ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Video: Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός θα "παντρευτεί" με άντρα!!!

Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί πολλές φορές και είπε"τώρα σκέφτομαι να παντρευτώ με άντρα".
Ο Δημήτρης Σταρόβας καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό mou" είπε αστειευόμενος πως έχει παντρευτεί πολλές φορές με γυναίκες, αλλά τώρα σκέφτεται να παντρευτεί με άντρα καθώς δυο άντρες συνεννοούνται καλύτερα.... Δείτε το βίντεο

Γύρισε τσόντα αριστούχος φοιτήτρια γεωλογίας διχάζοντας με το αν πρέπει αν τιμωρηθεί απο το πανεπιστήμιο!


Σε  πικάντικο θρίλερ εξελίχθηκε η υπόθεση φοιτήτριας, η οποία αφού γύρισε  ταινία πορνό, κινδύνεψε σύμφωνα με φήμες να χάσει την υποτροφία της.
Ωστόσο το υποτιθέμενο γράμμα καταγγελίας δεν βρέθηκε ποτέ.
Με ένα πλατύ χαμόγελο και κρατώντας τη φοιτητική της ταυτότητα η Ελίζαμπεθ Χοκενσον φαίνεται σαν να ποζάρει για κάποιο φίλο.
Ωστόσο  η αλήθεια δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνεται αφού η 18χρονη φοιτήτρια  γεωλογίας δείχνει όλο νάζι τη ταυτότητά της για να αποδείξει ότι είναι  ενήλικη ώστε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.
Η 18χρονη  φοιτήτρια του Πανεπιστημίου της Αριζόνα όχι μόνο πρωταγωνίστησε σε ροζ  ταινία αλλά όπως αποδείχτηκε δεν έχασε και την υποτροφία της ύψους  33.000 δολαρίων, η οποία λέγεται πως ήταν έτοιμη να χάσει μετά από  γράμμα διαμαρτυρίας που απέστειλε φοιτητής στο πανεπιστήμιο  καταδικάζοντας τη πράξη της.
Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχει τέτοιου είδους γράμμα και η ίδια μπορεί να κοιμάται ήσυχη.
Όπως δήλωσε, ό,τι έκανε το έκανε για να μαζέψει χρήματα ώστε να πληρώσει τις σπουδές της.
Στο  βίντεο η νεαρή φοιτήτρια πείθεται από έναν φωτογράφο να γδυθεί και  μετέπειτα συνευρίσκονται ερωτικά ενώ της υπόσχεται ότι θα την κάνει  πορνοστάρ και θα βγάζει 5.000 δολάρια τη μέρα. 
eli 
Για  τη ταινία η Ελίζαμπεθ έλαβε το ποσό των 2.000 δολαρίων και της  υποσχέθηκαν ότι το βίντεο, το οποίο θα ανέβαινε σε ιστοσελίδα θα  μπορούσαν να το δουν μόνο όσοι πλήρωναν.
Πηγή 

Νέες τιμές στον Προαστιακό από Δευτέρα!!!

Σε ισχύ τίθεται από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τα εισιτήρια και τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες τιμές, το επιβατικό κοινό μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. κέντρο εξυπηρέτησης πελατών και στο 1110, στους κατά τόπους σταθμούς, καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ www.trainose.gr .
Εν τω μεταξύ από την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου επέρχονται τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Σιδηροδρόμου και του

Oλυμπιακός: Παγκόσμια αναγνώριση

Στην πορεία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα, στις διοικητικές αλλαγές και στις μεταγραφές αναφέρεται σε αφιέρωμα που έκανε για τους “ερυθρόλευκους” η FIFA, κάνοντας λόγο μάλιστα για την πιο δυνατή 11αδα της ιστορία τους.
«Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην επιστροφή τους στους τίτλους, καθώς βρίσκονται με επτά πόντους μπροστά από τον Παναθηναϊκό και διαθέτουν παίκτες με παγκόσμια αξία», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA και συνεχίζει:
«Ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι νέος στην ομάδα, αφού και στο

Αναζητείται 22χρονος για απόπειρα βιασμού!!!

Η αστυνομία του Ρεθύμνου αναζητά τα ίχνη ενός 22χρονου νεαρού ο οποίος φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει μια 50χρονη μέσα στο ίδιο της το σπίτι στο Δημοτικό Διαμέρισμα Περάματος του Δήμου Μυλοποτάμου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας, ο νεαρός διατηρούσε φιλικές σχέσεις με μέλος της οικογένειάς της.
Κατά τα λεγόμενά της, ο 22χρονος πήγε στο σπίτι της την ώρα που αυτή ήταν μόνη και προσποιούμενος αρχικά προσωπικό του πρόβλημα, για το οποίο ζήτησε την συμβουλή της, την οδήγησε σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού και ασκώντας σωματική βία, προσπάθησε να τη βιάσει. Η γυναίκα, αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο νεαρός να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να τραπεί σε φυγή.
πηγή: newsbomb.gr

Ολοκληρώνεται η πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!!!

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η πώληση των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βασιλική οικογένεια του Κατάρ, αναφέρει δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας.
Σύμφωνα με την "Daily Express", η αγορά του αγγλικού συλλόγου από τους "γαλαζοαίματους" της αραβικής χώρας, θα κάνει κατά 1,6 δις λίρες πλουσιότερα τα μέλη της οικογένειας Γκλέιζερ, τα οποία είχαν γίνει κυρίαρχοι των "κόκκινων διαβόλων" το 2005, έναντι του ποσού των 790 εκ. λιρών.
Αν το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθινό, το σαββατιάτικο (12/02) ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι θα είναι το τελευταίο που θα παρακολουθήσουν οι Αμερικανοί ως αφεντικά της Γιουνάιτεντ.
Να σημειωθεί, πάντως, πως η βασιλική οικογένεια του Κατάρ, επικεφαλής της οποίας είναι ο Σεΐχης Χαμάντ Μπιν Καλίφα Αλ Ταν έχει εκφράσει την πρόθεσή της να επενδύσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, αγοράζοντας τη διαφήμιση στη φανέλα της Μπαρτσελόνα.
Πιθανή πώληση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φέρει την ικανοποίηση στην πλειοψηφία των υποστηρικτών της ομάδας, πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν στην "πράσινη και χρυσή" εκστρατεία κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, που είναι υπαίτια για το βαρύ χρέος του συλλόγου.
πηγή: www.contra.gr

Πανελλαδική απογραφή των δικαιούχων παροχών του ΟΕΕ την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου!!!

Ξεκινά από την Τρίτη η πανελλαδική απογραφή των δικαιούχων παροχών του ΟΕΕ για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού πλην Αττικής
Η απογραφή θα γίνει με αλφαβητική σειρά για τους δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Εστίας που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού έτους 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις Περιφερειακές - Τοπικές Υπηρεσίες του Οργανισμού, όπως επίσης και να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού στη διεύθυνση .
Το πρόγραμμα απευθύνεται πανελλαδικά σε 570.000 άτομα.

Φινάλε σήμερα με Έλενα Παπαρίζου στο X Factor!!!

Ολοκληρώνεται σήμερα το XFactor που θα αναδείξει τον τελικό νικητή.«Μονομάχοι» ο Αλέξανδρος και ο Χάρης οι οποίοι παρευρέθηκαν πρόσφατα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους στο πάρτι που διοργανώθηκε για την εκπομπή. Εκτός από τους παίκτες όμως, θα κονταροχτυπηθούν και οι Γιώργος Λεβέντης και Νίκος Μουρατίδης, για το ποιος από τους δυο κριτές θα κερδίσει τη νίκη με τον παίκτη του.
Στη σκηνή θα βρεθεί και η Έλενα Παπαρίζου η οποία θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι με τίτλο «Baby it’s over» από το δίσκο της που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.
newsbeast.gr

Πρώτο το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου και στο εξωτερικό!

Tο νέο pop τραγούδι της Έλενας "Baby it's over", με αγγλικό στίχο που αλήθεια της πάει πολύ, χθες αναδείχθηκε τραγούδι της ημέρας σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά portal της Αγγλίας...
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!
το www.popjustice.com. Σε αυτήν την ιστοσελίδα που έχει εβδομήντα χιλιάδες ακολούθους στο twitter και τρομερή επισκεψιμότητα , είναι πρώτη φορά που Έλληνας καλλιτέχνης συμπεριλαμβάνεται σε μια τέτοια λίστα.

Νέες συλλήψεις για μαστροπεία στο Ηράκλειο

Μια ανήλικη 16 χρονών, μια 21χρονη και ένας 56 χρόνος -και οι τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας -καθώς και ένας 56χρονος Έλληνας, συνελήφθησαν, στην Παχειά Άμμο Ιεράπετρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου, με τις κατηγορίες για μαστροπεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και του νόμου περί όπλων. Σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο χρονικό διάστημα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου διερευνούσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 16χρονη αλλοδαπή, από κοινού με τον 56χρονο ομοεθνή της και ένα 54χρονο Έλληνα, προάγουν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες.
Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου με την διαμεσολάβηση της 16χρονης αλλοδαπής, έκλεισε ραντεβού έναντι του ποσού των 70 ευρώ που της κατέβαλε για να συνευρεθεί σεξουαλικά με την 21χρονη συμπατριώτισσα της.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση η 16χρονη, με τη μεσολάβηση και την συνεργασία του 56χρονου αλλοδαπού και του 54χρονου ημεδαπού, έκλεινε τα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα, κατευθύνοντας τους πελάτες στην 21χρονη ομοεθνή τους.
Στην κατοχή της 16χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που της παρέδωσε ο Αστυνομικός, καθώς και άλλα 70 ευρώ προερχόμενα από προηγούμενο ραντεβού και δύο κινητά τηλέφωνα.
Στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 112 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και σε έρευνα στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του βρέθηκαν επτά μαχαίρια με μήκος λεπίδας από 17 εκατοστά έως 25 εκατοστά και ένα ζευγάρι χειροπέδες τα οποία και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του 56χρονου αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Την ίδια ώρα, αναζητείται για να συλληφθεί η 35χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας μητέρα της 16χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Οι συλληφθέντες με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.
http://www.protothema.gr

Παραιτήθηκε ο Μουμπάρακ - Πανηγυρισμοί στην Αίγυπτο !!!

Εγκατέλειψε το προεδρικό Μέγαρο και το Κάιρο ο αιγύπτιος πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες. Πλέον βρίσκεται στο Σαρμ Ελ Σέιχ, τουριστικό θέρετρο της χώρας, την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές βρίσκονται στην Πλατεία Ταχρίρ, εξοργισμένοι από το διάγγελμα της Πέμπτης (10/2).
Ο 82χρονος πρόεδρος, σύμφωνα με το ABC, έχει καταφύγει στο "εξοχικό" του στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας, ενώ αρνείται να φύγει από τη χώρα.

Ζητείται γάϊδαρος - ταξί.!!!

Άπαιχτη μικρή αγγελία σε εφημερίδα της Καρδίτσας.!
Με σαμάρι, καλοσυνάτος και ήρεμος.(!).
Δημοσιεύτηκε στον "Πρωϊνό τύπο" της Καρδίτσας

πηγη

Σαράντης Μπαλντούμης: «Η Διοίκηση ήταν απούσα…»

Συνέντευξη «ποταμό» έδωσε την Πέμπτη στον STARFM, ο απερχόμενος προπονητής της ομάδας του Σειρηνίου Σαράντης Μπαλντούμης. Αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για όλους και για όλα, και να απαντήσει στις ερωτήσεις του Χρήστου Μίμη και του Λουκά Νίκου.
Ο πρώην προπονητής δήλωσε :.. «Διαδίδονται ανυπόστατα πράγματα περί οικονομικών απολαβών για μένα. Ακούγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Θα σας αναλύσω και θα σας πω ότι από το 2008 μέχρι και το 2010 δεν πήρα ούτε ένα «φράγκο» και μάλιστα βοήθησα και εγώ ο ίδιος οικονομικά στην προσπάθεια της ομάδας μας. Το 2010, όταν η ομάδα ανέβηκε κατηγορία, συμφωνήθηκε να πάρω 10.000 ευρώ όλη την χρονιά σε συζήτηση που έγινε με την νέα διοίκηση, υπό την προεδρεία του Βασίλη Μπαλντούμη. Μου δώσανε 1.500€ προκαταβολή και κάθε μήνα θα έπαιρνα 945ευρώ. Από την αρχή δέχτηκα πόλεμο. Τώρα που δεν είμαι εγώ προπονητής ας έρθουν αυτοί που με πολέμησαν να πλαισιώσουν την ομάδα.
Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ

Σοκαριστικός ο αριθμός των νοικοκυριών που δεν μπορούν να πληρώσουν την ΔΕΗ!

Σοκαριστικός ο αριθμός των νοικοκυριών που δεν μπορούν να πληρώσουν τα αυξημένα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΔΕΗ για το διάστημα Ιανουαρίου 2010-Ιανουαρίου 2011, οι ανεξόφλητες οφειλές από απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος έφτασαν τα 400 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για μια αύξηση της τάξης του 30% περίπου σε σχέση με τα αντίστοιχα ποσά Ιανουαρίου 2009-Ιανουαρίου 2010, ενδεικτική των πιέσεων που δέχονται τα νοικοκυριά από την κρίση.

Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ η προιστορία (videos)

Το Σάββατο (17:15) η ομάδα μας κατεβαίνει στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής. Η προϊστορία δεν μας ευνοεί, καθώς σε 44 αγώνες που χουν γίνει μέχρι σήμερα στην Αθήνα, έχουμε χάσει 16 φορές , 20 αγώνες έληξαν ισόπαλοι και μόλις 8 φορές έχουμε φύγει με το διπλό. Τελευταία μας νίκη ήταν το 2008 με τον μεγάλο Μπακαγιόκο, ο οποίος πέρασε αλλαγή και σκόραρε 2 γκολ, δίνοντας την νίκη στην ομάδα

Ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης για την εύρυθμη λειτουργία του Πρωτοδικείου Γρεβενών κατέθεσε ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών

Ερώτηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χάρη Καστανίδη, κατέθεσε στη Βουλή, σήμερα Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Αθανάσιος Χαντάβας, για το ζήτημα της λειτουργίας του Πρωτοδικείου του Ν. Γρεβενών.
Αναλυτικά αναφέρονται τα παρακάτω:
«Κύριε Υπουργέ,
Το Πρωτοδικείο Γρεβενών, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, λόγω έλλειψης προσωπικού.
Συγκεκριμένα στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου προβλέπονται επτά (7) οργανικές θέσεις Δικαστικών Γραμματέων και δύο (2) οργανικές θέσεις Επιμελητών Δικαστηρίων, σύμφωνα με την υπ’αριθμ 112742/2004 απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Τον περασμένο χρόνο (2010) υπήρξαν δύο παραιτήσεις δικαστικών υπαλλήλων, ενώ άλλοι δύο δικαστικοί υπάλληλοι, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, απουσιάζουν από την εργασία τους, ο ένας εκ των οποίων έχει υποβάλλει και αίτηση συνταξιοδότησης. Παράλληλα λόγω της λειτουργίας των Φυλακών Φελλίου, έχει σχεδόν εξαπλασιασθεί ο όγκος των Βουλευμάτων.
Η ελλειματική στελέχωση του Πωτοδικείου Γρεβενών δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στις Δικαστικές Αρχές, αλλά και μείζον πρόβλημα στους δικηγόρους και στους πολίτες των Γρεβενών επειδή καθυστερεί η εκδίκαση των υποθέσεων τους.
Ερωτάστε:
Σε τι ενέργειες θα προβείτε για τη στελέχωση του Πρωτοδικείου Γρεβενών και πότε προβλέπετε να λυθεί το πρόβλημα;»

Χρήστος Χολίδης: Σ αγαπώ!!!

Η νέα ερωτική μπαλάντα του Χρήστου Χολιδη έχει κατακτήσει τα ραδιόφωνα.
Σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της Βαγιας Καλαντζή το "Σ αγαπώ" είναι η νέα επιτυχία... και μ αυτήν ο Χρήστος... συνεχίζει να μας κακομαθαίνει!

Ετοιμάζουν γάμο και βαφτίσια...ο Τσιρίλο και Έλενα Ασημακοπούλου

Αυτό το διάστημα η Έλενα Ασημακοπούλου και ο καλός της Μπρούνο Τσιρίλο βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, αφού φέτος το καλοκαίρι έχουν προγραμματίσει να τελέσουν τόσο το θρησκευτικό τους γάμο όσο και τα βαφτίσια της κορούλας τους..
Η ημερομηνία του γάμου έχει οριστεί για τις 19 Ιουνίου στο κτήμα «Άλσος Νυμφών» στις Αφίδνες. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η αδερφή της νύφης, Σμαράγδα και ο αδερφός του γαμπρού, Εμιλιάνο, ενώ η μικρή θα πάρει το όνομα Μαρία-Ροζάρια και θα τη βαπτίσει η ξαδέρφη της Έλενας, Ντόρις.

Εεεε, τι κάνετε εκεί;

Τα δύο μοντέλα Claudia Schiffer και Elle MacPherson συναντηθήκαν τυχαία στο δρόμο. 

Δείτε πως φιλιούνται.
Στον αέρα όπως όλες οι χαζογκόμενες!



Κουδούνιζε το κινητό... μέσα στο σκύλο!!!

Έψαχνε το κινητό της και δεν μπορούσε να το βρει!!! Αποφάσισε λοιπόν να καλέσει τον αριθμό της από το σταθερό τηλέφωνο και τότε, το άκουσε να χτυπά μέσα από την κοιλιά του σκύλου της. Ο μόλις έξι μηνών Sam το είχε καταπιεί, όπως επίσης και ένα μικρό παιχνίδι. Το πήγε στον κτηνίατρο και το κουτάβι χειρουργήθηκε αμέσως καθώς υπήρχε κίνδυνος να χάσει τη ζωή του. Η ιδιοκτήτρια του, ξαναπάει τον σκύλο στο ιατρείο μικρών ζώων μια εβδομάδα πριν από το περιστατικό, όταν έφαγε μια μικρή κουκλίτσα. Τότε όμως οι ακτινογραφίες δεν έδειξαν κάτι. Οι γιατροί του αφαίρεσαν από το στομάχι τα αντικείμενα, με το κινητό να δουλεύει κανονικά. Όμως ο Sam δεν συμμορφώθηκε, καθώς μερικές ημέρες μετά έφαγε κομμάτι από ένα παντελόνι που βρέθηκε «απροστάτευτο». Η ιδιοκτήτρια του απευθύνθηκε σε εκπαιδευτή σκύλων για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και για να μην κινδυνεύσει ξανά η ζωή του ζωηρού Sam.

Στους κορυφαίους Ισπανούς ο Βαλβέρδε!!!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους τέσσερις κορυφαίους Ισπανούς προπονητές που εργάζονται εκτός Ιβηρικής.
Στους κορυφαίους τέσσερις Ισπανούς προπονητές που εργάζονται στο εξωτερικό, συμπεριέλαβε το έγκυρο ισπανικό περιοδικό «Don Balón» τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι Ισπανοί ετοιμάζουν θέμα για τους Ισπανούς εκτός Ιβηρικής και άρχισαν δημοσκόπηση μέσω της ιστοσελίδας τους, με στόχο την ανάδειξη του κορυφαίου. Ο Βάσκος είναι στη λίστα μαζί με τους Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (Σουόνσι, Γουίγκαν), Τσαμπιέρ Αθκαργκότα (Βολιβία, Χιλή, Γιοκοχάμα Μαρίνος, Τσίβας) και Ράφαελ Μπενίτεθ (Λίβερπουλ, Ίντερ), έχοντας συγκεντρώσει μάλιστα το 18%.
newsit

Απίστευτο Φαινόμενο: 21χρονη κοπέλα από την Αυστραλία, χάνει την όρασή της κάθε 3 ημέρες επειδή κλείνουν τα μάτια της !

Μυστήριο παραμένει για τους οφθαλμίατρους η πάθηση της 21 ετών Νάταλι Άντλερ (Natalie Adler), από τη Μελβούρνη...
τα μάτια της οποίας κλείνουν τρεις μέρες την εβδομάδα, ενώ τις επόμενες τρεις μέρες ανοίγουν και επανέρχεται η όρασή της.
Η ανεξήγητη αυτή πάθηση εμφανίστηκε στη νεαρή κοπέλα πριν τέσσερα χρόνια, μετά από μόλυνση της ρινικής χώρας. Ένα πρωί ξύπνησε με τα μάτια της ερεθισμένα και ανίκανη να τα ανοίξει. Από τότε τα μάτια της ακολουθούν τη δική τους ρουτίνα, τρεις μέρες ανοιχτά, τρεις μέρες κλειστά.
Μέχρι τώρα, η Νάταλι είχε τα μάτια της ανοιχτά στα 21α της γενέθλια, την ημέρα που νυμφεύθηκε ο αδερφός της, ωστόσο

Κατέρρευσε η βίλα μέσα σε μια νύχτα!!!

Από θέα βουνό κατέληξε σε θάλασσα!!!
Βρετανός κροίσος αγόρασε πρόσφατα στην ακτή του Devon αντί 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Εξαιτίας γεωλίσθησης ''κατρακύλησαν'' στην παραλία 30 μέτρα από την πρόσοψη του οικοπέδου που από την κορυφή του λόφου μέσα σε λίγες ώρες έγινε παραθαλλάσιο. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες η θάλασσα και οι λάσπες ''κατάπιαν'' την πισίνα, την πέτρινη ψησταριά και τα δέντρα του κήπου.

Οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας...22ης αγωνιστική

Ο Βασίλης Παμπορίδης του συνδέσμου Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ στον αγώνα μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος και στην αναμέτρηση Πανιώνιος-ΠΑΟΚ ο Γιώργος Σταθόπουλος.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής:
Σάββατο 12-2-2011
17:15 Εργοτέλης-Καβάλα
  Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
17:15 Πανιώνιος-ΠΑΟΚ
Γιώργος Σταθόπουλος (Αχαΐας)
19:30 Άρης-Ολυμπιακός
Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Κυριακή 13-2-2011
15:00 Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης
Μιχάλης Τσινιάρης (Αθηνών)
15:00 Κέρκυρα - Πανσερραϊκός
Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)
17:15 Λάρισα - Ολυμπιακός Βόλου
Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
17:15 Skoda Ξάνθη - Ατρόμητος
Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)

Β' ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League 2010-2011 στις 12-13-14/2/2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 12-2-2011

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής

 Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Football League-2 2010-2011 στις 13-14/2/2011

ΚΥΡΙΑΚΗ (13/2 - 15:00)
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΦΩΚΙΚΟΣ (13/2 - 15:00)
Διαιτητής: Αν. Φωτιάδης (Σερρών)
Α' Βοηθός: Χ. Ευθυμιάδης (Σερρών)
Β' Βοηθός: Δ. Παπαϊωάννου (Φλώρινας)
4ος Διαιτητής: Πασχ. Τρακαλιάνης (Σερρών)

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ - ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (13/2 - 15:00,

Κληρώσεις διαιτών Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 21 η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας 2010-2011 στις 13/2/2011. 



Εθνικός Κατερίνης - Κάστορας
Α. Τσιοφλίκη, Β. Ματζάνας, Β. Πίπη (Λάρισας)

Μακεδονικός Φούφα - Πυρσός Γρεβενών
Ι. Υφαντίδης, Ν. Τσαμπαζάκης, Α. Ασβεστόπουλος (Κιλκίς)

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Ορισμοί διαιτητών

Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
15η αγωνιστική

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΚΑΜΒΟΥΝΙΑKΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ
ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ Κ - ΒΛΑΧΑΚΗΣ - ΑΛΕΞΙΟΥ

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ –ΦΩΛΙΑΣ- ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ – ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΞΕΝΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ

ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ – ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΡΑΤΖΑΣ

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ- ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ - ΡΟΤΣΙΚΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ:  13/02/2011
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ –ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΒΑΡΣΑΜΗΣ

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΝΕΟΧΩΡΙ
ΛΑΖΟΓΚΑ – ΡΑΤΖΑΣ – ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ


Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
13η αγωνιστική
ΣΑΒΒΑΤΟ:  12/02/2011
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ – ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ - ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ Ε - ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΒΑΡΣΑΜΗΣ - ΝΤΟΛΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ:  13/02/2011
ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ – ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΑΛΕΞΙΟΥ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΓΚΟΛΙΑΣ

ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ – ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ - ΜΠΑΜΠΑΜΤΣΗΣ - ΝΤΟΛΙΑΣ

Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 13.00 μ.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, παρουσία των εκπροσώπων των σωματείων.
Τα ζευγάρια είναι τα εξής:
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 15.00 μ.μ.



A.E. ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ - Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ 0-2 (0-0)

Τετάρτη: 9-02-2011, ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Με την πλάτη στον τοίχο η Σειρήνα, κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο στη Σιάτιστα, παραμένοντας 3 βαθμούς κάτω από τη γραμμή που οδηγεί στη σωτηρία. Με υπηρεσιακό προπονητή τον ποδοσφαιριστή και γυμναστή Θεοδόση Φαλτάκα και με πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω τραυματισμών και τιμωριών, τα χαμόγελα ξαναγύρισαν και πάλι στην ομάδα του Σειρηνίου, που πρέπει τάχιστα να ανασυνταχθεί καθώς τα επόμενα πολύ δύσκολα παιχνίδια με Καστοριά και Λευκάδια, θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια.
Γεγονός πάντως είναι ότι χρειάζεται οι ποδοσφαιριστές να πιστέψουν στους εαυτούς τους, γιατί το ταλέντο περισσεύει, ώστε η ομάδα να αγωνιστεί ως το τέλος.
Για την ιστορία τα δυο γκολ πέτυχαν ο Χρήστος Καραγιάννης στο 50ο λεπτό και ο Ευριπίδης Δούμας στο 71ο λεπτό του αγώνα.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κωτούλα από την Καρδίτσα.
Α'΄Βοηθός: Βασίλειος Τακόπουλος (Καρδίτσας)
Β΄Βοηθός: Δημήτριος Χρ. Τίκας (Καρδίτσας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Α.Ε. ΣΙΑΤΙΣΤΑ: Μυλωνάς, Ντίνας, Κωντσιόγλου, Στεργίου, Λάτσιος, Γκαραγκούνης, Γράβας (81' Τέρτης), Τσιαούσης, Ντέρος (50' Τσιουκαλιάς), Νούσιος, Μεσημέρης (74' Οττας)
Α.Ο ΣΕΙΡΗΝΑ: Κ. Τσακτσάρας, Γ. Τσιάτσιος (76' Γ. Βαζάκας), Κ. Πολύζος, Σ. Κυριακίδης, Γ. Λάμαρης, Δ. Γκέτσιος, Π. Μπόζιαρης (72' Γ. Γεωργίου), Αβ. Ιωαννίδης, Ευρ. Δούμας (83' Χρ. Φαρμάκης), Στ. Τζερεμές, Χρ. Καραγιάννης
Φώτης Μπαζάκας

E.Π.Σ. Γρεβενών news

Παραθέτουμε τα αποτελέσματα  της κλήρωσης, της 3/2/2011, των αγώνων Περιφερειών Παίδων και Νέων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ, περιόδου 2010-2011.

Eurovision 2011 και οι αντιγραφές στα ελληνικά τραγούδια! (video)

Της… αντιγραφής γίνεται φέτος στην Eurovision.
Δεν υπάρχει ούτε ένα τραγούδι που να μην το ακούσαμε και να μην μας θύμισε κάποιο άλλο κομμάτι, ή ελληνικό ή ξένο. Μετά το τραγούδι «Χαμογέλα» των Τριημιτόνιο, το οποίο όπως σας ενημρώσαμε ήδη θυμίζει λίγο από Black eyed peas και «I gotta feeling», αλλά και λίγο από το «Toi +moi» του Γάλλου καλλιτέχνη Gregoire, ήλθαν και τα υπόλοιπα κομμάτια να προστεθούν στην λίστα που όλο και κάτι μας… θυμίζουν.
Για παράδειγμα, το κομμάτι «Come with me» του συγκροτήματος Κόκκινα Χαλιά παρουσιάζει εξαιρετικές ομοιότητες με το τραγούδι

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάμε στη Eurovision!

Μπορεί να έγιναν επίσημες ανακοινώσεις για τους υποψήφιους καλλιτέχνες, να σημειώθηκαν παρατράγουδα με τους κομμένους, να πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον ημιτελικό στον οποίο θα διαγωνιστεί η χώρα μας και πριν από όλα αυτά να υπήρξε απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ που ενέκρινε τη συμμετοχή της φετινής Eurovision.
Παρ’ όλα αυτά το σενάριο αποχής μας από το διαγωνισμό παραμένει ενεργό και αόρατο. Η διοίκηση της ΕΡΤ εξετάζει ακόμη το ενδεχόμενο μη συμμετοχής μας στη φετινή διοργάνωση. «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη αν θα πάμε», αναφέρουν αξιόπιστες πηγές από το Ραδιομέγαρο, κάτι πάντως που αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στη προσεχή εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος πιέζει και η όποια απόφαση πρέπει να ληφθεί άμεσα, καθώς έως τις 14 Μαρτίου πρέπει να κατατεθούν οι εθνικές συμμετοχές στη Γενεύη, όπου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης των χωρών.

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Μενεγάκη όταν ήταν συμμαθητές!

Γυρίσματα που έχει ο καιρός; Από συμμαθητές, στην ίδια τάξη παρακαλώ, πλέον αντίπαλοι τηλεοπτικά. Το ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Μενεγάκη ήταν συμμαθητές και πήγαιναν στην ίδια τάξη, ήταν γνωστό καθώς και οι δύο το είχαν αποκαλύψει. Το ότι όμως, υπήρχε φωτογραφία… ντοκουμέντο, μάλλον το είχαν ξεχάσει και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι.

Κατάμεστο το Καραΐσκάκη στον αγώνα με τον ΠΑΟ...

Οι ουρές για τα «μαγικά χαρτάκια» είχαν σχηματιστεί από τα ξημερώματα της Πέμπτης!!!
Δεν πρόλαβαν καλά-καλά να βγουν στην κυκλοφορία και εξαντλήθηκαν εν ριπή οφθαλμού. Ο λόγος φυσικά για τα εισιτήρια του ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, που έκαναν «φτερά» από την πρώτη μέρα που βγήκαν στα εκδοτήρια.
Οι ουρές για τα «μαγικά χαρτάκια» είχαν σχηματιστεί έξω από τις θύρες «17» και «25» του γηπέδου Καραϊσκάκη από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Τα εκδοτήρια άνοιξαν μία ώρα πριν την προγραμματισμένη (9:00 αντί 10:00) για να εξυπηρετηθεί το συγκεντρωμένο πλήθος και με συμπλήρωση περίπου οκτώ ωρών που έμειναν στην κυκλοφορία, τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι, εξαντλήθηκαν.
Ερωτηματικό για δεξιά
Η θέση του δεξιού εξτρέμ στο 4-2-3-1 αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Άρη, καθώς για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα. Οι Πάρντο, Μπράβο, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς.
Για το δεξί άκρο υποψήφιοι είναι οι Ρόμενταλ, Ζαϊρί και Φετφατζίδης, με τον νεαρό να κέρδισε πόντους μετά τη χθεσινή εξαιρετική του εμφάνιση και το πρώτο γκολ με την Εθνική ομάδα στο φιλικό με τον Καναδά. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί και η έκπληξη με τον Τζεμπούρ, είτε σε ρόλο ακραίου ή φουνταριστού με τον Μιραλάς να γυρίζει πιο πίσω.
newsbeast

Αχαϊα: Τον διέρρηξαν και η αστυνομία πήγε μετά από 2 μέρες!

To θύμα βρήκε το σπίτι του ρημαγμένο. Ειδοποίησε την αστυνομία και η απάντηση που πήρε ήταν ''περιμένετε εκεί ερχόμαστε''... (δείτε το βίντεο)
Όλα έγιναν στην περιοχή Τσουκαλέϊκα. Οι άγνωστοι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ανοίκων της μονοκατοικίας, μπήκαν από την πίσω πόρτα και πήραν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Όταν οι ιδιοκτήτες επέστρεψαν ειδοποίησαν την αστυνομία και... πήραν τη συνηθισμένη απάντηση. Ότι δηλαδή θα πάνε στο σπίτι αμέσως!
Οι ώρες περνούσαν αλλά η αστυνομία άφαντη. Ο ιδιοκτήτης ξαναπήρε αλλά τίποτα... Έτσι αναγκάστηκε να ξαγρυπνήσει καθώς η πόρτα ήταν σπασμένη. Για την ιστορία η αστυνομία πήγε στη μονοκατοικία 2 ολόκληρες μέρες μετά τη διάρρηξη...
Δείτε το βίντεο του Patra tv

Απάτη εκατομμυρίων σε γυναικείο μοναστήρι!!!

Δύο μοναχοί και ένας δικηγόρος εμπλέκονται σε μια κομπίνα εκατομμυρίων ευρώ, στο γυναικείο μοναστήρι Αναστάσεως του Κυρίου Εμμαούς, στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ, οι εμπλεκόμενοι είχαν βγάλει από αυτή την ιστορία πάνω από 17 εκατομμύρια ευρώ.
Οι μοναχοί έπειθαν πιστούς να συνάψουν τραπεζικά δάνεια για την αγορά ακινήτων τα οποία αποπλήρωνε το μοναστήρι.
Μάλιστα, οι «εμπνευστές» της απάτης είχαν στήσει off shore εταιρεία στη Λιβερία προκειμένου να εκταμιεύσουν υπέρογκα δάνεια στο όνομα του μοναστηριού και να «ξεπλύνουν» με αυτό τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά.
Σε βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της απάτης, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες,

Μεγάλη κομπίνα με ιδιωτικά κέντρα υγείας!!!

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις με το πάρτι τρωκτικών κάθε είδους, που λυμαίνονται το χώρο της δημόσιας υγείας. Πέραν από τα φαινόμενα υπερτιμολογήσεων, υπερσυνταγογράφησης και υλικών δεύτερης διαλογής, που έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς, το Capitaltax φέρνει σήμερα στο φως μια διαφορετική περίπτωση, που ζημιώνει, όμως, σημαντικά τα δημόσια νοσοκομεία.
Η υπόθεση αγγίζει την ευπαθή ομάδα των νεφροπαθών και αφορά...στην παντελή απουσία ελέγχων των οικονομικών των νοσηλευτικών ιδρυμάτων και των συνεργασιών τους με ιδιωτικά κέντρα και αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες του σώματος δίωξης οικονομικού εγκλήματος. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Ως γνωστόν, οι νεφροπαθείς υποβάλλονται τακτικά σε αιμοκαθάρσεις στα σχετικά κέντρα. Με προεδρικό διάταγμα, το 225/2000, προβλέφθηκε ότι οι ιδιωτικές αυτές μονάδες πρέπει να συμβάλλονται και να συνεργάζονται με ένα δημόσιο νοσοκομείο. Στο πλαίσιο αυτό, το νοσηλευτικό ίδρυμα υποχρεούται να παρέχει στη μονάδα και στον ασθενή το απαιτούμενο προσωπικό και – κυρίως - τα μηχανήματα, που πιθανώς να μην διαθέτει ο ιδιώτης. Από την πλευρά της, η ιδιωτική επιχείρηση πρέπει να αποδίδει στο νοσοκομείο το 5% των εσόδων ανά συνεδρία. Μάλιστα, τα χρήματα αυτά πρέπει να κατατίθενται σε ειδικό λογαριασμό. Τι διαπίστωσε η έρευνα του ΣΔΟΕ;
Ότι από τότε που ισχύει το συγκεκριμένο καθεστώς, δηλαδή τα τελευταία δέκα χρόνια, τα ιδιωτικά αυτά κέντρα δεν έχουν καταβάλει ούτε ένα ΕΥΡΩ στα νοσοκομεία, με τα οποία είναι συμβεβλημένα! Τι σημαίνει αυτό για τα δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα;
Αν υπολογίσει κανείς ότι – σύμφωνα με τα στοιχεία του συλλόγου νεφροπαθών – σχεδόν οι μισές θεραπείες πραγματοποιούνται στα ιδιωτικά κέντρα, ότι υπάρχουν περί τις 50 τέτοιες μονάδες πανελλαδικά, ότι κάθε νεφροπαθής κάνει 160 θεραπείες το χρόνο, ότι κάθε συνεδρία κοστίζει – στην καλύτερη περίπτωση – 200 ΕΥΡΩ (καθώς υπάρχουν και περιπτώσεις, ανάλογα με τα φάρμακα και τα μηχανήματα που απαιτούνται, όπου το κόστος φτάνει και τα 500 ΕΥΡΩ), και ότι ένα μεσαίου μεγέθους κέντρο πραγματοποιεί περί τις 10.000 θεραπείες κάθε χρόνο, οι απώλειες για τα νοσοκομεία από κάθε μία μονάδα φτάνουν τα 100.000 ΕΥΡΩ το χρόνο. Συνολικά, το σύνολο των ιδιωτικών θεραπευτηρίων κρατάει στο ταμεία του 5 εκατομμύρια ΕΥΡΩ κάθε χρόνο… που σημαίνει ότι στη δεκαετία έχουν χαθεί κοντά στα 50 εκατομμύρια ΕΥΡΩ (οι τιμές προφανώς δεν ήταν οι ίδιες όλες τις χρονιές, αν όμως υπολογίσουμε και τους τόκους για αυτά τα χρήματα, το ποσό προσεγγίζει αυτό το ύψος).
Δηλαδή, με τα χρήματα αυτά από κάθε χρονιά, θα μπορούσαν να χρηματοδοτηθούν οι αιμοκαθάρσεις ακόμα 160 νεφροπαθών για το επόμενο έτος!
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ελέγχονται κέντρα στην Αθήνα και οι έρευνες του ΣΔΟΕ επεκτείνονται σταδιακά και σε μονάδες αιμοκάθαρσης σε όλη την Ελλάδα.
του Νεκτάριου Β. Νώτη
http://apneagr.blogspot.com/