ΣΙΝΕ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007

Αυτή είναι η επίμαχη αναφορά στα περιβόητα Intelligence Reports τα οποία βρέθηκαν στο αρχείο του καθάρματος. Όπως βλέπετε το κείμενο, αναφέρεται ως “επιστολή που έλαβαν δεξιά υψηλόβαθμα στελέχη”, μετά την αναγγελία των πρόωρων εκλογών…
Πέραν από οποιεσδήποτε φτηνές δικαιολογίες, το κατάπτυστο αυτό

Γιατί ο Έλληνας θα αντέξει την οικονομική κρίση...Δείτε το video

Γιατί όποιος έχει μεγαλώσει στις ελληνικές φτωχογειτονιές ξέρει από δυσκολίες.
Γιατί όποιος έχει πάει στον ελληνικό στρατό ξέρει από κακουχίες.
Γιατί όποιος έχει πάει σε ελληνικά Πανεπιστήμια/ ΤΕΙ ξέρει από πείνα.
Γιατί εμείς μιλάμε με τους συγγενείς μας και μετά τα 18 και ξέρουμε πως κάποιοι δικοί μας άντεξαν την κατοχή.
Γιατί εμείς αντέξαμε το ελληνικό δημόσιο και τους έλληνες υπουργούς και βουλευτές, δεν θα κωλόσουμε στους Γερμανούς!
Και στην τελική, αν δούμε ότι δεν μπορούμε, πριν πεθάνουμε θα κάνουμε έναν εμφύλιο πόλεμο και θα τα ριμάξουμε όλα! Την χώρα όμως δεν θα την αφήσουμε σε άλλα χέρια!
Εσύ όμως αΔΕΡΦΕ Ευρωπαίε, όταν εγώ ο δούλος σου εξαφανιστώ, όταν οι έλληνες μετανάστες σου γυρίσουν την πλάτη και όταν... σταματήσω να έχω λεφτά για να αγοράζω τα προϊόντα σου και να στηρίζω την οικονομία σου... Όταν χρεοκοπήσω και διαγραφούν όλα τα χρέη μου προς τις χώρες σου. Όταν σταματήσω να πιστεύω αυτά που μου πλασάρουν τα ΜΜΕ για Τούρκους και εναέριους χώρους και σταματήσω να αγοράζω με το τσουβάλι τα όπλα σου για να παίρνεις μίζες εσύ και οι 300 δικοί μου ΚΟΠΡΙΤΕΣ. Τότε αΔΕΡΦΕ μου Ευρωπαίε εσύ τι θα κάνεις; Πως θα ζήσεις; Ίσως να τρελαθείς όπως ο Μέγας Ναπολέοντας ή ίσως να αυτοκτονήσεις όπως ο Αδόλφος Χίτλερ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μερικές χιλιάδες χρόνια από σήμερα, κανείς δεν θα ψάχνει τόν τάφο σου όπως του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ Μεγάλου Αλεξάνδρου. Γιατί αυτά που έκανα εγώ τότε, εσύ τα διδάσκεσαι στο σχολείο σου τώρα. Και αυτά που κάνω τώρα, εγώ ο "ακατανόητος Έλληνας που δεν μπορεί να μπει σε καλούπια και είναι τόσο απρόβλεπτος", εσύ δεν θα τα κάνεις ΠΟΤΕ! Όσες φορές και να έρθεις στην Ελλάδα διακοπές, όσο και να ξεσαλώσεις και να κάνεις όλα αυτά που δεν μπορείς να κάνεις στην χώρα σου (εξαιτίας φόβου απέναντι στους νόμους και όχι λόγω παιδείας) ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ.
Και να θυμάσαι αΔΕΡΦΕ μου Ευρωπαίε. Σε περιμένω το καλοκαίρι να σου πουλήσω το souvlaki 5 ευρώ και τον mousaka 100! Γιατί, δεν ξέρω αν το έμαθες αλλά οι φόροι αυξήθηκαν!
Είμαστε χειρότεροι και από τις κατσαρίδες! Εμείς δεν πεθαίνουμε ούτε με παντόφλα! Σου παίρνουμε την παντόφλα και σε κυνηγάμε!
Υ.Γ Και κάτι τελευταίο Αδερφέ μου. Έχεις προσπαθήσει πολύ να με κάνεις ρατσιστή αλλά ακόμα αντιστέκομαι. Εγώ δεν θα χτίσω κανένα φράχτη και δεν θα τα βάλω με κανένα μετανάστη. Αυτός γεννήθηκε φτωχός και μεγάλωσε πεινασμένος. Εγώ τον ΝΙΩΘΩ. Θα του δώσω ένα πιάτο φαί και ένα ρούχο να φορέσει. Και να ξέρεις ότι αύριο μεθαύριο θα φύγει από εμένα και θα έρθει σε εσένα. Όχι γιατί είσαι καλύτερος αλλά γιατί σε εσένα θα βρει μια δουλειά για να ζήσει. Η ζωή κάνει κύκλους και σύντομα θα τρακάρεις με τα προβλήματα που εσύ δημιούργησες…
Φιλικά από έναν Έλληνα που σου προτίνει να προσέχεις τον κώλο σου από εδώ και πέρα…
Δείτε το video:

Kροκόδειλος έφαγε κινητό το οποίο χτυπά στο στομάχι του!

Κροκόδειλος σε ζωολογικό κήπο της Ουκρανίας έφαγε κινητό γυναίκας επισκέπτη που πήγε να τον φωτογραφίσει. Η γυναίκα ενημέρωσε τους υπευθύνους του ζωολογικού κήπου οι οποίοι δεν την πίστεψαν. Όμως ξαφνικά άρχισε να χτυπά το τηλέφωνο της γυναίκας από το... στομάχι του κροκόδειλο. Τώρα ο κροκόδειλος έχει πάψει να τρώει και οι υπεύθυνοι λένε ότι αν συνεχίσει αυτή η κατάσταση θα πρέπει να του κάνουν εγχείριση. 

Τι κοιτούν οι Αυστραλές σε έναν άνδρα????

...ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ
Οι γυναίκες της Αυστραλίας θέλουν να δουλεύουν λιγότερο και να παντρευτούν άντρα με «γερό» πορτοφόλι. Σ’ αυτά τα συμπεράσματα κατέληξαν δύο μελέτες που διεξήχθησανπρόσφατα η μία από το Ινστιτούτο Οικογενειακών Μελετών της χώρας και η άλλη από το London School of Economics.
Στην μελέτη του Ινστιτούτου Οικογενειακών Μελετών έλαβαν μέρος περισσότερες από 10,000 γυναίκες. Η έρευνα αυτή αποκαλύπτει ότι μόνο ένα 15% των μητέρων που έλαβαν μέρος είχαν την οικονομική δυνατότητα να αφήσουν την δουλειά τους προκειμένου να αφοσιωθούν στην ανατροφή των παιδιών.
Τα 2/3 των γυναικών που είχαν παιδιά ηλικίας 4-8 χρόνων και εργάζονταν, ανέφεραν ότι το εβδομαδιαίο ωράριό τους ήταν 20 έως 30 ώρες και δήλωσαν ότι αν η οικονομική τους κατάσταση τους το επέτρεπε και αν ο σύζυγος τους κέρδιζε αρκετά χρήματα για να ζουν άνετα, θα προτιμούσαν να μείνουν σπίτι και θα επέλεγαν τον ρόλο της μητέρας και της συζύγου αποκλειστικά.
Στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες αυτές ανέφεραν ότι νοιώθουν ενοχές γιατί πολλές φορές πιστεύουν ότι δεν καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους ως μητέρες.
Την ίδια στιγμή μια ακόμα βρετανική μελέτη στην οποία έλαβαν μέρος 922 γυναίκες από την Βρετανία, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία αποκαλύπτει ότι το «γερό» πορτοφόλι του συζύγου παραμένει ακόμα και σήμερα μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση… γάμου.

Η νέα αυτή μελέτη του London School of Economics δείχνει πως την δεκαετία του 1990 το 40% των γυναικών που παντρεύτηκαν επέλεξαν πλούσιο σύζυγο ενώ στην δεκαετία του 1940 το ανάλογο ποσοστό κυμαινόταν μόλις στο 20%.
Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, η πλειοψηφία των γυναικών που έλαβαν μέρος συνεχίζουν να θέλουν από την ζωή τους το ίδιο ακριβώς πράγμα που επιζητούσαν οι προηγούμενες γενιές δηλαδή έναν πλούσιο σύζυγο!

Τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Κάσιο θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ!!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 25άχρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Κάσιο Αλεσάντρο Ντε Σόουζα, βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας για Σπορ».
Μετά την πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Ισπανού αμυντικού μέσου Μίτσελ, η «Ένωση» προσπαθεί να κλείσει μία ακόμη «τρύπα» στο ρόστερ της και ο Κάσιο αποτελεί μια αρκετά καλή περίπτωση και μάλιστα έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβρη από την Φλουμινένσε. Στο εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλιίας μετράει 14 συμμετοχές (12 την πρώτη χρονιά και 2 μόλις την επόμενη) ώσπου έμεινε ελεύθερος τον περασμένο μήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ένωση» ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εγκρίνει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εξελίξεις αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Ο Κάσιο ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γκρέμιο και έχει παίξει στις Γιουβεντούτε και Αβάι πριν μετακομίσει το 2009 στην Φλουμινένσε. Αυτή τη στιγμή ανήκει στο δυναμικό της Ντερπορτίβο Μπραζίλ, ομάδα που δημιουργήθηκε το 2005 από εταιρεία μάνατζερ για να αγωνίζονται όσοι παίκτες αυτής της εταιρείας αναζητούν συμβόλαιο και στην ουσία μιλάμε για ελεύθερο παίκτη.

Η πρώτη συνάντηση του ΔΣ του Πυρσού με τον Δήμαρχο Γρεβενών...

Ο Πρώην Πρόεδρος του
Πυρσού Δημήτρης Παπαϊωάννου
Αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του νέου ΔΣ της ομάδας του ΦΑΣ Πυρσού Γρεβενών με τον νέο Δήμαρχο κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη. Η συνάντηση θα γίνει στο γραφείο του Δημάρχου στις... 11:00 πμ και θα συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν στην ομάδα των Γρεβενών. 
Πηγή

Έκρηξη με 35 νεκρούς σε αεροδρόμιο της Μόσχας! (video)

 1η Δημοσίευση 4:54 μμ.
Αιματηρή επίθεση αυτοκτονίας με απολογισμό τουλάχιστον 35 νεκρούς και 130 τραυματίεςμεγαλύτερο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας και για το πιο πολυσύχναστο. σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας τη Δευτέρα. Πρόκειται για το
Πληροφορίες από ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι καμικάζι αυτοκτονίας, με 7 κιλά εκρηκτικής ύλης TNT ανατινάχθηκε στην αίθουσα διεθνών αφίξεων
Η υπεύθυνη της επιτροπής έρευνας δήλωσε: "Η έκρηξη σημειώθηκε στη ζώνη παράδοσης αποσκευών της αίθουσας αφίξεων διεθνών πτήσεων".
Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, έχει βρεθεί το κεφάλι του δράστη. Από αστυνομική πηγή έγινε γνωστό ότι στο χώρο όπου σημειώθηκε η έκρηξη βρέθηκε το κεφάλι άνδρα "αραβικής εμφάνισης", ηλικίας 30-35 ετών. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για την ταυτότητα του.
Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης είχαν μεταδώσει ότι οι αρχές πίστευαν πως ο βομβιστής προερχόταν από την περιοχή του βόρειου Καυκάσου
Μετά την έκρηξη επικράτησε χάος και πανικός. Εργαζόμενοι στο αεροδρόμιο γκρέμισαν έναν τοίχο κοντά στην αίθουσα παραλαβής αποσκευών, προκειμένου να μπορέσουν οι επιβάτες να εγκαταλείψουν το κτίριο. Στις εικόνες που μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης διακρίνεται καπνός να βγαίνει από την αίθουσα και άνθρωποι να βγαίνουν τρέχοντας από τις εξόδους κινδύνου του αεροδρομίου.

«Εκανε νέο ρεκόρ γκίνες με 8 τρίποντα από το κέντρο σε ένα λεπτό…» (video)

«Ως μπασκετμπολίστας, ο Eric Valentin είναι αυτό που λέμε… «πουθενάς»: Πλέι μέικερ στο κολέγιο Green Bay του Wisconsin, τρέχα γύρευε δηλαδή… Αποφάσισε όμως να γίνει παγκοσμίως γνωστός, ως ο παίκτης που θα ευστοχήσει στα περισσότερα σουτ από το κέντρο του γηπέδου.
Το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ του, από το Φεβρουάριο του 2010, ήταν έξι εύστοχα σουτ μέσα στον καθορισμένο χρόνο του ενός λεπτού. Αυτή τη φορά όμως ο στόχος του ήταν να βάλει τουλάχιστον οκτώ τρίποντα, ώστε να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ στην συγκεκριμένη δοκιμασία.
Το εγχείρημά του δεν ήταν εύκολο και συνοδεύτηκε από αρκετά airball, αλλά ο ίδιος είχε αυτοπεποίθηση, έβαλε ως μουσική υπόκρουση το θρυλικό «Gonna Fly Now» από την ταινία «Rocky» και τελικά δικαιώθηκε, ακριβώς την ώρα που ακουγόταν η κόρνα. Άξιος…»

Η αφιέρωση του Αχιλλέα Μπέου στον Αδαμίδη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Μεταγραφές ΠΑΟΚ 2011: Ενδιαφέρεται για Bernard Mendy ο «Δικέφαλος» (video)

Η μεταγραφολογία συνεχίζεται στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την «L’Equipe» ο Bernard Mendy φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου». Δείτε παρακάτω video με highlights από την καριέρα του Γάλλου άσου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’Equipe», ο Bernard Mendy ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την Hull City και έκτοτε δεν έχει βρει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» είναι διστακτικοί, όσον αφορά την απόκτησή του. Πάντως, οι οικονομικές απαιτήσεις του Γάλλου είναι προσιτές για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ.
Ο Mendy έκανε καριέρα κυρίως με την φανέλα της Paris Saint-Germain, ενώ έχει χριστεί και διεθνής τέσσερις φορές με τους «Les Bleus».
Video: Ο Bernard Mendy σε δράση στο youtube
Ο Bernard Mendy με αριθμούς:

 
1998-2000: Caen 34 συμμετοχές 2 γκολ
2000-2008: Paris Saint-Germain 179 συμμετοχές 1 γκολ
2002-2003: Bolton Wanderers 21 συμμετοχές
2008-2010: Hull City 49 συμμετοχές 2 γκολ

Η συνέντευξη τύπου του Προέδρου του Α.Γ.Σ Καστοριάς!!!

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρόεδρος της ομάδος μας. Ξεκινώντας την τοποθέτηση του αφού καλωσόρισε τους Δημοσιογράφους των ΜΜΕ αλλά και αρκετούς φιλάθλους της Καστοριάς που παραβρέθηκαν στην συνέντευξη’
Η τοποθέτηση ενημέρωση του προέδρου αφορούσε τους στόχους που είχε και έχει η διοίκηση του.
Αναφέρθηκε ότι όταν ανέλαβαν την ομάδα πήραν πάρα πολλές υποσχέσεις από φορείς όπως Νομαρχία, Δήμο και άλλους και μέχρι τώρα καμία υπόσχεση δεν έγινε πραγματικότητα, Καθώς ότι πολλοί επιχειρηματικοί κλάδοι αλλά και επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν (εκτός τριών τεσσάρων περιπτώσεων) δεν βοήθησαν οικονομικά.
Το μπάτζετ για όλη τη χρονιά θα αγγίξει τις 200.000 ευρώ και μόνο τα έξοδα των διαιτητών φεύγουν εκτός, το υπόλοιπο ποσό μένει εδώ και μοιράζεται σε ποδοσφαιριστές προπονητές, φαρμακεία ρουχισμό

Ξεφορτωθείτε την πρώην σας στο Facebook....παραμένοντας όμως φίλοι!!!

Χωρίσατε, δεν τη διαγράψατε αλλά δε θέλετε και να τη βλέπετε να σέρνεται στο facebook με ποσταρίσματα αναρτήσεις καψουροτράγουδα και κλαψουρίσματα; Εχουμε τη λύση!
Προς το παρόν, το Facebook επιτρέπει κάτι τέτοιο μόνο εφόσον είχατε δηλώσει ότι ήσασταν σε σχέση (και μετά ότι χωρίσατε). Τι γίνεται όμως, όταν η σχέση δεν ήταν και γραπτά δηλωμένη (όπως ίσως συμβαίνει τις περισσότερες φορές);
To “Eternal Sunshine” είναι μια επέκταση για τον Chrome που, εμπνευσμένο από τη γνωστή ταινία “Eternal Sunshine of the Spotless Mind” (Η Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού) «σβήνει» τον/την πρώην σας από κάθε γωνιά του Facebook: από τη ροή ειδήσεων, το προφίλ, τις νέες εικόνες, τα προτεινόμενα φωτογραφικά άλμπουμ, ακόμη και από το chat. Κι όλα αυτά, χωρίς την αμετάκλητη κίνηση της διαγραφής του από φίλο.
Οι οδηγίες είναι απλές:
Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Eternal Sunshine.
Επισκεφτείτε (για τελευταία φορά) το προφίλ της / του πρώην σας και αντιγράψτε το ID από τη διεύθυνσή της / του. Είναι το όνομα ή νούμερο στο τέλος του URL του προφίλ όπως δείχνει η εικόνα.
Επικολλήστε το ID στο Eternal Sunshine και πατήστε enter.
Τόσο απλά.
Και αν ποτέ θελήσετε να δείτε …πόσο υποφέρει μακριά σας, μπορείτε πάντα να επισκεφτείτε το προφίλ της / του μέσω της αναζήτησης.

Αυτοκτόνησε στρατιωτικός στην Καστοριά!!!



Απαγχονισμένος, μέσα στο σπίτι του, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το απόγευμα, ένας 37χρονος στρατιωτικός στην Καστοριά.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ενώ είχαν ετοιμαστεί να φύγουν σε επίσκεψη, είπε στην οικογένεια του, ενώ βρίσκονταν..
μέσα στο όχημα του ” θα ανέβω να πάρω κάτι από το σπίτι”. Μετά από αρκετή ώρα η σύζυγός του ανέβηκε στην οικία τους για να δει τι συμβαίνει. Έρευνα για τα αιτία που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καστοριάς.
Πηγή
  http://miva-rate.blogspot.com

Γαλατινή - Πυρσός 3-4 (2-3)

 ΚΥΡΙΑΚΗ 23-1-2011
ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ

Ματσάρα στην Γαλατινή, με τον Πυρσό να επικρατεί των γηπεδούχων με σκορ 4-3, σε έναν βαρύ και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Ματς για γερά νεύρα, με ένταση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και μάχες σώμα με σώμα έδωσαν οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Ο Πυρσός αν και προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ με 0-3, ισοφαρίστηκε από την τοπική ομάδα σε 3-3 και κατάφερε να πάρει τη νίκη στο 61' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ηλία Δούμα.
Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Τζιώρας (5'), Ευαγγελόπουλος (17') και Δούμας (34', 61' πεν.).
Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Καρανάσιος (34'), Μπλιάγκος (40') και Παπαρίζος (48').

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ 
α' ημίχρονο
5' πάσα του Γεωργίου στον Τζιώρα, το σουτ καλό στα δίχτυα του Ζιώγα 0-1.
12'  καλό σουτ του Τσιούκρα, απέκρουσε σε κόρνερ ο Ρώσσης.
15' πάσα του Παπαρίζου στον Τσιούκρα, το πλασέ άουτ.
17' απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελόπουλου, η μπάλα στα δίχτυα του Ζιώγα για δεύτερη φορά 0-2.
29' πάσα του Ευαγγελόπουλου στον Γεωργίου που κινήθηκε από δεξιά, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, έβγαλε άψογη πάσα στον Δούμα και με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3.
30' μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπλιάγκος, όταν από καλή θέση πλάσαρε άουτ.
34' ασθενής απόκρουση των αμυντικών του Πυρσού, η μπάλα από το σουτ του Καρανάσιου στα δίχτυα του Ρώσση 1-3.
40' σέντρα του Γκαραγκούνη στην περιοχή του Πυρσού, ο Μπλιάγκος με πλασέ μείωσε σε 2-3.
β' ημίχρονο
48' η Γαλατινή αιφνιδίασε με το ξεκίνημα του β' μέρους τον Πυρσό, όταν στην πρώτη της επίσκεψη στην περιοχή, ο Παπαρίζος με ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε σε 3-3.
56' πολύ καλό σουτ του Ρότσιου, με υπερένταση ο Ρώσσης έβγαλε την μπάλα σε κόρνερ.
57' πλασέ του Γεωργίου, μπλόκαρε ο Ζιώγας.
58' σουτ βολίδα του Τσιούκρα, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Ρώσση.
60' πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργίου.
61' εκτέλεση του πέναλτι με τον Δούμα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα 3-4.
74' πλασέ του Γεωργίου πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τελικό αποτέλεσμα 3-4.
Πολύ καλή η διαιτησία των: Αναστασίου, Ματζάνα, Κομισοπούλου (Λάρισας).
ΓΑΛΑΤΙΝΗ:(Μ. Σαμαράς) Ζιώγας Ι., Καρανάσιος (72' Ζιώγας Θ.), Κιουλτζής (66' Μανώλης), Μαντζώλας, Τσιόρκας, Ρότσιος, Γκαραγκούνης, Τσούκρας, Μπλιάγκος, Ηλίας, (77' Παπαιωάννου) Παπαρίζος.

ΠΥΡΣΟΣ:(Ι. Σαμαράς) Ρώσσης, Δελήμπασης, Ευαγγελόπουλος, Χερίδης (59' Μπόλλος), Αλεξανδρής, Σερέτης (43' Παπανικολάου, 86' Μακρής), Γεωργίου, Αλεξανδρίδης, Τζιώρας, Δούμας, Ελευθερίου.
















Κρούσμα μηνιγγίτιδας στα Τρίκαλα!!!

Μεταφέρθηκε στη Λάρισα ο 19χρονος!
Τρεις ημέρες παρουσίαζε υψηλό πυρετό ένας 19χρονος στα Τρίκαλα και χθες το μεσημέρι μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα.
Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον 19χρονο και παράλληλα αποφάσισαν τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Ο 19χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Πηγή: trikalanews.gr

23 οι νεκροί στο αεροδρόμιο της Μόσχας!!! Η έκρηξη αποδίδεται σε πιθανή επίθεση αυτοκτονίας.

TΩΡΑ:
Τα κρατικά μέσα αναφέρουν ότι οι νεκροί ανέρχονται σε 23 και οι τραυματίες στους 130.Το αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο είναι το μεγαλύτερο και πιο πολυσύχναστο στη ρωσική πρωτεύουσα, Μόσχα και βρίσκεται 40 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου της πόλης...
...Η αστυνομία της Μόσχας έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού και πραγματοποιεί ελέγχους στο δίκτυο μετρό της πρωτεύουσας, καθώς και σε άλλα σημεία με μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, καθώς φαίνεται να υπάρχουν εκτιμήσεις και για νέες επιθέσεις.
H έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα ώρα Μόσχας (4.00 μ.μ. ώρα Ελλάδας).

Εγκαινιάζεται η κάρτα του πολίτη!!!


Στις αρχές Μαρτίου θα εγκαινιαστεί η ηλεκτρονική κάρτα αποδείξεων η οποία θα είναι υποχρεωτική για  όλους από το 2012  και  θα χρησιμοποιείται σε όλες τις συναλλαγές.
Θα έχει μέγεθος πιστωτικής και θα "προδίδει" κάθε συναλλαγή μας με νοσοκομεία, επιχειρήσεις και ιδιώτες.Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", στην παγίδα της φοροκάρτας θα πέσουν τόσο οι επιχειρήσεις όσο και οι ιδιώτες καθώς με τη χρήση της θα ενημερώνεται άμεσα το Υπουργείο Οικονομικών για τον τζίρο και το Φ.Π.Α, που θα πρέπει να πληρώσουν ενώ ταυτόχρονα θα ελέγχονται άμεσα και οι δαπάνες ενός φορολογούμενου.   Στόχος είναι να ξεφορτοθούμε όλον αυτόν τον όγκο αποδείξεων που λαμβάνουμε με τις αγορές μας, ενώ η χρήση της θα οδηγεί σε μπόνους έκπτωσης φόρου.

Ι.Χ σπέρνει το θάνατο στην Αλεξανδρούπολη

Ι.Χ έσπειρε το θάνατο στην Αλεξανδρούπολη, στην Εγνατία Οδό. Οδηγός αυτοκινήτου έπεσε στο πίσω μέρος άλλου Ι.Χ, το οποίο εκείνη τη στιγμή έσπρωχναν τέσσερα άτομα, καθώς το όχημα είχε ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης. Από τη θανάσιμη σύγκρουση, δύο από τα τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δύο τραυματίστηκαν. Το ίδιο όχημα στη συνέχεια συγκρούστηκε και με άλλο αυτοκίνητο τραυματίζοντας δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από την Τροχαία.

VIDEO: Ο γάτος που προφητεύει τον θάνατο!!!

Μην συναντήσεις τη συγκεκριμένη γάτα στο δρόμο σου, γιατί δεν θα είναι για καλό!
Ο λόγος για τον γάτο Όσκαρ, ο οποίος διαθέτει μια πολύ παράξενη ικανότητα: προαισθάνεται ποιος ασθενής πρόκειται να αφήσει την τελευταία του πνοή!
Ο Dr. David Dosa , γηρίατρος και επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Brown, συγκέντρωσε όλα τα πρακτικά του αρχείου του κέντρου αποκατάστασης Rhode Island, στο οποίο κατοικεί ο "μελλοντολόγος" γάτος. Έκπληκτος ανακάλυψε πως ο μικρός φίλος τους πολλές φορές αμφισβήτησε τις γνωματεύσεις του ιατρικού προσωπικού για το ποιά άτομα θα μετοικούσαν στον ουρανό.
Όσκαρ: ο γάτος με την "έκτη αίσθηση"!
Ο Όσκαρ ( στη φωτογραφία) σήμερα είναι πέντε ετών. Δεν θεωρείται ιδιαίτερα κοινωνικός. Απεχθάνεται τα χάδια και θέλει το δικό του χώρο. Όταν βρέθηκε στην πόρτα του γηροκομείου, ήταν ένα μικρό απροστάτευτο μωρό. Δεν μπορούσε κανένας να του αντισταθεί. Οι εργαζόμενοι τον έβαλαν μέσα στο κτήριο και από τότε αυτό έγινε το σπίτι του!
Ο γιατρός, ο οποίος ζει σε καθημερινό επίπεδο αυτό το σπάνιο φαινόμενο, θεωρεί πως δεν είναι τυχαία η ύπαρξη του ζώου στο συγκεκριμένο μέρος. Αυτό τον οδήγησε στην συγγραφή βιβλίου στο οποίο περιγράφει όλα όσα έχει δει με τα ίδια του τα μάτια να συμβαίνουν ανάμεσα στον Όσκαρ και τους μελλοθάνατους.
Το ζωντανό με την "ιδιάιτερη ικανότητα", ξοδεύει τις μέρες του περιπλανώμενος από το ένα δωμάτιο στο άλλο. Σπάνια κάθεται με τους αρρώστους, εκτός εάν αυτοί είναι ετοιμοθάνατοι. Εάν κάποιος προσπαθήσει να αποτρέψει την είσοδό του, θα κάνει τα πάντα για να τρυπώσει και να αποχαιρετήσει τον άτυχο!
O Όσκαρ αποφασίζει ποιόν ασθενή θα επισκεφτεί!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ακόλουθο γεγονός: μια μέρα η νοσοκόμα βάρδιας τοποθέτησε τον Όσκαρ στο κρεβάτι ενός άνδρα, για τον οποίο πίστευε ότι θα πεθάνει από στιγμή σε στιγμή. Όμως ο λευκός άγγελος είχε άλλη άποψη επί του θέματος. Απόδρασε από το θάλαμο και επισκέφτηκε έναν άλλον. Κράτησε παρέα περίπου μια ωρίτσα σε ένα άνθρωπο, ο οποίος εξέπνευσε μετά από μια ώρα!
Πλέον ο Όσκαρ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των γιατρών. Τα προγνωστικά του πάντα είναι έγκυρα. Δεν ξέρουν αν είναι "ευχή ή κατάρα" η παρουσία του αλλά ομολογούν πως δεν έχουν εξήγηση για το φαινόμενο.
Ο Dr Dosa δεν μπορεί να δώσει μια επίσημη επιστημονική εξήγηση για τις ιδιαίτερες ικανότητες του. Πιστεύει πως κατέχει μια διαίσθηση που συνήθως αναπτύσσουν οι σκύλοι και όχι οι γάτοι. Από την άλλη πλευρά εκφράζει μία επιφύλαξη για το αν έχει παίξει ρόλο το γεγονός πως ο Όσκαρ μεγάλωσε μέσα στον χώρο του γηροκομείου-νοσοκομείου.
Δείτε στο βίντεο τον γάτο με την "έκτη αίσθηση":

Σπάσανε τα ρεκορ..... στην Κομοτηνή!!!..

Και ενώ σε όλη την χώρα (εκτός από την Αθήνα) έχουμε 127 ελέγχους σε καταστήματα για το κάπνισμα, στην Κομοτηνή μόνο, έχουμε 129!!! Από τους 129 ελέγχους, έχουμε 60 βεβαιωμένες παραβάσεις! Τι γίνεται όμως στην υπόλοιπη Ελλάδα; Στην Πάτρα έγιναν 9 έλεγχοι χωρίς να διαπιστωθεί παράβαση και το ίδιο ιδανική όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος των ελέγχων είναι και στο Ναύπλιο, έγινε 1 έλεγχος σε κατάστημα αλλά δεν υπήρχε καμία παρατυπία στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.
Στη Θεσσαλονίκη διενεργήθηκαν 61 έλεγχοι και μόνο στις μισές περιπτώσεις εντοπίστηκαν καπνιστές. Στη Ρόδο και την Καβάλα έγιναν έλεγχοι, 12 και 16 αντιστοίχως, αλλά δεν υπήρχαν παραβάτες. Στην Ξάνθη ελέγχθηκαν 28 καταστήματα και βρέθηκε καπνιστής μόνο σε μία περίπτωση.
trelokouneli.gr

Πέθανε 13χρονη μαθήτρια από τον ιό της γρίπης!!!

Κλειστό σήμερα το 2ο γυμνάσιο Υμηττού!

Σε ένδειξη πένθους αλλά και για προληπτικούς λόγους θα παραμείνει σήμερα κλειστό το 2ο Γυμνάσιο Υμηττού, στο οποίο φοιτούσε μια 13χρονη μαθήτρια που έχασε τη ζωή της από τον ιό της νέας γρίπης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Παίδων όπου νοσηλευόταν η 13χρονη, βρίσκεται ένας ακόμα μαθητής από το ίδιο σχολείο, που έχει διαγνωστεί με απλή πνευμονία και αναμένεται να πάρει σύντομα εξιτήριο.

Πηγή

Πανηγύρια στα διόδια για Ολυμπιακό!!!

Το γκολ του Μήτρογλου εναντίον του Παναθηναϊκού βρήκε την αποστολή του Ολυμπιακού μποτιλιαρισμένη στα διόδια της Κορίνθου με πολλούς οπαδούς οι οποίοι βγήκαν από τα αυτοκίνητα του και έστησαν πανηγύρι.
Η αποστολή του Ολυμπιακού βρισκόταν στα διόδια της Κορίνθου τη στιγμή που ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ εναντίον του Παναθηναϊκού.
Με το που συνέβη αυτό οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ακολουθούσαν με τα αυτοκίνητα τους, βγήκαν και κατευθύνθηκαν προς το πούλμαν της ομάδας, στήνοντας πανηγύρι με τους παίκτες των ερυθρολεύκων να γιορτάζουν μέσα στο πούλμαν.
www.gazzetta.gr

Καστοριά: Κι όμως είναι ακόμα εδώ . . . ! ! !

Γράφει ο συνεργάτης του Kastoria- FC News: Χαράλαμπος Ζυπίδης
Την πρώτη του νίκη για το 2011 πέτυχε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς ,καθώς οι ‘’γουναράδες’’ ξέσπασαν στην κυριολεξία απέναντι στην ανήμπορη να αντισταθεί Πεντάβρυσο, την οποία και φιλοδώρησαν έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση με 5 τέρματα παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς του α΄γύρου (όπου είχαν χάσει με 1-0)!
Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Καστοριάς ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος σκόραρε δις ανοίγοντας και κλείνοντας το χορό των τερμάτων, δίνοντας πολλές απαντήσεις για το μέγεθος της ποδοσφαιρικής τους αξίας ενώ σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν οι Νίκος Τζιώτζης και Δημήτρης Παπαδόπουλος, οι οποίοι μαζί με την ψυχωμένη εμφάνιση των υπολοίπων συμπαικτών τους οδήγησαν την

Το Facebook της εφορίας!!!

Μια νέα ρύθμιση που όπως όλα δείχνουν θα συμπεριλαμβάνεται στο φορολογικό νομοσχέδιο, προβλέπει τη δημιουργία λίστας με τα ονόματα όλων όσων έχουν ληξιπρόθεσµες οφειλές προς το ∆ηµόσιο, από ένα συγκεκριμένο ποσό και πάνω, η οποία θα δημοσιοποιείται από το υπουργείο Οικονοµικών.
Επίσης θα θεσπιστούν κριτήρια για την κατάταξη των οφειλών αυτών σε εισπράξιµες και µη εισπράξιµες, ενώ τα ονόµατα των µεγαλοοφειλετών οι οποίοι έχουν ληξιπρόθεσµες οφειλές θα δηµοσιοποιούνται μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστηµα, έτσι ώστε να τους δίνεται η ευκαιρία και το κίνητρο να τακτοποιήσουν τα χρέη τους.
Το συγκεκριμένο νοµοσχέδιο θα συζητηθεί αύριο στο Υπουργικό Συµβούλιο και σύμφωνα με το σχεδιασμό του οικονομικού επιτελείου θα πάει προς ψήφιση στα τέλη Φεβρουαρίου. Η συγκεκριμένη ρύθμιση δεν είναι όμως η μόνη που περιλαμβάνεται σε αυτό, θα περιέχει µια σειρά από ρυθµίσεις για αυστηρότερες φορο-ποινές, όπως αυτόφωρο για µη απόδοση ΦΠΑ ακόµη και για ποσά αρκετά κάτω των 50.000 ευρώ, αλλά και µέτρα - ανάσα για τις επιχειρήσεις όπως µείωση του συντελεστή φορολόγησης στα αδιανέµητα κέρδη από 24% σε 20% και αναβολή για ένα έτος του φόρου υπεραξίας στις αγοραπωλησίες µετοχών.