ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Γ@μ@τη κριτική για το dvd της Τζούλιας ... " με τους μαύρους " !

 Γυναίκες ηθοποιοί:...........7.0
Άντρες ηθοποιοί:.............8.0
Σενάριο/Σκηνοθεσία:.......3.0
Ποιότητα εικόνας/ήχου:....3.0
Γενική βαθμολογία:..........4.0
Η αναπαραγωγη του ΔΒΔ εγινε στις 05-02-2011 και ωρα 00.20.
Μετα απο ενα αρκετα αργο downloading (Γ@μιεται το Rapidshare),
καταφερα και το ειδα συνοπτικα το παραμυθι!
1ο πλανο και βλεπω ενα σωρο λαμπακια αναμενα στην Porsche 996.
Σε ενα κολλησα ομως ρε πο*στη μου!!!
Στο χειροφρενο!!!
2ο πλανο (που συγκρατησα εννοειται παντα!!!)
Oooh My God!!! Oooh My Goooood!!!
Τι ειδες εκει καλε τζουλια???
2 σκουληκια μαυρα να θελουν να σε κατασπαραξουν???
Ηρεμα και.......... ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ!!!
Οντως μετα απο λιγο ο ενας σε πισωκολλητο κι ο αλλος απο το στομα,
ειχα την εντυπωση πως ακουμπουσαν οι ψ*λες τους
καπου ενδιαμεσα! (μεταξυ λεπτου εντερου και στομαχιου)!!!
Σαν να ηταν σιαμεζες οι πο*τσες των μαυρων και τη Τζουλια την ειχαν περασει κανονικα!!!
Ολα τα αλλα ειναι περιττα!
Αρκετες στασεις και αρκετα χαστοκομπατσακια που εδιχνε να μην πολυ-συμβιβαζεται η μανταμ!
Αρκετα λαθη επισης απο σκηνοθετικης πλευρας!
Καλη ποιοτητα εικονας αλλα με καθολου καλες ληψεις!
Ειχε και θετικα η ολη ιστορια!
1. Γελασα σε αρκετες σκηνες (με την ψυχη μου μαλιστα)!!!
2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λιγη κυτταριτιδα στο κωλ@ρακι της!!! Αντε και εισ 'ανωτερα, διοτι ακομα ανορεξικη ειναι!
3. Και κυριοτερο! Δεν εβγαλε τις γοβες της και το Baby Doll!!! Μια χαρα!
Α! και τα βυζι@ της μεγαλωσαν??? Κατι τετοιο υποψιαζομαι!
Κατα τα αλλα πεταμενα λεπτα downloading!
Στο αρχειο κι αυτη!!!
okokoras.gr

Η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Βούλα Βαβάτση δηλώνει: "H Tζούλια είναι γριά και ξενέρωτη..."

Η συμπρωταγωνίστρια της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην δεύτερη πορνό ταινία η Βούλα Βαβάτση έδωσε συνέντευξη στον Κώστα Μιναρετζή και υποστήριξε πως η Τζούλια και στο δεύτερο DVD είναι ξενέρωτη και την ζήλευε για αυτό το λόγο η Τζούλια έβαλε βέτο στον Σειρηνάκη για να μην παίξει και η Βούλα στην ταινία και για αυτό έκανε η μελαχρινή πορνοστάρ μόνο ένα μικρό πέρασμα στο τέλος , ενώ άφησε να εννοηθεί ότι το επόμενο προσωπικό της ροζ DVD , που δεν θα αργήσει να έρθει , θα προκαλέσει αίσθηση...Καρφώνει μάλιστα την Τζούλια λέγοντας πως είναι γριά ενώ η ίδια μόλις 20 Μαΐων....
πηγή: 24wro

Την έδειξαν να αλλάζει μπροστά στην κάμερα!!!

Ρε πάτε καλά εκεί στον Ant1; Για την τηλεθέαση βάζετε κοριτσάκια 17-18 χρονών να αλλάζουν μπορστά στην κάμερα; Ήθελαν είπαν...να βρουν ένα κορίτσι για φωτογράφιση του Νitro και αυτές που έκαναν το κάστινγκ τα έβαλαν να αλλάζουν μπροστά τους.
Τελικά και η κάμερα δεν άργησε να... αρχίσει να τραβά τα κοριτσάκια να αλλάζουν...
Τραγικό... 

«Ψωνίζονται» με ηλικιωμένους σε πλατεία της Λαμίας!!!

Σε «ροζ» μέρος έχει μετατραπεί η κεντρική πλατεία της Λαμίας, καθώς αλλοδαπές κάνουν πιάτσα με πελάτες κυρίως ηλικιωμένους.
Οι ηλικιωμένοι πελάτες οδηγούνται σε κοντινά ξενοδοχεία. Η ταρίφα είναι από 20-50 ευρώ και αν είναι οι μέρες που ο παππούς έχει πάρει τη σύνταξη οι "καλές κοπέλες" φροντίζουν να τους ελαφρύνουν περισσότερο.
Αρκετοί ηλικιωμένοι έχουν πέσει και θύματα κλοπών, αλλά που να τολμήσουν να το αναφέρουν!
πηγή: www.newsbomb.gr

Στο «σκαμνί» η ΑΕΚ!!!

Ορατό το ενδεχόμενο να παίξει χωρίς κόσμο με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο!
Το φάσμα της τιμωρίας της έδρας της για μία ή δύο αγωνιστικές αντιμετωπίζει η ΑΕΚ λόγω των γεγονότων που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Τη Δευτέρα 7/2, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος, άσκησε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πειθαρχική δίωξη για επεισόδια «ευρείας κλίμακας», που είναι χειρότερη μορφή επεισοδίων, αλλά με την ΑΕΚ να μην είναι

''Αν θέλετε να την αμολήσετε, να πάτε στην τουαλέτα!!!

Υπερβολικά παραστατικός ο υπουργός Δικαιοσύνης στο Μαλάουι υπεραμύνεται δημοσίως το νέο νόμο της χώρας που απαγορεύει τη ρύπανση του αέρα, αναρωτώμενος δημοσίως : Θα σας άρεσε να βλέπετε ανθρώπους να πέρδονται οπουδήποτε;
Η πολιτική κόντρα στο Μαλάουι γίνεται για το κατά πόσο ο νέος νόμος καλύπτει και τα ανθρώπινα αέρια.
Σύμφωνα με το Έθνος, από τη μία πλευρά είναι ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζορτζ Τσαπόντα που ισχυρίζεται μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι ο νόμος απαγορεύει και το πέρδεσθαι σε δημόσιους χώρους αφού συνιστά επιβλαβή ρύπανση και ότι ο νόμος είναι παρόμοιος αυτούς που απαγορεύουν την ούρηση δημοσίως.
Από την άλλη πλευρά, ο γενικός εισαγγελέας Άντονι Καμάρα αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν ένας λογικός άνθρωπος να ερμηνεύει κατα τέτοιο τρόπο το νόμο, ώστε το πέρδεσθαι σε δημόσιους χώρους να επισύρει ποινή.
Ο νόμος αναμένεται να ενεργοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα।...
newsit

STAR FM 93,3 ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!!!

star fm grevena logo2 

ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!!!

http://www.star-fm.gr

09:00 με 11:00

Καλημέρα σας! με την Άννα Δαυιδίδου..  Επιλογές τραγουδιών και πλούσια τοπική ενημέρωση..

11:00 -13:00

Ο Χρήστος Μίμης είναι καθημερινά μαζί σας με την ειδησεογραφική του εκπομπή «αντισταθείτε». Σας ενημερώνει για ότι γίνεται στο νομό Γρεβενών αλλά και σε όλη την Ελλάδα μας..

Στις 12:00 συνήθως έχουμε την έλευση του Κώστα Ντίγκου και του Λουκά Νίκου με …διαθέσεις Αθλητικές

15:00 με 16:00

Μαζί σας o Γιώργος Θεοφάνους  «Για ποιόν χτυπά η καμπάνα»; με Ελληνική και ξένη μουσική

16:00 με 17:00

μαζί σας ο Γιάννης Γαλανόπουλος  …

Ποτέ όπως πριν..

19:00 με 21:00

Ο Κοσμάς Κατραμάδος και η Μαρίνα Πέκα ..

21:00 με 23:00

Ερωτική Διάθεση με τον Γιώργο

23:00 με 01:00

Νυχτερινές αναζητήσεις με τον Μελά …

Νυχτοπερπατήματα για τρεις στην ΑΕΚ παρά την ήττα!!!

Διασκέδαση μέχρι τα ξημερώματα περιλάμβανε το σαββατιάτικο πρόγραμμα τριών παικτών της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Αρη στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο λόγος για τους Μπερνς, Γιάχιτς και Γκερέιρο, που αποφάσισαν να... πνίξουν τον πόνο τους σε γνωστό μπαρ της Αθήνας.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ενωσης, εκ των οποίων Μπερνς και Γκερέιρο ήταν και βασικοί στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, έπνιξαν... τον πόνο τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε γνωστό κλαμπ.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, Μπερνς, Γιάχιτς και Γκερέιρο, βρέθηκαν στο μπαρ που παλιότερα είχε ενοπιστεί και ο Σίντνεϊ Γκοβού και πέρασαν εκεί το σαββατόβραδό τους. Εγιναν αντιληπτοί από φιλάθλους της ΑΕΚ που διασκέδασαν στο ίδιο μέρος και αποδοκιμάστηκαν, αλλά δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να

Ολυμπιακός Βόλου: Ανακοίνωση για τον αγώνα με την Λάρισα!!!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή της συστήνει στους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στην Λάρισα για την αναμέτρηση με τους «βυσσινί» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου: «Ενόψει του αγώνα της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2011 μεταξύ των ομάδων Λάρισα-Ολυμπιακός Βόλου, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παραμείνουν αμέτοχοι σε κάθε είδους προκλήσεις.
Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο αγώνα όπως όλους τους άλλους αγώνες κάθε Σαββατοκύριακου, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, ο οποίος δίνει αγώνα επιβίωσης και για αυτό το λόγο μην απαντάτε σε οποιεσδήποτε προκλήσεις και κρατήστε χαμηλούς τόνους.
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ συστήνει επίσης στους φιλάθλους της ομάδας να μη ταξιδέψουν οργανωμένα ή μεμονωμένα στη Λάρισα, για το συγκεκριμένο αγώνα».

Φύτεψε αυτί στο χέρι του!!! (video)

Τα αυτιά του 400 έχει ένας καλλιτέχνης από την Αυστραλία, ο οποίος χάριν της τέχνης, “φύτεψε” ένα... αυτί κάτω από το δέρμα του αριστερού χεριού του!
Όπως δήλωσε ο Αυστραλός καλλιτέχνης, Stelarc, χρειάστηκε περισσότερα από 20 χρόνια για να βρει χρηματοδότη και χειρουργό, πρόθυμο να προχωρήσει στην επέμβαση, ενώ παραλίγο να χάσει το χέρι του από μόλυνση, που προκλήθηκε μετά το χειρουργείο.

Θα μειωθούν οι τιμές των διοδίων!!!

Την διαβεβαίωση ότι εντός λίγων ημερών θα ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις του υπουργείου ...Υποδομών με τις κοινοπραξίες και τις τράπεζες που συμμετέχουν στη χρηματοδότηση των μεγάλων έργων για τις μειώσεις στις τιμές των διοδίων, έδωσε ο υφυπουργός Υποδομών Γ.Μαγκριώτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Βήμα 99,5".
Ο υφυπουργός ανέφερε ότι θα υπάρξουν μειώσεις στις τιμές των διοδίων εκεί που δεν έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του έργου, όπως επίσης εκπτώσεις για όσους περνούν καθημερινά από σταθμούς διοδίων και διευκολύνσεις για τις τοπικές κοινωνίες.
Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενος μέσα σε 3-4 μήνες από σήμερα να δημιουργηθούν και ηλεκτρονικά διόδια, ώστε οι οδηγοί

Απίστευτη υπόθεση ομαδικής εξόντωσης...Έσφαξαν 124 πρόβατα!!!

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες ενός μαντριού στη Μεσσάρα του Ηρακλείου όταν αντίκρισαν σφαγμένα 124 πρόβατα και τραυματισμένα άλλα 10.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δυο αδελφοί γνωρίζουν ποιοι πρέπει να κρύβονται πίσω από αυτή την αποτρόπαια πράξη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν κατονομάσει αυτούς που υποπτεύονται.
Δεν αποκλείεται η υπόθεση να έχει σχέση με την πρόσφατη σύλληψη των ιδιοκτητών του ποιμνιοστασίου, επειδή «βάπτιζαν» τα ζώα υγιή με πλαστές σφραγίδες οι οποίες είχαν βρεθεί στην κατοχή τους μαζί με ένα Καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

Νέο Τσερνομπίλ απειλεί την Ελλάδα!!!

Με μια βραδυφλεγή βόμβα, που κανείς δεν είναι σε θέση να μας καθησυχάσει ότι ανά πάσα στιγμή δεν θα μας τινάξει στον αέρα, συνορεύουμε... εδώ και χρόνια, χωρίς ποτέ το επίσημο κράτος να μπει στη διαδικασία να μας προστατέψει από ένα νέο Τσερνομπίλ.
Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο newsbomb.gr ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, Διευθυντής Ερευνών του Δημόκριτου και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών και του ΕΦΕΤ: « Υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα με τους πυρηνικούς αντιδραστήρες στο Κοζλοντούι της Βουλγαρίας. Δεν λειτουργούν με κανόνες ασφάλειας

Ελληνοαμερικανίδα τρώει σκυλοτροφή για διαμαρτυρία!!! (video)

Η Νίκη Μουστάκη είναι εκπαιδεύτρια σκύλων κατοικεί στο Miami Beach των Η.Π.Α... και εδώ και μερικές εβδομάδες έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον χιλιάδων συμπολιτών της αλλά και χρηστών του διαδικτύου με την απόφασή της να κάνει μόνη της κάτι, προκειμένου να περάσει από τη Γερουσία ένας νόμος υπέρ της προστασίας των ζώων στην πολιτεία του Οχάιο.
Η Νίκη ανέβασε σε ιστοσελίδα της ένα βίντεο στο οποίο περιέγραφε τι συνέβη σ’ έναν σκύλο, που πέθανε σε μια πανσιόν ζώων, και γιατί

Ολυμπιακός: Δύο στα δύο για να τελειώσουμε το πρωτάθλημα!!!

Μετά και την 10η σερί νίκη του στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός διατήρησε την διαφορά του +7, την οποία μπορούσε και να... μεγαλώσει. Τελικά όμως ο Παναθηναϊκός κέρδισε στην Τούμπα και παρέμεινε στους εφτά βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους. Ένα παιχνίδι που όπως είχαν ξεκαθαρίσει από την αρχή οι «ερυθρόλευκοι», δεν τους ένοιαζε το τελικό του αποτέλεσμα. Αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι να κερδίσουν αυτοί τον Άρη εκτός έδρας και εν συνεχεία να επικρατήσουν και επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Σέρρες: Χτύπημα ιερόσυλων σε μοναστήρι με λεία 60.000€!!!

Χρυσαφικά, χρήματα και άλλα πολύτιμα αναθήματα, έκλεψαν οι άγνωστοι που διέρρηξαν το μοναστήρι Προφήτη Ηλία, στο Άγιο Πνεύμα του νομού Σερρών... Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες, αφού παραβίασαν την πόρτα εισόδου του γραφείου στο παρεκκλήσι της Μονής αφαίρεσαν από την εικόνα της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας τρία χρυσά δεσποτικά εγκόλπια που απεικονίζουν την Παναγία, ένα χρυσό Σταυρό, ένα πεντόλιρο, τέσσερις χρυσές λίρες, ένα χρυσό ρολόι λαιμού, ένα περιδέραιο με ανάγλυφες παραστάσεις, καθώς επίσης και αρκετά χρυσά δακτυλίδια, βέρες, βραχιόλια, και διάφορα άλλα χρυσαφικά.
Η συνολική αξία των κλαπέντων αντικειμένων εκτιμάται στις 60.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της ηγουμένης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών συνεχίζονται...

Νέα κριτήρια για επιδότηση ενοικίου από 1η Μαρτίου!!!

Τα νέα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνεται η επιδότηση ενοικίου στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες από... 1η Μαρτίου, εξετάζει το υπουργείο Εργασίας.
Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου, το επίδομα του ΟΕΚ δεν θα το λαμβάνει κανείς που δεν το δικαιούται, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια κυρίως με ανθρώπους που δεν έμεναν στη χώρα μας, κατάφερναν όμως με πλάγιους τρόπους να πάρουν επιδότηση ενοικίου.
Ο κ. Κεγκέρογλου τόνισε ότι από 1η Μαρτίου θα ανακοινωθούν τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, ο τρόπος που θα γίνουν οι αιτήσεις, καθώς και το χρονικό όριο για την υποβολή τους.
Οι δύο βασικές προϋποθέσεις ως προς τα κριτήρια είναι να έχει συμπληρωθεί oρισμένος αριθμός ενσήμων (συνήθως γύρω στα 2.500 ένσημα) και το εισόδημα του αιτούντος να μην υπερβαίνει τις 12.000 ευρώ.
Κριτήρια θα αποτελέσουν ακόμη η οικογενειακή κατάσταση, ο αριθμός των παιδιών και κυρίως αν ο αιτών έχει εργασία ή είναι άνεργος.
Ως δεύτερη προτεραιότητα, ο κ. Κεγκέρογλου προέταξε το κατασκευαστικό πρόγραμμα του ΟΕΚ το οποίο θα δώσει μια ανάσα στην οικοδομική δραστηριότητα, η οποία έχει πληγεί.
Ταυτόχρονα ο ΟΕΚ θα αποκτήσει και σύγχρονους οικισμούς οι οποίοι θα είναι στη διάθεση των δικαιούχων.
newsbomb.gr

Αχαϊα: Την απογοήτευσε ο εραστής και επέστρεψε στον άντρα της!!!

Eρωτεύτηκαν, κλέφτηκαν, άφησαν πίσω τους οικογένειες με παιδιά, αλλά λίγες μέρες μετά ...γύρισαν στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν σκηνές απείρου κάλλους...
Ο λόγος για το παράνομο ζευγάρι από το δήμο Ερύμανθου που σύμφωνα με το dete.gr, κλέφτηκε πριν από μερικές μέρες συγκλονίζοντας τη μικρή τοπική κοινωνία. Όμως, αν το γεγονός ότι κλέφτηκαν ήταν αρκετό για να προκαλέσει σούσουρο, η επιστροφή (ένα τριήμερο μετά) στα σπίτια τους προκάλεσε σάλο, καθώς γράφτηκαν πολλά σπαρταριστά επεισόδια.
Εκείνος, λίγο πάνω από τα 40, παντρεμένος δημόσιος υπάλληλος, με τρία παιδιά. Εκείνη, λίγο μεγαλύτερη από τα 30, επίσης παντρεμένη με τρία παιδιά. Ερωτεύτηκαν παράφορα και κλέφτηκαν, αλλά η φυγή τους δεν κράτησε παρά μερικές μέρες. Φαίνεται ότι το παράνομο ζευγάρι δεν τα βρήκε στη συμβίωση, παρότι ο δημόσιος υπάλληλος στην αρχή σχεδίαζε να πάρει μετάθεση για πόλη της Βορείου

Θέλετε να δείτε πώς θα είστε σε 20+ ή 30+ χρόνια από τώρα;

Άν ναι, μεταβείτε στην... ηλεκτρονική διεύθυνση http://in20years.com/, επιλέξτε το φύλο σας, πόσα χρόνια μετά θέλετε να δείτε πως θα είναι το πρόσωπό σας (20+ ή 30+), αν έχετε κάποια εξάρτηση από ναρκωτικές ουσίες :-), ανεβάστε μια πρόσφατη φωτογραφία προσώπου και δείτε πώς περίπου θα είστε σε 20+ ή 30+ χρόνια!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ξεθάβουν νεκρούς για να τους πάρουν κοσμήματα και δόντια!

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι του Ηρακλείου Κρήτης από τις επιδρομές που πραγματοποιούνται σε νεκροταφεία όπου... ξεθάβουν νεκρούς για να βρουν δόντια και κοσμήματα.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Έθνος, οικονομικοί μετανάστες που είναι στα όρια της πείνας καταφεύγουν σε αυτές τις μεθόδους προκειμένου να επιβιώσουν...
Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες, οι κάτοικοι των Αμιρών στη Βιάννο ξεσηκώθηκαν όταν πηγαίνοντας στο κοιμητήριο του χωριού, αντίκρισαν τάφους ανοιγμένους και τα καντήλια άδεια από λάδι.
Το ίδιο έγινε και σε νεκροταφείο του Πύργου… Σε περισσότερα από 20 μνήματα είχαν μετακινηθεί ταφόπλακες και οι δράστες είχαν πάρει το λάδι από τα καντήλια!!!
Ο δήμαρχος του Δήμου «Ν. Καζαντζάκης», Ρούσσος Κυπριωτάκης, υπέβαλε μήνυση κατ' αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, υπογραμμίζει όμως ότι η κατάσταση αυτή εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου.

Φως στο σκάνδαλο με τα υποβρύχια που γέρνουν!!!

Περίεργες διαδρομές πολλών εκατομμυρίων ευρώ, για την ακρίβεια 55 εκατ. που είναι πολύ πιθανό να... μοιράστηκαν σαν μίζες για να αγοραστούν τέσσερα υποβρύχια τύπου «214» από τη χώρα μας την περίοδο 2002 μέχρι και το 2004, αποκαλύπτει το τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Σπίγκελ».
Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, η Εισαγγελία του Μονάχου διερευνά τη «διαδρομή» 55 εκατ. ευρώ, τα οποία δόθηκαν από την κατασκευαστική εταιρεία HDW, που κατασκευάζει και ναυπηγεί υποβρύχια στα ναυπηγεία του Κιέλου της Γερμανίας, αλλά και της θυγατρικής της Ferostahl.
Κατά την Εισαγγελία του Μονάχου, λοιπόν, οι δύο εταιρίες είχαν

ΔΕΙΤΕ: Η νέα γενιά beta μουσικής (video)

Κάποιος έχει κέφια και γεμίζει το Android Market με music player και αναμνήσεις από το παρελθόν. Το Winamp για Android είναι εδώ αν και σε beta ακόμα υποστηρίζει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως wireless sync με desktop υπολογιστή, iTunes library στο Android, playlists, play queue management, SHOUTcast Radio, Scrobbling και κινητά που τρέχουν Android 2.1 ή νεότερη έκδοση. Το διαφημιστικό που ακολουθεί έχει ενδιαφέρον και θυμίζει ποιος είναι το lama της υπόθεσης ή στην συγκεκριμένη περίπτωση στο Android Market της γειτονιάς σας.
Πηγή 

Τα πιο παράξενα πουλιά του πλανήτη

ΔΕΙΤΕ: Τις ομορφιές της φύσης!!!

Αυτές οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ορισμένα από τα πιο σπάνια και παράξενα πτηνά που κατοικούν στον πλανήτη Γη. Πίσω από αυτές τις εικόνες «κρύβονται» φωτογράφοι παθιασμένοι με τις ομορφιές της φύσης, οι οποίοι ταξίδεψαν στα πιο περίεργα μέρη της Γης για να μας τα παρουσιάσουν. Όλες οι φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Στο ενιαίο μισθολόγιο και οι στρατιωτικοί.Ποιος θα είναι ο κατώτερος μισθός.

Το νέο μισθολόγιο, που θα ισχύει για όλους ανεξαιρέτως τους δημοσίους υπαλλήλους, θα φέρει τεράστιες ανατροπές αφού θα προκαλέσει μέχρι και μειώσεις 40% στις αποδοχές περίπου 30.000 εργαζομένων στο Δημόσιο, που λαμβάνουν υψηλές αμοιβές λόγω των πολλαπλών και ακριβών επιδομάτων ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοι τους που έχουν τα ίδια χρόνια υπηρεσίας και ανήκουν στην ίδια εκπαιδευτική βαθμίδα αλλά αμείβονται λιγότερο, θα δουν τους μισθούς τους να αυξάνονται μέχρι και 15%.
Στόχος είναι η διαμόρφωση ενιαίου πλαίσιου αμοιβών, που θα

Αστεία Ελληνικά ονόματα... Παρμένα από τηλεφωνικούς καταλόγους

Υπάρχουν κάποια ονόματα που αν μη τι άλλο φέρνουν τουλάχιστον χαμόγελα. Πάμε να δούμε μερικά που εντοπίσθηκαν σε ελληνικούς τηλεφωνικός καταλόγους:
Δείτε...


 

Ακίνδυνος Αλβανός
Σεραφείμ Μπουφές
Σουλτάνα Κουτσουκλανιότογλου
Αγλαΐα Βουνοτρυπίδου
Τίμιος Τέλειος
Κάρολος Φρίκης
Κάρολος Σκορδαλιάς
Βρασίδας Βρυκόλακας
Ιππουργός Ξυπόλυτος
Κροίση Πετρελαίου

ΣΔΟΕ: "Στη φάκα" 72 σκαφάτοι Πατρινοί...

Το μεγάλο ''κόλπο'' μεγαλοεφοπλιστών και επιχειρηματιών ανακάλυψε ο ΣΔΟΕ που δέσμευσε 386 σκάφη στην Αττική, 72 στην Πάτρα και 25 στη Θεσσαλονίκη ενώ ταυτόχρονα ανοίγει και τους ελβετικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών τους.
Οι ιδιοκτήτες για να... πετύχουν φοροαπαλλαγές δήλωναν πως τα σκάφη ήταν επαγγελματικά, για να βγάζουν το μεροκάματο και όχι αναψυχής και μετά έφευγαν από την Ελλάδα αλλάζοντας σημαία. Την ίδια ώρα ανοίγονται οι ελβετικοί λογαριασμοί των ιδιοκτητών τους για να ερευνηθεί εαν τα χρήματα είναι δηλωμένα στην εφορία.
Σύμφωνα με το Capital, από τα πρόστιμα που έχουν ως τώρα

Ανεβαίνει απειλητικά η στάθμη της θάλασσας. Ποιες περιοχές κινδυνεύουν να εξαφανιστούν;

Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας "καταπίνει" τις ελληνικές ακτογραμμές. Πάνω από 800 τετραγωνικά χιλιόμετρα ακτογραμμών αναμένεται να εξαφανιστούν τα επόμενα χρόνια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso της Κυριακής πολύ σύντομα κινδυνεύουν να καλυφθούν από νερό παραλίες και παράκτιες περιοχές της χώρας.
Η υπερθέρμανση του πλανήτη (φαινόμενο του θερμοκηπίου), οι απότομες και ακραίες κλιματικές αλλαγές, το λιώσιμο των πάγων, η άνοδος της μέσης θερμοκρασίας, οι κυματικές υπόγειες καταιγίδες, οι κακοτεχνίες των λιμενικών έργων, η μόλυνση του περιβάλλοντος, η βάναυση παρέμβαση του ανθρώπινου παράγοντα στην ισορροπία

Ξενοδοχείο με... ματάκια.... Αναγκάστηκε να βγάλει το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης

Να αφαιρέσει τις κάμερες που είχε τοποθετήσει σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου του, υποχρέωσε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ιδιοκτήτη παραλιακής ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς ορισμένες, λόγω του σημείου που είχαν τοποθετηθεί, ήταν παράνομες, ενώ άλλες έθιγαν υπέρμετρα την ιδιωτική ζωή και την προσωπικότητα των πελατών, εργαζομένων και άλλων τρίτων.
Ειδικότερα, υπήρξε καταγγελία στην Αρχή ότι ξενοδοχειακή μονάδα είχε εγκαταστήσει κάμερες οι οποίες «βλέπουν» σε δημόσιο δρόμο και συγκεκριμένα, στο δρόμο που είναι κάθετος προς την παραλία

Στους 33 τα θύματα του Η1Ν1!

Δωρεάν χορήγηση αντιϊκής αγωγής από τα δημόσια νοσοκομεία
Εξαιτίας της αύξησης της δραστηριότητας της γρίπης η χορήγηση αντιϊκών στους ασθενείς πρέπει να γίνεται το ταχύτερο δυνατόν σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου: «Επειδή η δραστηριότητα της γρίπης αυξάνεται και αναμένεται να κορυφωθεί τις προσεχείς εβδομάδες, πέραν του ενδεδειγμένου εμβολιασμού και της τήρησης των κανόνων υγιεινής, τονίζεται πως η χορήγηση αντιϊκών σε ασθενείς όπου υπάρχουν οι κατάλληλες ενδείξεις πρέπει να ξεκινά το ταχύτερο δυνατόν.
Εάν δεν είναι δυνατή η άμεση προμήθεια της αντιϊκής αγωγής από τα φαρμακεία για τους ασθενείς που πληρούν τις ενδείξεις θεραπείας, η χορήγηση πραγματοποιείται δωρεάν από τα Φαρμακεία των Δημοσίων Νοσοκομείων και τα Κέντρα Υγείας με απλή ιατρική συνταγή».
Τα θύματα του ιού της γρίπης Η1Ν1 έχουν φτάσει τα 33.

To ακριβότερο SUV στον κόσμο!

ΔΕΙΤΕ: H πολυτέλεια συναντά την αντοχή!!!
Η Ρωσική αυτοκινητοβιομηχανία Russo-Baltique παρουσίασε το ακριβότερο SUV του κόσμου. Το Dartz Prombron Monaco Red Diamond Edition SUV (όπως ονομάζεται) διαθέτει επικάλυψη χρυσού γύρω από τα παράθυρα, διαμάντια στον πίνακα οργάνων, ενώ τα καθίσματα από δέρμα γεννητικών οργάνων φάλαινας.
Το συγκεκριμένο SUV είναι περιτυλιγμένο με υλικά υψηλής αντοχής, όπως ανθρακονήματα και Kevlar και μπορεί να προστατεύσει τους επιβάτες του από σχεδόν όλα τα πολεμικά όπλα, αλλά και από χειροβομβίδες και ρουκέτες.
Σχετικά με τα τεχνικά μέρη, το όχημα διατίθεται με έναν V8 κινητήρα απόδοσης 400 και 536 ίππων (ανάλογα την έκδοση) και η τιμή του ξεκινάει από τα 1.500.000 δολάρια.

Ο καιρός σήμερα

Το θερμόμετρο έως τους 18 βαθμούς Κελσίου
Λίγες τοπικές βροχές το πρωί στην Κρήτη προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά κατά τόπους θα σημειωθεί παγετός. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Μικρή ενίσχυση στα ανατολικά μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αίθριος καιρός προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

«Φέσι» του δήμου Τρικκαίων και σε εννέα ΑμΕΑ!!!

Ποσό περίπου 135.000 ευρώ, οφείλει ο δήμος Τρικκαίων σε εννέα εργαζόμενους ΑμΕΑ, που απασχολούνται σε δημοτικές επιχειρήσεις.
«Προσπαθούμε με τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρούμε έναν τρόπο να δοθούν κάποια χρήματα έναντι, καθώς αυτά τα άτομα συνεχίζουν να εργάζονται. Σε μερικούς οφείλονται χρήματα από το 2007, σε άλλους το 2008 και το 2009 όπως και το 2010», ανέφερε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας…
Πηγή: trikalanews.gr

Στις φλόγες η Αυστραλία... Κάηκαν σπίτια στο Περθ!!!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζουν οι πυρκαγιές το καταστροφικό τους πέρασμα σε προάστια του Περθ, στην δυτική Αυστραλία, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 41 σπίτια να έχουν ολοσχερώς καταστραφεί.
Δύο μέτωπα φωτιάς που ενισχύονται από τους πολύ ισχυρούς ανέμους που προκάλεσε ο κυκλώνας Γιάσι κατέστρεψαν τουλάχιστον 41 σπίτια το Σαββατοκύριακο και ο απολογισμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί, προέβλεψαν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής. Οι άνεμοι έχουν προσγειώσει τα πυροσβεστικά αεροσκάφη ενώ προκαλούν πανύψηλες φλόγες που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα.
Ακόμα 19 σπίτια υπέστησαν ζημιές καθώς η φωτιά μαίνεται σε περιοχές με πυκνή βλάστηση όπου είναι δύσκολο να τεθεί υπό έλεγχο.
Ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με εγκαύματα, ωστόσο η κατάστασή του δε θεωρείται σοβαρή.
Η μετεωρολογική υπηρεσία αναμένει ότι ο Γιάσι θα περάσει στην δυτική Αυστραλία αργότερα σήμερα Δευτέρα, προκαλώντας σφοδρές βροχοπτώσεις στο κεντρικό τμήμα της, όπου υπάρχει έρημος.
Εκατοντάδες σπίτια ισοπεδώθηκαν και σοδειές περίπου 500 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας καταστράφηκαν από το πλήγμα του Γιάσι στο Κάιρνς την Πέμπτη. Ήταν ο δεύτερος τροπικός κυκλώνας που έπληξε την βορειοανατολική Αυστραλία μέσα σε μια εβδομάδα. Τα ακραία φαινόμενα ακολούθησαν τις καταστροφικές πλημμύρες που κατάπιαν δεκάδες χιλιάδες κατοικίες και στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον 35 ανθρώπων στο Κουίνσλαντ στα τέλη του 2010 και στις αρχές του 2011.

Βγήκε σώος από σύγκρουση με… κολώνα!!!

Η τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος!!!
Λαχτάρησαν σήμερα τα ξημερώματα οι κάτοικοι επί της οδού Μετεώρων στα Τρίκαλα στο ύψος περίπου της σιδηροδρομικής διάβασης του Πυργετού από τον κρότο που υπήρξε.
Έντρομοι, διαπίστωσαν ότι ΙΧΕ αυτοκίνητο που κινούνταν προς τον Πύργο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και με μεγάλη ταχύτητα, έπεσε πάνω στην περίφραξη του ΟΣΕ και σε κολώνα φωτισμού που την γκρέμισε…
Έκπληκτοι είδαν τον οδηγό του αυτοκινήτου να βγαίνει από το όχημα με ελαφρά τραύματα, ενώ στο σημείο κατέφθασε η Τροχαία, ασθενοφόρο και ειδικό όχημα που άρχισε να ρίχνει πριονίδι στον δρόμο μετά την απομάκρυνση με γερανού του αυτοκινήτου που υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές…
Πηγή: trikalanews.gr

Football League 2: Αναλλοίωτος ο Νότος, χαμόγελα στην Καλλονή!!!

Με νίκες προχώρησαν στη 19η αγωνιστική οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο της Football League 2, την ώρα που στο βορρά, η Καλλονή που είχε ρεπό είδε τους διώκτες της να χάνουν και ουσιαστικά βγήκε μεγάλη... κερδισμένη!
Στον 1ο όμιλο η Κόρινθος παρέμεινε επικεφαλής μετά και τη νίκη της στο πελοποννησιακό ντέρμπι με τον Πανηλειακό, ενώ το ντέρμπι της αγωνιστικής πήρε ο Ηρακλής Ψαχνών που με τέρμα του Βανγκέλι

Κλειστά μέχρι την Τετάρτη τα φαρμακεία!

Σύμφωνα με απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου
Κλειστά θα είναι τα φαρμακεία από αύριο έως και την Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).
Οι φαρμακοποιοί διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που συζητείται και ψηφίζεται την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

Του απαγόρευσαν να κάνει σεξ λόγω... χαμηλού IQ!

Τελικά η δικαιοσύνη είναι όντως τυφλή σε κάποιες περιπτώσεις... Παράδειγμα; Δικαστήριο της Βρετανίας έκρινε πως ένας 41χρονος δεν πρέπει να ξανακάνει σεξ επειδή έχει... χαμηλό δείκτη νοημοσύνης!
Η «κουφή» δικαστική απόφαση αφορά την περίπτωση ενός άνδρα, που συγκατοικεί με τον αγαπημένο του. Τόσο αγαπημένο ήταν το ζευγάρι, που του έδινε και καταλάβαινε, με αποτέλεσμα η γειτονιά να κάνει παράπονα στο δημοτικό συμβούλιο!
Το δημοτικό συμβούλιο ήταν αυτό που παρέπεμψε στην δικαιοσύνη τον Άλαν, όπως ονομάζεται ο ένοχος της υπόθεσης, επικαλούμενο αναρμοδιότητα για σεξουαλικά θέματα.
Ο δικαστής βρήκε έναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο να δικάσει τον 41χρονο: τον υπέβαλε σε τεστ IQ, από το οποίο προέκυψε πως ο Άλαν έχει δείκτη νοημοσύνης 48, κάτω δηλαδή από τον μέσο όρο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον δικαστή, ο 41χρονος δεν καταλαβαίνει τι κάνει όταν κάνει σεξ με τον σύντροφό του, οπότε... γιοκ!
Τι κι αν ο Άλαν διαμαρτυρήθηκε για παραβίαση της προσωπικής του ελευθερίας; Η απόφαση είναι απόφαση και το δημοτικό συμβούλιο καλείται τώρα να... επιβλέπει μην τυχόν ο 41χρονος παραβεί την ποινή του και κάνει σεξ με τον σύντροφό του!
Κι αν «υποκύψει» ο άνθρωπος τι θα του κάνουν δηλαδή; Θα τον πάνε φυλακή για ικανοποίηση της γενετήσιας λίμπιντο; Τι άλλο θα ακούσουμε πια...
http://www.star.gr/perierga/79420

Σοκ στην παγκόσμια ροκ σκηνή- Πέθανε ο Γκάρι Μουρ

Ενας απο τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 58 χρόνων, σύμφωνα με το BBC.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του ενώ ο Ανταμ Πάρσος, μάνατζερ του συγκροτήματος Thin Lizzy, μέλος του οποίου υπήρξε ο Γκάρι Μουρ, ανακοίνωσε οτι ο παγκοσμίου φήμης κιθαρίστας πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής ο Γκάρι Μούρ πέθανε την ώρα που κοιμόταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ισπανία.
"Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι σοκαρισμένος" δήλωσε ο Brian Downey, ιδρυτικό μέλος των Thin Lizzy.
Ο Γκάρι Μουρ καταγόταν απο το Μπέλφαστ της βόρειας Ιρλανδίας. Στα 16 του χρόνια μετακόμισε στο Δουβλίνο για να ενταχθεί στο συγκρότημα Skid Row. Εγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στους Thin Lizzy ενώ αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

Πάει ο Μπάμπης στα μπουζούκια και βλέπει τον Μαρινάκη. Τον πλησιάζει και του λέει:
- Κύριε Μαρινάκη, θέλω να μου κάνετε μια μεγάλη χάρη...
Να, περιμένω την κοπέλα μου και θα ήθελα να την εντυπωσιάσω. Μπορείτε όταν έρθει να περάσετε μπροστά από το τραπέζι μας και να μου πείτε: - Για σου ρε Μπάμπη παλιόφιλε μου;
- Aσε μας ρε φίλε. Και που σε ξέρω εγώ;
- Έχετε δίκιο Κύριε Μαρινάκη. Δεν με ξέρετε, μια εξυπηρέτηση θέλω ο φτωχός. Δεν σας κοστίζει τίποτα και για μένα σημαίνει πολλά. Η κοπέλα μου θα με πάρει από καλό μάτι για τις γνωριμίες που έχω.
Αφού τον έπρηξε ο Μπάμπης τελικά ο κος Μαρινάκης ενέδωσε...
- Ωραία, θα σου κάνω τη χάρη. Κάτσε στο τραπέζι σου και όταν έρθει, μετά από λίγο θα περάσω.
- Χίλια ευχαριστώ κύριε Μαρινάκη! Με σώζετε!
Κάθεται λοιπόν ο Μπάμπης και λίγο αργότερα έρχεται και η κοπέλα του. Τους πλησιάζει ο Μαρινάκης που λέτε και λέει:
- Για σου ρε Μπάμπη! Τι κάνεις φίλε μου;
Και του απαντάει ο Μπάμπης:
- Αϊ γ@μησου ρε μ@λ@κα, πάλι δανεικά θέλεις;