ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί η Τζούλια έχει το 666 στο χέρι της?

Δείτε το πιο σεμνό πλάνο που μπορέσαμε να βρούμε: Η...πρωταγωνίστρια έχει στον δεξί καρπό της τατουάζ (;) τον ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ,ΤΟ 666!!!
Η παραπάνω εικόνα είναι από το νεο της βίντεο.
Μάλιστα,σε όλη τη διάρκεια της πορνοταινίας ο ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟΣ αριθμός είναι εκεί,για να τον βλέπουν οι "θεατές" συνεχώς!
Πριν μιλήσουν κάποιοι για "καλαμπούρι" και "τυχαίο",ας μας πουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΡΙΘΜΟ!
Ήθελαν απλά να προκαλέσουν; Ή απλά μας δείχνουν πως Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ;
Τα κέντρα του Διεθνούς Σιωνισμού,που βρίσκονται πίσω από τέτοια "λάθη",ξαναχτύπησαν.
Είναι γνωστό πως,ειδικά στις ΗΠΑ,το μεγαλύτερο μέρος της πορνοβιομηχανίας ανήκει σε Εβραίους!

Ηλίθιος κλέφτης αφήσε το κινητό του να φορτίζει σε σπίτι που έκλεψε!!!

Ένας άνδρας έχει συλληφθεί και είναι ύποπτος για κλοπές σε πάνω από δέκα σπίτια... στην περιοχή Montogomery στην πολιτεία Washington των ΗΠΑ. Ο Cody Wilkins συνελήφθη όταν ένας κάτοικος της περιοχής μπήκε στο σπίτι του και είδα τον διαρρήκτη μέσα.
Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, και ο κλέφτης έφυγε τρέχοντας από το παράθυρο. Όταν έφτασε η αστυνομία, βρήκε ένα κινητό να φορτίζει σε μία πρίζα, και δεν ήταν του ιδιοκτήτη. Η αστυνομία χρησιμοποίησε το τηλέφωνο για να ανακαλύψει το όνομα του κλέφτη, των οποίο και συνέλαβε λίγες ώρες μετά. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι: όταν κάνετε διάρρηξη, αφήσετε το κινητό σπίτι σας.

Αεροπλάνο συνετρίβη σε πολυσύχναστο δρόμο!!!

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι κάτοικοι ενός προαστίου του Σίδνεϊ όταν μονοκινητήριο αεροπλάνο συνετρίβη σε πολυσύχναστο δρόμο μετά από μηχανική βλάβη.
Το αεροπλανο σχεδον διαλύθηκε αλλά -σαν από θαύμα- ο πιλότος , η αρραβωνιαστικιά του και το σκυλακι τους βγήκαν από το αεροπλάνο μόνο με αμυχές και μώλωπες!
Το ζευγάρι είχε κανονίσει την βόλτα με το αεροπλάνο στο πλαίσιο μιας ρομαντικής βραδιάς. Το μονοκινητήριο Πάιπερ, όμως, ξαφνικά στα μέσα της διαδρομής άρχισε να χάνει ύψος και τελικά βγήκε εκτός ελέγχου με αποτέλεσμα να συντριβεί στη μέση του δρόμου, στο πολυσύχναστο προάστιο Σμιθφιλντ του Σίδνεϊ, μπροστά στην πόρτα της αυλής μιας κύριας!
«Είδα το αεροπλάνο να πέφτει και όταν συγκρούστηκε με το έδαφος.. ακούστηκε σα βόμβα. Φοβήθηκα τόσο πολύ» τόνισε η ίδια.
Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο πιλότος κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με ένα λεωφορείο, αλλά οχήματα, τις στέγες των σπιτιών της γειτονιάς, αλλά και ένα δημοτικό σχολειό χάρη στο θάρρος και την επιδεξιότητα του. Πάντως, έκοψε ηλεκτροφόρα καλώδια αφήνοντας χωρίς ρεύμα 7.000 νοικοκυριά.
Πριν από 6 μήνες, άλλο μονοκινητήριο είχε συντρίβει σε προάστιο του Σίδνεϊ με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης . Και σε εκείνη την περίπτωση είχαν προσπαθήσει να αποφύγουν να πέσουν πάνω σε δημοτικό σχολειό…
Star

Την μεγαλύτερη ξηρασία εδώ και 60 χρόνια αντιμετωπίζει η Κίνα!

Η κυβέρνηση της Κίνας δεσμεύτηκε να χορηγήσει βοήθεια ύψους ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων για την αντιμετώπιση της χειρότερης ξηρασίας που έχει πλήξει τη χώρα εδώ και εξήντα χρόνια.
Αποφασίστηκε ότι πρέπει να τονωθεί η παραγωγή σιτηρών και ρυζιού, πληρώνοντας υψηλότερες τιμές στους αγρότες.
Η ξηρασία πλήττει οκτώ επαρχίες στη βόρεια, ανατολική και κεντρική Κίνα, προκαλώντας φόβους για μείωση στην παραγωγή με συνέπεια την άνοδο των τιμών παγκοσμίως.
Η μεγάλη ξηρασία έχει πλήξει περισσότερα από 6,4 εκατομμύρια εκτάρια σιτηρών--το 35% του συνόλου των καλλιεργειών στις οκτώ αυτές επαρχίες.

Πωλείται σε Αμερικάνους η Ρόμα!!!

Μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρωθεί -όπως όλα δείχνουν- η πώληση της Ρόμα σε αμερικανική κοινοπραξία με επικεφαλής τον Τόμας ντι Μπενεντέτο, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα.
Έτσι, ο σύλλογος αναμένεται να περάσει σε νέα εποχή. Οι δύο πλευρές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους αφού «Οι διαπραγματεύσεις πάνε καλά. Υπάρχει θετικό κλίμα»,όπως τόνισε άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση.

Ήξερες ότι...

* Ο αριθμός των εν ζωή ανθρώπων πάνω στη Γη σήμερα είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό όλων των νεκρών ανθρώπων στα χρονικά.
* Η Ρωσία έχει τα περισσότερα κινηματοθέατρα απ' όλο τον κόσμο.
* Ο Ναπολέοντας φοβόταν τις γάτες.
* Ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας Καλιγούλας διόρισε το άλογό του Συγκλητικό.
* Ο Άλφρεντ Χίτσκοκ δεν είχε ομφαλό, καθώς του αφαιρέθηκε κατά τη διάρκεια μίας επέμβασης.
* Ο παγκόσμιος πληθυσμός μπορεί να χωρέσει μέσα στα σύνορα του Τέξας.
* Το μέλι είναι το μόνο τρόφιμο που δεν χαλάει. Βρέθηκε μέλι στους τάφους των Αιγυπτίων Φαραώ, το οποίο δοκίμασαν οι αρχαιολόγοι και δήλωσαν ότι ήταν βρώσιμο.
* Το συνολικό βάρος του παγκόσμιου πληθυσμού των μυρμηγκιών είναι μεγαλύτερο από το συνολικό βάρος του ανθρώπινου

Πέθανε στο πρώτο της φιλί!!!

Η έφηβη κοπέλα κατέρρευσε από "τον ξαφνικό θάνατο τον ενηλίκων", το σύνδρομο (SADS) μετά από το πρώτο της φιλί!
Την 18χρονη Τζέμα την φίλησε ο συμμαθητής της Ντάνιελ 21 ετών, καθώς βρισκόντουσαν στο σπίτι του αγοριού, ο Ντάνιελ πλησίασε την Τζέμα να την φιλήσει. Μετά από λίγα λεπτά έπεσε ξαφνικά στον καναπέ και δεν ξανακουνήθηκε.
Στην Βρετανία πεθαίνουν τουλάχιστον 500 άτομα από το σύνδρομο (SADS), κάθε χρόνο...

kastoria fc: H συνέντετξη του Νίκου Καλαφάτη

Αναχώρησε νωρίς το απόγευμα ο Νίκος Καλαφάτης από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος", με προορισμό την Αυστραλία. Ο πρώην, πλέον, ποδοσφαιριστής της Καστοριάς θα είναι προπονητής και παίκτης σε ομάδα κοντά στην Μελβούρνη και θα παραμείνει στην Αυστραλία μέχρι τις αρχές Αυγούστου.
Τι συνέβη όμως και ο Νίκος καλαφάτης αποτελεί παρελθόν για την ομάδα μας; Ποιοι είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν να πάρει αυτή τη μεγάλη απόφαση να ξενιτευθεί;
"Δεν πήγαινε άλλο" ήταν τα πρώτα λόγια του Καστοριανού άσσου,

Εθνικός Φιλιππιάδας - Κοζάνη (video)


Ο Εθνικός Φιλιππιάδας επικράτησε της Κοζάνης με 3-1 και στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα γκολ της αναμέτρησης. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή

Σκάνερ ανίχνευσης ζωής για να εντοπίζουν λαθρομετανάστες! Σκέψεις για να τοποθετηθεί στην Ηγουμενίτσα!!!

Σκάνερ ανίχνευσης ζωής για να εντοπίζουν λαθρομετανάστες! 
Σκέψεις για να τοποθετηθεί στην Ηγουμενίτσα. Σκάνερ ανίχνευσης ζωής θα πρέπει προπάντων να τοποθετηθεί στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της παράνομης διακίνησης λαθρομεταναστών που είναι έντονο. Αντί αυτού, η Ελληνική Κυβέρνηση προωθεί σε πρώτο στάδιο την τοποθέτηση συσκευών ανίχνευσης μετάλλων ως αυτών που χρησιμοποιούνται στα αεροδρόμια.
Με αυτόν τον τρόπο, η Κυβέρνηση θέλει να... πατάξει το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης, που ολοένα και αυξάνεται, στην

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένη στην Κορινθία

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέσυρε και σκότωσε χθες το βράδυ στη Συκιά Κορινθίας, μια 72χρονη αλλοδαπή γυναίκα, την στιγμή που διέσχιζε το δρόμο.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με το ίδιο ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Ο οδηγός του ασθενοφόρου, ηλικίας 66 ετών, αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ύστερα από προφορική εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας.

Υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσίπ σε κάθε Αμερικανό.

Η φωτογραφία δείχνει το μέγεθος των τσίπ... τώρα!
O AMEΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ! Πριν λίγο καιρό ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο για την Υγεία στις ΗΠΑ. Βάσει συγκεκριμένων του διατάξεων, γίνεται υποχρεωτική η εμφύτευση ηλεκτρονικού τσιπ σε κάθε Αμερικανό πολίτη. Μέχρι πριν αρκετές ώρες, 20 από τις πολιτείες των ΗΠΑ είχαν καταφύγει στα δικαστήρια για την ακύρωση του νομοσχεδίου, επειδή είναι, όπως υποστηρίζουν, βαθύτατα αντισυνταγματικό και πλήττει την ελευθερία του κάθε Αμερικανού πολίτη καίρια.Διαβάστε σχετικά δημοσιεύματα κάνοντας κλικ στις ακόλουθες ηλ/κές διευθύνσεις.
(Τα δημοσιεύματα είναι εκατοντάδες, με αυξητική τάση):

Ο κουρασμένος και ο σωτήρας!!!

Κάτι παθαίνουν αυτοί οι ηγέτες (ηγέτες, που λέει ο λόγος). Μόλις έχουν φτάσει την χώρα τους στα όρια της κατάρρευσης τους πιάνει μια κούραση άλλο πράγμα.
Βέβαια δεν τσακίζονται να φύγουν… όχι. Περιμένουν τον Σεπτέμβρη ή τον Οκτώβρη για να κάνουν πρόωρες εκλογές.
Αλλά ο Μουμπάρακ δεν φεύγει για να μην δημιουργεί χάος στην χώρα. Ε, ναι, είναι τόσο ομαλά τα πράγματα τώρα που είναι αμαρτία να χαλάσεις αυτήν την ηρεμία και την τάξη για να έρθει το χάος.
Κοίτα να δεις που και ο πρόεδρος του στην διεθνή σοσιαλιστική, ο

Ανακαλύφθηκαν σπάνια μαρμάρινα γλυπτά στη Ρώμη!!!

Σε ανασκαφές που πραγματοποιούνταν στη Ρώμη ενόψει της κατασκευής ενός δημόσιου έργου, ανακαλύφθηκαν έξι σπάνια μαρμάρινα γλυπτά του 3ου … μ.Χ. αιώνα. Αυτά τα γλυπτά πιθανών να προέρχονται από την έπαυλη ενός υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
Ο υφυπουργός Πολιτισμού Φραντσίσκο Τζίρο σχολίασε «Είναι μια εξαιρετική ανακάλυψη που επιτρέπει να χυθεί νέο φως στις κατοικίες της αυτοκρατορικής αυτής περιόδου στα προάστια της Ρώμης» και υπογράμμισε τη «σημασία των αρχαιολογικών ανασκαφών» που πραγματοποιούνται προληπτικά από την ειδική διεύθυνση αρχαιολογικής περιουσίας της Ρώμης.
Οι αρχαιολόγοι με επικεφαλής το Ρομπέρτο Ετζίντι βρήκαν πέντε κεφαλές που παρουσιάζουν μέλη της αυτοκρατορικής οικογένειας και ένα γλυπτό του Δία. Όλα τα ευρήματα ανακαλύφθηκαν την Τρίτη και θα δοθούν στο Εθνικό Ρωμαϊκό Μουσείο και θα φυλαχθούν στις Θέρμες του Διοκλητιανού κοντά στον κεντρικό σταθμό Τέρμινι. Οι πρώτες εργασίες επισκευής τους θα αρχίσουν αμέσως.
Σύμφωνα με το υπουργείο η συγκεκριμένη ανακάλυψη σύμφωνα «με τον αριθμό των έργων που βρέθηκαν, τα τεχνικά και στιλιστικά χαρακτηριστικά τους και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή τους είναι από τις σημαντικότερες των τελευταίων χρόνων στα προάστια της πρωτεύουσας».
Ο τελευταίος ιδιοκτήτης της έπαυλης ενδέχεται να ήταν ένας υψηλόβαθμος δημόσιος λειτουργός που είχε σχέσεις με την αυτοκρατορική οικογένεια και σύμφωνα με τον Ρ. Ετζίντι «η ύπαρξη μαυσωλείου της ύστερης περιόδου της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κοντά στην έπαυλη ενισχύει μια τέτοια υπόθεση λόγω της συνήθειας της εποχής, η ταφή του ιδιοκτήτη να γίνεται δίπλα στην κατοικία του».
Μια ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν μετά την ανακάλυψη τον Ιούνιο ερειπίων του πολυτελούς αυτού σπιτιού της ρωμαϊκής εξοχής, χρηματοδότησαν τις ανασκαφές με 100.000 ευρώ.

Πιάστηκε ο Β. Παλαιοκώστας... για να εισπράξει το 1 εκ. ευρώ!

Η είδηση της χρονιάς: Πιάστηκε πριν λίγο ο Βασίλης Παλαιοκώστας...
μετά από καταγγελία του ίδιου και θα εισπράξει και το 1.000.000 ευρώ , που είναι τα χρήματα της επικήρυξής του!
Ένα απίστευτο θρίλερ έχει στηθεί από τα ξημερώματα, όταν ο Β. Παλαιοκώστας τηλεφώνησε στην ΕΛΑΣ, και αποκάλυψε το κρησφύγετό του. Πρώτα όμως ζήτησε να πάρει το 1.000.000 ευρώ , που τον έχουν επικηρύξει το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ και το υπουργείο Οικονομικών .
Για το λόγο αυτό πήγαν με ελικόπτερο οι ίδιοι οι κ. Παπουτσής και Παπακωνσταντίνου, στην περιοχή του χωριού Στειρίου Βοιωτίας όπου ήταν κρυμμένος σήμερα και συγκεκριμένα στην περιοχή " Καταβόθρα ".
¨Οταν ρωτήθηκε ο Β. Παλαιοκώστας γιατί παραδόθηκε είπε ....
ότι κάνει λόγω της κρίσης, που έχει επηρεάσει και τους δραπέτες. " Το έκανα μόνο και μόνο για το 1εκ" . , που θα το πάρει τόνισε και σε λίγο διάστημα θα αποδράσει και πάλι, με ελικόπτερο, όπως προσδιόρισε.
pamelouketo.blogspot.com

Πριν το Πάσχα οι πληρωμές κτηνοτρόφων!!!

Πριν από το Πάσχα αναμένεται να πληρωθούν η εξισωτική αποζημίωση και η ενίσχυση για τα μέτρα ειδικής στήριξης στους … κτηνοτρόφους, ενώ με μια σειρά αποφάσεων εντατικοποιείται η μάχη κατά των ελληνοποιήσεων και υπέρ της ιχνηλάτησης του ζωικού κεφαλαίου.
Όπως δήλωσε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μιλένα Αποστολάκη, μετά από σύσκεψη που είχε με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων, με απόφαση που υπέγραψε εισάγεται το ηλεκτρονικό ενώτιο και ο ηλεκτρονικός στομαχικός βόλος και όποιο από τα δύο αυτά θέλει ο κτηνοτρόφος θα τοποθετείται στα αιγοπρόβατα που έχουν γεννηθεί το 2010 και έχουν ηλικία άνω των έξι μηνών.
Όπως είπε η κ. Αποστολάκη με την ηλεκτρονική σήμανση ενισχύεται το σύστημα αναγνώρισης και καταγραφής των αιγοπροβάτων και γίνεται αποτελεσματικότερη η καταπολέμηση των ελληνοποιήσεων των αιγοπροβάτων.
Αναφερόμενη στα αιτήματα των κτηνοτρόφων η κ. Αποστολάκη είπε ότι μέχρι στις 18 Φεβρουαρίου μπορούν οι κτηνοτρόφοι να υποβάλουν αιτήσεις για να ενταχθούν σε σχέδια βελτίωσης του επιχειρησιακού προγράμματος Αλέξανδρος Μπαλτατζής.
Επίσης είπε ότι με την προϋπόθεση έγκαιρης προσκόμισης των δικαιολογητικών η εξισωτική αποζημίωση και οι αποζημιώσεις της ειδικής στήριξης θα πληρωθούν πριν από το Πάσχα από τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, ΩΡΑ 6:00 μ.μ. ΣΙΩΠΗΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Τετάρτη, 9 Φεβρουάριος 2011, 9:51

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ
Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΤΙΣ 3/2/2011 ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ
ΎΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Η ΕΠΟ τίμησε τον Ότο Ρεχάγκελ!!!

Επτά μήνες μετά τον επίλογο της λαμπρής σταδιοδρομίας του Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, η ΕΠΟ βράβευσε τον 73χρονο τεχνικό λίγο πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα με τον Καναδά στο «AEL FC Arena».
Λίγα λεπτά πριν από τη σέντρα του αγώνα ο Γερμανός τεχνικός παρέα με τον συνεργάτη του όλα αυτά τα χρόνια στον πάγκο της Ελλάδας Γιάννη Τοπαλίδη, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο από ένα διάδρομο που είχαν σχηματίσει οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Τους χαιρέτισε όλους και εν συνεχεία έφτασε… τρέχοντας στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάδιο, ο οποίος που παρέδωσε μια μινιατούρα της Ακρόπολης,, ένα αναμνηστικό Κύπελλο κι ένα κάδρο, που φαίνονταν ο ίδιος να σηκώνει το Κύπελλο στη Λισσαβόνα το 2004.
Αμέσως μετά ο Ρεχάγκελ δήλωσε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τίποτα από την εννιάχρονη θητεία του στον πάγκο της Ελλάδας: «Πέρασα εννέα χρόνια στην Ελλάδα. Είναι ένα κομμάτι από τη ζωή μου. Ο κόσμος και όλοι μάς συμπεριφέρονταν πάντα καλά, κάτι που έχει σχέση και με τις επιτυχίες που είχαμε. Ήταν μία πετυχημένη πορεία που είχαμε μαζί με τον βοηθό μου, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους συνεργάτες μας. Ήρθα σαν φίλος στην Ελλάδα και σαν φίλος θέλω να φύγω. Θα θυμάμαι όλα όσα έζησα, τόσο τις όμορφες στιγμές, όσο και τις κακές».
Ο Γερμανός προπονητής, που όπως έχει κατά καιρούς δηλώσει, δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την προπονητική, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, το τελευταίο διάστημα σχολιάζει αγώνες στη γερμανική τηλεόραση.

Η αρχαιότερη μπίρα του κόσμου...

Υπό το μικροσκόπιο των επιστημόνων!!!
Δείγματα της αρχαιότερης μπίρας αναλύουν οι επιστήμονες για να ανακαλύψουν τη συνταγή της και να την παράξουν ξανά.
Το μπουκάλι με τη μπίρα βρέθηκε τον περασμένο Ιούλιο σε ναυάγιο στη Βαλτική και χρονολογείται στο 1800 με 1830.
Η τοπική κυβέρνηση των νήσων Άλαντ ανέθεσε σε επιστημονική ομάδα να βρει τη συνταγή.
Μέχρι στιγμής, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει βακτηριακά κύτταρα αλλά δεν γνωρίζουν αν αυτά είναι ζωντανά ή νεκρά.
Στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να εντοπίσουν ζωντανά μικρόβια, θα εξετάσουν το DNA συγκρίνοντας το με αυτό από μπίρες που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά, για να εντοπίσουν τις διαφορές που υπάρχουν στη μαγιά.

Οι 10 πιο παράξενοι άνθρωποι του κόσμου!

Ο διάσημος Αμερικανός αρθρογράφος, Ιρν Κούπτσινετ, έγραψε κάποτε το εξής γνωμικό: «Τι μπορείς να πεις για μια κοινωνία, που λέει ότι ο Θεός πέθανε κι ο Έλβις ζει;», με σκοπό να καταδείξει αυτό που όλοι λίγο πολύ έχουμε ξεστομίσει, το «έχει τρελαθεί ο κόσμος»…
Έτσι, λοιπόν, επειδή εμείς και ότι έχει τρελαθεί ο κόσμος πιστεύουμε, αλλά και ότι έχουμε γεμίσει «παράξενους», αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ειδικό αφιέρωμα… Τι εννοούμε «ειδικό»; Αποφασίσαμε να ψάξουμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τους δέκα ποιο «περίεργους» ανθρώπους του πλανήτη.
Τώρα, σχετικά με το εάν είμαστε υπερβολικοί με την παραπάνω γενίκευση, αυτό θα το αποφασίσετε μόνοι σας, αν και πιστεύουμε

Παρέμβαση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών... δεσμέυει την Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Μπιρμπίλη. (VIDEO).

Ριζική λύση στις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις των έργων του Ν. Γρεβενών απαίτησε ο Θ. Χαντάβας
Ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας κατά τη χθεσινή (Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011) συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «Διατήρηση της Βιοποικιλότητας κι άλλες διατάξεις» στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, αναφέρθηκε στις πολύχρονες εκκρεμότητες έργων του Ν. Γρεβενών που αφορούν στις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις και ζήτησε την άμεση και οριστική επίλυση τους στα πλαίσια του νομοσχεδίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γρεβενά: Ανακατωσάρια» ένα τέλος εποχής...?? (VIDEO)

Δυστυχώς τα φετινά «Ανακατωσάρια» δε θα πραγματοποιηθούν.
Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε εκδήλωση διεξαχθεί το τριήμερο της Αποκριάς δε θα φέρει την υπογραφή της οργανωτικής επιτροπής των Ανακατωσαρίων. Πρόκειται πιθανότατα για ένα τέλος εποχής...
Οργανωτική Επιτροπή
ΥΓ.Tο τραγούδι που ακούγεται είναι ο "Πρόλογος" από τον δίσκο του Μάνου Χατζιδάκι "Απόψε αυτοσχεδιάζουμε". Ακούγεται ο Δημήτρης Μυράτ.

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ 10 - 2 - 2011


Πηγή

Εκατό χιλιάδες βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα...με έσοδα 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο!

Το τελευταίο διάστημα οι πιθανότητες να βρούμε κοιτάσματα πετρελαίου ή και φυσικού αερίου στη χώρα μας εμφανίζονται διαρκώς στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Με άντληση 100 χιλιάδων βαρελιών πετρελαίου την ημέρα το Δημόσιο θα κέρδιζε 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο. Όμως σύμφωνα με τον Δρ. Κωνσταντίνο Νικολάου, Γεωλόγο Πετρελαίων – Ενεργειακό Οικονομολόγο, τα κοιτάσματα βρίσκονται με έρευνες, και στην Ελλάδα έχουν γίνει ελάχιστες γεωτρήσεις, λιγότερες σε σχέση με το σύνολο των γειτονικών χωρών.
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο εκδήλωσης του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης με θέμα “Έρευνες υδρογονανθράκων και προοπτικές παραγωγής στην Ελλάδα” στην οποία απέστειλε μήνυμα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης στο οποίο επεσήμανε ότι μετά από μια δεκαπενταετία αδράνειας η κυβέρνηση προχωρά στη δημιουργία Εθνικού Φορέα Υδρογονανθράκων που θα αναλάβει τη διαχείριση των δικαιωμάτων του Δημοσίου στην αναζήτηση, έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων. Ήδη, ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση για το νομοσχέδιο.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΙΕΝΕ, όπως τις μετέφερε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Κ. Σταμπολής με την ισχύουσα νομοθεσία και το φορολογικό καθεστώς ένα κοίτασμα που θα παρήγαγε 100.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα (συγκριτικά ο Πρίνος παράγει σήμερα 2500 βαρέλια και το μέγιστο που είχε φθάσει ήταν 30.000 βαρέλια), ποσότητα που αντιστοιχεί στο 25 % της εγχώριας κατανάλωσης, με υπόθεση εργασίας ότι η διεθνής τιμή του πετρελαίου είναι 75 δολάρια το βαρέλι, θα απέφερε στο Δημόσιο έσοδα ύψους 1,4 – 1,5 δισ. ευρώ το χρόνο.
Σύμφωνα με την παρουσίαση του κ. Νικολάου, οι πετρέλαιο-πιθανές περιοχές περιλαμβάνουν τη Δυτική Ελλάδα (Κέρκυρα, Λευκάδα, Πρέβεζα, Πατραϊκός κόλπος, Κατάκωλο, Ζάκυνθος, Ήπειρος, Ακαρνανία), τα Γρεβενά, τον Θερμαϊκό Κόλπο, το Θρακικό πέλαγος, τη Δυτική Θράκη και τη θαλάσσια περιοχή των Σποράδων. Στο Αιγαίο πέλαγος, πρόσθεσε, υπάρχουν υπολεκάνες με ανάλογα συστήματα με εκείνα του Πρίνου ενώ στη θαλάσσια περιοχή νότια-νοτιοανατολικά της Κρήτης όπου επίσης υπάρχουν κοιτάσματα τα βάθη της θάλασσας είναι μεγάλα και μια γεώτρηση μπορεί να κοστίσει 100 – 150 εκατ. δολάρια με πιθανότητες επιτυχίας 10 %, κάτι που σημαίνει ότι απαιτούνται ισχυροί “παίκτες”.
πηγή: greenbusiness

Θανατηφόρο τροχαίο για τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Κωνσταντίνος Παππάς σε τροχαίο που σημειώθηκε κοντά στο Λούρο σήμερα το πρωί.
Ο Κωνσταντίνος Παππάς κατευθυνόταν με τη μηχανή του στην Πρέβεζα για να παραστεί στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου της πόλης Άγιο Χαράλαμπο, όταν ένα αγροτικό φορτηγό βρέθηκε στο οδόστρωμα και μετά από σφοδρή σύγκρουση ο Αντιπεριφερειάρχης έχασε τη ζωή του. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών.
Ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν, ανέβαλε τη Συνέντευξη Τύπου που επρόκειτο να δώσει σήμερα 13.15 στο γραφείο του.    
http://www.newsbomb.gr

Η τηλεόραση αυξάνει την επιθυμία για κάπνισμα!

Αν θέλετε να μειώσετε ή να κόψετε το κάπνισμα η τηλεόραση και ο κινηματογράφος δεν βοηθούν. Αυτό υποστηρίζουν Αμερικανοί επιστήμονες, καθώς όπως λένε αρκεί να δει ο θεατής έναν πρωταγωνιστή να καπνίζει για να πολλαπλασιαστεί η επιθυμία του για τσιγάρο. Η μελέτη περιγράφει πώς εκείνη την ώρα οι περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με το κάπνισμα, ενεργοποιούνται αυτομάτως και υποσυνείδητα αποκτά κάποιος μεγαλύτερη επιθυμία να «κάνει» ένα τσιγάρο. Οι επιστήμονες συνέκριναν τις αντιδράσεις των εγκεφάλων δείγματος καπνιστών και μη καπνιστών, όταν αυτοί καλούνταν να παρακολουθήσουν σκηνές με διάσημους ηθοποιούς να καπνίζουν.
Όπως διαπιστώθηκε, μέσω λειτουργικής μαγνητικής απεικόνισης , στους εγκεφάλους των καπνιστών ενεργοποιούνταν περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τον προγραμματισμό και τον συντονισμό μιας κίνησης, σαν να προετοιμάζονταν δηλαδή να ανάψουν τσιγάρο και να καπνίσουν αλλά και περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τις ορμές και την ικανοποίηση-ανταμοιβή. Αρκεί δηλαδή μια τηλεοπτική ή κινηματογραφική σκηνή, για να θελήσει ο θεατής να ανάψει τσιγάρο!

Τι αποζημίωση δικαιούσθε αν απολυθείτε: Οι τροποποιήσεις βάσει Μνημονίου!!!

Απολυθήκατε και θέλετε να μάθετε τι χρήματα θα εισπράξετε ως αποζημίωση; Διαβάστε προσεκτικά τι ισχύει πλέον ώστε να γνωρίζετε τις τροποποιήσεις που τίθενται σε εφαρμογή βάσει του Ν. 3863/10 του Μνημονίου.
ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΕ ΠΡΟΜΗΝΥΣΗ

Ο εργοδότης μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο είτε απροειδοποίητα (έκτακτη καταγγελία) είτε με προειδοποίηση (τακτική καταγγελία με προμήνυση), οπότε η οφειλόμενη αποζημίωση μειώνεται κατά 50%. Ο παρακάτω πίνακας δίνει τη σχέση ανάμεσα στο χρόνο προϋπηρεσίας στην αποζημίωση και στην προθεσμία προμήνυσης, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.3863/10 του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ:

Στον ΠΑΟΚ ο Βύντρα;

Σύμφωνα με εφημερίδα "Ολυμπιακών αισθημάτων", ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει 'ψήσει' τον καλό του φίλο Λουκά Βύντρα, να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.
Η εφημερίδα "Πρωταθλητής" αναφέρει πως ο Σάλπι δεν έχει αφήσει σε ησυχία τον Βύντρα, πείθοντας τον να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ από το ερχόμενο καλοκαίρι.
Βέβαια μόνο ως τραβηγμένο σενάριο μπορεί να θεωρηθεί το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το τριφύλλι για την ανανέωση της συνεργασίας του. Εξάλλου επιθυμία και του ίδιου του παίκτη είναι να συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα.

Διέρρηξαν το σπίτι του Όττο!!!

Άφησαν την κυρία Ρεχάγκελ χωρίς ίχνος κοσμήματος...
Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Όττο Ρεχάγκελ στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών, όπως αποκάλυψε σε γερμανική εφημερίδα ο «Ρεχακλής». Ο λόγος της αποκάλυψης ήταν η εμφάνιση της γυναίκας του χωρίς κοσμήματα σε γκαλά το Σάββατο.
Ο εφιάλτης της παραβίασης του οίκου χτύπησε και τον Όττο Ρεχάγκελ κατά τη διάρκεια των χειμερινών διακοπών καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στο Έσσεν.
Αυτό αποκάλυψε ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής σε γερμανική εφημερίδα με αφορμή την εμφάνιση του σε γκαλά μαζί με τη γυναίκα του, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία. Αυτό που οδήγησε τον «Ρεχακλή» να μιλήσει στον τύπο για το προσωπικό αυτό γεγονός, είναι η γυναίκα του Μπεάτε που έπρεπε να εξηγήσει την απουσία κοσμημάτων από την εμφάνιση της σε μια κοσμική εκδήλωση.
«Δεν μας έχει μείνει τίποτα», είπε η σύζυγος του Ρεχάγκελ: «Μας τα πήραν όλα».
Το χρονικό της διάρρηξης έχει ως εξής: Κατά της έξι η ώρα ο Ρεχάγκελ έφυγε από το σπίτι του για να πάει με παρέα σε τοπικό εστιατόριο. Γυρίζοντας στις 8 σπίτι βρήκε τα συρτάρια του άνω κάτω.
Όπως είπε η αστυνομία, οι διαρρήκτες, προφανώς επαγγελματίες, μπήκαν ανοίγοντας τρύπα στο χερούλι του παράθυρου του δευτέρου ορόφου. Έξι ακόμη οικογένειες μένουν στην πολυκατοικία του Ρεχάγκελ, αλλά κανείς δεν άκουσε κάτι, ενώ οι δράστες δεν άφησαν δαχτυλικά αποτυπώματα.
Η αστυνομία συμπέρανε ότι οι διαρρήκτες παρακολουθούσαν τον προπονητή και περίμεναν να φύγει από το σπίτι του.
Αυτό που στεναχώρησε ιδιαίτερα τον Ρεχάγκελ είναι ότι μέσα στα κλοπιμαία ήταν δυο αναμνηστικά ρολόγια από την Βέρντερ Βρέμης και την Ελληνική ομοσπονδία καθώς του θύμιζαν τους προπονητικούς του θριάμβους. Ακόμη η Μπεάτε αποκάλυψε ότι της έκλεψαν διαμάντια δυο καρατίων τα οποία της είχε χαρίσει ο Όττο πριν από 30 χρόνια.
πηγή: gazzetta

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Καρατζαφέρης «κλέβει» ρεύμα από τη ΔΕΗ !!!

Ο σεβαστός πρόεδρος του ΛΑΟΣ και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού «Τηλεάστυ», Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος δίνει μάχη από τη Βουλή και από τηλεοράσεως για να σωθεί αυτή η άμοιρη χώρα που της έχουν πιει το αίμα, «κλέβει» ρεύμα από την ΔΕΗ!
Το ρεύμα δεν το θέλει για να φωτίζει το σπίτι ή το κόμμα του αλλά για να εκπέμπει το «Τηλεάστυ» από την Κοζάνη. Η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού που έχει τοπική και όχι περιφερειακή εμβέλεια -όπως συμβαίνει με τα περισσότερα αθηναϊκά κανάλια που

ΕΛΛΑΔΑ: Δεν πληρώνεις διόδια; Δεν έχεις φορολογική ενημερότητα!!!

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία η μη καταβολή διοδίων θα αποτελεί παράβαση του Κ.Ο.Κ, ετοιμάζεται να κατατεθεί στη Βουλή στο πλαίσιο σχεδίου νόμου για την εξυγίανση των αστικών συγκοινωνιών. Με αυτόν τον τρόπο το υπουργείο επιχειρεί να βάλει "φρένο" στο κίνημα άρνησης καταβολής διοδίων.
Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που εισπράττουν οι πέντε κοινοπραξίες που ελέγχουν τα διόδια όλης της χώρας, μετατρέπονται σε δημόσιο έσοδο και συνεπώς όποιος δεν το

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 2-1 (0-1)

Δ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 
3ος ΟΜΙΛΟΣ
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη: 9-02-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Σ’ έναν αγώνα που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο  Πυρσός χάρη στην ποδοσφαιρική ευφυϊα του Γεωργίου, που πέτυχε δυο καταπληκτικά τέρματα, κατάφερε να πετύχει στο β΄ημίχρονο την ολική ανατροπή και να πάρει το τρίποντο από την Αλεξάνδρεια κι έτσι να αναρριχηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας του 3ου ομίλου.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΣΚΙΕΡ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ...ΡΩΤΑΕΙ:

«Είμαι η μητέρα του παιδιού που σκοτώθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο του Μετσόβου, από προσωπική μου πρωτοβουλία και το τονίζω αυτό, γιατί ενδέχεται να με κατηγορήσουν κάποιοι, ερωτώ: Ποιοι είναι αυτοί που προσπαθούν να ρίξουν το φταίξιμο στον γιο μου; Ακόμα και να μην ήταν έμπειρος σκιέρ (που έκανε 2χρονια τουλάχιστον σκι) τον ενημέρωσε κάποιος υπάλληλος του χ.κ Μετσόβου, να μην πάει σε αυτήν την πίστα; Υπήρχε κάποιος υπεύθυνος;

Τα 12 θετικά της κρίσης


1. Θα αναβιώσει το συσσίτιο της γειτονιάς και έτσι θα αναθερμανθούν και πάλι οι σχέσεις στις... γειτονιές όπου κανείς πλέον δε λέει καλημέρα στον άλλον.
2. Τα παιδιά δε θα φεύγουν ούτε στα 40 από το πατρικό τους και θα μπορούν έτσι να φροντίζουν τους γονείς τους χωρίς...να ξοδεύουν σε γηροκομεία και αποκλειστικές.
3. Θα ξαναζωντανέψει το ταβερνάκι, που με ελάχιστα ή και βερεσέ θα καλύπτει τη βραδινή έξοδο.
4. Θα λανσαριστεί νέα μόδα διατροφής, όπως ρεβίθια αλάδωτα με

Ολυμπιακός και στην Αυστραλία!!!

Στην δημιουργία Ακαδημίας και σχολών ποδοσφαίρου στην Αυστραλία, προχωράει ο Ολυμπιακός με την βοήθεια δύο πρώην ποδοσφαιριστών του, ομογενών από την Αυστραλία, του Κυριάκου Τοχούρογλου και του Κρις Κάλαντζή. Η απόφαση για την δημιουργία ακαδημίας εκεί οφείλεται στην παρουσία πολλών ομογενών, ενώ έδρα της ακαδημίας θα είναι το Σίδνεϊ.
Οι στόχοι της ακαδημίας είναι: Η εκμάθηση ποδοσφαίρου και όπως τόνισε ο Τοχουρόγλου: «Να διασκεδάσουν τα παιδία παίζοντας ποδόσφαιρο». Δεύτερος στόχος είναι η αξιοποίηση ταλέντων. Τρίτος

Απίστευτη κτηνωδία! Οικογένεια στο Αρκαλοχώρι σκότωνε και έτρωγε σκυλιά!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κρήτης από τα μέλη της οικογένειας που μάζευε σκύλους με σκοπό... να τους φάει!
Μία οικογένεια Κινέζων που μένει στο Αρκαλοχώρι του δήμου Μινώα Πεδιάδος φέρεται να αιχμαλωτίζει και να θανατώνει σκυλιά για να τα φάει!
Η απίστευτη ιστορία, αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των γειτόνων. Η οικογένεια μάλιστα είχε προκαλέσει την προσοχή, καθώς πολύ συχνά μάζευε στο σπίτι σκυλιά, τα οποία όμως ποτέ δεν έβλεπε κανείς να φεύγουν... Επίσης, σε κάδους κοντά στο σπίτι, εντοπίζονταν πολύ συχνά κομμένα αυτιά σκύλων!
Στο Αρκαλοχώρι μετά και την κινητοποίηση των φιλοζωικών οργανώσεων έσπευσε εισαγγελικός λειτουργός και σε συνεργασία με την Αστυνομία κατάσχεσαν ποσότητα κρέατος για την οποία ο Κινέζος λέει ότι είναι χοιρινό. Η αλήθεια θα αποδειχθεί από τον εργαστηριακό έλεγχο...
cretalive

Κοζάνη: Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο ορυχείο Καρδιάς!!!

Η αφανής ιδιωτικοποίηση που γίνεται μέσο της γενικευμένης απασχόλησης εργολάβων έφερε ακόμα ένα σοβαρό ατύχημα. Αυτή τη φορά ο άτυχος εργαζόμενος συμμετείχε σε εργασία αλλαγής ιμάντα στον ταινιόδρομο 21 του Ορυχείου Καρδιάς όταν το χέρι του πιάστηκε ανάμεσα στην ταινία και στο τύμπανο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και αυτή τη στιγμή να δίνει μάχη στην εντατική για να γλιτώσει τον ακρωτηριασμό.
Ελπίζουμε ο συνάδερφος, που ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία ΕΛΙΝ εργολάβο που ανέλαβε τα τελευταία χρόνια και κάνει τις συγκολλήσεις ιμάντων για την ΔΕΗ, να γλιτώσει το χέρι του και να επιστρέψει γερός στην εργασία του όμως για να σταματήσουμε να έχουμε τέτοια σοβαρά ατυχήματα εμείς θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Τέλος η τυρόπιτα στα σχολεία – Ποια είναι τα απαγορευμένα τρόφιμα...

Αφού έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της παιδείας, το αρμόδιο υπουργείο αποφάισε να ασχοληθεί με την διατροφή των μαθητών.
Θέλουν λοιπόν να καταργήσουν πατατάκια, γαριδάκια, τυρόπιτες, πιροσκί, σαντουτσάκια, γκοφρέτες, αναψύκτικα και γενικότερα κάθε τι που τσιμπολογάει ο μαθητής με λαχτάρα. Στην θέση τους θα μπουν δημητριακά, μέλι, φρέσκοι χυμοί και άλλα συναφή. Τώρα αν την δουλειά θα την αναλάβει κανά γνωστό catering δεν το γνωρίζουμε αλλά μας έχουν δοθεί πολλά δικαιώματα ώστε να το υποψιαζόμαστε.
Και τι έχει να γίνει τότε; Το λαθρεμπόριο τυρόπιτας, σοκοφρέτας και κόκας (του αναψυκτικού, μην μπερδευόμαστε) θα ανθίσει...
Κάπως έτσι φανταζόμαστε το μέλλον στα σχολεία...

Σέρρες! Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονος αγρότης... Καταπλακώθηκε από το φλεγόμενο τρακτέρ του!!!

Τραγικό θάνατο βρήκε 60χρονος αγρότης από το Στρυμονικό Σερρών όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, καταπλακώθηκε από το φλεγόμενο τρακτέρ του.
Το γεγονός συνέβη λίγο πιο έξω από το χωριό, σε αγροτικό παράδρομο, δίπλα σε κανάλι. Οι φλόγες, πάντως, που τύλιξαν το τρακτέρ και τον άτυχο 60χρονο δεν κίνησαν τις υποψίες των κατοίκων.
Το δυστύχημα, έγινε αντιληπτό από συγγενείς του 60χρονου που ανησύχησαν από τη μακρά απουσία του και έσπευσαν να τον βρουν.

Νίκη Σερβίας με… άρωμα «ερυθρόλευκο»

Φιλικό στο Τελ Αβίβ με άρωμα… Εθνικής, αλλά και Ολυμπιακού.
Το Ισραήλ, αντίπαλος μας στους ομίλους, ηττήθηκε 2-0 από τη Σερβία στην οποία και αγωνίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς.
Συνεχίσει να προβληματίζει το Ισραήλ, που γνώρισε φιλική εντός έδρας ήττα 2-0 από τη Σερβία στο Τελ Αβίβ. Οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και με τους Τόσιτς (23’), Τριφούνοβιτς πήραν νίκη γοήτρου μετά και τα τελευταία άσχημα γεγονότα που σημάδεψαν το ποδόσφαιρο στη Σερβία. Το ματς πάντως είχε και «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, με τον Μάρκο Πάντελιτς να αντικαθιστά στο 65΄ τον Μρτζα και να έχει καλή απόδοση.
Ο Λουί Φερνταντέζ, χρησιμοποίησε τους: Αουάτ, Μποντάρ, Μπεν Χάιμ (46’ Μπενταγιάν), Ιτζίκ Κοέν, Ραμί Γκέρσον, Καγιάλ (64’ Μπιτόν), Νάτκο (46’ Α.Κοέν), Ζαχάβι, Ελρόι Κοέν (46’ Βερμούτ), Γκολάσα (57’ Μπουζάλιο), Μπαρντά (57’ Μπεν Σαχάρ)

Ελπίδες: Ελλάδα - Γερμανία 0-0 (video)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχτηκε η Εθνική ομάδα των Ελπίδων, με την αντίστοιχη της Γερμανίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Σμύρνη. Καλύτερη στο πρώτο μέρος η Ελλάδα, σε ένα μέτριο κατά τ' άλλα παιχνίδι.
2' Ο Κραγκούνης ντριμπλάρει τον Τραπ, το πλασέ που επιχειρεί όμως περνάει λίγο άουτ. 
6' Ευκαιρία για την Ελλάδα με τον Λαγό να σουτάρει έξω από την περιοχή και τη
μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Τραπ.
37' Κίτρινη κάρτα στον Ανάκογλου.
40' Σουτ του Τόσουν η μπάλα μόλις άουτ.

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Μιλτιάδης Έβερτ

Συλληπητήρια από τους πολιτικούς αρχηγούς

Ημέρα πένθους η σημερινή για την  ελληνική πολιτική, εξαιτίας του θανάτου του Μιλτιάδη Έβερτ. Τα συλληπητήριά τους προς την οικογένειά του εκφράζουν πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές.

O πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «ένας πραγματικός ευπατρίδης της πολιτικής και της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης δεν είναι πια κοντά μας. Η παράταξη θρηνεί. Η πολιτική είναι από σήμερα ακόμη πιο φτωχή. Στην οικογένειά του εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου».