ΣΙΝΕ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Η κοπέλα του Σκαρμούτσου σε αποκαλυπτική ταινία!!!

Η Αφροδίτη Γεωργούση είναι η κοπέλα του διάσημου, από το «Master Chef», μάγειρα Δημήτρη Σκαρμούτσου. Η ηθοποιός έχει κερδίσει την καρδιά του κριτή εδώ και 2 μήνες και γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας.
Αναπάντεχο ήταν να συζητηθεί το όνομά της και ειδικά λόγω ιδιότητας να γίνει «φίλο και φτερό» το βιογραφικό της. Ως ηθοποιός η Αφροδίτη έχει κάνει συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές (Εντιμότατοι Κερατάδες και Μίλα Μου Βρώμικα) και έχει εμφανιστεί ημίγυμνη σε μια ταινία μικρού μήκους.
Οι φωτογραφίες είναι από την ταινία, η οποία είχε προβληθεί στην κρατική τηλεόραση.


Πανικός!!!!!!!! (δείτε το video)

Η Ελινα Μπεκακου μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το "Big Brother", καταφέρνει όμως με ιδιαίτερη άνεση να ξεσηκώνει τα πλήθη σε κάθε της εμφάνιση.. Με sexy ντύσιμο και με παρέα την φίλη της και dj Βανεσα Πιτσικαλη, αναστάτωσαν τους θαμώνες....γνωστού club..
Δείτε το βίντεο


Πηγή

Μαριάννα Ντούβλη: Τέλειωσαν τα ροζ... DVD για μένα. Έχω και ένα παιδί!

Η Μαριάννα Ντούβλη βρέθηκε πριν από λίγο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε κάτι πολύ δυσάρεστο… πως τέλειωσαν για την ίδια τα ροζ dvd, καθώς δεν θέλει να στιγματιστεί βγάζοντας παραπάνω από ένα sex video, γιατί έχει και έναν γιο που μεγαλώνει.
Δήλωσε πως ο κόσμος της φέρθηκε πολύ καλά και ήταν πάντα δίπλα της και οι μόνοι που την πολέμησαν ήταν οι άνθρωποι της τηλεόρασης. Λέτε να τηρήσει τον λόγο της η Μαριάννα;

Έκλεψε μηχάνημα προφυλακτικών από μπαρ!

Μεθυσμένος πελάτης σε ένα μπαρ στην Ουγγαρία έκλεψε από την τουαλέτα το… μηχάνημα αυτόματης πώλησης προφυλακτικών!
Ο Miklos Antal απολογήθηκε αργότερα λέγοντας ότι χρειαζόταν άμεσα προφυλακτικά γιατί γνώρισε μία κοπέλα στο μαγαζί, αλλά διαπίστωσε ότι δεν του είχαν μείνει χρήματα.
«Έτσι σκέφτηκα να λύσω και τα δύο προβλήματα μονομιάς» είπε ο 28χρονος απολογούμενος αργότερα. Αυτόπτες μάρτυρες στο μπαρ της πόλης Nyiregyhaza στα βορειοανατολικά της χώρας είπαν ότι είδαν τον Antal να προσπαθεί να κρύψει το μηχάνημα κάτω από το μπουφάν του. Πράγμα δύσκολο όμως λόγω του μεγέθους του μηχανήματος.
Έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Τελικά η ποινή του Antal είναι ο δια παντός αποκλεισμός του από τα εν λόγω μπαρ.
newsbomb.gr

Sex: Η νέα στάση λέγεται...77!

Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά την χρονιά που πέρασε έγινε ο κακός χαμός με την στάση 69... 

Πάει όμως η μπογιά της πέρασε και από trendy κατατάσσεται πλέον στις old time classic στάσεις. Τη θέση της παίρνει η στάση 77.
Δεν περιέχει στοματικό, υπόσχεται όμως τρελούς οργασμούς για τις κυρίες σας. Είναι το γνωστό κουτάλι, η γνωστή αγκαλίτσα στο πλάι με θέα την πλατούλα της. Όλο και περισσότερες γυναίκες την ζητάνε μιας και έτσι έχεις απευθείας πρόσβαση στο σημείο G.Άσε που είναι και ιδανική για σεξ κατά τη διάρκεια της νύχτας στο μισοκοιμισμένο ή ακόμα και το πρωί που θα ξυπνήσετε αγκαλιά.

Super League: Παναθηναϊκός – Εργοτέλης 2-0 (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική της Super League με σκόρερ τους Gilberto Silva (7΄) και Kante (39΄). Οι «πράσινοι» έπιασαν καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους στο β΄ μέρος. Πλέον πλησίασαν τον Ολυμπιακό στους 4 βαμθούς και περιμένουν το στραβοπάτημά του στο Βόλο.
Το παιχνίδι απέκτησε από νωρίς ρυθμό με το γρήγορο τέρμα που σημείωσε ο Gilberto Silva στο 7ο λεπτό με κεφαλιά ψαράκι μετά από εκτέλεση κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στη συνέχεια στην επίθεση και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά ο Τζόρβας στάθηκε στο ύψος όποτε χρειάστηκε. Στο 39΄, μάλιστα, ο Kante έκανε το 2-0,

Superleague: Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ 0-2 (videos)


«Μάχη» πλέι οφ αυτή των Πηγαδίων ανάμεσα στη γηπεδούχο Skoda Ξάνθη και την ΑΕΚ για την 20ή αγωνιστική της Super League. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες και μάλιστα απ' αυτές που κατηγοριοποιούνται ως «σοκαριστικές», ωστόσο για τους «κιτρινόμαυρους» υπάρχει ακόμη ένας πολύ σοβαρός λόγος για να τα δώσουν όλα μια και την Τετάρτη έχουν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, όπου μοιάζει ως ο μεγαλύτερος στόχος τους για να «σώσουν» τη σεζόν.
Όπως αναμενόταν ο Μανόλο Χιμένεθ παρατάσσει για πρώτη φορά την ΑΕΚ με τον νεοαποκτηθέντα Μίτσελ στην 11άδα, ενώ υπάρχουν και αρκετές εκπλήξεις. Στον αντίποδα ο Νίκος Παπαδόπουλος ρίχνει

Εξέγερση των Λαών

Football League: «Ζεστά» για πλέι οφ τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα πανηγύρισαν την έκτη τους νίκη στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της Football League, επικρατώντας εντός έδρας του Θρασύβουλου με 1-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ής αγωνιστικής. Έτσι οι Θεσσαλοί βρέθηκαν ακόμη πιο κοντά στο στόχο της εισόδου τους στα πλέι οφ ανόδου, ενώ για την ομάδα της Φυλής, που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Άκη Μάντζιο, τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα.
Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες μια και η βροχή που έπεσε στα Τρίκαλα είχε σαν αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι ιδιαίτερα βαρύς με αποτέλεσμα να μη δημουργηθούν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα ήταν καλύτερη, έφτασε μια ανάσα από το ν΄ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Ενόκ σημάδεψε το δοκάρι στο 28ο λεπτό. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης δεν αστόχησε και με κοντινή προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε και στη συνέχεια μέχρι, συγκεκριμένα, το 74ο λεπτό όταν οι αγωνιστικές ισορροπίες άλλαξαν, μια και σ' αυτό το χρονικό σημείο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μπουκουβάλας των Τρικάλων. Έτσι στη συνέχεια ο Θρασύβουλος ανέλαβε πρωτοβουλία αν και δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία του Τόλιου. 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Κυριακή (30/01-15:00)

Αγροτικός Αστέρας-Πιερικός
Ηλιούπολη-ΠΑΣ Γιάννινα  
Διαγόρας-Δόξα Δράμας   
Εθνικός-Βέροια
Ιωνικός-Εθνικός Αστέρας    
Πανθρακικός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Δευτέρα (31/01)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός (18:00/ΕΤ3)
Καλλιθέα-ΟΦΗ (19:00/Conn-X)
Τρίκαλα-Θρασύβουλος 1-0

Νεκρός μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην Ερμού!!!

Νεκρός μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην Ερμού Διαστάσεις θρίλερ έχει λάβει ένα περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Αθήνας και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Έλληνα, που στην προσπάθειά του να διαφύγει από την Αστυνομία βρέθηκε στο κενό από ύψος πέντε ορόφων στην Οδό Ερμού, τον πιο πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της χώρας.Όλα ξεκίνησαν το πρωί, όταν μετά από έρευνα οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Πόρτο Ράφτη δύο Έλληνες για εμπόριο ναρκωτικών, καθώς προσπάθησαν να πουλήσουν δυόμισι κιλά χασίς σε αστυνομικούς. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και ξεκίνησαν έρευνες στους χώρους στους οποίους κινούνταν οι δύο συλληφθέντες.
Όταν διαπίστωσαν ότι είχαν κατάστημα στην Οδό Ερμού, πήγαν για έρευνα στον χώρο. Εκεί όμως διαπίστωσαν ότι πέρα από το ισόγειο κατάστημα, υπήρχε στο ίδιο κτήριο και άλλος χώρος στον πέμπτο όροφο που μάλλον χρησιμοποιούνταν επισήμως για αποθήκη. Όπως ωστόσο διαρρέει η αστυνομία, ο χώρος στην πραγματικότητα χρησιμοποιούνταν για καλλιέργεια κάνναβης.
Περίπου στις 10.30 το βράδυ αστυνομικοί χτύπησαν το κουδούνι, παρόντος εισαγγελέα, ωστόσο δεν έλαβαν απόκριση. Τότε διέρρηξαν την πόρτα και διαπίστωσαν ότι ένας άνδρας που βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα είχε αρχίσει να πετάει γλάστρες από τον φωταγωγό
Μόλις αντιλήφθηκε ότι ο κλοιός είχε στενεύσει και οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να μπουν στο διαμέρισμα, ο άνδρας προσπάθησε να κατέβει από την υδρορροή. Μοιραία όμως, πάντα σύμφωνα με διαρροές από την αστυνομία, βρέθηκε στο κενό και έπεσε από ύψος πέντε ορόφων. Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου εξέπνευσε.
troktiko.eu

super League: Ηρακλής - Κέρκυρα 0-0

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι στο "Καυτανζόγλειο", Ηρακλής και Κέρκυρα έμειναν ισόπαλοι με 0-0, παραμένοντας αμφότεροι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για το "τρίποντο", με κορυφαία στιγμή της αναμέτρησης την κεφαλιά του Κυριαζή στο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου, στο 67ο λεπτό.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να εστιάζουν πρωτίστως στην αμυντική λειτουργία τους και να προσπαθούν να "χτυπήσουν" σε κάποια αντεπίθεση. Η Κέρκυρα

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών στην Κοζάνη!!!

Σκηνές από…ταινία, με άγριο ξύλο, εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής προς Σάββατο στον πεζόδρομο της Κοζάνης, ακριβώς μπροστά από το «Prego» και το «Republic»!
Περίπου 7-8 οπαδοί του ΠΑΟΚ που περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο, περί τις 3.15 το πρωί, φώναζαν συνθήματα ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Άρη, όταν οπαδός των κιτρίνων που ήταν ακριβώς εκεί μαζί με φίλους του φαίνεται κάτι να τους είπε: Τότε, εντελώς ξαφνικά, ο χώρος μετατράπηκε σε….πεδίο μάχης, με τους (νέους σε ηλικία) οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Άρη να συμπλέκονται, με…μπουνιές, κλωτσιές, αλλά και…καρέκλες που πήραν από το παρακείμενο…»Lilium»! Και…εγένετο χαμός!
Μετά από κάποια δευτερόλεπτα, μια…διαφημιστική πινακίδα (όπως σε…ταινίες) προσγειώθηκε στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα ένας νεαρός, οπαδός του ΠΑΟΚ, να ματώσει ολόκληρος και να πέσει κάτω στο έδαφος! Επίσης…» έφυγαν» και ποτήρια στον αέρα!!!
Κόσμος βγήκε έξω και αμέσως, σε 2 λεπτά έφτασε και περιπολικό της Αστυνομίας (το περιστατικό συνέβη 25 μέτρα από το Τμήμα), με τους αστυνομικούς να προσαγάγουν έναν τουλάχιστον νεαρό στο Α.Τ. Κοζάνης.
Πηγή:kasmeri

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Facebook Messages (μαζί με το e-mail σε @facebook.com)

Αφού πέρασε πρώτα μια περίοδος όπου η πρόσβαση στο νέο Facebook Messages μπορούσε να γίνει μόνο κατόπιν πρόσκλησης, η υπηρεσία ξεκίνησε να διατίθεται σταδιακά σε όλους τους χρήστες – το ίδιο και τα e-mail τύπου @facebook.com.


Το νέο σύστημα μηνυμάτων του Facebook δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να συγκεντρώνει μηνύματα από πολλά διαφορετικά μέσα και συσκευές χωρίς να χρειάζεται να ξεχωρίζει το αν πρόκειται για SMS, e-mail, chat ή προσωπικό μήνυμα. Οι χρήστες στους οποίους

Αναβάλλονται οι αγώνες Πυρσού & Σειρήνας!

Αναβάλλονται τα ματς των δύο εκπροσώπων μας στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής 
ΦΑΣ ΠΥΡΣΟΣ & ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Τον Απρίλιο έρχεται το «Χτίζοντας το μέλλον»!!!

Μετά το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», που ξεκινά από την Τρίτη, έρχεται τον Απρίλιο το νέο πρόγραμμα «Χτίζοντας το μέλλον» του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, το οποίο θα εξασφαλίζει εκπτώσεις 25 - 30 % στις τιμές υλικών και εργασιών για την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων.
Την αναγγελία αυτή έκανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης από το βήμα του συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων, επισημαίνοντας ότι η εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης και πρέπει να προωθηθεί πιο ενεργά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Το πρόγραμμα «Χτίζοντας το Μέλλον» στηρίζεται σε εθελοντικές συμφωνίες μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής και των κοινωνικών εταίρων, προκειμένου να

«Κυανέρυθρος» ο Γιώργος Γκαλίτσιος!!!

Ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου θα είναι ο Γιώργος Γκαλίτσιος μέχρι το καλοκαίρι. Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν τον 24χρονο άσο ως δανεικό από τον Ολυμπιακό, μια και στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» δεν υπήρχε χώρος για αυτόν, μετά και την απόκτηση του Μανιάτη. Ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε εκφράσει και η Λάρισα, ωστόσο προτιμήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη, ακολουθώντας τη διαδρομή που έκανε λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο Κώστας Μήτρογλου.

Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Βόλος!!!

Την αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αύριο στο Πανθεσσαλικό ανακοίνωσε ο τεχνικός των Θεσσαλών, Σάκης Τσιώλης, έπειτα από το πέρας της σημερινής προπόνησης.
Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή:
Γιακούποβιτς, Ρόκα, Μόνχε, Μπερτόλντι-Τικάο, Μάρτιν, Ντολετζάι, Σέλεσι, Τόμας, Αλβάρεζ, Ακόστα, Ζέρης, Καπετάνος, Μητρόπουλος, Αναστασίου, Ρόκας, Σολάκης, Ούμπιντες, Μπρέσκα και Γκότοβος.

Ποιο είναι το βίντεο κλιπ που το έχουν δει πάνω από 400 εκατ. χρήστες;

Και όμως δεν κάνουμε πλάκα, υπάρχει βίντεο κλιπ το οποίο το έχουν παρακολουθήσει 447,475,466 άνθρωποι! Απίστευτο ε; Και όμως αληθινό… Θέλετε να μάθετε και σε ποιον ανήκει; Θα σας πω, αλλά προσέξτε πως θα το πάρετε… Πρόκειται για ένα τραγούδι του Justin Bieber! Μείνατε τώρα ε; Και εγώ το ίδιο έπαθα όταν το είδα…
Μάθετε ποιό είναι αυτό, αλλά επίσης δείτε και τα υπόλοιπα 9, πιο δημοφιλή βίντεο κλιπ ΕΔΩ

K 20: Ισόπαλο το... ντέρμπι των μικρών !!!

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι των μικρών ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, το οποίο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα στο Κιλκίς.
Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε στο σκορ στο 34ο λεπτό με πλασέ του Μωυσιάδη, ενώ ο Άρης ισοφάρισε το παιχνίδι στο 52ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιώρη.
Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αρης: Διούδης, Οικονομόπουλος, Μπακής, Γιαννίτσης, Μπουγαΐδης, Νταμαρλής (86' Βουλτσίδης), Γιαννιώτας, Καραγιάννης (70' Κουρέζος), Τοπούζης, Αγγελούδης, Γιώρης (78' Καπνίδης).
ΠΑΟΚ: Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης (58' Λαμπάκης), Ιντζίδης, Αγγελίδης, Κάτσε (55' Προβατίδης), Πετρίσεβιτς, Κίτσιου, Σκέμπης (55' Σάρρος), Κοτούλας, Μωυσιάδης.

Ηρακλής: Στην Everton o Απόστολος Βέλλιος!!!

Τη φανέλα της Everton θα φορά για τα επόμενα 3,5 χρόνια ο Απόστολος Βέλλιος! Ο επιθετικός του Ηρακλή, ο οποίος αποτέλεσε στόχο τόσο της ΑΕΚ, όσο και του Ολυμπιακού, μεταξύ άλλων, ήρθε σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο και τα ξημερώματα του Σαββάτου θα αναχωρήσει για τη Μεγάλη Βρετανία, ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του, η οποία θα αποφέρει, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, 400.00 ευρώ στο Γηραιό.

Η σχετική ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αναφέρει:«Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης με την πλευρά του Απόστολου Βέλλιου, συναποφασίστηκε (με βάση και την διάθεση για καριέρα στο εξωτερικό, που έχει εκφράσει ο ποδοσφαιριστής) ότι το πλέον εποικοδομητικό, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο, θα ήταν η αποδοχή της πρότασης, την οποία κατέθεσε η Everton, για την μεταγραφή του στον αγγλικό Σύλλογο. Τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία της μετακίνησής του στην αγγλική ομάδα.

Ευχόμαστε στον Απόστολο Βέλλιο κάθε επιτυχία στο μεγάλο βήμα, που πραγματοποιεί.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ».

Παραιτήθηκε ο Φρέιτας!!!

Ακόμα μία βόμβα «έσκασε» στον Παναθηναϊκό. Ο Κάρλος Φρέιτας αμέσως μετά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον σύλλογο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία και έγινε δεκτή. Αμέσως μετά το ματς με τον Εργοτέλη θα επισημοποιηθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών.
Ο λόγος που ο Φρέιτας πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση είναι τα δημοσιεύματα του Τύπου, τα οποία ασκούσαν έντονη κριτική προς το πρόσωπό του για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό.

Προβλήματα από τις βροχοπτώσεις στη Ρόδο!!!

Μεγάλα προβλήματα στο νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού της Ρόδου προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής.
Τα μεγαλύτερα σημειώθηκαν στις περιοχές Αρχαγγέλου, Καλάθου και Λάρδου από υπερχείλιση χειμάρρων που προκάλεσαν πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα, ενώ αρκετές ζημιές έχουν προκληθεί σε αγροτικούς δρόμους και καλλιέργειες.
Για την αντιμετώπιση των προβλημάτων κινητοποιήθηκε όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με την συνδρομή συνεργείων του δήμου της Ρόδου.
Λόγω των βροχοπτώσεων υπήρξαν μικροπροβλήματα και σε άλλες περιοχές του νησιού, αλλά και ολιγόωρες διακοπές ρεύματος.

Ολυμπιακός: Η πιθανή ενδεκάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Ernesto Valverde, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με την ίδια ενδεκάδα που κατέβασε και στο νικηφόρο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να είχαν επικρατήσει με το ισχνό 0-1 στην Τρίπολη, άλλα δημιούργησαν φάσεις και άσκησαν ασφυκτική πίεση στους αντιπάλους τους. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, οι «εκλεκτοί» του κυρίου Valverde για την αναμέτρηση του Βόλου αναμένεται να είναι οι: Pardo, Τοροσίδης, Αβραάμ, Mellberg, Bravo, Modesto, Ibagaza, Mirallas, Riera, Fuster, Pantelic.

Ατρόμητος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης!

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας, χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ως τον πιο δύσκολο που έχει δώσει τον τελευταίο καιρό στην έδρα του ο Ατρόμητος.
Χαρακτηριστικά ο κύριος Δώνης είπε: «Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι απ’ αυτά που έχουμε δώσει στο “σπίτι” μας τον τελευταίο καιρό είναι και το πιο δύσκολο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα που χαρακτηρίζεται από τον δυναμισμό της και από την καλή οργάνωση. Προμηνύεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι για εμάς και χρειαζόμαστε όπως κάθε φορά την συμπαράσταση των φιλάθλων μας.
Πλέον για τον Ατρόμητο, κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής, πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον για να ξεφύγουμε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη είναι κι ένα τεστ για τη μέτρηση των φιλοδοξιών που έχουν οι παίκτες μου».
Αναλυτικά η αποστολή του Ατρομήτου: Μιχαηλίδης, Καραγκιολίδης, Νάστος, Μελισσάς, Baszczynski, Sarmiento, Brito, Favalli, Νεμπεγλέρας, Oliveira, Saganowski, Αναστασάκος, Sambou, Σκόνδρας, Δάρλας, Σφακιανάκης, Καραλής, Τάτος, Καραγκούνης, Perrone, Camara.

H Αίγυπτος Έκλεισε Το Ιντερνετ!!!

Η Αίγυπτος τράβηξε το καλώδιο στο ίντερνετ σε μια προσπάθεια να σταματήσει τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων να συντηρούν την φωτιά των διαδηλώσεων. 

Σύμφωνα με όσους παρακολουθούν την κίνηση στο ίντερνετ , οι αρχές , που ελέγχουν τα λίγα δίκτυα οπτικών ινών στην Αίγυπτο, βύθισαν την χώρα σε ψηφιακό σκοτάδι αμέσως μετά τα μεσάνυχτα τοπική ώρα.

«Λουκέτο» για 48 ώρες σε κέντρα διασκέδασης!!!

Στην αναστολή λειτουργίας έξι νυχτερινών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα και στο Ηράκλειο προχώρησε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ), μετά από ελέγχους που διενεργήθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπάλληλοι του ΣΔΟΕ διενήργησαν έλεγχο σε 16 επιχειρήσεις με αντικείμενο δραστηριότητας την διασκέδαση, προκειμένου να διακριβωθεί η εφαρμογή των διατάξεων του φορολογικού νόμου. Σε 11 επιχειρήσεις διαπιστώθηκε η μη εφαρμογή του και καταλογίσθηκαν συνολικά 353 παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι παραβάσεις που διαπιστώθηκαν σε έξι από τις 11 επιχειρήσεις επισύρουν και τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 13 παρ. 1 του Ν.2523/97, όπως έχει συμπληρωθεί με τις διατάξεις του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν. 3888/2010, δηλαδή αναστολή λειτουργίας της επαγγελματικής εγκατάστασής τους για 48 ώρες.
Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις, τα ονόματα των οποίων έδωσε στη δημοσιότητα το ΣΔΟΕ, είναι δύο στη Θεσσαλονίκη, μία στην Πάτρα και τρεις στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υπάλληλοι του Σώματος προέβησαν στη σφράγιση της επαγγελματικής εγκατάστασης των παραπάνω επιχειρήσεων.

Παραιτήθηκε η κυβέρνηση της Αιγύπτου, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της χώρας!!!

Νέα κυβέρνηση ανακοινώνει ο Μουμπάρακ!
Το βράδυ της Παρασκευής, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ ανακοίνωσε, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα, τη διάλυση της κυβέρνησης και τον σχηματισμό νέας μέσα στο Σάββατο. Παράλληλα, υποσχέθηκε σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Ηταν η πρώτη του ομιλία προς προς το έθνος από το ξέσπασμα των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.
Οι ένοπλες δυνάμεις ζήτησαν από τους πολίτες να μην συγκεντρώνονται και να τηρήσουν την απαγόρευση κυκλοφορίας, η διάρκεια της οποίας παρατείνεται στο Κάιρο, στην Αλεξάνδρεια και στο Σουέζ από τις 16:00 έως τις 08:00 της επομένης αντί για 18:00 με 07:00 που ίσχυε μέχρι τώρα.
Ο στρατός έχει αποκλείσει την πρόσβαση σε κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας όπως το κτίριο της αιγυπτιακής τηλεόρασης, το υπουργείο Εξωτερικών, το πρωθυπουργικό γραφείο, το κοινοβούλιο και μεγάλες πρεσβείες.
Ωστόσο, εκατοντάδες διαδηλωτές βρίσκονται από το πρωί του Σαββάτου σε κεντρική πλατεία του Καΐρου, στην Ταχρίρ, ζητώντας την παραίτηση του προέδρου Μουμπάρακ. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ακούστηκαν πυρά κοντά στη διαδήλωση, αλλά δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για πραγματικά, όπως μετέδωσε το Reuters.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι σουπερμάρκετ γαλλικής αλυσίδας λεηλατήθηκε στην περιφέρεια του Καΐρου. Σύμφωνα με μάρτυρες, δεκάδες άνθρωποι έτρεχαν στους δρόμους με πράγματα από το κατάστημα, που βρίσκεται ακριβώς στην έξοδο του Μαάντι, μιας συνοικίας όπου κατοικεί κοινότητα ξένων.
Στην πόλη Ισμαηλία, στο κανάλι του Σουέζ, ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα στις δυνάμεις της τάξης και χιλιάδες διαδηλωτές.
Συγκρούσεις σημειώθηκαν και στην Αλεξάνδρεια. Οπως δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας, η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και πραγματικά πυρά εναντίον των διαδηλωτών.
Στη Ράφα, διαδηλωτές επιτέθηκαν στην έδρα της Κρατικής Ασφάλειας, προκαλώντας το θάνατο τριών αστυνομικών. Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων Βεδουίνοι διαδηλωτές έριξαν χειροβομβίδες στο κτίριο, το οποίο είναι έτοιμο να καταρρεύσει, είπαν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε πραγματικά πυρά.
Τουλάχιστον 73 οι νεκροί, σύμφωνα με το Ρόιτερ, 95 κατά το αλ Τζαζίρα
Τουλάχιστον 74 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Αίγυπτο, σύμφωνα με απολογισμό του Ρόιτερς που βασίζεται στις αναφορές από ιατρικές πηγές, νοσοκομεία και

Ολυμπιακός Βόλου: Ανακοίνωση κατά όσων σχολίασαν την μεταγραφή του Nemeth!!!

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται εναντίον αυτών που την κατηγόρησαν για την χρονική στιγμή που ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ούγγρου, Krisztian Nemeth, από τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στον αυριανό αγώνα, πιθανόν να υπάρξει το πρώτο sold out και για αυτό το λόγο δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τα λίγα εναπομείναντα εισιτήρια (αν και εφόσον υπάρχουν) θα διατεθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, την Κυριακή μέχρι τις 13:30.
Ο αυριανός αγώνας αποτελεί μία ευκαιρία οι φίλαθλοι των δύο ομάδων να αποδείξουν με έργα και όχι με λόγια, ότι σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μπορούν να συνυπάρξουν … φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες!
Ο αυριανός αγώνας λοιπόν, ας αποτελέσει την αρχή για την απομάκρυνση της βίας από τα γήπεδα.
ΥΓ. Σχετικά με τη μεταγραφή του Κριστιάν Νέμεθ λυπούμαστε πολύ που δεν ρωτήσαμε τους οπαδικούς δημοσιογράφους πότε έπρεπε να την ανακοινώσουμε, αν έπρεπε να αποκτήσουμε το συγκεκριμένο παίκτη και γιατί. Όλα αυτά όμως αφορούν τους «γιαλαντζί» παράγοντες που τους ενδιαφέρει η επικοινωνιακή πολιτική τους και όχι εμάς, που λειτουργούμε με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας μας.
Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται…»

Superleague: Οι αγώνες της 20ής αγωνιστικής - Ποιά κανάλια τους μεταδίδουν;

Από τη μία πλευρά σε κάθε τοπικό ντέρμπι αυτό που ποντάρουν οι αντίπαλοι είναι το κύρος και το πρεστίζ...
Στην κυριακάτικη μονομαχία του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ (19.30, novasports1 - διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας) εκτός από το προσωρινό ποδοσφαιρικό «στέμμα» της Θεσσαλονίκης παίζεται και η είσοδος των κιτρινόμαυρων στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, που θα του επιτρέψει να... συμμετάσχει στα πλέι οφ για να διεκδικήσει την συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.
Η 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας επιφυλάσσει επικίνδυνες εξόδους για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται στον Βόλο απέναντι στον... συνονώματό του (Κυριακή 30/1, 17.15, novasports3 - διαιτητής Δημήτρης Καλόπουλος) και για την ΑΕΚ

Νέα στοιχεία με δεύτερη ανήλικη «καίνε» τον Μπερλουσκόνι


Η εισαγγελία του Μιλάνου απέστειλε στην βουλή της Ρώμης νέο φάκελο, διακοσίων είκοσι επτά σελίδων, με στοιχεία, τηλεφωνικούς διαλόγους και μαρτυρίες σε βάρος του Ιταλού πρωθυπουργού, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Πιο αναλυτικά, η κύρια «κατήγορος» του μεγιστάνα- πρωθυπουργού, φέρεται να είναι η Νικόλ Μινέττι, που έχει λάβει κλήση σε απολογία για σύμπραξη σε προαγωγή της πορνείας. Σε τηλεφωνικούς της διαλόγους η Μινέττι, αναφερόμενη στον «Καβαλιέρε», ακούγεται να λέει: «τώρα κάνει ότι δεν με γνωρίζει και δεν απαντά στα τηλέφωνα, αλλά θα περιμένω να πάρει εκείνος, διότι είμαι σίγουρη ότι φοβάται και θέλει μόνο να σώσει τα οπίσθιά του...».
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, στα χαρτιά των

''Πέταξαν'' 8 εκατ. ευρώ στα παλιοσίδερα!!!

Πέρασαν πια οι εποχές, όπου οι άνθρωποι αγόραζαν ένα καινούργιο αυτοκίνητο και το παλιό το κρατούσαν για να το δώσουν στην κόρη, τη σύζυγο ή τη μητέρα τους. Τώρα πια οι άνθρωποι έχουν στην ιδιοκτησία τους μόνο ένα αυτοκίνητο, καθώς δεν μπορούν να αντέξουν το οικονομικό βάρος για
τη συντήρησή του, τα τέλη κυκλοφορίας κ.ά.
Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα δεν έχουν ούτε αυτό, καθώς δεν μπορούν να πληρώνουν και προτιμούν να μεταφέρονται με τα… πόδια
Πιθανότατα χωρίς αυτοκίνητο, αλλά και με περίπου χίλια ευρώ λιγότερα στην τσέπη, έμειναν το 2010 περισσότεροι από 4.000

Τα αστεία παθήματα των τραυματιοφορέων στα γήπεδα!!! (video)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Στα λευκά η Δυτική Μακεδονία - "Άσπρη" μέρα για τα Χιονοδρομικά!!!

Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων, κλειστά τα σχολεία σε Κοζάνη - Φλώρινα...
Πυκνή χιονόπτωση επικρατούσε χτες σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία. Πιο έντονα ήταν τα φαινόμενα στο νομό Φλώρινας, όπου μέσα στην πόλη το ύψος του χιονιού έφτασε στα είκοσι εκατοστά και στα ορεινά της Βίγλας στο μισό μέτρο. Στους νομούς Κοζάνης, Γρεβενών και... Καστοριάς το ύψος του χιονιού κυμάνθηκε από 5 σε 15 εκατοστά, ενώ στα λευκά ντύθηκαν οι πόλεις Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Καστοριά και Γρεβενά, όλες οι κωμοπόλεις και τα χωριά. Τα σχολεία δεν λειτούργησαν στους νομούς Κοζάνης και Φλώρινας, αντιθέτως στους άλλους δύο νομούς τα μαθήματα πραγματοποιήθηκαν κανονικά.
Προβλήματα δημιουργήθηκαν στις συγκοινωνίες, καθώς στο μεγαλύτερο οδικό τμήμα της περιφέρειας η κίνηση των οχημάτων

Αναβάλλονται τα παιχνίδια της ΕΠΣ Γρεβενών!!!

Λόγω χιονόπτωσης όλα τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Γρεβενών αναβάλλονται για το επόμενο Σαββατοκύριακο με το ίδιο πρόγραμμα, καιρού επιτρέποντος βεβαίως...
Το ίδιο ισχύει και για τους νομούς Φλώρινας, Καστοριάς και Κοζάνης. 

Η νέα Ferrari (Video)

Η νέα Ferrari... Δείτε το Video

Πηγή

ΑΕΚ: Η αποστολή για το ματς με την Ξάνθη!!!

Με απόντες τους Κώστα Μανωλά και τον Nathan Burns, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Από τη μεριά τους, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησαν οι Τραϊανός Δέλλας και Νίκος Γεωργέας, που δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς, όπως και οι τιμωρημένοι Blanco και Καράμπελας.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο προπονητής της «Ένωσης», Manolo Jimenez, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή που θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη και η οποία απαρτίζεται από τους: Saja, Αραμπατζή, Diop, Guerreiro, Jahic, Nasuti, Michel, Dadomo, Scocco, Eder, Leonardo, Γκέντσογλου, Μάκο, Λαγό, Αργυρίου, Νικόλτση, Κλωναρίδη, Τσαμουρλίδη, Καφέ και Λυμπερόπουλο.

Ηρακλής: Η αποστολή για τον αγώνα με την Κέρκυρα!!!

Με τον Epalle, αλλά χωρίς τους Iacob, Βουτσιά, Dani και Αραμπατζή θα υποδεχτεί αύριο την Κέρκυρα ο Ηρακλής. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός υπολογίζεται για το παιχνίδι, καθώς η ηλεκτρονική πιστοποίηση της μεταγραφής από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν, πραγματοποιήθηκε σήμερα και εκδόθηκε το δελτίο του από την ΕΠΟ.
Ο Iacob, από την άλλη, δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις, με συνέπεια να μείνει εκτός πλάνων, ενώ ο Βουτσιάς προσεβλήθη από οξεία γαστρεντερίτιδα. Αραμπατζής και Dani είναι τιμωρημένοι.
Με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν να κινούνται οι Παπαστεριανός, Ηλιάδης, Szczot και με φυσικοθεραπεία ο Carlinhos.
Στην αποστολή για τον σαββατιάτικο αγώνα συμπεριλήφθησαν ο Zerka, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημά του και ο Τάσος Κατσαμπής, αν και προφυλάχθηκε σήμερα λόγω ελαφριάς επιβάρυνσης στον προσαγωγό.
Η 18άδα που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναλυτικά αποτελείται από τους: Ελευθερόπουλο, Μπαντή, Κατσαμπή, Κυριαζή, Κατσικά, Josemi, Lima, Κανακούδη, Στάμου, Pitu, Robles, Mara, Mahop, Soltani, Epalle, Zerka, Βέλλιο, Τσίτα.

Δημοτικός σύμβουλος είχε στο σπίτι του 700 κιλά κόκα!!

Το δημοτικό συμβούλιο μίας πόλης της βορειοανατολικής Αργεντινής απάλλαξε χθες από τα καθήκοντά του ένα από τα μέλη του, ένα μήνα αφού εντοπίστηκαν στο σπίτι του 700 κιλά κοκαΐνης και ένας διάδρομος προσγείωσης σε ένα από τα κτήματά του.
"Κρατείται και ανακρίνεται", επιβεβαίωσε ο δημοτικός σύμβουλος Ντιέγκο Ντο Σάντος επισημαίνοντας ότι η απόφαση για την αποπομπή του συμβούλου ελήφθη ομόφωνα.
Η Αργεντινή είναι η χώρα μέσω της οποίας διοχετεύεται κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη και η πρώτη σε κατανάλωση του συγκεκριμένου ναρκωτικού στην περιοχή. Το 2,6% του πληθυσμού ηλικίας 15 με 64 ετών παίρνει κοκαΐνη, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ που δημοσιεύθηκε το 2010.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις υπάρχουν περίπου 1.500 μυστικοί διάδρομοι προσγείωσης στην Αργεντινή, τους οποίους χρησιμοποιούν οι έμποροι ναρκωτικών, κυρίως στο Βορρά της χώρας κοντά στη Βολιβία και την Παραγουάη.

Βίαιο και σκληρό σεξ στο 2ο dvd της Τζούλιας!!!

Πάρτε θέσεις, οσονούπω έρχεται το σίκουελ της Τζούλιας! ...
Ξεχάστε ό,τι είδατε μέχρι τώρα... φιλάκια, αγαπούλες, μπανάκια και μπουκαλάκια, η νέα ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε παραγωγή Δημήτρη Σειρηνάκη είναι το κάτι άλλο… Πραγματικό σεξ, βίαιο και σκληρό όσο δεν χωράει ο νου σας! Στη νέα hardcore ταινία της Τζούλιας (γυρισμένη το μεγαλύτερο μέρος της σε 3D!) πρωταγωνιστούν νταβραντισμένοι επαγγελματίες της αλλοδαπής, σε μια εξαιρετική από άποψη budget παραγωγή για τα ελληνικά δεδομένα και την εποχή. Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ολοκληρωθεί, καθώς επίσης και το μοντάζ και ως εκ τούτου είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορήσει το 2o dvd στα περίπτερα.
 ΔΕΙΤΕ 36' ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΔΩ

dinatos.blogspot.com
Πηγή...