ΣΙΝΕ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η Τζούλια το jeep και ο πεζόδρομος!!!

Που είναι εκείνες οι εποχές που η Τζούλια με την κουστωδία της πρωταγωνιστούσε σε προάστια όπως η Κηφισιά και η Πολιτεία; Το κορίτσι ήταν είναι και θα είναι λαϊκό. Γι αυτό και την συναντάς σε ιστορικές λαϊκές συνοικίες τις οποίες και γουστάρω πολύ.Για να μη με παρεξηγήσετε... σας προλαβαίνω. Τα καλύτερα ξενύχτια μου με φίλους τα έχω κάνει στο Κολωνάκι των Δυτικών Προαστίων. Το Μπουρνάζι που βγάζει γυναίκες όλο νάζι... Χρόνια τώρα. Στο θέμα μας τώρα. Το κορίτσι αυτό εντοπίστηκε από πηγή του blog μας στο καφέ Πολιτεία στην πλατεία Μπουρναζίου. Είδατε... το παλεύει να έχει πάντα κάτι από ΒΠ στις μετακινήσεις της... Όπως και να χει το θέμα δεν εστιάζεται στο πού βρισκόταν η πρωταγωνίστρια Hot ταινιών. Αλλά στο πού είχε αφήσει το Ροζ jeep της. Χύμα μπροστά στον πεζόδρομο. Και έμεινε εκεί χωρίς κανείς μα κανείς αστυνομικός να κόψει κλήση. Τι και αν γονείς με καροτσάκια προσπαθούσαν να περάσουν; Τζίφος. Αλλά βέβαια... Κόβεις εύκολα κλήση σε μια πορνοστάρ; Ε δεν κόβεις... Έχει το κορίτσι αυτό τον τρόπο της και ξεφεύγει πάντα... Μα πώς τα καταφέρνει; Πέραν της πλάκας τώρα... η κίνηση της είναι απαράδεκτη. Δείχνει άνθρωπο χωρίς αγωγή και δεν αναφέρομαι μόνο στην οδική... που δε νοιάζεται για τίποτε. Και αυτό και μόνο είναι ΤΡΑΓΙΚΟ...

Πηγή

gossip

187.000 γυναίκες «μοιράζονται» τον άντρα τους με άλλες γυναίκες στην Τουρκία Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: 187.000 γυναίκες «μοιράζονται» τον άντρα τους με άλλες γυναίκες στην Τουρκία !!!

Κάπου 187.000 γυναίκες της Τουρκίας «μοιράζονται» τον άντρα τους με άλλες συζύγους, σε μια χώρα όπου υπάρχουν... κάπου 7 εκατ. παντρεμένα ζευγάρια και όπου οι γυναίκες που παντρεύτηκαν νωρίτερα από τα 18 τους χρόνια υπολογίζονται σε 5.5 εκατομμύρια.
Τα στοιχεία αυτά παρουσίασαν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ίσων Ευκαιριών για Άντρες και Γυναίκες δύο Τούρκοι ακαδημαϊκοί προκαλώντας πάταγο – καθώς επισήμως η πολυγαμία απαγορεύεται, η ΕΕ αξιολογεί ιδιαίτερα αυστηρά θέματα θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και παρά ταύτα αποδεικνύεται ότι η πολυγαμία είναι ευρέως διαδεδομένη, κυρίως στα ανατολικά της χώρας. Οι δεύτεροι γάμοι είναι συνήθως θρησκευτικοί και οι γυναίκες εμπλέκονται σε πολυγαμικές καταστάσεις υπό την πίεση της οικογένειας ή των θρησκευτικών πεποιθήσεών τους, σημειώνει σχετικά η «Hurriet» .
Οι δύο ερευνητές εξέτασαν σε βάθος τους παράγοντες πίεσης που ασκούνται στις γυναίκες – όπως είναι οι πρόωροι γάμοι σε πολύ νεαρή ηλικία, το ύψος της προίκας, η πρόταξη του γιου έναντι της κόρης. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι προίκα «ζητήθηκε» να καταβληθεί για 2 εκατ. γυναίκες, ενώ οι γάμοι σε πολύ νεαρή ηλικία οδηγούν τις γυναίκες στη διακοπή της σχολικής τους εκπαίδευσης και σε περιορισμένες επαγγελματικές επιλογές, ενώ υπόκεινται σε μεγάλη ψυχολογική πίεση ή και βία, που συχνά επηρεάζει την υγεία τους ή την υγεία των παιδιών τους.
Κατά την έκθεση επίσης, κάπου 450.000 γυναίκες έχουν παντρευτεί σε μη δεσμευτικές νομικά θρησκευτικές τελετές, προέρχονται δε κατά κύριο λόγο από χαμηλού μορφωτικού επιπέδου κοινωνικά στρώματα.
Τέλος, κάπου 7 εκατ. γάμοι έγιναν με απόφαση των γονιών, το 12.4% των γάμων έγιναν ανάμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού, ενώ η προίκα ζητήθηκε στο 50% των γάμων στην κεντροανατολική Τουρκία, στο 47% της βορειοανατολικής και στο 32% της νοτιοανατολικής Τουρκίας.
Μήπως να αλλάξουμε χώρα;

Το πιο όμορφο… άθλημα!!!

Το πιο όμορφο… άθλημα!
Το συγκεκριμένο άθλημα είναι σίγουρα ότι καλύτερο υπάρχει! Μερικές σέξυ γυναίκες με καυτά ρούχα μέσα στο γήπεδο και να κρατάνε τη στρογγυλή «θεά»… Υπάρχει κάτι καλύτερο; Σίγουρα όχι… Απολαύστε λοιπόν στις παρακάτω φωτογραφίες αυτούς τους πανέμορφους «αγγέλους»!

Φοβερό! Δείτε τι κάνουν τα λέιζερ εφέ!!! ΒΙΝΤΕΟ.


Δείτε τι κάνουν τα λέιζερ εφέ.....

Κατάληψη του ΠΑΜΕ τώρα στο ταμείο του Νοσοκομείου Γρεβενών - Τραγική η κατάσταση με τις εφημερίες αυτό το Σαββατοκύριακο....

 Κατάληψη πραγματοποιούν αυτοί την ώρα άνθρωποι του ΠΑΜΕ Γρεβενών στο Ταμείο του Νοσοκομείου, αποτρέποντας τους ασθενείς να... πληρώνουν τα 5€. Στο μεταξύ χωρίς αναισθησιολόγο, μικροβιολόγο, ακτινολόγο και ορθοπεδικό, (ειδικότητες "πρώτης γραμμής"), θα "λειτουργήσει" το Νοσοκομείο Γρεβενών αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω της "αναβάθμησής" του στη Β ζώνη...

25 χρόνια από την καταστροφή του Τσάλεντζερ!!!

Η NASA τιμά σήμερα τη μνήμη των αστροναυτών που έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια αποστολών στο Διάστημα, με αφορμή την 25η επέτειο από την καταστροφή του Τσάλεντζερ.Το διαστημικό λεωφορείο εξερράγη 73 δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους όλα τα μέλη του πληρώματος, ανάμεσά τους και μια δασκάλα.
Την καταστροφή του Τσάλεντζερ παρακολούθησαν "ζωντανά" από την τηλεόραση εκατομμύρια άνθρωποι.
Ο διευθυντής της NASA Τσάρλι Μπόλντεν κατέθεσε στεφάνι στο κοιμητήριο του Αρλινγκτον στη μνήμη όλων των αστροναυτών που σκοτώθηκαν ενώ βρίσκονταν σε αποστολή στο Διάστημα.

Έπαθε αμνησία μετά τον φόνο του αδελφού του!

Ο ομογενής Πίτερ Ζέρβας, μέλος της διαβόητης συμμορίας μοτοσικλετιστών Hells Angels, πάσχει από "αμνησία" και δεν θυμάται λεπτομέρειες από τη φονική συμπλοκή στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ όπου δολοφονήθηκε ο αδελφός του Αντώνης Ζέρβας.
Αυτό υποστηρίχθηκε σε δικαστήριο του Σίδνεϊ από τον ιατρό Τιμ Γουάτσον-Μανρό που είπε ότι ο θάνατος του αδελφού του, δημιούργησε ψυχολογικά προβλήματα στον Πίτερ Ζέρβα που οδηγούν και στην αμνησία του.
Ο Αντώνης Ζέρβας σκοτώθηκε σε συμπλοκή της ομάδα μοτοσικλετιστών Hells Angels με μέλη της αντίπαλης συμμορίας μοτοσικλετιστών Commancheros.

Ταξιδέψτε με 7 ευρώ!!!

Η Ryanair εγκαινιάζει την παρουσία της στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair προσφέρει 1.000.000 εισιτήρια εξωτερικού, στην τιμή των 7 ευρώ, προκειμένου να εγκαινιάσει την παρουσία της στο τέταρτο κατά σειρά ελληνικό αεροδρόμιο (προηγήθηκαν Βόλος, Ρόδος, Κως).
Η Ryanair, που εκτιμάται ότι θα διακινεί από και προς Θεσσαλονίκη περίπου 150.000 επιβάτες ετησίως, θα πραγματοποιεί δρομολόγια προς και από Βρυξέλλες (Σαρλερουά) και Λονδίνο (Στάνστεντ) τρεις φορές εβδομαδιαίως, σε δωδεκάμηνη βάση. Επίσης, προς και από Όσλο (Ρίγκε) και Στοκχόλμη (Σκάβστα), δις εβδομαδιαίως, από Απρίλιο μέχρι Σεπτέμβριο.
Η παρουσία της εταιρίας στη Θεσσαλονίκη, καρπός συμφωνίας με τον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής-Μάρκετινγκ της πόλης, εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει 150 νέες θέσεις εργασίας (επί συνόλου 350 στα τέσσερα αεροδρόμια).
Χάρη στα φθηνά εισιτήρια, θα επιτρέψει στους επιβάτες να εξοικονομήσουν 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως (έναντι συνολικής εξοικονόμησης 5,9 εκατ. το χρόνο στα τέσσερα αεροδρόμια). Οι πτήσεις μέσω Θεσσαλονίκης ξεκινούν από τον Απρίλιο, αλλά κρατήσεις θα γίνονται από αύριο.
Τα δε εισιτήρια των 7 ευρώ ισχύουν για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν Φεβρουάριο και Μάρτιο προς όλο το ευρωπαϊκό δίκτυο της Ryanair μέσω Βόλου (καθώς οι πτήσεις στη Θεσσαλονίκη ξεκινούν τον Απρίλιο). Τα εισιτήρια των 7 ευρώ θα είναι διαθέσιμα για κράτηση στο www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Το άνοιγμα της Ryanair στη Θεσσαλονίκη έχει διπλή σημασία, καθώς μέσω αυτού η εταιρία δεν προσβλέπει μόνο στη μεταφορά τουριστών, αλλά και στην εξυπηρέτηση επιχειρήσεων, όπως επεσήμανε η αρμόδια διευθύντρια Πωλήσεων και Marketing της Ryanair, Ιντα Μπουονάνο. Η ίδια γνωστοποίησε ότι αν οι πτήσεις «περπατήσουν» καλά, η εταιρία εξετάζει το ενδεχόμενο επέκτασης και σε άλλους προορισμούς.
Κατά την κα Μπουανάνο, ο μέσος ναύλος της Ryanair ανέρχεται σε 35 ευρώ (ο χαμηλότερος όλων). Πάντως, όπως σε όλες τις εταιρίες χαμηλού κόστους, η τιμή των εισιτηρίων αφορά μόνο τη μεταφορά επιβάτη και όχι, π.χ., τη διαμετακόμιση αποσκευών άνω των 10 κιλών ή τη σειρά προτεραιότητας (για αυτά υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις, 10-15 ευρώ).
Η κα Μπουονάνο σημείωσε ακόμη ότι η Ryannair, που έχει στόλο μέσης ηλικίας τριών ετών, αναμένει ισχυρή ανάπτυξη μέχρι το 2013 και ευελπιστεί ότι θα πετύχει τον στόχο για αύξηση των διακινούμενων επιβατών στα 85 εκατ. ετησίως (έναντι εκτίμησης για 73,5 εκατ. φέτος).
Διαπραγματεύσεις με easyJet και Wizz Air
Η Ryanair, πάντως, δεν είναι η μόνη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους, που είδε «με άλλο μάτι» τη Θεσσαλονίκη. Ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής-Μάρκετινγκ της πόλης διαπραγματεύεται επίσης με την «easyJet», πχ, για μια πτήση προς/από Παρίσι, ενόψει και των εορτασμών του 2012 για την απελευθέρωση της πόλης. Επίσης, συζητά με την ταχέως ανερχόμενη ουκρανική «Wizz Air», όπως γνωστοποίησε ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού, Αριστοτέλης Θωμόπουλος, στο περιθώριο σημερινής συνέντευξης Τύπου.
Ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, επεσήμανε ότι στόχος των επιδιωκόμενων συμφωνιών είναι να «ξυπνήσει» η Θεσσαλονίκη και να δημιουργήσει μια ελκυστική τουριστική αγορά, ενώ υπενθύμισε ότι από τον Απρίλιο οι Τουρκικές Αερογραμμές ξεκινούν τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως από την πόλη προς/από Κωνσταντινούπολη.
«Υψηλούς στόχους για την προσέλκυση τουριστών», βάζει ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρό του, Απόστολο Τζιτζικώστα, αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης , που επεσήμανε ότι ο φορέας θα φροντίσει να δημιουργήσει νέα τουριστικά προϊόντα, ικανά να "τραβήξουν" περισσότερους επισκέπτες.
Ο Οργανισμός, που για μεγάλο διάστημα παρέμενε ανενεργός, ετέθη εκ νέου σε λειτουργία προ δεκαπενθημέρου, ενώ σε αυτόν «επέστρεψαν», μετά από αποχώρησή τους το 2009, τα επιμελητήριο Εμποροβιομηχανικό και Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης.
Τα νέα δρομολόγια
Θεσσαλονίκη-Λονδίνο (από 13/3/): κάθε Τρίτη και Σάββατο στις 19.00 και τις Πέμπτες στις 18.10.
Θεσσαλονίκη-Βρυξέλλες (από 14/4): κάθε Τετάρτη στις 18.35 και κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 18.35.
Θεσσαλονίκη-Όσλο (από 16/4): κάθε Τρίτη και Σάββατο στις 12.30
Θεσσαλονίκη-Στοκχόλμη (από 14/4): κάθε Πέμπτη και Κυριακή στις 12.40.

Κατέθεσε σήμερα ο ορθοπεδικός των Κεντέρη-Θάνου!

«Ένας γιατρός μπορεί να ξεγελαστεί το πολύ τις 2 πρώτες μέρες»!

Με την κατάθεση του ορθοπεδικού Λάκη Νικολάου συνεχίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η εκδίκαση της υπόθεσης Κεντέρη-Θάνου για το τροχαίο που είχε δηλωθεί παραμονές των Ολυμπιακών Αγώνων.
Ο γιατρός κατέθεσε στο δικαστήριο ότι από όσα γνωρίζει, οι δύο αθλητές εισήχθησαν με αντικειμενικά κριτήρια στο ΚΑΤ, όπου είχαν παραμείνει πέντε ημέρες, καθώς εμφάνιζαν ζαλάδες εμετούς και κεφαλαλγίες.
Κλίμα αγωνιάς και όχι καχυποψίας δηλαδή, υπήρχε τις πρώτες μέρες μετά το τροχαίο των Κ.Kεντέρη και Κ. Θάνου. «Ήρθαν δυο αθλητές από τους οποίους περιμέναμε πολλά. Δεν μπορούσε κανένας γιατρός να αρνηθεί την εισαγωγή τους. Αφού υπήρχαν συμπτώματα. Με αυτά που αναφέρονται έπρεπε να κάνουν εισαγωγή», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας θεωρώντας ότι οι κατηγορούμενοι συνάδελφοι του γιατροί του ΚΑΤ ενήργησαν σωστά. "Ο,τι έγινε ιατρικά ήταν σωστό» συμπλήρωσε ο μάρτυρας παρέχοντας απόλυτη κάλυψη στους γιατρούς.
Ωστόσο, σε ερώτηση του προέδρου αν ένας ασθενής μπορεί να ξεγελάσει τους γιατρούς, ο ορθοπεδικός απάντησε ότι «μπορεί αλλά όχι επ' αόριστον».
Όπως τόνισε, ένας γιατρός μπορεί να ξεγελαστεί το πολύ τις δύο πρώτες ημέρες. Ο μάρτυρας κατέθεσε πως αν υπήρξε δόλος στην υπόθεση θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού και όχι στο νοσοκομείο καθώς ό,τι έγινε στο ΚΑΤ ήταν σωστό.
Ο συνήγορος υπεράσπισης, κ.Δημητρακόπουλος, υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο να καλέσει σε κατάθεση τους ιατροδικαστές κ.κ. Κουτσάφτη και Καρακούκη οι οποίοι είχαν μελετήσει τους ιατρικούς φακέλους των δύο αθλητών.
Η δίκη συνεχίζεται.

Τους έκανε μήνυση για την άδεια οδήγησης που του έστειλαν!!!




Ο 27χρονος Scott Allen παρέλαβε την άδεια οδήγησής του ταχυδρομικός όμως αυτό που είδε τον 'ανάγκασε' να κάνει μήνυση. Δείτε τι είδε...
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΔΕ
...Είχαν κάνει λάθος στη φωτογραφία του και είχαν βάλει μιας νεαρής γυναίκας με μαντίλα!

Με άδειες κερκίδες η ρεβάνς του Κυπέλλου στη Τούμπα με Ολυμπιακό!!!

Οριστικά χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του θα παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας στον επαναληπτικό των 8 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.
Οι Θεσσαλονικείς είχαν ασκήσει έφεση ώστε να «σβηστεί» η ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που τους είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στον Βόλο, η οποία, όμως, απορρίφθηκε.
Η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, όπως λίγο έως πολύ αναμενόταν δεν έκανε δεκτή την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έτσι η ρεβάνς στο ζευγάρι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά» στις εξέδρες.
Πηγή: sport-fm.gr

Εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για το κάπνισμα!!

Την εντατικοποίηση των ελέγχων από το ένστολο προσωπικό κάθε δημοτικής αστυνομίας για την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους τονίζει σε σχετική εγκύκλιο που εξέδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος.
Προσθέτει ότι η εφαρμογή των διατάξεων που αφορούν την απαγόρευση του καπνίσματος αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας, δεδομένου ότι αποτελεί θέμα δημοσίου συμφέροντος η προστασία της δημόσιας υγείας.
Στην εγκύκλιο αναφέρεται ότι αρμόδιες αρχές για τον έλεγχο εφαρμογής της απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, τη βεβαίωση των παραβάσεων και την επιβολή κυρώσεων είναι οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, η δημοτική αστυνομία, καθώς και οι λιμενικές αρχές στην περιοχή ευθύνης τους.

Σύγκρουση λεωφορείου που μετέφερε μαθητές με αυτοκίνητο!!!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΙΛΚΙΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!
Λεωφορείο που μετέφερε μαθητές από το Κιλκίς στη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο 19ο χλμ της νέας εθνικής οδού Κιλκίς Θεσσαλονίκης. Από τη σύγκρουση...
δεν τραυματίστηκε κανείς. Οι μαθητές συνέχισαν το ταξίδι τους προς τη Θεσσαλονίκη με άλλο λεωφορείο.
taxalia

Αυτό είναι το κτήριο όπου μεταφέρθηκαν οι μετανάστες!!!

Σε ένα κτίριο 1.240 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον κορυφαίο Έλληνα αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Νικολούδη, στεγάζονται από τα ξημερώματα οι 236 μετανάστες που απομακρύνθηκαν τα ξημερώματα από τη Νομική Σχολή.
Οι μετανάστες που εργάζονταν στα Χανιά επί χρόνια, χωρίς ένσημα και με μεροκάματο πείνας, θα παραμείνουν στο πρόσφατα ανακαινισμένο μέγαρο Υπατία για τις επόμενες 15 ημέρες, προκειμένου να συνεχίσουν την απεργία πείνας και τον αγώνα για την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας.
Το κτίριο βρίσκεται απέναντι από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και αποτελεί ένα από τα ελάχιστα δείγματα της Γαλλικής neo-baroque στην Αθήνα.

newsbeast.gr

Τέλος και ο Κριστιάνο απο τον ΠΑΟΚ!!!

Ο Κριστιάνο Μοράες είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μετά τους Ζουέλα και Μπουσαϊντί που αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τα βρήκε πριν από λίγη ώρα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσον αφορά τα χρήματα που έχει να λαμβάνει και έτσι αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον "Δικέφαλο".
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
"Ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Cristiano Moraes, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του γηπέδου της Τούμπας και υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ".

Νεκρός βρέθηκε 30χρονος στον Πειραιά...Ξεψύχησε στο παγκάκι!!!

Σε παγκάκι στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, στον Πειραιά, βρέθηκε νεκρός το πρωί ένας άνδρας 30 ετών. Τον άτυχο άνδρα εντόπισαν λιμενικοί και μετέφεραν στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φως στα αίτια θανάτου του 30χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας. Στο μεταξύ, άγνωστα παραμένουν και τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Ο Δομάζος στο Δ.Σ του ΠΑΟ.!!!

Μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από το Δ.Σ. της ΠΑΕ, σειρά παίρνει ο Μιχάλης Ζολώτας, με τον Μίμη Δομάζο να καλύπτει τη θέση του...... Στο ΔΣ της ΠΑΕ στη θέση του Μιχάλη Ζολώτα μπαίνει ο Μίμης Δομάζος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα». Ο πρώτος που είναι επιρροής Βγενόπουλου, αποφάσισε να αποχωρήσει από το Δ.Σ. μετά την φραστική επίθεση που δέχτηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όταν επέστρεψε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού μετά απο αρκετούς μήνες, καθώς είχε αφήσει αντιπρόσωπό του τον Σιούφα.
Έτσι, αντιπρόσωπός του στο Δ.Σ., σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, θα είναι ο «στρατηγός».
www.leoforos.gr

ΔΕΙΤΕ: Έξι δάχτυλα έχει ο νέος γκολκίπερ του Ολυμπιακού...Άντε να του βάλεις γκολ!!!

Έξι δάκτυλα έχει στο δεξί του χέρι ο Γκιγιέρμο Οτσόα και για αυτό τον λόγο δεν πήρε μεταγραφή στη Φούλαμ. Μάλιστα, η ΝΙΚΕ του έχει φτιάξει ένα ειδικό γάντι τερματοφύλακα για να χωρέσουν όλα του τα δάκτυλα!
Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού για τη ενίσχυση της θέσης κάτω από δοκάρια, είχε φτάσει κοντά στη μεταγραφή του στον αγγλικό σύλλογο.
Όταν όμως οι άνθρωποι της Φούλαμ διαπίστωσαν την ιδιαιτερότητα στη δεξιά του παλάμη, την οποία μπορεί να δείτε στη φωτογραφία, ακύρωσαν τη μεταγραφή. Ο λόγος; Είναι ότι η συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα θα μπορούσε να θεωρηθεί πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους τερματοφύλακες και να υπάρξει πρόβλημα με την αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Στον Ολυμπιακό, πολύ περισσότερο στην ΕΠΟ, δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Οπότε αν κάνουν κίνηση οι «ερυθρόλευκοι» για την απόκτησή του, το τελευταίο που θα κοιτάξουν είναι το έκτο δάκτυλο.
πηγή: sportdog

Η Ελλάδα δε θα διοργανώσει τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013!!!

Στην Ισπανία η διεξαγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες!
Η τεράστια καθυστέρηση στην εκτέλεση των έργων ήταν η αιτία που η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων πήρε πίσω τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που θα διεξάγονταν στο Βόλο και στην Λάρισα.
Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων αποφάσισε, σε έκτακτη συνεδρίαση στο Παρίσι, να μην γίνουν στις θεσσαλικές πόλεις οι Μεσογειακοί Αγώνες αφού οι διαρκείς καθυστερήσεις και οι συνεχείς αναβολές στην εξέλιξη των έργων που υπήρξαν από ελληνικής πλευράς εκνεύρισαν τους ιθύνοντες.
Η κυριότερη αιτία ήταν το έργο του Μεσογειακού χωριού. Η Ελλάδα βλέποντας να μην μπορεί να το υλοποιήσει στο Βόλο και την Λάρισα, τελικά πρότεινε η φιλοξενία των αθλητών που θα συμμετείχαν στην διοργάνωση θα φιλοξενούνταν σε ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.
Η Ελλάδα είχε ερωτηθεί στο παρελθόν αν θα μπορέσει να διοργανώσει τους Αγώνες, μετά την έκρηξη της οικονομικής κρίσης, όμως η ελληνική κυβέρνηση είχε εγγυηθεί και υποσχεθεί πως θα διεξαχθούν κανονικά.
Πηγή: www.sport-fm.gr

Ξεκινά απογραφή πληθυσμού στις 30 Μαρτίου!!!

Από τις 30 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου θα διεξαχθεί από την Ελληνική Στατιστική Αρχή η γενική απογραφή του πληθυσμού και των κατοικιών της χώρας, ενώ θα έχει προηγηθεί- από 1 έως 28 Φεβρουαρίου- η γενική απογραφή των κτιρίων.
Στόχος της γενικής απογραφής πληθυσμού και κατοικιών, που θα έχει ημερομηνία αναφοράς την 29η Μαρτίου, είναι να καταγραφούν όλα τα άτομα που διαμένουν στην ελληνική επικράτεια, στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, δηλ. στον τόπο της συνήθους διαμονής τους.
Θα γίνει η καταμέτρηση των νοικοκυριών και της σύνθεσής τους, η καταγραφή των μελών των νοικοκυριών και των δημογραφικών, κοινωνικών, εκπαιδευτικών και οικονομικών χαρακτηριστικών τους, καθώς και η καταγραφή των χαρακτηριστικών και ανέσεων όλων των κατοικιών της χώρας.
Ο υπεύθυνος και τα μέλη του νοικοκυριού σε συνεργασία με τον απογραφέα, που και αυτός θα είναι εντεταλμένο άτομο της ΕΛΣΤΑΤ, θα συμπληρώσουν τα ειδικά ερωτηματολόγια, με τη μέθοδο της

Η Γερασιμίδου ''έκραξε'' την Μανωλίδου!

Δε συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις, αλλά αυτή τη φορά άστραψε και βρόντηξε! Η επίθεση της Ελένης Γερασιμίδου στην Ευγενία Μανωλίδου ήταν σφοδρότατη! ''Δεν σοκάρεται από τον ίδιο της τον εαυτό;'' αναρωτήθηκε. Και ήταν μόνο η αρχή...
Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος τον χειμώνα πρωταγωνιστεί στην κωμωδία των Ρέππα - Παπαθανσίου ''Ράους'', μίλησε στο ''Λοιπόν'' για την καριέρα της, σχολιάζοντας παράλληλα και την επικαιρότητα.
Κάποια στιγμή ρωτήθηκε να πει τη γνώμη της για την Ευγενία Μανωλίδου και τότε αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να μιλήσει έξω από τα δόντια...
''Ε τώρα... μην την κάνουμε και φίρμα. Αρκετά την έχουμε κάνει τη γυναίκα αυτού του οπισθοδρομικού πολιτικού. Είναι ανάγκη διευθύντρια ορχήστρας να φοράει το ξέκωλο το φόρεμα και να χορεύει και να αναποδογυρίζεται; Δεν σοκάρεται από τον ίδιο της τον εαυτό; Από το πρότυπο γυναίκας που προβάλλει; (...) Γιατί είναι ωραία; Ξέρω πολύ ωραιότερες γυναίκες. Εμένα μου κάνει μογγολικό το στιλάκι αυτό, με το μάτι το ΄΄έτσι΄΄'' δήλωσε.
Τουτέστιν, ποιος είδε την Ελένη και δε τη φοβήθηκε! Η Ευγενία πάντως έχει κάθε λόγο να τη φοβάται από εδώ και πέρα...

Λιθοβόλησαν νεαρή με τον εραστή της!!! (video)

Μια νεαρή κοπέλα 19 ετών καταδικάστηκε σε θάνατο δια λιθοβολισμού με τον εραστή της από τους Ταλιμπάν. Ήθελε να ξεφύγει από τον γάμο της. Όμως η τιμωρία των Αφγανών Ταλιμπάν είναι τραγική. "O λιθοβολισμός είναι το Κοράνι, και αυτό για το Ισλάμ είναι νόμος. Πολλοί το βρίσκουν απάνθρωπο, αλλά εμποδίζουν την προφητεία. Θέλουν να περάσουν άλλα ήθη στο Ισλάμ". Έθαψαν την Siddqa, 19, ζωντανή και τους λιθοβολούσαν ακόμη κι όταν είχαν πέσει στο έδαφος αιμόφυρτη. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κοζάνη: Ευχάριστα είναι τα νέα για την ομάδα!!!

Ηρθαν τα δελτία,... επιστρέφουν οι τιμωρημένοι!!!
Ευχάριστα είναι τα νέα για την ομάδα της Κοζάνης. Συγκεκριμένα, το τεχνικό τιμ του συλλόγου έμαθε πως θα μπορεί να υπολογίζει στο παιχνίδι με τον Ναυπακτιακό και τους τρεις νέους ποδοσφαιριστές, αφού έφτασαν τα δελτία τους στα γραφεία του σωματείου...
Ο λόγος για τους Τρίψα, Χαματάι και Θωμά Λάλλο που πλέον βρίσκονται στη διάθεση του συλλόγου τους...
Από εκεί και πέρα, εκτός των παραπάνω ποδοσφαιριστών, στη διάθεση της ομάδας τέθηκαν και οι Κυριακίδης και Τοπούζης που ήταν τιμωρημένοι και εξέτισαν...

Πάει ΠΑΟ ο Μπλάνκο;

Ενας «πράσινος» «Ζορό»!!!

Φήμες κυκλοφορούν για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μπλάνκο για το καλοκαίρι. Ο παίκτης θέλει να ανανεώσει, αλλά αν δεν ικανοποιηθεί θα πάει στο Τριφύλλι. Ενημερώθηκε ο μάνατζερ του Αργεντινού.
Όπως όλα δείχνουν, το επόμενο Δ.Σ του Παναθηναϊκού θα λάβει χώρα μετά τις 19 Φεβρουαρίου που είναι η ημερομηνία της «μητέρας των μαχών». Μετά το ντέρμπι λοιπόν θα έχουν ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα και στον Παναθηναϊκό θα μπορούν να ασχοληθούν πιο ενεργά με την επόμενη χρονιά.
Ντουγκλάο, Αμπτούν και Μπλάνκο είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό και για τους οποίους θα γίνει κίνηση το ερχόμενο καλοκαίρι. Όσο αφορά τον επιθετικό της ΑΕΚ, υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι οι Πράσινοι ήδη έχουν ενημερώσει τον ατζέντη του και ίσως να υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες δύο εβδομάδες, αφού ο Μπλάνκο θα μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο.
Ο παίκτης, από την πλευρά του, εξακολουθεί να θέλει να παραμείνει στο ρόστερ της Ένωσης και οι απαιτήσεις του πλέον δεν ξεπερνούν τις 700.000 ευρώ. Αν όμως η ΑΕΚ δεν δείξει ότι τον θέλει, εκείνος αναγκαστικά θα κουνήσει «μαντήλι» με προορισμό την Παιανία.
πηγή: gazzetta

Κατολίσθηση στην παλιά εθνική Βέροιας-Κοζάνης!!!

Διακόπηκε η κυκλοφορία!

Κλειστό παρέμεινε για 2,5 ώρες το ένα ρεύμα κυκλοφορίας της Παλιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης, εξαιτίας αποκόλλησης βράχου.
Σύμφωνα με την τροχαία Βέροιας, η κατολίσθηση σημειώθηκε στο 3,5 χλμ του παραπάνω δρόμου και ευτυχώς τη στιγμή εκείνη δεν περνούσε όχημα από το σημείο.
Στην περιοχή έσπευσε αμέσως η Τροχαία και ρύθμισε την κυκλοφορία, ενώ συνεργεία του δήμου Βέροιας καθάρισαν το οδόστρωμα. Η κίνηση στην Π.Ε.Ο. Βέροιας - Κοζάνης γίνεται πλέον κανονικά.

Κληρώσεις διαιτών Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 19η Αγωνιστική


Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, και βοηθοί διαιτητές  που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας 2010-2011 στις 23/1/2011.

 ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑTΕΡΙΝΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ
Ε. Σκουλάς, Θ. Τασσιόπουλος, Γ. Κρητικός (Θεσσαλίας)

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Ε. Γρατσάνης, Α. Νιώτη, Μ. Μανασής (Τρικάλων)

ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ
Χ. Σελεμίδης, Α. Μιχάλογλου, Χ. Τοπουσδώνης (Πέλλας)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ - ΓΑΛΑΤΙΝΗ:
Α. Τσιοφλίκη, Χ. Παπαδημητρίου, Χ. Αγγελούδης (Λάρισας)

ΝΑΟΥΣΑ - ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ
Δ. Παλιούρας, Σ. Γκόγκου, Δ. Παλάσκας (Μακεδονίας)

ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ
Α. Τζοφώλης, Β. Παπανικολάου, Ν. Τζάνης (Τρικάλων)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - ΣΕΙΡΗΝΑ
Π. Κωτούλας, Β. Τακόπουλος, Δ. Τίκας (Καρδίτσας)

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Γ. Δαμιανίδης, Η. Παπαδόπουλος, Π. Περιβόλης (Μακεδονίας)

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Ι. Παπαδόπουλος, Α. Μερκενίδης, Ν. Τυριακίδης (Μακεδονίας)

Μόνο πρόστιμο στην ΑΕΚ!!!

Με 15 χιλ. ευρώ τιμώρησε την ΑΕΚ η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, κρίνοντας ότι η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ δεν είναι ένοχη για ευρείας κλίμακας επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. 'Ετσι, η 'Ενωση θα αγωνιστεί με τους οπαδούς της στις κερκίδες στον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
"Η ΑΕΚ είχε ευρείας κλίμακας ήττα και όχι επεισόδια". Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση ο νομικός εκπρόσωπος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, Χάρης Γρηγορίου, σχολίασε την κατηγορία σε βάρος της ομάδας, για "ευρείας κλίμακας επεισόδια στον αγώνα της με τον Ολυμπιακό Βόλου". Η υπόθεση αυτή εκδικάστηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, με το νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ να αναφέρει ακόμη:"Και στην περίπτωση που συνέβησαν τα επεισόδια, τα οποία αναφέρει η Αστυνομία στην έκθεσή της, η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη, αφού έγιναν πολύ μακριά από το γήπεδο", τόνισε.
"Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι που ήταν στο γήπεδο, δεν έγραψαν τίποτα για όσα ανέφερε η Αστυνομία", συμπλήρωσε ο κ. Γρηγορίου.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ακης Τάκης, υποστήριξε, από την πλευρά του:"Μετά από τη λήξη του αγώνα, περίπου 100 άτομα κατευθύνθηκαν προς το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο η Αστυνομία έκανε χρήση χημικών".

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Μιραλάς!!!

Λίγες μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας που είχε θέσει η Σεντ Ετιέν (31 Ιανουαρίου), ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Κέβιν Μιρααλάς από την γαλλική ομάδα και ο Βέλγος επιθετικός θα παραμείνει κάτοικος Πειραιά για τρία ακόμη χρόνια. Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πάντελιτς και Πάρντο από Μαρινάκη.
Οι «ερυθρόλευκοι» κατέβαλαν στους Γάλλους 2,2 εκ. ευρώ, αντί 2,5 εκ. ευρώ που προέβλεπε η αρχική συμφωνία, ενώ θα δώσουν ολόκληρο το ποσό και όχι σε τρεις δόσεις, όπως αρχικά προβλεπόταν. Μάλιστα παραμένει στη συμφωνία και η ρήτρα των 4,2 εκ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι όποια ομάδα επιθυμεί, μπορεί να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό το καλοκαίρι και να κάνει δικό της τον 23χρονο άσο.
Ψήφος εμπιστοσύνης σε Πάντελιτς και Πάρντο
Συνάντηση με τους Μάρκο Πάντελιτς και Ούρκο Πάρντο είχε το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» τόνισε και στους δύο πως τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής τους υπολογίζουν και θέλουν να παραμείνουν στην ομάδα. Στον Σέρβο επιθετικό διαμηνύθηκε πως δεν υπάρχει καμία διάθεση να παραχωρηθεί, ενώ στον 28χρονο τερματοφύλακα η πρόθεση του Ολυμπιακού να ενεργοποιήσει το καλοκαίρι την οψιόν αγοράς του από την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

ΑΡΗΣ: Οριστικά τέλος ο Ναφτί!!!

Η ΠΑΕ Αρης και ο Γαλλοτυνήσιος ποδοσφαιριστής Μεντί Ναφτί έλυσαν την Πέμπτη την συνεργασία τους όπως διαφαίνονταν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Στις συζητήσεις που έγιναν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και πλέον ο 32χρονος μέσος είναι ελεύθερος να αναζητήσει τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «H ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον ποδοσφαιριστή Μεντί Ναφτί, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου».

Συμφωνία ΠΑΟΚ-Ετό για 2,5 χρόνια!!!


Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα 2,5 χρόνια πρέπει να θεωρείται ο Βραζιλιάνος δεξιοπόδαρος οπισθοφύλακας, Ετό. Ο παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αναμένεται την Παρασκευή στην Ελλάδα προκειμένου να υποβληθεί σε εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Θεσσαλονικείς.
Την μεταγραφή προανήγγειλε και ο προπονητής της κροατικής ομάδας, Βαχίντ Χαλίλχοζιτς, στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, όταν του τέθηκε σχετικό ερώτημα. "Δόθηκε το ελεύθερο στον Ετό να βρει ομάδα με καλύτερους όρους για τον ίδιο. Η Ντιναμό δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτή του την προσπάθεια γιατί πρόσφερε. Είναι άριστος επαγγελματίας και εμείς το εκτιμούμε αυτό. Χωρίσαμε εγκάρδια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία", τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός, παρόλο που αρνήθηκε να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του παίκτη, που θα είναι ο ΠΑΟΚ.
Κάτι που έκανε, ο εκπρόσωπος του Ετό, Μπόζο Σλίσκοβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Sport103 fm». «Ο Ετό έρχεται αύριο στην Ελλάδα. Είμαστε κοντά σε συμφωνία και αύριο νομίζω ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν. Είμαστε πολύ κοντά για να τελειώσει αυτή η δουλειά».
Για το αν ο παίκτης θα πάρει την ελευθέρας από την Ντιναμό τόνισε: «Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει. Έχουμε μιλήσει με την ομάδα και όλα είναι εντάξει. Αύριο θα ξέρουμε πιο πολλά όταν ο παίκτης έρθει στην Ελλάδα». Για τα χαρακτηριστικά του Ετό, τόνισε: «Με τον ΠΑΟΚ μιλάμε για 2,5 χρόνια. Ο Ετό ως Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης που έμαθε στο 3-5-2 το οποίο παίζουν στην Βραζιλία. Εκεί όπου παίζουν όλη την γραμμή. Στη Ντιναμό έπαιξε ως δεξί μπακ, αλλά και μερικές φορές πιο μπροστά στην δεξιά πλευρά». Αν υπήρχαν, άλλες προτάσεις και γιατί προτίμησε τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Θέλει να παίξει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Το αποφάσισε παρά το ότι είχε πολλές προτάσεις. Πολλά κλαμπ μου τηλεφώνησαν για τον παίκτη από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στην Κροατία δεν υπήρχε περίπτωση να παίξει σε άλλη ομάδα γιατί η Ντιναμό είναι η μεγαλύτερη. Του άρεσε ο ΠΑΟΚ ενώ έμαθε και πολλά καλά για την ομάδα από έναν πρώην Βραζιλιάνο συμπαίκτη του που τώρα παίζει στον ΠΑΟΚ. Μπορεί να παίξει. Δεν είμαστε πλέον στην φάση των γκρουπ. Θα παίξει και στους αγώνες με την ΤΣΣΚΑ».

Κατερίνη: Σύλληψη για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Στην Κατερίνη οδήγησαν τους αστυνομικούς τα ηλεκτρονικά ίχνη χρήση του διαδικτύου, ο οποίος διακινούσε αρχεία παιδικής πορνογραφίας.

Η ανάλυση των ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων έφεραν, τελικά, τους αστυνομικούς το πρωί της Πέμπτης έξω από την πόρτα του σπιτιού ενός 25χρονου Έλληνα.
Στην αιφνιδιαστική έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, οι οποίοι περιείχαν αρχεία παιδικής πορνογραφίας.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο 25χρονος ήταν σπουδαστής στην Ιερατική Σχολή Κατερίνης και θα γινόταν ιερέας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Πηγή

Σε αυστηρή δίαιτα ο Κ. Καραμανλής!

Έχει χάσει ήδη 15 κιλά!!!

«Μαχαίρι» στο πολύ φαγητό έχει βάλει ο Κώστας Καραμανλής και τα αποτελέσματα είναι ήδη εντυπωσιακά. Εδώ και καιρό το διαιτολόγιό του έχει πάψει να περιλαμβάνει λιπαρούς μεζέδες, παχιά κρέατα και τηγανητά. Τώρα πια, ο πρώην Πρωθυπουργός προτιμά τα ψητά, στεγνά φαγητά και τις σαλάτες, ενώ λέει «όχι» και στο αλκοόλ, το οποίο επίσης επιβάρυνε τη σιλουέτα του. Μέχρι στιγμής φέρεται να έχει χάσει 15 κιλά και συνεχίζει...
Σε όλα αυτά, σύμφωνα με το Ciao, πρέπει να προστεθεί και η γυμναστική που αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα της καθημερινότητάς του. Σε αυτό τον βοηθά γυμνάστρια που διατηρεί γυμναστήριο κοντά στο σπίτι του, στη Ραφήνα. Όταν δε ο καιρός το επιτρέπει, ο Κώστας Καραμανλής κάνει ποδήλατο συνοδευόμενος και από τα παιδιά του.

Πηγή

Top 100 Videos of 2010 in 170 seconds + another 100

 ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ...
ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEOS


Top 100 FAIL Videos of 2010!
Πηγή

29χρονος... παππούς στη Βρετανία!!!

Ένας 29χρονος Βρετανός πρόκειται να γίνει... παππούς, ο νεότερος στη χώρα, καθώς η 14χρονη κόρη του έμεινε έγκυος από τον έφηβο φίλο της και θα γεννήσει σε περίπου έξι μήνες, αποκάλυψε η εφημερίδα Daily Mail.
Ο νεαρός μέλλων παππούς, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου να διαφυλαχτεί η ανωνυμία της ανήλικης κόρης του, δήλωσε στην εφημερίδα ότι έγινε πυρ και μανία όταν πληροφορήθηκε ότι η 14χρονη διανύει την 11η εβδομάδα της κύησης.
"Είναι σαν η ιστορία να επαναλαμβάνεται. Μου αρέσει η ιδέα να γίνω ο νεότερος παππούς της Βρετανίας αλλά ταυτόχρονα εξοργίστηκα που έμεινε έγκυος. Πάντως όλοι θα της σταθούμε και θα καλωσορίσουμε το καινούριο μέλος της οικογένειας", είπε.
Ο ίδιος άλλωστε ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνει ένας έφηβος ένα παιδί αφού έγινε πατέρας το 1996, όταν ήταν και αυτός 14 ετών. Η μητέρα του, που 47 ετών, έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα ότι θα γίνει προγιαγιά.
"Εκείνη ήταν 18 ετών όταν με γέννησε. Σοκαρίστηκε όταν της είπα τα νέα αλλά τώρα είναι χαρούμενη", πρόσθεσε.
Το ακόμη πιο παράξενο στην ιστορία του 29χρονου είναι ότι τόσο η γιαγιά του όσο και η προγιαγιά του είναι ακόμη εν ζωή. Με τη γέννηση του εγγονού του έξι γενιές της ίδιας οικογένειας θα ζουν κάτω από την ίδια στέγη...
Πηγή: Daily Mail