ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Η Ελίνα Μπεκάκου περιμένει το παιδί του Κανάκη [video]

Εδώ και καιρό ακούγονταν φήμες οτι η sexy Ελίνα Μπεκάκου του Big Brother είμαι μαζί με τον Αντώνη Κανάκη.
Δείτε βίντεο με τον Κανάκη να το επιβεβαιώνει.
Έγκριτα sites στο διαδίκτυο (όχι το fimes.gr) δημοσίευαν τις προηγούμενες μέρες οτι η Ελίνα Μπεκάκου βγαίνει με τον Αντώνη Κανάκη.
Σύμφωνα με τα sites και blogs, η Ελίνα Μπεκάκου ανέβαινε συχνά στην Θεσσαλονίκη για να δει τον Αντώνη Κανάκη και να ζήσουν τον τρελό ερωτά τους.
Στο Ράδιο Αρβύλα ο Κανάκης επιβεβαίωσε τη σχέση του με την Ελίνα Μπεκάκου και αποκάλυψε οτι η Ελίνα περιμένει το παιδί του.
Δείτε το βίντεο για τη σχέση Αντώνη Κανάκη-Ελίνας Μπεκάκου:
Επιτέλους, η Ελίνα Μπεκάκου θα θηλάσει. Συγχαρητήρια.

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-0 (video)

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο στείρο 0-0 στο «ΟΑΚΑ» στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση, ενόψει της ρεβάνς της Τούμπας. Δύο δοκάρια, ένα σε κάθε ημίχρονο, είχε η «Ένωση» με τον Diop, με 9 παίκτες έπαιζε ο «Δικέφαλος του Βορρά» από το 76’ λόγω των αποβολών των Lino και Ivic.
Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και απείλησε για πρώτη φορά την εστία του ΠΑΟΚ στο 9’ με τον Scocco. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο 16’ με τον Muslimovic, όμως το σουτ

Ηθοποιός... καταγγέλει σεξουαλική παρενόχληση!!!

Η Τζένη Κοσμίδου πρωταγωνιστεί στο ψυχογραφικό μονόπρακτο "Σήμερα γίνομαι τριάντα", στο θέατρο "Έναστρον" στα Εξάρχεια.
Στο έργο η ηθοποιός κάνει έναν απολογισμό των ηθοποιών και σκηνοθετών με τους οποίους συνευρέθηκε ερωτικά για να "ανέβει", ενώ όπως παραδέχεται η ΤΖένη με ειλικρίνεια στο φακό του kontra...
Έχει δεχτεί και η ίδια συστηματική σεξουαλική παρενόχληση! Η 26χρονη ηθοποίος μίλησε στην κάμερα για την δραματική εμπειρία που είχε με έναν γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό, ο οποίος τις έταζε "λαγούς με πετραχήλια" για να την ρίξει στο κρεβάτι κι όταν εκείνη αρνήθηκε την απειλούσε ότι θα την "κόψει" από παντού... 

Ο μοιραίος ρόλος του περιπολικού με τον φάρο – Βίντεο ντοκουμέντο από την “καταδίωξη”

- Το αποκαλυπτικό βίντεο του Alpha δείχνει την πομπή της παρακολούθησης!!!
- Όλη η αστυνομία ακολουθεί το τζιπ με κλειστούς φάρους εκτός από ένα περιπολικό
- Το περιπολικό αυτό με αναμμένο το φάρο δεν χρησιμοποιείται ως μέσο καταδίωξης
- Ενδέχεται να είναι το περιπολικό που στην ουσία "ψίλιασε" τους κακοποιούςΈνα περιπολικό φαίνεται πως έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αιματηρή κατάληξη της χτεσινής καταδίωξης στου Ρέντη, με αποτέλεσμα δύο νεαροί άνδρες της ομάδας Δίας να βρουν τραγικό θάνατο.
Ο Alpha παρουσίασε ένα βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος από πρατήριο υγρών καυσίμων επί της λεωφόρου Κηφισού.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΚΑΦΡΙΛΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ: ORIGINAL 21

Κατά την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος,
την ώρα που όλοι κρατούσαν ενός λεπτού σιγή για τους δύο νεκρούς αστυνομικούς στη χθεσινή συμπλοκή στου Ρέντη, ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ORIGINAL φώναζαν εν χορό «ΜΠΑΤΣΟΙ - ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ», την ίδια στιγμή που ο προπονητής της ΑΕΚ και όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν το σταυρό τους στη μνήμη των δύο άτυχων παιδιών. 
Κύριοι της διοίκησης της ΑΕΚ επιτέλους μαζέψτε τους.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!
Αναγνώστης

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ... ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΡΕΙΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ!!

Στη φυλακή οδηγούνται τρεις επίορκοι εφοριακοί για το σκάνδαλο με τις παράνομες επιστροφές ΦΠΑ ύψους 30 δισ. δραχμών από ιδιοκτήτες εταιρειών- μαϊμού που παρουσίαζαν εικονικές εξαγωγές. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης τους επέβαλε ποινές από 5 έως 10 χρόνια.
Πρόκειται για την πρώην προϊσταμένη του τμήματος ΦΠΑ της Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης- ήδη κρατούμενη στις φυλακές Διαβατών- και δύο πρώην διευθυντές της υπηρεσίας. Η πρώτη καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών, ενώ οι άλλοι δύο σε ποινές κάθειρξης 5 και 8 ετών, αντίστοιχα.
Η υπόθεση αφορούσε παράνομες επιστροφές 800 εκατομμυρίων δρχ. σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης, την περίοδο 1998/99.
Για την ίδια υπόθεση το ίδιο δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης 4 ετών στον λογιστή Ν.Κ. και σε ιδιώτη- έμπορο, ενώ αθωώθηκαν δύο υπάλληλοι της παραπάνω ΔΟΥ.
Στον 58χρονο λογιστή αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.
Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ο 58χρονος υπέβαλλε στην εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης δύο πολυσέλιδες αναφορές με τις οποίες κατήγγειλε επωνύμως δεκάδες εφοριακούς, τελωνειακούς, στελέχη διαφόρων ΔΟΥ για παράνομες δραστηριότητες κατά την τελευταία 10ετία.
Βάσει αυτών των καταγγελιών διεξάγεται εισαγγελική έρευνα.
Να σημειωθεί ότι για το σκάνδαλο με τις επιστροφές ΦΠΑ έχουν καταδικαστεί αρκετοί εφοριακοί και επιχειρηματίες σε διαφορετικές δίκες που γίνονται στη Θεσσαλονίκη.
www.psema.gr -

Η ανακάλυψη του αιώνα: Υπάρχει ζωή στον Άρη!!!

Κάποιοι κάνουν λόγο για την ανακάλυψη του αιώνα. Επιστήμονες της NASA εντόπισαν τις πιο πειστικές... μέχρι σήμερα ενδείξεις ότι υπάρχει ζωή στον Άρη υπό την μορφή βακτηρίων.
Όπως ανέφεραν, η ενδελεχής μικροσκοπική εξέταση αποκάλυψε δομές με...
μορφή σκουληκιού, σε έναν μετεωρίτη από τον Άρη που έπεσε στη Γη πριν από περίπου 13.000 χρόνια. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι δομές αυτές είναι απολιθωμένα βακτήρια.
Τα βακτήρια βρίσκονται ενσωματωμένα κάτω από τα επιφανειακά στρώματα του αρειανού βράχου, γεγονός που...υποδηλώνει αφενός ότι ήδη βρίσκονταν μέσα του, όταν αυτός προσέκρουσε στον πλανήτη μας και αφετέρου ότι ο μετεωρίτης δεν μολύνθηκε εκ των υστέρων από γήινα βακτήρια, σύμφωνα με τους «Times» του Λονδίνου και τη βρετανική Daily Mail.
Ως «ένα πολύ ισχυρό στοιχείο για την ύπαρξη ζωής στον Άρη», χαρακτήρισε την ανακάλυψη ο επικεφαλής επιστήμονας του Διαστημικού Κέντρου Τζόνσον της NASA Ντέηβιντ Μακέι, ο οποίος μελετά τον μετεωρίτη από τότε που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1984, στους λόφους Άλαν της Ανταρκτικής.

ΒΙΝΤΕΟ. Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.sportena.com/

Κύπελλο Ελλάδας: Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου 2-1 (video)

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Βόλου, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε μικρό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. 
Τα γκολ της ομάδας του Γιώργου Δώνη σημείωσαν στο 10’ ο Saganowski και στο 61’ ο Νεμπεγλέρας, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε στο τελικό 2-1 ο Sankare στο 79′.
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και έχασε την πρώτη ευκαιρία στο τρίτο λεπτό με τον Νεμπεγλέρα. Η υπεροχή της ομάδας του Δώνη μετουσιώθηκε σε γκολ πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 10’ με σκόρερ τον Saganowski. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και δεν άφησαν στον Ολυμπιακό Βόλου περιθώρια αντίδρασης. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου έφτασαν μία ανάσα από το 2-0 στο 45ο λεπτό, όταν ο Σφακιανάκης σημάδεψε το δοκάρι του Jakupovic.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι αφυπνίστηκαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 50’, όταν ο Martin με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του Περιστερίου. Όμως ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και στηριζόμενος στην τακτική των αντεπιθέσεων έφτασε στο πολυπόθητο δεύτερο γκολ στο 61’ με τον αειθαλή Νεμπεγλέρα. Με την ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες του Δώνη βγήκαν εκ νέου μπροστά και λίγο έλειψε στο 71’ να κάνουν και το 3-0, όμως το σουτ του Camara δεν βρήκε στόχο. Ο Ολυμπιακός Βόλου αντέδρασε και σε κρίσιμο χρονικό έφτασε στο υπερπολύτιμο εκτός έδρας γκολ, το οποίο τον έβαλε για τα καλά ξανά μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Δράστης ο Sankare, ο οποίος με κεφαλιά στο 79’, έκανε το 2-1. Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν έγινε κάτι αξιοσημείωτο και έτσι οι δύο ομάδες άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς», όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Σκόρερ: 10’ Saganowski, 61’ Νεμπεγλέρας / 79’ Sankare
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Γούκος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Αναστασάκος, Νεμπεγλέρας / Martin, Dolezaj, Nemeth, Σολάκης
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Baszczynski, Oliveira, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Sarmiento, Saganowski, Camara (90′ Μελισσάς), Αναστασάκος (88′ Brito)
Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Jakupovic, Szelesi, Ζαραδούκας, Dolezaj, Sankare, Alvarez, Ρόκας, Breska (46′ Nemeth), Καπετάνος (72′ Acosta), Umbides, Martin (82′ Σολάκης)
Δείτε σε video το γκολ του Saganowski στο 10’ που έγραψε το Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου 1-0
Δείτε σε video το γκολ του Νεμπεγλέρα στο 61’ που διαμόρφωσε το Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου 2-0
Δείτε σε video το γκολ του Sankare στο 79’ που έκανε το τελικό Ατρόμητος – Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Ο ιδρυτής του Facebook έγινε... comic

Μετά την ταινία για τη ζωή του, τώρα ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg τώρα γίνεται και… κόμικ. Την πρωτοβουλία ανέλαβε η Kαναδική εταιρία Bluewater, η οποία θα δημιουργήσει κινούμενα σχέδια στα οποία θα καταγράφεται η ιστορία του ιδρυτή του Facebook με περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Το project ονομάζεται Mark Zuckerberg: Creator of Facebook και το πρώτο τεύχος κοστίζει 7$
gossip-tv.gr

Laptop χωρίς ποντίκι αλλά μόνο με βλέμμα!

Έναν πρωτοποριακό φορητό υπολογιστή ανακοίνωσαν οι εταιρείες Lenovo και Tobii Technologies Inc ο οποίος... θα λειτουργεί με την κίνηση των ματιών του χρήστη!
Πιο αναλυτικά, το laptop μέσω υπέρυθρων ακτίνων θα εντοπίζει το βλέμμα ενώ αμέσως μετά θα εξετάζονται οι κινήσεις των βολβών των οφθαλμών όπως και οι αντανακλάσεις στους αμφιβληστροειδείς με τη βοήθεια δύο κρυφών καμερών.
Το μηχάνημα θα ρυθμίζεται ανάλογα με την όραση του κάθε χρήστη ενώ δεν παίζει ρόλο αν φοράει ή όχι γυαλιά.
Οι κατασκευαστές του laptop έδειξαν πως γίνεται το scroll με τα μάτια και πότε σταματούσε επιτυχώς όταν ο αναγνώστης είχε ολοκληρώσει το διάβασμα του κειμένου.
Όπως αναφέρει η εταιρεία Tobii στο άμεσο μέλλον δε θα χρειάζονται “ποντίκια” καθώς ο κέρσορας θα κινείται με το βλέμμα, τεχνολογία που αν εφαρμοστεί στα βιντεοπαιχνίδια θα δώσει μια άλλη διάσταση σε αυτά.
Σύμφωνα με την Μπάρμπαρα Μπάρκλει, γενική διευθύντρια της σουηδικής εταιρείας: «το νέο σύστημα στοχεύει περισσότερο στην συμπληρωματική χρήση για τη βελτίωση της ταχύτητας και της αποδοτικότητας των ηλεκτρονικών υπολογιστών, παρά στην αντικατάσταση του ποντικιού και του πληκτρολογίου ή των οθονών αφής».

Κύπελλο Ελλάδας: Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι «Δικεφάλων»

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε να «σφυρίξει» τον πρώτο ...ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί το βράδυ (21:00) της Τετάρτης (02/03) στο ΟΑΚΑ.
Τον έτερο ημιτελικό, ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό Βόλου, που διεξάγεται το απόγευμα (18:00) της ίδιας ημέρες, θα διευθύνει ο Πέτρος Κωνσταντινέας από τον σύνδεσμο Μεσσηνίας.
Αναλυτικά:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)
Αναπληρωματικός: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Καρσιώτης (Κορινθίας)
Αναπληρωματικός: Μήτσιος (Ηπείρου)
theplayer.gr

Ο Λουκάς Νίκου σχολιάζει την Αθλητική δραστηριότητα της εβδομάδας!!!

Παρελθόν οι: Αναγνώστου και Ανδρεόπουλος από τις ομάδες τους!!!

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ
Ο Δαίμων του… internet στο www.star-fm.gr , έγραψε για τον αγώνα Λευκάδια – Λόφοι στο ημίχρονο 0-0, ενώ ήταν 1-0. Σε άλλα 5 σάιτ είχαν το ίδιο (0-0). Παιδιά όταν αντιγράφουμε ας αναφέρουμε τουλάχιστον την πηγή.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ – ΠΥΡΣΟΣ
#
# Με 10 παίκτες για 90′ ολόκληρα λεπτά.
# Μας έσφαξε ο διαιτητής με την αποβολή του Μακρή στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.
# Ογκόλιθος ο Σιώλας κάτω από τα δοκάρια…Μπράβο Γιώργο. Μπράβο στους παίκτες και τον προπονητή Γιάννη Σαμαρά.
# Τη νίκη αφιέρωσαν οι παίκτες του Πυρσού στον Σιώλα!!!

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ... προϊστορία στο κύπελλο! (video)

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συγκρούονται σήμερα για 22η φορά σε αγώνα Κυπέλλου και το pinnokio κάνει ιστορική αναδρομή στις αναμετρήσεις τους με πολλά αξιοσημείωτα γεγονότα, όπως οι τέσσερις προκρίσεις του ΠΑΟΚ σε τελικούς, το στρίψιμο του κέρματος το 1952 και η νίκη επί της ΑΕΚ του... Θόδωρου Ζαγοράκη.
Συνολικά οι δύο δικέφαλοι έχουν αναμετρηθεί για τον θεσμό του κυπέλλου 21 φορές με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στις 9 συναντήσεις τους, την ΑΕΚ να βγαίνει νικήτρια στις 8 και 4 αγώνες να έχουν ισόπαλο αποτέλεσμα.
Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωποι τέσσερις φορές σε φάση ημιτελικών (1971, 1981, 1992, 2003) με τον ΠΑΟΚ να προχωράει

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί για το μακελειό στου Ρέντη!

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της χθεσινής αιματηρής συμπλοκής στου Ρέντη που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Τα τελευταία στοιχεία των αστυνομικών είναι ότι στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν 23 κάλυκες KALASNIKOF, δεκαεπτά κάλυκες 9mm και εννέα βολίδες.
Ύστερα από έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή βρέθηκε ένας γεμιστήρας πιστολιού με πέντε φυσίγγια.
Το αυτοκίνητο των δραστών κλάπηκε στις 17 Ιανουαρίου από έκθεση αυτοκινήτων που βρίσκεται στο 18ο χιλίομετρο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας. Οι πινακίδες που έφερε ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο για το οποίο δηλώθηκε κλοπή την ίδια ημερομηνία από την ίδια έκθεση αυτοκινήτων.
Οι έρευνες για στοιχεία συνεχίζονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. 

Βαγγέλης Μαρινάκης: Από μικρός είχε πάθος με τον Ολυμπιακό!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε αφεντικό του Ολυμπιακού αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη
Το περασμένο καλοκαίρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε αφεντικό του Ολυμπιακού αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη
Από μικρός είχε πάθος με τον Ολυμπιακό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ
Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, κάπου στο 1982, θα βρούμε έναν πιτσιρικά 15 χρόνων, πραγματικό επαναστάτη και... βαμμένο Ολυμπιακό, ο οποίος αψηφούσε τα γράμματα προκειμένου να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Βαγγέλης Μαρινάκης το όνομά του. Γιος του τότε γενικού αρχηγού των «ερυθρολεύκων», Μιλτιάδη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε φέρει τον Νίκο Βαμβακούλα στον Πειραιά από την ομάδα του Λαυρίου.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε τα πάντα για να παρακολουθεί διά ζώσης τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ακόμα και κοπάνες από το σχολείο του. Μάλιστα σε ένα ματς για το Κύπελλο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, που είχε διεξαχθεί στη Λεωφόρο, δεν δίστασε να... μπει στη φωτιά και να πλακωθεί στο ξύλο. Τόσο για χάρη του πατέρα του, τον οποίο έβριζαν, όσο και για χάρη της ομάδας του.

Γέννημα-θρέμμα του Πειραιά...
Το πατρικό του βρισκόταν στη Μαρίνα της Ζέας, ενώ ήταν από τα παιδιά που του άρεσε ο κόσμος των επιχειρήσεων. Δεν είναι τυχαίο ότι ακολουθούσε τον πατέρα του σε όλα τα ταξίδια στο εξωτερικό. Εκείνη την εποχή, όταν ήταν ακόμη μικρός, γνώρισε και τον μετέπειτα αδερφικό του φίλο. Ο Διαμαντής Πατέρας έστελνε τα καράβια του για επισκευή στη μονάδα του Μιλτιάδη Μαρινάκη και εκεί γνωρίστηκαν τα δύο τους παιδιά. Εκτοτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Νικόλας Πατέρας ήταν αχώριστοι. Μπορεί να... πλακώνονταν για τις ομάδες τους, αλλά στις περισσότερες δραστηριότητες ήταν μαζί. Ακόμα και στους αγώνες της ιστιοπλοΐας, όπου παίρνουν μέρος μαζί με τα παιδιά τους, ενώ και τα σπίτια τους βρίσκονται πολύ κοντά.

Χρηματοδότηση
Το πάθος του Μαρινάκη για τον Ολυμπιακό δεν έχει προηγούμενο. Από την εποχή που παρακολουθούσε ως οπαδός την ομάδα είχε καημό να ηγηθεί του αγαπημένου του συλλόγου. Το όνομά του έγινε περισσότερο γνωστό στο ευρύ κοινό το 2006. Οταν και συζητούσε την ανάληψη της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Μάλιστα, είχε εγγυηθεί τότε ελάχιστο προϋπολογισμό 5 εκατ. ευρώ για κάθε χρονιά! Ποσό πραγματικά εξωφρενικό για τα δεδομένα που επικρατούσαν. Βέβαια στην πορεία η ομάδα πήγε στα χέρια των αδερφών Αγγελόπουλων και ο Μαρινάκης στράφηκε στο βόλεϊ. Εγινε ο χρηματοδότης της ομάδας για έναν χρόνο, ενώ συνέχισε να δίνει χρήματα στο ΤΑΠ με αποκορύφωμα τη μεταγραφή του Ιβάν Μίλκοβιτς.
Βέβαια, ο μεγάλος καημός του ήταν το ποδόσφαιρο. Και η ΠΑΕ. Αλλωστε, κάθε εβδομάδα βρισκόταν στη σουίτα του στο «Γ. Καραϊσκάκης» μαζί με τον γιο του, Μιλτιάδη. Κάτι που έγινε το περασμένο καλοκαίρι... Ο Μαρινάκης απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και βάδισε στα χνάρια του πατέρα του, όταν μαζί με άλλους 10 εφοπλιστές (προεδρεύοντος του Σταύρου Νταϊφά) είχαν δημιουργήσει την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Μέσα σε έναν χρόνο ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φέρει τον Ολυμπιακό πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αν και τα όσα συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στο Φάληρο μόνο καλό δεν έκαναν στην εικόνα του. Να σημειωθεί ότι είναι παντρεμένος με την Αθανασία Κασσιώτη, αδερφή του εφοπλιστή Γιώργου Κασσιώτη, και έχει δύο παιδιά: τον Μιλτιάδη και την Ειρήνη...

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ
Αυτή τη στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαθέτει 16 τάνκερ τα οποία είναι ναυλωμένα από εταιρείες όπως η BP, η Morgan Stanley και η OSG Group, ενώ στα ναυπηγεία της Νοτίου Κορέας κατασκευάζονται κι άλλα πλοία, με στόχο τη δημιουργία στόλου 53 πλοίων. Οι εταιρείες του είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και δεν... καταλαβαίνουν από οικονομική κρίση.

Πήγε σε δημόσιο σχολείο
Ο πατέρας του δεν ήθελε να στείλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη σε κάποιο ιδιωτικό σχολείο, παρά την οικονομική άνεση που υπήρχε στην οικογένεια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πέρασε τα μαθητικά του χρόνια σε δημόσια σχολεία, ύστερα από επιθυμία και προτροπή του πατέρα του, Μιλτιάδη. «Ο πρωταγωνιστής στη ζωή είσαι εσύ», του έλεγε συνέχεια. Σήμερα μπορείτε να δείτε τον Μαρινάκη σε κάποια ψαροταβέρνα στη Φρεαττύδα να απολαμβάνει φρέσκο ψάρι ή στο Κολωνάκι για χάρη του... σούσι.

Καλεί τους καλλιτέχνες
Διαθέτει πολύ καλές σχέσεις με τους καλλιτέχνες και δεν διστάζει να τους καλεί σε κάποια εκδήλωση που θα διοργανώσει. Στη δεξίωση που ακολούθησε της βάφτισης του γιου του στο Island, είχε καλέσει τον Σάκη Ρουβά (!), ο οποίος τραγούδησε για δύο ώρες προς τιμήν των 500 καλεσμένων του. Μάλιστα ήταν από τους βασικούς χρηματοδότες της ροκ όπερας «Μάλα» την οποία είχαν ανεβάσει το 2002 οι Νίκος Καρβέλας και Αννα Βίσση.

Φίλος, αλλά και κουμπάρος
Ο Β. Μαρινάκης είναι κουμπάρος με την Ντ. Μπακογιάννη, αφού την πάντρεψε με τον Ισίδωρο Κούβελο. Η φιλία του με την πρώην υπουργό Εξωτερικών και ιδρύτρια του κόμματος «Δημοκρατική Συμμαχία» συνδυάζεται από τις άριστες σχέσεις που είχαν ο Κων. Μητσοτάκης με τον πατέρα του, Μ. Μαρινάκη. Μάλιστα, ο πατέρας του είχε δραστηριοποιηθεί ενεργά με την πολιτική ως μέλος της ΝΔ, ενώ είχε εκλεγεί βουλευτής Πειραιά και Νήσων το 1989. Είχε συμμετάσχει στη Βουλή όταν σχηματίστηκε η κυβέρνηση Τζαννετάκη.

Σγχαρητήριες επιστολές στους Αθλητές των Γρεβενών!!

Ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης συγχαίρει την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του αθλητικού συλλόγου Γρεβενών Μεγαλέξανδρος για τις επιτυχίες της στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης κατηγοριών Βορείου Ελλάδος-Νεανίδων Παίδων Κορασίδων, Παμπαίδων Α και Β Παγκορασίδων Α και Β που πραγματοποιήθηκε στις 18-19 & 20 Φεβρουαρίου 2011, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.
Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Νομού Γρεβενών συγχαίρει τους παρακάτω μαθητές-αθλητές του Νομού Γρεβενών για την αξιόλογη

Παγκόσμια πρωτιά στο ηλεκτρονικό φλερτ η Αθήνα!!!

Θριάμβευσε... η Αθήνα στη λίστα World Flirtation League, η οποία συντάσσεται με βάση το πόσες εγγραφές με σκοπό το φλερτ ξεκινούν κάθε μήνα οι χρήστες στο site κοινωνικής δικτύωσης Βadoo.
Η Μόσχα ήρθε δεύτερη, η Ρώμη 3η, η Μαδρίτη 31η, το Λoνδίνο 57ο και η Νέα Υόρκη 89η ανάμεσα σε συνολικά 200 πόλεις και 12 εκατομμύρια διαδικτυακές «επαφές» με σκοπό το φλερτ.
«Δεν είναι έκπληξη τα αποτελέσματα» λέει στο Reuters η ανταποκρίτρια του Lonely Planet στην Αθήνα, Βικτωρία Κυριακοπούλου: Εδώ οι γέροι φλερτάρουν, οι παντρεμένοι φλερτάρουν, ε το ίδιο κάνουν και οι νέοι χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία».
Ετσι ο μέσος χρήστης του Badoo στην Αθήνα ξεκινά κάθε μήνα 25,7 online φλερτ διπλάσια από όσα ο κάτοικος του Ρίο ντε Τζανέιρο (12.4%).
Τρεις αραβικές πόλεις -Κουβέιτ, Τυνησία και Βηρυττός- και τρεις πρωην σοβιετικές (Μόσχα, Κίεβο και Μπακού) συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

1 στους 3 Κιλκισιώτες στα βενζινάδικα των Σκοπίων

1 στους 3 Κιλκισιώτες επιλέγει τα βενζινάδικα των Σκοπίων για να γεμίσει βενζίνη στο αυτοκίνητο, σε συχνή βάση λόγω της διαφοράς στην τιμή πώλησης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ψηφοφορίαπου διοργάνωσε το kilkistoday, το 27.7%επιλέγει και πηγαίνει συχνά λόγω χαμηλής τιμής, το 31% δεν έχει πάει αλλά θα ήθελε να το δοκιμάσει, ενώ το 29.2% των αναγνωστών είναι τελείως αντίθετο με αυτήν την ενέργεια.
Σημαντικό στοιχείο είναι ότι μόλις το 2,9% έχει πάει στο παρελθόν και πλέον σταμάτησε να πηγαίνει, πράγμα το οποίο δείχνει πως η κίνηση προς τα σύνορα των Σκοπίων όλο ένα και αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.
Που οφείλεται όμως αυτή η στάση των συμπολιτών μας;
Είναι προφανές πως η συνεχόμενη αύξηση στις τιμές των καυσίμων στον ελλαδικό χώρο σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση που έχει πλήξει την χώρα μας, έχει οδηγήσει πολλούς κιλκισιώτες στην λύση του φθηνού καυσίμου.
Πριν βγάλουμε όμως βιαστικά συμπεράσματα για αυτήν τη συμπεριφορά, θα αναλύσουμε αυτή τη «μέθοδο εξοικονόμησης πόρων» με απλά μαθηματικά.
Ένας Κιλκισιώτης χρειάζεται να διανύσει 50 χλμ περίπου ξεκινώντας από την πόλη του για να επισκεφτεί κάποιο κοντινό βενζινάδικο των Σκοπίων. Συνεπώς διανύει μια απόσταση συνολικά100 χλμ (με επιστροφή). Δεδομένου ότι ένα μέσο αυτοκίνητο έχει κατανάλωση 7 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα και ότι η μέση τιμή πώλησης της αμόλυβδης στη γειτονική χώρα είναι 1,10 ευρώ το λίτρο, συμπεραίνουμε πως η πράξη αυτή του κοστίζει περίπου 8 ευρώ (δηλαδή καταναλώνει 8 ευρώ βενζίνη για να πάει και να γυρίσει με το όχημα του).
Επιπλέον η τιμή πώλησης των καυσίμων στα Σκόπια είναι κατά 60 λεπτά (0,60€) φθηνότερη κατά μέσο όρο σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας (ΥΠΟΙΑΝ). Γνωρίζοντας λοιπόν ότι ένα ρεζερβουάρ αυτοκινήτου έχει χωρητικότητα 50 λίτρα, ο ιδιοκτήτης αμέσως με την κίνηση του αυτή αποταμιεύει 30 ευρώ.
Συνολικά, αφαιρώντας και τα 8 ευρώ ως κόστος μεταφοράς, ένας Κιλκισιώτης εξοικονομεί 22 ευρώ περίπου κάθε φορά που επισκέπτεται τα πρατήρια υγρών καυσίμων της γειτονικής χώρας.
Μετά από αυτή την ανάλυση ας αναλογιστούν κάποιοι, αιρετοί και μη, αν αυτή η συμπεριφορά είναι δικαιολογημένη ως μια λύση ανάγκης.
Ας μάθουν ότι ο νομός Κιλκίς εντάσσεται στους 10 πιο φτωχούς νομούς της Ελλάδας με βάση το δηλωθέν εισόδημα των Κιλκισιωτών φορολογουμένων, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών (συγκεκριμένα, ο νομός, βρίσκεται στην 9η από το τέλος θέση της δεκάδας με 41.755 φορολογούμενους και 12.595 ευρώ μ.ο. εισόδημα.).
Ας καταλάβουν πως με τα μέτρα που προωθούν, όχι μόνο δεν βοηθάν αλλά παράλληλα υποβαθμίζουν την τοπική αγορά.
Από το καλοκαίρι, στο νομό έχουν βάλει λουκέτο 25 βενζινάδικα, από τα οποία τα 15 βρίσκονταν στο Πολύκαστρο και σε άλλα χωριά κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια. Η πώληση βενζίνης και πετρελαίου, έπεσε κάτω από τα 1.000 λίτρα την ημέρα με αποτέλεσμα το καθαρό κέρδος καθημερινά δεν ξεπερνά τα 55 ευρώ στις 16,5 ώρες που λειτουργεί ένα πρατήριο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη:

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Βουλευτής ν. Ηρακλείου

Ηράκλειο, 01 Μαρτίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ακόμα 2 Ελεγκτικές Αρχές στις 11 (!) που υπάρχουν σήμερα
για τα δημόσια έργα, φέρνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών
Συνάντηση Λευτέρη Αυγενάκη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ στα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας
Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ, είχε το πρωί της Τρίτης, 1 Μαρτίου, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρης Αυγενάκης, ως υπεύθυνος του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στα κεντρικά γραφεία του κινήματος στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις θέσεις και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας για το νομοσχέδιο με τίτλο «Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης και Εκτέλεσης συμβάσεων Μελετών και Δημοσίων Έργων Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και λοιπές διατάξεις», που προωθεί η κυβέρνηση και το οποίο ετέθη σε δημόσια διαβούλευση.
Ειδικότερα, στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Γ. Κουτσάκης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Γ. Τρίφτης, καθώς και μέλη του ΔΣ, οι οποίοι και παρέδωσαν στο Βουλευτή αναλυτικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις προτάσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργαζομένων Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ..
Στο πλαίσιο της συνάντησης, σημείωσαν ότι «είναι αναγκαίο να αναθεωρηθεί σειρά άρθρων του νομοσχεδίου», ενώ αναφορικά με τη θεσμοθέτηση της νέας Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων εξέφρασαν την αντίθεσή τους, καθώς «δεν έχει να συνεισφέρει τίποτα στη διαδικασία παραγωγής, της ποιότητας των μελετών και των έργων, αλλά αντίθετα θα δημιουργήσει νέες καθυστερήσεις στην ένταξη, ανάθεση και εξέλιξη υλοποίηση μελετών και έργων». Επίσης, πρότειναν δραστική μείωση των Ελεγκτικών Αρχών για την μείωση της γραφειοκρατίας, την επιτάχυνση της διαδικασίας της ενοποίησης, μείωση των δαπανών και επιτάχυνση του παραγόμενου έργου.
Από πλευράς του, ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι το νέο νομοθετικό πλαίσιο οφείλει να γίνει πιο λειτουργικό, το οποίο σε κάθε περίπτωση πρέπει να σέβεται τα αιτήματα και τις θέσεις των εργαζομένων του Υ.ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ., αλλά και να αξιοποιεί όλο το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό. Αναφορικά με την ίδρυση νέων αρχών ελέγχου των διαδικασιών ωρίμανσης, ανάθεσης και εκτέλεσης των συμβάσεων, δήλωσε ότι είναι υπέρ της ενίσχυσης των ελέγχων, αλλά σημείωσε ότι η όποια νέα Αρχή πρέπει να εξυπηρετεί την ταχύτερη και πιο διαφανή ανάθεση και εκτέλεση των δημοσίων έργων και να μην επιβαρύνει τους μέχρι σήμερα 11 (!) Ελεγκτικούς Μηχανισμούς με νέους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς και να επιβραδύνει ακόμα περισσότερο τις σχετικές διαδικασίες για τα δημόσια έργα.

Οι αστυνομικοί που σκοτώθηκαν ήταν 22 και 23 ετών!!!

Από τους πυροβολισμούς ένας αστυνομικός 23 ετών έπεσε νεκρός ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση με σφαίρα στο κεφάλι στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη ζωή του και ο δεύτερος αστυνομικός (ηλικίας 22 ετών) λίγο πριν τις 10 το βράδυ. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι δύο, ένας εκ των οποίων είναι σοβαρά τραυματισμένος αλλά -ευτυχώς- εκτός κινδύνου.
Τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ γάζωσαν κακοποιοί στον Κηφισό οι οποίοι ήταν ύποπτοι για ληστεία σε περίπτερο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Μενίδι. Η συμπλοκή σημειώθηκε μετά από καταδίωξη που ξεκίνησε από το Μενίδι μέχρι και την περιοχή του Ρέντη στο ύψος της Λαχαναγοράς.
Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στο τζιπ να σταματήσει κι όταν ο οδηγός δεν υπάκουσε, άρχισαν να το καταδιώκουν. Όταν οι κακοποιοί έφτασαν κοντά στο Allou Fun Park, έστριψαν σε ένα στενάκι με χαμηλό φωτισμό, κατέβηκαν από το σκούρο μπλε τζίπ τους μάρκας Volvo και έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς τους οποίους και γάζωσαν με καλάσνικοφ.
Περιπολικά και μοτοσικλετιστές της αστυνομίας έχουν περικυκλώσει την περιοχή του Ρέντη και "χτενίζουν" την περιοχή. Μετά από έρευνα μάλιστα βρέθηκε στο Ρέντη το τζίπ μέσα στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κι ένα καλάσνικοφ, το οποίο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για βαλιστική εξέταση.
Οι αστυνομικοί αναζητούν τουλάχιστον τρία άτομα τα οποία είχαν διαπράξει πολλές ληστείες στην περιοχή του Μενιδίου. Το τζιπ στο οποίο επέβαιναν είναι κλεμμένο από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας και -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας- οι δράστες άλλαζαν συχνά τις (πλαστές) πινακίδες του αυτοκινήτου.
Τους τραυματίες αστυνομικούς επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Όθωνας, και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Ελευθέριος Οικονόμου.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος βρίσκεται στην Άγκυρα, διέκοψε το δείπνο εργασίας με τον ομόλογό του Μπεσίρ Αταλάι προκειμένου να μεταβεί στην ελληνική πρεσβεία στην τουρκική πρωτεύουσα και να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών αλλά και για την εξέλιξη της υγείας των τραυματισμένων αστυνομικών.
Σε τηλεφωνική σύνδεση με το δελτίο της ΝΕΤ, ο κ. Παπουτσής τόνισε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον κ. Όθωνα και τον κ. Οικονόμου και δήλωσε συγκλονισμένος κάνοντας λόγο για "κύκλο αίματος που κάποιοι θέλουν να τον συνεχίσουν". Παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο οι δράστες να προέρχονται από κύκλους της τρομοκρατίας.
Star

Θρήνος στα Τρίκαλα για τον θάνατο του 22χρονου αστυνομικού!!!

Από το Κεφαλόβρυσο ήταν ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που έχασαν την ζωή τους στο μακελειό στου Ρέντη.
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων η είδηση της δολοφονίας των αστυνομικών στην Αθήνα από ένοπλους κακοποιούς καθώς ο ένας εκ των νεκρών αστυνομικών, είναι Τρικαλινής καταγωγής.
Ο Γεώργιος Σκυλογιάννης του Χρήστου κατετάγη στην ΕΛΑΣ την 1 Ιουλίου 2009 και υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ δυτικής Αττικής.
Ο 22χρονος είναι το μεγαλύτερο μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Ο πατέρας του εργάζεται στο δήμο Τρικκαίων και μένει μόνιμα εκεί μαζί με την γυναίκα του.
newsit

Απόψε ο ελληνικός τελικός της Eurovision 2011 (videos)

Έφτασε η «μεγάλη» βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο studio Δ των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ.
Λίγες μόνο ώρες απέμειναν από τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Ποιος άραγε από τους έξι υποψηφίους θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τη Γερμανία; Η απάντηση απόψε στις 22:00 από τη συχνότητα της ΝΕΤ στις 22.00, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ (eurovision.ert.gr), καθώς και από την ERTworld.

Το κορίτσι με τα δύο πρόσωπα!!!

Το κοριτσάκι Lalli Singh γεννήθηκε Μάρτιο του 2008 στην Ινδία με μία γεννητική ανωμαλία που ονομάζεται "Κρανιοπροσωπική επικάλυψη"
* Έχει δυο πρόσωπα, τέσσερα μάτια, δύο μύτες και δύο στόματα!
* Μόλις ένας στα 50 εκατομμύρια είναι η αντιστοιχία αυτής της ανωμαλίας!
* Πολλοί Χιντιστές την θεωρούν ως μετενσάρκωση των διαφόρων θεών, όπως Vishnu: ένας θεός με τρία πρόσωπα.
* Οι προσκυνητές συγκεντρώθηκαν από όλη την Ινδία να την επισκεφθούν και πλέων είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.
* Μέσα σε λίγες εβδομάδες, η υγεία της επιδεινώθηκε. Άρχισε να χάνει βάρος, να γίνετε επικίνδυνα λεπτή και δεν ήταν σε θέση να κλείσει τα βλέφαρα των ματιών της, καθώς έφτασε σε σημείο να χάσει τα μάτια της!!
Η Λάλλι πέθανε μόλις 2 μηνών, και θάφτηκε με τιμές αγίων!
kokoraki.blogspot.com

13 χρονη έκρυβε στην ντουλάπα της 19χρονο!!!

Τον γνώρισε στο facebook...
Οταν η μητέρα της 13χρονης απο το Detroit πήγε στο δωμάτιο της μικρής είδε κάτι που δεν περίμενε στη ντουλάπα της. Εναν 19χρονο.
Κρυβόταν στη ντουλάπα και όπως έμαθε η αστυνομία για δυο μέρες. Η 13χρονη γνωρίστηκε με τον 19χρονο μέσα απο το facebook και χωρίς να τον ξέρει του πρόσφερε την ντουλάπα της. Ο 19χρονος φαίνεται οτι βίασε την μικρή κοπέλα...

Ένοχο το ζαμπόν για καρκίνο του εντέρου!!!

«Τρεις φέτες ζαμπόν την ημέρα αυξάνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του εντέρου», προειδοποιούν βρετανοί επιστήμονες.
Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή για την Διατροφή (SACN) στη Βρετανία, όσοι καταναλώνουν 90 γραμμάρια, ή περισσότερο, κόκκινο και επεξεργασμένο κρέας την ημέρα θα πρέπει να μειώσουν την ποσότητα αυτή σε 70 γραμμάρια, το αντίστοιχο του μισού κιλού κόκκινου κρέατος την εβδομάδα.
Κόκκινα κρέατα είναι όλα τα φρέσκα κρέατα, ο κιμάς και το κατεψυγμένο χοιρινό, αρνί και μοσχάρι. Επεξεργασμένα τρόφιμα είναι το ζαμπόν, το μπέικον, τα λουκάνικα, το πατέ και οι κονσέρβες κρέατος, όπως επίσης τα παστά, τα καπνιστά και τα μαριναρισμένα προϊόντα.
Σε 500g την εβδομάδα αντιστοιχούν δύο μοσχαρίσιες ή χορινιές μπριζόλες, ή δέκα χοιρινά λουκάνικα.
Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος πάνω από το μέσο όρο, αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εντέρου, ενώ κάποιες μελέτες έχουν συνδέσει τη συγκεκριμένη κατανάλωση με πολλούς άλλους καρκίνους. Το 2005 μία μελέτη βρήκε ότι όσοι έτρωγαν τακτικά 160g κόκκινου κρέατος την ημέρα αύξαναν τον κίνδυνο καρκίνου του εντέρου κατά 30%.
Μία χρωστική ουσία, που βρίσκεται στο κόκκινο κρέας φαίνεται ότι βλάπτει το DNA των κυττάρων που ευθυγραμμίζει το πεπτικό σύστημα - και η βλάβη του DNA είναι ένα από τα πρώτα σημάδια καρκίνου. Θεωρείται επίσης ότι τα ψητά κρέατα και ορισμένα από τα συντηρητικά, που χρησιμοποιούνται στα επεξεργασμένα αυξάνουν τον κίνδυνο.
queen.gr

Καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι σήμερα – Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Καταιγίδες στα δυτικά και βαθμιαία στα νότια.
Χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά κατά τόπους και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας.
Πολύ θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο. Με χιόνια προβλέπεται η Κ.Δευτέρα. Η κακοκαιρία φαίνεται πως ξεκίνησε ήδη αφού το κρύο είναι αισθητό σε αρκετές περιοχές της χώρας ενώ επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο και ερευνητή του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστα Λαγουβάρδο κακοκαιρία εχουμε στη χώρα μας σήμερα και αύριο με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Σήμερα θα έχουμε βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική και στη Νότια χώρα, ενώ χιονοπτώσεις θα έχουμε σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, κυρίως στη Βορειοδυτική Ελλάδα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.
Την Πέμπτη τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στην Δυτική, Κεντρική και Νότια Ελλάδα και θα συνεχιστούν και κάποιες ασθενείς χιονοπτώσεις στη Βόρεια χώρα. Οσον αφορά στους ανέμους χρειάζεται προσοχή, σήμερα θα έχουμε στο Ιόνιο θυελλώδεις ανέμους ανατολικούς - νοτιοανατολικούς, ενώ θυελλώδεις βορειοανατολικοι άνεμοι θα πνέουν κυρίως στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο.
Την Πέμπτη οι άνεμοι θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση στα πελάγη, έτσι θα έχουμε πάλι πολύ ενισχυμένους βορειοανατολικούς ανέμους στο Αιγαίο και τοπικά ενισχυμένους ανατολικούς ανέμους στο Ιόνιο.

Στα 700 τα πρατήρια με "πειραγμένες" αντλίες!!!

Σε απόλυτα μεγέθη η έρευνα του Πολυτεχνείου για τα πρατήρια με "πειραγμένες" αντλίες καταδεικνύει ότι 700 πρατήρια ανά την Ελλάδα, σε σύνολο 7.000, διαθέτουν τέτοιους μηχανισμούς, που κλέβουν τους καταναλωτές, επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων σε ανακοίνωση, με την οποία ζητά επίσης να δοθεί η έρευνα στη δημοσιότητα προκειμένου να πληροφορηθεί υπεύθυνα η κοινή γνώμη και ο κλάδος για το περιεχόμενό της και να αποδοθούν "τα του Καίσαρος τω Καίσαρι".
Η ΠΟΠΕΚ αναφέρει ακόμη ότι οι τελευταίες εξελίξεις δικαιώνουν τις καταγγελίες της για την έξαρση των κλοπών καυσίμου από τους καταναλωτές με χρήση των παράνομων μηχανισμών που αλλοιώνουν τις ενδείξεις των αντλιών.
Ζητά επίσης από την Πολιτεία "να εντοπίσει και να τιμωρήσει τους βενζινοπώλες που παρανομούν και τα κυκλώματα που τροφοδοτούν την αγορά με την τεχνολογία της καταδολίευσης των αντλιών" υποστηρίζοντας ότι η ανακάλυψη ενός πρατηρίου δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς.
"Η κατάσταση κατά την οποία οι μεν βενζινοπώλες υφίστανται αθέμιτο ανταγωνισμό, οι δε καταναλωτές πέρα από την καταιγίδα των αυξήσεων στους φόρους πληρώνουν και "καπέλα" στις τιμές, πρέπει να σταματήσει το συντομότερο", καταλήγει η ΠΟΠΕΚ.

Τα χειρότερα ανέκδοτα!

Πως λέγεται ο Γαλάτης τραβεστί που κάνει πιάτσα;
Συγγρού-Φιξ!

Πως λέγονται οι Μακεδόνες που ψήνουν μπριζόλες;
Θρακομακεδόνες.
Πώς έλεγαν το πρώτο τραπέζι πίστα στα αρχαία ελληνικά
ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ

Πως λέγεται το λεωφορείο που....
χορεύει συρτάκι;
Zor -bus !

Οταν μπαίνει είναι στεγνή, και όταν βγαίνει είναι υγρή.
Αρχίζει από Ψ και τελειώνει σε -ολή!
Τι είναι;
Η ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟΣΤΟΛΗ!!!

ΣΟΚ: Δείτε το παιδί λύκο!!!

Η Supatra, είναι από την Ταϊλάνδη και είναι γνωστή ως... το κορίτσι λύκος.
Υποφέρει από υπερτρίχωση (Hypertrichosis) η οποία οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία, που είναι γνωστή και ως σύνδρομο Ambras.Η Supatra έχει τρίχες σε όλο της το πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη. Ούτε οι θεραπείες λέιζερ δεν κατάφεραν να σταματήσουν την τριχοφυΐα.
Όσο μεγαλώνει οι τρίχες γίνονται πιο χοντρές και έτσι η μητέρα της αναγκάζεται να την… κουρεύει αρκετά συχνά!

Στη δημοσιότητα η αμύθητη περιουσία του Roman Abramovich

Ως παραμύθι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ζωή του Ρώσου μεγιστάνα Roman Abramovich...καθώς μπορεί από τεσσάρων ετών να έμεινε ορφανός ωστόσο σήμερα στα 44 του χρόνια είναι στη λίστα με τους 50 πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.
Ο πρόεδρος της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι πρόσφατα δήλωσε τα περιουσιακά του στοιχεία αφού αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα στο τοπικό κοινοβούλιο της Τσουκότκα.
Ο Roman λοιπόν σύμφωνα με όσα δήλωσε έχει στην κατοχή του: 7 διαμερίσματα και 9 επαύλεις σε όλον τον κόσμο, είναι μέτοχος σε 7 εταιρείες και έχει περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ σε 22 τραπεζικούς λογαριασμούς.
Όπως προαναφέρθηκε, ο Ρώσος μεγιστάνας είναι πρόεδρος των Μπλε ενώ έχει στην κατοχή του 7 αυτοκίνητα αξίας 770.000 ευρώ.
Επίσης, όπως αναφέρει το Star ο Abramovich διαθέτει ένα Boeing 747, στόλο από ελικόπτερα και το Eclipse ένα εκ των μεγαλύτερων γιοτ στην υφήλιο το οποίο μεταξύ των άλλων έχει υποβρύχιο διαφυγής στο ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.
Τέλος, όσες ενδιαφέρεστε μάλλον θα απογοητευτείτε καθώς ο γοητευτικός ξανθός μεγιστάνας με τα ανοιχτόχρωμα μάτια ζει τα τελευταία χρόνια με την 25χρονη καλλονή Daria Zhukova κόρη του ζάπλουτου Alexander Zhukov.

VIDEO ΣOK: Οδηγός θέρισε ποδηλάτες!!! (video)

Μια ειρηνική πορεία με ποδήλατα στη Βραζιλία, μετατράπηκε σε λουτρό αίματος...αφού ένας οδηγός συγκρούστηκε με τους 130 ποδηλάτες, ενώ τραυμάτισε 20 από αυτούς, εκ των οποίων οι 9 αναγκάστηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο. Η σκηνή καταγράφηκε και το video σοκάρει αφού παρουσιάζει λεπτό προς λεπτό το αμάξι να συγκρούεται με τους ποδηλάτες.
Η πορεία έλαβε χώρα στην πόλη Porto Alegre στη νοτιοανατολική Βραζιλία, την Παρασκευή (25/02) και ο δράστης οδηγούσε ένα μαύρο VW Golf, το οποίο, σύμφωνα με μάρτυρες, ακολουθούσε την πορεία για αρκετή ώρα. Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο, εγκαταλελειμμένο, αλλά όχι και τον οδηγό, τον 47χρονο, ιδιοκτήτη του οχήματος, Ricardo Jose Neis.
Αν επιβεβαιωθεί ότι ο οδηγός είχε σκοπό να τραυματίσει, ακόμα και να σκοτώσει τους ποδηλάτες, θα του απαγγελθούν κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση των τοπικών αστυνομικών αρχών.
Ευτυχώς, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και οι εννέα τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και εξήλθαν από το νοσοκομείο.
Δείτε το συγκλονιστικό video