ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Monica Bellucci: Η λύκαινα και αν εγέρασε, είναι ακόμα σέξι!!!

Σέξι και πουά στην πρεμιέρα της τελευταίας της ταινίας...
Είναι το αιώνιο θηλυκό κατά πολλούς και σχεδόν όλοι οι άντρες θα ήθελαν να την έχουν σπίτι τους να την χαζεύουν. Μετά από γέννες και στα 47 της χρόνια, μπορεί να μην δείχνει σαν το σέξι κοριτσάκι που ήταν κάποτε αλλά δεν χάνει ούτε στιγμή την γοητεία της.
Το pencil φόρεμα ως το γόνατο της ταιριάζει πολύ και αναδεικνύει τις μεσογειακές της καμπύλες αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο ένα total πουά σύνολο θα ταίριαζε στο σωματότυπο της και την ηλικία της. Τα μανίκια είναι ένα στιλιστικό ατόπημα, δύσκολο να το κατανοήσουμε, αφού δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που οι ώμοι είναι έξω και το φόρεμα έχει αρκετά σέξι κόψιμο. Οι wedges μπότες είναι ότι πιο it για φέτος αλλά θα τις προτιμούσαμε με μία πιο κοντή φούστα για να τραβάνε περισσότερο τα μάτια. Το μάξι φόρεμα της Bellucci θα ταίριαζε περισσότερο με ένα ζευγάρι ψηλές pumps. Τα μαλλιά λιτά και φυσικά, όπως αρμόζει σε μία σωστή σέξι ιταλίδα.
queen.gr

Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (fotos-videos)


Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Τη γνωρίσαμε ως Miss Playboy 2009, τη χαρήκαμε μέσα από τη έκτακτη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA “μίλα μου βρώμικα” και είναι κουκλάρα! Ο λόγος για την Νέλλη Καραμάνη!
Η καταγωγή της είναι από την Αρκαδία, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.Μόλις ενηλικιώθηκε δούλεψε ως αεροσυνοδός για έξι μήνες, αφού πρώτα πέρασε από βασική εκπαίδευση.Όμως, όπως αποδείχτηκε στην πορεία, αυτή η δουλειά δεν της ταίριαζε τελικά. Τα ταξίδια στο εξωτερικό και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που είχε για τον εαυτό της την έκαναν να τα παρατήσει. 

Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελινγκ.Έχοντας τα προσόντα, δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Playmate 2009. Όταν εμφανίστηκε μπροστά στα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, όλοι συμφώνησαν πως αυτό το κορίτσι έχει μέλλον στην εγχώρια showbiz! Εκτός, λοιπόν, από τις καλύτερες εντυπώσεις κέρδισε και τον τίτλο ομορφιάς Miss Playboy TV.
Νέλλη… μίλα μας βρώμικα! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)«Θέλω τον άντρα ευγενικό, τρυφερό και λίγο μπρουτάλ! Με γένια λίγων ημερών, αλλά ξυρισμένοι στα επίμαχα σημεία. Από την άλλη, αυτό που με ξενερώσει είναι να μην έχει τρόπους και να... δείχνεται. Δεν μπορώ τα ψώνια! Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν μου αρέσουν τα λιγούρια», έχει δηλώσει η Νέλλη.

Επιασε τη σύζυγο... με τον υπάλληλό του στην τουαλέτα!!!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για το επικείμενο διαζύγιο επώνυμου ζευγαριού που μόλις πριν λίγους μήνες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.
Το θέμα που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος", έχει προκαλέσει σάλο σε πολλούς Πατρινούς που γνωρίζουν το γνωστό επιχειρηματία - σύζυγο αλλά και την καλλονή σύζυγό του, αλλά έχει αφήσει άφωνους τους πάντες κυρίως για τον....λόγο, για τον οποίο άρχισε η διάλυση της σχέσης. Κι αυτό δεν είναι άλλος από την... απιστία. Και μάλιστα με ευθύνη της συζύγου και συνυπεύθυνο... έναν υπάλληλο του άνδρα της! Άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος λένε ότι όλα άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα, όταν ο επιχειρηματίας αντελήφθη ότι κάτι είχε αλλάξει στη συμπεριφορά της γυναίκας του. Έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει ευτυχισμένη μαζί του, όμως η συμπεριφορά της παρέμενε ίδια. Το μυαλό του λοιπόν πήγε κατευθείαν στο πονηρό κι έτσι αποφάσισε να βάλει έναν φίλο του να την παρακολουθήσει. Πριν από μία εβδομάδα, η σύζυγος βγήκε για νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κέντρο της Πάτρας. Στην παρέα της ήταν μόνο γυναίκες, όλες οι κολλητές της φίλες, και κανένας άνδρας. Στο ίδιο μαγαζί ωστόσο βρισκόταν με δική του παρέα και ο... υπάλληλος του άνδρα της ο οποίος καθόταν σε κοντινό με αυτήν τραπέζι. Οι ματιές διαδέχονταν η μία την άλλη. Το ίδιο και τα μηνύματα sms στα κινητά τηλέφωνα.
Τους... έπιασε στην τουαλέτα!
Ο φίλος του συζύγου ήταν κι αυτός στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αφού παρακολουθούσε την σύζυγο! Κάποια στιγμή, η σύζυγος και ο υπάλληλος του συζύγου σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και πήγαν στην τουαλέτα. Στο φίλο του συζύγου φάνηκε περίεργο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει. Αποφάσισε να περιμένει όμως η ώρα περνούσε. Είχαν ήδη συμπληρωθεί είκοσι λεπτά και ούτε η γυναίκα αλλά ούτε και ο υπάλληλος έβγαιναν. Έτσι, ο φίλος που είχε αναλάβει την παρακολούθηση αποφάσισε να μπει μέσα. Βρέθηκε μάλιστα στις γυναίκες τουαλέτες και ακούγοντας σε μία από αυτές ερωτικούς ήχους, δεν δίστασε να... σπάσει την πόρτα και να δει με τα ίδια του τα μάτια τη σύζυγο του φίλου του επιχειρηματία να... κάνει ερωτικά παιγνίδια στον υπάλληλο! Όπως ήταν φυσικό ενημέρωσε τον «κολλητό» του και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης! Το περίεργο, όμως, στην ιστορία είναι ότι ο υπάλληλος - εραστής, εξακολουθεί να εργάζεται στην επιχείρηση του απατημένου συζύγου!
www.dete.gr

Απάτησε 500 φορές τη γυναίκα του!!!

500 φορές απάτησε τη γυναίκα του ένας 47χρονος Κινέζος αξιωματούχος.
Η απατημένη σύζυγος άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν ο άνδρας της άρχισε να λείπει πολύ συχνά τα...
βράδια, λέγοντάς της ότι πρέπει να παρευρίσκεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
Οι ανησυχίες της έγιναν εντονότερες, όταν
ανακάλυψε ένα σημείωμα που αποδείκνυε ότι ο σύζυγός της είχε λάβει το ποσό των 66.000 δολαρίων από μία γυναίκα.
Ο 47χρος έχει τρία ημερολόγια στα οποία έχουν καταγραφεί όλες οι ερωτικές του παρασπονδίες.
Στην πρώτη σελίδα του ημερολογίου του, γράφει χαρακτηριστικά: «Το 2003 θέλω να κάνω σεξ με τουλάχιστον 56 γυναίκες και να έχω δύο ερωμένες από αξιότιμες οικογένειες».
numbersland.gr

Η νέα σέξι διαφημιση της Megan Fox!!! (Video)

Είναι το δεύτερο διαφημιστικό σποτ που κυκλοφορεί από τον Armani, σε συνεργασία με τη Megan Fox και αναμένεται να ανάψει πολλές φωτιές.
Το κλιπ είναι αρκετά σύντομο, όμως αρκετό για να τους κερδίσει όλους η ηθοποιός με το απίστευτο sex appeal της.

Εδωσε το παρών στην κηδεία του!

Επέστρεψε σπίτι του μετά από ψάρεμα και έδωσε το παρών στην ίδια του την κηδεία... Ο λόγος για έναν Τούρκο ψαρά που επιστρέφοντας από εκδρομή είδε κοσμοσυρροή έξω από την κατοικία του και έκπληκτος πλησίασε να δει τι συμβαίνει.
«Όλοι έπαθαν σοκ όταν με αντίκρισαν» είπε ο 72χρονος Durmuş Çıplak told Doğan μιλώντας στο τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο και εξήγησε ότι όλοι τον θεωρούσαν νεκρό.
«Νόμιζαν ότι είχα χάσει τη ζωή μου σε ατύχημα. Αλλά είμαι ακόμη ζωντανός και ευχαριστώ το Θεό γι αυτό» πρόσθεσε.
Ο Durmus Çıplak θεωρήθηκε νεκρός μετά από ισχυρισμούς κατοίκων της περιοχής, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε τροχαίο ατύχημα. Ενα φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ποδηλάτη, που όπως δήλωσαν όσοι ήταν παρόντες στον τόπο του δυστυχήματος, επρόκειτο για τον «άτυχο» ψαρά.
Ο ποδηλάτης δεν έφερε έγγραφα που να πιστοποιούσαν την ταυτότητά του ενώ είχε παραμορφωθεί αρκετά κάτι που καθιστούσε δυσχερή την αναγνώρισή του ακόμη και από τον ίδιο του το γιο. Οταν αυτός μετέβη στο νοσοκομείο για να πιστοποιήσει ότι επρόκειτο για τον πατέρα του, αναγνώρισε το πτώμα και οργάνωσε την κηδεία του.
Ωστόσο, επιστρέφοντας στο σπίτι ενημερώθηκε τηλεφωνικά για το «λάθος» και επέστρεψε τη σωρό του αγνώστου στο νεκροτομείο.

Σισέ: Μήνυση για εξύβριση, δυσφήμιση, απειλή…

Για εξύβριση, δυσφήμιση, απειλή και παράβαση του αθλητικού νόμου του 2008... κατέθεσε τη μήνυσή του κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Τζιμπρίλ Σισέ, σύμφωνα με το δικηγόρο του Γάλλου ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Βερβεσό. Εξερχόμενος από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, προέβη σε δηλώσεις κατά τις οποίες σχολίασε την κίνηση του πελάτη του, ο οποίος καθιστά υπεύθυνο τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, καθώς δεν έπραξε ότι ήταν απαραίτητο για την προστασία των παικτών του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον «αιώνιο». Ο νομικός εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού, συμπλήρωσε επίσης πως «η συγκεκριμένη κίνηση εκφράζει την απόλυτη και βαθύτατη απογοήτευσή μας για τα όσα συνέβησαν. Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν προς το πρόσωπο ανθρώπων που τιμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία τους. Επίσης, δεν κοσμούν τον πολιτισμό μας, ενώ παράλληλα εκθέτουν το εγχώριο ποδόσφαιρο στα μάτια της διεθνούς κοινότητας»

ANEKΔΟΤΑ .....με ξανθούλες

Γιατί οι ξανθές ανοίγουν το Milko μέσα στα Super Markets;
Γιατί η συσκευασία γράφει επάνω: "ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΔΩ"!

Η μάνα μιας ξανθιάς:
-Έλα μέσα χιονίζει!
-Σιγά, και έξω χιονίζει.

Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα κατάστημα καλλυντικών.
-Ξανθιά : " Έχετε μια κρέμα για αποτρίχωση ; "
-Πωλήτρια : " Για ποια περιοχή ; "
-Ξανθιά : " Για το Χαλάνδρι . "

Συζητούνε δυο ξανθιές:
-Να σου ρωτήσω ρε Σούλα... Τελικά πιο είναι το σωστό: Να λέμε "το Ιραν" ή "το Ιρακ";

Μια ξανθιά βρίσκει ένα βράδυ σε ένα πάρκο ένα πιγκουίνο.  
Μην ξέροντας τι να τον κάνει αποφασίζει να βρει έναν αστυφύλακα και να ρωτήσει. Πράγματι βλέπει κάποιον, τον πλησιάζει και τον ρωτάει:
-Κύριε αστυφύλακα, βρήκα αυτόν τον πιγκουίνο, τι να κάνω;
-Πήγαινε τον στον ζωολογικό κήπο, της λέει αυτός.
-Καλή ιδέα, αυτό θα κάνω, λέει και η ξανθιά και φεύγει.
Το επόμενο βράδυ ο αστυφύλακας αυτός, κάνοντας την περιπολία του, ξαναβλέπει την ξανθιά και μαζί της τον πιγκουίνο.
-Μα καλά, της λέει, δεν τον πήγες στον ζωολογικό κήπο;
-Τον πήγα εχθές. Σήμερα λέω να τον πάω σινεμά!
Ο τυπάκος περπατάει αφηρημένος στο δρόμο και κατά λάθος πέφτει πάνω σε μια ξανθιά. Καθώς ζητάει συγγνώμη την κοιτάζει από πάνω ως κάτω και διαπιστώνει ότι είναι Θεά!
" Κυρία μου " της λέει , " μένω έκθαμβος και άναυδος ! "
Και η ξανθιά : " Ναι ; Εγώ μένω Πρατίνου κι Αστυδάμαντος ''

Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο στην Ολυμπιακή... και ρωτάει την τηλεφωνήτρια:
- Πόσο διαρκεί το ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη;
- Μισό λεπτό......
- Α! Ευχαριστώ! και κλείνει το τηλέφωνο

Δύο ξανθιές κάθονται στο κλαδί ενός δέντρου. 
Η μία από αυτές πριονίζει το κλαδί στο οποίο κάθονται. Μια γριά που τυχαίνει να περνά από κάτω τις βλέπει και τους φωνάζει:
- Καλέ κορίτσια τι κάνετε εκεί; Θα πέσετε βρε!
Οι ξανθιές αδιαφορούν και συνεχίζουν ώσπου το κλαδί σπάει , πέφτουν κάτω, και οδηγούνται στο νοσοκομείο με βαρύτατες κακώσεις σε όλο το σώμα.
Καθώς βρίσκονται σε διπλανά κρεβάτια η μία από τις δύο βλέπει τη γριά που είχαν δει όταν βρίσκονταν στο δέντρο να περιφέρεται μέσα στο νοσοκομείο.
Έντρομη γυρίζει στη φίλη της και της λέει:
- Κοίτα, κοίτα, το μέντιουμ...
Πώς λέγεται μια ξανθιά μέσα σε ένα πανεπιστήμιο;;;;;;;
- "Επισκέπτρια"
Μια ξανθιά δέχεται κλήση από το αγόρι της στο κινητό...
-Έλα βρε Τάκη, πού το ήξερες ότι είμαι στο σούπερ μάρκετ;

Τρεις πωλητές κουβεντιάζουν:
"Εγώ πούλησα έγχρωμη τηλεόραση σε τυφλό", λέει ο πρώτος.
"Εγώ πούλησα στέρεο σε κουφό", λέει ο δεύτερος.
"Κι εγώ πούλησα ένα ρολόι-κούκο σε μια ξανθιά", λέει ο τρίτος.
"Ε και λοιπόν;", απορούν οι άλλοι.
"Της πούλησα κι εκατό κιλά σπόρους, για τον κούκο!", απαντά χαρούμενος ο τρίτος!

Συζητούν δυο ξανθιές και λέει η μια στην άλλη:
-Δεν σου είπα, έκανα τεστ Παπ.
Kαι η άλλη απαντά:
-Σοβαρά; Ήταν δύσκολες οι ερωτήσεις;

Πασίγνωστη star στα σκουπίδια!!!

Ήταν και παραμένει μία από τις πλέον γοητευτικές stars του Hollywood. Η εικόνα της σωριασμένη σε ένα σωρό από σκουπίδια σίγουρα δεν χαροποίησε ιδιαίτερα τους θαυμαστές της που την έχουν συνηθίσει σε πιο κομψές εμφανίσεις...
Ο λόγος για τη Michele Pfeiffer που βρέθηκε on camera να πέφτει με τα μούτρα στα σκουπίδια. On camera, διότι η παραπάνω σκηνή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία σκηνή από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.
Η Pfeiffer, αγνώριστη, με καστανό, καρέ μαλλί και αμακιγιάριστη περιφέρεται στους δρόμους, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μέχρι που σκοντάφτει σε ένα σωρό σκουπιδιών και πέφτει πάνω τους!
Αυτά έχει η τέχνη... Θέλει θυσίες! 
Οι glamorous εμφανίσεις είναι για τα βραβεία και τα γκαλά!
πηγή: nooz

ΟΓΑ : ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ

Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ που δεν πρόλαβαν να απογραφούν και να ενταχθούν στο νέο σύστημα πληρωμής θα εισπράξουν τις συντάξεις του Μαρτίου με εντολές πληρωμής από οποιαδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, αναφέρει ο ΟΓΑ...Για την πληρωμή τους θα χρειαστούν:
α)η αστυνομική τους ταυτότητα και
β) απόκομμα ταχυδρομικής επιταγής πληρωμής της σύνταξής τους προηγούμενου μήνα ή το βιβλιάριο υγείας, στα οποία αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου.
Ο ΟΓΑ υπενθυμίζει πως η ημερομηνία παράτασης απογραφής λήγει στις 11 Μαρτίου 2011 ενώ για την απογραφή χρειάζονται η ταυτότητα, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.

Κατέθεσε τον φάκελο ο Γόντικας

Τον φάκελο του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό...κατέθεσε την Παρασκευή στην ΕΠΟ ο Δημήτρης Γόντικας. Μέσω της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ο συγκεκριμένος φάκελος θα κοινοποιηθεί σε UEFA και FIF, όπως ζήτησε η «πράσινη» ΠΑΕ. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε ότι είναι «αστεία» η τιμωρία του Ολυμπιακού χωρίς να προχωρήσει περισσότερο το θέμα ενώ για τον Σισέ τόνισε ότι είναι δικό του θέμα και από τη στιγμή που αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Β. Μαρινάκη «η ΠΑΕ θα είναι δίπλα του».Επίσης με αφορμή τη προαναγγελθείσα για σήμερα διαμαρτυρία των φίλων του Παναθηναϊκού, κάλεσε τον κόσμο σε ειρηνικό συλλαλητήριο ενώ ταυτόχρονα επανέλαβε ότι όλοι πρέπει να δώσουν το παρών το Σάββατο στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Ατρόμητο.Με απουσίες και στο ματς με τον Ατρόμητο.Η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με την ομάδα του Περιστερίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και από την αποστολή που ανακοινώθηκε οι απόντες είναι αρκετοί. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι:Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Χριστοδουλόπουλος, Καρνέζης, Καπίνο, καθώς και οι τιμωρημένοι Ζιλμπέρτο, Λέτο και Βύντρα.

250 εκατομμύρια ευρώ τα χρέη των κομμάτων...

Δεν τους φτάνει η κρατική επιχορήγηση έχουν στραφεί και στα δάνεια! Στα 230 εκατ ευρώ(!!!!) φτάνουν τα χρέη των δύο μεγάλων κομμάτων...! Με τις μηνιαίες τους δόσεις μόνο σε τόκους να ξεπερνούν τα 2 εκατομμύρια ευρώ!!!! Και τα κόμματα της αριστεράς όμως δεν είναι σε καλύτερη μοίρα αφού οι δανειακές τους υποχρεώσεις ξεπερνούν σε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τα 10 εκατ ευρώ(!!!) Δάνεια άρχισαν να παίρνουν και οι Οικολόγοι – Πράσινοι που ήδη πρόλαβαν να χρεωθούν με 800.000 ευρώ! Στο ΛΑΟΣ μέχρι τώρα τα καταφέρνουν καλά.Είναι το μόνο κόμμα που δεν έχει πάρει δάνειο! Το ερώτημα απλό….Αυτοί οι 300 θα βγάλουν τη χώρα από το τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο?

Ντύθηκε γκαρσόνι... για να πάρει την πιατέλα με τα πανάκριβα ψάρια!



Μπορεί να είναι αποκριάτικο το κλίμα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα ωστόσο ένας μετανάστης φαίνεται πως μασκαρεύτηκε γιατί... πεινούσε! Το περιστατικό συνέβη σε γνωστή ψαροταβέρνα στη παραλιακή της Πάτρας. Παρέα γνωστών και εύπορων Πατρινών, σύμφωνα με το dete.gr, πήγε στο κατάστημα και παρήγγειλε πανάκριβα ψάρια. Όταν αυτά ήταν έτοιμα για σερβίρισμα, το γκαρσόνι του μαγαζιού τα έβαλε σε μια μεγάλη πιατέλα και τα σερβίρισε στο τραπέζι τους.Τότε, εμφανίστηκε ένα άλλο... γκαρσόνι, μελαμψό, με κανονική στολή, δηλαδή μαύρο παντελόνι και άσπρο πουκάμισο, και πήρε πίσω την πιατέλα για να την ξαναφέρει, επικαλούμενος ότι κάτι είχαν ξεχάσει να βάλουν.Φυσικά, το δεύτερο γκαρσόνι εξαφανίστηκε μαζί με την πιατέλα και απόλαυσε ένα από τα καλύτερα γεύματα της ζωής του αφήνοντας πεινασμένους τους πελάτες!

«Ο κύβος ερρίφθη!» Μήνυση κατά Μαρινάκη !

«To είπε και το κανε ο Σισέ!»
Μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε ηθικού και φυσικού αυτουργού θα καταθέσει ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως ενημέρωσε ο δικηγόρος του. «Στις 13.30 θα κατατεθεί η μήνυση… », είπε ο Δημήτρης Βερβεσός!
Ο νομικός εκπρόσωπος του Γάλλου επιθετικού βρέθηκε στην Παιανία από το πρωί της Παρασκευής, όπως σας είχαμε ενημερώσει και περίμενε να ολοκληρώσει την προπόνησή του ο 29χρονος επιθετικός για να μιλήσουν.
Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατέθεσε την μήνυση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο Γάλλος θα και στη FIFA και στην UEFA για να βρει το δίκιο του.Αναλυτικά τι δήλωσε ο δικηγόρος του Σισέ:
«Ο Σισέ μου έδωσε εντολή να κάνουμε μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, σε βάρος της προσωπικότητας του ποδοσφαιριστή. Δεν τιμούν κανέναν αυτά που έγιναν. Είναι κρίμα τέτοιοι ποδοσφαιριστές να δέχονται τέτοιες συμπεριφορές. Δεν τιμούν τον πολιτισμό μας. Θα εξαντλήσουμε όλες τις νομικές ενέργειες για την προστασία του ποδοσφαιριστή. Θα πάμε παντού και στη FIFA και στην UEFA! Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη».
«Στις 13:30 θα κατατεθεί η μήνυση του Τζιμπρίλ Σισέ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και κάθε ηθικού και φυσικού αυτουργού που λήφθηκαν στην προανάκριση. Η ποινική δίωξη είναι προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση και απειλή.
Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε πολύ με τον Σισέ καθώς είχε και προπόνηση», σχολίασε στο gazzetta.gr ο Δ. Βερβεσός, που πλέον έχει αρκετή δουλειά...

Τι σημαίνει το επώνυμο Καραμανλής;

Στις μέρες μας δεν υπάρχουν Έλληνες Καραμανλήδες, ούτε η γραφή τους. Κιμωλία σε μαυροπίνακα, που την έσβησε το σφουγγάρι του χρόνου, θα ήταν η.... υπόθεση τους, αν δεν υπήρχαν τα επώνυμα: Καραμάνος, Καραμανλάκης, Καραμανόγλου, Καραμανλής κ.ά. Η υπόθεση των Καραμανλήδων από την Καπποδοκία στέκει ως αγκάθι στη μνήμη μας και μας βάζει μικρές και δύσκολες ερωτήσεις που ζητούν απάντηση, όπως:
“Μπορείς να είσαι Έλληνας, δίχως να μιλάς Ελληνικά;”
“Ποιος είναι ο ρόλος της Εκκλησίας στη διατήρηση του Έθνους;” και άλλα πολλά. Πριν βιαστείτε να απαντήσετε, ας γνωρίσουμε καλύτερα την υπόθεση των Καραμανλήδων από την Καραμανία.
Που βρίσκεται η Καραμανία;
Η Καραμανία είναι περιοχή της Νοτιοανατολικής Μ. Ασίας και περιλαμβάνει τμήματα της Λυκαονίας, Μεγάλης Φρυγίας Παμφυλίας, Ισαυρίας, Καππαδοκίας, Κιλικίας. Ονομάστηκε έτσι από το όνομα του Καραμάν Μπέη / Mehmet Bey Karamanoglu (محمد بی کارامان اقلو), o οποίος ίδρυσε το εμιράτο, γύρω, στα 1256. (www.24grammata.com)
Η λέξη Καραμάν (ή Καχραμάν) σημαίνει «ο ήρωας», «το πρωτοπαλίκαρο», και είναι κοινή στην Τουρκική, στα Περσικά (Φαρσί), και στα Αρμένικα, καθώς και σ΄ όλες τις περιοχές πού έχουν τις παραλλαγές Φαρσί όπως: Αφγανιστάν, Πακιστάν, και τη περιοχή Punjab της Ινδίας. Στα Περσικά ιστορικά κείμενα, η λέξη “Καραμάν” ή “Kahraman” είναι γραμμένη ως “Qahraman” (το “Q” προφέρεται “Γ”)
Το όνομα Καραμανλή προσδιορίζει τον άνθρωπο ή την οικογένεια που έρχεται από το Καραμάν (η Τούρκικη κατάληξη «-λή» δηλώνει την από τόπο κίνηση, π.χ. Ankarali : από την Άγκυρα).
Ποιοι ήταν οι Έλληνες Καραμανλήδες;
Με τον όρο Καραμανλής και, συνηθέστερα, στον πληθυντικό: Καραμανλήδες, προσδιορίζονται οι Έλληνες κάτοικοι της Καραμανίας, οι οποίοι είχαν μία παγκόσμια ιδιαιτερότητα: ήταν Έλληνες, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, μίλαγαν Τούρκικα και έγραφαν την Τούρκικη γλώσσα με ελληνικά γράμματα (Καραμανλική γραφή). Παρόλο που υπέστησαν μεγάλη πίεση για να εξισλαμιστούν, απαγορεύτηκε η ελληνική γλώσσα, επιβλήθηκε η Τούρκικη, όμως με πείσμα και αυταπάρνηση παρέμειναν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, αν και έχασαν την ελληνική γλώσσα. Στο ηλεκτρονικό περιοδικό www.24grammata.com θα βρείτε περισσότερες ιστορικές αναφορές και φωτογραφίες.

Οι 10 πιο δυνατές χώρες!!!

1. Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (The United States of America)
Αυτή η χώρα είναι η μεγαλύτερη οικονομία σήμερα και έχει το ισχυρότερο στρατό, καθώς και μία πολύ ισχυρή δημοκρατία. Επίσης είναι..... υπερδύναμη και στα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως. Έχει κρατήσει την ίδια πολιτική εξουσίας της από τότε που απέκτησε την ανεξαρτησία της και από μόνο του αυτό είναι μια παγκόσμια πρωτοτυπία, αν σκεφτούμε πως στην Ευρώπη έχουν αλλάξει ανά τα χρόνια οι τύποι διοίκησης. Και το πιο σημαντικό είναι ότι ελέγχει όλον τον κόσμο με την οικονομία της ή την πολιτική της.
Πρωτεύουσα: Ουάσιγκτον (Washington D.C.)

Θεσσαλονίκη: ''Στρίμωχνε'' μαθήτριες μέσα σε ασανσέρ!!!

Ο δράστης πήγαινε έξω από σχολεία και ακολουθούσε τα θύματά του, μέχρι να φτάσουν στο σπίτι τους...
Πρόκειται για έναν 33χρονο που κατηγορείται ότι παρενοχλούσε ανήλικες μαθήτριες. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Όπως έγινε γνωστό, ο συλληφθείς κινούνταν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αναζητώντας τα υποψήφια θύματά του κυρίως έξω από σχολεία.
Σύμφωνα με καταγγελίες γονιών των θυμάτων, ο 33χρονος ακολουθούσε τα κοριτσάκια από το σχολείο κι όταν αυτά έφταναν στα σπίτια τους, τα πλησίαζε, τα «στρίμωχνε» στο ασανσέρ και ''έβαζε χέρι'' σε διάφορα σημεία του σώματος...
πηγή: newsit

Παραλίγο τραγωδία στο "Μαδριγάλ"! (video)

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα στο "Μαδριγάλ" όταν κατέρρευσαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα στο "Μαδριγάλ" με συνέπεια τουλάχιστον 20 οπαδοί της Νάπολι να ποδοπατηθούν στον αγωνιστικό χώρο!
Ο Χάμζικ μόλις είχε ανοίξει το σκορ για την ιταλική ομάδα με τους "Ultras" της Νάπολι να πανηγυρίζουν το τέρμα του Σλοβάκου μέσου.
Λόγω της πίεσης που ασκήθηκε οι προστατευτικές μπάρες υποχώρησαν και οι οπαδοί έχασαν την ισορροπία τους πέφτοντας εντός αγωνιστικού χώρο.Ευτυχώς παρά την ένταση που δημιουργήθηκε δεν θρηνήσαμε θύματα αφού επικράτησε ψυχραιμία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάμζικ παρότι βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από τους οπαδούς των "παρτενοπέι" καθυστέρησε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί.
Δείτε το χαρακτηριστικό video και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
Ευτυχώς παρά την ένταση που δημιουργήθηκε δεν θρηνήσαμε θύματα αφού επικράτησε ψυχραιμία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάμζικ παρότι βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής από τους οπαδούς των "παρτενοπέι" καθυστέρησε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί.
Δείτε το χαρακτηριστικό video και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. 

Πηγή

Τέσσερις νεκροί Έλληνες στο τροχαίο στην Τουρκία!!!

Παγετός η αιτία της ανατροπής!!!
Συνολικά δώδεκα άτομα (εννιά επιβάτες, δύο οδηγοί και ένας φροντιστής) επέβαιναν στο λεωφορείο της τουρκικής εταιρείας «Metro» το οποίο ξέφυγε από την πορεία του και ανετράπη τις 4.50 το πρωί στη θέση Αχιεβρέν, στο 25ο χιλιόμετρο της οδού Μαλγάρων-Ραιδεστού.
Σύμφωνα με στοιχεία των τουρκικών εισαγγελικών αρχών, νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα είναι οι 'Ελληνες πολίτες Σοφία Μαριάδη, Μηνάς Σολακίδης, Αρκάδιος Μωυσίδης και Φώτο Μυτακίδη, η

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ.  
Προσγειώθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος" και τα τρία C-130 που μετέφεραν Έλληνες από τη Λιβύη. Συγκινητικές στιγμές στο αεροδρόμιο. Μεταξύ των Ελλήνων που επέστρεψαν και ένας υπάλληλος της πρεσβείας, οποίος τραυματίστηκε από πυροβολισμούς
Καλά στην υγεία τους είναι όλοι οι Έλληνες που έφτασαν λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης στο Ελευθέριος Βενιζέλος από την Τρίπολη της Λιβύης, με το πρώτο εκ των τριών C-130 της πολεμικής

ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για “απρόκλητη επίθεση” κάνει λόγο ανακοίνωση της δημοτικής αστυνομίας, που αφορά επεισόδιο μεταξύ δημοτικού αστυνόμου και μετανάστη που πουλούσε τσάντες-μαϊμού, σε πεζοδρόμιο της Τσιμισκή, σήμερα το μεσημέρι.
Η ανακοίνωση της δημοτικής αστυνομίας έχει ως εξής:
“Σήμερα, και ώρα 12.40, στην οδό Τσιμισκή 66, στην διάρκεια των καθημερινών προγραμματισμένων ελέγχων της Δημοτικής Αστυνομίας για την πάταξη του παραεμπορίου, αλλοδαπός μικροπωλητής, υπήκοος Σενεγάλης, ετών 27, απρόκλητα επιτέθηκε σε Δημοτικό Αστυνομικό με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρώς στο πρόσωπο.
Ο δράστης συνελήφθη με την συνδρομή της ΕΛΑΣ και σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον του από το Α.Τ. Λευκού Πύργου. Θα προσαχθεί στον εισαγγελέα”.

Γιατί τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V;

Ο σημαντικότερος λόγος που τα πουλιά πετούν σε σχηματισμό V αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας.Ο τρόπος με τον οποίο ο αέρας περνά από τα φτερά των πουλιών δημιουργεί μια μικρή αεροδυναμική ανυψωτική δύναμη πίσω από το καθένα, διευκολύνοντας τις πτητικές επιδόσεις. Γι' αυτό κάθε πουλί πετά ελαφρώς ψηλότερα από αυτό που προηγείται.
Ένα πουλί που θα απομακρυνθεί από το σχηματισμό, θα υποστεί μεγαλύτερη αντίσταση από τον αέρα. Ο ενδιάμεσος χώρος που βρίσκεται στα δύο σκέλη τουV θεωρείται πλεονεκτική θέση, αλλά το σμήνος δεν ανέχεται τα πουλιά που θα προσπαθήσουν να εισχωρήσουν εκεί.
Οι μόνιμοι κρωγμοί και η συνεχής ανταλλαγή ηχητικών μηνυμάτων από τα πουλιά που βρίσκονται πίσω προς αυτά που προηγούνται, πρέπει να ερμηνευθούν και ως ανάγκη εκδίωξης των λαθρεπιβατών.
Ένας άλλος λόγος, είναι ο έλεγχος του ενός από το άλλο, καθώς η θέση κάθε πουλιού στο σχηματισμό αντιπροσωπεύει και την αντίστοιχη στην ιεραρχία της ομάδας.
Το 2001, γάλλοι επιστήμονες μέτρησαν τους καρδιακούς παλμούς πελεκάνων που είχαν εκπαιδευτεί να πετούν πίσω από ένα πλοίο ή ένα αεροπλάνο. Οι μετρήσεις κατέδειξαν πως τα πουλιά σε σχηματισμό V καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Όπως διαπιστώθηκε, χτυπούσαν αραιότερα τις φτερούγες τους, απολαμβάνοντας τον περισσότερο χρόνο την αιώρησή τους.

planitikos.com
http://to-mati.blogspot.com/2011/02/v.html#ixzz1EyOzT0Vl

Σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου η συνεδρίαση της Super League!!!

Σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος" θα γίνει τελικά η συνεδρίαση της Super League, προς αποφυγή επεισοδίων. Live από το Contra.gr όλες οι εξελίξεις.
13:55 Μοτοσικλέτες αστυνομικών έκαναν την εμφάνισή τους σε όλη τη διαδρομή από την Αστροναυτών ως το αεροδρόμιο. Ως τώρα η κατάσταση είναι απόλυτα ελεγχόμενη.
14:01 Από το βράδυ της Πέμπτης (24/02) που οι άνθρωποι της Super League ενημερώθηκαν ότι θα γίνει ειρηνική διαμαρτυρία από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είχαν το πλάνο να γίνει το έκτακτο Δ.Σ. σε ξενοδοχείο του αεροδρομίου.
14:03 Υπάρχουν διακριτικά μέτρα ασφαλείας στο "Sofitel". Οι περισσότεροι παράγοντες έχουν φτάσει εδώ και μισή ώρα στο ξενοδοχείο, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφίχθη με την προσωπική του φρουρά. Αυτή την ώρα φτάνουν σιγά σιγά και οι δημοσιογράφοι, καθυστερημένοι, καθώς ειδοποιήθηκαν λίγα λεπτά νωρίτερα για την αλλαγή του μέρους που θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Δ.Σ.
14:06 Μόλις έφτασαν και οι τελευταίοι παράγοντες. Είναι οι Δημήτρης Γόντικας και Τζόνι Βεκρής, εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού.
Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., η συνεδρίαση θα γίνει στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" και θα συζητηθεί μεταξύ άλλων η πρόταση μομφής που κατέθεσε η "πράσινη" ΠΑΕ κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ντέρμπι του "Γ. Καραϊσκάκης".
Στα γραφεία της Super League βρίσκονται δύο περιπολικά και περίπου 10 αστυνομικοί μπροστά από την είσοδο της διοργανώτριας αρχής, ενώ στον απέναντι δρόμο υπάρχουν 30 άτομα χωρίς διακριτικά.

Τον έκαναν .....τουλούμι, για μια χούφτα μανιτάρια!!!

Στο παρακάτω video πρωταγωνιστεί ο Εσθονός Mart Kuus, ο οποίος δεν ήθελε αρχικά να δημιουργήσει προβλήματα, στη Φιλανδική ατυνομία. Επειδή όμως είναι πρακτικά αδύνατον για κάποιον μη-Φιλανδό να προμηθευτεί άδεια(πώλησης μανιταριών, σε λαϊκή), ήθελε με τον τρόπο του να διαμαρτυρηθεί. Όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί, προθυμοποιήθηκε να πληρώσει εκείνη τη στιγμή για την άδεια, αλλά εκείνοι δεν τον άφησαν και απλά πήγαν να τον απομακρύνουν.
Πηγή
Δείτε το video:

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΥΠΕΡ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

- Γίνεται γνωστό ότι από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) , έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης των πεσόντων Αστυνομικών κατά την εκτέλεση του καθήκοντος , το Α’ Ψυχοσάββατο κάθε έτους.

- Η Ένωση μας σε τοπικό επίπεδο , ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τους αδικοχαμένους αυτούς συναδέλφους , οι οποίοι έχασαν την ζωή τους για την προάσπιση των συμφερόντων των πολιτών και της κοινωνίας μας , θα τελέσει το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 (Α’ Ψυχοσάββατο) , μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Γρεβενών και εν συνέχεια κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο της Χωροφυλακής.

- Παρακαλούνται όλοι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι συνάδελφοι καθώς και οι συμπολίτες μας και οι εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου , να παραβρεθούν σ’ αυτή την λιτή Τελετή Μνήμης , για να τιμήσουμε όλοι μαζί αυτούς που έχουμε υποχρέωση να μην λησμονήσουμε ποτέ.
- Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

Ώρα προσέλευσης στο Ιερό Ναό 09:00
Δείτε πως βλέπουν οι Ευρωπαίοι γελοιογράφοι την κρίση στην Ελλάδα...

Tσουχτερό κρύο και προβλήματα!!! Χιόνια και στην Πάρνηθα

Πλημυρισμένα διαμερίσματα, χρήση αντιολισθητικών... έντονη χαλαζόπτωση, πτώσεις δέντρων, σφοδρές χιονοπτώσεις, χιόνια ακόμα και στη Πάρνηθα, χαμηλές θερμοκρασίες, θυελλώδεις άνεμοι, απαγορευτικό απόπλου.
Αυτό είναι εν ολίγοις το σκηνικό του καιρού που εδώ και τουλάχιστον 3 ημέρες επικρατεί στον ελλαδικό χώρο. Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Απαγορευτικό ισχύει για όλα τα νησιά του Β.Αιγαίου και τις Σποράδες.
Ο χειμώνας ήρθε για να μείνει, τουλάχιστον μέχρι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Στην Αττική, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν εστιάστηκαν κυρίως στην ανατολική αττική, στις περιοχές του Πόρτο Ράφτη, Μαρκόπουλο, Βραυρώνα. Η πυροσβεστική δέχτηκε 45 κλήσεις για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένα υπόγεια στις παραπάνω περιοχές ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας δέχτηκε 5 κλήσεις για άντληση υδάτων σε δήμους της Αττικής και 5 κλήσεις για κοπές δέντρων.
Σφοδρότατο κύμα κακοκαιρίας έπληξε κυρίως το Πόρτο Ράφτη το οποίο «πνίγηκε» κυριολεκτικά από έντονη χαλαζόπτωση. Η επέλαση του χιονιά και στην Αττική Το «σκληρό» σκηνικό του χιονιά θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Τα ισχυρά φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα που βαθμιαία θα ασθενήσουν. Τοπικά θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο.
Σε Μακεδονία-Θράκη θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά ενώ η θερμοκρασία θα πέσει υπό του μηδενός, στους -2 με 9 βαθμούς Νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και χιονοπτώσεις και στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δ. Στερεά και Δ. Πελοπόννησο. Στην Αττική οι άνεμοι θα ενισχυθούν έως και 8 μποφόρ ενώ χιονοπτώσεις θα έχουμε ακόμα και στη Πάρνηθα!
Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 10 βαθμούς Κελσίου. Έως 7 βαθμούς ο υδράργυρος στη Θεσσαλονίκη με νεφώσεις και βροχές κατά περιόδους. Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων Προσοχή!
Δείτε που απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων θα χρειαστούν όσοι οδηγοί θα κινηθούν:
ΓΡΕΒΕΝΑ: Επ. Ο. Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας, από 22ο έως 45ο χλμ. Επ. Ο. Γρεβενών – Σαμαρίνας, από 27ο έως 54ο χλμ. Επ. Ο. Γρεβενών – Περιβολιού, από 22ο έως 43ο χλμ. Επ. Ο. Γρεβενών – Μετσόβου, από 22ο χλμ. έως τα όρια με το Ν. Ιωαννίνων.
ΗΜΑΘΙΑ Επ. Ο. Νάουσας – 3-5 Πηγάδια από 10ο χλμ. έως το χιονοδρομικό κέντρο Επ. Ο. Νάουσας – Σελίου από 10ο χλμ. έως χιονοδρομικό κέντρο Σελίου
ΠΕΛΛΑ Επ. Ο. Άρνισσας – Χιονοδρομικού κέντρου «Βόρας» από το 15ο έως 25ο χλμ.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, από 22ο έως 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου). Επ. Ο. Καστοριάς – Αμυνταίου από 27ο έως 54ο χλμ (μέσω Νεστορίου) Σε όλο το Επαρχιακό οδικό δίκτυο Νεστορίου (Ε.Ο. Καστοριάς – Ιωαννίνων). Ορεινό δίκτυο Περιφέρειας Άργους Ορεστικού, από Ζευγοστάσιο έως Καστανόφυτο και από το Νόστιμο έως Αγ. Ηλία.
ΦΛΩΡΙΝΑ Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 20ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου). Σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του Δήμου Φλώρινας
ΚΟΖΑΝΗ Επ. Ο. Πτολεμαΐδας – Βλαστής από 12ο έως 24ο χλμ.
ΚΑΡΔΙΤΣΑ Επ. Ο. Μουζακίου – Δυτικής Αργιθέας, από 19ο έως 25ο χλμ. (θέση Τύμπανος).
newsbomb.gr

Αλβανός προσπάθησε να βιάσει 15χρονη μαθήτρια σε χωματόδρομο!!!

Ο Αλβανός δράστης ακολούθησε την κοπέλα που επέστρεφε στο σπίτι με τα πόδια...
- Η 15χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς τον εφιάλτη που έζησε...
Λίγο έλειψε να ζήσει τον εφιάλτη του βιασμού μια 15χρονη μαθήτρια από την Αλβανία, στην περιοχή της Κάστας Κατακόλου. Δράστης φέρεται να είναι ομοεθνής της κοπέλας, που με χρήση βίας κατάφερε να την επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με το iliatora.gr η κοπέλα πήγε χθες το απόγευμα (24-02-2011) στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου συνοδευόμενη από τη μητέρα της για να καταγγείλει το πρωτοφανές περιστατικό. Σύμφωνα με ττην καταγγελία, η νεαρή μαθήτρια επέστρεφε στο σπίτι της ακολουθώντας τον χωματόδρομο που οδηγεί σε αυτό.
Τότε την πλησίασε ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας Skoda Octavia, το οποίο οδηγούσε ένας Αλβανός άγνωστος σε αυτήν. Σταμάτησε δίπλα της και με γρήγορες κινήσεις άνοιξε την πόρτα του οδηγού και άρπαξε με τη βία την 15χρονη, βάζοντάς την στο κάθισμα του συνοδηγού. Στη συνέχεια βγήκε στην οδό Κατακόλου και ενώ οδηγούσε έκανε στην κοπέλα ανήθικες προτάσεις.
Ο δράστης φτάνοντας στον Πύργο μείωσε την ταχύτητα του αυτοκινήτου, προκειμένου να σταματήσει σε ερημική τοποθεσία κοντά στην πόλη. Τότε η 15χρονη άνοιξε την πόρτα και πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο, ενώ αυτό βρισκόταν ακόμη εν κινήσει!
Στην προσπάθειά της αυτή τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι αλλά κατόρθωσε να αποφύγει τα χειρότερα, μιας και ο δράστης πανικoβλήθηκε από την αντίδραση της και τράπηκε σε φυγή.
Πηγή

Επιπλέον έκπτωση για την εξαγορά στρατιωτικής υπηρεσίας!!!

Επιπλέον έκπτωση 15%- πέραν του 30% που προβλέπει ο νέος ασφαλιστικός νόμος...
- δικαιούνται όσοι ασφαλισμένοι θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα από 1η 1ου 2011, σύμφωνα με εγκύκλιο του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών.
Ο Νόμος Ν. 3863/2010 προβλέπει, ότι στις περιπτώσεις που θεμελιώνεται συνταξιοδοτικό δικαίωμα από την 1/1/2011 έως και την 31/12/2014, το ποσό για την εξαγορά στρατιωτικής θητείας μειώνεται κατά 30%. Από την 1/12015 και εφεξής μειώνεται κατά 50%.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο Αρ. 7/22.2.2011 του Οργανισμού όσοι καταβάλλουν εφάπαξ το ποσό της εξαγοράς θα τύχουν επιπλέον μείωσης κατά 15%. Στην εγκύκλιο επισημαίνεται ότι το μηνιαίο ποσό της αναγνώρισης στρατιωτικής υπηρεσίας μετά την κατά περίπτωση έκπτωση δεν πρέπει να υπολείπεται του 20% επί του εκάστοτε ισχύοντος 25πλασίου του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη.

Τι...τραβάει και ο Κωστόπουλος!!! (video)

Στη χθεσινοβραδινή του εκπομπή ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε το ακατόρθωτο...
έφερε για καλεσμένη τη γυναίκα του και αυτή φρόντισε να τον εκθέσει δημοσίως.. αλλά όμως πόσα περιθώρια μπορεί να έχει κανείς αν έχει παντρευτεί τη Τζένη Μπαλατσινού;;;
Το θέμα ήταν όμως ότι όχι μόνο πήγε, αλλά έβγαλε όλα τα άπλυτα του στη φόρα.
next top model, πλαστικές στο στήθος, σκέψεις για χωρισμό, σκηνές μετά από ξενύχτια και πολλά άλλα... ήταν αυτά που ακούστηκαν! Και δε σταμάτησε εκεί...
Η έκπληξη πάντως ήταν για το τέλος καθώς η Τζένη Μπαλατσινού χόρεψε έναν αισθησιακό χορό μπροστά του, κάνοντας το γνωστό δημοσιογράφο κυριολεκτικά να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του...
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβεται τι τράβηξε ο Πέτρος Κωστόπουλος χθες...

Superleague: Κληρώσεις διαιτών, 23 η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Super League 2010-11 στις 26 & 27/2/2011



26/02

17:15

Κέρκυρα - Ολυμπιακός Βόλου
Βοσκάκης (Ρεθύμν.), Βασιλειάδης (Μακεδ.), Κωσταράς (Αιτ/νίας), 
Δελφάκης (Αρκαδίας)

26/02

17:15

Ηρακλής - Ξάνθη
Λαμπρόπουλος (Ηλείας), Φαντόπουλος (Πειραιά), Αργυρός (Αθηνών),
Χαραλαμπίδης (Καβάλας).

26/02

19:30

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Αθηνών
Τσινιάρης (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαίας), Μπιτσίδης (Θράκης),
Κύρκος (Ηπείρου.)

27/02

15:00

Πανσερραϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Σιδηρόπουλος (Δωδεκαν.), Γούκος (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαίας),  
Τοπούζης (Θράκης)  

27/02

17:15

ΠΑΟΚ - Καβάλα
Παππάς,(Αθηνών), Γκάγκας (Λάρισας), Τρύφων (Δράμας), 
Γιάχος (Χίου)  

27/02

17:15

Εργοτέλης - ΑΕΚ
Κων/νέας (Μεσσην.) Μποζατσίδης (Μακεδ.), Αλεξέας (Μεσσην.),
Ζαχαριάδης (Μακεδ.)

27/02

19:30

Πανιώνιος - Ολυμπιακός
Παμπορίδης (Κιλκίς), Πάνου (Αιτ/νίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας),  
Αμπρακιόλης (Μακεδ.) 

27/02

19:30

Λάρισα - Αρης
Μάνταλος (Αθηνών), Τάτσης (Ηπείρου), Καρατζίκας (Αθηνών), 
Μήτσιος (Ηπείρου) 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Θέση Ομάδα Αγώνες Βαθμοί Σύνολο Εντός Εκτός
N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ N-I-H Γκολ

1
Ολυμπιακός
23

60

20-0-3

44-11

11-0-0

28-5

9-0-3

16-6

2
Παναθηναϊκός
23

50

15-5-3

38-17

9-2-1

23-10

6-3-2

15-7

3
ΑΕΚ
23

34

10-4-9

34-27

6-3-2

16-10

4-1-7

18-17

4
ΠΑΟΚ
22

34

10-4-8

23-20

6-1-3

13-9

4-3-5

10-11

5
Ολυμπιακός Βόλου
23

32

7-11-5

25-21

3-6-3

11-11

4-5-2

14-10

6
Καβάλα
23

32

8-8-7

24-21

6-3-3

15-9

2-5-4

9-12

7
Εργοτέλης
22

31

9-4-9

21-25

6-2-4

14-11

3-2-5

7-14

8
Κέρκυρα
23

30

8-6-9

22-25

5-3-3

14-11

3-3-6

8-14

9
Αρης
23

29

8-5-10

14-19

5-2-5

9-12

3-3-5

5-7

10
Ξάνθη
23

28

7-7-9

22-25

4-4-4

12-13

3-3-5

10-12

11
Ηρακλής
23

28

6-10-7

18-22

5-5-1

9-4

1-5-6

9-18

12
Ατρόμητος Αθηνών
23

27

6-9-8

22-26

3-7-1

15-10

3-2-7

7-16

13
Πανιώνιος
23

25

6-7-10

15-25

4-3-5

6-8

2-4-5

9-17

14
Αστέρας Τρίπολης
23

22

4-10-9

14-22

1-5-6

6-13

3-5-3

8-9

15
Λάρισα
23

19

4-7-12

17-29

4-2-5

11-11

0-5-7

6-18

16
Πανσερραϊκός
23

17

4-5-14

18-36

3-3-5

9-13

1-2-9

9-23