ΣΙΝΕ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Sex και παράξενοι νόμοι!!!


Σε αυτόν τον παράξενο κόσμο υπάρχουν και πολλοί παράξενοι νόμοι που δεν έχουν καμιά λογική! που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν στα άληθεια...
.1. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που η δουλειά τους είναι να ταξιδεύουν στην ύπαιθρο και να ξεπαρθενιάζουν κορίτσια, οι οποίες τους πληρώνουν για το προνόμιο να κάνουν σεξ για πρώτη φορά.Ο λόγος? Στο Γκουάμ απαγορεύεται από το νόμο να

Να γιατί δεν διαβάζουν οι φοιτητές!!!


 
Δεν φταίει ο φοιτητής αν δεν περνάει τα μαθήματα γιατί...
Ο χρόνος έχει ΜΟΝΟ 365 μέρες...
Τυπική ακαδημαϊκή χρονιά για ένα φοιτητή 1. 52 Κυριακές τον χρόνο... όμως οι Κυριακές ξέρεις ότι είναι για ξεκούραση.
Άρα 313 μέρες απομένουν
2. Καλοκαιρινές διακοπές, μέρες 50! Ο καιρός είναι πολύ ζεστός και δεν γίνεται να διαβάσεις...
Άρα 263 μέρες απομένουν.
3. 8 ώρες καθημερινού ύπνου. Πάνε 130 μέρες...
Άρα 141 μέρες που απομένουν.
4. Μία ώρα καθημερινά παιχνιδιού (καλό για την υγεία) σημαίνει 15 μέρες.
Άρα 126 μέρες που απομένουν.
5. 2 ώρες καθημερινά για φαγητό (μασάμε σωστά κι ύστερα καταπίνουμε) σημαίνει 30 μέρες...
Άρα 96 μέρες που απομένουν.
6. Μια ώρα τουλάχιστον για συζήτηση (ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον) σημαίνει 15 μέρες...
Άρα 81 μέρες που απομένουν.
7. Ημέρες εξεταστικής τον χρόνο τουλάχιστον 35 μέρες..
Άρα 46 μέρες που απομένουν.
8. Γιορτές και αργίες περίπου 40 μέρες
Άρα 6 μέρες που απομένουν.
9. Για αρρώστιες τουλάχιστον 3 μέρες...
Άρα 3 μέρες που απομένουν.
10. Ταινίες και επιμορφωτικές εκπομπές τουλάχιστον 2 μέρες...
Άρα 1 μέρα που απομένει
11. Αυτη η μέρα που απομένει είναι τα γενέθλια σου!
Πώς γίνεται να διαβάσεις αυτη τη μέρα???
Μέρες που απομένουν 0 !
Υστερα απο όλα αυτα, πως ειναι δυνατον να περασει ένας φοιτητής;;;

Δες πώς θα ήταν οι διάσημοι Έλληνες καραφλοί!!!


Είναι πετυχημένοι, διάσημοι και κούκλοι! 
Είναι οι άντρες που ονειρεύεται κάθε γυναίκα! 
Πάντα τους βλέπουμε όμορφους και λαμπερούς. 
Αλήθεια όμως πως θα ήταν οι Έλληνες star αν 
είχαν ...λιγότερα μαλλιά; Θα ήταν το ίδιο γοητευτικοί

Γκλέτσος: Γιατί γκρέμισα τα διόδια!!!

«Πράξαμε αυτό που όφειλε να κάνει το κράτος", τόνισε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο newsbomb.gr.
Αιτιολογώντας την ενέργειά του να γκρεμίσει νωρίτερα τις προστατευτικές μπάρες των διοδίων Πελασγίας, σημείωσε, «ότι έπρεπε να ανοίξουν παράδρομοι, ώστε οι μόνιμοι κάτοικοι της ανατολικής Φθιώτιδας να μπορούν να πηγαίνουν στα σπίτια τους ή στις δουλειές τους, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν για καθημερινές τους δραστηριότητες».
''Χρειαζόμαστε παράδρομους και η πολιτεία επικαλείται το υψηλό κόστος των απαλλοτριώσεων'' πρόσθεσε.
«Δεν με έχει συλλάβει κανείς» συμπλήρωσε ο κ. Γκλέτσος, υπογραμμίζοντας, ότι εάν χρειαστεί , θα ξαναπάει στα διόδια και θα προχωρήσει σε παρόμοια κίνηση.\
newsbomb.gr.

Το «Νησί» πουλήθηκε στους Τούρκους;

Το «Νησί» αναμφίβολα είναι από τα κορυφαία σήριαλ των τελευταίων χρόνων όπου έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Όμως αληθεύει πως πουλήθηκε και μάλιστα στη γειτονική Τουρκία; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της Τουρκίας, το ATV, έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να αγοράσει τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης, ώστε να φιλοξενηθεί και στην τηλεόραση της Τουρκίας. Ύστερα λοιπόν από συζητήσεις ,λύθηκαν και τα όποια προβλήματα υπήρχαν με τα σχετικά δικαιώματα ανάμεσα στη συγγραφέα του ομώνυμου best seller,Βικτόρια Χίσλοπ και το MEGA,και τώρα ο δρόμος είναι ανοιχτός για να γίνει και η συμφωνία ανάμεσα στο ελληνικό και τουρκικό κανάλι. Όλα δείχνουν ότι το «Νησί» θα κάνει μεγάλη καριέρα.
Πηγή: gossip-tv

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για Φιόλουσον!!!

Ο Χιμένεθ θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες αν θα αποκτηθεί!

Με τον Γιον Φιόλουσον να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα έγινε η προπόνηση της Δευτέρας στην ΑΕΚ. Ο Ισλανδός θα περάσει από το... μικροσκόπιο του Μανόλο Χιμένεθ και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί. Ο Ισλανδός ακολούθησε το πρόγραμμα όσων παικτών δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ όσοι ξεκίνησαν τον αγώνα έκαναν αποθεραπεία.
Ύστερα από μία εβδομάδα ειδικού προγράμματος, ο Ντιοπ προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ λύνοντας τα χέρια του Ισπανού, αφού Καφές και Γκέντσογλου αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Για αύριο Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό.
Επέστρεψαν-Αδαμίδης-Γκρέταρσον
Στην Αθήνα επέστρεψαν Σταύρος Αδαμίδης και Άρναρ Γκρέταρσον μετά το ταξίδι-αστραπή στο Μιλάνο την Κυριακή το πρωί. Οι δύο άνδρες είχαν επαφές για μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές δεν αφορούσαν παίκτες από τη Μίλαν (όπως φημολογήθηκε), αλλά για παίκτη που αγωνίζεται εκτός Ιταλίας και η συνάντηση να έγινε στο Μιλάνο προκειμένου να μοιραστεί η απόσταση.
Πηγή: gazzetta.gr

Στο Top-10 ο Σισέ!!!

Στο Top-10 ο Σισέ
Ως ένα από τα 10 ωραιότερα τέρματα επέλεξε βρετανική ιστοσελίδα το γκολ του Τζιμπριλ Σισέ απέναντι στην Ξάνθη για την 16η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λίγκας.
Το τέρμα που σημείωσε ο Γάλλος σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού στο 35ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης στα «Πηγάδια», έπειτα από μπαλιά του Κατσουράνη, συμπεριλήφθηκε στα 10 ωραιότερα τέρματα σύμφωνα με την βρετανική ιστοσελίδα «101greatgoals».
Παράλληλα, η έκδοση τονίζει πως τα γκολ είναι με χρονολογική σειρά και όχι σειρά προτίμησης.
Αναλυτικά τα γκολ και οι σκόρερ:
1. Ντάνιελ Παρέχο (Χετάφε - Ρεάλ Μαδρίτης)
2. Τζιμπρίλ Σισέ (Ξάνθη - Παναθηναϊκός)
3. Ρομαρίκ (Μάλαγα - Σεβίλλη)
4. Λούκας Μπανκς (Σπάρτα Ρότερνταμ - Φέγενορντ)
5. Όντιλ Αχμέντοφ (Ουζμπεκιστάν - Κατάρ)
6. Τζόι Μπάρτον (Στίβενειτζ-Νιούκαστλ)
7. Φρέντι Γκουαρίν (Πόρτο - Μαρίτιμο)
8. Πάπε Ντιακατέ (Λιόν - Καέν)
9. Λιονέλ Μέσι (Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Μπαρτσελόνα)
10. Έντινσον Καβάνι (Νάπολι - Γιουβέντους)

Πηγή: gazzetta.gr

Ολυμπιακός: Έρχεται... ορεξάτος ο Ντουντού!


Τι έγραψε ο βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού στο Τwitter!

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας και την διατήρηση του +5 από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ντουντού στο καθιερωμένο μήνυμά του στο Τwitter.
Ο βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι η νίκη και η καλή εμφάνιση πρέπει να έχει και συνέχεια στα επόμενα ματς και ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού:
«Σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα μου, τον Ολυμπιακό. Είμαστε στην κορυφή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν και να κρατήσουμε το προβάδισμά μας. Θα επιστρέψω σύντομα», σημείωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο Βραζιλιάνος χαφ που αναμένεται στην Αθήνα τις επόμενες μέρες.
Πηγή: gazzetta.gr

Θρασύτατη ληστεία τράπεζας στη Λάρισα!!!


Απείλησε ότι κρατούσε χειροβομβίδα!!!

Θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι, σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Λάρισας.
Ο ληστής μπήκε στην τράπεζα και έδωσε σημείωμα στην ταμεία ότι κρατούσε χειροβομβίδα και έτσι αφαίρεσε από το ταμείο 5.000 ευρώ.
Μάλιστα, ο ληστής, ο οποίος δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του αναχώρησε ανενόχλητος από την τράπεζα πριν φθάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.

ΑΓΣ Καστοριά - Πυρσός Γρεβενών 0-0

Δ' Εθνική 3ος Όμιλος
 Κυριακή 9 -1- 2011
ΟΑΚΑ Καστοριας

Θετικό το αποτέλεσμα για τον Πυρσό...
Πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καστοριά, που θεωρείτε  μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και φαβορί για άνοδο στη Γ' Εθνική.
 Ανώτερη καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης η Καστοριά, δεν κατάφερε να λυγίσει την ατσάλινη άμυνα του Πυρσού , και όσες φορές απείλησε, βρήκε μπροστά της τον Ρώσση, που είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας του ομίλου.
Ο Πυρσός αφού ξεπέρασε θετικά το εμπόδιο μιας ακόμη δύσκολης έδρας, στρέφει το ενδιαφέρον του αισιόδοξα στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Ολυμπο Λεπτοκαρυάς, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 12 - 1 - 2011 στο ΔΑΚ Γρεβενών. 
Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα:
α' ημίχρονο

Θανατώνονται ζώα... λόγω αφθώδους πυρετού στη Βουλγαρία!!!


Τη θανάτωση 500 ζώων διέταξε η κρατική Κτηνιατρική Υπηρεσία της Βουλγαρίας μετά την καταγραφή 37 κρουσμάτων αφθώδους πυρετού, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.
«Τριάντα επτά τεστ στα 1.600 βγήκαν θετικά σε αυτό το στάδιο. Πρόβατα, αιγοπρόβατα, χοίροι και βοοειδή έχουν μολυνθεί ειδικά στο χωριό Κόστι», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της υπηρεσίας.
Για να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού, όλα τα ζώα του χωριού θα θανατωθούν και οι ιδιοκτήτες τους θα αποζημιωθούν, διευκρινίζει η υπηρεσία. Έλεγχοι έγιναν και σε γειτονικά χωριά αλλά δεν εντοπίστηκαν άρρωστα ζώα.
Τα κρούσματα αυτά είναι τα πρώτα στην Βουλγαρία μετά από δώδεκα χρόνια.
Η Σόφια ενημέρωσε στις 5 Ιανουαρίου την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και επέβαλε προληπτικά μέτρα: το κυνήγι στην περιοχή απαγορεύτηκε και όσα άγρια ζώα σκοτώνονται ή βρίσκονται νεκρά ελέγχονται.
Η πώληση ζωντανών ζώων απαγορεύτηκε στη νοτιοανατολική Βουλγαρία και διενεργούνται έλεγχοι σε όλα τα σφαγεία.

Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 0-2 φωτορεπορτάζ

Ματσάρα με πολλές φάσεις, διαμαρτυρίες, εκρηκτικό ρυθμό και πολύ κόσμο. Κρίμα για τη Σειρήνα που θα μπορούσε να πάρει έστω έναν βαθμό. Πιο έμπειρη ομάδα το Βατερό, εκμεταλλεύτηκε δυο άτυχες στιγμές της άμυνας και έβαλε δυο γκολ, παίρνοντας το τρίποντο που το διατηρεί στη 2η θέση, έναν βαθμό πίσω από το Βατανιακό. Την Τετάρτη στο Βατερό ΕΘΝΙΚΟΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, θα γίνει χαμός.
Κάποιοι σχολίαζαν ότι περίμεναν καλύτερο το Βατερό. Ομαδάρα έχει ο Εθνικός. Μόνο που απέναντι του βρήκε μια εξίσου καλή ομάδα τη Σειρήνα, που δυστυχώς τις καλές της εμφανίσεις δεν μπορεί να τις κεφαλαιοποιήσει και σε βαθμούς. 

«Παραθυράκια» για να πάρετε νωρίτερα και καλύτερη σύνταξη!!!


Τι ισχύει για μητέρες, νέες ασφαλισμένες και αυτοκινητιστές!

Αν είσαστε κοντά σε ηλικία σύνταξης δηλαδή περίπου στα 56, αν είστε μητέρα με ανήλικο ή αυτοκινητιστής τότε υπάρχει τρόπος για να βγείτε νωρίτερα στην σύνταξη.
Μελετώντας τις ερμηνευτικές εγκυκλίους που εξέδωσαν τα αρμόδια

Στις 15 Ιανουαρίου η έναρξη των εκπτώσεων!!!


Πιθανό το άνοιγμα των καταστημάτων 4 Κυριακές το χρόνο!

Οδηγίες προς τις εμπορικές επιχειρήσεις απέστειλε η ΕΣΕΕ με αφορμή την έναρξη των εκπτώσεων το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, προτρέποντας τους εμπόρους να προστατεύσουν τον θεσμό των εκπτώσεων και σεβαστούν τους καταναλωτές.
Πιο συγκεκριμένα:
Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου αυτά εκτίθενται.
Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης ανήκει στη διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης. Εάν αναγραφεί ποσοστό, πρέπει να προσδιορίζεται ότι πρόκειται για έκπτωση (π.χ. «20% έκπτωση»).
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.
Εάν διαπιστωθεί παράβαση του νόμου ή παραπλάνηση των καταναλωτών, οι ποινές και τα πρόστιμα είναι βαρύτατα. Όσοι παραβαίνουν τις διατάξεις του νόμου διώκονται ποινικά και τιμωρούνται με φυλάκιση, ενώ, επιπλέον, τους επιβάλλεται πρόστιμο μέχρι ποσού ίσου με το 0,5% του ετησίου κύκλου εργασιών που πραγματοποιούν, το οποίο, σε περίπτωση υποτροπής, μπορεί να αυξάνεται μέχρι το 3% του ετησίου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης. Το πρόστιμο επιβάλλεται με απόφαση του οικείου Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας.
Αν οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται, με απόφαση του οικείου Νομάρχη, διοικητικό πρόστιμο χιλίων (1.000) μέχρι εκατό χιλιάδων (100.000) ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.
Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του ν. 3769/2009, υπενθυμίζουμε ότι επιτρέπονται οι προσφορές και οι προωθητικές ενέργειες μέχρι την παραμονή της έναρξης των επίσημων εκπτώσεων.
Επιπλέον σήμερα η ΕΣΕΕ, στο πρώτο συμβούλιο της για το 2011 θα εξετάσει το ενδεχόμενο να παραμένουν τα καταστήματα ανοιχτά 3 με 4 Κυριακές το χρόνο και 4 φορές το χρόνο να υπάρχουν εκπτωτικές περίοδο και τα δύο γεγονότα να συνδυάζονται.

Σε μετωπική Θέμος - Πάγκαλος!!!


Σε ανοιχτή σύγκρουση φαίνεται να οδηγούνται Θ. Αναστασιάδης - Θ. Πάγκαλος με αφορμή το αποκλειστικό δημοσίευμα της... εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για το πρωτοχρονιατικο ρεβεγιόν του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο King George του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, διαμένοντας με την οικογένειά του σε σουίτα που χρεώνεται 5.400 ευρώ και με δείπνο της τάξης των 380 ευρώ κατ΄ άτομο.
Παρά το γεγονός ότι ο κ.Πάγκαλος δεν έχει φώσει καμία απαντηση σχετικά με τις αποκαλύψεις, αντίθετα, εκδόθηκαν ανακοινώσεις τόσο από το ξενοδοχείο, όσο και από την κ Μαρί Δασκαλαντωνάκη, σύζυγο του Ν.Σηφουνάκη, αλλά και από τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη.
Η Μαρί Δασκαλαντωνάκη εκφράζει οργή και αγανάκτηση, παραδέχεται ωστόσο ότι οι δύο οικογένειες βρέθηκαν στο ξενοδοχείο, μία συνάντηση, η οποία όπως υποστηρίζει ήταν επιθυμία των παιδιών τους που είναι συμμαθητές. Εκφράζει δε έκπληξη και απορία από τη συστηματική, όπως αναφέρει, προσπάθεια εκμετάλλευσης φυσιολογικών ανθρώπινων σχέσεων και η παρουσίασή τους ως δήθεν ριάλιτι, πλούσιο σε χλιδή και διαπλοκή.
Το ξενοδοχείο από την πλευρά τους, επίσης επιβεβαιώνει την παρουσία του κ.Πάγκαλου, την υποβαθμίζει ωστόσο ως προς το κόστος, αναφέροντας ότι εξαιτίας του προχωρημένου της ώρας ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έμεινε σε δωμάτιο κι όχι σε σουίτα, καταβάλλοντας το ποσό των €219,85.
Στην ανακοίνωσή του ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη διαψεύδει όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα περί εκκρεμοτήτων του με το ΙΚΑ και προαναγγέλλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.
Η απάντηση της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»:
Πλήρη επιβεβαίωση του «Θέματος» για το πολυτελές ρεβεγιόν Πάγκαλου
Οι κωμικοτραγικές δικαιολογίες της οικογένειας μεγαλοξενοδόχων, Δασκαλαντωνάκη, για λογαριασμό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι δήθεν πλήρωσε συμβολικό ποσό για το «βασιλικό» ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς επιβεβαιώνουν πλήρως τις σημερινές αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος». Το δυστύχημα για τον συνήθως λαλίστατο κ. αντιπρόεδρο είναι όσο περισσότερα ψέματα λέγονται για το σκανδαλώδες ρεβεγιόν τόσο εκτίθεται, καθώς τα στοιχεία που διαθέτει το «Θέμα» δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως.

Τα στοιχεία αυτά και όλα όσα σχετίζονται με την υπόθεση τα θέτουμε υπόψη του πρωθυπουργικού γραφείου και του Προέδρου της Βουλής επειδή το θέμα έχει πλέον ιδιαίτερη πολιτική και ηθική βαρύτητα. Οσο για το κατά πόσον είναι λογικό, βράδυ της Πρωτοχρονιάς να μένει ολόκληρη η οικογένεια του αντιπροέδρου καλεσμένοι στο ξενοδοχείο King George, επειδή τελευταία στιγμή θυμήθηκαν ότι τα παιδιά τους είναι φίλοι με τα παιδιά των μεγαλοξενοδόχων, το αφήνουμε στην κρίση κάθε πολίτη. Κάτι τέτοια δεν έλεγε ούτε ο ψευτοθόδωρος της "Νέας Δημοκρατίας".
newsbomb.gr

Αύξηση των τροχαίων σε σχέση με πέρυσι!!!

Περισσότερα δυστυχήματα την περίοδο των εορτών!

Την περίοδο των εορτών συνέβησαν περισσότερα ατυχήματα κατά την έξοδο των κατοίκων των μεγάλων αστικών κέντρων προς την επαρχία και κατά την επιστροφή τους σε σχέση με πέρυσι, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με την Τροχαία η μετακίνηση των οχημάτων ήταν μικρότερη για το ίδιο διάστημα!
Από τις 21/12/2010 ως και χθες Σάββατο 8/1/2011 συνολικά καταγράφηκαν:
54 θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα έναντι 43 το αντίστοιχο περσινό διάστημα
71 βαριά ατυχήματα έναντι 60
511 ελαφρά ατυχήματα έναντι 562
Τα θύματα από αυτά τα τροχαία ατυχήματα ήταν:
63 νεκροί έναντι 49 το αντίστοιχο περσινό διάστημα
84 βαριά τραυματίες έναντι 65
691 ελαφρά τραυματίες έναντι 806 αντίστοιχα
Σύμφωνα με την τροχαία η αύξηση αποδίδεται κατά κύριο λόγο στον ανθρώπινο παράγοντα αφού οι κύριες αιτίες είναι αυτές που έχουν χαρακτηριστεί ως επικίνδυνες. Ακόμα ρόλο έπαιξε για ακόμα μια φορά το κακό οδικό δίκτυο αφού στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους, όπως στην Πατρών- Αθηνών- Θεσσαλονίκης- Ευζώνων και στην Εγνατία Οδό έγιναν μόνο τέσσερα από τα θανατηφόρα δυστυχήματα (δύο και δύο αντίστοιχα) ενώ τα υπόλοιπα 32 έγιναν στο δευτερεύον οδικό δίκτυο και 18 σε κατοικημένες περιοχές.
Τα 54 θανατηφόρα δυστυχήματα οφείλονται:
23 σε σύγκρουση,
18 σε εκτροπή,
9 σε παράσυρση πεζού
4 σε πρόσκρουση.
Όσον αφορά τα αίτια, θα λέγαμε ότι οι λεγόμενες επικίνδυνες παραβάσεις έχουν τον κύριο λόγο. Συγκεκριμένα οφείλονται:
16 στην υπερβολική ταχύτητα
15 στην κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
13 σε λοιπά αίτια (οδήγηση υπό επήρεια αλκοόλ, κλπ)
5 στην παραβίαση προτεραιότητας
5 στην απόσπαση προσοχής
Κατά την εορταστική περίοδο από την Τροχαία διατέθηκαν 35.067 αστυνομικοί και 17.142 οχήματα συνολικά όλες τις μέρες για την λήψη μέτρων ενώ συγκροτήθηκαν 8.141 συνεργεία ελέγχου στο σύνολο των βαρδιών επί 24ώρου βάσεως τα οποία έλεγξαν 177.217 οδηγούς και βεβαίωσαν 43.960 παραβάσεις.
Οι σημαντικότερες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν :
Υπερβολική Ταχύτητα 9.568
Παραβάσεις Μέθης 2.203
Μη χρήση κράνους 1219
Μη χρήση ζώνης ασφαλείας 1074
Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα 576
Χρήση κινητών τηλεφώνων 503
Παραβίαση ερυθρού Σηματοδότη 411
Παραβίαση προτεραιότητας 101
Αντικανονικό Προσπέρασμα 232
Αντικανονικοί ελιγμοί 117

 Πηγή

Το πράσινο τσάι "φρενάρει" καρκίνο και Αλτσχάιμερ Το πράσινο τσάι αναδεικνύεται σε αποτελεσματική ασπίδα κατά του Αλτσχάιμερ και άλλων ειδών άνοιας, ακόμα και ενάντια στον καρκίνο. Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Νιούκαστλ πραγματοποίησαν έρευνα για να διαπιστώσουν αν οι εν λόγω ιδιότητες του τσαγιού εξακολουθούν να ισχύουν και μετά την πέψη του.«Το πραγματικό συναρπαστικό ήταν ότι διαπιστώσαμε πως όταν το πράσινο τσάι περνάει τη διαδικασία της πέψης, οι χημικές ουσίες του είναι τελικά πιο αποτελεσματικές στην καταπολέμηση βασικών παραγόντων του Αλτσχάιμερ. Τα συστατικά του έχουν επίσης αντικαρκινικές ιδιότητες που επιβραδύνουν σημαντικά την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων τα οποία χρησιμοποιήσαμε στα πειράματά μας», εξηγεί ο ερευνητής δρ Εντ Οκέλο. Δύο συστατικά είναι γνωστό ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση του Αλτσχάιμερ, το υπεροξείδιο του υδρογόνου και μια πρωτεΐνη γνωστή ως βήτα αμυλοειδής. Προηγούμενες μελέτες έδειξαν ότι οι πολυφαινόλες που εντοπίζονται στο μαύρο και το πράσινο τσάι προσκολλώνται στα τοξικά συστατικά και προστατεύουν τα εγκεφαλικά κύτταρα. Οταν οι πολυφαινόλες έχουν περάσει από τη διαδικασία της πέψης, διασπώνται και παράγουν ένα μείγμα συστατικών. Τη δράση αυτών των συστατικών μελέτησε η επιστημονική ομάδα στην έκθεσή της, που δημοσιεύτηκε στην ακαδημαϊκή επιθεώρηση «Phytomedicine». «Πλέον έχουμε επιστημονικά στοιχεία όσον αφορά το γιατί το τσάι, που χρησιμοποιείται από την παραδοσιακή κινεζική ιατρική εδώ και αιώνες, είναι αποτελεσματικό ενάντια σε σοβαρές ασθένειες της εποχής μας», τόνισε ο δρ. Οκέλο.

 Πηγή

Αποτελέσματα Β΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Γρεβενών

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
3-0
ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ - Δ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
8-0
Μ.Α. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ - ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 
2-2 
Α.Ο. ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ - Μ.Α. ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ 
1-1
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - Α.Ε. ΣΥΔΕΝΔΡΟΥ 
8-2

Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 0-2 12η αγωνιστική

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Α.Φ.Σ. ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ – ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
0-2 (0-1)
Κυριακή: 08-01-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
Διαιτησία: Δεληζήσης, Μυλωνάς, Αραβοπούλου (Ε.Π.Σ.ΚΟΖΑΝΗΣ)

Κλείνει το facebook; Αναστατώνει τους χρήστες η είδηση!!!


Τις τελευταίες ημέρες στους χρήστες του facebook καταφθάνουν μηνύματα για κλείσιμο του facebook στις 15 Μαρτίου. Μάλιστα, μερικά από τα μηνύματα αυτά προτρέπουν τους χρήστες να σβήσουν τις φωτογραφίες τους ή να τις αποθηκεύσουν στο pc τους, αν δε θέλουν να τις χάσουν.
Η αλήθεια, ωστόσο, είναι άλλη. Το facebook έχει κάνει δισεκατομμυριούχο τον Mark Zuckenberg, που θα ήταν παράλογος αν έδινε τέλος στην κερδοφόρα αυτή επιχείρηση. Οι φήμες πιθανόν ξεκίνησαν από δηλώσεις του Zuckenberg ότι έχει στρεσαριστεί αρκετά με το facebook και τη διαχείρισή του, χωρίς όμως να έχει πει τίποτα για κλείσιμο στις 15 Μάρτιου.
Άλλη μια ψεύτικη φήμη; Ο χρόνος θα δείξει...

Οι αγρότες, προετοιμάζονται για νέο κύκλο κινητοποιήσεων!!!

Παίρνουν μπρος τα τρακτέρΠαίρνουν μπρος τα τρακτέρ!

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην πανελλαδική σύσκεψη της ΠΑΣΥ στη Λάρισα, όπου ήταν παρόντες και οι δύο βουλευτές του Κομμουνιστικού Κόμματος Στ. Σκοπελίτης και η Δ. Μανωλάκου, από τις 24 μέχρι τις 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια ανά την Ελλάδα τα οποία θα περιλαμβάνουν και αποκλεισμούς δημοσίων κτιρίων της Αγροτικής Τράπεζας, των γραφείων του ΕΛΓΑ κ.α. ενώ η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων θα εξαρτηθεί από την πορεία τους.
Οι αγρότες προβάλλουν τα γνωστά αιτήματα του κλάδου ενώ ανάμεσα στα λοιπά αιτήματα συγκαταλέγονται, το πάγωμα των τιμολογίων της ΔΕΗ, η απαγόρευση δια νόμου των κατασχέσεων και πλειστηριασμών σε κατοικίες τους, για οφειλές μέχρι 300.000 ευρώ, και η μη πληρωμή προστίμων όσον αφορά τις άδειες των γεωτρήσεων.

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ...
http://ioannisrigas.blogspot.com/2011/01/video_09.html

Ο καιρός σήμερα


Το θερμόμετρο έως τους 16 βαθμούς Κελσίου!

Ομίχλες το πρωί στα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Η θερμοκρασία σε σχετικά υψηλά επίπεδα κυρίως στη νότια Ελλάδα.
Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι ασθενείς και η θερμοκρασία από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Α.Ε.Π. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟ 2-4 (0-0) 12η αγωνιστική.

Σάββατο 8-1-2011
Γήπεδο Βατολάκκου
ΗΤΤΑ ΣΟΚ
Οδυνηρή ήττα για την ΑΕΠ Βατολάκκου από ανύπαρκτο αντίπαλο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.
Κακή η απόδοση των παικτών και των δύο ομάδων, με πολλά λάθη στις επιλογές τους, πρόσφεραν κακό θέαμα, με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Τα γκολ που σημειώθηκαν στον αγώνα, είναι καθαρά από προσωπικές προσπάθειες κάποιων καλών ποδοσφαιριστών και από στημένες φάσεις. Διοίκηση και ποδοσφαιριστές αφήνουν πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι και κοιτούν με αισιοδοξία το μέλλον.
ΦΑΣΕΙΣ &ΓΚΟΛ
α΄ημίχρονο
12' Κοντινό σουτ του Ασλανίδη, η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κοτλίδα.
30' ο Γεωργιάδης τροφοδότησε τον Ασλανίδη, από κοντά το σουτ, άουτ.
33' καλό σουτ του Τέγου από πλάγια θέση, έδιωξε ο Σπυρόπουλος
34' πάσα του Τέγου στον Παπαδόπουλο, το σουτ άστοχο.
β΄ημίχρονο
47' σέντρα του Θ. Παπαδόπουλο στον Ι. Παπαδόπουλο, κάνει γυριστό σουτ, η μπάλα στα δίχτυα του Αποστολίδη 0-1.
49' ασυνεννοησία της άμυνα με τον τερματοφύλακα Αποστολίδη, το λάθος εκμεταλλεύτηκε ο Ι. Παπαδόπουλος και με πλασέ στην κενή εστία, έκανε το 0-2.
54' φοβερό αριστερό σουτ του Γκορουμάνου, η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Κοτλίδα, την επαναφορά ο Ασλανίδης, ανατράπηκε και κέρδισε πέναλτι.
55' το πέναλτι εκτέλεσε ο Ασλανίδης με επιτυχία 1-2.
72' μακρινό σουτ του Θ. Παπαδόπουλου, δεν κατάφερε ο Αποστολίδης να αποκρούσει 1-3.
85' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ με τον Κοτλίδα, η μπάλα στο παραθυράκι του Αποστολίδη 1-4.
85' σουτ του Ασλανίδη στα δίχτυα του Κοτλίδα 2-4.
Διαιτητής: Κ. Τσέτσιλας, Μωυσιάδης, Μπαμπάμτζης ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Α.Ε.Π. Βατολάκκου Σ. Ανδρεόπουλος: Αποστολίδης, Βουτσής, Νικολαίδης (80' Σ. Γεωργιάδης), Καραπάς, Σπυρόπουλος, Τσιούρης, Κ. Παπαδόπουλος, Ντεμάι, Μαγγιάννης (77' Βάσως), Δ. Γεωργιάδης (46' Γκορουμάνος).
ΑΕ Κοκκινιάς Πολυδένδρου Τ. Γκόλιας: Κοτλίδας, Στρίμπας (20' Γκούμας), Γ. Βλάχος, Γκιουλέκας, Ευ. Αράπογλου (56' Καλλίας), Ελ. Αράπογλου, Ι. Παπαδόπουλος, Μητσιάνης, Δ. Βλάχος (42' Κοτλίδας), Θ. Παπαδόπουλος, Τέγος.

Έβγαλε κέρατο!!!

keratoΈνα κέρατο επτά εκατοστών φύτρωσε στο κεφάλι ενός ηλικιωμένου Κινέζου, το οποίο συνεχίζει να μεγαλώνει! Ο 84χρονος Huang Yuanfan από την επαρχία Ziyuan, στη νότια Κίνα παρατήρησε αρχικά κάτι να αναπτύσσεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού του πριν από δύο χρόνια.Έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ, μέχρι που σήμερα έφτασε τα 7,2 εκατοστά! «Οι γιατροί δεν ξέρουν τι το προκάλεσε αλλά και να το αφαιρέσουν θα ξαναβγεί γιατί το έχω ήδη προσπαθήσει. Προσπαθώ να το κρύβω με καπέλα αλλά όσο μεγαλώνει θα φαίνεται περισσότερο», λέει ο Yuanfan.