ΣΙΝΕ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΔΕΙΤΕ: 5 λόγοι για να μην πάρετε ποτέ τα παιδιά σας στον ζωολογικό κήπο!!!

Δείτε τις φωτογραφίες! ...












Με ποια θέλει να τραγουδήσει στο Just the 2 of us ο Π. Ψωμιάδης;

 “Δεν αποκλείω να πάω στο "Just the 2 of us" του χρόνου”, είπε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αποκαλύπτοντας ότι ο κρυφός του πόθος είναι να τραγουδήσει μαζί με...
την Εύα Καϊλή.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έδωσε τέλος στα σενάρια που τον ήθελα να χορεύει στο “Dancing with the stars 2”, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά στο TV Weekend, “Το Dancing δεν είναι για γουρουνόπουλα. Το παιχνίδι αυτό δεν είναι για γουρουνόπουλα, είναι για νέους, ωραίους άνδρες και για στιλάκια. Εγώ που είμαι 95 κιλά και έχω ύψος 1.70, τι να πάω να κάνω στο Dancing; Συγκεκριμένα εγώ και ο Πάγκαλος έχουμε αποκλειστεί από τέτοιου είδους σόου!”, σημείωσε.
Ο κ. Ψωμιάδης δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει και για την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία του θυμίζει τη δημοκρατία, επειδή τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι την έχουν κάνει λάστιχο. “Ο Άδωνις για να καταλάβετε, δεν ασχολείται τόσο πολύ μαζί της όσο… τα κανάλια!”, συμπλήρωσε.
Δείτε το video

Τρείς πορνοστάρ στο Κέμπριτζ!!!


Αφορμή ντιμπέιτ γύρω από την σεξουαλικότητα!!!

Σε μια από τις πιο ιστορικές αίθουσες του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ θα μιλήσουν στις 17 Φεβρουαρίου οι τρεις προσκεκλημένοι πορνοστάρ. Το ντιμπέιτ θα έχει θέμα το εάν και κατά πόσο η πορνογραφία αποτελεί κοινωνικό έργο.
Πρώτος στη λίστα είναι ένας στρίπερ και ηθοποιός ταινιών ερωτικού περιεχομένου ο οποίος έχασε τη δουλειά του ως δάσκαλος, όταν αποκαλύφθηκε ότι ταυτόχρονα εργαζόταν και ως διασκεδαστής ενηλίκων. Μαζί του και η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτης ταινιών ενηλίκων στη Βρετανία αλλά και μια αμερικανίδα πορνοστάρ.
Η επερχόμενη πρόεδρος του πανεπιστημίου Lauren Davidson δήλωσε ότι η πορνογραφία είναι από τα πιο φλέγοντα ζητήματα της σύγχρονης κοινωνίας και πολύ εύκολα προσιτό μέσω του Ίντερνετ από άτομα κάθε ηλικίας. Γι’ αυτό άλλωστε επέλεξε να οργανώσει και τη συγκεκριμένη συζήτηση γύρω από τη σεξουαλικότητα. 

Πηγή

Ποια celebrity αποκάλυψε τα προσόντα της στο Twitter;

Ήθελε να της πουν ότι είναι sexy????

Μια αποκαλυπτική φωτογραφία της ανέβασε στο Twitter η 30χρονη celebrity που έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τα ριάλιτι.
Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, δημοσίευσε τη φωτογραφία της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας από τα έξι εκατομμύρια θαυμαστών που την «ακολουθούν» στη σελίδα της, να την σχολιάσουν: «Nαι, ξέρω ότι είμαι σέξι αλλά θέλω να τ' ακούω κιόλας», έγραψε η Kim Kardasian που όπως φαίνεται την έπιασαν οι ανασφάλειες της!

Superleague: Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3 (videos)

Θρίαμβος, 3-0, του ΠΑΟΚ στο Βόλο επί του Ολυμπιακού σε μια αναμέτρηση που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια πριν την έναρξή της τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την ημίωρη καθυστέρησή της. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχοντας στο πρώτο ημίχρονο και την τύχη με το μέρος

Next top... ποδοσφαιρίστριες...Με τη στολή του Ολυμπιακού ντύνονται τα μοντέλα!!!


Σε ένα ακόμα επεισόδιο γεμάτο προκλήσεις αλλά και διασκεδαστικές στιγμές για τα υποψήφια Νext top models μας υποδέχεται αυτή τη Δευτέρα 17/1 στις 9 το βράδυ η Βίκυ Καγιά.
• Μουσικοχορευτικά ξεκινά η εβδομάδα για τα κορίτσια. Συναντούν τη Βίκυ σε ένα club και με τη βοήθεια ενός DJ μαθαίνουν πώς να ποζάρουν σε διαφορετικούς ρυθμούς μουσικής!
• Τα κορίτσια συναντούν τον Τάσο Σωφρονίου στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ντυμένα με τη στολή του Ολυμπιακού ποζάρουν χοροπηδώντας σε ένα τραμπολίνο!
• Ποιες θα πάρουν μέρος στο fashion show του Λάκη Γαβαλά; Ήταν το πιο σημαντικό αλλά και ευχάριστο casting για τα κορίτσια. Ο Λάκης θα επιλέξει μόνο δύο, ενώ άλλα δυο κορίτσια θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.
• «Ταξίδι στο χρόνο» είναι ο τίτλος του μαθήματος που παρακολουθούν τα κορίτσια από την Τζένη Μπαλατσινού. Ακολουθεί φωτογράφιση με styling από τις δεκαετίες του ‘30, του ‘40 και του ‘50. Τέλος, στο συμβούλιο των κριτών τα κορίτσια θα αξιολογηθούν και για τις δύο φωτογραφίσεις της εβδομάδας.


Λουκέτο σε ακόμη τρία νυχτερινά κέντρα από το ΣΔΟΕ!!!

Για 48 ώρες η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων
Στην αναστολή λειτουργίας τριών νυχτερινών καταστημάτων στην Αττική προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν σήμερα τα ξημερώματα.
Συγκεκριμένα, υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΣΔΟΕ Αττικής πραγματοποίησαν έλεγχο σε 14 επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας την διασκέδαση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν εφαρμόζονται οι διατάξεις του φορολογικού νόμου.
Σε οκτώ επιχειρήσεις διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή του και καταλογίσθηκαν συνολικά 81 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων. Οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε τρεις από τις οκτώ επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν.2523/97, όπως έχει συμπληρωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν. 3888/2010, δηλαδή αναστολή λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για 48 ώρες.
Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις είναι οι εξής:
- «Ανδρέας Ανδρουλακάκης & Σια ΕΕ» με διακριτικό τίτλο «Doors», (μπαρ-εστιατόριο-club), οδός Καρνεάδου 25-29, Κολωνάκι.

- «Θ. Μπουγιούκας & Σια ΟΕ» με διακριτικό τίτλο «Void»,(club), οδός Ευμολπίδων 26, Γκάζι.

- «Γεώργιος Αδαμόπουλος ΕΕ» με διακριτικό τίτλο «Vinilio»,(club), Λεωφ. Ποσειδώνος 33, Γλυφάδα.

Οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αττικής προέβησαν στη σφράγιση της επαγγελματικής εγκατάστασης των άνω επιχειρήσεων.

Superleague: Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός 4-2 (video)


Η ένατη διαδοχική εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού ήλθε πιο δύσκολα απ' όλες, αν και απέναντί του βρέθηκε ο Πανσερραϊκός. Οι Σερραίοι δυσκόλεψαν όσο κανείς άλλος τους «ερυθρόλευκους». Τους διατήρησαν στο «0» στο ημίχρονο, ενώ ακόμη κι όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ανέτρεψαν τα δεδομένα... παγώνοντας την πιο καυτή έδρα της Super League. Ο Ολυμπιακός όμως έχει στις τάξεις του

Super League: Ατρόμητος-Κέρκυρα 4-2 (video)

Ο Ατρόμητος νίκησε 4-2 την Κέρκυρα στο Περιστέρι και απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Εντυπωσιακή η εξέλιξη του αγώνα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν δύο φορές το προβάδισμα και τους «Φαίακες» να ισοφαρίζουν τα γκολ του Αναστασάκου, όμως η ομάδα του Γιώργου Δώνη ήταν αυτή που

Εξήντα μία αυτοκτονίες πρόλαβαν Έλληνες χρήστες του Διαδικτύου και Δίωξη το 2010!!!

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ανακοίνωσε στις 3 Ιανουαρίου 2011 ότι, στα πλαίσια προληπτικής δράσης της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντοπίσθηκαν στο Διαδίκτυο 59 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί κατά το έτος 2010 οι οποίοι είχαν πρόθεση να αυτοκτονήσουν.
Οι εν λόγω ήταν χρήστες του Ιντερνετ και μέσω αυτού δήλωσαν την πρόθεση τους με διάφορους τρόπους «να εγκαταλείψουν τον κόσμο στον οποίο ζουν», όπως ανέφεραν οι πιο πολλοί σε <…>
ανηρτημένα μηνύματα απόγνωσης.
Οι ηλικίες τους ήταν από 13 μέχρι 67 ετών, όπου για την έρευνα και τελική διάσωση τους σημαντικός ήταν ο ρόλος των χρηστών του Ιντερνετ από την χώρα μας, παράλληλα με τους ερευνητές Αστυνομικούς, οι οποίοι μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας ενημέρωναν την Δίωξη για τα μηνύματα απόγνωσης που εντόπιζαν στο Διαδίκτυο.
Για τις παραπάνω περιπτώσεις, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάλεσε ψυχολόγους από το Χαμόγελο του Παιδιού και την Μ.Κ.Ο «ΚΛΙΜΑΚΑ», με σκοπό να διερευνήσουν επιστημονικά τα μηνύματα απόγνωσης και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κατά περίπτωση.
Η αυτοκτονία δεν επιλέγεται, συμβαίνει όταν η οδύνη, η απελπισία, ο πόνος ξεπερνούν τις δυνατότητες αντιμετώπισής τους.
Η υπηρεσία σε όλες τις περιπτώσεις αποτροπής αυτοκτονιών του έτους 2010, αφού άμεσα μελετούσε και διερευνούσε ψηφιακά τα εν λόγω μηνύματα παράλληλα σχημάτιζε δικογραφία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για να λάβει γνώση και να δώσει σχετικές παραγγελίες προς τους Παρόχους υπηρεσιών Ιντερνετ.
Συνολικά και από το έτος 2006 η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποτρέψει από πρόθεση αυτοκτονίας 141 συνανθρώπους μας.
Ενημέρωση: Η Ελληνική Αστυνομία διευκρινίζει στο In.gr Τεχνολογία σχετικά τα εξής:
  • Η επικοινωνία με τo Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας γίνεται μέσω email στο ccu (at) ath.forthnet.gr.
  • Οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών Ίντερνετ δίδουν στοιχεία, κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας και γνωμοδότησης της ΑΔΑΕ, στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που προκύπτουν απο ψηφιακή ανάλυση ανά περίπτωση εντοπισμού ατόμου το οποίο ανακοινώνει πρόθεση αυτοκτονίας.
  • Οι διαδικασίες ψηφιακού εντοπισμού του ατόμου το οποίο ανακοινώνει πρόθεση αυτοκτονίας γίνονται από Αξιωματικούς εξειδικευμένους σε θέματα διαδικτύου με τεχνικές και μέσα τα οποία χρησιμοποιούνται στις Αστυνομίες ανά τον κόσμο. Στόχος είναι ο εντοπισμός του ηλεκτρονικού ίχνους μέσω του οποίου γίνεται η ανάρτηση στο διαδίκτυο. Ανάλογα με τον τρόπο μέσω του οποίου  γίνεται η δημοσιοποίηση  του μηνύματος  διαφοροποιούνται και οι τρόποι εντοπισμού του ηλεκτρονικού ίχνους. Έτσι  π.χ. όταν έχουμε ανάρτηση σε chat room ή σε ιστολόγιο (blog) ή σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook) διαφοροποιούνται και οι τεχνικές εντοπισμού. Οι διαδικασίες είναι πολύπλοκες  και για να ανταποκριθούν οι Αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εκπαιδεύονται σε διεθνή σχολεία (σεμινάρια) που γίνονται σε διάφορες χώρες ανά τον Κόσμο τα οποία διοργανώνει η ΙΝΤΕΡΠΟΛ, ΕUROPOL ή  διάφορες Αστυνομικές υπηρεσίες με σκοπό α) την ψηφιακή μάθηση και β) την ενημέρωση στις νέες μορφές ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Τηλεφωνική γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία: καλέστε στο 1018
Η «ΚΛΙΜΑΚΑ» είναι ένας Μη Κυβερνητικός Οργανισμός, με δραστηριότητες που στοχεύουν τόσο στην διάθεση υπηρεσιών ψυχικής υγείας όσο και στην υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικής ενσωμάτωσης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.
Ο φορέας από το Μάϊο του 2007, λειτουργεί τη μοναδική στην Ελλάδα τηλεφωνική Γραμμή Παρέμβασης για την Αυτοκτονία (με τον αριθμό 1018), με την υποστήριξη και εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η Γραμμή είναι πανελλαδικής εμβέλειας και λειτουργεί σε 24ωρη βάση, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η υπηρεσία στελεχώνεται από επαγγελματίες ψυχικής υγείας (ψυχίατρους και ψυχολόγους) και παρέχεται δωρεάν στους εξυπηρετούμενους.

Το ατύχημα του Ονούρ...Θύελλα αντιδράσεων για το καινούργιο σήριαλ!!!


Ο Ονούρ πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Μεγαλοπρεπής Αιώνας», μια σειρά που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία.
Ο ηθοποιός υποδύεται τον Οθωμανό Σουλτάνο Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή, ένα ρόλος που διχάζει ακόμη και τους πολιτικούς.
Ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, αφού στην προσπάθειά του να μάθει πολεμικές τέχνες για τις ανάγκες της σειράς, έπεσε και κτύπησε το χέρι του με αποτέλεσμα να σπάσει τον καρπό του.
Πάντως η σειρά προκαλεί έντονες αντιδράσεις αφού οι φανατικοί ισλαμιστές πετούν αυγά στις διαφημιστικές αφίσες του σήριαλ, ενώ ο τουρκικός οργανισμός ραδιοτηλεοπτικού ελέγχου απειλεί με πρόστιμα το κανάλι μετάδοσης της σειράς, ακόμα και για διακοπή του.

Στα μουσεία δεν αξίζουν μόνο τα εκθέματα! ΔΕΙΤΕ: Τους ωραιότερους κήπους μουσείων στον κόσμο!!!

Ζωγραφικής, γλυπτικής, εικαστικών εγκαταστάσεων, φωτογραφίας… Τα μοναδικά εκθέματα, οι εικόνες και οι ήχοι που αποκομίζει κανείς μέσα στους τοίχους ενός μουσείου είναι αυτά που τον κάνουν να το επισκέπτεται ξανά και ξανά.
Ωστόσο, οι κήποι, οι αυλές και οι εξωτερικοί χώροι πολλών μουσείων είναι ικανός λόγος για να σας κάνει να επισκεφθείτε κάποια από αυτά… ακόμη κι αν δε θεωρείται τον εαυτό σας φιλότεχνο ή φιλόμουσο!
Boston's Isabella Stewart Gardner Museum
The Palazzo Pitti in Florence
The Metropolitan Museum of Art's Cloisters in New York City
The Huntington Library and Botanical Gardens in Pasadena
Τhe Monet Museum and Garden in Giverny, France

The Serpentine Gallery in London's Hyde Park
The Villa Borghese Gardens in Rome
Getty Center in Los Angeles
Πηγή

Προγράμματα για ενίσχυση μικρών επιχειρήσεων!!!

Η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα προγράμματα ξεκινά από τις 17 Ιανουαρίου 2011.
Την προκήρυξη τριών νέων προγραμμάτων, ύψους 80 εκατ. ευρώ, για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων ανακοίνωσε η «Επαγγελματική Κατάρτιση ΑΕ». Τα έργα αφορούν δράσεις για την ενίσχυση επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα,

Ο Σισέ πάει Ρεάλ;

Η Βασίλισσα ψάχνει απεγνωσμένα σέντερ φορ!

Στη λίστα της επιθετικής γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σύμφωνα με σημερινά ισπανικά δημοσιεύματα ο Τζιμπρίλ Σισέ, αν και από τον Παναθηναϊκό δεν το συζητούν.
Η απουσία του Γκονζάλο Ιγκουαΐν για τους επόμενους τέσσερις μήνες από την αγωνιστική δράση της Ρεάλ Μαδρίτης όπως είναι λογικό έχει ενισχύσει τα σενάρια αναφορικά με απόκτηση επιθετικού για την ομάδα της Ισπανίας.
Μπορεί ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να είναι το φαβορί για τη θέση στην επιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης και την επιστροφή του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της έκδοσης As, έχει στη λίστα και άλλα ονόματα για τη θέση του στράικερ και εκεί βρίσκεται και αυτό του Τζιμπρίλ Σισέ!
Εκτός από τον Γάλλο σουπερστάρ του Παναθηναϊκού τα υπόλοιπα ονόματα είναι τα εξής: Κάρολ (Νιουκάστλ), Παβλιουτσένκο (Τότεναμ), Σουάρες (Άγιαξ), Ντι Νατάλε (Ουντινέζε), Λουκάκου (Άντερλεχτ), Τοϊβόνεν (Αϊντχόφεν), Κάριου (Άστον Βίλα), Καβάνι (Νάπολι), Καρντόσο (Μπενφίκα), Σόου (Λιλ), Νενέ (Παρί), Μάτρι (Κάλιαρι), Σάρατε (Λάτσιο).
Ξανά οι Γάλλοι για Τζιμπρίλ
Ο πρόεδρος της Μπορντό με τοποθέτησή του ξεκαθάρισε πως οι Γιρονδίνοι δεν ασχολούνται με την υπόθεση του Τζιμπρίλ Σισέ, ωστόσο γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η γαλλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.
Όπως αναφέρει η έκδοση Le Parisien, ο επαναπατρισμός του 29χρονου στράικερ στη Γαλλία βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο για τον ίδιο και θα λάβει χώρα σε αποκλειστική περίπτωση που δεν μπορέσει να γυρίσει στην Αγγλία.
«Η Μπορντό έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους του αθηναϊκού συλλόγου, οι οποίοι ζητούν 14 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του επιθετικού τους αστέρα», αναγράφεται μεταξύ άλλων.
πηγή: gazzetta

VIVA LA GKLETSOLUCION!!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟ ΜΑΓΚΑ! Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,
 ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΝ
ΚΙ ΕΣΕΝΑ! ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ, ΤΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ...
skandalistes
http://ioannisrigas.blogspot.com/2011/01/viva-la-gkletsolucion.html

Θέλετε να καπνίσετε ; Πληρώστε τσιγαρόσημο ! Βρέθηκε η λύση....


Είπαμε πως ήταν θέμα χρόνου να αρθεί (εν μέρει τουλάχιστον) η απαγόρευση του καπνίσματος. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για εμάς τους Έλληνες αυτές οι ευρωπαϊκές τσαχπινιές. 
Το μόνο που μπορεί να μας σταματήσει, είναι η κρίση. Εγώ τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κόψω, γιατί η αιμορραγία της τσέπης μου βάρεσε κόκκινο…
Αυτό που δεν είχα προβλέψει (αν και θα έπρεπε) είναι η καπατσοσύνη της κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν την....
..αφαίμαξη όλων των τσεπών. Οκ, καταργούμε την απαγόρευση, πάρτε όμως το «τσιγαρόσημο». Στην ουσία παραμένει ο νόμος, αλλά με άλλη μορφή.
Μια μορφή όπου οι κυβερνήσεις είναι αυθεντίες στην εφαρμογή της.
Λέτε να πιάσει το κόλπο; Τι συνέπειες θα υπάρξουν;
Πηγή
http://ioannisrigas.blogspot.com/2011/01/blog-post_15.html

Οι 13 δεισιδαιμονίες....

 
Ο Βρετανός συγγραφέας, Harry Oliver, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο,

Σε διαθεσιμότητα αστυφύλακας που φέρεται να έκλεβε ανταλλακτικά!!!

Σε διαθεσιμότητα αστυφύλακας που υπηρετεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης ο αστυφύλακας φέρεται να έκλεψε τον περασμένο Αύγουστο, μαζί με δύο ακόμη άτομα, διάφορα ανταλλακτικά φορτηγών και άλλα συναφή αντικείμενα από εργοστάσιο μαρμάρων που βρίσκεται στα Σέρβια Κοζάνης.
Ήδη, ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη για το αδίκημα της κλοπής από κοινού. Σε βάρος του διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την απόδοση πειθαρχικών ποινών.

Οι μεταδόσεις της ημέρας


Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το αθλητικό πρόγραμμα του Σαββάτου, με τρεις αγώνες να διεξάγονται για την Super League, ενώ πλούσια είναι και η δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά:

Σάββατο 15 Ιανουαρίου
Σούπερ Λίγκα

17.15 Ολυμπιακός-Πανσερραϊκός (ΝΕΤ)

17.15 Ατρόμητος-Κέρκυρα (novasports2)

19.30 Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ (novasports2)

Basketleague

17.00 Ολυμπιακός-Ηρακλής (ΕΤ-1)

17.00 ΠΑΟΚ-Καβάλα (novasports3)

Premier League

17.00 Τσέλσι-Μπλάκμπερν (novasports4)

17.00 Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς (novasports1 & HD)

19.30 Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ (novasports1 & HD)

Bundesliga (Conn-x TV Sport2)

16.30 Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν

19.30 Σάλκε-Αμβούργο

Primera Division

19.00 Βιγιαρεάλ-Οσασούνα (Conn-x TV Sport1)

21.00 Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ράσινγκ (Conn-x TV Sport1)

23.00 Σεβίλλη-Εσπανιόλ (ΣΚΑΪ)

Serie A

19.00 Νάπολι-Φιορεντίνα (Conn-x TV Sport3)

21.45 Ιντερ-Μπολόνια (Conn-x TV Sport2)

Serie B

16.00 Βαρέζε-Τορίνο (Conn-x TV Sport3)

16.00 Νοβάρα-Πάντοβα (Conn-x TV Sport1)


14.00 Zweiteliga: Μόναχο 1860-Μπόχουμ (Conn-x TV Sport2)

14.55 Πρωτάθλημα Χάντμπολ Α1 ανδρών: Αερωπός Έδεσσας-ΠΑΟΚ (σπορ+)

15.00 Football League: Καλλιθέα-Δόξα Δράμας (ΕΤ-3)

19.00 Πρωτάθλημα Πόλο Α1 Αντρών: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (ΕΤ-1)

22.00 Ligue 1: Οσέρ-Μονακό (novasports1 & HD)

03.00 ΝΒΑ: Σικάγο Μπουλς-Μαϊάμι Χιτ (novasports3)
http://sourta-ferta.blogspot.com/2011/01/blog-post_3885.html

Ο αγώνας για το ελεύθερο διαδίκτυο άρχισε!!!

 

Ημέρα παγκόσμιας διαμαρτυρίας προς υπεράσπιση του WikiLeaks και της ελευθερίας της ενημέρωσης και των πληροφοριών κήρυξε σήμερα Σάββατο 15 Ιανουαρίου η διεθνής ομάδα των χακτιβιστών Anonymous.
Ήδη δεκάδες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Όλα αυτά έρχονται ως απάντηση στις πολύ ανησυχητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, στις οποίες περιλαμβάνεται η δικαστική εντολή που εξασφάλισε το αμερικανικό υπουργείο δικαιοσύνης ζητώντας από το Twitter να παραδώσει πληροφορίες σχετικά με τους χιλιάδες χρήστες που συνδέονται με το λογαριασμό του WikiLeaks, αλλά και τους φόβους που εξέφρασε ο Τζούλιαν Ασάνζ μέσω του δικηγόρου του, ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσει την ποινή του θανάτου ή εγκλεισμό στο Γκουαντάναμο σε περίπτωση που εκδοθεί στις Η.Π.Α.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το κίνημα των...Anonymous εξαπλώνεται υπόγεια αλλά ραγδαία ανάμεσα στους ακτιβιστές του διαδικτύου, και απειλεί με παγκόσμιο διαδικτυακό πόλεμο κράτη, κυβερνήσεις και μεγάλες πολυεθνικές που συμπράττουν στη λογοκρισία.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί το οποίο ανέβασαν οι Anonymous στην ιστοσελίδα whyweprotest για τις σημερινές κινητοποιήσεις με σύνθημα «Αγωνιστείτε για την ελευθερία. Αγωνιστείτε με τους Anonymous. Για τους τυράννους, όλοι οι καταπιεσμένοι είναι ανώνυμοι».
: http://apneagr.blogspot.com/2011/01/blog-post_15.html#ixzz1B6TSrVpi

Σύλληψη 18χρονων για ναρκωτικά στην Κοζάνη!


Δύο 18χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, την ώρα που προέβαιναν σε πώληση ποσότητας κάνναβης βάρους 436 γραμμαρίων.
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις κατοικίες των συλληφθέντων, χθες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 594,5 γραμμαρίων,
μία ζυγαριά ακριβείας και ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικές με αγοραπωλησίες ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Οι δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Πηγή

Απέναντι στους Λιάγκα - Σκορδά..... o Γρηγόρης Αρναούτογλου!...στοn Star!!!


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αυτή την περίοδο έχει συμβόλαιο με το Mega, καθώς παρουσιάζει το «Money Drop». Οι φήμες τον θέλουν να πηγαίνει στον ΑΝΤ1, όπου βρίσκονται ήδη τα φιλαράκια του, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Λάτσιος. Ωστόσο, ο παρουσιαστής κάνει την ανατροπή, καθώς θα τον δούμε στο STAR.
Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πρόκειται να δούμε στην εκπομπή «Νηστικοί Πράκτορες». Αυτός και ο Θανάσης Πάτρας θα συναντηθούν σε ένα εστιατόριο και θα μιλήσει για τι άλλο; Την κουζίνα φυσικά και τις γαστρονομικές του προτιμήσεις. Για τις ανάγκες της εκπομπής, θα εμφανιστεί με κομψή εμφάνιση, φορώντας κουστούμι, ενώ η εκπομπή θα προβληθεί την επόμενη Τετάρτη, απέναντι στο «Πρωινό mou».

Απάτη 10 εκατ ευρώ ανακάλυψε το ΣΔΟΕ!!!


Κύκλωμα τριγωνικών συναλλαγών που μέσω της υπερτιμολόγησης ιατρικού εξοπλισμού χρέωσε με πάνω από 10 εκατ ευρώ νοσοκομεία και ασφαλιστικά ταμεία ανακάλυψαν οι ελεγκτές του Σ.Δ.Ο.Ε., αξιοποιώντας τις ηλεκτρονικές διασταυρώσεις που έγιναν με το σύστημα “ELENXIS”.
Στο στόχαστρο της εφορίας και του ΣΔΟΕ βρέθηκε επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας ως εισαγωγέας έμπορος προμηθευτής ιατρικών ειδών και μηχανημάτων (υλικών που χρησιμοποιούνται σε καρδιολογικές επεμβάσεις) κατά κύριο λόγο σε Δημόσια Νοσοκομεία διαπίστωσαν μεγάλης έκτασης υπερτιμολόγηση, η οποία μεθοδεύτηκε με τριγωνικές συναλλαγές στις οποίες συμμετείχαν ιταλική –κυπριακή- ελληνική επιχείρηση.
Ο έλεγχος διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης της ελληνικής επιχείρησης είναι ταυτόχρονα και ιδιοκτήτης της Κυπριακής εταιρείας με αποκλειστικό σκοπό την υπερτιμολόγηση εμπορευμάτων. Ακολούθως η ελληνική επιχείρηση τα πωλεί σε Δημόσια Νοσοκομεία με υπέρογκα ποσοστά κέρδους. Στη συνέχεια μέσω της Κυπριακής το προϊόν της υπερτιμολόγησης επιστρέφεται στον ιδιοκτήτη της ελληνικής επιχείρησης μέσω εμβασμάτων προς άλλη την επιχείρηση συμφερόντων του η οποία έχει έδρα στις Σεϋχέλλες.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών ο κρατικός προϋπολογισμός πέραν από τα χρέη των Δημοσίων Νοσοκομείων και των Ασφαλιστικών Οργανισμών, που καλείται να καταβάλει ποσά τα οποία διογκώνονται με διάφορες μεθοδεύσεις από τις επιχειρήσεις.
Η πιλοτική λειτουργία του συστήματος “ELENXIS” συνεχίζεται και εντείνεται με την εμπλοκή νέων συνεργείων ελέγχου του Σ.Δ.Ο.Ε. και με δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας.

«Μπλόκο» στον Ηρακλή από την ΕΠΟ...Παίχτες χωρίς δελτία!!!


Η ΕΠΟ δε δίνει στον «Γηραιό» τα δελτία των νέων αποκτημάτων του, γιατί χρωστάει χρήματα στην ομοσπονδία. Έτσι λοιπόν, απέναντι στη Λάρισα θα «κατέβει» χωρίς τις προσθήκες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηρακλής φέρεται να χρωστάει 700 χιλιάδες ευρώ στην ΕΠΟ. Η ομοσπονδία λοιπόν δεν προτίθεται να εκδώσει τα δελτία των Μαχόπ, Τσίτας, Ρόμπλες, αλλά και Ζερκά που επίσης ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.
Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους ανθρώπους της ΕΠΟ και μέσα στις επόμενες ημέρες θα βρεθεί η φόρμουλα διακανονισμού του χρέους. Για να συμβεί όμως αυτό, απαιτείται μία γενναία προκαταβολή. Δηλαδή ρευστό...
Επομένως στο παιχνίδι με την ουραγό Λάρισα ο Ηρακλής καλείται να πάει για το «τρίποντο» χωρίς τη βοήθεια των νέων αποκτημάτων. Από εκεί και πέρα, η ομάδα κινείται για την εύρεση του «αντί-Μπονζά» για να ολοκληρώσει τις χειμερινές της προσθήκες.
πηγή: gazzetta

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Ουέφα!!! Στημένος αγώνας στο Champions League!


Κι όμως, το κύκλωμα που στήνει παιχνίδια «χτύπησε» και στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League!
Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μπόχουμ, η αναμέτρηση της ουγγρικής Ντέμπρετσεν με τη Φιορεντίνα τον Οκτώβριο του 2009 ήταν… επηρεασμένη από το συνδικάτο του στοιχήματος.
Ο αγώνας είχε λήξει 4-3 υπέρ των «βιόλα», με τα έξι από τα επτά γκολ να σημειώνονται πριν το ημίχρονο…
Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί μέρος της έρευνας, στην οποία εμπλέκονται 47 «ύποπτοι» αγώνες, ενώ ο -γνωστός από την υπόθεση δωροδοκίας του διαιτητή Χόιτσερ- Αντε Σάπινα και ο συνεργάτης του, Μαρίγο Σ., βρίσκονται πίσω και από αυτό το κύκλωμα, καθώς στοιχημάτισαν 3,5 εκατ. ευρώ στους αγώνες που ερευνώνται!
Εκτός από το παιχνίδι της Ντέμπρετσεν με τη Φιορεντίνα, «στημένα» φέρονται να είναι και δύο παιχνίδια του Europa League, το Βασιλεία-ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Άαλμποργκ-Σλάβια Σαράγιεβο.
Ο εισαγγελέας του Μπόχουμ άνοιξε επίσημα την υπόθεση κατά του συνδικάτου του στοιχήματος την Παρασκευή (14/1) και συνολικά, έξι άτομα κατηγορούνται από τις γερμανικές αρχές για απάτη και σκευωρία που τους απέφερε συνολικά 2.8 εκατ. καθαρά κέρδη!
Πηγή: sport-fm

Κυκλοφόρησαν εικόνες που τους δείχνουν στο κρεβάτι!!!


ΔΕΙΤΕ: Από τη βραδιά του γάμου τους!

Τις φωτογραφίες δημοσίευσε το περιοδικό Entertainment Weekly, δίνοντας στους αναγνώστες του μια… γεύση από όσα θα συμβούν στο μήνα του μέλιτος στη «Χαραυγή». Πρόκειται για την τέταρτη ταινία του δημοφιλέστατου Twilight, «Breaking Dawn: Part 1», το οποίο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Νοέμβριο.
Ο Edward και η Bella βρίσκονται για πρώτη φορά μαζί το βράδυ του γάμου τους. Οι φαν των ταινιών περιμένουν με ανυπομονησία αυτή τη σκηνή.
«Μου πήρε αρκετό χρόνο να σκεφτώ πως θα γίνει η σκηνή. Η ανυπομονησία είναι μέρος αυτού που κάνουμε και θέλεις πάντα να αποτυπώσεις τη σκηνή έτσι όπως θα περίμεναν όλοι, αλλά θέλεις και να τους εκπλήξεις ευχάριστα με κάτι που δε θα περίμεναν να δουν» δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας Bill Condon.


Πηγή

Δεκάδες νεκροί στην Ινδία...Ποδοπατήθηκαν στη διάρκεια θρησκευτικής γιορτής!


Τουλάχιστον 64 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 75 τραυματίστηκαν  στη νοτιοδυτική Ινδία σε ποδοπάτημα που προκλήθηκε από ένα ατύχημα με λεωφορείο, στη διάρκεια  θρησκευτικής γιορτής, ανακοίνωσε σήμερα η τηλεόραση NDTV.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν λεωφορείο παρουσίασε βλάβη στο δρόμο της επιστροφής. Πιστοί προσπάθησαν να το μετακινήσουν αλλά αυτό αναποδογύρισε συνθλίβοντας πολλούς από αυτούς, ενώ άλλα οχήματα που ακολουθούσαν γλίστρησαν με αποτέλεσμα οι πιστοί να ποδοπατηθούν.
Ο Ινδός υπουργός εσωτερικών της πολιτείας της Κεράλα Κοντιουγέρι Μπαλακρισνάν δήλωσε ότι εξήντα τέσσερις σοροί απομακρύνθηκαν από την περιοχή όπου συνέβη το δυστύχημα και εβδομήντα πέντε άτομα νοσηλεύονται. Το έργο των σωστικών συνεργείων που έσπευσαν στην περιοχή δυσχέραναν το λιγοστό φως αλλά και το πλήθος των πιστών. Το δυστύχημα συνέβη στην ορεινή περιοχή της πολιτείας Κεράλα όπου κάθε χρόνο προσέρχονται περίπου 4 εκατ. άτομα για να παρευρεθούν στο προσκύνημα του ινδουιστικού ναού της Σαμπαριμάλα

Ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας...


Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου λειτουργεί πιλοτική γραμμή βοήθειας!!!

Στο πλαίσιο της κοινοτικής δράσης «women@bussines» από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου λειτουργεί και στη χώρα μας πιλοτική γραμμή βοήθειας για γυναίκες επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Militos Emerging Technologies & Services που έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του έργου στη χώρα μας, το έργο αφορά στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των γυναικών αποφοίτων πανεπιστημίου και των γυναικών από εθνικές μειονότητες ή μετανάστριες που θέλουν να έρθουν σε επαφή ή χρειάζονται συμβουλές και καθοδήγηση για να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση.
Για την Ελλάδα ο σύμβουλος που ασχολείται με το θέμα είναι ο κ. Ανδρέας Στεφανίδης (Δευτέρα και Παρασκευή 18:00 το απόγευμα με 20:00 το βράδυ η επικοινωνία γίνεται στο τηλέφωνο 210-6401690 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: andreas.stefanidis@gmail.com)
Το ευρωπαϊκό έργο women@business είναι διάρκειας 15 μηνών (έχει ξεκινήσει από πέρυσι) και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Πλαισίου Αναφοράς Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας 2007-2013 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας. Το παρόν έργο υλοποιείται από έξι εταίρους σε Κύπρο, Ελλάδα, Εσθονία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Αρχαιολογικό εμπόδιο στα σφαγεία Καλαμπάκας...Ορατός ο κίνδυνος για «λουκέτο»!


Mετά τα σφαγεία των Χανίων, ζήτημα βιωσιμότητας ανέκυψε και για τα δημοτικά σφαγεία της Καλαμπάκας, όχι όμως για λόγους ασφάλειας και δημόσιας υγείας, αλλά λόγω… αρχαιολογικού κωλύματος.
Το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι δεν έχουν εγκριθεί οι περιβαλλοντικοί όροι από την Αρχαιολογική Υπηρεσία, μιας και τα σφαγεία μετά την οριοθέτηση του αρχαιολογικού χώρου των Μετεώρων, βρίσκονται πλέον μέσα στον αρχαιολογικό χώρο των Μετεώρων.
Ο δήμος Καλαμπάκας προσπαθεί να αποτρέψει το κλείσιμο των σφαγείων, έχοντας σύμμαχο την περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία είναι επίσης αντίθετη σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Αγώνες Σαββατοκύριακου 15 & 16-01-2011 (ΓΡΕΒΕΝΑ)


17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής (3ος ΟΜΙΛΟΣ) τελευταία του α΄γύρου, με τη Σειρήνα να εκστρατεύει στη γειτονική Καστοριά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάστορα σ’ έναν αγώνα που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και για τις δυο ομάδες και τον Πυρσό να υποδέχεται στο ΔΑΚ τα Λευκάδια Ημαθίας, ομάδα που τα πάει μέχρι στιγμής αν και νεοφώτιστη, αρκετά καλά στο πρωτάθλημα.

Στην Α΄Ερασιτεχνική κατηγορία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, (ολοκληρώνεται ο α΄γύρος) με την πρωτοπόρο Κιβωτό να αγωνίζεται στο τοπικό ντέρμπι του πρώην Δήμου Ηρακλεωτών στην Κοκκινιά με την τοπική ομάδα και να έχει εύκολο θεωρητικά έργο. Ανεξάρτητα πάντως από το αποτέλεσμα ο Αλιάκμων αναδεικνύεται Πρωταθλητής χειμώνα της Α΄Κατηγορίας.
Στο πρόγραμμα της  Β΄Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών περιλαμβάνονται τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής.

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3ος ΟΜΙΛΟΣ
17η αγωνιστική

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Κυριακή: 16-01-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Διαιτητής: Σ. Χαλβατζάκος (Θεσσαλίας)
Α΄Βοηθός: Χ. Τσιγγίνες (Θεσσαλίας)
Β΄Βοηθός:  Α. Κουρσοβίτης (Θεσσαλίας)
Παρατηρητής: Γ. Σαράφογλου (Πρέβεζας)


ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ

Κυριακή: 16-01-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΛΟΗΣ

Διαιτητής: Β. Πασλαμούσκας (Πέλλας)
Α΄Βοηθός: Γ. Μανωλάκης (Πέλλας)
Β΄Βοηθός:  Θ. Μαυρίδης (Πέλλας)
Παρατηρητής: Δ. Ηλιάδης (Φλώρινας)
΄Όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής
17η αγωνιστική
Εθνικός Κατερίνης-Σβορώνος
Αλεξάνδρεια-Γαλατινή Κοζάνης
Εθνικός Βατερού-΄Αρης Λόφων
Πυρσός Γρεβενών -Λευκάδια Ημαθίας
Κάστορας- Α.Ο. Σειρήνα
Μακεδονικός Φούφα-Καστοριά
Νάουσα-Βατανιακός
ΑΣ Πεντάβρυσου-΄Ολυμπος Λεπτοκαρυάς
ΑΕ Σιάτιστα-Νίκη Αγκαθιάς


4ος Διαιτητής στον αγώνα ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (SuperLeague),  θα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).



Διαιτητής στον αγώνα Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΟΤΟΥ  - ΑΠΕΡΑΝΤΙΑΚΟ- ΒΑΛΑΩΡΑ (Δ΄ΕΘΝΙΚΗ) θα είναι ο Κώστας Τσέτσιλας (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) με βοηθούς τους: Γεώργιο Βλαχάκη και Χρήστο Κωνσταντή (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)


Διαιτητής στον αγώνα ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ- ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ (Δ΄ΕΘΝΙΚΗ) θα είναι ο Παναγιώτης Λέκκας (Ε.Π.Σ. Γρεβενών) με βοηθούς τους: Μυρτώ Σιούμπουρα και Ευάγγελο Δροβατζήκα (Ε.Π.Σ. Γρεβενών)

 
Παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα  ΑΣ Πεντάβρυσου - ΄Ολυμπος Λεπτοκαρυάς, θα είναι ο Κώστας Βλάχος (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).



Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
13η αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΙΟΥ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΒΑΡΣΑΜΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΝΙΔΗΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ-ΡΑΤΖΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ:ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ-ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ-ΝΤΟΛΙΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΜΗΛΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ – ΑΦΣ ΑΜΥΣΦΛΙΑΣ
ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ Κ –ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ: ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ
ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΣΔΡΟΥ- ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΩΛΙΑΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ – ΠΟΝΤΙΑΛΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΝΤΙΝΗΣ
ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ-ΡΙΓΚΟΣ-ΑΛΕΞΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ  16/01/2011

ΓΗΠΕΔΟ:ΙΤΕΑΣ
ΚΕΑΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΜΠΑΜΠΑΜΤΣΗΣ-ΡΟΤΣΙΚΑΣ

Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
11η αγωνιστική

ΓΗΠΕΔΟ:ΠΟΝΤΙΝΗΣ
ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΝΤΟΛΙΑΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ – ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΓΚΟΛΙΑΣ-ΒΑΡΣΑΜΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΦΕΛΛΙΟΥ
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ – ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ
ΡΙΓΚΟΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΠΣ
ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ
ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ Ε – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α

ΓΗΠΕΔΟ: ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ – ΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΑΛΕΞΙΟΥ-ΡΑΤΖΑΣ-ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ
Φώτης Μπαζάκας