ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Μαριάννα Ντούβλη: «Δεν θα πήγαινα με μαύρους ή με σκύλους» (VIDEO)

Η Μαριάννα Ντούβλη μας εντυπωσίασε...αυτή την εβδομάδα με την δήλωση της: Όπως δήλωσε δεν θα πήγαινε ποτέ με μαύρους ή με σκύλους ή θα έβγαινε γυμνή στους δρόμους γιατί υπάρχουν και κάποια όρια.

Καθηγητής έκανε ζωντανό μάθημα οργασμού!!!

Μάθημα για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα...
Ο καθηγητής... έκανε μάθημα δείχνοντας ζωντανά στην αίθουσα έναν οργασμό με τη χρήση... μηχανοκίνητου σεξουαλικού βοηθήματος!
Σάλο προκάλεσε η απόφαση ενός καθηγητή ψυχολογίας στο φημισμένο πανεπιστήμιο Northwestern του Σικάγο να ενισχύσει το μάθημα του για την ανθρώπινη σεξουαλικότητα με μιά ζωντανή επίδειξη γυναικείου οργασμού, η οποία μάλιστα επετεύχθη με την χρήση... μηχανοκίνητου σεξουαλικού βοηθήματος!
Την επίδειξη παρακολούθησαν περισσότεροι από 100 προπτυχιακοί φοιτητές στο πλαίσιο της διάλεξης του καθηγητή Τζον Μπέιλι, με θέμα τον γυναικείο οργασμό, την ύπαρξη ή μή του λεγόμενου σημείου G, καθώς και την γυναικεία εκσπερμάτιση.
Η διαδικασία διήρκεσε μόλις τρία λεπτά όμως ήταν αρκετή για να προκαλέσει πολλαπλούς οργασμούς στη γυναίκα που πήρε μέρος στην επίδειξη, αλλά και σφοδρότατες αντιδράσεις από (ορισμένους) φοιτητές που παρευρέθησαν και, κυρίως, από τους γονείς τους, οι οποίοι καταβάλλουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια τον χρόνο στο εν λόγω πανεπιστήμιο για τη μόρφωση των παιδιών τους.
Ο καθηγητής είχε προσκαλέσει τον παραψυχολόγο Κεν Μελβόιν - Μπεργκ και τρεις βοηθούς του για να παρακολουθήσουν το μάθημα, στο οποίο έχουν εγγραφεί αυτό το εξάμηνο συνολικά 600 φοιτητές.
Στο τέλος του μαθήματος οι ειδικοί συνεργάτες του κ. Μελβόιν - Μπεργκ, το ζεύγος Τζιμ Μάρκους και Φέιθ Κρολ, εφάρμοσαν στην πράξη την ακαδημαϊκή διάλεξη προχωρώντας σε ζωντανή σεξουαλική επίδειξη με ένα υψηλής ισχύος ερωτικό βοήθημα αξίας 120 ευρώ - αφού φυσικά πρώτα προειδοποίησαν τους φοιτητές για το τί επρόκειτο να ακολουθήσει. Ο πρόεδρος του πανεπιστημίου Μόρτον Σαπίρο ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την «κακή κρίση» του καθηγητή Μπέιλι και τόνισε ότι το πανεπιστήμιο ξεκίνησε έρευνα για το ζήτημα.
Ο ίδιος ο καθηγητής δήλωσε ότι αν και δεν είχε πρόθεση να εξοργίσει τους γονείς, επέτρεψε την επίδειξη επειδή πιστεύει ότι «οι φοιτητές είναι και πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ενήλικες».
Στην συνέχεια όμως υποχρεώθηκε κι αυτός με την σειρά του να ζητήσει συγγνώμη, αποδεχόμενος ότι η επιλογή του «έβλαψε την φήμη» του πανεπιστημίου όπου εργάζεται. Ποιος όμως παραπονέθηκε ακόμη δεν μπορώ να το καταλάβω!
queen.gr

Διαβάστε ποιοί θα είναι στο Dancing with the Stars 2!

Μας ζάλισαν όλες αυτές τις μέρες, για το ποιοι θα είναι...
τελικά οι παίκτες στο reality "Dancing with the stars 2"..
Μετά απο πολλά τηλεφωνήματα και αμέτρητες ώρες διαπραγματεύσεων, κατέληξαν στους παρακάτω "stars"..
Στο show θα συμμετέχει και η Γωγώ... Μαστροκώστα.
Εργολαβία έχουν πάρει τον ANT1 οι αδελφές..

Δείτε
- Ελεονώρα Μελέτη
- Αγγελική Ηλιάδη
- Μαριέττα Χρουσαλά
- Γωγώ Μαστροκώστα
- Ναταλία Δραγούμη
- Νατάσα Καλογρίδη
- Γιώργος Χρανιώτης
- Αργύρης Αγγέλου
- Γιώργος Γερολυμάτος
- Κώστας Μαρτάκης
- Φαίδων Κεφαλέας
- Τρύφωνας Σαμαράς

Ο πιο... κοντός άνδρας στον κόσμο!

Ο Φιλιππινέζος Junrey Balawing πρόκειται να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες...
ως ο πιο κοντός άνθρωπος στον κόσμο.
Με ύψος μόλις 56 εκατοστών, ο 17χρονος είναι πιο μικρόσωμος κι από ένα βρέφος ενός έτους. Μόλις γίνει 18 χρονών στις 12 Ιουνίου, θα λάβει τον τίτλο, καθώς είναι πιο κοντός κατά 13 περίπου εκατοστά από τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ.
Ο μικροσκοπικός έφηβος δεν έχει ψηλώσει από την ηλικία του ενός έτους, αγωνίζεται να περπατήσει ενώ δεν μπορεί να στέκεται όρθιος για πολύ. Αλλά λάμπει από χαρά και περηφάνια όταν μιλά για το

Εξι δισεκατομμυριούχοι από το Facebook!!!

Έξι δισεκατομμυριούχους που πλούτισαν από το Facebook... φιλοξενεί η φετινή λίστα του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.
Πρώτος φυσικά είναι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ένας εκ των ιδρυτών και διευθύνων σύμβουλος του δημοφιλούς ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος καταλαμβάνει την 52η θέση στη λίστα με περιουσία που εκτιμάται στα 13,5 δισ. δολάρια.
Ακολουθεί ο 26χρονος συνιδρυτής, Ντάστιν Μόσκοβιτς, ο οποίος με περιουσία 2,7 δισ. δολαρίων εκτόπισε τον Ζούκερμπεργκ από τη θέση του νεότερου δισεκατομμυριούχου στον κόσμο. Οι υπόλοιποι «έξι του Facebook» περιλαμβάνουν τον πρόεδρο του Facebook Σον Πάρκερ με περιουσία 1,6 δισ. δολαρίων, τον Πίτερ Θίελ (1,5 δισ.) και τον ρώσο επενδυτή Γιούρι Μίλνερ (1 δισ.).
Την κορυφή της λίστας του Forbes, ωστόσο, καταλαμβάνει για δεύτερη χρονιά ο μεξικανός μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών Κάρλος Σλιμ, ο οποίος πέρυσι κέρδισε 20,5 δισ. δολάρια, εκτοξεύοντας την περιουσία του στα 74 δισ. δολάρια. Στη δεύτερη θέση, με περιουσία 56 δισ. δολαρίων, βρίσκεται ο Μπιλ Γκέιτς ενώ στη τρίτη ο Ουόρεν Μπάφετ με 50 δισ. δολάρια.
Την ίδια στιγμή η λίστα αποκαλύπτει ότι έχουν αυξηθεί οι

Λιάγκας: Ακόμα και οι ωραίες έχουν κυτταρίτιδα...

Βλέποντας τα... οπίσθια της Kate Moss ο Γιώργος Λιάγκας συμπέρανε ότι...
ακόμα και οι ωραίες έχουν κυτταρίτιδα. 
Δεν είχε άδικο...

QUIZ: Ποιό είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Ποιό είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;
Δείτε...








ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα που τρώει άμμο!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...
«Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα» λέει ο λαός. 
Αλλά όταν υπάρχει η περίπτωση της Λιθουανής που εδώ και δέκα χρόνια τρέφεται με άμμο και τα...
γουρούνια σηκώνουν τα χέρια ψηλά (ή έστω τα μπροστινά τους πόδια). Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα λέει ότι βρίσκει την άμμο πιο νόστιμη κι από την σοκολάτα.
Στις παρακάτω φωτογραφίες την βλέπουμε να πηγαίνει για τα καθιερωμένα... ψώνια της!

Γιουρόπα Λιγκ: Στο παγωμένο «Λουζνίκι» της Μόσχας!

Στο παγωμένο «Λουζνίκι» της Μόσχας, οι «!δράκοι» της Πόρτο θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για να προκριθούν από την φάση των... «16» του Γιουρόπα Λιγκ. 
Πέρα από το αφόρητο κρύο που υπάρχει στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, τους Πορτογάλους προβληματίζει και ο συνθετικός χλοοτάπητας του σταδίου.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Κανονικά στην θέση της έπρεπε να είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά δυστυχώς δεν είναι. Οι Θεσσαλονικείς δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 της Τούμπας και οι Ρώσοι προκρίθηκαν παρά το 1-1 της Μόσχας. Οπότε είχαν ακόμα 15 μέρες για να πάρει κάποια

Έβαψε κίτρινο το αμάξι του και έγινε ταξιτζής!

Για έναν 37χρονο αλλοδαπό ήταν πολύ εύκολο να… αποκτήσει ένα ταξί και να ξεκινήσει τις κούρσες!
Ο Πολωνός αποφάσισε να μετατρέψει το ιδιωτικό του αυτοκίνητο σε ταξί. Αρχικά το έβαψε από μαύρο σε κίτρινο, στη συνέχεια τοποθέτησε καπέλο, σημαία ταξί και ταξίμετρο με ταμειακή μηχανή τα οποία ήταν κλεμμένα
Για να μην είναι και… παράνομος εφοδιάστηκε με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας καθώς και με πλαστή άδεια οδήγησης ταξί.
Χθες στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο επίδοξος ταξιτζής και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
newsbomb.gr

Γυναίκα αφέντρα! αέεκδοτο

Γυρνάει ένα βράδυ ο άντρας σπίτι τσακισμένος απο την κούραση οπότε βλέπει σπίτι την γυναίκα του…να έχει πέσει στο κρεβάτι με τα sexy εσώρουχα και του λέει:

- Έλα να το κάνουμε 50 (!!!!) φορές.
- Ρε γυναίκα λέει άσε με σήμερα είμαι πτώμα.
- Όχι σήμερα θέλω..
- Αύριο όσες φορές θέλεις ,είχαμε...
πολλή δουλειά στο μαγαζί..
- Σήμερα,50 φορές ή χωρίζουμε (!)

Τι να κάνει ο άνθρωπος προκειμένου να μην χωρίσει, γδύνεται πέφτουν στο
κρεβάτι και αρχίζουν το sport..
5,10 φορές.
- Ρε γυναίκα δεν μπορώ άλλο..
- Σκάσε και συνέχισε...
15,20,25 φορές...
- Πεθαίνω, τελειώνω άσε με..
- Σκάσε και ..
30.35.40.45.48.49.50 φορές.
Πέφτει ο άντρας κάτω απο την κούραση. Την άλλη μέρα το πρωί σηκώνεται η γυναίκα, βλέπει τον άντρα της να ρίχνει ακόμα κάτι ροχαλητά ξεγυρισμένα και λέει «Να πάω να του ετοιμάσω πρωινό να τον
ευχαριστήσω τόση υπομονή έκανε ο άνθρωπος».Μετά από κάνα μισάωρο σηκώνεται και ο πολεμιστής μας χλωμός και πάει αργά-αργά προς το μπάνιο. Περνάνε 5.10.15.λεπτά.Μετά από καμιά ώρα λέει η γυναίκα του «κάτσε να πάω να δω μήπως έπαθε τίποτα. Πάει σκύβει στην κλειδαρότρυπα και βλέπει τον άντρα της μπροστά στην λεκάνη να την έχει βγάλει, να την χαϊδεύει και να λέει «Έλα ησύχασε, κατούρημα είναι...»

Γίνεται… Ουκρανός ο Μαραντόνα!

Στην Εθνική ομάδα της Ουκρανίας είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος μάλιστα πριν ακόμα αναλάβει και επίσημα τις τύχες της ομάδας ξεκίνησε μαθήματα ουκρανικών!

Πρόταση για να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012 φαίνεται σύμφωνα με τα ουκρανικά μέσα πως έχει δεχθεί ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο άλλοτε σουπερ σταρ των γηπέδων, αποφάσισε πρόσφατα να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην προπονητική αναλαμβάνοντας την Εθνική Αργεντινής στο πρόσφατο Μουντιάλ και πλέον είναι πιθανό να βρεθεί στον πάγκο σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση Εθνικών ομάδων.

Ο Αργεντινός κόουτς, από το καλοκαίρι του 2010 είναι χωρίς δουλεία και όπως αποκαλύπτουν τα ουκρανικά ρεπορτάζ η ομοσπονδία της Ουκρανίας τον έχει ήδη προσεγγίσει για να γίνει ο νέος τεχνικός της, με σκοπό να την οδηγήσει όσο τον δυνατόν ψηλότερη στην διοργάνωση του Euro που θα φιλοξενήσει, το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο βοηθός του Μαραντόνα, ο «Ντιεγκίτο» έχει ήδη ξεκινήσει μαθήματα εκμάθησης της ουκρανικής γλώσσας, μια και όπως τονίζει είτε τελικά βρεθεί στον πάγκο της Εθνικής είτε όχι, μια επιπλέον γλώσσα κάνει τον άνθρωπο πιο έξυπνο…

Σοκ στη Ν. Φιλαδέλφεια: Βεβήλωσαν την Παναγία και τραυμάτισαν τον νεωκόρο.

Δελτίου Τύπου

...του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ν. Παναγίας Βουρλιώτισσας Ν. Φιλαδέλφειας!
Σήμερα το πρωί (7-3-2011) και περί τις 6:30 ιερόσυλοι εισέβαλαν στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της πόλης μας. Αφού γρονθοκόπησαν βάναυσα το νεωκόρο του Ναού, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο και έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, βεβήλωσαν την εικόνα της Παναγίας της Βουρλιώτισσας, που είναι Πολιούχος και Προστάτιδα της πόλης μας, αφαιρώντας όλα τα τάματα και προκαλώντας ταυτόχρονα και φθορές στην ίδια την εικόνα. Το νεωκόρο βρήκαν ενορίτες και οι ιερείς του Ναού οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Με την βοήθεια της Παναγίας έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις του για να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το συμβάν που παραλίγο να στοιχήσει τη ζωή ενός βιοπαλαιστή οικογενειάρχη. Όλα όσα αφαιρέθηκαν δεν έχουν καμία απολύτως αξία μπροστά στην αξία της Θεόδοτης ανθρώπινης ζωής και εκφράζει την ευχή επί τη εισόδω στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή οι ληστές να οδηγηθούν στη μετάνοια και να μη προκαλέσουν άλλο κακό.
Πηγή

Δραματικές εξελίξεις στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ!

Δραματικές εξελίξεις σημειώνονται στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ, αφού η διοίκηση οδηγείται σε παραίτηση. 
Στη χθεσινή προπόνηση, ανακοινώθηκε στους παίκτες η απόφαση να παραδοθούν τα δελτία της ομάδας στο δήμο Αλεξάνδρειας, επειδή τα μέλη της διοίκησης δεν μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας!
Μάλιστα, είπαν στους παίκτες, που ήταν έκπληκτοι από τις εξελίξεις, ότι όποιος θέλει να φύγει τώρα μπορεί να το κάνει και να πάρει το δελτίο. Διότι, όπως τόνισαν, δεν μπορούν να πάρουν ούτε όσα χρήματα έχουν συμφωνήσει αλλά ούτε να τους δοθούν και τα έξοδα για καύσιμα! Από τους διοικούντες που μίλησαν στους παίκτες, ως αιτία της απόφασης που πήραν επικαλέστηκαν το γεγονός ότι εκ μέρους του δήμου Αλεξάνδρειας δεν βρήκαν πρακτική ανταπόκριση αλλά μόνο υποσχέσεις, τα εισιτήρια διαρκείας που πωλήθηκαν το καλοκαίρι είναι πάνω από τα μισά απλήρωτα και το ίδιο συμβαίνει

Κάθε πότε πρέπει να ζυγιζόμαστε;

Όταν ζυγιζόμαστε καθημερινά, υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουμε εμμονή με το βάρος μας και κάθε φορά να γεμίζουμε με άγχος. Αν κάνουμε δίαιτα και ζυγιζόμαστε καθημερινά, μπορούμε εύκολα να καταλήξουμε σε παραπλανητικά συμπεράσματα. Η κατάσταση της υδάτωσής μας αλλάζει από ώρα σε ώρα με αποτέλεσμα ταχύτατες και απρόβλεπτες αυξομειώσεις βάρους. Αποτέλεσμα; Απογοητευόμαστε και...εγκαταλείπουμε πρόωρα την προσπάθεια.Οι μεταβολές βάρους εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες. Η κατανάλωση αλατιού, η προεμμηνορυσιακή περίοδος στις γυναίκες, η κατανάλωση μεγάλης ποσότητας φαγητού σε ένα γεύμα, η κακή ενυδάτωση κ.ά. μεταβάλλουν (φαινομενικά) τα κιλά μας και συχνά δημιουργούν λάθος εικόνα για το σώμα μας.

Στη ζυγαριά ανά εβδομάδα
Με το ζύγισμα βλέπουμε αμέσως το αποτέλεσμα που έχει κάθε τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών μας αλλά και το πώς επιδρά η φυσική δραστηριότητα στο βάρος μας. Όταν γνωρίζουμε ότι το βάρος μας είναι εκτός των φυσιολογικών ορίων (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω), μπορούμε να κάνουμε εγκαίρως τις απαραίτητες τροποποιήσεις στη διατροφή μας και να το επαναφέρουμε στα κανονικά επίπεδα.
Η ζυγαριά μας υπενθυμίζει το στόχο μας. Η απώλεια βάρους μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε την προσπάθεια όταν ακολουθούμε κάποιο πρόγραμμα διατροφής, ενώ η πρόσληψη κιλών μας προειδοποιεί και ?ας αποτρέπει από περαιτέρω αύξηση.
Μην ζυγίζεστε σε διαφορετικές ζυγαριές κάθε φορά. Αρκεστείτε σε μία εβδομαδιαία μέτρηση στην ίδια ζυγαριά κάτω από τις ίδιες συνθήκες (ιδανικά χωρίς ρούχα, νηστική, συγκεκριμένη μέρα και πρωινή ώρα) και καταγράψτε
τις μεταβολές σας.

Από ηθοποιός έγινε... καθηγήτρια Αγγλικών!

Εικόνες της ριζικής αλλαγής στη ζωή της ηθοποιού Γεωργίας Αποστόλου μεταφέρει η μητέρα της, Ελευθερία μιλώντας σε συνέντευξη της. 
Η μητέρα της περιγράφει πως η κόρη της γεύτηκε, χόρτασε κι ένιωσε αποστροφή για τον καλλιτεχνικό χώρο και αναζήτησε καταφύγιο στην εκκλησία. «Ποτέ δεν θέλαμε ...να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα. Ίσως να την κούρασε και το γεγονός ότι δεν της συμπαρασταθήκαμε. Επειδή εναντιωθήκαμε, έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία από κοντά μας. Πάντα ήμουν ενάντια σε αυτό», δηλώνει η μητέρα της και συνεχίζει: «Αυτή τη περίοδο η κόρη μας δεν ασχολείται με το επάγγελμα της και κάνει ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών σε παιδιά. Δεν θέλει ούτε να ακούει μα ούτε και να μιλάει για τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι πολύ κοντά μας η Γεωργία αλλά δεν μένει μαζί μας».

Αυστραλία: Έκαψε τα γεννητικά όργανα του άνδρα της... για να τον εκδικηθεί

Για ανθρωποκτονία, και όχι για φόνο, κρίθηκε τελικά ένοχη μια γυναίκα από την Αδελαΐδα η οποία σκότωσε τον σύζυγό της βάζοντας φωτιά στα γεννητικά του όργανα επειδή διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση...
Το δικαστήριο δέχθηκε ότι η 44χρονη Ρατζίνι Ναραγιάν, μητέρα τριών παιδιών, «προκλήθηκε» από τον σύζυγό της όταν έμαθε για την εξωσυζυγική του σχέση και «έχασε τον έλεγχο του εαυτού της».
Στο δικαστήριο κατέθεσαν και τα δύο ανήλικα παιδιά της Ναραγιάν που ανέφεραν ότι επί χρόνια ο 47χρονος πατέρας τους, Σατίς Ναραγιάν, κακοποιούσε τη μητέρα τους.
Η Ρατζίνι Ναραγιάν χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του συζύγου της το 2008. Ο ίδιος εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων του.
Μαζί με τον Ναραγιάν κάηκε και το σπίτι του ζεύγους αξίας 900.000 δολαρίων Αυστραλίας.

Νεογέννητο μωρό μοιάζει με… εξωγήινο!!!

Μία γυναίκα από την Ινδία έφερε στον κόσμο ένα νεονέγηννητο μωρό που όμως μοιάζει με…εξωγήινο!
Η Sonal Waghela από το Gujarat σοκαρίστηκε και λιποθύμησε όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το νεογέννητο βρέφος της.
Το μωρό γεννήθηκε κάτω από πολύ σπάνιες συνθήκες όπου το κεφάλι του αναγκάστηκε να πριστεί σε τεράστιες αναλογίες και να παραμορφωθεί, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.
Η Waghela όχι μόνο αρνήθηκε να κρατήσει το παιδί της στην αγκαλιά της αλλά δεν θέλησε καν να το κοιτάξει ξανά, αναφέροντας ότι μοιάζει με πλάσμα προερχόμενο από άλλον πλανήτη!
Το νεογέννητο μωρό, τώρα, βρίσκεται ύπο την επίβλεψη γιατρών και νοσοκόμων, ενώ τρέφεται με το μητρικό γάλα μίας άλλης γυναίκας.
Το μωρό δυστυχώς γεννήθηκε με σημαντική ποσότητα νερού που διοχετεύτηκε στο κεφάλι του με αποτέλεσμα να πάρει αυτή τη μορφή.
«Το κεφάλι πρήστηκε όπως ένα μπαλόνι όταν γεμίζει με νερό, γι αυτό και αυτή η ανωμαλία στην εμφάνισή του», είπε ο Δρ Hiren Thumer, προσθέτοντας: «Γενικά, τέτοιοι τύποι γεννήσεων εμφανίζονται μία φορά στις εκατοντάδες χιλιάδες περιπτώσεις. Τέτοια μωρά μπορούν να σωθούν και να κρατηθούν στη ζωή αν γίνει άμεσα επέμβαση, διαφορετικά πεθαίνουν μέσα σε 4-6 μήνες».

Ποιος ηθοποιός ήταν στο παρελθόν κρουπιέρης σε καζίνο;

Aν και έχει εργαστεί ως κρουπιέρης σε καζίνο, τελικά η τύχη του χαμογέλασε...όχι στην ρουλέτα αλλά στο τηλεοπτικό τοπίο.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν πρωταγωνιστεί στα Μυστικά της Εδέμ προκειμένου να βγάλει τα προς το ζην εργάστηκε ως μπάρμαν αλλά και ως υδραυλικός.
Είναι σίγουρο όμως ότι με το ταλέντο που απέδειξε στην καθημερινή σειρά του Mega θα πρέπει να ξεχάσει τις άλλες τέχνες, αφού το μέλλον του είναι στην υποκριτική τέχνη.
gossip-tv.gr

Καλό κλίμα και πολλά «θα» από τον Πιλάβιο!

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ
Η ΑΠΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
Σε αρκετά καλό κλίμα έγινε χθες στις 12 μ.μ. η συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής της Δ Εθνικής με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.
Για μια ακόμη φορά, οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων εξέθεσαν τα προβλήματα της κατηγορίας στον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δέχθηκε στο γραφείο του την τετραμελή Επιτροπή του συντονιστικού οργάνου που αποτελείται από τους Γιώργο Καλαποτλή, Μανώλη Βουλκίδη, Στέφανο Ηλιάδη, Βαγγέλη Σταθόπουλο και αφουγκράστηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στα έξοδα της διαιτησίας, τα οποία συχνά είναι αδικαιολόγητα αυξημένα, και στα πρόστιμα που είναι εξοντωτικά προς τα σωματεία της Δ Εθνικής.
Ο Σοφοκλής Πιλάβιος άκουσε με προσοχή τα όσα ειπώθηκαν και δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να απαλλάξει όσο είναι δυνατόν, τις ομάδες από κάποια οικονομικά βάρη. Σήμερα η συντονιστική επιτροπή θα εκδώσει ανακοίνωση με τα αιτήματα προς την ΕΠΟ και στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας θα τα καταθέσει στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα. Συν τοις άλλοις, η τετραμελής επιτροπή υπέβαλλε τα έντονα παράπονά της για τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής αλλά και το μέγεθος των ποινών που επιβάλλει συχνά πυκνά. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδειξε να εντυπωσιάζεται από τα νούμερα, ενώ υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει από τη θέση που κατέχει να επηρεάσει τις αποφάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Προς συζήτηση η αποχή
Όσον αφορά το θέμα των επιχορηγήσεων από τη Γ.Γ.Α., τις οποίες ο Πάνος Μπιτσαξής δεν αναγνωρίζει, οι ομάδες της Δ Εθνικής εμμένουν στο αίτημά τους. Η αδιαλλαξία της Γενικής Γραμματείας θα είναι και το κύριο θέμα συζήτησης στις κατά όμιλο συνελεύσεις που θα γίνουν ως το τέλος της εβδομάδας. Το ενδεχόμενο της αποχής θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ληφθεί η οριστική απόφαση για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις.

Το σχέδιο «Καλλικράτης» στο ποδόσφαιρο
Στη συνάντηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τέθηκε και το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επισήμανε πως το σχέδιο που έχει δει το φως της δημοσιότητας δεν είναι το οριστικό, αλλά έχει τεθεί προς διαβούλευση και πως μέχρι την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ τον Ιούνιο, οπότε και θα τεθεί προς ψήφιση, θα γίνουν διαβουλεύσεις. Μάλιστα, η συντονιστική επιτροπή θα στείλει σε διάστημα ενός μήνα, τις δικές της προτάσεις για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Παράλληλα, ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ να εισέλθει ένας εκπρόσωπος των ομάδων στην επιτροπή πρωταθλήματος. Μέχρι τότε, ελπίζουν οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων ότι η Δ Εθνική θα έχει αποκτήσει νομικό πρόσωπο, καθώς γίνονται προσπάθειες να συσταθεί.
http://fotisbazakas.blogspot.com

Αλλάζει η φορολόγηση των τυχερών παιχνιδιών

Νέο τρόπο φορολόγησης περιλαμβάνει το ενημερωτικό δελτίο...του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τη ρύθμιση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών που ενέκρινε την Τετάρτη το Υπουργικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με το Δελτίο το Υπουργείο Οικονομικών «αποσύρει» από το νομοσχέδιο τη φορολόγηση 6% επί των εσόδων και προβλέπει τη φορολόγηση 30% επί των μεικτών κερδών, καθώς και 10% φόρο στα κέρδη των παικτών.

Βρήκε τη χαμένη του κόρη μέσω twitter!!!

Από τα θαύματα του twitter!

Δείτε το βίντεο πώς έγινε η επανένωση!

Το προπαγανδιστικό τραγούδι των Σκοπίων! (video)

Το τραγούδι λέγεται «Rusinka» και οι στίχοι μιλούν για τον έρωτα ενός Μακεδόνα με μια Ρωσίδα. Κατά την διάρκεια του ρεφρέν (που επαναλαμβάνεται δύο φορές) δηλώνει ο τραγουδιστής "είμαι Μακεδόνας, είναι Ρωσιδούλα, θέλω να μάθω τα πάντα γι' αυτήν"». FYROM zero (0) points!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ (στο 01.13 λέει «Μακεδόνας»)

Χρόνια σου πολλά, Θρύλε! (Δείτε foto) Ο Αρχοντας των Τίτλων!!!

Ο Ολυμπιακός έχει σήμερα γενέθλια!!!
Πέρασαν κιόλας 86 χρόνια! Από τη μέρα που «γεννήθηκε» η ομάδα, η οποία έμελλε στο πέρασμα των δεκαετιών να γίνει η πιο επιτυχημένη, η πιο λαοφιλής, η πιο τραγουδισμένη και δοξασμένη σ’ ολόκληρη την Ελλάδα… Ο Ολυμπιακός!
Μόνο στο άκουσμα των τροπαίων, τα οποία έχει κατακτήσει η «ερυθρόλευκη αρμάδα», προκαλείται ίλιγγος! Διακρίσεις και τίτλοι, ο αριθμός των οποίων φαντάζει ανυπέρβλητος στα μάτια των αντιπάλων… Ίσως γι’ αυτό τον αγαπούν με τόσο πάθος οι οπαδοί του! Ίσως πάλι κι όχι…

FIFA: Αναβάλλεται ο... γάμος με την τεχνολογία!

Πόσο ακόμη θα τρενάρει η FIFA τη χρήση τεχνολογίας για το καυτό ερώτημα «πέρασε η μπάλα τη γραμμή του τέρματος ή όχι;»
Η τεχνολογία έχει κάνει γιγάντια άλματα προόδου, ωστόσο φαίνεται ότι ενώ μπορεί να στείλει έναν άνθρωπο στο φεγγάρι και να χωρέσει μερικές χιλιάδες βιβλία σε έναν μικροσκοπικό υπολογιστή δεν έχει καταφέρει να βρει μια μέθοδο ικανή να ξεκαθαρίζει το προαιώνιο ποδοσφαιρικό ερώτημα «πέρασε η μπάλα τη γραμμή του τέρματος ή όχι;»...
Πλέον δεν υπάρχει σχεδόν ούτε μια εβδομάδα που να περάσει χωρίς να διαπιστωθεί κάποια κραυγαλέα περίπτωση διαιτητικού λάθους σε φάση εξαιρετικής δυσκολίας και ταχύτητας στη γραμμή του τέρματος. Ηταν μέσα ή έξω; Πέρασε ή όχι;
Το περασμένο Σάββατο η Διεθνής Επιτροπή (International Board) της FIFA απέρριψε… ευγενικά όλες τις προτάσεις που εξέτασε για χρήση τεχνολογίας στη γραμμή της εστίας. Στην 125η ετήσια συνεδρίαση της αρχαιότερης επιτροπής (από το 1886 είναι η μόνη αρμόδια για τις αλλαγές στους κανονισμούς ποδοσφαίρου) στο Νιούπορτ της Ουαλίας, αποφασίστηκε να απαγορευτεί η χρήση των ειδικών κολάρων που φορούν οι ποδοσφαιριστές για να προστατεύονται από το κρύο, καθώς επίσης και ότι τα κολάν για τους προσαγωγούς θα πρέπει να είναι ίδιου χρώματος με το παντελονάκι.
Η σημαντικότερη απόφαση όμως, είναι μια… μη απόφαση. Επειτα από ενδελεχή έρευνα η εν λόγω Διεθνής Επιτροπή αποφάνθηκε ότι καμία τεχνολογική πρόταση δεν την καλύπτει ακόμη στο θέμα «πέρασε ή δεν πέρασε η μπάλα τη γραμμή». Ωστόσο αποφάσισε να συνεχιστεί η χρηματοδότηση των ερευνών στο συγκεκριμένο θέμα μέχρι την επόμενη συνεδρίασή της στο Λονδίνο τον Μάρτιο του 2012.
Το γεγονός ότι στις δέκα εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της FIFA, δεν υπάρχει η «Hawk-Εye», η οποία καλύπτει τα μεγαλύτερα τουρνουά τένις, έχει προκαλέσει αρκετές φήμες που έχουν να κάνουν με τις «θολές» απαιτήσεις της FIFA.
«Η διεθνής ομοσπονδία αγοράζει χρόνο» είπε ο εκπρόσωπος της διεθνούς ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών FIFPro κ. Τάις Τούμερς και δημοσιοποίησε τη δυσαρέσκειά του για τις καθυστερήσεις σχολιάζοντας: «Παραδοσιακά κινείται αργά η FIFA, ωστόσο στο συγκεκριμένο θέμα το έχει παρακάνει»...
Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής της FIFA, διεξήχθη για τη γερμανική Μπουντεσλίγκα η αναμέτρηση του Αμβούργου με τη Μάιντς (2-4), όπου οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Μαρσέλ Γιάνσεν, το οποίο χαρακτηρίστηκε «γκολ του Γουέμπλεϊ» (σσ. παραπέμποντας στο περιβόητο γκολ-φάντασμα του Τζεφ Χαρστ στην παράταση του τελικού του Μουντιάλ 1966 Αγγλία - Δ. Γερμανία 4-2) από τον εκφωνητή της γερμανικής τηλεόρασης.
«Εδώ και χρόνια ζητάμε τη χρήση τεχνολογίας. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το ανέκδοτο» τόνισε ο τεχνικός του Αμβούργου κ. Αρμιν Φε παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν εκείνη που ευνοήθηκε στη συγκεκριμένη επίμαχη φάση!
Ο πρόεδρος της FIFA κ. Ζεπ Μπλάτερ μπορεί να υπεραμύνεται της θέσης ότι «τα ανθρώπινα λάθη είναι μέρος του ποδοσφαίρου», ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι το άθλημα έχει γίνει τόσο γρήγορο που δεν μιλάμε πια για ανθρώπινα λάθη, αλλά για αποφάσεις που λαμβάνονται στην τύχη! Οσο και να το καθυστερεί όμως ο ελβετός παράγοντας, ο «γάμος» του ποδοσφαίρου με την τεχνολογία είναι αναπόφευκτο να συμβεί. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που το απαιτούν όλοι οι πρωταγωνιστές, οι παίκτες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι.

Ο σκύλος του Mark Zuckerberg έχει facebook!!!

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου,o συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg…γίνεται είδηση, αλλά όχι για τους συνήθεις λόγους. Ο λόγος για τον οποίο ο Άντρα της Χρονιάς ήταν στις ειδήσεις ήταν επειδή ... πήρε ένα κουτάβι.
Κάνοντας μια σελίδα στο Facebook για τον σκύλο του, ο οποίος ονομάζεται Τέρας, ο Zuckerburg εντάχθηκε στο γκρούπ του Facebook το οποίο οι χρήστες έχουν δημιουργήσει για τους πιστούς συντρόφους τους. Η σελίδα του “Τέρατος” στο facebook έχει περισσότερα από 28.000 likes. Η εταιρία Mashable δημοσίευσε πρόσφατα μια έρευνα η οποία πραγματοποιήθηκε από 409 χρήστες κοινωνικών δικτύων στην οποία ζητήθηκε από τους χρήστες να αξιολογήσουν τη σχέση τους με τα σκυλιά τους. 6% των ερωτηθέντων είχαν Twitter ή το Flickr λογαριασμούς για τα σκυλιά τους, και 27% άνοιξε το YouTube κανάλια για τους σκύλους τους. Διαπιστώθηκε επίσης πως 14% των ερωτηθέντων είχαν δημιουργήσει προφίλ Facebook για τα σκυλιά τους.
Από αυτούς, το 14% των σκύλων που είχαν facebook, είχε έως 25 φίλους,οι οποίοι άνηκαν και αυτοί στο ζωικό βασίλειο.

Από που προέρχονται οι αριθμοί;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το 1 είναι "ένα", το 2 είναι "δύο", το 3 είναι "τρία" κλπ
Οι αριθμοί που γράφουμε δημιουργήθηκαν με αλγόριθμους, (1, 2, 3, 4, κλπ) που ονομάζονται αραβικοί αλγόριθμοι, για να ξεχωρίζουν από τους ρωμαϊκούς αλγόριθμους (I, II, III, IV, κλπ.).
Οι Άραβες διέδωσαν αυτούς τους αλγορίθμους, αλλά η προέλευσή τους πηγαίνει πίσω στους εμπόρους, που τους τους χρησιμοποίησαν για να μετρήσουν και να κάνουν τις εμπορικές συναλλαγές τους.
Ποια λογική λοιπόν ισχύει στους αραβικούς αλγόριθμους? Η αλήθεια είναι πως είναι ποιο απλή απ’ ότι φαντάζεστε.
Για όλα ευθύνονται οι γωνίες! Κοιτάξτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε τι εννοούμε.


1 γωνία





2 γωνίες





3 γωνίες





4 γωνίες





5 γωνίες





6 γωνίες





7 γωνίες





8 γωνίες





9 γωνίες





Και το πιο ενδιαφέρον και έξυπνο όλων...Καμία γωνία !





Ηθικό δίδαγμα:
Ποτέ δεν είναι αργά να μάθετε!

Discovery: Προσγειώθηκε μετά το τελευταίο του ταξίδι (videos)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προσγειώθηκε το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο Discovery με εξαμελές πλήρωμα, για τελευταία φορά, σήμερα στις 18.57 ώρα Ελλάδας στη Φλόριδα (νοτιοανατολικά στις Η.Π.Α.).
Στο Διάστημα παρέμεινε 13 ημέρες, κατά τις οποίες προσδέθηκε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ο Δ.Δ.Σ. σήμερα χρηματοδοτείται με περίπου 100 δισ. δολάρια από 16 κράτη. Πρωτολειτούργησε το 1998 σε απόσταση 350 χλμ. από τη Γη.
Το Discovery, βάρους 100 τόνων, κάτω από έναν γαλάζιο ανέφελο ουρανό προσεδαφίστηκε με ωριαία ταχύτητα περίπου 360 χιλιομέτρων. Η επάνοδός του στη Γη, με τον «αυτόματο πιλότο», διήρκεσε περίπου 65 λεπτά.
Της προσεδάφισης προηγήθηκε ένας εκκωφαντικός ήχος, που ακούστηκε ένα τρίλεπτο πριν απ' αυτήν σε όλο το κοσμοδρόμιο. Το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο πέταξε πάνω από την Κεντρική Αμερική και δυτικά της Κούβας και πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού. Προκειμένου να ακινητοποιηθεί στον διάδρομο, το Discovery χρησιμοποίησε ένα αλεξίπτωτο ασπροκόκκινο.
Επικεφαλής των 6 κοσμοναυτών είναι ο Στιβ Λίντσεϊ, που ανέλαβε προσωπικά από τον «αυτόματο πιλότο» να προσγειώσει το διαστημικό λεωφορείο μερικά μόνο λεπτά πριν αυτό προσεδαφιστεί, ακριβώς για να το ευθυγραμμίσει με τον διάδρομο της προσγείωσης. Η «ευθυγράμμιση» έγινε τέλεια, με μία «στροφή» 252 μοιρών.
Για αυτήν την τελευταία επάνοδο του πλέον «ηλικιωμένου» διαστημικού λεωφορείου των Η.Π.Α., του οποίου η σταδιοδρομία ξεκίνησε τον Αύγουστο του 1984, η Nasa για την κατευθείαν τηλεοπτική αναμετάδοση χρησιμοποίησε και μία κάμερα τοποθετημένη στο πιλοτήριο του Discovery. Συνολικά, εξετέλεσε 39 αποστολές και παρέμεινε γιά ένα ολόκληρο ημερολογιακό έτος στο Διάστημα.


Βρέθηκαν κλεμμένα κοσμήματα 18 εκατ. ευρώ σε υπόνομο

Κλεμμένα κοσμήματα, η αξία των οποίων αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, ανακάλυψε η γαλλική αστυνομία κρυμμένα σε αποχετευτικό αγωγό σε προάστιο του Παρισιού. 
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 19 δαχτυλίδια και τρία ζευγάρια σκουλαρικιών, τα οποία βρίσκονταν σε ένα πλαστικό δοχείο μέσα σε τσιμεντένιο κοίλωμα σε σπίτι στο Σεν Ντενί και είχαν κλαπεί στη μεγάλη ληστεία του κοσμηματοπωλείου «Harry Winston».
Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στην Λεωφόρο Μοντέν, κοντά στο Champs – Elysee. Προσελκύει ευκατάστατους πελάτες από ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως βασιλείς αλλά και κινηματογραφικούς αστέρες του Χόλιγουντ.
Η ληστεία είχε γίνει τον Δεκέμβριο του 2008, όταν ομάδα τεσσάρων ενόπλων είχε αρπάξει κοσμήματα συνολικής αξίας τουλάχιστον 80 εκατομμυρίων ευρώ από το κατάστημα. Μάλισταμ δύο από τους ληστές είχαν μεταμφιεστεί σε γυναίκες.
Η αστυνομία ποτέ δεν σταμάτησε τις έρευνες, στο πλαίσιο των οποίων συνέλαβε και ανέκρινε 25 άτομα που φέρονται να συνδέονται με την ληστεία, η οποία θεωρείται η σοβαρότερη των τελευταίων ετών στην Γαλλία. Τελικά απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε εννέα άτομα, σε ένα από τα οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ανήκε και το σπίτι όπου βρέθηκαν τα κλοπιμαία.
Star.gr

Δημήτρης Γεωργακόπουλος: Η επιστολή παραίτησης

Ο κ. Δημήτρης Γεωργακόπουλος στην επιστολή παραίτησης από τη θέση του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρει:
«Δεν αξιοποιήθηκα όπως έπρεπε και η παραμονή δεν εξυπηρετεί τους λόγους για τους οποίους ανέλαβα τη θέση».
«Η προσφορά μου δεν ελήφθη υπόψη» λέει σε άλλο σημείο της επιστολής του προς την κυβέρνηση ο κ. Γεωργακόπουλος, του οποίου η παραίτηση συμπίπτει με την υστέρηση που παρουσιάζουν τα έσοδα του προϋπολογισμού κατά το πρώτο δίμηνο του έτους.
Κύκλοι του περιβάλλοντος του μέχρι πρότινος γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι, παρά τις αλλεπάλληλες προτάσεις που είχε υποβάλει για τη βελτίωση του εισπρακτικού μηχανισμού, αυτές δεν είχαν ληφθεί υπ' όψιν, ενώ, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι κύκλοι, μόλις στις 8 Φεβρουαρίου δόθηκαν στον κ. Γεωργακόπουλο ορισμένες αρμοδιότητες σε ό,τι αφορά στον γενικότερο εισπρακτικό μηχανισμό, οι οποίες ωστόσο χαρακτηρίζονται από τις ίδιες πηγές ως τυπικού χαρακτήρα.
Zougla

Ιδιοκτήτης τηλεοπτικού σταθμού αποκεφάλισε τη γυναίκα του!

Ένοχος για τον αποκεφαλισμό της συζύγου του κρίθηκε ένας άνδρας πακιστανικής καταγωγής από δικαστήριο των ΗΠΑ, που του επέβαλε την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή.
Ο Μουζαμίλ Χασάν θα περάσει 25 χρόνια στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο δε δέχτηκε το επιχείρημα της αυτοάμυνας, που αρχικά είχε υποστηρίξει.
Η δολοφονία έγινε το 2009. Η σύζυγός του είχε σκοπό να ξεκινήσει διαδικασία διαζυγίου και πέντε ημέρες αφού γνωστοποίησε την απόφασή της στον Χασάν, βρέθηκε αποκεφαλισμένη στο γραφείο του.
Μάλιστα, ο Χασάν ήταν αυτός που ανέφερε το θάνατο της συζύγου του σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο γραφείο του βρήκαν και το μεγάλο μαχαίρι με το οποίο είχε διαπραχθεί ο αποκεφαλισμός.
Τότε ο Χασάν ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Κατά την απολογία του όμως στο δικαστήριο παραδέχθηκε ότι «λυπάται πολύ που τα πράγματα εξελίχθηκαν κατ’ αυτό τον τρόπο».
Ο άνδρας ήταν γνωστός στη μουσουλμανική κοινότητα των ΗΠΑ. Μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους την 11η Σεπτεμβρίου του 2001, είχε ιδρύσει τηλεοπτικό σταθμό για να βοηθήσει στην αναβάθμιση της δημόσιας εικόνας των μουσουλμάνων.
newsbomb

ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ!

Πολύ άγριο επεισόδιο μεταξύ του Γ. Κεφαλογιάννη και νοσοκόμας έγινε πριν από λίγο στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.
Ο πρώην υπουργός που νοσηλεύεται εκεί εκνευρισμένος για την ποιότητα του φαγητού έβριζε όποιον έβρισκε μπροστά του με αποτέλεσμα να παρέμβει ο διευθυντής του καρδιολογικού τον οποίο και αυτόν έβριζε ο Κεφαλογιάννης!
Εν συνεχεία του άλλαξαν τη νοσοκόμα με... νοσοκόμο και όλα ηρέμησαν

Παγετός και χιόνια στα νησιά η πρόβλεψη του καιρού για την Πέμπτη!

Στην ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπεται χιονόνερο ή χιόνι και βαθμιαία βελτίωση.
Εξασθένηση των βορείων ανέμων στο Αιγαίο και τοπικά ισχυρός παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεταιγενικά αίθριος και μόνο στη Θράκη λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 6 (-06) έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 (-03) έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 (-04) έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις και κατά διαστήματα χιονόνερο ή χιόνι. Βελτίωση του καιρού αρχικά στη δυτική Κρήτη και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά διαστήματα χιονόνερο ή χιόνι. Βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με γενικά ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 (- 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη
ο καιρός προβλέπεται με γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 (- 03) έως 09 βαθμούς Κελσίου.
newsit

Πέταξε από γέφυρα την 4χρονη κόρη του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του!

"Σε παρακαλώ πήγαινε να την πάρεις...
Η Ντάρσι δεν ξέρει να κολυμπά"...εκλιπαρούσε τον πατέρα ο 6χρονος αδελφός της.
Ακόμη μια σκηνή ενός οικογενειακού δράματος εκτυλίσσεται αυτές τις μέρες στις δικαστικές αίθουσες της Αυστραλίας. Πρόκειται για την δίκη του πατέρα που πέταξε από μια γέφυρα την 4χρονη κόρη του. "Σε παρακαλώ πήγαινε να την πάρεις.
Η Ντάρσι δεν ξέρει να κολυμπά" εκλιπαρούσε ο τότε εξάχρονος γιος τον πατέρα του. Μάταια όμως. Εκείνος δεν τον άκουγε και οδηγούσε το αυτοκίνητο μακριά από την γέφυρα από όπου πέταξε την 4χρονη κόρη του στην θάλασσα από ύψος 58 μέτρων.
"Δεν άκουσα την αδελφή μου να κλαίει και ούτε άκουσα θόρυβο" κατέθεσε στην αστυνομία το εξάχρονο αγόρι. Η δίκη του Άρθουρ Φίλιπ Φρίμαν, που το πρωινό της 29ης Ιανουαρίου 2009, πέταξε την κόρη του Ντάρσι, από την γέφυρα Westgate στη θάλασσα ξεκίνησε την Τρίτη
Ο συνήγορος του 37χρονου σήμερα Φρίμαν, είπε πως οι ένορκοι θα πρέπει να αποφασίσουν αν ο Φρίμαν είναι κακός άνθρωπος ή τρελός. Όπως υποστηρίχθηκε στο δικαστήριο ο Φρίμαν πέταξε το κορίτσι στη θάλασσα "σαν να ήταν κούκλα" μόνο και μόνο για να εκδικηθεί τη γυναίκα του…
Η δίκη συνεχίζεται και οι ποινές που αναμένεται να επιβάλλει το δικαστήριο αναμένονται μεγάλες.

Άδεια και δίπλωμα

Σταματάει ένας αστυνομικός μία μουνάρα με το αυτοκίνητό της για έλεγχο ρουτίνας.
Αστυνόμος: Καλησπέρα κυρία μου, άδεια και δίπλωμα παρακαλώ.
Μουνάρα: Ναι αμέσως, να κοιτάξω στο ντουλαπάκι!
Ψάχνει η μουνάρα κάμποση ώρα και λέει στον αστυνόμο: Λυπάμαι κύριε αστυνόμε, αλλά δεν τα βρίσκω, ίσως τα έχω στο άλλο μου αυτοκίνητο.
Αστυνόμος: Για κοιτάξτε καλύτερα παρακαλώ, με την ησυχία σας, δεν βιάζομαι...
Μουνάρα: Σας παρακαλώ κύριε αστυνόμε, ήδη κοίταξα στο ντουλαπάκι 3 φορές, η άδεια του αυτοκινήτου και το δίπλωμά μου δεν είναι μέσα....
Αστυνόμος: Παρακαλώ ξανακοιτάξτε...

Η συνέχεια στη φώτο που ακολουθεί...