ΣΙΝΕ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Το ατύχημα της Μαρίας Ηλιάκη!

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα η Μαρία Ηλιάκη γεμάτη ενέργεια παρουσίασε...
την εκπομπή "Δέστε τους", δεν μπορούσε να φανταστεί όμως αυτό που θα της συνέβαινε.
Προς το τέλος της εκπομπής και ενώ είχε παρασυρθεί η παρουσιάστρια από ένα τραγούδι άρχισε να χορεύει και να χοροπηδάει πάνω κάτω. Εκείνη την στιγμή το μπλουζάκι της έπεσε και όλοι οι τηλεθεατές νομίσαμε προς στιγμήν ότι θα φανεί το στήθος της, τελικά αυτό που φάνηκε ήταν το μπεζ σουτιέν της, το οποίο είχε το χρώμα του δέρματος. Η Μαρία Ηλιάκη αμέσως κατάλαβε τι είχε συμβεί, σαστισμένη τράβηξε το ριγέ μπλουζάκι της στην θέση του και είπε ότι δεν θα χορέψει ξανά. Η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά, όμως από την συγκεκριμένη στιγμή και μετά αμήχανη όπως ήταν, κάθε φορά που έκανε κάποια έντονη κίνηση κάλυπτε το στήθος της με τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια της.
gossip-tv

Εδειραν κακοποιό και τον έδεσαν στην πλατεία του χωριού

Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι στο Σπαθοβούνι Κορινθίας, μια περιοχή που έχει γίνει αμέτρητες φορές στόχος αδίστακτων ληστών και διαρρηκτών, με αποτέλεσμα να κάνουν περιπολίες για να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους.
Μάλιστα, το μικρό αυτό χωριό θα μείνει αξέχαστο σε έναν επίδοξο κακοποιό ο οποίος είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια εξαγριωμένων χωρικών.
Οι ύποπτες κινήσεις τεσσάρων αγνώστων που επέβαιναν σε ένα μαύρο όχημα έξω από ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι έλειπαν στην Αθήνα έκαναν έναν κάτοικο της περιοχής να σταματήσει το φορτηγό του και να τους ρωτήσει τι έψαχναν. Οι θρασύτατοι δράστες όχι μόνο δεν πτοήθηκαν, αλλά τον απείλησαν με ξυλοδαρμό και σπάσιμο του αυτοκινήτου του αν δεν έφευγε σύντομα. Αμέσως μετά, όμως, «κατάπιαν» τη γλώσσα τους, αφού ο οδηγός κατέβασε από την καρότσα δέκα Πακιστανούς που εργάζονται για λογαριασμό του και οι οποίοι κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις εναντίον των αγνώστων! Οι τρεις που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο πανικοβλήθηκαν και αμέσως πάτησαν γκάζι και έγιναν καπνός εγκαταλείποντας σύξυλο τον τέταρτο της ομάδας.
Αυτός ήταν που πλήρωσε τη νύφη και για λογαριασμό των συνεργών του, αφού οι αλλοδαποί όρμησαν πάνω του και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο! Κατόπιν τον έβαλαν στο φορτηγό και τον μετέφεραν δεμένο χειροπόδαρα με σχοινί στην πλατεία του χωριού, όπου τον έδεσαν στον κορμό ενός δέντρου μέχρι να μεταβεί στο σημείο η αστυνομία. Τα λεπτά μέχρι να φτάσει η αστυνομία φάνηκαν σαν αιώνες στον επίδοξο κλέφτη, ο οποίος πέρασε αξέχαστες στιγμές στα χέρια των κατοίκων αυτή τη φορά!
Την ίδια στιγμή, στη Νέα Ιωνία Βόλου πολίτες που έγιναν μάρτυρες της αρπαγής ενός πορτοφολιού από την τσέπη μιας ηλικιωμένης γυναίκας ανέλαβαν επίσης ρόλο αστυνομικού. Το περιστατικό έγινε μέρα μεσημέρι, όταν ένας 31χρονος και ένας 29χρονος άρπαξαν από την αριστερή τσέπη του παλτού της γυναίκας το πορτοφόλι της που περιείχε 40 ευρώ. Εκείνη έντρομη άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα αυτόπτες μάρτυρες να κυνηγήσουν τους δράστες και να ακινητοποιήσουν τον έναν από τους δύο μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί.
Μάλιστα, έδωσαν στοιχεία και για τον συνεργό του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί κι εκείνος λίγη ώρα μετά.
Espressonews

Δείτε πως εμφανίζεται η Χ.Κολέτσα στην πίστα...

Έτσι εμφανίζεται η Χριστίνα Κολέτσα στην...πίστα !

 
okokoras

Διαιτητής έβγαλε 36 κόκκινες σε αγώνα στην Αργεντινή !

Παγκόσμιο ρεκόρ κόκκινων καρτών έσπασε διαιτητής. Απέβαλε μέχρι και τους αναπληρωματικούς...
Ένα πρωτοφανές περιστατικό εξελίχθηκε στον αγώνα Claypole-Victoriano Arenas για την τέταρτη κατηγορία της Αργεντινής.
Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων άρχισαν να τσακώνονται και στη συνέχεια μπήκαν και οι αναπληρωματικοί στον... χορό.
Έτσι ο διαιτητής πήρε την πρωτοφανή απόφαση να βγάλει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του στους 22 που βρίσκονταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στους υπόλοιπους 14 αναπληρωματικούς.
Μάλιστα στο φύλλο αγώνα, ανέγραφε όλες τις λεπτομέρειες της σύρραξης και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής θα καλέσει τους εμπλεκόμενους για εξηγήσεις.
newsit

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: 10χρονη δέσμια σε κάγκελα για 5 χρόνια!

Συγκλονιστική ιστορία εκτυλίσσεται στην...Ηλεία, όπου ένα κοριτσάκι 10 ετών παραμένει δεμένη με ιμάντες στα κάγκελα του κρεβατιού της, στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών Ηλείας, για περίπου πέντε χρόνια!
Πρόκειται για τη Δανάη, από την Αλβανία, η οποία πριν από πέντε χρόνια είχε σπάσει το πόδι της, εξ' αιτίας της αμέλειας του προσωπικού του ιδρύματος, σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιεύματος της εφημερίδας Ελευθεροτυπίας. Η διοικήτρια του ΚΕΠΕΠ, Άννα Μαζαράκη, επιβεβαίωσε την καθήλωση του παιδιού, ενώ διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι έχει δεμένα με ιμάντες τα άνω άκρα μετά την γραπτή οδηγία του ψυχιάτρου, που παρακολουθούσε το ίδρυμα.
Επιπλέον, η κ. Μαζαράκη, σημείωσε ότι μπορεί να εκφράζει άποψη μόνο για εκείνα που συμβαίνουν με τη νέα διοίκηση του ιδρύματος, όποτε δεν μπορεί να ξέρει αν το παιδί ήταν δεμένο και πριν το σπάσιμο του ποδιού του, το 2005.
Να σημειωθεί, ότι για την κακοποίηση του παιδιού το 2005, έχουν παραπεμφθεί σε δίκη 25 συνολικά εργαζόμενοι στο ίδρυμα.
Ανάμεσά τους ο τότε διοικητής, ο γνωστός έμπορος που πήρε πτυχίο φαρμακοποιού σε ηλικία 68 ετών κι έγινε διοικητής, καθώς και η γιατρός που παρακολουθούσε το ίδρυμα.
Στους κατηγορούμενους αποδίδεται η κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια και παράβαση καθήκοντος.
Η δίκη, όμως, έχει αναβληθεί.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο οι ανωτέρω: ''Δεν υπέδειξαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους τη δέουσα προσοχή ούτε έκαναν τους κατάλληλους ενδεδειγμένους χειρισμούς κατά την φροντίδα της φιλοξενούμενης στο ίδρυμα''.
Ακόμα, στο κατηγορητήριο περιγράφεται η κατάσταση του παιδιού και σημειώνεται ότι αυτό πάσχει από ''ψυχοκινητική καθυστέρηση, αδυναμία βάδισης, έλλειψη αισθητικότητας κατά τα κάτω άκρα και οστεοπόρωση.''
Δηλαδή το κοριτσάκι μπορεί πλέον να κινεί μόνο τα χέρια του, τα οποία όμως οι αρμόδιοι του ιδρύματος φρόντισαν να δέσουν με ιμάντες, ''για το καλό της'', όπως θρασύτατα δηλώνουν.
Ευρωπαίοι εθελοντές, κατήγγειλαν οργανωμένα σε πολυσέλιδη αναφορά τους, τα όσα συμβαίνουν στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών.
Όπως αναφέρουν ''ένα παράδειγμα που στενοχώρησε πολλούς εθελοντές είναι ένα μικρό κορίτσι ηλικίας 9 ετών. Πάσχει από οστεοπόρωση, οπότε τα οστά της είναι πολύ εύθραυστα. Αυτό έχει είχε ως αποτέλεσμα συχνά κατάγματα κατά την πάροδο του χρόνου. Το προσωπικό φοβάται πολύ ότι θα συμβαίνει αυτό πάντα. Έτσι το παιδί είναι πλέον σε θέση ανάσκελα με το λαιμό του σε κάμψη και τα δύο σκέλη δεμένα στα κάγκελα του κλουβιού του.''
''Δεν επιτρέπεται στους εθελοντές να την βγάζουν από το κλουβί για να παίξουν μαζί της, ούτε καν να βγει από το κτίριο. Είναι ένα φυσιολογικό αξιαγάπητο παιδί που υποφέρει από αυτές τις εξουθενωτικές συνθήκες, που γελάει όμως και ανταποκρίνεται όταν εμείς παίζουμε έξω από το κλουβί της, αλλά δυστυχώς αυτό είναι η μόνο απόλαυση που παίρνει για μόλις λίγα λεπτά στη διάρκεια μίας ημέρας.'' περιγράφουν χαρακτηριστικά.

Απάτη σε βάρος ΑμεΑ που εργάζονταν στο Δήμο Τρικκαίων

Εργάζονταν χωρίς να υπάρχει η προβλεπόμενη σύμβαση...
Πολύ δυσάρεστη έκπληξη ανέμενε σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Τρικκαίων Χρήστο Λάππα όταν στην προσπάθειά του να βρει χρήματα για να τακτοποιήσει οφειλή του Δήμου προς 9 άτομα με ειδικές ανάγκες, πρώην εργαζόμενους του Δήμου διαπίστωσε ότι αυτά τα άτομα δεν είχαν καν συμβάσεις εργασίας!
Σε έξαλλη κατάσταση ο Δήμαρχος άρχισε να καταγγέλλει την προηγούμενη δημοτική αρχή για απαράδεκτη συμπεριφορά απέναντι σε άτομα με ειδικές ανάγκες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η οφειλή του δήμου αγγίζει τα 200.000 ευρώ.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια οφειλή η οποία δεν μπορεί να καταβληθεί ακόμη και αν ο Δήμος είχε τα χρήματα.
Άγνωστο παραμένει πως αυτά τα 9 ΑμεΑ που επί τόσα χρόνια εργάζονταν στον δήμο και κανείς από το Σωματείο Εργαζομένων του δήμου Τρικκαίων δεν αντιλήφθηκε ότι πρόσφεραν μη κατοχυρωμένη συνταγματικά εργασία.

Πυροβόλησαν αστυνομικούς στου Ρέντη - Ένας νεκρός (videos)

Άγνωστοι πυροβόλισαν τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από καταδίωξη, εκ των οποίων ένας δυστυχώς εξέπνευσε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι άγνωστοι που επέβαιναν σε τζιπ πυροβόλησαν στην περιοχή του Ρέντη με καλάσνικοφ αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι τους καταδίωκαν από το Περιστέρι.
H καταδίωξη ξεκίνησε μετά απο καταγγελία για ληστεία σε περίπτερο, στη Λ. Δημοκρατίας στο Περιστέρι.
To αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, ήταν κλεμμένο, μάρκας volvo.
Οι αστυνομικοί διακομίστηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε σοβαρή κατάσταση, ο ένας εξ αυτών δυστυχώς έχασε τη ζωή του.
Όπως αναφέρει το δελτίο ειδήσεων του Alter, ο αστυνομικός που έχει τραυματιστεί στο κεφάλι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και δεν ανταποκρίνεται στις προσπάθειες ανάνηψης των γιατρών.
Ο δεύτερος ενδεχομένως να χειρουργηθεί άμεσα, ενώ ο τρίτος έχει πυροβοληθεί ελαφρά στο πόδι και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.
Η Λαχανογορά του Ρέντη έχει κατακλυστεί από αστυνομικές δυνάμεις όπου έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπίσμο των δραστων.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τζιπ βρέθηκε στο Μοσχάτο, στην συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Παλαιολόγου.
Πηγή

Ανακοίνωση της Super League για την έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας

Η Super League, με ανακοίνωσή της, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, εξέφρασε την έκπληξή της για την έφεση που άσκησε την Τρίτη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της ποινής μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: 
«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ε.Π.Ο. άσκησε έφεση κατά της υπ’ αριθμ. 94/2011 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, που επέβαλε ποινή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για επεισόδια στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της 23ης Αγωνιστικής.
Η έκπληξη οφείλεται στην δικονομική πρωτοτυπία όπου πρώτα ασκείται η έφεση και μετά ζητείται από το αρμόδιο όργανο το υλικό που παρουσιάστηκε κατά την εκδίκαση της υπόθεσης καθώς και το σκεπτικό των δικαστών που έκριναν την υπόθεση.
Η αιτιολογία που επικαλείται ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας για την άσκηση της έφεσης μνημονεύει, ουσιαστικά, δημοσιεύματα του γραπτού και ηλεκτρονικού τύπου, αναφορικά με όσα διαδραματίστηκαν στον εν λόγω αγώνα.
Επειδή τις τελευταίες ημέρες η Super League και ο τρόπος λειτουργίας της έχουν δεχθεί ποικίλες επιθέσεις και σχόλια, υπενθυμίζουμε ότι οι όποιες τυχόν δυσλειτουργίες υπάρχουν, δεν νομιμοποιούν οιονδήποτε στο να παραβιάζει τους πλέον απλούς και ξεκάθαρους δικονομικούς κανονισμούς.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας όφειλε πρώτα να ζητήσει το σύνολο του υλικού που ελήφθη υπόψη από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League καθώς και το σκεπτικό της απόφασης, και εάν έκρινε ότι τα παραπάνω αιτιολογούν άσκηση έφεσης, να προβεί στη σχετική διαδικασία.
Σε κάθε περίπτωση, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έχει στη διάθεσή του οκταήμερο για την άσκηση της έφεσης, χρόνος που θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για την εξέταση όλων των στοιχείων».

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η προπόνηση του ΠΑΟΚ και ο Έλληνας τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», Μάκης Χάβος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑ».
Εκτός αυτής έμεινε τελικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Vieirinha, ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού. Στην Αθήνα για το ματς με την «Ένωση» δεν θα ταξιδέψουν επίσης και οι Χαλκιάς, Φωτάκης, Vitolo και Etto.
Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Kresic, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Μωυσιάδης, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Arias, Cirillo, Contreras, El Zhar, Garcia, Ivic, Lino, Muslimovic, Petricevic, Savini, Sznaucner.

Οι ποδοσφαιριστές εξετάζουν το ενδεχόμενο απεργίας

Τα όσα δυσάρεστα έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και συγκεκριμένα μετά το επεισοδιακό ντέρμπι των «αιωνίων», δεν άφησαν ανεπηρέαστο τον ΠΣΑΠ, ο οποίος αναμένεται να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΣΑΠ έχει ήδη έρθει σε επαφή με ομάδες της Super League, προκειμένου να γίνει απεργία την 26η αγωνιστική. Οι τρεις μεγάλοι της Αθήνας, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, συμφωνούν με τον ΠΣΑΠ, όπως επίσης και οι δύο από τους τρεις μεγάλους της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ και Άρης).

Αναφορά του Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των μετακινούμενων κοινοτήτων

Αναφορά στη Βουλή προς το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κατέθεσε την Τρίτη 1 Μαρτίου 2011, ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, επιθυμώντας να δοθεί μία οριστική λύση στο πρόβλημα των μετακινούμενων κοινοτήτων του Νομού Γρεβενών. (Κοινότητα Σμίξης, Αβδέλλας, Περιβολίου και Σαμαρίνας)
Με βάση έγγραφο που έθεσαν υπόψη του Βουλευτή του Νομού Γρεβενών οι εκπρόσωποι των πέντε κοινοτήτων (συμπεριλαμβάνεται και η Αετομηλίτσα Ιωαννίνων), με την ψήφιση του νομοσχεδίου «Καλλικράτης» δεν συμπεριελήφθη ρύθμιση που να αναφέρεται στις νομαδικές, μετακινούμενες κοινότητες, οι οποίες αναγκάζονται να διατηρούν δύο έδρες.
Οι πέντε κοινότητες ζητούν να γίνει η σχετική ρύθμιση, σύμφωνα με την οποία θα δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους Γρεβενών και Κόνιτσας να συμπεριλαμβάνεται στο οργανόγραμμά τους η μετακίνηση των συγκεκριμένων πληθυσμών.

Βρήκε θησαυρό και το παρέδωσε στην Αστυνομία!!!

Μια σπάνια περίπτωση ακεραιότητας και εντιμότητας που αποκαλύφθηκε... στην Κέρκυρα αποδεικνύει ότι, ακόμη και σ’ αυτούς τους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς της οικονομικής κρίσης, κάποιοι δεν χάνουν την ανθρωπιά τους! Το μάθημα ηθικής έδωσε ένας 52χρονος που, αν και βρήκε έναν πραγματικό θησαυρό, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να τον κρατήσει!
Η νάιλον σακούλα που βρέθηκε στον δρόμο του καθώς περπατούσε στα Κανάλια Κέρκυρας, ήταν λες και έπεσε από τον… ουρανό! Μέσα υπήρχε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε χαρτονομίσματα, χρυσές λίρες και άλλα πολύτιμα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων μια ονομαστική τραπεζική επιταγή! «Θείο δώρο», θα σκεφτόταν οποιοσδήποτε… Όχι, όμως, ο συγκεκριμένος που τηλεφώνησε αμέσως στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας και παρέδωσε την σακούλα στο πλήρωμα του περιπολικού που του έστειλαν!

Την επόμενη κιόλας ημέρα, ο νόμιμος ιδιοκτήτης κατέφυγε αγχωμένος στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού για να δηλώσει την απώλεια. Ήταν ένας 51χρονος που περιέγραψε με ακρίβεια όσα υπήρχαν μέσα στην σακούλα και διηγήθηκε ότι την είχε τοποθετήσει στο βαλιτσάκι της μοτοσικλέτας του, αλλά του έπεσε χωρίς να το αντιληφθεί όταν η μηχανή ανατράπηκε και ο ίδιος έπεσε στο έδαφος! Η σακούλα και το περιεχόμενό της του αποδόθηκαν, αλλά δεν έγινε γνωστό αν ευχαρίστησε τον σωτήρα του για την τιμιότητά του…

Eurovision: Ξανά ο ουκρανικός τελικός ύστερα από δολιοφθορά στο televoting

Σάλος έχει προκληθεί στην Ουκρανία ύστερα από καταγγελίες για στημένο αποτέλεσμα του νικητή για την εκπροσώπηση της χώρας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eurovision.
Πρόκειται για καταγγελία που έκανε μια εκ των διαγωνιζομένων για αλλαγή αποτελέσματος στο televoting ενώ με τις μομφές της τραγουδίστριας συμφώνησε και μέλος της ειδικής επιτροπής της Eurovision.
Το ζήτημα έφτασε μάλιστα και στον πρωθυπουργό της Ουκρανίας όταν η νικήτρια του τοπικού τελικού Mika Newton ζήτησε από εκείνον να παρέμβει ώστε να δοθεί ένα τέλος στην υπόθεση. Ο τελικός ο οποίος θα επαναληφθεί μια μέρα μετά το δικό μας, δηλαδή στις 3 Μαρτίου, θα επιτρέπεται μόνο μια ψήφος ανά τηλεφωνικό νούμερο και θα διαγωνιστούν η Mika Newton με το τραγούδι «Angels», η Jamala με το κομμάτι «Smile» και η Zlata Ognevich με το «The Kukusha».
cosmo.gr
Δείτε το τραγούδι Angels

Eurovision 2011 Ukraine - Mika Newton - Angel

Μουσική βραδιά στο καφέ Crescendo

Κρεσέντο καφέ - Ευαγγελιστρίας 6 - Γρεβενά

Πυροβόλησαν τον ταχυδρόμο για να πάρουν τα χρήματα!!!

Οι δύο κουκουλοφόροι που είχαν στήσει ενέδρα σε έναν ταχυδρομικό διανομέα στην κεντρική πλατεία της Μακρακώμης, ήξεραν τι είχε στον..... σάκο του και ήταν αποφασισμένοι να το αποκτήσουν πάση θυσία! Η παρουσία δεκάδων περαστικών λίγο μετά τις 8 το πρωί, δεν τους εμπόδισε να εκτελέσουν το σχέδιό τους.
Ο ταχυδρόμος δέχθηκε την επίθεση την στιγμή που έβγαινε από το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας, έχοντας στον σάκο του γύρω στα 70.000 ευρώ. Θα πήγαινε αρχικά στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., στην άλλη άκρη της πλατείας και από εκεί θα ξεκινούσε το δρομολόγιό του για την διανομή συντάξεων.
Όμως, οι κακοποιοί είχαν διαφορετική γνώμη… Του έκλεισαν τον δρόμο και απειλώντας τον με πιστόλι του ζήτησαν να τους δώσει τον σάκο με τα χρήματα. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο πόδι, άρπαξαν την τσάντα και μπήκαν σε ένα ΙΧ μάρκας Fiat με το οποίο διέφυγαν. Σε μικρή απόσταση το εγκατέλειψαν και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επιβιβάστηκαν σε ένα ασημί BMW το οποίο αναζητά η Αστυνομία. Ο τραυματισμένος ταχυδρομικός διανομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Στα Γρεβενά ο Δεσσύλας

Τα Γρεβενά επισκέφθηκε το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. Γιάννης Δεσσύλας, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα της Ε.Π.Σ. Καβάλας κ.κ. Γιώργο Σουβλέρη και Χαράλαμπο Ευσταθιάδη.
Παρόλο που η επίσκεψη ήταν ιδιωτική, ο κ. Δεσσύλας επισκέφθηκε τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και αντάλλαξε απόψεις γύρω από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα με τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργο Κοσματόπουλο. Ο κ. Δεσσύλας έμεινε εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στα αιτήματα της Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Ο κ. Κοσματόπουλος, έθεσε τα αιτήματα των σωματείων, όπως τέθηκαν στην τελευταία Γ.Σ. και παρέδωσε υπόμνημα με τις θέσεις της ΄Ενωσης για τις καταστατικές αλλαγές που θα συζητηθούν στην επόμενη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο.

Χωρίς Λόγια .....Μια ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!!


Κρατικές διαφημίσεις στην Ιστοσελίδα της μαμάς Μαργαρίτας

Και ενώ γύρω μας σφυρίζουν οι επιχορηγήσεις του γιού Γιώργου στη Μ.Κ.Ο της μητέρας Μαργαρίτας, άλλοι μιλάνε για 400 παρά... κάτι χιλιάδων ευρώ.άλλοι μιλάνε 1.249.694 ευρώ, ψάξαμε και εμείς να δούμε τι είναι αυτή η Μ.Κ.Ο.. Είναι η Κ.Ε.Δ.Ε. ( Κέντρου Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη) με πρόεδρο την Μαργαρίτα Τσαντ Παπανδρέου και μέλη του Δ.Σ. όλοι μέλη του....ΠαΣοΚ και μόλις μπήκαμε στη σελίδα τους στο ιντερνετ kede.org πάθαμε το μεγάλο σοκ. Γεμάτη διαφημιστικά banner σε μια ιστοσελίδα που δεν έχει καμία επισκεψιμότητα. Εχει ΕΥΔΑΠ , έχει Τσιμέντα , έχει Βασιλόπουλο Και πάνω από όλους ο ΟΠΑΠ . Δηλαδή ακόμα και σήμερα ο ΟΠΑΠ πληρώνει διαφημιστική δαπάνη στην Μαργαρίτα για να διαφημιστεί σε μια ιστοσελίδα που δεν μπαίνει κανένας.
Τι να πούμε τώρα ;;;;
Θα μας απαντήσει κανείς;;;
Θα παραιτηθεί κανένας;;
kafeneio-gr

Γιατί δεν εμφανίζεται στο «Διαύγεια» καμία δαπάνη για τα ταξίδια του Πρωθυπουργού;

Με το περιβόητο πρόγραμμα «Διαύγεια» (νόμος 3861/2010) εισάγεται πρώτη φορά στην Ελλάδα η υποχρέωση ανάρτησης των αποφάσεων και των δαπανών των κυβερνητικών οργάνων και της δημόσιας διοίκησης στο Διαδίκτυο.
Το πολυδιαφημισμένο πρόγραμμα «Διαύγεια» είναι-κατά δήλωση του- ένα προσωπικό στοίχημα του Γιώργου Παπανδρέου. Δεν ξεχνά μάλιστα να μας το υπενθυμίζει σε κάθε ομιλία του για τη διαφάνεια , προσθέτοντας και την Ενιαία Αρχή Πληρωμής (ΕΑΠ) όπου όλοι όσοι μισθοδοτούνται από το Δημόσιο καταγράφονται πλέον ηλεκτρονικά σε ένα σύστημα.
Θα περίμενε λοιπόν κανείς ότι η ΠΡΩΤΗ υπηρεσία που θα ήταν συνεπής ως προς την εφαρμογή του «Διαύγεια» και της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής (ΕΑΠ) , να είναι το Μαξίμου και το Πολιτικό Γραφείο του πρωθυπουργού που αποτελεί αυτοτελή δημόσια υπηρεσία.
Αλλά φευ ! Το μέγαρο Μαξίμου απουσιάζει από τη λίστα που δημοσίευσε η Ενιαία Αρχή Πληρωμής του Δημοσίου, ενώ, σύμφωνα με σχολιασμό της Βασιλικής Σιούτη που είχε δημοσιευθεί την

Σχεδόν ένας στους δέκα οδηγούς δεν πληρώνει!!!

Το 13% των οδηγών, δηλαδή περίπου ένας στους δέκα, που κινείται στο εθνικό οδικό δίκτυο...σηκώνει την μπάρα και δεν καταβάλλει το δίκτυο των διοδίων.
Τα δεδομένα αυτά, καταδεικνύει η ''Έρευνα Καταγραφής Στάσεων και Απόψεων σχετικά με τις Οδικές Υποδομές και την Οδική Ασφάλεια'', που εκπόνησαν οι εταιρίες Invision και Metron Analysis, για λογαριασμό των κοινοπραξιών των μεγάλων οδικών αξόνων. Σύμφωνα με τα ευρήματά της, το 13% δεν πληρώνει διόδια, άλλοτε τακτικότερα και άλλοτε λιγότερο συχνά, σε αντίθεση με το 87% των οδηγών, που τα καταβάλλουν κανονικά.
Ακόμα, επτά στους δέκα οδηγούς θεωρούν ότι το οδικό δίκτυο της περιοχής, όπου διαμένουν, είναι λίγο ή και καθόλου ασφαλές, ενώ σχεδόν η συντριπτική τους πλειοψηφία, κρίνει ότι η αποπεράτωση των μεγάλων οδικών αξόνων θα επηρεάσει θετικά στην ασφάλεια των μετακινήσεων (95,8%), στην ποιότητα ζωής των πολιτών (89,1%), στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας (84,5%) και στην οικονομία της χώρας (70,9%).
Αντίθετα, μόλις οι μισοί (52,2%) εκτιμούν ότι η δημιουργία των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων θα επηρεάσει θετικά το περιβάλλον.
Επίσης, οι περισσότεροι οδηγοί χαρακτηρίζουν επιβεβλημένη την βελτίωση των υπαρχόντων εθνικών οδικών αξόνων (96%) και χρήσιμη την ανάπτυξη νέων αυτοκινητοδρόμων (83%).
Σύμφωνα με την έρευνα, η συντριπτική πλειονότητα των οδηγών (97,5%) τάσσεται υπέρ της αποπεράτωσης των έργων.
Η έρευνα επισημαίνει ότι τρεις στους τέσσερις οδηγούς, έχουν χρησιμοποιήσει τον τελευταίο χρόνο τους αυτοκινητοδρόμους που έχουν διόδια.
Στους λόγους για τους οποίους αποφεύγουν τους εναλλακτικούς δρόμους προτάσσουν τη χρονική καθυστέρηση (50,8%), τη χειρότερη ποιότητά του (31,5%) και την μεγαλύτερη απόσταση (10%).
Ακόμη, προκύπτουν και ευρήματα, τα οποία συνδέονται με την οικονομική κρίση, καθώς ένας στους δύο οδηγούς λέει ότι χρησιμοποιεί το αυτοκίνητό του λιγότερο συχνά σε σύγκριση με πέρυσι, λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων, των οικονομικών δυσκολιών και του συνεπαγόμενου περιορισμού των μετακινήσεων
Πηγή

Τα άπαντα μιας φραπεδιάς...

Μια σωστή φραπεδιά πρέπει να έχει πάντα...καλαμάκι.
Το καλαμάκι δείχνει άνεση γιατί δε σε αναγκάζει να σκύβεις για να πιεις τον καφέ,είναι μια εφεύρεση κατά της κούρασης και της περιττής σπατάλης ενέργειας.
Το καλαμάκι μάλιστα πρέπει να είναι σπαστό για να διευκολύνει την σωστή πόση του καφέ.Ακόμα το καλαμάκι είναι η μισή αρχοντιά για τη φραπεδιά καθώς σου δίνει τη δυνατότητα νa ανακατεύεις κάθε λίγο το περιεχόμενο του ποτηριού.
Το ανακάτεμα του φραπέ είναι μέτρο χλίδας και πρέπει να γίνεται με το κεφάλι ψηλά και το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο.

ΕΠΣΓ: Αναβάλλονται τα παιχνίδια της Α΄ κατηγορίας του Σαββάτου!!!

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών με ανακοίνωσή της , κάνει γνωστό στα σωματεία ότι αναβάλλει τους προγραμματισμένους για το Σάββατο 5 Μαρτίου αγώνες της 18ης αγωνιστικής της Α κατηγορίας. 
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί από τις 12 Μαρτίου από τους αναβληθέντες αγώνες.

Στις 2 Μαρτίου οι αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου από τον ΕΛΓΑ

Πρόκειται για ζημιές που υπέστησαν 1.204 κτηνοτρόφοι...
Αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου, ύψους 1,19 εκατ. ευρώ, θα καταβάλλει την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011 ο ΕΛΓΑ. Πρόκειται για ζημιές που υπέστησαν 1.204 κτηνοτρόφοι στο ζωικό τους κεφάλαιο σε όλη τη χώρα, κυρίως την περίοδο Ιουνίου-Νοεμβρίου 2010, από διάφορα ζημιογόνα αίτια (κατασπάραξη από λύκο, αρκούδα και άγρια σκυλιά, γαγγραινώδη μαστίτιδα, παραφυματίωση, σηψηγονία, πλημμύρα, κλπ).
Η καταβολή θα γίνει στους λογαριασμούς, που διατηρούν οι δικαιούχοι κτηνοτρόφοι στην ΑΤΕ. Αναλυτικές πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Οργανισμού, στη διεύθυνση 
www.elga.gr

Αναβλήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ!!!

Αναβάλλεται οριστικά ο τελικός του κυπέλλου μπάσκετ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή στο κλειστό του Ελληνικού.
Αυτό αποφασίστηκε μετά τη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης νοτιοανατολικής Αττικής. Μέχρι στιγμής πάντως, οι αρμόδιοι φορείς δεν έχουν καταλήξει στη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της μεγάλης αναμέτρησης.

Μία σοβαρή ρύθμιση ασφαλείας του facebook που μπορεί να σας γλιτώσει από πολλούς μπελάδες

Πηγαίνετε στον Λογαριασμό σας, μετά στις ρυθμίσεις και τέλος... επιλέξτε… Ασφάλεια Λογαριασμού και τέλος… Ασφαλής περιήγηση (https) για περιήγηση στο Facebook με ασφαλή σύνδεση (https), όπου είναι εφικτό (όπως σας δείχνει και η εικόνα στα αριστερά σας)
Μετά αν θέλετε, επιλέξτε…
Στείλτε μου email, όταν ένας νέος υπολογιστής ή μια νέα κινητή συσκευή συνδέεται στο λογαριασμό αυτό:
Είναι ένα βήμα που θα σας προστατεύσει αρκετά….
taxalia.blogspot.com

Θα αγοράσουν πετρέλαιο μέσα από λαχειοφόρο αγορά!

Λαχειοφόρο αγορά προκειμένου να ζεσταθούν οι μικροί μαθητές, πραγματοποιούν, οι δάσκαλοι, οι γονείς αλλά και οι...μαθητές του 40ου δημοτικού σχολείου Ηρακλείου , καθώς το ντεπόζιτο του σχολείου παραμένει άδειο εδώ και αρκετό καιρό.
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Ηρακλείου, Μανώλης Συντυχάκης, στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου.
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αρκετές φορές έχει αντικαταστήσει το κράτος καλύπτοντας, τα έξοδα, ώστε οι μικροί μαθητές να μην κρυώνουν την ώρα που βρίσκονται στο σχολείο.
Αδυνατώντας όμως πλέον να καλύψουν την δαπάνη πληρωμής του πετρελαίου, προχωρούν στην λαχειοφόρο αγορά, ευελπιστώντας ότι θα μαζέψουν το απαιτούμενο ποσό
24wro.blogspot.com

Κόβονται όλα τα δώρα και τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων!

Τέλος στα επιδόματα εορτών και αδείας για όλους τους υπαλλήλους του Δημοσίου...βάζουν από τον Ιούλιο οι νέες ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για το ενιαίο μισθολόγιο.
Το φετινό δώρο του Πάσχα (250 ευρώ) θα είναι και το τελευταίο για 700.000 δημόσιους υπάλληλους, αφού με εντολή της τρόικας… κομμένα πια τα έξτρα χρήματα, είτε επιδόματα για παραγωγικότητα, είτε εορτών και αδειών.
Ήδη, τα επιδόματα είχαν περιοριστεί στα 1.000 ευρώ για όλο τον χρόνο, καθώς το δώρο του Πάσχα αγγίζει πλέον τα... 250 ευρώ, των Χριστουγέννων τα 500 ευρώ και το δώρο της θερινής άδειας τα 250 ευρώ. Τώρα, θα πρέπει να τα ξεχάσετε και αυτά!
Με το σχέδιο της κυβέρνησης εξαλείφεται ο 13ος και 14ος μισθός, που σημαίνει ότι φέτος κάθε δημόσιος υπάλληλος θα δει μειωμένα έσοδα κατά 750 ευρώ και από το 2012 1.000 ευρώ κάτω.
Από το «σχέδιο» η κυβέρνηση υπολογίζει ότι θα εξοικονομήσει 500 εκατ. ευρώ.
Επιπλέον, το ενιαίο μισθολόγιο προβλέπει, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, την αύξηση του χρόνου ωρίμανσης των βασικών μισθών όλων των δημοσίων υπαλλήλων, ο οποίος πλέον από δύο χρόνια θα αυξηθεί στα τρία ή τέσσερα.

16χρονο Ελληνόπουλο στην Bayern Μονάχου!!!

Μετά την Χόφενχαιμ, πάει στο Μόναχο
Ο 16χρονος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Ντινιωτάκης, μετά τις συντονισμένες ενέργειες του μάνατζέρ του, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, αλλά και την σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ στην οποία ανήκει, κλήθηκε να μεταβεί στην Γερμανία, καθώς ήρθε...

ΕΠΟ: Παίρνει πίσω την απόφαση για Καλόπουλο, Σαϊραδάρη και Τρύφωνα

«Εν βρασμώ ψυχής» παραδέχεται πως ήταν η απόφαση της να βάλει στο «ψυγείο» τους Καλόπουλο, Τρύφωνα και Σαϊραδάρη. Η ΕΠΟ εξέδωσε σήμερα (Δευτέρα 28/02) ανακοίνωση και εξηγεί πως αυτό έγινε «καθ΄ υπέρβαση της πρακτικής που τηρούνταν σε ανάλογες περιπτώσεις και δεν θα επαναληφθεί». Και αυτό συνέβη μετά από παρέμβαση του προέδρου της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σύμφωνη γνώμη του εκπροσώπου της διοργανώτριας Αρχής, Ιωάννη Βεκρή.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Το Δ.Σ. της ΕΠΟ ύστερα από πρόταση του προέδρου της Super League Ευάγγελου Μαρινάκη και τη σύμφωνη γνώμη του εκπροσώπου της Super League Ιωάννη Βεκρή, έκρινε ομόφωνα ότι η ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ του Σαββάτου 26-2-2011 εκδόθηκε καθ’ υπέρβαση της πρακτικής που τηρούνταν σε ανάλογες περιπτώσεις και δεν θα επαναληφθεί».

Στην Αλεξανδρούπολη αθλητές των Special Olympics!

Συνολικά 380 αθλητές των Special Olympics, θα φιλοξενηθούν από 20-24 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη, ως πόλη-Αμφιτρύων, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Αθήνα 2011.
Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αλεξανδρούπολη, με αντικείμενο την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση της φιλοξενίας των αθλητών, καθώς και την διοργάνωση της λαμπαδηδρομίας στην Αλεξανδρούπολη, στις 18 Ιουνίου.
«Η Αλεξανδρούπολη θα υποδεχθεί 380 αθλητές των Special Olympics, 330 από τη Ρωσία και 50 από τη Βουλγαρία, ενόψει της οργάνωσης των αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής, Πρέσβης Καλής Θελήσεως για την Βόρεια Ελλάδα, Νικόλαος Ζαμπουνίδης. Παράλληλα υπογράμμισε ότι το ίδιο διάστημα, θα γίνουν και εκδηλώσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τα παιδιά με νοητική αναπηρία, ενώ ευχαρίστησε το δήμο Αλεξανδρούπολης και την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, για την ενεργή συμβολή τους στην όλη προσπάθεια.
Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Γεωργία Νικολάου, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο και τα μέλη της Τοπικής Επιτροπής ότι θα είναι εθελοντές σ' αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ενώ ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, υπογράμμισε ότι ο δήμος θα προσφέρει ό,τι χρειάζεται τόσο για την προετοιμασία, όσο και για τη φιλοξενία των αθλητών.

Απίστευτο και όμως αληθινό!!! Αποφάσισε να λούσει τα δίμετρα μαλλιά του μετά από 26 χρόνια!

Ένας άνδρας από την Κίνα και το χωριό Red Flag, έχει μαλλιά μήκους δυο μέτρων και γενειάδα μήκους 1,5 μέτρου και μετά από 26 χρόνια αποφάσισε να λουστεί! Το σαμπουάν δεν έκανε τίποτα και οι συγγενείς του έφεραν απορρυπαντικό ρούχων να να τον πλύνουν.
Χρειάστηκαν δώδεκα άνθρωποι, τρεις μεγάλες σακούλες απορρυπαντικό και πέντε ώρες πλυσίματος για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα!
Η οικογένεια του και οι γείτονες αφού κατάφεραν να τον καθαρίσουν, είπαν πως θα προσπαθήσουν να βάλουν το όνομα του, στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες.
Για το μήκος των μαλλιών της, τα οποία όμως τα λούζει, έχει μπει στο Γκίνες η Cheng Shiqun, από την περιοχή Chongqing της Κίνας.
Το μήκος τους έχει φτάσει στα 2 μέτρα και 43 εκατοστά. Η 50χρονη γυναίκα, κομμώτρια στο επάγγελμα, έχει να κουρευτεί 16 χρόνια. Χρειάζεται περίπου δυο ώρες για να λούσει τα μαλλιά της, ενώ άλλη μια ώρα για να τα ξεμπλέξει και να τα χτενίσει.
Δεν κατέχει όμως ούτε αυτή την πρωτιά στο μήκος, καθώς μια συμπατριώτισσα της, η οποία έχει να κουρευτεί από τα 13 της χρόνια, έχει μαλλιά που φθάνουν τα πέντε μέτρα. 

Ετοιμάζουν αποχή οι ποδοσφαιριστές!!!

Ο ΠΣΑΠ και ο πρόεδρος του Στέλιος Γιαννακόπουλος προσπαθεί να απαντήσει στα φαινόμενα βίας με αποχή των ποδοσφαιριστών από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στην 26η αγωνιστική, με κάποιες ομάδες να έχουν ήδη συμφωνήσει.
Τα όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη, αλλά και τα γενικευμένα φαινόμενα βίας στα ελληνικά γήπεδα απασχολούν έντονα τους ποδοσφαιριστές που ετοιμάζουν αποχή σαν απάντηση στα όσα συμβαίνουν σύμφωνα με την «Sportday».
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τους παίκτες του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για να συζητήσει μαζί τους. Η θέση στην οποία κατέληξαν είναι η εξής:
«Συζητούν όλοι. Πολιτεία. Σούπερ Λίγκα. ΕΠΟ και εμείς αμέτοχοι. Εμείς που βιώνουμε αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα κάθε Κυριακή δεν είμαστε πουθενά. Πρέπει να αναλάβουμε δράση και να δείξουμε ότι δεν πάει άλλο. Να δείξουμε την αντίθεση μας».
Οι επόμενες ενέργειες του ΠΣΑΠ ήταν να στείλει επίσημη ανακοίνωση – ενημέρωση περίπου πέντε παραγράφων σε όλους τους αρχηγούς της Σούπερ Λίγκας. Το πνεύμα της ανακοίνωσης ήταν το εξής:
«Μετά το ματς Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και τα επεισόδια που εκδηλώνονται και φέτος σε όλα τα γήπεδα και σε όλες τις κατηγορίες, ήρθε η στιγμή οι ποδοσφαιριστές να κάνουμε κάτι. Να γίνει αρχή με αποχή μιας αγωνιστικής και αν η πολιτεία δεν πάρει συγκεκριμένα μέτρα, να πάμε σε απεργία επ’ αόριστον».
Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ήδη συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο και κατανοούν ότι η αποχή δεν γίνεται για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός αλλά για να καταδικαστούν όλα τα επεισόδια.
Οι ομάδες που έχουν ήδη πει «ναι» στην αποχή είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Άρης και η Ξάνθη, ενώ έχουν υπογράψει και οι αναπληρωματικοί της Καβάλας, καθώς οι βασικοί είχαν ρεπό.
Η Κέρκυρα, ο Αστέρας, ο Εργοτέλης και η Λάρισα θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν σήμερα, όπως και ο Πανιώνιος και ο Πανσερραϊκός. Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου έχουν λάβει την ανακοίνωση, ωστόσο θα την συζητήσουν μετά το μεταξύ τους παιχνίδι κυπέλλου την Πέμπτη.
Ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει λάβει την ανακοίνωση, αναμένεται ωστόσο αυτό να γίνει σύντομα.
Τέλος ο πρόεδρος της Football League 1 και 2, Σπύρος Καλογιάννης θα συναντηθεί με τους αρχηγούς των ομάδων για να τους ενημερώσει και να οργανωθεί αποχή και στις μικρότερες κατηγορίες.

ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ - ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ 1-2 (0-0)

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/2/2011
 ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΙΡΗΝΟΥ
23η Αγωνιστική
ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ!!!
  Νικηφόρο το πέρασμα της Γαλατινής από τη Σειρήνα, που "έκλεψε" τους 3 βαθμούς της νίκης κάνοντας την μεγάλη ανατροπή στο σκορ και δίνει ελπίδες στον αγώνα σωτηρίας για την παραμονή της στην κατηγορία. 
Η Σειρήνα αν και προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Δούμα στο 46', δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, αν και οι φιλοξενούμενοι παίζοντας με 10 παίκτες από το 43', κατάφεραν με πλασέ του Κουτσομήτρου να ισοφαρίσουν σε 1-1 και να παίρνουν το τρίποντο στο 82' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαραγκούνη.
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ
α' ημίχρονο

Φιάσκο με τον τελικό Κυπέλλου!

Στον άερα είναι η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου της ερχόμενης Κυριακής στο μπάσκετ, καθώς το Υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να διαθέσει τα 3.000 εισιτήρια σε μαθητές. Νέα σύσκεψη την Τρίτη!
Οπως είχε αποφασίσει η Πολιτεία, δια του ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο τελικός της ερχόμενης Κυριακής στο κλειστό του Ελληνικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για τον φόβο επεισοδίων, θα γινόταν μόνο με την παρουσία μαθητών.
Ωστόσο το Υπουργείο Παιδείας δήλωσε αδυναμία να διαθέσει τα εισιτήρια σε 3.000 μαθητές και πλέον ο τελικός είναι στον αέρα, καθώς κανείς δεν ξέρει πως θα γίνει!
Την Τρίτη θα γίνει νέα σύσκεψη για τον αγώνα, αλλά πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και αποδεικνύεται η προχειρότητα με την οποία αποφασίζει η ηγεσία του αθλητισμού!

Πρόγνωση του καιρού για την Καθαρά Δευτέρα!

Τον φάγαμε και τον Φλεβάρη, μπήκαμε σήμερα στον Μάρτη, "Καλό Μήνα", που ως γνωστόν είναι...γδάρτης και κακός παλουκοκαύτης. Κατά συνέπεια, ο χειμώνας (που είναι αλήθεια ότι δεν ήρθε στην... ώρα του) παίρνει παράταση και κατά τα φαινόμενα θα συνεχιστεί όλη την εβδομάδα. Μάλιστα, θα υπάρξει τέτοια επιδείνωση του καιρού, που δεν αποκλείεται να πετάξουμε χαρταετό με... χιόνια.
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν διατήρηση των χαμηλών θερμοκρασιών και νέα επιδείνωση του καιρού στα μέσα της εβδομάδας. Μάλιστα, την Πέμπτη οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμα και τα 9 μποφόρ τοπικά, γυρνώντας σε νοτιάδες στο Ιόνιο και βορειάδες στο Αιγαίο. Αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι και έντονες τοπικές βροχοπτώσεις, αλλά και σφοδρές χιονοπτώσεις σε υψηλότερα υψόμετρα της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας.
Πρόσκαιρη βελτίωση θα υπάρξει από Παρασκευή μέχρι και Κυριακή, ωστόσο από το βράδυ της συγκεκριμένης ημέρας αναμένεται ραγδαία επιδείνωση του καιρού με κάθετη πτώση του υδραργύρου, θυελλώδεις ανέμους και σφοδρές χιονοπτώσεις. Αν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις που αυτήν την στιγμή κάνουν οι μετεωρολόγοι, την Καθαρά Δευτέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σφοδρές χιονοπτώσεις ακόμη και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Αυτό σημαίνει ότι χαρταετό θα πετάξετε, αφού θα έχει αέρα, με κίνδυνο ωστόσο να σπάσει ο σπάγκος την ώρα που θα αμολάτε καλούμπα και να φύγει στον ουρανό. Μάλιστα, ενδέχεται το τοπίο γύρω σας να είναι... κατάλευκο, αν και ασφαλείς προβλέψεις θα μπορούν να γίνουν από τα μέσα της εβδομάδας και μετά...

Απολύθηκε επειδή δούλευε πολύ!!!

Ήταν ο μόνος που έφερνε χρήματα στο σπίτι. Για να καταφέρει να ζει ... αξιοπρεπώς αυτός κι η οκογένεια του, είχε αναγκαστεί να κάνει όχι μία, όχι δύο, αλλά έξι διαφορετικές δουλειές.
Ο Πινγκ Χαν διοικούσε παράλληλα πέντε διαφορετικές μικρές εταιρείες που είχε ιδρύσει μόνος του. Μία εταιρία μονώσεων, ένα ταξιδιωτικό πρακτορέίο, ένα πρακτορείο μετανάστευσης, μια μεταφραστική υπηρεσία, ενώ ασχολούταν και με ενοικιάσεις ακινήτων.
Για την έκτη του δουλειά όμως, όλα αυτά ήταν...
πρόβλημα. Ο Χαν εργαζόταν και ως υπάλληλος γραφείου στην εταιρεία "RailCorp", η οποία όταν ανακάλυψε την πλούσια εργασιακή δραστηριότητά του, δε δίστασε να τον απολύσει έπειτα από 14 χρόνια που εργαζόταν εκεί.
Η αιτιολογία; Ότι δεν είχε ενημερώσει την εταιρεία για την παράλληλη απασχόλησή του και πως αξιοποιούσε τα μέσα που του παρείχε η δουλειά προς εξυπηρέτηση προσωπικών του υποθέσεων.
Ο Χαν εξήγησε πως είχε προσπαθήσει να δηλώσει τις υπόλοιπες δουλειές του, ωστόσο το 2007 άλλαξε ο κανονισμός της εταιρείας και δεν αντιλήφθηκε πως εξακολουθούσε να ισχύει αυτή η υποχρέωση.
Στο δικαστήριο που κρίθηκε η προσφυγή του Χαν κόντρα στην απόλυση, η "RailCorp" υποστήριξε πως ναι μεν ο Χαν δεν ήταν παντελώς αδιάφορος ως προς τις εργατικές του υποχρεώσεις, ωστόσο ασχολούνταν περισσότερο με προσωπικά του ζητήματα, παρά με δραστηριότητες σχετικές με την εργασία του.
Ο απολυθείς, από την άλλη, στάθηκε στο γεγονός πως η απώλεια της δουλειάς του θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την οικογένειά του, καθώς δεν είναι ο μόνος που έχει κάποιο εισόδημα.
Ο δικαστής, λαμβάνοντας υπόψη τις καταθέσεις, έκρινε "λογική" την κρίση της εταιρείας και απέρριψε την προσφυγή του Χαν, πετώντας τον έτσι και με το νόμο στο δρόμο.

Έκαναν μακροβούτια στις εξέδρες! (video)

Δεν ξανάγινε... Το "Εστάντιο Μορούμπι" πλημμύρισε και οι οπαδοί της Σάο Πάουλο και της Παλμέιρας έκαναν βουτιές στις εξέδρες!
Ο αγωνιστικός χώρος του "Μορούμπι" έμοιαζε με βούρκο λόγω της ασταμάτητης νεροποντής στο Σάο Πάουλο.
Η αναμέτρηση των "Tricolor Paulista" με την Παλμέιρας βρέθηκε στον αέρα αφού το νερό είχε καλύψει κάθε σημείο του γηπέδου, ωστόσο ο θαρραλέος διαιτητής άναψε το πράσινο φως για την διεξαγωγή του.
Το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, αν και είναι άξιο απορίας πως μπόρεσαν οι 22 ποδοσφαιριστές να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους, από τη στιγμή που το νερό είχε πλημμυρίσει ακόμη και τις εξέδρες.
Οι οπαδοί των δύο ομάδων έδειξαν παρά τις αντίξοες συνθήκες να το διασκεδάζουν. Μάλιστα κάποιοι τολμηροί έφτασαν στο σημείο να κάνουν μπάνιο στις εξέδρες, κάτι που δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.