ΣΙΝΕ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Γύριζε ερωτικές σκηνές μπροστά στον άντρα της!

Η Kate Winslet φρίκαρε όταν έπρεπε να γυρίσει ερωτικές σκηνές με τον Leonardo DiCaprio μπροστά στις κάμερες για την ταινία τους Revolutionary Road το 2008, αλλά όχι για τους λόγους που νομίζετε...
Σκηνοθέτης της ταινίας ήταν ο σύζυγός της Sam Mendes, με τον οποίο έχουν πλέον χωρίσει, ο οποίος ήταν απόλυτα χαλαρός με το όλο θέμα...
Η αδιάφορη συμπεριφορά του, έκανε σινιάλο στην Kate ότι από τότε κάτι δεν πήγαινε καλά με το γάμο της. Όπως δήλωσε ο συμπρωταγωνιστής της Leonardo: 'Ήταν σίγουρα δύσκολη περίοδος. Ανησυχούσε πραγματικά που ο Sam δεν ενοχλούταν από το γεγονός ότι η γυναίκα του 'έβγαζε τα μάτια της' με κάποιον άλλο, μπροστά στα μάτια του. Της έλεγα ότι είναι απλά ηθοποιία, αλλά εκείνη το έβρισκε πολύ περίεργο'.
'Όταν ο Sam την καθοδηγούσε ακριβώς στο πως να συνευρεθεί μαζί μου, δεν της άρεσε καθόλου. Άρχισε να φρικάρει επειδή υποτίθεται ότι έπρεπε να κάνει έρωτα με τον καλύτερό της φίλο -εμένα-, ενώ σκηνοθετούσε ο άντρας της. Εγώ δεν το βρήκα καθόλου περίεργο. Δεν με ενοχλούσε, γιατί είναι μέρος της ηθοποιίας', συνέχισε ο Leo.
Ο ίδιος, μάλιστα, πιστεύει ότι το Hollywood είναι υπεύθυνο για το χωρισμό τους: 'Της άρεσε που ήταν σύζυγος. Κάποιοι άνθρωποι είναι πλασμενοι για γάμο και η Kate είναι ένας από αυτούς, αλλά το Hollywood και η βιομηχανία του κινηματογράφου μπορεί να είναι καταστροφικός για τους γάμους', πρόσθεσε ο Leo.

Η Σάσα Μπάστα και ο Κώστας Μήτρογλου είναι ζευγάρι?

Φαίνεται ότι η Σάσα Μπάστα έχει αδυναμία στους ποδοσφαιριστές.
Αρχικά ήταν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης και ακολούθησε ο Χρήστος Μανιάτης. Σειρά έχει ο Κώστας Μήτρογλου. Αυτό τουλάχιστον φημολογείται τον τελευταίο καιρό.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που αυτήν την περίοδο αγωνίζεται δανεικός στον Πανιώνιο, παρουσιάζεται να πολιορκεί την τραγουδίστρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα περιοδικού, οι δυο τους εθεάθησαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο να διασκεδάζουν μαζί ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις, βλέμματα και λουλούδια.
zougla

ΣΟΚ: Ασελγούσε στην 6 ετών εγγονή του!

Ασελγούσε στην 6 ετών εγγονή τουΤα λόγια είναι περιττά διαβάζοντας μια τέτοια είδηση... Πρόκειται για φρικιαστική υπόθεση, τόσο αποκρουστική που ο καθένας θα ευχόταν να κατάλαβε η να διάβασε λάθος. Είναι, όμως, αληθινή υπόθεση και τραυμάτισε για πάντα και με το χειρότερο τρόπο την αθώα ψυχούλα ενός 6χρονου κοριτσιού…
Ο λόγος για μια τραγική υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο κοριτσάκι στη Ρόδο όπου δράστης ήταν ο παππούς της με τη βοήθεια μάλιστα της γιαγιάς του κοριτσιού αλλά και της ίδια της μητέρας της, της γυναίκας που της έδωσε ζωή…
Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Δημοκρατική», σύμφωνα με το

ΚΑΙΡΟΣ: Αγριεύει από αύριο

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή...
Βαθμιαία επιδείνωση του καιρού θα έχουμε από αύριο με βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα δυτικά και βόρεια και σταδιακά στις περισσότερες περιοχές της χωράς θα είναι κατά τόπους έντονα.
Στην Αττική, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ πιθανώς πρόσκαιρα τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Από το μεσημέρι οι βροχές θα ενταθούν και θα σημειωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Δούλευε σαν παρουσιάστρια σε ροζ κανάλι ενώ ταυτόχρονα έπαιρνε επίδομα για τη φροντίδα του πατέρα της!!

ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Παρουσίαζε το πρόγραμμα ενός τηλεοπτικού σταθμού με πορνό, το καυτό μοντέλο Λόρι Μπάγκμπι, ενώ ταυτόχρονα έπαιρνε επίδομα για τη φροντίδα του πατέρα της, που καλείται να επιστρέψει. Οι Βρετανοί δεν τα σηκώνουν αυτά
Πρόστιμο ύψους 1.000 λιρών καλείται να πληρώσει το καυτό μοντέλο Lori Buckby επειδή... καρπωνόταν επιδόματα ενώ δούλευε σαν παρουσιάστρια στο ροζ κανάλι Babestation.
Η 25χρονη καλλονή έπαιρνε επίδομα αναπηρίας για τον άρρωστο πατέρα της παρά το γεγονός ότι... την φροντίδα του την είχε αναλάβει η γιαγιά της, ενώ εκείνη έβγαζε πάνω από 4.000 λίρες μηνιαίως από τη δουλειά της στο κανάλι.
Συνολικά έπαιρνε επιδόματα ύψους 2.406 λιρών που τώρα καλείται να τα δώσει πίσω.
Μάλιστα ομολόγησε την απάτη της τη περασμένη Τετάρτη και η απόφαση του δικαστηρίου βγήκε σήμερα.
Εκτός από το πρόστιμο των 1.000 λιρών υποχρεούται να πληρώσει 100 λίρες για τα έξοδα του δικαστηρίου και άλλες 15 λίρες.
Τώρα η Buckby χρεώνει μέσω διαδικτύου όσους ενδιαφέρονται να δουν ακατάλληλες και προκλητικές φωτογραφίες της.
blogmy69

Θύμα του Facebook και η Πετρούλα!!!

Αχ αυτό το Facebook! Εφιάλτης έχει γίνει και για την Πετρούλα Κωστίδου.
Το σέξι κορίτσι του Star έχει βρεθεί ξαφνικά με πέντε προφίλ που διαχειρίζονται κάποιοι αετονύχηδες, οι οποίοι απαντούν εκ μέρους της και δημοσιοποιούν ερωτικά videos από πολλά υποσχόμενες μοντέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Η ίδια δηλώνει ότι το πραγματικό της προφίλ είναι το Petroula Kostidou Α και οποιοδήποτε άλλο, απλώς την εκθέτει!
Εχει εξελιχθεί σε επιδημία τον τελευταίο καιρό άσχετα άτομα να «διαχειρίζονται» προφίλ ιδιαίτερα δημοφιλών μοντέλων, αλλά και παρουσιαστριών. Μέσα από το προφίλ-μαϊμού στο Facebook που δημιουργούν συγκεκριμένοι, εξαπατούν επιχειρηματίες, κλείνοντας events με μοντέλα και το χειρότερο εκθέτουν πρόσωπα δημιουργώντας απίστευτες παρεξηγήσεις.
Αυτόν τον εφιάλτη ζει τις τελευταίες ημέρες και η Πετρούλα, η οποία είναι πολύ ενοχλημένη και ήδη έχει κάνει αναφορά για τις συγκεκριμένες σελίδες.
Μάλιστα σκέφτεται πολύ σοβαρά, αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία, να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ενοχλημένη είναι και η μητέρα της Πετρούλας, κ κυρία Ειρήνη-Μαρία Παπαδάκη, η οποία λέει στην Espresso:
«Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, όχι μόνο με την Πετρούλα, αλλά με πολλούς ανθρώπους της σοουμπίζ. Δυστυχώς η κόρη μου αντιμετωπίζει σοβαρά πρόβλημα, αφού φαίνεται να απαντάει χωρίς καν η ίδια να γνωρίζει τίποτα. Το χειρότερο είναι ότι οι άγνωστοι ανεβάζουν σέξι videos από άλλες κοπέλες. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον πέντε προφίλ που ισχυρίζονται ότι είναι η Πετρούλα Κωστίδου. Εχουμε κάνει αναφορά στο Facebook και αν συνεχιστεί θα τους κυνηγήσουμε νομικά».
Κατά τα άλλα η Πετρούλα αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. Μπορεί να σταμάτησε το κυνηγητό που έκανε σε πολιτικά πρόσωπα στο κεντρικό δελτίο του Star, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει νέα concept.
Espressonews

Ο Ραγκούσης "χτυπήθηκε" από τον H1N1

Ακόμα και την κυβέρνηση χτύπησε ο ιός της νέας γρίπης.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης προσεβλήθη από τον ιό, καθώς ο Η1Ν1 δεν κάνει... εξαιρέσεις ούτε στους υπουργούς.
Πριν από μία εβδομάδα, ο Γ. Ραγκούσης ένιωσε αδιαθεσία, χωρίς να τον ανησυχήσει ιδιαίτερα. Στη συνέχεια όμως ανέβασε πυρετό. Κάπως έτσι έβγαλε και τη σύσκεψη με τους δημάρχους Αθήνας και Πειραιά, πριν δυο μέρες. Οι μέρες περνούσαν, ο πυρετός δεν έπεφτε, ψιλιάστηκε την υπόθεση, έκανε χθες το τεστ και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.
Ο υπουργός Εσωτερικών θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του μέχρι και την Παρασκευή, θα εκμεταλλευθεί και το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστεί στο σπίτι του στον Χολαργό ακολουθώντας και σχετική φαρμακευτική αγωγή, ενώ την Δευτέρα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.
Πάντως, ο Γιάννης Ραγκούσης περνάει με ήπιο τρόπο την αρρώστια, όπως δηλαδή και η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Για αυτό και δεν πρέπει να συντρέχει κανένας πανικός. Ωστόσο, γεγονός είναι ότι η χώρα μετράει ήδη 74 νεκρούς, πάνω από 100 άτομα παραμένουν στην εντατική και σε γενικές γραμμές η νέα γρίπη «θερίζει». Όπως γίνεται αντιληπτό, στα νοσοκομεία έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός...
Star

Αύξηση του σχολικού πληθυσμού στα γυμνάσια και γενικά λύκεια!!!

Αύξηση του σχολικού πληθυσμού στα γυμνάσια και τα γενικά λύκεια της χώρας, καταγράφηκε κατά τη λήξη του σχολικού έτους 2008/2009, σε σύγκριση με το σχολικό έτος 2007/08.
Ειδικότερα, από τη σχετική έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), προκύπτουν τα εξής:
- Οι εγγεγραμμένοι μαθητές παρουσίασαν αύξηση 0,1% στα γυμνάσια και αύξηση 0,8% στα γενικά λύκεια
- Οι σχολικές μονάδες αυξήθηκαν κατά 0,6% στα γυμνάσια, ενώ μειώθηκαν κατά 0,1% στα γενικά λύκεια
- Το διδακτικό προσωπικό αυξήθηκε κατά 3,3% στα γυμνάσια και κατά 1,7% στα γενικά λύκεια
- Η αναλογία μαθητών προς το διδακτικό προσωπικό το 2008/09 ήταν 6,6 προς 1 για τα γυμνάσια και 7,9 προς 1 για τα γενικά λύκεια.
Όσον αφορά στη συγκέντρωση του σχολικού πληθυσμού, η περιφέρεια Αττικής συγκέντρωσε το 33,9% στα γυμνάσια και το 35,4% στα γενικά λύκεια.

Τη μεταφορά των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο κτίριο του ΚΕΓΕ προωθεί ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών

Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, το τελευταίο διάστημα, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών και τις Υπηρεσίες των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επιδιώκει τη μεταφορά των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών στο κτίριο του Κέντρου Επαγγελματικής Γεωργικής Εκπαίδευσης (ΚΕΓΕ) που βρίσκεται δίπλα στο Κτίριο της Περιφέρειας (παλαιάς Νομαρχίας).
Ο κ. Χαντάβας απέστειλε στις 17-2-2011 την παρακάτω επιστολή στον κ. Χρήστο Παπουτσή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.:

10 tips για καλή εγκυμοσύνη!!!

Όσες γυναίκες ανυπομονούν για την… άφιξη του πελαργού και θέλουν να θυμούνται την εγκυμοσύνη τους ως μια περίοδο χάριτος και ευτυχίας καλό θα ήταν να προσέχουν τον εαυτό τους λίγο περισσότερο από πριν και να μην τα περιμένουν όλα από τους άλλους.
Αυξήστε, συνεπώς, τις πιθανότητες να έχετε μια υγιή εγκυμοσύνη, ακολουθώντας τα παρακάτω λογικά βήματα που θα σας κρατήσουν σε άριστη κατάσταση, όπως συμβουλεύουν το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών για την Υγεία των Γυναικών και το Αμερικανικό

Ανακαλείται η εγκύκλιος για τους ημιυπαίθριους!!!

Την εξ ολοκλήρου ανάκληση της εγκυκλίου, βάσει της οποίας καλούνταν οι δημότες που τακτοποιούν ημιυπαίθριους χώρους, να καταβάλουν αναδρομικά τα δημοτικά τέλη που τους αφορούν, ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υφυπουργός Εσωτερικών, Γ. Ντόλιος. "Ανακαλείται η συγκεκριμένη εγκύκλιος εξ ολοκλήρου, ενόψει νομοθετικής ρύθμισης που θα αναληφθεί και θα καταργεί ή θα απαγορεύει, την αναδρομική εφαρμογή του υπολογισμού των δημοτικών τελών", ανέφερε.

Τον έκανε βόλτα στην πόλη με μια ταμπέλα που έγραφε: είμαι κλέφτης!!!

Ακριβά πλήρωσε ένας εργοδότης στη Βρετανία τη διαπόμπευση υπαλλήλου του ο οποίος τον είχε κλέψει...
Τον έκανε βόλτα στην πόλη με μια ταμπέλα που έγραφε «είμαι κλέφτης». Η πρωτοβουλία του δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τη δικαιοσύνη
Απίστευτο το πως αντέδρασε ένας εργοδότης στην Βρετανία όταν ανακάλυψε ότι ο υπάλληλός του είχε κόψει επιταγή για τον εαυτό του ύψους 845 λιρών.
Όταν ο Μαρκ Γκίλμπερτ, σκέφτηκε να κερδοσκοπήσει εις βάρος της εταιρείας του Σάιμον Κρέμερ δεν περίμενε πως θα τον διαπόμπευε σε όλη τη πόλη.
Κι όμως ο Κρέμερ δε δίστασε να κρεμάσει στο λαιμό του υπαλλήλου του ταμπέλα με την αναγραφή «Κλέφτης, έκλεψα 845 λίρες, στο δρόμο για το αστυνομικό τμήμα», ενώ τον συνόδευε στο πλησιέστερο τμήμα.
Η τιμωρία του θύμισε τον Νόμο 4000, περί τεντιμποϊσμού που ίσχυε παλιά στην Ελλάδα.
Ο Γκίλμπερτ παραδέχτηκε την απάτη που είχε κάνει και απλά του έγινε σύσταση.
Μάλιστα μήνυσε το αφεντικό του για τη συμπεριφορά του με αποτέλεσμα ο Κρέμερ να αναγκαστεί να πληρώσει 13.000 λίρες ως αποζημίωση για τον εξευτελισμό.
«Δε μπορώ να το πιστέψω ότι μετά από όσα έκανε, μου έκανε μήνυση», είπε φανερά αγανακτισμένος ο Κρέμερ.
«Αυτός με έκλεψε και πρέπει τώρα να τον πληρώσω και από πάνω», είπε χαρακτηριστικά.
Από τη πλευρά του ο Γκίλμπερτ ισχυρίστηκε ότι έχασε εισοδήματα για δύο έτη και πως χρειάστηκε ψυχολογική βοήθεια μετά τη διαπόμπευση στη πόλη.
Πηγή

Σοκ και φρίκη από τον βιασμό δύο ανήλικων παιδιών από οικογενειακό τους φίλο στο Ηράκλειο!!

Σοκ και φρίκη προκαλούν οι καταθέσεις που έδωσαν ενώπιον του Ανακριτή, δύο ανήλικα αδελφάκια, τα οποία κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από οικογενειακό τους φίλο.
Πρόκειται για νεαρό Ηρακλειώτη, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως.
Το θέμα αποκάλυψε η εφημερίδα "Πατρίς" του Ηρακλείου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η παιδοψυχολόγος που εποπτεύει τη διαδικασία της εξέτασης εκτιμά ότι τα δύο παιδιά είναι ώριμα πλέον να καταθέσουν αφού έχουν κατανοήσει ότι δεν ευθύνονται εκείνα για όσα έζησαν. Τα ανήλικα παιδιά έζησαν στην κόλαση της σιωπής για πάρα πολύ καιρό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως περιγράφουν τα παιδιά, στις

Άγριος ξυλοδαρμός μητέρας γνωστού δημοσιογράφου!

Θύμα πρωτοφανούς επίθεσης έπεσε μια μεσήλικη γυναίκα στα Πετράλωνα από δυο αλλοδαπούς με σκοπό τη ληστεία. Οι δυο κακοποιοί ξυλοκόπησαν με ανελέητο τρόπο την 53χρονη με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Το θύμα, μητέρα του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου Μ.Μ., υποβάλλεται σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα που της προξένησαν οι δυο δράστες.
Ήταν τέτοια η δολοφονική μανία των κακοποιών, που της προκάλεσαν 17 συντριπτικά κατάγματα στο πρόσωπο! Αργά σήμερα το μεσημέρι η γυναίκα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να της προσθέσουν μοσχεύματα στο πρόσωπο.

Οι φίλοι στο Facebook αυξάνουν το στρες!!!

Ομάδα ψυχολόγων του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις του Facebook στο ψυχισμό των χρηστών του. Τα αποτελέσματα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς συνδέουν το Facebook με αυξημένα επίπεδα άγχους.
Ειδικότερα,οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι όσο πιο πολλούς φίλους έχει κάποιος στο Facebook, τόσο περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να εμφανίσει υψηλά επίπεδα στρες κατά τη χρήση της υπηρεσίας. Παράλληλα, η έρευνα έδειξε ότι κάποιοι εμφανίζουν συμπτώματα παρόμοια μ’ αυτά που εκδηλώνονται συχνά σε ανθρώπους εαξρτημένους από τα τυχερά παιχνίδια. Για παράδειγμα, οι συστηματικοί χρήστες του Facebook παραμένουν πολλές φορές στην υπηρεσία χωρίς να υπάρχει λόγος, μόνο και μόνο για να μη χάσουν κάτι που μπορεί να συμβεί.
Όσο για τα friend requests, η έρευνα αποκάλυψε ότι το 63% των χρηστών καθυστερεί να απαντήσει σε αιτήματα για νέους φίλους, το 32% δηλώνει ότι ένιωσε ενοχές όταν απέρριψε ένα request, ενώ το 10% ενοχλείται όταν λαμβάνει ένα friend request.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Πεζοναύτες βίασαν Ελληνίδα

Μία 29χρονη Ελληνίδα βρίσκεται μεταξύ βετεράνων που κατέθεσαν αγωγή... εναντίον του αμερικανικού Πενταγώνου επειδή έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από συναδέλφους τους όταν υπηρετούσαν στον αμερικανικό στρατό.
Περισσότερες από δώδεκα γυναίκες και δύο άντρες, έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από συναδέλφους τους όταν υπηρετούσαν στον αμερικανικό στρατό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", ανάμεσά τους βρίσκεται και η 29χρονη Παναγιώτα Μπερτζίκη, η οποία κατέθεσε αγωγή εναντίον του αμερικανικού Πενταγώνου για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη.
Μάλιστα, η κοπέλα είχε να αντιμετωπίσει και τα σχόλια των συναδέλφων της που την αποκαλούσαν πόρνη όταν προέβη σε καταγγελία.
Τα θύματα υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει καμία τιμωρία για τους στρατιωτικούς, ενώ πολύ συχνά καλούνται να κάνουν υπερωρίες μαζί με τους βιαστές τους.
"Το πρόβλημα του βιασμού στο στρατό είναι κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ο στρατός αντιμετωπίζει αυτό το θέμα" ανέφερε στη Daily Mail η Παναγιώτα Μπερτζίκη, που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006.
Οι αρμόδιες αρχές, όπως ανέφερε, δεν εξέτασαν την καταγγελία της. Αντίθετα εξωθήθηκε να ζει στον ίδιο όροφο με το βιαστή της και να ανέχεται τους συναδέλφους τους που την αποκαλούσαν «ψεύτρα» και «πόρνη».
Μία άλλη γυναίκα υποστηρίζει ότι δύο άνδρες συνάδελφοί της τη βίασαν στο Ιράκ και κατέγραψαν την πράξη τους σε βίντεο, το οποίο στη συνέχεια κυκλοφόρησε σε ολόκληρη τη βάση. Παρά το γεγονός ότι είχε σημάδια σε όλο της το σώμα, δήλωσε πως δεν υπήρξαν κυρώσεις επειδή ο διοικητής αποφάσισε ότι δεν συμπεριφέρθηκε σαν θύμα βιασμού και δεν πάλεψε αρκετά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αγωγή, εκτός από τα ονόματα των στρατιωτικών που κατηγορούνται για σεξουαλικά εγκλήματα αναφέρονται και τα ονόματα των υπουργών Άμυνας Robert Gates και Donald Rumsfeld, επειδή «δεν κατάφεραν να πάρουν αποτελεσματικά μέτρα για την προστασία των γυναικών στο στράτευμα».
Εκπρόσωπος του Πενταγώνου, ο Geoff Morrell, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι η σεξουαλική κακοποίηση αποτελεί ευρύτερο κοινωνικό πρόβλημα και πως ο Robert Gates εργάζεται ώστε να εξασφαλίσει ότι ο στρατός κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να αποτρέψει αυτό το φαινόμενο.
Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, ο υπουργός Άμυνας, Robert Gates, δήλωσε ότι έχει μηδενική ανοχή στις σεξουαλικές επιθέσεις, υπογραμμίζοντας ότι το Πεντάγωνο έχει λάβει υπόψη του το πρόβλημα, δαπανώντας δύο εκατομμύρια δολάρια για τη βελτίωση της αντιμετώπισης αυτών των υποθέσεων τα τελευταία δύο χρόνια.
Σύμφωνα με έρευνα του Πενταγώνου, μόνο το 2009 καταγράφηκαν 3.000 σεξουαλικές επιθέσεις, όμως ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί μόλις στο 10% των επιθέσεων που διαπράχθησαν στους κόλπους του αμερικανικού στρατού.

ΠΑΟΚ: Η πιθανή ενδεκάδα για τη μάχη με την CSKA Moscow

Έφτασε η μεγάλη ώρα του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται απόψε στην κατάμεστη Τούμπα την CSKA Moscow στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τους «32» του Europa League.
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-1-1 και τους Χαλκιά, Contreras, Cirillo, Sznaucner, Lino, Τσουκαλά, Garcia, Ivic, Vieirinha, El Zhar και Σαλπιγγίδη να συνθέτουν το αρχικό σχήμα.
Πρώτος στόχος των «ασπρόμαυρων» η διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και από εκεί και ύστερα η επίτευξη ενός τέρματος που θα βάλει την ελληνική ομάδα σε θέση ισχύος ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...Η τελευταία προπόνηση της CSKA Μόσχας (video)

Το Toumpa Libre σας παρουσιάζει την κατ'αποκλειστικότητα την τελευταία προπόνηση της CSKA Μόσχας και αποκαλύπτει το σύστημα με το οποίο θα κατέβουν στην τούμπα. Είναι φανερό ότι η ομάδα μας αύριο το βράδυ δεν έχει καμία τύχη , αφού το ταλέντο τους σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό...

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων!!!

Αναποφάσιστος φαίνεται πως είναι ο …καιρός, καθώς από το καλοκαίρι μας μεταφέρει... στο χειμώνα και τούμπαλιν κάθε σχεδόν τρεις ημέρες!Σειρά έχει τώρα η βαρυχειμωνιά! Η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, προειδοποιεί για τη ραγδαία μεταβολή του καιρού από το απόγευμα της Παρασκευής 18 του μήνα.
Η …καλή αρχή θα ξεκινήσει από τα δυτικά με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που μέχρι το βράδυ θα επηρεάσουν ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, και ενισχυμένους νοτιάδες, που θα φθάνουν στα πελάγη τα 9 μποφόρ.
Τα φαινόμενα αναμένεται να εξασθενίσουν από το ερχόμενο Σάββατο 19/2.
Παράλληλα οι άνεμοι αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα στραφούν σε βορείους και τη νύχτα θα ασθενήσουν.

Αναλυτικά, από το απόγευμα της Παρασκευής ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στα νησιά του Ιονίου, την ήπειρο, τη δυτική στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πρόσκαιρα στη Θεσσαλία και τη Στερεά.
Από το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα ισχυρά φαινόμενα θα επηρεάσουν την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, την υπόλοιπη Πελοπόννησο και την Κρήτη (κυρίως τη δυτική και νότια).

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την απόσυρση!!!

Από την ερχόμενη Δευτέρα η απόσυρση παλιών αυτοκινήτων είναι γεγονός...
κάτι που πολύ κόσμος περίμενε, ενώ στην κυβέρνηση θεωρούν πως με το μέτρο θα τονωθεί η αγορά αυτοκινήτου που έχει σημειώσει μεγάλη πτώση πέραν του 50%.
Από τη Δευτέρα 21η Φεβρουαρίου 2011 θα μπορούν 2.500.000 πολίτες - ιδιοκτήτες παλαιών αυτοκινήτων να ξεκινήσουν τη διαδικασία της απόσυρσης.
Εμείς σας δείχνουμε ένα-ένα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος ώστε να αποσύρει το παλιό του αυτοκίνητο κάτι που θα επιφέρει έκπτωση στην αγορά καινούργιου.
Σύμφωνα με την κοινή υπουργική απόφαση η διαδικασία απόσυρσης περιλαμβάνει τα εξής στάδια:

Α) Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ή εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος παραδίδει το αποσυρόμενο όχημα σε εγκεκριμένο σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης ΟΤΚΖ και λαμβάνει τη σχετική βεβαίωση

Λέει αντίο ο Χιμένεθ;

Στη χθεσινή του ομιλία προς τους παίκτες αποκάλυψε πως θα είναι μαζί τους μέχρι το τέλος της σεζόν. Μετά;
βλέπουμε...
Πάντως, όταν είχε πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα είχε αναπτύξει τα σχέδια του για το χτίσιμο μιας μεγάλης ΑΕΚ, φαίνεται πως δε βρήκε όσα περίμενε και ήδη ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες...
Στην κυριακάτικη συνέντευξη του όμως είχε τονίσει πως αυτή τη στιγμή δεν θα άφηνε την ΑΕΚ ούτε για τη Ρεαλ. Το καλοκαίρι όμως; οψόμεθα..

Χαράκωσαν 41 φορές το πρόσωπο 16χρονης!

Το προσωπάκι της γλυκιάς και φοβισμένης κοπέλας που βλέπετε στη φωτογραφία, υπέστη τον αναίτιο βασανισμό από τρεις αγνώστους που την χαράκωσαν στο πρόσωπο 41 φορές!
Η 16χρονη, Rebecca Wills, είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της Alfie, όταν δέχθηκε την άνανδρη επίθεση τριών αγνώστων που ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά της κλείνοντάς της τον δρόμο!
«Εάν ουρλιάξεις θα μαχαιρώσω τον σκύλο σου» της είπε ο ένας από αυτούς. Στη συνέχεια άρπαξε από τα χέρια την τρομοκρατημένη Rebecca, και άρχισε να της χαρακώνει το πρόσωπο. Το μαρτύριό της δεν είχε τελειωμό…Δέχθηκε 41 μαχαιριές στο μέτωπο, τη μύτη, τα μάγουλα και το πηγούνι.
Όση ώρα διήρκησε ο εφιάλτης της, εκείνη απλά έκλεισε τα μάτια, έκλαιγε περιμένοντας να δείξουν έλεος…
Οι γιατροί πάντως λένε πως οι ουλές της θα επουλωθούν χωρίς ευτυχώς να της αφήσουν σημάδια για μια ζωή…
Το πιο περίεργο όμως από όλα είναι πως η επίθεση δεν είχε κάποιο κίνητρο αφού δεν την έκλεψαν.
Star.gr

Πάτρα: Νέο κύκλωμα "νονών της νύχτας" πίσω από τις επιθέσεις σε καρναβαλικά στέκια;

- Ερώτημα παραμένει και αν η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει τις έρευνες για το θέμα που έχει προκύψει
Νέο κύκλωμα "νονών" της νύχτας, στην Πάτρα, ίσως να κρύβεται πίσω από τις "επισκέψεις" ομάδας ατόμων σε καρναβαλικά στέκια το τελευταίο διάστημα στην πόλη, στα οποία οι "μπρατσωμένοι" ζήτησαν να μιλήσουν με τους επικεφαλής των γκρουπ από τους οποίους όπως λέγεται, ζήτησαν χρήματα για να τους πουλήσουν "προστασία" αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε αντίθετη περίπτωση θα έκαναν "λίμπα" τα στέκια και οι

Ώρες αγωνίας για τη Ρίκα Διαλυνά

Ένα ξαφνικό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο σύζυγος της Ρίκα Διαλυνά, Νίκος Χρυσικόπουλος, με την καρδιά του έφερε αναστάτωση στο ζευγάρι.
Ο επιχειρηματίας χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η Ρίκα δήλωσε:
«Πέρασα μεγάλη αγωνία…
Το μάθαμε τελείως ξαφνικά και έπρεπε να τρέξουμε για να προλάβουμε. Έβαλε βαλβίδα με νέα αναίμακτη μέθοδο… Τώρα ο Νίκος είναι πού καλά, είναι ευδιάθετος και ξεκίνησε ήδη τους περιπάτους του».

Επτάχρονος αγόρασε jet από το eBay!!!

Πώς μπορεί ένα παιδί να τρελάνει τον γονιό του;
Μα αγοράζοντας ένα πολεμικό αεροσκάφος από το internet με την πιστωτική του κάρτα!
Για του λόγου το αληθές, ένας 7χρονος από το Λονδίνο βρήκε «ευκαιρία» στο eBay ένα jet Harrier έναντι μόνο 83 ευρώ.
Τότε ο ενθουσιασμένος πιτσιρικάς χωρίς...
δεύτερη σκέψη πάτησε την επιλογή «αγορά» προκαλώντας φρενίτιδα στον πατέρα του, ο οποίoς αντιλήφθηκε ευτυχώς έγκαιρα τι έκανε ο κανακάρης του.
Ο Βρετανός κάλεσε γρήγορα την εταιρεία για να ακυρώσει την αγορά, εξηγώντας τους ότι ο γιος του δεν είχε τόσο χαρτζιλίκι για να αγοράσει το αεροσκάφος!
Οι υπεύθυνοι του eBay τελικά ακύρωσαν την αγορά και απλά έβαλαν το αεροσκάφος σε δημοπρασία.
Rokakias

VIDEO: Ο πιο τρελός τερματοφύλακας του κόσμου!!!

Έχετε δει πιο τρελό τερματοφύλακα πάνω στον πλανήτη ; 
Μάλλον όχι!
Ο Φιλανδός, Λάσι Χουρσκάινεν λοιπόν δεν αρκείται απλά στα τετριμμένα που κάνει ένας τερματοφύλακας…
Καλάθια με το πόδι, διάφορα ζογκλερικά κόλπα αλλά και στοιχήματα όπου σημαδεύει το δοκάρι για …πλάκα, στο ρεπερτόριο του!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ!

Κοκκινιά - Γρεβενά Αεράτα 1-6 φωτορεπορτάζ

Και τώρα τελικός για την αρμάδα του Νίκου Μπαλοδήμου.
7 γκολ, καλό ποδόσφαιρο, αλλά πολύ κρύο φάγαμε στην Κνίδη.
Ο μικρός αποζημίωσε τους γονείς του, που ήρθαν να τον παρακολουθήσουν.
Ελέω Ευθύμη και πάλι σκόρερ ο Γιώτης.
Φανταστικός ο Κωστίκας, δέσποζε στο χώρο του κέντρου.
Αδικεί το τοπικό πρωτάθλημα, η μη κάλυψη των αγώνων από την τηλεόραση.
Τα περισσότερα γκολ θα έμπαιναν άνετα στο ΤΟΠ-10.
Εκπληκτική η προσπάθεια και το γκολ που πέτυχε ο νεαρός Παπαδόπουλος της Κοκκινιάς.
Σκόρερ και ο μικρός Πόντιος που έδωσε κι ένα έτοιμο γκολ στον Αναστασιάδη.
Τώρα ετοιμάζει τα πλάνα για τον τελικό ο Αρχηγός.

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ

Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 1-6

Και τώρα ...ΤΕΛΙΚΟΣ 

 ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
1-6 (0-2)

Τετάρτη: 16-02-2011
ώρα: 15.00 μ.μ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΝΙΔΗΣ

Διαιτησία: Μωυσιάδης, Βλαχάκης, Σιούμπουρα (Ε.Π.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ)

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 3-1 (1-1)

Ημιτελική φάση κυπέλλου ΕΠΣ Γρεβενών
Τετάρτη 16/2/2011
Γήπεδο Σειρήνας

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ!!!
 Με ψηλά το κεφάλι αποχαιρέτησε το θεσμό του κυπέλλου ο Αλιάκμων Κιβωτού, σε έναν αγώνα που τα είχε όλα!!!
Μέγας νικητής αναδείχθηκε ο ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ, με σκορ 3-1.
Μοιραίος παίκτης για την Κιβωτό ο Στεργιόπουλος, όταν στο 72' και 76' έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τον τελικό, σε

Ο κρόκος Κοζάνης κατά της κατάθλιψης!!!

Αναστέλλει και τη δράση ενός ενζύμου που συνδέεται με το Αλτσχάιμερ
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών που έγιναν στο Ιράν και την Ελλάδα, ο κρόκος φαίνεται ότι έχει ευεργετική επίδραση στα άτομα που πάσχουν από κατάθλιψη αλλά και από άνοια ή Αλτσχάιμερ.
«Τα αποτελέσματα ερευνών που γίνονται εδώ και πολλά χρόνια έδειξαν ότι ο κρόκος, βελτιώνει την μνήμη και έχει ευεργετική επίδραση στην κατάθλιψη. Έρευνες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης έδειξαν ότι ο κρόκος επηρεάζει θετικά την κατάθλιψη ενώ ακολούθησε μελέτη που έδειξε ότι ο κρόκος ασκεί σε ασθενείς με Αλτσχάιμερ τη δράση της γαλανταμίνης δηλαδή του φαρμάκου που χρησιμοποιεί σήμερα η ιατρική για τη νόσο αυτή.
Ωστόσο δεν υπήρξαν ευρήματα που να δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας του κρόκου και των παραγώγων του» ανέφερε ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ , αιματολόγος , Ζαχαρίας Σινάκος στο περιθώριο του 7ου Πανελληνίου Ιατρικού Διεπιστημονικού Συνεδρίου Νόσου Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών το οποίο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη.
Μελέτη που έγινε στο Εργαστήριο Φαρμακογνωσίας του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Ερευνητικό Κέντρο του Θεαγένειου, έδειξε ότι τα παράγωγα του κρόκου αναστέλλουν τη δράση ενός ενζύμου, της ακετυλοχολιστεράσης, το οποίο σχετίζεται με τη νόσο του Αλτσχάιμερ.
Εξάλλου η αντιοξειδωτική δράση του κρόκου φαίνεται ότι έχει θετική επίδραση στους ασθενείς με αγγειακή άνοια, η οποία σε υψηλό ποσοστό οφείλεται στο οξειδωτικό στρες και συγχρόνως επηρεάζεται από την αθηρωσκληρωτική κατάσταση των αγγείων του εγκεφάλου. «Επειδή ο κρόκος έχει βρεθεί ότι ασκεί γενικότερα μια αντιθρομβωτική δράση περιμένουμε ότι θα έχει ευνοϊκή δράση και στην αγγειακή άνοια. Νομίζω ότι ο κρόκος μπορεί να έχει μια πρακτική εφαρμογή στην βελτίωση της κατάστασης των αρρώστων που πάσχουν από αγγειακή άνοια ή Αλτσχάιμερ» πρόσθεσε ο κ Σινάκος.
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο κ Σινάκος εξήγησε ότι ο κρόκος δεν είναι ένα καινούργιο φάρμακο άλλα ένα φυτικό προϊόν, όπως πολλά άλλα τα οποία επιδρούν θετικά σε διάφορες καταστάσεις και τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν συμπληρωματικά . «Η ψυχιατρική επιστήμη έχει τα επίσημα φάρμακα, τα οποία θα παίρνουν οι άνθρωποι με συμβουλές των γιατρών. Με βάση αυτά που θα λεχθούν από την ομάδα που έκανε την έρευνα για τον κρόκο και με βάση τις βιβλιογραφικές αναφορές πάνω στο πρόβλημα αυτό, οι ειδικοί επιστήμονες θα αποφανθούν αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί συμπληρωματικά ένα παράγωγο του κρόκου» ανέφερε ο κ Σινάκος τονίζοντας παράλληλα ότι ο κρόκος δεν έχει καμία τοξική δράση.
www.newsbeast.gr

Αναβάλλεται η πρεμιέρα Καρρά-Κοκκίνου!!!

Ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου κάνουν πρεμιέρα στις 24 Φεβρουαρίου και όχι αυτή την Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου.
Οι δυο τραγουδιστές μάλιστα ετοιμάζουν και ένα ντουέτο-έκπληξη, το οποίο θα απολαύσουμε στο Teatro Music Hall. Μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Έλλη Κοκκίνου θα εμφανίζονται η Μαρία Ιακώβου και οι Αλχημιστές.

Xαμός στην Παιανία…Τσακώθηκαν και πιάστηκαν στα χέρια ο Σισέ με τον Λέτο στην προπόνηση…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του report24.gr στα χέρια πιάστηκαν κατά την διάρκεια της μεσημεριανής προπόνησης ο Σισέ με τον Λέτο.
Όλα ξεκίνησαν όταν κατά το οικογενειακό διπλό και σε μια γερή κόντρα τα αίματα άναψαν…
Οι δύο ποδοσφαιριστές λογομάχησαν ο Λέτο φέρεται πως έβρισε τον Σισέ με αποτέλεσμα να αρχίσει ο Σισε να κυνηγάει τον Λέτο μέσα σε όλο το γήπεδο μπροστά στα απορημένα μάτια των συμπαικτών τους.
Μετά την επέμβαση των ψυχραιμότερων οι τόνοι έπεσαν ενώ και τους δυο παίχτες τους κάλεσε στο γραφείο του ο Φερέιρα για συστάσεις αλλά και προκείμενο να λυθεί η παρεξήγηση δεδομένου και του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο Καραϊσκάκη
Η ψυχολογία για το ντέρμπι του Σαββάτου πέραν τον άλλον μετά και από αυτό το περιστατικό είναι σε χαμηλά επίπεδα αλλά οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν να δουν αποτέλεσμα.
Να δούμε από πλευράς διοίκησης πως θα αντιμετωπιστεί το περιστατικό…
Είναι κρίμα πάντως χιλιάδες φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να περιμένουν αγωνιστικότητα και θετικά αποτελέσματα από την ομάδα αλλά ο Παναθηναϊκός φέτος να μαστίζεται από προβλήματα εντός και εκτός γηπέδου….

ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΕΡΑΤΑ στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ και ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ θα αναμετρηθούν στον τελικό κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Γρεβενών μετά τα σημερινά αποτελέσματα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου.

Στις αναμετρήσεις είχαμε:

Γήπεδο Μεγάλου Σειρηνίου
Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
3-1 (1-1)

Γήπεδο Κνίδης
ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ
1-6 (0-2)

Συνάντηση Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Χαντάβα με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη και το Γ. Γ. του Υπουργείου κ. Γεώργιο Κανελλόπουλο είχε την Τρίτη 15-2-2011 ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Ο κ. Χαντάβας ζήτησε από τον κ. Υπουργό να καθοριστεί ημερομηνία συνάντησης, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής αγροτών Ν. Γρεβενών και εκπρόσωποι της Δεσκάτης, για να συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο του Ν. Γρεβενών. Ως ημερομηνία συνάντησης καθορίστηκε η Τρίτη 8-3-2011.
Ο κ. Βουλευτής απαίτησε από τον Υπουργό να αποσύρει άμεσα τη βάση των 40 μορίων στα Σχέδια Βελτίωσης και πρότεινε η αξιολόγηση των Σχεδίων να γίνεται, για κάθε Νομό, με βάση τη μεγαλύτερη βαθμολογία, ανεξαρτήτως μορίων.
Ζήτησε επίσης, τη μεγιστοποίηση της χρηματοδότησης στο ζωικό κεφάλαιο και σε ορισμένες καλλιέργειες, όπως τα μανιτάρια.
Ο κ. Χαντάβας ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες με τους Τ.Ο.Ε.Β και ζήτησε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να αποστείλει κλιμάκιο τεχνικών, προκειμένου να επιθεωρήσουν τα γεωφράγματα και να καταγράψουν τα υφιστάμενα προβλήματα, για να δρομολογηθεί η επίλυση τους.

Γιγαντιαίο διατροφικό σκάνδαλο στην Κίνα!!!

Τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο αποκαλύφθηκε στην Κίνα, το οποίο μάλιστα αφορά το ρύζι...
που αποτελεί σήμα κατατεθέν της ασιατικής χώρας. Όπως έγινε γνωστό, το 10% της σοδειάς ρυζιού της τελευταίας δεκαετίας που προέρχονται από τη χώρα, έχει μολυνθεί από την τοξική και καρκινογενή ουσία κάδμιο.
Παράλληλα, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε καμία ουσιαστική ενέργεια για την επαγρύπνηση των πολιτών, για τους οποίους το ρύζι αποτελεί είδος βασικής τροφής.
Η αποκάλυψη του σκανδάλου έγινε από την κινεζική εβδομαδιαία επιθεώρηση «Νέος Αιώνας», που επικαλείται επιστημονικές μελέτες που εκπονούνται από το 2007.
Το διατροφικό σκάνδαλο θεωρείται το μεγαλύτερο όσων έχουν αποκαλυφθεί στην Κίνα, που δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τον έλεγχο των τροφίμων, δεδομένου του ότι η ετήσια παραγωγή ρυζιού στη χώρα ανέρχεται σε 200 εκατ. τόνους.
Επιστήμονες που μετείχαν στις αναλύσεις, υποστηρίζουν ότι οι ποσότητες του απαγορευμένου καδμίου που εντοπίστηκαν στο ρύζι ήταν τεράστιες, ιδιαίτερα σε περιοχές με όξινα εδάφη.
newscode.gr

Οι 122 προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού...

1. "Αυτό μιά μέρα θά γίνη Ρωμαίικο καί καλότυχος όποιος ζήση σέ κείνο τό βασίλειο."

(Συνήθιζε νά λέγη εις διάφορα μέρη τής υποδούλου Ελλάδος, τά οποία μετά ταύτα απηλευθερώθησαν)
2. "Ω ευλογημένο βουνό, πόσες ψυχές γυναικόπαιδα θά σώσης όταν έλθουν τά χαλεπά χρόνια ! "
(Είπε τήν προφητείαν αυτήν εν Σιατίστη καί αλλαχού αντικρύζων τά βουνά, τά οποία κατά τούς χρόνους τής Ελληνικής Επαναστάσεως έγιναν
κρησφύγετα τών γυναικοπαίδων).

3. "Καλότυχοι σείς, οι οποίοι ευρέθητε εδώ πάνω εις τά ψηλά βουνά, διότι αυτά θά σάς...
φυλάξουν από πολλά δεινά. Θά ακούτε καί δέν θά βλέπετε τόν κίνδυνο. Τρείς ώρες ή τρείς μέρες θά υποφέρετε."
(Ελέχθη είς τήν περιφέρειαν Σιατίστης)
4. "Τό ποθούμενο θά γίνη στήν τρίτη γενεά. Θά τό ιδούν τά εγγόνια

Video: Eurovision: Tα ευτράπελα από την παρουσίαση των τραγουδιών

Μπορεί βασικοί πρωταγωνιστές της επίσημης παρουσίασης των υποψήφιων κομματιών για τη Eurovision να ήταν τα τραγούδια και οι καλλιτέχνες....
από την διοργάνωση όμως δεν έλειψαν και τα ευτράπελα που έδωσαν το δικό τους στίγμα στη βραδιά.
Δείτε το video:

Άλλοι 12 νεκροί από τον H1N1 σε 48 ώρες!!!

Δραματική είναι η αύξηση των νεκρών από τη γρίπη που οφείλεται στον ιό H1N1... Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη καταγραφή του ΚΕΕΛΠΝΟ, μέχρι στιγμής 74 άτομα έχουν πεθάνει, δηλαδή από την Δευτέρα 14/2 απεβίωσαν 12 άτομα!!!
Εντωμεταξύ, αυξημένος είναι και ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Σύμφωνα πάντα με το Κέντρο Ελέγχου, ο αριθμός τους ανέρχεται σε 126 άτομα.
Οι ειδικοί συστήνουν άμεση επικοινωνία με τον γιατρό, εφόσον συμπτώματα όπως ο υψηλός πυρετός επιμένουν περισσότερο από δύο ημέρες, ενώ ισχύει η οδηγία για άμεση χρήση αντιικών φαρμάκων αλλά και εμβολιασμού στις ευπαθείς ομάδες.

Η Ελένη Μενεγάκη και τα προστυχόλογα!!! [Βίντεο]

Mας αρέσουν τα προστυχόλογα ..
Ειδικά όταν προέρχονται από το στόμα της Ελένης Μενεγάκη!