρωτοχρονιά αυτή θα τους μείνει αξέχαστη...
http://aetos-grevena.blogspot.com/

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΝΕΟΙ) 1-2

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Νέοι) 1-2 (0-0)
Τετάρτη: 5  Ιανουαρίου 2010
Ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών

Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ - Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (ΠΑΙΔΕΣ) 5-2


Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ – Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Παίδες) 5-2 (2-1)
Τετάρτη: 5  Ιανουαρίου 2010
Ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών

Θα ηχήσουν οι σειρήνες τη Δευτέρα στην Πάτρα!!!

Ψυχραιμία συστήνει στους πολίτες η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας γιατί τη Δευτέρα θα ηχήσουν οι σειρήνες στην Πάτρα στο πλαίσιο επιθεώρησης και συντήρησης των κυκλωμάτων τους .
Οι σειρήνες θα ηχούν κατά διαστήματα από τις 8:30-13:00.

Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το Θανάση Βέγγο!!!

Ο «καλός μας άνθρωπος» δεν έχει επαφή με το περιβάλλον!!!

Στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» νοσηλεύεται ο «καλός μας άνθρωπος» εδώ και δεκαοχτώ ημέρες ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Τα επόμενα δυο 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, καθώς μέχρι σήμερα δεν εμφανίζει σημάδια επαφής με το περιβάλλον του.
Σύμφωνα με την Espresso, οι γιατροί του νοσοκομείου έχουν ζητήσει από τη γυναίκα του Θανάση Βέγγου, Ασημίνα, αλλά και τους γιους του να του μιλούν συνεχώς για στιγμές του παρελθόντος. Με τον τρόπο αυτό, προσπαθούν να διαπιστώσουν από τις συσπάσεις του προσώπου του, αν υπάρχει βελτίωση. Με άλλα λόγια, προσπαθούν να διαπιστώσουν μέσω του θυμικού του την πραγματική βλάβη του εγκεφάλου, καθώς ο ηθοποιός βρίσκεται σε κώμα.
Λόγω της μηχανικής υποστήριξης οι γιατροί φοβούνται για τυχόν επιπλοκές σε άλλα ζωτικά όργανα. Το αισιόδοξο νέο είναι ότι το αιμάτωμα στον εγκέφαλό του δεν επεκτάθηκε.
Στο πλευρό του βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Φώτης Μεταξόπουλος. «Δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Έχει το στόμα και τα μάτια μισάνοιχτα. Όταν πήγα κοντά, του είπα "Θανάση, είμαι ο Φώτης Μεταξόπουλος. Αν με ακούς, κάνε μου ένα νεύμα". Ένοιωσα ότι κίνησε τα βλέφαρα και το στόμα», είπε στην εφημερίδα.

Κληρώσεις διαιτών Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 15η Αγωνιστική



09/01


15:00


Βατανιακός-Κάστωρ ΑΟ  Διαιτησία: Μανάσης Κ. Μανάσης Μ., Παπανικολάου Τρικάλων


09/01


15:00


Νίκη Αγκαθιάς-Νάουσα   Διαιτησία: Τσακαλίδης, Δημητριάδης, Πασσαλής Χαλκιδικής :


09/01


15:00


Καστοριά-Πυρσός Γρεβενών  Διαιτησία: Τσιάκος, Κιαπές, Μαραζόπουλος Θεσπρωτίας:


09/01


15:00


Αρης Λόφων-Σβορωνος  Διαιτησία: Αγγελακόπουλος,Τακόπουλος, Κουκούλη Καρδίτσας:


09/01


15:00


Ολ. Λεπτοκαρυάς-Μακ. Φούφας  Διαιτησία: Τσιτσανούδης, Γιάντσης, Ευστρατίου, Λάρισας


09/01


15:00


Λευκάδια Ημαθίας-Αλεξάνδρεια   Διαιτησία: Τζήλος, Ρεντόπουλος, Αναστασίου Λάρισας 


09/01


15:00


ΑΜΣ Γαλατινής-Εθνικός Κατερίνης   Διαιτησία Τζοφώλης, Νίκου, Τσικρικάς Τρικάλων


09/01


15:00


ΑΣ Πεντάβρυσου-Σιάτιστα  Διαιτησία Πάνος, Αρβανίτης, Κόλλιας
Ηπείρου :


09/01


15:00


Σειρήνα Γρεβενών-Εθνικός Βατερού Διαιτησία: Μπούμπας Τίκας, Ευαγγελίας Ηπείρου

Έκλεισαν 4.500 φάρμες στη Γερμανία!!!


Για το φόβο μόλυνσης από διοξίνη

Περισσότερα από 4.500 αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες θα κλείσουν προσωρινά στη Γερμανία λόγω του κινδύνου να έχουν μολυνθεί τα ζώα από διοξίνη, όπως ανακοίνωσε απόψε το υπουργείο Γεωργίας της χώρας.
Το κλείσιμο των αγροκτημάτων γίνεται για προληπτικούς λόγους. Πρόκειται για 4.709 φάρμες, εκ των οποίων οι 4.468 βρίσκονται στην Κάτω Σαξονία. Στις περισσότερες από αυτές εκτρέφονται χοίροι. Μέχρι να διαπιστωθεί εργαστηριακά ότι δεν έχουν μολυνθεί τα ζώα και οι ζωοτροφές τους, οι φάρμες αυτές δεν θα επιτρέπεται να κάνουν παραδόσεις.

«Βρεξούδια»... «Ημέρα της Γυναικοκρατίας»...το Σάββατο στις Σέρρες!!!

Κανένας άνδρας δεν μπορεί να πλησιάσει!!!

Ρόλους θα αλλάξουν γυναίκες και άνδρες το Σάββατο στις Σέρρες. Οι γυναίκες θα έχουν τον κυρίαρχο ρόλο και οι άνδρες θα μείνουν στα σπίτια τους και θα κάνουν δουλείες, καθώς αναβιώνει το έθιμο της «Μπαμπώς» ή «Βρεξούδια» στις περιοχές Ν. Πέτρα, Μονοκκλησιά, Α. Καμήλα και Χαροπό.
Σε πολλές περιοχές, η μέρα αυτή ονομάστηκε μεταγενέστερα «Ημέρα της Γυναικοκρατίας».
Στο νομό Σερρών, η μέρα αυτή είναι μέρα τιμής στην γηραιότερη γυναίκα του χωριού (μπάμπω) που εκτελούσε κατά το παρελθόν και χρέη μαμής .
Ανήμερα του εθίμου όλες οι παντρεμένες γυναίκες του χωριού υπό τους ήχους μουσικών οργάνων (παλιότερα με τους ήχους της γκάιντας) μαζεύονται στην κεντρική πλατεία και από εκεί πορεύονται προς το σπίτι της μπάμπως για να της προσφέρουν δώρα. Στην συνέχεια, σχηματίζοντας πομπή, με σκωπτικά τραγούδια χορό και κρασί την περιφέρουν στην πλατεία.
Καθ' όλη τη διάρκεια του τελετουργικού δεν επιτρέπεται να πλησιάσει κανείς άντρας, διότι τα δρώμενα είναι ακατάλληλα για τα αντρικά μάτια κι αυτιά. Αν παρόλα αυτά τολμήσει κάποιος να πλησιάσει, τότε οι γυναίκες τον κυνηγούν, τον καταβρέχουν και προσπαθούν να του βγάλουν ένα ρούχο, το οποίο στην συνέχεια θα δημοπρατήσουν.
Μετά το πέρας της πομπής ακολουθεί γλέντι με σκωπτικά τραγούδια, παραδοσιακά εδέσματα και πολύ κρασί μέχρι τελικής πτώσης.
Το έθιμο αυτό, το έφεραν οι Θρακιώτισες από την Πέτρα της Ανατολικής Ρωμυλίας και το γιορτάζουν κάθε χρόνο, από την εγκατάσταση τους στη Ν. Πέτρα Σερρών. Πολύ αργότερα διαδόθηκε και σε άλλα χωριά του Νομού Σερρών, όπου υπήρχαν Θρακιώτες.
Σύμφωνα με τους λαογράφους, το έθιμο έχει ρίζες αρχαιοελληνικές και θυμίζει τα Θεσμοφόρια και περισσότερο τα Αλώα που γίνονταν την ίδια εποχή.

Έπιασε επ' αυτοφώρω το δολοφόνο των σκύλων του....


...Ενώ έριχνε φόλα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων

Με σβηστή τη μηχανή και τα φώτα του αυτοκινήτου του, μεταμεσονύκτιες ώρες παραμονή Χριστουγέννων, ένας άνδρας σταμάτησε έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη δύο σκύλων στην Άψαλο Αριδαίας. Κατέβηκε αθόρυβα, πέταξε το δηλητηριασμένο δόλωμα, άναψε τη μηχανή και έφυγε.
Για κακή του τύχη τον είδε και τον αναγνώρισε (αφού ήταν συγχωριανός του) ο ιδιοκτήτης των ζώων, ο οποίος περισυνέλεξε τον δηλητηριασμένο κιμά του θανάτου και έκανε μήνυση στον δράστη. Δυστυχώς, την επόμενη μέρα, ο ένας από τους δύο σκύλους βρήκε κάποιο απομεινάρι της φόλας, που είχε καλυφτεί από το χιόνι, και δεν είχε γίνει αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη. Το ζώο ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του ιδιοκτήτη του.
Τα δείγματα του κιμά και δείγματα από τα σπλάχνα του δηλητηριασμένου ζώου στάλθηκαν για τοξικολογική εξέταση, η οποία έδειξε ότι στο δόλωμα υπήρχε ισχυρή δόση φυτοφαρμάκου. Τα αποτελέσματα απεστάλησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας και αναμένονται οι απαραίτητες ενέργειες.
Εν τω μεταξύ και στην Κρύα Βρύση Πέλλας κατατέθηκε μήνυση από ιδιοκτήτη ζώου εναντίον κάποιου που αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τον σκύλο του με φόλα. Η αντίδραση των οργάνων του Αστυνομικού Τμήματος της Κρύας Βρύσης ήταν άμεση και ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.
Ο εισαγγελέας διέταξε ο δράστης να αφεθεί ελεύθερος και αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης του δηλητηριασμένου δολώματος.
«Καλούμε όλους τους κηδεμόνες ζώων και όλους τους φιλόζωους πολίτες να καταγγέλλουν αμέσως στα αστυνομικά τμήματα τυχόν περιστατικά κακοποίησης ζώων που υποπίπτουν στην αντίληψή τους. Η εφαρμογή του νόμου που προστατεύει τα ζώα και η παραδειγματική τιμωρία θα λειτουργήσουν ως κατασταλτικοί παράγοντες για τους επίδοξους εγκληματίες και θα τους αποτρέψει από ανάλογες μελλοντικές εγκληματικές ενέργειες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Φίλων Ζώων «Η ΕΛΠΙΔΑ».
πηγή: adespoto

Από...πέρυσι έχει συμφωνήσει ο Βέλλιος με Ολυμπιακό!

Σε συμφωνία, με τον Ολυμπιακό από...πέρυσι έχει έρθει ο Απόστολος Βέλλιος. Ναι, καλά διαβάσατε! Ο 18χρονος άσσος έχει "κλείσει" στους Πειραιώτες από το προηγούμενο έτος και συγκεκριμένα λίγο μετά το γκολ που πέτυχε στο "Καυτανζόγλειο" κόντρα στους "ερυθρολεύκους"! Σύμφωνα με πηγές που είναι μέσα στα πράγματα του Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εντυπωσιάστηκε με την απόδοση του νεαρού επιθετικού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και είχε προσωπική επαφή μαζί του, προτείνοντάς του να έρθει στον Ολυμπιακό.
Οι δύο άνδρες επήλθαν σε συμφωνία από τότε, και τώρα που έχει μπει ο Ιανουάριος απομένει να διευθετηθούν κάποιες μικρολεπτομέρειες με τον "Γηραιό" για να κατηφορίσει στο Λιμάνι.
Λέτε να ξέρει κάτι ο Ουζουνίδης που δεν τον χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα;Μήπως γνωρίζει ότι ο παίκτης έχει "κλείσει" εδώ και καιρό στον Ολυμπιακό 

http://balla.gr/