ΣΙΝΕ

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Φιδάκι ΙΚΑ (καλόόό...)

Κατερίνα Καινούργιου: Τρυφερά στιγμιότυπα με τον σύντροφό της!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Σε πρόσφατη έξοδο με τον σύντροφό της, ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να είναι ιδιαίτερα τρυφερή και γλυκιά. Να τον αγκαλιάζει, να του μιλάει στο αυτί και να ακουμπά πάνω του.
Οι δυο τους διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο, στο οποίο βρέθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου. Οι δυο κυρίες στεκόντουσαν δίπλα δίπλα και απολάμβαναν μαζί το πρόγραμμα.
Πηγή: gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ: Νόμιμοι φυγόστρατοι οι περισσότερο πολιτικοί μας..... Με λίγα χιλιάρικα "υπηρέτησαν" την πατρίδα...

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το που υπηρέτησαν και κυρίως αν υπηρέτησαν την πατρίδα οι κορυφαίοι πολιτικοί μας, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Τα όσα περιέχονται είναι ελάχιστα τιμητικά για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών ηγετών μας, αφού διαπιστώνεται ότι ήταν κοινή τακτική με λίγες χιλιάδες δραχμές να εξαγοράζουν είτε ολόκληρη είτε τμήμα της θητείας τους. Πως περιμένουμε να φροντίσουν την ασφάλεια της χώρας; Με την ίδια λογική που περιμένουμε από ανθρώπους, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν έχουν εργαστεί ποτέ στην ζωή τους, να φτιάξουν την ελληνική οικονομία...

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-Πρόεδρος της Δημοκρατίας
ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ
1952:Παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Ήταν και ανυπότακτος. Τοποθετήθηκε στη Σχολή Πληροφορίων και εκπαιδεύτηκε ως ανακριτής αιχμαλώτων. Το 1953 απολύθηκε έχοντας τακτοποιήσει και τη ποινή της διετούς πρόσθετης υπηρεσίας που του είχε επιβληθεί .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-Πρωθυπουργός

ΓΡΑΦΕΑΣ ΑΡΜΑΤΩΝ
1978: Παρουσιάστηκε στη Καλαμάτα. Εξαγόρασε 16 μήνες θητείας προς 19.000 δρχ. και απολύθηκε τον Αύγουστο του 1979,έχοντας περάσει και από τη Λήμνο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
ΝΑΥΤΗΣ
1976 Ιούλιο παρουσιάστηκε στο ΠΝ,τον Οκτώβριο απολύθηκε,πληρώνοντας 21.000 δρχ. με τις οποίες εξαγόρασε τους 21 μήνες. Το υπόλοιπο τρίμηνο της θητείας του το έκανε το 1977.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ –Πρώην πρωθυπουργός
ΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΠΛΑΤΥΠΟΔΙΑ
1977 παρουσιάστηκε και πήρε απολυτήριο το 1979. Ειδικότητα –προσέξτε- διαχειριστής. Στο ΠΝ έμαθε ότι έχει πλατυποδία. Κάτι είναι κι αυτό.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΥΕΘΑ
ΓΙΩΤΑΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΤΤΩΝ ΚΙΛΩΝ
1986 παρουσιάστηκε στη Κόρινθο. Οι γιατροί τον έβγαλαν Ι3 λόγω «παχυσαρκίας». Εξαγόρασε εννέα μήνες θητείας προς 27.000 δρχ.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ-Πρώην ΥΕΘΑ

ΑΠΑΛΛΑΓΗ
Το 1968 κηρύχτηκε ανυπότακτος,το 1972 έχασε την ελληνική ιθαγένεια. Το 1975 με 29.000 δρχ. εξαγόρασε 29 μήνες θητείας. Επανήλθε στις ΕΔ όμως. Ως υπουργός!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΑΡΟΦΥΛΑΚΑΣ
1959 παρουσιάστηκε στο ΠΝ και απολύθηκε το 1961. Σ΄ αυτό το διάστημα με την ειδικότητα τουδιαχειριστή φύλαγε ένα φάρο στον Πειραιά.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΣΤΗΣ
1978 Κέντρο Εκπαίδευσης Κορίνθου. Πήγε Λήμνο στο 285 ΤΕ,έχοντας «φάει» ήδη 20 μέρες φυλακή. Δυο χρόνια μετά πέρασε και μία εκπαίδευση στο χειρισμό αντιαρματικών 75-76 χιλιοστών.

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ-πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ
Πήρε πτυχίο βοηθού νοσοκόμου κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Ν.Κακλαμάνης που παρουσιάστηκε στο ΠΝ το 1972. Κι όμως έκανε θητεία σε πλοίο
http://yened.blogspot.com/
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γυναίκες...(Ανέκδοτο)


Ένας άντρας μπαίνει στο αγαπημένο του εστιατόριο και κάθεται στο συνηθισμένο του τραπέζι. Ρίχνει μια ματιά γύρω του και βλέπει μια πανέμορφη γυναίκα να κάθεται σ' ένα κοντινό τραπέζι. Η γυναίκα είναι μόνη της. 
Ο τύπος φωνάζει το γκαρσόνι και του ζητά να στείλει στη γυναίκα το πιο ακριβό μπουκάλι σαμπάνιας που έχει και σκέφτεται ότι αν η γυναίκα δεχτεί το μπουκάλι, τότε θα δεχτεί και τα περαιτέρω...
Το γκαρσόνι πηγαίνει το μπουκάλι στην ωραία κυρία:- Εκ μέρους του κυρίου, της λέει και τον δείχνει.

Η γυναίκα κοιτάει ψυχρά τον τύπο, κοιτάζει και το μπουκάλι, και τελικά αποφασίζει να στείλει ένα σημείωμα στον κύριο, πάντα μέσω του γκαρσόν.

Ο άντρας διαβάζει το σημείωμα, που λέει:
«Για να δεχτώ τη σαμπάνια σας, θα πρέπει να έχετε μια Mercedes στο parking σας, ένα εκατομμύριο δολάρια στην Τράπεζα και 20 εκατοστά στο παντελόνι σας».
Αποφασίζει λοιπόν να της απαντήσει και δίνει ένα νέο σημείωμα στο γκαρσόνι, να το πάει στην ωραία γυναίκα. 

Το σημείωμα λέει...
«Όσον αφορά το αίτημά σας, θα μπορούσα να πουλήσω την Ferrari Modena 360 και την BMW 850 που έχω, για να μου μείνει μόνο η Mercedes 600 SEL στο parking. Επίσης, θα μπορούσα να επενδύσω ή και να ξοδέψω τα 299 από τα 300 εκατομμύρια δολάρια που έχω στο λογαριασμό μου. Αλλά...
ακόμη και για μια γυναίκα τόσο υπέροχη όσο εσείς, δεν θα έκοβα 5 εκατοστά ....

Υ.Γ. Παρακαλώ να μου επιστρέψετε τη σαμπάνια μου»

Μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μόνο ένα στρινγκ!

Την παράσταση στην ισόπαλη (1-1) αναμέτρηση της Μπέρμιγχαμ με την Άστον Βίλα δεν έκλεψαν μόνο οι ποδοσφαιριστές της Μπέρμιγχαμ οι οποίοι έσπασαν τα δοκάρια (τα σημάδεψαν τέσσερις φορές!) αλλά και ένας οπαδός. Ο συγκεκριμένος κύριος μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μόνο τα απαραίτητα, δηλαδή παπούτσια, κάλτσες και ένα ασημένιο (!) και διέκοψε για λίγο τον αγώνα…
ΕΛΕΟΣ ΡΕ , ΟΥΤΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




http://toumbalights.blogspot.com/2011/01/blog-post_7150.html

Ακέφαλος… ο Παναθηναϊκός...Δεν ορίστηκε πρόεδρος στη Γενική Συνέλευση!


Χωρίς να ορίσει πρόεδρο ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Μετά την άρνηση του Αδαμάντιου Πολέμη να αναλάβει την προεδρία, χρέη προεδρεύοντα αναμένεται να αναλάβει κατά την μεθαυριανή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, ο Δημήτρης Γόντικας.
Όσον αφορά στα μέλη του ΔΣ πρόκειται για τους Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη, Νίκο Βαρδινογιάνη, Παύλο Γιαννακόπουλο, Θανάση Γιαννακόπουλο, Αδαμάντιο Πολέμη, Νίκο Ξυλά, Βαγγέλη Σαμαρά, Αργύρη Μήτσου, Γιώργο Σπηλιωτόπουλο, Σωτήρη Λουμίδη, Τζόνι Βεκρή, Γιώργο Νίκα, Δημήτρη Γόντικα, Λεωνίδα Πολέμη, Παναγιώτη Δάβαρη, Εμμανουήλ Πενθερουδάκη, Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκης, Μαίρη Λομβάρδου, Μιχάλης Ζολώτας.

Τεράστιο άγαλμα για το χταπόδι - «μέντιουμ»!!!

Τιμάται μετά θάνατον ο ΠάουλΤιμάται μετά θάνατον ο Πάουλ

Από το ενυδρείο του Ομπερχάουζεν της Γερμανίας θα τιμηθεί το χταπόδι «μέντιουμ» που προέβλεπε με ακρίβεια τα αποτελέσματα του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και έκανε τα γραφεία στοιχημάτων να παίρνουν φωτιά.
Σύμφωνα με την Τάνια Μούντσιγκ, εκπρόσωπο του ενυδρείου, θα εγκαινιαστεί η «γωνιά του Πάουλ, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν το άγαλμα του Πάουλ ύψους 1,80 μέτρων, από το οποίο θα εξέχει μια μπάλα ποδοσφαίρου, στο κέντρο της οποίας θα διακρίνεται η επίχρυση υδρία που περιέχει τις στάχτες του χταποδιού. Θυμίζουμε ότι σε αυτό το ενυδρείο ο Πάουλ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της σύντομης ζωής του.
Το διάσημο χταπόδι είχε γεννηθεί το 2008 στο Γουέιμαουθ της Βρετανίας και πέθανε από φυσικό θάνατο στις 26 Οκτωβρίου 2010. Ακόμα δεν «έκλεισαν» 4 μήνες από το θάνατό του και ο διάδοχος είναι ήδη έτοιμος, ο Πάουλ Τζούνιορ, ένα γαλλικό χταπόδι που αλιεύτηκε στη Μεσόγειο... χωρίς να έχει ακόμα αποδείξει αν έχει τις ικανότητες του Πάουλ.
Σχεδόν 600 τηλεοπτικά κανάλια απ' όλο τον κόσμο είχαν μεταδώσει τις «χρυσές» προβλέψεις του Πάουλ και μάλιστα οι Ισπανοί του έφτιαξαν ένα μπρούτζινο άγαλμα και η πόλη Καρμπαγίνιο τον ονόμασε επίτιμο δημότη της.

Γιατί παχαίνουν οι άνδρες, όταν μεγαλώνουν;

Γιατί οι άνδρες "βαρελοποιούνται"(tubby) μεγαλώνοντας ;
Ο μέσος Βρετανός άνθρωπος μεταμορφώνεται μέσα σε μια δεκαετία. Η απληστία και η τεμπελιά είναι τα πιο βασικά αίτια που δημιουργούν το λίπος στην κοιλιακή περιοχή, αλλά υπάρχουν και άλλες πιο ανησυχητικές δυνάμεις που μπαίνουν στο παιχνίδι.
Την περασμένη εβδομάδα επιστήμονες του Πανεπιστημίου της

Πυρσός Γρεβενών - Λευκάδια Ημαθίας 2-0 (1-0)

 ΚΥΡΙΑΚΗ 16 - 1- 2011
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο ο Πυρσός, είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, κέρδισε δίκαια τους φιλοξενούμενους που δεν απείλησαν σε καμία φάση του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι για κάποιο χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαν μπροστά, πίεσαν την ομάδα του Πυρσού, προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια, κάτι που δεν έγινε εφικτό. Τα τελευταία λεπτά του αγώνα, ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Πυρσού που έχασε κλασικές ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Κωτσιόπουλου, αξιοποιώντας μόνο τη φάση του 82' με πρωταγωνιστή τον Γεωργίου να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Στεφόπουλος να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

13χρονος πέθανε χαρίζοντας τη ζωή στον 10χρονο αδερφό του!

Αυτοθυσία και ηρωισμό που ελάχιστοι διαθέτουν έδειξε ένα 13χρονο αγόρι στη δοκιμαζόμενη από τις πλημμύρες Αυστραλία αν και τελικά του στοίχισε τη ζωή.
Ο 13χρονος Τζόρνταν Ράις, βρήκε το θάνατο...
μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας στην πόλη Τουγούμπα, όταν παρότρυνε τους διασώστες να σώσουν πρώτα τον μικρό του αδερφό, ηλικίας 10 ετών.
Ο 13χρονος Jordan Rice, έχασε τη ζωή του, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του, παρασύρθηκε από τις πλημμύρες. Το άτυχο 13χρονο αγοράκι είχε εγκλωβιστεί μαζί με τον 10χρονο αδερφό του και τη μητέρα του στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο τους όταν αυτό άρχισε να βουλιάζει μέσα στο νερό.
Άνθρωποι που περνούσαν από το σημείο είδαν το αμάξι να «χάνεται» κάτω από το νερό και έτρεξαν να βοηθήσουν. Ένας από αυτούς δέθηκε με σχοινί σε δέντρο και πήγε προς το μέρος της οικογένειας. Αρχικά έπιασε τον Τζόρνταν ο οποίος όμως, αν και δεν ήξερε κολύμπι του φώναξε «σώστε τον αδερφό μου πρώτα».
Μέχρι να ξαναπάει στο σημείο ο διασώστης, το αυτοκίνητο είχε ήδη παρασυρθεί και μαζί του το άτυχο αγοράκι και τη μητέρα του οι οποίοι βρέθηκαν αργότερα νεκροί.
Ο Warren McErlean, μέλος του σωστικού συνεργείου περιέγραψε αργότερα το τραγικό συμβάν.
''Κρατούσα με το ένα μου χέρι τον Blake, ενώ με το άλλο έπιανα στο σκοινί. Δεν είχα σκοπό να το αφήσω αλλά μετά ήρθε ένας ορμητικός χείμαρρος και θα μας παρέσερνε. Τότε το σκοινί έσπασε και το αμάξι αναποδογύρισε.''
Η αυτοθυσία του μικρού Τζόρνταν έχει κάνει το γύρο του κόσμου προκαλώντας συγκίνηση για τον ηρωισμό του αλλά και την αυτοθυσία. Ίσως γιατί κατά βάθος ο ίδιος ήξερε ότι ήταν δύσκολο να σωθούν και οι δύο και η αδελφική του αγάπη ήταν πιο δυνατή από την ίδια του την επιθυμία για ζωή.
Μέχρι στιγμής, 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων ανέρχεται ήδη στους 90.
news24

http://ioannisrigas.blogspot.com/2011/01/13-10.html

Τους έπιασαν στα πράσα!!!

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκαν, την Κυριακή, στου Ζωγράφου, δύο Αλβανοί καθώς πλαστογραφούσαν έγγραφα προκειμένου να τα προμηθευτούν αλλοδαποί έναντι χρηματικής αμοιβής.
Πρόκειται για έναν 39χρονο και έναν 47χρονο, ενώ αναζητείται και ένας ομοεθνής συνεργός τους.
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών ότι άτομο Αλβανικής καταγωγής προμηθεύει με πλαστά έγγραφα αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής, Αστυνομικός της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 39χρονο συλληφθέντα και σε προκαθορισμένο ραντεβού του ζήτησε έγγραφο Νόμιμης Διαμονής για το οποίο θα κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, ενώ του παρέδωσε και μία φωτογραφία.
Στη συνέχεια ο 39χρονος συναντήθηκε με τον 47χρονο συνεργό του, από τον οποίο παρέλαβε πλαστή Βεβαίωση Αίτησης, η οποία έφερε την φωτογραφία του ατόμου που νωρίτερα του είχε παραδώσει ο Αστυνομικός. Μετά από συντονισμένες ενέργειες ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Ένα αυτοκίνητο.
• Μία μοτοσικλέτα.
• Το χρηματικό ποσό των -1.260- ευρώ.
• Τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
• Μία σιδερογροθιά.
• Ένα γκλοπ.
• Μία πλαστή Βεβαίωση κατάθεσης Αίτησης για έκδοση Άδειας Διαμονής.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους (εργαστήριο), βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός:
• Σφραγίδων Ελληνικών και Αλλοδαπών κρατικών υπηρεσιών καθώς και Ελληνικών Αστυνομικών Υπηρεσιών.
• Σφραγίδων Ελλήνων και Αλλοδαπών κρατικών λειτουργών καθώς και Ελλήνων Αστυνομικών.
• Δελτίων Αστυνομικών Ταυτοτήτων – Διαβατηρίων.
• Ειδικών Δελτίων Ταυτότητας Ομογενούς.
• Ελληνικών και Αλλοδαπών δελτίων Ικανότητας Οδήγησης.
• Ελληνικών Αδειών Παραμονής.
• Πενήντα δύο (52) μη συμπληρωμένες Βεβαιώσεις για έκδοση Άδειας Διαμονής.
• Ενσήμων της Ελληνικής Αστυνομίας και Αλβανικών Αρχών
• Φωτογραφιών.
• Εργαλείων κατάρτισης πλαστών εγγράφων.
• Φωτοτυπιών Διαβατηρίων.
• Τρείς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Πηγή

Καστοριά: Στην έξοδο ο Αντώνης ΝικολαΪδης!!!


Σε μια δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος η Καστοριά απο ότι δείχνουν οι εξελίξεις θα αποχαιρετήσει τον μέχρι τώρα προπονητή της και έναν απο τους πιο πολύτιμους παίχτες της..Ο λόγος για τον Νικολαίδη και Καλαφάτη που δύσκολα θα συνεχίσουν στην ομάδα..
Στο πάγκο σήμερα χρέη προπονητή εκτέλεσαν ο Γκιάτας και ο Πετσώνης..
Ο λόγος της απομάκρυνσής του προπονητή δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα αλλα απο ότι δείχνουν όλες οι πληροφορίες έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του Καλαφάτη απο την αποστολή της ομάδας.
Ο παίχτης της Καστοριάς χωρίς να ενημερώσει τον προπονητή του, δεν έλαβε μέρος στη προπόνηση της Πέμπτης και ο πρόεδρος της ομάδας Αχιλλέας Σταμούλης -για το λόγο αυτό- ζήτησε απο τον Νικολαίδη να τον αποκλείσει απο την αποστολή.Ο προπονητής ζήτησε απο τον πρόεδρο να είναι λίγο ελαστικός με τον Καλαφάτη αφού η ομάδα τον χρειάζεται όσο πότε.
Ο πρόεδρος αντέδρασε στα λεγόμενα του και έδειξε το δρόμο της εξόδου και στον προπονητή.
Η διαφορά απο την κορυφή κάθε αγωνιστική μεγαλώνει και υποχωρεί συνεχώς στο βαθμολιγικό πίνακα.Σε τρεις αγωνιστικές το 2011 έχει κερδίσει μόλις έναν βαθμό και έχει σκοράρει ένα τέρμα. Να πούμε εδώ οτι στα δύο παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Καλαφάτης η Καστοριά δέχτηκε 4 γκολ ενώ είχε δεχτεί 7 σε 15 αγώνες
Η απόδοση της ομάδας έχει πέσει δραματικά και δεν θυμίζει τίποτα την ομάδα που ήταν πριν τις διακοπές..
Οι εξελίξεις αυτές προβληματίζουν το φίλαθλο κόσμο της ομάδας που και σήμερα ακολούθησε ,σε έναν ακόμα εκτός έδρας αγώνα την ομάδα..

Σε κίνδυνο τα βοοειδή στην Βουλγαρία!

Μία δεύτερη εστία αφθώδους πυρετού εντοπίστηκε σήμερα στη νοτιοανατολική Βουλγαρία, στα σύνορα με την Τουρκία, ανακοίνωσε η εθνική κτηνιατρική υπηρεσία.
"Οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν στο χωριό Ρέζοβο βγήκαν θετικοί", σύμφωνα με ανακοίνωση.
Το υπουργείο Γεωργίας της χώρας είχε ανακοινώσει το Σάββατο ότι σημάδια της ασθένειας είχαν εντοπιστεί σε 90 βοοειδή, σε 70 πρόβατα και σε 30 χοίρους στο Ρέζοβο και ότι οι αρχές προετοιμάζονται για τον άμεσο σφαγιασμό τους μόλις επιβεβαιωθούν τα κρούσματα.
Οι βουλγαρικές κτηνιατρικές υπηρεσίες σφαγίασαν την προηγούμενη εβδομάδα περισσότερα από 500 ζώα -πρόβατα, βόδια και χοίρους- μετά την ανακάλυψη 37 περιπτώσεων αφθώδους πυρετού στο χωριό Κόστι, κοντά στο Ρέζοβο.
Πρόκειται για τις πρώτες περιπτώσεις αφθώδους πυρετού εδώ και 12 χρόνια στη Βουλγαρία, η οποία αναμένει σήμερα την άφιξη ευρωπαίων ειδικών, καθώς έχει σημάνει συναγερμός για το θέμα στις Βρυξέλλες.
Το πρώτο κρούσμα αφθώδους πυρετού είχε εντοπιστεί στις 5 Ιανουαρίου σε ένα αγριογούρουνο που είχε σφαγιαστεί στα τέλη Δεκεμβρίου.
Ο διευθυντής της εθνικής κτηνιατρικής υπηρεσίας της Βουλγαρίας Γιόρνταν Βόινοφ δήλωσε στο κρατικό ραδιόφωνο ότι θα ζητήσει ευρωπαϊκά κονδύλια για την τοποθέτηση συρματοπλέγματος στα βουλγαροτουρκικά σύνορα, ώστε να μην μπορούν να περνούν στη χώρα ζώα από την Τουρκία.
Πηγή: ΑΠΕ

H Άννα Βίσση μοντέλο του Γκοτιέ!

Η Άννα Βίσση λατρεύει τον Γάλλο σχεδιαστή Ζαν-Πολ Γκοτιέ. Τις φετινές γιορτές μάλιστα που συναντήθηκαν προχώρησαν και σε μια συμφωνία-έκπληξη Η Βίσση θα γίνει μούσα της φετινής σεζόν του Γάλλου σχεδιαστή. «Ήρθε η ώρα να δείτε την αγαπημένη μου φίλη, Άννα, μέσα από τα δικά μου μάτια», αποκάλυψε ο ίδιος. «Η Βίσση άλλωστε είναι το απόλυτο θηλυκό, που προκαλεί οποιονδήποτε άνθρωπο να ασχοληθεί μαζί της». Ήδη το επιτελείο έχει πάρει φωτιά αφού η Ελληνίδα σταρ θα έχει μόνο 24 ώρες στη διάθεση της. Θα φορέσει μόνο ρούχα υψηλής ραπτικής τα οποία μάλιστα έχει εμπνευστεί από την ίδια.
Πηγή: gossip-tv

Αγρότης, έχασε την ζωή του...καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του!!!

Ένας 28χρονος αγρότης, έχασε την ζωή του στην Γράμμουσα Λακωνίας, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε, φορτωμένο τσουβάλια με ελιές, ανετράπη λόγω απότομης κλίσης και ολισθηρότητας του δρόμου, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει.
Το αστυνομικό τμήμα Σκάλας ερευνά τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Σέρρες: το πρώτο θύμα από το νέο κύμα γρίπης!!!

Το πρώτο θύμα του νέου κύματος του ιού της γρίπης Η1Ν1 είναι η 53χρονη που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.
Η γυναίκα κατέληξε σήμερα το πρωί μετά από νοσηλεία μιας εβδομάδας στην εντατική με αναπνευστική λοίμωξη λόγω της μόλυνσής της με το επικίνδυνο στέλεχος της εποχικής γρίπης.
Σημειώνεται ότι η γυναίκα δεν είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας που θα την καθιστούσε πιο ευάλωτη στη μόλυνση από τον ιό. Παρόλα αυτά εμφάνισε σε μικρό χρονικό διάστημα επιπλοκές από την ασθένεια που την οδήγησαν στην Εντατική του νοσοκομείου.

Πώς θα είστε σε είκοσι χρόνια;

 Πώς θα είστε σε είκοσι χρόνια; 
 Πώς θα είστε σε είκοσι χρόνια; Αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να το μάθετε
Θέλετε να δείτε πώς θα μοιάζετε σε είκοσι χρόνια;
Το site in20years σας επιτρέπει να το ανακαλύψετε ανεβάζοντας μια φωτογραφία σας που φαίνεται καθαρά το πρόσωπο σας και μετά από λίγο έχετε την απάντηση.
Αρκεί να συμπληρώσετε την ηλικία σας, το φύλο καθώς και αν είστε εθισμένοι σε ουσίες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βλέπετε τον εαυτό σας 20 χρόνια πιο μεγάλο.
Και μπορεί να μην σας ενθουσιάσουν οι παραπάνω ρυτίδες που μπορεί να δείτε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για πρωτοποριακή εφαρμογή.

Αύριο τα νεότερα για το κάπνισμα!!!

Ανακοινώσεις του υπουργείου

Αύριο στις 10 και μισή το πρωί αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα το υπουργείο Υγείας τα νέα μέτρα – τις αλλαγές ουσιαστικά – στον αντικαπνιστικό νόμο.

Κάηκε το σπίτι τους..., μία ημέρα πριν μετακομίσουν σε αυτό!!!


Στάχτη οι κόποι μιας ζωής!

Η Μαρία Διονυσοπούλου, η κόρη, ο γιος και τα δυο εγγόνια της, πέρασαν από την ευτυχία ξανά στη δυστυχία με μια σπίθα, που από τις ενδείξεις που υπάρχουν, δεν άναψε μόνη της, αλλά κάποιος έβαλε το χέρι του.
Στη Μυρτιά Ηλείας, η οικογένεια της κας Διονυσοπούλου έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές. Πριν τρία χρόνια η άλλη κόρη της Μαρίας, στο ίδιο χωριό, είδε και αυτή το σπίτι της να χάνεται μέσα στις φλόγες. Τότε ήταν βραχυκύκλωμα.
Τώρα όλοι κάνουν λόγο για εμπρησμό, αφού βρήκαν κομμένο το συρματόπλεγμα της περίφραξης του σπιτιού και ένα μαδέρι ακουμπισμένο στον τοίχο κάτω από το παράθυρο του μπάνιου.
Όλα τα υπάρχοντά τους, αυτά που είχαν σωθεί από τον περσινό ανεμοστρόβιλο που είχε παρασύρει την προηγούμενη κατοικία τους, τα είχαν ήδη μεταφέρει στο νέο σπίτι. Ρούχα, ψυγείο, οικιακά σκεύη, κρεβάτια, στρώματα, έπιπλα, όλα έγιναν στάχτη, αφού τίποτα δεν γλίτωσε από την πυρκαγιά.
Τώρα η κα Μαρία λέει πως δεν έχει πια άλλο κουράγιο...

ΕΑΥΝ Γρεβενών: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 2011

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση μελών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14-01-2011 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Γρεβενών, η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, όπου κόπηκε και η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα. - Τις εργασίες τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας

ΔΕΣΚΑΤΗ – ΝΕΟΧΩΡΙ 3-1

Εύκολο απόγευμα για τη Δεσκάτη που αγωνίστηκε, εκτός μιας εξαίρεσης, με ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι ετών και επικράτησε άνετα με 3-1 επί του Νεοχωρίου.
Το φιλμ του παιχνιδιού
Στο 8’ ο Λαγιοκαπας διείσδυσε έδωσε τη μπάλα στον Τσικρίκη που πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 1-0.
Στο 25’ ο Τσικρίκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Κόγιος Δ. έπιασε την καρφωτή κεφαλιά η μπάλα τράνταξε το δοκάρι.
Στο 34’ ο Τσικρίκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Καφετζής Ε. στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 42’ μεγάλη ευκαιρία για τη Δεσκάτη όταν ο Ράντζας έδωσε στον Σωτήρη, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο αριστερό και δεξί κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα.
Στο 47’ ο Ράντζας δέχτηκε έξοχη μεταβίβαση από τον Σωτήρη , σούταρε δυνατά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα.
Στο 56’ ο Ράντζας μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε, η κα. Σιούμπουρα έδειξε την άσπρη βούλα.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δρούμπουρας και έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά σε δεξί και αριστερό κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια ο Μπαλάφας μπλόκαρε.
Στο 59’ο Νάννος μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε, η κα. Σιούμπουρα σφύριξε την εσχάτη των ποινών.
Την εκτέλεση ανέλαβε οΛιάκος Α. και μείωσε σε 2-1.
Στο 67’ ο Ράντζας μεταβίβασε στον Κόγιο Κ. και ο 15χρονος παίκτης της Δεσκάτης είδε εκτός θέσης τον τερματοφύλακα και με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ από μακρινή απόσταση διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Στο 85’ ο Καφετζής ελίχθηκε στην περιοχή, δοκίμασε τα πόδια του , ο Κουζούμης πραγματοποίησε έξοχη απόκρουση.

ΔΕΣΚΑΤΗ: Κουζούμης, ΚΟΓΙΟΣ Κ. ΣΩΤΗΡΗΣ, Κακούσιος, Κατης, ΡΑΝΤΖΑΣ, Δρούμπουρας, Κογιος Δ. ΛΑΓΙΟΚΑΠΑΣ, Πιτιλάκος, ΤΣΙΚΡΙΚΗΣ(Κόγιος Κ. ΠΕΤΣΟΥΛΑΣ, Λαγιοκαπας).

ΝΕΟΧΩΡΙ: Μπαλάφας, Ζήσιος, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΝΑΝΝΟΣ, Τσιάμης, Λιάκος, Λιάκος Δ. Ναννος Α. ΚΑΦΕΤΖΗΣ, Καφετζης Ε. Γκόλιας.

Καλή η διαιτησία της κα. Σιούμπουρα και των βοηθών της.

Τέλος από τον Αστέρα ο Βλάχος!


Ψάχνουν για νέο τεχνικό οι Αρκάδες!

Παρελθόν από τον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί ο Βαγγέλης Βλάχος. Η ήττα από την ΑΕΚ ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι της υπομονής της διοίκησης, η οποία ανακοίνωσε το διαζύγιο. Πλέον οι Αρκάδες βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή που θα προσπαθήσει να σώσει την ομάδα.
Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Βαγγέλη Βλάχο τον οποίο ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της σταδιοδρομίας του».
Από τους Αρκάδες αποχωρεί και ο βοηθός του κ. Βλάχου, Νίκος Κοτσοβός, ενώ παραμένει ακόμα άγνωστο ποιός θα βρεθεί στην προπόνηση της Δευτέρας.
Πηγή: sport-fm

90 εγκυμονούσες σε ένα σχολείο!!!

Στο Frayser High School στο Μέμφις 90 μαθήτριες είναι έγκυες ή έχουν κάνει παιδί αυτό το χρόνο. Επί της ουσίας πρόκειται για το 20% των μαθητριών, κάτι που είναι αρκετά περίεργο, αφού το ποσοστό είναι παραπάνω από διπλάσιο του μέσου όρου των ανήλικων κοριτσιών που ισχύει για αυτές τις περιπτώσεις.
Η πραγματικότητα είναι ότι η περιοχή του Μέμφις είναι αρκετά υποβαθμισμένη σε σχέση με άλλες περιοχές. Επιπλέον, σε άλλα σχολεία υπάρχουν μαθήματα ειδικά για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, κάτι που λείπει στο εν λόγω σχολείο. Ωστόσο, επειδή η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη πρόκειται να ενταχθεί στο σχολείο ένα πρόσθετο πρόγραμμα με τίτλο «No Baby». Να δούμε αν θα έχει αποτελέσματα..

Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε στην κοιλιά γυναίκα οδηγό ταξί!!!


Μεροκάματο του τρόμου για γυναίκα οδηγό ταξί, το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Ήταν λίγο μετά τις 18:30, επί της οδού Κουντουριώτη, όταν άγνωστος, προσποιούμενος τον πελάτη, μπήκε στο ταξί και μαχαίρωσε την οδηγό, αφαιρώντας ταυτόχρονα τα χρήματα που είχε πάνω της. Αμέσως μετά, ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μαθητής από τα Τρίκαλα δημοσίευε βίντεο με βασανισμούς ζώων!!!


Φωτογραφίες και βίντεο με άγριους βασανισμούς ζώων, που τα συνόδευε με υβριστικά σχόλια σε βάρος των ζωόφιλων, δημοσίευε στο προφίλ του στο Facebook ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου από τα Τρίκαλα.
Τα ηλεκτρονικά ίχνη του ανήλικου εντοπίστηκαν από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, μετά από συνεργασία με την εταιρεία που διαχειρίζεται το Facebook.
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 17χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος, μέσα στον οποίο υπήρχαν βίντεο και φωτογραφίες με τα συγκεκριμένα κατοικίδια που υπέστησαν το βασανισμό.
Το χρονικό διάστημα που βρίσκονταν σε δημόσια θέα τα παραπάνω βίντεο των βασανισμών, χρήστες του ίντερνετ, αλλά και εκπρόσωποι από συλλόγους ζωόφιλων, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, απέστειλαν πλήθος επιστολών διαμαρτυρίας, μέσω e-mails, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, με τις οποίες εξέφραζαν τον αποτροπιασμό τους για τις πράξεις και ζητούσαν τον εντοπισμό και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.
Εναντίον του 17χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και εστάλη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του στο Facebook!!!


Η ιστορία αγάπης ενός Έλληνα αστυνομικού με συνάδελφό του από τη Σερβία!

Μια καλοκαιρινή φωτογραφία από τη Λευκάδα ήταν η αφορμή να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας που «εξαφάνισε» τα 1.100 χλμ. που χωρίζουν την Αθήνα από το Βελιγράδι και ένωσε έναν Έλληνα αστυνομικό και μια συνάδελφό του από το Βελιγράδι.
«Περίμενα κάθε βράδυ να τελειώσω από τη βάρδιά μου και να πάω σπίτι μου για να μπω στο Facebook» λέει στην εφημερίδα Espresso ο Διαμαντής.
«Το πρώτο βήμα έγινε από τη Νατάσσα. Είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα και είχε κάποιες φωτογραφίες από τη Λευκάδα. Έτυχε να έχω και εγώ κάποιες ίδιες φωτογραφίες με τα ίδια ακριβώς τοπία. Οι φωτογραφίες αυτές ήταν η βάση πάνω στην οποία κτίστηκε η πρώτη μας διαδικτυακή επαφή».
Η πρώτη τους online επαφή έγινε το περασμένο καλοκαίρι, και επί τρεις μήνες συνομιλούσαν καθημερινά.
Ο έρωτας που άναψε στις καρδιές τους μηδένιζε καθημερινά τα χιλιόμετρα που τους χώριζαν.
«Ένα βράδυ, αφού είπαμε καληνύχτα, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να τη γνωρίσω από κοντά. Το επόμενο πρωί έφυγα για Βελιγράδι» λέει ο Έλληνας αστυνομικός ενώ προσθέτει πως την πρώτη φορά που την είδε του κόπηκε η ανάσα.
Η Νατάσσα ανταποκρίθηκε στα αισθήματά του και λίγους μήνες αργότερα ήρθε και η πρόταση γάμου. Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης στο Βελιγράδι μέσα στο τρέχον έτος.

ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΠΑΝΩΜΗΣ 86-79



Τη δεύτερη νίκη του στη φετινή αγωνιστική περίοδο πέτυχε η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα ,σε ένα κατάμεστο Κλειστό των Γρεβενών, επικρατώντας 86- 79 της ομάδας της Επανωμής. Είναι η δεύτερη σερί νίκη με τον Πέτρου Μουρουζίδη στον... πάγκο της ομάδας. Οι διαιτητές για μία ακόμη φορά τα "θαλάσσωσαν" αφού δεν σφύριζαν οφθαλμοφανείς παραβάσεις των παικτών της αντίπαλης ομάδας. Ελπίζουμε σε επόμενο παιχνίδι και οι διαιτητές να είναι εντός...
ΑΕΤΟΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ - ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 5-0 (2-0)

Α΄ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
13η αγωνιστική

Κυριακή: 15-01-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΝΙΔΗΣ

Διαιτησία: Χαραλαμπίδης, Βλαχάκης, Ράτζας (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)
  
Ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου στα εγκαίνια του νέου πανέμορφου γηπέδου της Κνίδης ανάμεσα στα  Γρεβενά Αεράτα και τον ΄Αρη Καρπερού. ΄Ανετη επικράτηση για την ομάδα του Νίκου Μπαλοδήμου στην αυλαία του α΄γύρου και ταυτόχρονη διατήρηση του αήττητου για 13 αγωνιστικές.

Νεκρό στο κρεβατάκι του βρέφος 5 μηνών!


Σοκ προκάλεσε στο προσωπικό του νοσοκομείου!

Βρέφος 5 μηνών βρέθηκε νεκρό στο κρεβατάκι του και μεταφέρθηκε από τους γονείς του στα επείγοντα περιστατικά του πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατος του μωρού προήλθε από εισρόφηση τροφής.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η μητέρα του μωρού, που είναι μικρότερη των 14 χρονών, παλαιότερα είχε παραμείνει στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου, προκειμένου να της υποδείξει το προσωπικό, πώς να ταΐζει και να φροντίζει το βρέφος.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Νίκος Ραπτόπουλος, ανέφερε ότι οι γάμοι και η τεκνοποίηση σε μικρές ηλικίες, πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι οι γονείς είναι ακόμη παιδιά, μπορούν κατά περιπτώσεις, να επιφέρουν το πλέον μοιραίο γεγονός για τις αθώες αυτές ψυχές.

Τραγωδία σε ζωολογικό κήπο!!!

Ελέφαντας επιτέθηκε σε εκπαιδεύτρια!

Τραγικό θάνατο βρήκε εκπαιδεύτρια σε ζωολογικό κήπο στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ελέφαντας βάρους 3,5 τόνων την συνέθλιψε πάνω σε έναν τοίχο.
Η Στέφανι Τζέιμς βρήκε τον θάνατο κατά τη διάρκεια ασκήσεων ρουτίνας και σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε από εσωτερικά τραύματα.
Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να τιμωρήσουν το ζώο με κανέναν απολύτως τρόπο.

Κορίτσια βασάνισαν ανελέητα 17χρονη!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ η φωτογραφία είναι σοκαριστική!

Έσβησαν τσιγάρα στο πρόσωπό της, της έριξαν χημικά στα μάτια, την πάτησαν με τα παπούτσια στο κεφάλι και την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη.
Η 17χρονη κοπέλα από τη Βρετανία, που βλέπετε στη φωτογραφία, έπεσε θύμα αδίστακτης συμμορίας κοριτσιών και τώρα, προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της.
Η κατά ένα χρόνο μικρότερη αρχηγός της συμμορίας Σαμπρίνα Μπάρμπερ βασάνιζε τη Ναόμι Μόρισον για 90 ολόκληρα λεπτά. Περιγράφοντας την επίθεση που δέχτηκε, η 17χρονη είπε χαρακτηριστικά ότι τα μέλη της συμμορίας την πατούσαν στο πρόσωπο, απειλώντας ότι θα την σκοτώσουν, ενώ τα σημάδια από τα παπούτσια τους είναι ακόμα ορατά.
Η σοκαριστική φωτογραφία της κοπέλας μετά την επίθεση δημοσιεύτηκε έπειτα από έγκριση του ίδιου του θύματος γιατί πιστεύει ότι θα πρέπει να τη δουν όλοι οι γονείς για να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τους κινδύνους.
Η κοπέλα της συμμορίας καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης και ο δικαστής που εξέτασε την υπόθεση ανέφερε πως ήταν η πρώτη φορά που είδε τέτοια βιαιότητα σε παιδί τόσο μικρής ηλικίας.

Συγχαρητήρια Μαρινάκη σε Μήτρογλου!!!


  Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να μην χωρούσε στον φετινό Ολυμπιακό και να δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» τον θεωρούν σπουδαίο περιουσιακό στοιχείο και παρακολούθησαν την εμφάνιση του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Έτσι ο πρωταγωνιστή του ιστορικού διπλού του Πανιωνίου δέχτηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης τηλεφώνημα από τον Γιάννη Μώραλη ο οποίος του μετέφερε τα θερμά συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη για την εμφάνιση του.

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - Π. Ν. ΠΟΝΤΙΝΗΣ 3 - 5 (2-5)

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 - 1 - 2011
ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
Απογοήτευση επικρατεί στο συγκρότημα του Σάκη Ανδρεόπουλου, καθώς η Α.Ε.Π. στραβοπάτησε στην τελευταία αγωνιστική του...

ΛΟΤΤΟ: Κλήρωση & διαλογή


Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ είναι οι: 6, 13, 18, 24, 37, 48
Bonus: 7

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΕΡΔΗ
6αρια              -                    ΤΖΑΚ-ΠΟΤ
5+1                 0                    50.000
5αρια              35                  1.500,00
4αρια            1.443                30
3αρια             22.547            1,5

ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση & διαλογή


Οι τυχεροί αριθμοί του ΤΖΟΚΕΡ είναι οι: 
3, 4, 18, 27, 34
ΤΖΟΚΕΡ: 6

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΕΡΔΗ
5+1                         1            4.500.000,00
5                              2              158.439,18
4+1                         97              2.500
4                            1.760           50
3+1                        3.064          50
3                            54.789         2
2+1                      35.000          2
1+1                      136.908      1,5

Ο καιρός σήμερα


Ισχυροί άνεμοι και βροχές!!!

Ενισχυμένους ανέμους στο Αιγαίο, με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και παροδικές βροχές στη Κρήτη περιμένουμε σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 13 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στα νοτιοδυτικά τμήματα θυελλώδεις 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά. Στο Ιόνιο θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Λίγες νεφώσεις αυξημένες το πρωί στα βόρεια του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι θα βόρειοι – βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και το πρωί στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις..
Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με βαθμιαία εξασθένηση.