ΣΙΝΕ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Ηardcore τσόντα της Τζούλιας μόνο 15 ευρω?


Όταν πριν μερικές μέρες σας έγραφα για την αναβολή της νέας ταινίας της Τζούλιας δεν είχα υπολογίσει την τρέλα του Δημήτρη Σειρηνάκη. Ο παραγωγός είχε τα πάντα έτοιμα και άφησε να εννοηθεί ότι θα καθυστερήσει η ταινία για να αποφύγει την πειρατεία με τις πωλήσεις στους δρόμους και το internet. Και καλά έκανε. Άλλωστε από αύριο οι συλλέκτες ταινιών τέτοιας μορφής θα μπορούν να αγοράσουν από τα περίπτερα την πιο σκληρή και συνάμα την πιο φθηνή σε κόστος αγοράς ταινία της Τζούλιας.
Ο τίτλος... «Οι μαύροι καβαλάρηδες» αλλά δε βάζω και το χέρι μου στην... φωτιά!!! Το σενάριο; Απίθανο!!! Η Tζούλια κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους της Βούλας -αλήθεια πότε έγινε το γύρισμα αυτό; Νύχτα; Μέρα; Η τροχαία η Δημοτική αστυνομία δεν πήρε χαμπάρι;- και κάποια στιγμή μπαίνει στην Porche της με σκοπό να συναντήσει τον έρωτα. Και τον συναντά στα πρόσωπα δύο μαύρων. Ναι....

Το γύρισμα είναι ΟΜΑΔΙΚΟ. Πάρτι με... ρακές. Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι ο Big Willy. Ο έγχρωμος πορνοστάρ με το μεγαλύτερο... δεν το γράφω δεν το γράφω είμαι καλό παιδί... αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε (θα το πάθουμε το ψυχολογικό παρά τα όποια προσόντα όλων μας) και ο έτερος μαυρούκος ξεκινάει τώρα την καριέρα του. Μοιραία συστατική επιστολή θα του γράψει η Τζούλια. Οποία ΤΙΜΗ.


Η ταινία είναι hardcore. Και σας το γράφω για να είμαι σαφής καθώς το μοναδικό σημείο της ταινίας που έχει σενάριο είναι αυτό που η Τζούλια κυκλοφορεί γυμνή και οδηγώντας αναζητά τον έρωτα. Όλη η υπόλοιπη ταινία έχει ανάσες βρυχηθμούς αχ βαχ αλλά και ατάκες όπως «τι μου κάνεις μαύρε μου... αράπη μου» και πολλά ακόμη σχόλια χρωματικού χαρακτήρα. Όσο για την τιμή; Κάτω από 15 Ευρώ. Βλέπετε η κρίση ακουμπά ακόμη και τις ταινίες που βοηθούν πολύ κόσμο να κοιμηθεί χαλαρά τις νύχτες...


H hardcore τσόντα της Τζούλιας!
ΕΔΩ
ΕΔΩ
Το νέο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου από την Sirina Productions
http://hotfile.com/dl/101973311/fb219b9/Julia_Sirina_Tzoulia_Alexandratou_2_Mavroi_Kavalarides_Greek.part1.rar.html

http://hotfile.com/dl/101973314/24605f9/Julia_Sirina_Tzoulia_Alexandratou_2_Mavroi_Kavalarides_Greek.part2.rar.html

http://quick-upload.com/files/get/mZWo8gDH6z/ja-ok.part1.rar
http://quick-upload.com/files/get/nQSXPKDIDj/ja-ok.part2.rar
http://quick-upload.com/files/get/4FXszHRXss/ja-ok.part3.rar
http://quick-upload.com/files/get/Qv9GZ18AK0/ja-ok.part4.rar

ΤΑ ΛΙΝK ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ
http://quick-upload.com/files/get/mZWo8gDH6z/ja-ok.part1.rar
http://quick-upload.com/files/get/nQSXPKDIDj/ja-ok.part2.rar
http://quick-upload.com/files/get/4FXszHRXss/ja-ok.part3.rar
http://quick-upload.com/files/get/Qv9GZ18AK0/ja-ok.part4.rar

http://hotfile.com/dl/101903343/557e356/Tzoulia_Alexandratou_and_2_Blackguys.mp4.html

Μια πρώτη γεύση από Τζούλια!!! Στην επόμενη ανάρτηση....Ηardcore τσόντα της Τζούλιας!!!

Να και η πρώτη φωτογραφία για το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί στα περίπτερα με τις νέες περιπέτειες της Τζούλιας!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ
 
Κι αυτοί οι τύποι, προφανώς, είναι οι δυο μαύροι που έψαχνε να βρει στα Νότια Προάστια, σύμφωνα με το σενάριο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ένας είναι από την Γαλλία και ο άλλος από την Αγγλία, αλλά δεν παίρνουμε κι όρκο.
www.sportdog.gr

Χτύπησαν την Ελίνα στο BB;

Να γιατί δεν τους καταδέχτηκε στον τελικό
«Δεν τους πάω και δεν πήγα»: Αυτή ήταν η σύντομη αλλά απόλυτα ξεκάθαρη απάντηση που έδωσε η Ελίνα Μπεκάκου όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που δεν πήγε στο party του Big Brother. Η sexy Ελίνα μίλησε για τις εμπειρίες - περιπέτειες που πέρασε μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει δεχτεί ακόμη και επίθεση από τους συμπαίκτες της (όπως χαρακτηριστικά δήλωσε "με χτύπησαν"), κάτι που όμως δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες. 

Γιατί οι άνδρες επιλέγουν τον πληρωμένο έρωτα;

Η ερώτηση μπορεί να ακούγεται απλοϊκή και η απάντηση αυτονόητη, αλλά δεν υπάρχει στην πράξη καμία ουσιαστική έρευνα για το προφίλ των ανδρών και τα κίνητρά τους για το πληρωμένο σεξ...
Πρόσφατη έρευνα στο Λονδίνο, που επιχείρησε να διασαφηνίσει τους λόγους που οδηγούν στην αναζήτηση του πληρωμένου έρωτα σε άνδρες που είχαν τέτοιες εμπειρίες στο παρελθόν, δίνει μια πρώτη εικόνα. Ανάμεσα στους λόγους ήταν η μοναξιά, η επιθυμία για «καθαρό σεξ», ενώ υπήρξαν ερωτηθέντες που δήλωσαν πως «δεν τρέχει τίποτα» ή «είναι σαν να πίνεις μια μπίρα».
Η πορνεία και το πληρωμένο σεξ φαίνεται πως διιστορικά από τις αρχαίες ιέρειες μέχρι τις παραδοσιακές γκέισες, αλλά και τα σύγχρονα πριβέ κλαμπ για τέτοιου είδους υπηρεσίες έλκουν την ανδρική φαντασία και ίσως όλοι οι άνδρες να ήθελαν αυτήν την εμπειρία, ακόμα και αν έχουν ηθικούς φραγμούς και δεν προχωρούν.

Νάνα Παλαιτσάκη: "'Εμαθα από τα περιοδικά ότι ο συντροφός μου με απατούσε"

Τη δική της προσωπική - τραυματική εμπειρία αποκάλυψε σήμερα το πρωί η Δούκισα Νομικού.
Με αφορμή τη δήλωση της Δούκισας Νομικού ότι την έχουν απατήσει, η Νανά Παλαϊτσάκη περιέγραψε τη δική της προσωπική ιστορία. "Έγραφαν τα περιοδικά για μία star της τηλεόρασης την οποία απατά ο σύντροφός της. Διάβαζα τα δημοσιεύματα κι έλεγα: Ποια να είναι αυτή η κοπέλα η καημένη! Στεναχωριόμουνα τόσο πολύ για την άλλη κοπέλα και τελικά ήμουν εγώ!", εξομολογήθηκε η Νανά.
πηγή: zappit.gr

Η Sirina Entertainment παρουσιάζει την Τζούλια Αλεξανδράτου...!!! (video)

Πόσοι συμμετέχουν στην νέα ταινία της Τζούλιας; Πόσοι είναι... οι παρτενέρ της;







... Δείτε την αγαπημένη σας σταρ σε νέες περιπέτειες με δυο μαύρους. Η π@ρτ@ύζ@ που θα μείνει στην ιστορία!

Κατάσχεση 400.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα στα ελληνο-βουλγαρικά σύνορα!!!

Τον τελευταίο χρόνο έχουν αυξηθεί αρκετά οι περιπτώσεις κατάσχεσης λαθραίων προϊόντων καπνού από την Ελλάδα, μέσω της Βουλγαρίας, σύμφωνα με επιθεωρητή της συνοριακής αστυνομίας.
Τελωνειακοί επιθεωρητές στη διάβαση Ίλιντεν, στα σύνορα Βουλγαρίας-Ελλάδας, εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 800 χαρτοκιβώτια, που περιείχαν 400.000 πακέτα με λαθραία τσιγάρα, σε ρουμανικό φορτηγό που μετέφερε μανταρίνια.
Πρόκειται για άλλη μια περίπτωση που προστίθεται σε μία σειρά κατασχέσων λαθραίων προϊόντων καπνού απο την Ελλάδα, μέσω Βουλγαρίας. Σε ελέγχους που διενεργήθηκαν την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, οι βουλγαρικές συνοριακές αρχές είχαν κατασχέσει φορτία με 770.000 πακέτα λαθραία τσιγάρα, στις συνοριακές διαβάσεις Κούλατα και Ίλιντεν. Νωρίτερα, στις 3 Ιανουαρίου στη πόλη Χάσκοβο, στη νότια Βουλγαρία, η αστυνομία εξάρθρωσε κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, συνέλαβε τρία άτομα και κατέσχεσε 115.000 πακέτα τσιγάρων.
Σύμφωνα με τον υπουργό οικονομικών της Βουλγαρίας, το 2010 κατασχέθηκαν περισσότερα από 242 εκατομμύρια πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Την περίοδο 2007-2009, οι αρμόδιες αρχές είχαν κατασχέσει περίπου 50 εκατομμύρια πακέτα λαθραία τσιγάρα.
πηγή: www.newsit.gr

Λιποθύμησε από εξάντληση ο Καραγκούνης!!!

Στη Ρόδο παραμένει η αποστολή του Ατρομήτου λόγω των καιρικών συνθηκών και είναι σε αναμονή για την πτήση προς Αθήνα. Μέσα στη ταλαιπωρία της ομάδας.
ο Θανάσης Καραγκούνης, όντας εξασθενημένος ο οργανισμός του, λιποθύμησε. Οι πρώτες βοήθειες αμέσως δόθηκαν στον νεαρό άσο από το ιατρικό τιμ του Ατρομήτου.
Ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό για τον παίκτη, η ταλαιπωρία σε συνδυασμό με τον πυρετό που ανέβασε κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξάντλησαν τον οργανισμό του. Χρειάστηκε να κάνουν ράμματα, όμως στον άτυχο μέσο, αφού όταν έπεσε χτύπησε το πρόσωπο του. Η υπόθεση είχε αίσιο τέλος, ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής είναι καλύτερα και μπορεί ναι πετάξει κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
πηγή: www.derby.gr

Κατέθεσε ο ιατροδικαστής Κουτσάφτης για τη δίκη Κεντέρη - Θάνου!

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Φίλιππος Κουτσάφτης κατέθεσε σήμερα για το περιβόητο τροχαίο των δύο Ολυμπιονικών Κατερίνα Θάνου και Κώστα Κεντέρη που είχε σημειωθεί τον Αύγουστο του 2004.
Ο κ. Φ. Κουσάφτης είχε εξετάσει τους δύο αθλητές για να δει αν είχαν υποστεί τροχαίο ατύχημα και κατέθεσε αφού κλήθηκε από την υπεράσπιση. Επανέλαβε, το συμπέρασμα που είχε στην αρχική ιατροδικαστική έκθεση, ότι δηλαδή δεν μπορεί να αποκλείσει αλλά ούτε και να διαβεβαιώσει ότι συνέβη το τροχαίο ατύχημα.
Ερωτηθείς, δε, αν έπρεπε να είχαν εισαχθεί οι δύο Ολυμπιονίκες στο νοσοκομείο με τα συμπτώματα που παραπονούνταν ότι είχαν, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα τους είχε στείλει σπίτια τους. Δεδομένου, όμως, ότι πρόκειται για δύο Ολυμπιονίκες και για Ολυμπιακό Νοσοκομείο (ΚΑΤ) στο οποίο υπήρχαν ελεύθερα κρεβάτια και οι συνθήκες ήταν πολυτελείς, αυτοί παρέμειναν στο νοσοκομείο.
Επίσης, υποστήριξε ότι σχετικά με τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οι κατηγορούμενοι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε ο Κ. Κεντέρης αλλά που ο ίδιος δεν είχε διαπιστώσει στην έκθεσή του, σήμερα δήλωσε : "Διαπίστωσα εκ των υστέρων ότι είναι σύνηθες για τους κλινικούς γιατρούς να γράφουν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε αυτές τις περιπτώσεις. Για μένα κακώς το πράττουν, αλλά όλοι οι κλινικοί γιατροί ανεξαιρέτως το κάνουν".
πηγή: www.enet.gr

Διπλωματικό αυτοκίνητο παρασύρει δεκάδες διαδηλωτές στην #Egypt (video)

Η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο, διπλωματικό αυτοκίνητο για να γλιτώσει περνάει πάνω από τους διαδηλωτές!!!
Πραγματικά σκηνές από την... κόλαση.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο...

Πηγή

Julia 2 on Twitter: Οι καλύτερες ατάκες για το 2ο DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου!!!

Ποιος έπρεπε να είναι ο πρωταγωνιστής της νέας τσόντας; Γιατί ζήλεψε η Τζούλια τη Σαρρή; Ερχονται όντως νέα δημοσιονομικά μέτρα; Οι απαντήσεις στο Twitter!
Alekzunder
Μαύρη μέρα για τη Τζούλια σήμερα.

puretrif
στη μαύρη αγορά το νεο dvd

valiatheo
Στην τσόντα έπρεπε να πηδάει η Τζούλια τον Σισέ που είναι και επίκαιρο

nikisot
Τζούλια, έχω φοβερή ιδέα. Στο επόμενο να σπας τα διόδια και να σκάει ο Γκλέτσος με το τρακτέρ. Βουκολικό και επίκαιρο.

Απόσυρση αυτοκινήτων 2011... του Αγίου Βαλεντίνου!

Δώρο για τους ερωτευμένους φαίνεται πως προγραμματίζει να κάνει η κυβέρνηση την απόσυρση των αυτοκινήτων, καθώς αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση να δημοσιεύεται αύριο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η απόσυρση θα ξεκινήσει στις 14 Φεβρουαρίου.
Αν και έχουν ήδη περάσει 46 ημέρες που η απόσυρση παλαιών Ι.Χ. αποτελεί νόμο του κράτους, ακόμη δεν μπορεί να υλοποιηθεί, καθώς, βάσει του νόμου, το μέτρο της απόσυρσης θα
ξεκινήσει δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Πληροφορίες πάντως θέλουν να ξεπεράστηκαν τα γραφειοκρατικά προβλήματα και το μέτρο να ξεκινά τις επόμενες ημέρες.
Το πράσινο φως για να ξεκινήσει η απόσυρση των αυτοκινήτων περιμένουν πρωτίστως οι έμποροι, καθώς η αγορά έχει «παγώσει». Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως αρνητικό ρεκόρ 25ετίας

Δραματική Έκκληση της Μητέρας του νεκρού σκιέρ στο Μέτσοβο μέσω του seleo

"ειμαι η μητερα του ατυχου σκιερ που σκοτωθηκε στο μετσοβο.σας παρακαλω απευθυνομαι σε σκιερ γιατι θα κανω τον αγωνα μου να σωθουν αλλα παιδια...
...και να μην εχουν την τυχη του δικου μου παιδιου.θελω κεθετι που νααπευθυνεται σε ελειψεις χιονοδρονικων κεντρων κ ειδικα του μετσοβου.κ αν γνωριζετε την οικογ. του νεαρου που περασε απαρατηρητος στο τραγικο δυστιχημα στα 3 5 πηγαδια.καθε μητερα σκιερ θελω να σταθει στο πλευρο μου γιατι αυριο μπορει να βρεθει στη δικη θεση.αυτο θα γινει σκοπος τησ οικογ. μου να τιμωρηθουν οι υπευθυνοι και ξεκινησουν επιτελους να τα μετρα ασφαλιας για τα νιατα που θελουν ενα ευχαριστο σαββατοκυριακο.ευχαριστω."
6948570994 begin_of_the_skype_highlighting 6948570994 end_of_the_skype_highlighting Αγγελή Ευαγγελία

«ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΟΔΙΑ» (κρατικά ή ιδιωτικά)

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της εταιρείας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ της 31/03/2008 για την τότε αύξηση της τιμής των διοδίων, είχε ανακοινωθεί πως….
…από την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008 η εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ, με σύμβαση παραχώρησης (ν.3605/2007) ανέλαβε την ανακατασκευή και συντήρηση του ήδη υφιστάμενου (σ.σ. και χρυσοπληρωμένου) αυτοκινητόδρομου από Ράχες (Μαλιακός κόλπος) μέχρι το Κλειδί Ημαθίας όπως επίσης την κατασκευή σηράγγων, γεφυρών και 23 νέων χλμ. αυτοκινητόδρομου για την παράκαμψη των Τεμπών και του Πλαταμώνα. Το κόστος αυτών των έργων προσδιοριζόταν στο ύψος του 1.3 δις ευρώ περίπου, οι δε προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του

Σκότωσαν 100 χάσκι γιατί δεν... πουλούσαν!!!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι 100 σκυλιά χάσκι δολοφονήθηκαν γιατί όπως λέει η εταιρεία που τα είχε δεν έφερναν πελάτες και το κόστος τους ήταν μεγάλο. Η απανθρωπιά δεν έχει όρια!
Με οµαδικό θάνατο πλήρωσαν εκατό σκυλιά χάσκι το τέλος των χειµερινών Ολυµπιακών Αγώνων που φιλοξένησε πέρυσι το Βανκούβερστον Κάναδα. Τα σκυλιά είχαν «προσληφθεί» από εταιρεία προκειµένου να χρησιµοποιηθούν ως τουριστική ατραξιόν στους Ολυµπιακούς. Το τέλος των Αγώνων

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΖΙΟΒΑΝΙ (videos)

 
Ο «μάγος» της μπάλας, ο δικός μας Ζιοβάνι έχει σήμερα γενέθλια, αφού σαν σήμερα 4 Φεβρουαρίου γεννήθηκε ο Βραζιλιάνος άσος του Ολυμπιακού που κοσμούσε τα ελληνικά γήπεδα με τις περίτεχνες ενέργειες και το ήθος του επί έξι συναπτά χρόνια.
Ο 38χρονος πλέον Ζιοβάνι Ολιβέιρα γεννήθηκε σαν σήμερα το 1972 στην Αμπαετούμπα, και το 1991 ξεκίνησε τη σπουδαία του καριέρα στην Τούνα Λούσο. Το 1995 μεταπήδησε στην Σάντος όπου μετά από ένα χρόνο και 19 γκολ σε 25 ματς, έγινε κάτοικος Καταλωνίας για χάρη της Μπαρτσελόνα.
Εκεί έμεινε μέχρι το 1999, όπου ήρθε στον Ολυμπιακό και έπεσε το αεροδρόμιο! Ο «Μάγος» χάρισε ούκ ολίγες υπέροχες ποδοσφαιρικές στιγμές στους Έλληνες φιλάθλους, που θα περάσουν πολλά χρόνια ακόμη για να ξεχάσουν τον μεγαλύτερο (μακράν) ποδοσφαιρικό «ζογκλέρ» που αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα.
Ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος έμεινε στο Λιμάνι μέχρι το 2005 και εν συνεχεία αγωνίστηκε: Σάντος, Αλ Χιλάλ και Εθνικό Πειραιώς μέχρι το 2007, όπου κρέμασε και επίσημα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.
Δείτε μερικές από τις στιγμές που μας χάρισε ο «Ζιο», για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι…
Χρόνια πολλά Ζιοβάνι!

Θεραπευτικό εμβόλιο κόβει τα φάρμακα για το AIDS!!!

Στη διακοπή των φαρμάκων που λαμβάνουν καθημερινά οι οροθετικοί ή ασθενείς με AIDS, αναμένεται να συμβάλει μία νέα ανοσοθεραπεία που ανέπτυξαν ισπανοί ειδικοί.
Οι 24 ασθενείς με AIDS, των οποίων το φορτίο του ιού -που καταστρέφει το ανοσοποιητικό τους σύστημα- δεν μειωνόταν με τα φάρμακα, έλαβαν τη δοκιμαστική ανοσοθεραπεία (κάτι σαν θεραπευτικό εμβόλιο) και εμφάνισαν αιφνίδια πτώση του ιικού φορτίου...
Ωστόσο, οι ειδικοί επιστήμονες δεν φαίνονται και τόσο ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, καθώς αυτό που εκτιμούσαν ως ιδανικό, ήταν το ιικό φορτίο να μην ανιχνεύεται ούτε με ειδικές μοριακές εξετάσεις.
«Παρόλα αυτά ανακάλυψη αποτελεί σημαντική βελτίωση στις ήδη υπάρχουσες θεραπευτικές προσεγγίσεις, καθώς βοηθά άτομα που δεν ανταποκρίνονται στα υπάρχοντα φάρμακα. Σε σύγκριση με προηγούμενες μελέτες για παρόμοιου τύπου θεραπείες, αποκρίθηκε μόνο το 30% των ασθενών. Κανένα θεραπευτικό εμβόλιο δεν έχει επιτύχει ως σήμερα τόσο καλά αποτελέσματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Νοσοκομείου της Βαρκελώνης που γίνονται οι κλινικές δοκιμές.
Η θεραπεία είναι εξατομικευμένη και η βάση της είναι τα δενδριτικά κύτταρα, τα οποία αποτελούν βασικούς ρυθμιστές του ανοσοποιητικού συστήματος.
Στο πλαίσιο των δοκιμών οι ειδικοί έλαβαν κύτταρα από τον κάθε ασθενή και τα «επανεκπαίδευσαν» ώστε να επιτίθενται στον ιό ΗΙV. Η «εκπαίδευση» έγινε με παράλληλη χρήση δειγμάτων του ιού ΗΙV τα οποία είχαν ληφθεί και πάλι από τον κάθε ασθενή ξεχωριστά.
Τα τροποποιημένα κύτταρα εγχύθηκαν στη συνέχεια στον οργανισμό των ασθενών, σε τρεις δόσεις, σε διάστημα δύο εβδομάδων
Σημαντικό είναι ακόμη ότι η νέα θεραπεία υπολογίζεται πως θα κοστίζει περίπου 8.000 ευρώ το χρόνο (αρκετά πιο φθηνή από τα υπάρχοντα φάρμακα) και ο ασθενής δεν θα χρειάζεται το λαμβάνει σε καθημερινή βάση.
Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal of Ιnfectious Diseases».

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΝΤΑΒΑΣ: «Δώστε βάρος στην ανάπτυξη της περιφέρειας ...»


«Να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην περιφερειακή ανάπτυξη» κάλεσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου που αφορούσε την σύσταση του Ειδικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ). Αναφερόμενος στην καθυστέρηση που έχει υπάρξει στην υλοποίηση των προγραμμάτων και στα προβλήματα του Νομού Γρεβενών, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Η ανάπτυξη, όμως, κύριοι Υπουργοί , δεν γίνεται

Παναθηναϊκός: Χωρίς Boumsong, Cisse, Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Βύντρα, Garcia με ΠΑΟΚ

paok panathinaikos djibril cisseΧωρίς τους Boumsong, Cisse, Καρνέζη, Σεϊταρίδη, ΒύντραGarcia θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος επιθετικός υποβλήθηκε και σήμερα σε θεραπεία, για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο και έτσι θα απουσιάσει από το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά». και Πέρα από τον Cisse, θεραπεία έκαναν και οι Boumsong, Καρνέζης και Σεϊταρίδης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα σε γάμπα, δικέφαλο και τένοντες αντίστοιχα. Για την «μάχη» της Τούμπας δεν υπολογίζεται επίσης ο τιμωρημένος Βύντρα, αλλά ούτε και ο Garcia, ο οποίος ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις τεχνικής και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα πέντε εναντίον πέντε, πλην αυτών που ξεκίνησαν στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Στις 2 και στις 16 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί αγώνες, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας, όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 Μαρτίου ΟΑΚΑ και Δημοτικό Περιστερίου αντίστοιχα και οι επαναληπτικοί σε Τούμπα και Πανθεσσαλικό στις 16 του ίδιου μήνα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1η Αγωνιστική
02/03/2011 (Δημ. Περιστερίου) 18:00
Ατρόμητος Αθ.-Ολυμπιακός Βόλου

02/03/2011 (ΟΑΚΑ) 21:00
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

2η Αγωνιστική
16/03/2011 (Πανθεσσαλικό) 18:00 
Ολυμπιακός Βόλου-Ατρόμητος Αθ.
16/03/2011 (Τούμπας) 21:00
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

*Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προκριθεί στους «16» του Europa League και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στις 17/03/2011, ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Δελτίο τύπου

Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κάνει γνωστό στα σωματεία ότι  οι αγώνες Πρωταθλήματος της Α-15η  & Β- 13η  αγωνιστικής  που έχουν ορισθεί για  τις  05-06/02/2011 αναβάλλονται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.  
           Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από τις 12-13/02/2011 από τους αναβληθέντες αγώνες.         
 
 Η ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κάνει γνωστό σε όλους τους φιλάθλους του Ν. Γρεβενών  ότι στις 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011 και ώρα 17.00 μμ στο γήπεδο ΑΕΛ FC ARENA στη ΛΑΡΙΣΑ θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας της Εθνικής Ομάδας με αντίστοιχη ομάδα του Καναδά.

10χρονος έπεσε στο μετρό ενώ έπαιζε βιντεοπαιχνίδι (video)

«Πάγωσε» το αίμα των επιβατών του μετρό όταν είδαν έναν 10χρονο να πέφτει στις ράγες καθώς έπαιζε βιντεοπαιχνίδι.
Όπως δείχνει το βίντεο, ο μικρός προχωρούσε στην πλατφόρμα την ώρα που έπαιζε ένα video game με αποτέλεσμα να μην προσέξει που τελειώνει και να πέσει στις γραμμές του μετρό.
Ο μικρός διασώθηκε από έναν αστυνομικό ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας. Ο άνδρας πήδηξε στις γραμμές και έσωσε το αγοράκι προτού είναι πολύ αργά.
Όπως δήλωσε ο αστυνομικός Αλεσάντρο Μικαλίτζ: «Για καλή του τύχη δεν ερχόταν το μετρό εκείνη την ώρα. Τον είχα δει που περπατούσε στην πλατφόρμα αλλά δεν φαντάστηκα ότι θα έπεφτε. Ήταν μαζί με την μητέρα και την αδελφή του αλλά και αυτές κοιτούσαν αλλού. Πήδηξα αμέσως μέσα στις γραμμές και τον έβγαλα. Είχε τραυματιστεί στο πρόσωπο ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά».
Πηγή

Το άλμπουμ ζωής του νικητή του «Top Chef»


Από μικρός έδειξε αδυναμία στην καλή κουζίνα και γι΄αυτό τον λόγο από την ηλικία των 15 χρόνων αποφάσισε να μάθει όλα τα μυστικά της. Ο λόγος για τον νικητή του «Top chef», Αθηναγόρα Κωστάκο, ο οποίος δήλωσε ότι από μικρός δούλευε σε κουζίνες γνωστών ξενοδοχείων για να μάθει όλα τα μυστικά προκειμένου να γίνει ένας καλός σεφ. Εμείς σας παρουσιάζουμε καρέ-καρέ την ζωή του μέσα στην κουζίνα όπως την παρουσίασε το περιοδικό «People» αλλά και ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο.

Το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου!!!

Άκουσε το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο "Baby Ιt's Οver" που αποτελεί και τον προάγγελο του τριπλού best of album της Έλενας που θα κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου από την Sony Music.
"BABY IT'S OVER"
Μουσική & στίχοι: Tamminen- Ahlstedt- Sörvaag

Α1 Μπάσκετ: Οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε του διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη ορίστηκαν οι Γκόντας, Γκούμας, Σταματόπουλος.
Αναλυτικά:
Σάββατο 5 Φεβρουαρίου
ΣΕΦ 17.00 Ολυμπιακός-Πανιώνιος: Μπήτης-Μητσόπουλος-Μαλανδρής
ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Άρης: Γκόντας-Γκούμας-Σταματόπουλος
Ιλισίων 17.00 Ηλυσιακός-Ηρακλής: Πηλοιδης-Ταβουλαρέας-Ξενικάκης
Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρ.-Καβάλα: Αναστόπουλος-Παπαπέτρου-Παντελίδης
ΕΑΚ Γλυφάδας 17.00 Ίκαρος Καλ.-Μαρούσι: Τανατζής-Καρακατσούνης-Πουρσανίδης Κ
Κυριακή 6 Φεβρουαρίου
Χαλκιοπούλειο 12.30 Πανελλήνιος-ΑΕΚ: Κορομηλάς-Σώμος-Διαμαντής
«Ανδρέας Παπανδρέου» 17.00 Περιστέρι-Παναθηναϊκός: Χριστοδούλου-Ανδρικόπουλος-Νικολούλης

«Σοκ» με Κλέιζα!!! 9 με 12 μήνες εκτός δράσης!

Εκτός δράσης για 9 με 12 μήνες θα μείνει ο Λίνας Κλέιζα! Ο Λιθουανός φόργουορντ των Ράπτορς, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση καθώς είχε υποστεί
ρήξη μηνίσκου, ενώ διαπιστώθηκε πως είχε ένα πρόβλημα στο χόνδρο του δεξιού του γόνατος.
Σύμφωνα με τον γιατρό Ρίτσαρντ Στέντμαν που τον χειρούργησε στο Κολοράντο, η περίοδος αποθεραπείας του 26χρονου άσου κυμαίνεται μεταξύ εννέα μηνών κι ενός χρόνου, συνεπώς χάνει σίγουρα το υπόλοιπο της σεζόν κι εκτός απροόπτου το Ευρωμπάσκετ, που θα διεξαχθεί στην πατρίδα του!
Ο Κλέιζα έπαιξε σε 39 ματς με την ομάδα του Τορόντο φέτος έχοντας 11,2 πόντους και 4,5 ριμπάουντ σε 26,5 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.
Πηγή: sportfm.gr

Μέσω κινητού θα γνωρίζουμε τι ώρα θα έρθει το λεωφορείο!!!

Ενα νέο σύστημα θα πληροφορεί το επιβατικό κοινό για τον ακριβή χρόνο διέλευσης των λεωφορείων και των τρόλει της γραμμής που τους εξυπηρετεί από την στάση που τους ενδιαφέρει. Επίσης, το
σύστημα θα παρέχει πρόσθετες δυνατότητες όπως εκτίμηση της..
συνολικής διάρκεια του δρομολογίου που επιλέγεται και εύρεση του καλύτερου συνδυασμού μέσων και γραμμών που πρέπει να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο προορισμό. Η πληροφόρηση των επιβατών θα γίνεται ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης μέσω κινητού τηλεφώνου και διαδικτύου, αλλά και μέσω ενός δικτύου 1000 "έξυπνων" στάσεων, οι οποίες θα εφοδιαστούν με ηλεκτρονικές πινακίδες, στην περιοχή αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ.
Προβλέπεται επίσης, η δημιουργία κέντρων ελέγχου απ' όπου θα παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο η λειτουργική κατάσταση του συστήματος συγκοινωνιών και θα γίνονται οι αναγκαίες παρεμβάσεις για τον καλύτερο συντονισμό και βελτιστοποίηση του συγκοινωνιακού έργου.
Την υλοποίηση του ολοκληρωμένου συστήματος τηλεματικής για την πληροφόρηση των επιβατών και τη διαχείριση του στόλου των αστικών λεωφορείων και τρόλεϊ, δρομολογεί μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα ο ΟΑΣΑ. Το σχέδιο για την πρόσκληση του διαγωνισμού έχει ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, έως τις 10 Φεβρουαρίου 2011, από το υπουργείο υποδομών, μεταφορών και δικτύων, την ειδική γραμματεία συμπράξεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και την ειδική γραμματεία ψηφιακού σχεδιασμού του υπουργείου περιφερειακής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας.

Τα νέα "καπέλα" της Αιγύπτου!!!

Πέρα από το σοβαρό του θέματος υπάρχει και μια άλλη διάσταση... η αστεία. Η μόδα στην Αίγυπτο προτείνει "κράνη" με την προσωπική πινελιά του καθενός.






ΔΕΙΤΕ







"Φλέρταρε μαζί μου στο τηλέφωνο ενώ πεθαινε ο Michael"!!!

Απίστευτη η κατάθεση της πρώην συντρόφου του γιατρού, Conrad Murray που κατηγορείται για τον θάνατο του Michael Jackson. Η 22χρονη Sade Anding, σερβιτόρα από το Χιούστον κατέθεσε ότι ο προσωπικός γιατρός του βασιλιά της Ποπ Michael Jackson μιλούσε μαζί της στο τηλέφωνο και την φλέρταρε. Αυτό το καυτό τηλεφώνημα έγινε τη στιγμή που ο Michael έπεφτε στο πάτωμα νεκρός από το κοκτέιλ φαρμάκων που του έδωσε ο γιατρός. Την πήρε και της ζήτησε να μάθει την μέρα της, κάποια στιγμή της το έκλεισε, ισχυρίζεται η 22χρονη γκαρσόνα και μετά άκουγε βήχα και σκόρπια λόγια. Υποθέτει ότι το τηλέφωνο δεν είχε κλείσει και ήταν στην τσέπη του γιατρού. Μετά έμαθε για τον θάνατο του τραγουδιστή και ένιωσε τύψεις. Ακόμη είπε ότι ο γιατρός καυχιόταν ότι είχε προσωπική σχέση με τον Michael και προσπάθησε να την θαμπώσει λέγοντας ότι ήταν φίλοι. 

Βουλευτής «σερφάρει» σε ερωτικά sites μέσα στο κοινοβούλιο!!!

Ο Σιμεόνε Ντι Αμπρέσια συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να επισκέπτεται με το iPad του υπηρεσίες συνοδών, μέσα στο ιταλικό κοινοβούλιο, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ψηφοφορία!
Ο βουλευτής προσπάθησε να δικαιολογήσει τη στάση του υποστηρίζοντας ότι κοιτούσε τα μηνύματά του και από λάθος χειρισμού μπήκε στα ερωτικά sites…
Έτσι όμως όπως φαίνεται να χαϊδεύει το ipad του, πως να τον πιστέψουμε;
Δεν είναι και τόσο παράξενο όσο ακούγεται, καθώς πρόκειται για βουλευτή της κυβέρνησης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι!

Μίτσελ: «Εγώ πάσα έκανα!»!!!

Στο γεγονός ότι έψαχνε κάποιον συμπαίκτη του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού δεν περίμενε να σκοράρει από τόσο μακριά, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Ισπανίας ο Μίτσελ.
«Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι ήταν λίγο τρελό το ματς και ότι συνέβη με τον κόσμο που μπήκε μέσα λίγο πριν το 60’. Το παιχνίδι παραλίγο να διακοπεί οριστικά.
Εγώ έπαιξα περίπου 20 λεπτά. Είχαμε σχεδόν καθαρίσει την πρόκριση, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα και γύρισε το σκορ σε 1-3.
Μετά εμείς κυνηγούσαμε το σκορ», είπε μεταξύ άλλων στη «SER Deportivos» ο νεοαποκτηθείς άσος της ΑΕΚ, που σούταρε από το… Βαρυμπόμπη και έβαλε γκολ στο ΟΑΚΑ!
www.sportdog.gr

Superleague: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής

Ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει το σπουδαιότερο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Ο Δημήτρης Θάνος θα διευθύνει το ΑΕΚ-Άρης στο ΟΑΚΑ.
Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής
Αναλυτικά:

Καβάλα - Κέρκυρα
Βοσκάκης (Ρεθύμνου), Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας), Γούκος (Ηπείρου)
Εργοτέλης - Πανιώνιος
Σπάθας (Πειραιά), Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Πανσερραϊκός - Ηρακλής
Σταθόπουλος (Αχαΐας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Τριτσώνης (Αθηνών), Ακρίβος (Αθηνών), Καρσιώτης (Κορινθίας)
Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα
Μάνταλος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών)
ΑΕΚ - Άρης
Θάνος (Γρεβενών), Φαντόπουλος (Πειραιά), Κωτσιρός (Αρκαδίας)
Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος
Γιάχος (Χίου), Μπαλτάς (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)
Ολυμπιακός - Ξάνθη
Αρετόπουλος (Τρικάλων), Τρύφωνας (Κέρκυρας), Τουμπακάρης (Αθηνών)

Football League: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής!!!

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League.

Αναλυτικά οι διαιτητές:
Σάββατο 5/2

(15:00-ΕΤ3) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιοβαννόπουλος (Ημαθίας), Τσιαμπάζης (Κοζάνης)
4ος: Κοεμτζίδης (Κοζάνης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παντελέρης (Χαλκιδικής)

Κυριακή 6/2 (15:00)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Χειβιδόπουλος (Αργολίδας)
4ος: Ιωαννιδης (Αργολίδας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σκουφίτσας (Αθηνών)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πατσιάς, Χαδήμογλου (Μακεδονίας)
4ος: Καριοφύλλης (Πειραιά)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ηλιάδης (Αθηνών)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκιόλιας (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Γιαννουγλίδης (Αθηνών), Σγάντσος (Πειραιά)
4ος: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Παπαδημητρίου (Πιερίας)

ΒΕΡΟΙΑ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σταματόγλου, Λαζρής (Καβάλας)
4ος: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ντοσίδης (Θράκης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελίμος (Λακωνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Παλαμίδας (Λακωνίας)
4ος: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νταμπώσης (Πιερίας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουράκης, Λιανδράκης (Ηρακλείου)
4ος: Γαβρίδης (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τσούκας (Αρκαδίας)

Δευτέρα 7/2
(18:00-ΕΤ3) ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκας (Μεσσηνίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ζαρακοβίτης, Ασημακόπουλος (Μεσσηνίας)
4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουκλάκης (Χανίων)

(19:00-connX) ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράς (Άρτας), Βλάσσης (Λασιθίου)
4ος: Βατσιός (Δυτ. Αττικής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

FOOTBALL LEAGUE 2: Οι διαιτητές της 20ης αγωνιστικής!

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League 2. 

 Αναλυτικά
Κυριακή 6/2 (15:00)

ΦΩΚΙΚΟΣ - ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κέκελος (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πυλαρινός, Κακατσίδης (Αιτ/νίας)
4ος: Μπούμπουρη (Ευρυτανίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κουζάκης (Θεσσαλίας)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γρατσάνης (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Μανασής (Τρικάλων), Λάκης (Λάρισας)
4ος: Δραγάτης (Χαλκιδικής)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τσακιρίδης (Σερρών)

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαστοροδήμος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρακώστας (Λάρισας), Αιναλής (Μακεδονίας)
4ος: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σταθάς (Κερδίτσας)

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπαλατσούκας (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραλής, Διαμαντής (Ηπείρου)
4ος: Ρούσσος-Μπεκερτζής (Πρέβεζας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Λουκάς (Φθιώτιδας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ - ΚΟΖΑΝΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τασσιόπουλος (Θεσσαλίας), Διπλάρης (Καρδίτσας)
4ος: Κολυτάς (Κέρκυρας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπλάντζος (Ηπείρου)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλουτάς (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Τοπουσδώνης (Πέλλας)
4ος: Γκόρτζιλας (Μακεδονίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μιχαηλίδης (Χαλκιδικής)

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντάκης (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κούτσης, Σπανός (Αχαϊας)
4ος: Γραμματικόπουλος (Αχαϊας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γκέκας (Αιτ/νίας)

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αποστολόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Σφυρής, Πίττας (Ηλείας)
4ος: Τσιρώνης (Αιτ/νίας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γιαννάκος (Λάρισας)

Κληρώσεις διαιτών Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 20η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές  που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας 2010-2011 στις 6/2/2011



Αναλυτικά:
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Κ. Μπούμπας, Ν. Λάππας, Μ. Αρβανιτίδης (Ηπείρου)


ΕΘΝΙΚΟΣ Φ.Σ. - ΚΑΣΤΩΡ
Α. Λυμπουδής, Δ. Σπυριδωνίδης, Η. παπαδόπουλος (Μακεδονίας)


ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ
Χ. Παναγιωτίδης, Α. Κρομηλίδης, Ν. Γρηγοριάδης (Φλώρινας)


ΣΒΟΡΩΝΟΣ - ΝΑΟΥΣΑ
Κ. Μανάσης, Κ. Νίκου, Ν. Μανουράς (Τρικάλων),


ΓΑΛΑΤΙΝΗ - ΑΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ
Α. Πιστικός, Γ. Παυλίδης, Θ. Ντόντης (Μακεδονίας)


ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Π. Αλατζάς, Α. Κουπαντσής, Ι. Σινάπης (Πέλλας)


ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΔΙΑΣ
Μ. Γισγάκης, Γ. Κελαζόγλου, Γ. Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)


ΣΕΙΡΗΝΑ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤ.
Ι. Αγγελακόπουλος, Δ. Μίσσας, Σ. Κούκουλη (Καρδίτσας)


ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ
Ε. Τομίδης, Σ. Σιπίκας, Μ. Καρυπίδης (Πέλλας)