ΣΙΝΕ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

“Η Μενεγάκη έχει καβαλήσει το καλάμι”

Επίθεση στην Ελένη Μενεγάκη έκανε ο Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή του Κωστόπουλου. «Με έχει απογοητεύσει, έχει καβαλήσει το καλάμι».  
Διαβάστε τι είπε ο Ζαχαράτος για Μενεγάκη, Ντενίση, Άντζελα.
Μιλώντας στην εκπομπή «Βράδυ», ο Τάκης Ζαχαράτος σύγκρινε τους σταρ της εποχής μας σε σχέση με τους παλιότερους: «Δεν μου κάνει ”κούκου” κάποιος από τους σύγχρονους celebrities να τους μιμηθώ. Απλά εγώ είχα την τύχη όλες τις μεγάλες προσωπικότητες σαν τη Μελίνα, την Αλίκη, τη Ρένα Βλαχοπούλου να τις συναντήσω, και είχαν μία ταυτότητα και μία προσωπικότητα. Λείπει ο τσαμπουκάς σήμερα. Όλες είναι μία φωτοτυπία. Η Μανωλίδου είναι άλλη μία που πουλάει».
Επίσης, μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, την οποία έχει κρίνει αυστηρά τον τελευταίο καιρό: «Με έχει απογοητεύσει η αλλαγή του

Σάσα Μπάστα: Μακάρι να έκανα βίζιτες, αν με αυτό βοηθούσα τη μητέρα μου

Η Σάσα Μπάστα χειμαρρώδης και πολύ αυθόρμητη απαντάει σε όλους εκείνους που...τη θέλουν να κάνει διάφορες καταχρήσεις και να προβάλλει έντονα το σέξι προφίλ της. 
Εξομολογείται πως θα έκανε βίζιτες μόνο, αν με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να βοηθήσει τη μαμά της, που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά όπως υποστηρίζει, ούτε έκανε ποτέ κάτι τέτοιο αλλά ούτε και σκοπεύει να κάνει. Όταν άκουσε όλα αυτά τα πικρόχολα σχόλια για εκείνη είχε φθάσει μάλιστα στο σημείο να θέλει να αυτοκτονήσει: «Έφτασα μέχρι το σημείο να σκέφτομαι την αυτοκτονία, μόνο από αυτά που ακούγονταν για εμένα, κι ας ήξερα η ίδια ότι δεν τα είχα κάνει. Μακάρι να έκανα βίζιτες, αν αυτό βοηθούσε με κάποιο τρόπο τη μαμά μου. Όμως ούτε έκανα, ούτε θα κάνω. Η μητέρα μου έκανε πέντε εγχειρήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο. Κανείς δεν μου ζήτησε φακελάκι, κανείς δεν μου ζήτησε να πληρώσω κάτι» και συνεχίζει απατώντας με όσα ακούστηκαν για τον γιατρό που της έδειξε λίγη περισσότερη συμπάθεια: «Ο γιατρός ήταν 25 ετών ειδικευόμενος. Ο άνθρωπος μου ζήτησε το τηλέφωνο μου για να έρθει να πιει ένα ποτό στο μαγαζί όπου τραγουδούσα. “Πέσιμο” δεν υπήρξε ποτέ. Δεν έχω μετανιώσει για το σέξι προφίλ μου. Έτσι είναι ο τρόπος μου, έτσι θα μιλήσω, έτσι θα αγγίξω κάποιον, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνω βίζιτες και πίνω ντραγκς», εξομολογήθηκε η Σάσα.
gossip-tv.gr

Τζ. Αλεξανδράτου: Ποινική δίωξη για το καυτό DVD;

Ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος άσκησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ Χαρ. Τζώνης σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το DVD που γύρισε με την εταιρία Σειρήνα.
Όταν είχε κληθεί από το ΣΔΟΕ, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε ισχυριστεί ότι επρόκειτο για προσωπικές της στιγμές που διέρρευσαν από πρώην σύντροφό της, ότι δεν είχε συμφωνητικό και ότι δεν έλαβε χρήματα.
Στη συνέχεια όμως, ο υπεύθυνος της εταιρείας κ. Σειρηνάκης, ο οποίος κλήθηκε να καταθέσει, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό από το οποίο προκύπτει ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου έλαβε αμοιβή 150.000 ευρώ.
newsbomb

Το μαγικό 7 και ο Πυθαγόρας!

Κατά τους Πυθαγόρειους ο αριθμός επτά είναι « αμήτωρ» μια και δεν είναι γινόμενο παραγόντων...
Είναι επίσης το σύμβολο της τελειότητας γιατί είναι το άθροισμα του τρία (3) και του τέσσερα (4) που εκφράζουν τα δύο τέλεια σχήματα ,το ισόπλευρο τρίγωνο και το τετράγωνο.
Ο αριθμός επτά για όλους σχεδόν τους λαούς ήταν ιερός και έκλεινε μέσα του δύναμη μυστηριακή.
Οι Έλληνες συσχέτιζαν τον αριθμό επτά με τη
λατρεία του Απόλλωνα και της σελήνης. Παρατήρησαν πως επτά

Ο απολογισμός του Σπύρου Σούλη!

Σήμερα, ο Σπύρος Σούλης κάνει… ποδαρικό… Με το δεξί καθώς είναι η πρώτη εκπομπή του για τη φετινή σεζόν που μεταδίδεται Παρασκευή. Για ακόμη μία φορά ο ίδιος θα κάνει ευτυχισμένη κάποια οικογένεια. Ο ίδιος έχει κάνει ήδη τον απολογισμό του για τις δύο σεζόν που είναι ενεργός και βοηθάει οικογένειες να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους. Ας μιλήσουμε λοιπόν με νούμερα… 27 οικογένειες (81 άτομα συνολικά) απέκτησαν από ένα ολοκαίνουργιο σπίτι
• 124 άτομα δούλεψαν για να ‘μεταμορφωθεί’ το κάθε σπίτι καλύπτοντας

Στα ενδότερα γιαπωνέζικου οίκου ανοχής!!!

ΔΕΙΤΕ: Κανονική υπερπαραγωγή


















newsbeast

"Οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά"

Χρησιμοποιώντας λαϊκή αλλά και σκληρή γλώσσα ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρος-Καν μιλάει για τους Έλληνες σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal+ με τον τίτλο «Με τον Ντομινίκ Στρος-Καν μέσα στο ΔΝΤ» και πρόκειται να προβληθεί την Κυριακή στη Γαλλία.
«Οι Έλληνες αισθάνονται ότι τους εξαπάτησαν και όμως είναι εκείνοι που μαγείρεψαν τα στοιχεία και που δεν πληρώνουν φόρους». Προσθέτει μάλιστα με καταγγελτικό ύφος: «Η απάτη πάει σύννεφο», θεωρώντας πως εάν δεν είχε ζητηθεί η παρέμβαση του ΔΝΤ η Ελλάδα «θα είχε πέσει στην άβυσσο».
Οι Γάλλοι φρόντισαν να κόψουν τις αναφορές του Στρος Καν στις “φιλικές κουβέντες” που είχε με το Γιώργο Παπανδρέου και που αποκάλυψαν ότι ο Πρωθυπουργός συζητούσε μαζί του ήδη από το Δεκέμβριο του 2009 για στήριξη της χώρας από το ΔΝΤ δεν έκοψαν όμως από το ντοκιμαντερ που θα μεταδοθεί τη γνώμη του ισχυρού άνδρα για την οικονομία της Ελλάδας αλλά και τη στάση των Ευρωπαίων (τότε) και τη μεγάλη καθυστέρηση που έδειχναν στη λήψη αποφάσεων.
Ο Στρος Καν μόνο κολακευτικός δεν είναι για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Κάποιοι έχουν κάνει τη φοροδιαφυγή "εθνικό σπορ" λέει και αυτό μας θυμίζει και κυβερνητικές δηλώσεις μήνες μετά για να δικαιολογηθεί η υπογραφή του Μνημονίου.
Ο mister ΔΝΤ λέει μάλιστα ότι υπάρχουν κάποιοι που "δεν έχουν ψωμί να φάνε" την ώρα που κάποιοι δεν πληρώνουν ... μία σε φόρους περιγράφοντας με την απίστευτη φράση τη γενικότερη εικόνα: "στην Ελλάδα οι άνθρωποι είναι βουτηγμένοι στα σκατά".
Για την ακρίβεια ο Στρος Καν περιγράφει την εικόνα μιας Ελλάδας που σε λίγες μέρες (τότε) δεν θα είχε λεφτά να πληρώσει τους μισθούς και ο κόσμος θα έτρεχε να πάρει τα χρήματά του από τις τράπεζες.
Αναφέρεται σε έναν Γιώργο Παπακωνσταντίνου που ήταν πολύ συγκινημένος όταν πήγε να ζητήσει τη βοήθεια του ΔΝΤ λόγω της κρίσιμης κατάστασης και γενικότερα μια εικόνα που στην πραγματικότητα ποτέ δεν μάθαμε εμείς εδώ στο εσωτερικό, παρά μήνες αργότερα...
on-news

Στα...θρανία οι νέοι αγρότες!

Προσθήκη λεζάντας
Τα μαθητικά τους χρόνια καλούνται να θυμηθούν περισσότεροι από 49.000 νέοι αγρότες.
Θα αφήσουν για λίγο τα χωράφια και τις κτηνοτροφικές τους εγκαταστάσεις και θα εκπαιδευτούν για 25 ημέρες (150 ώρες συνολικά) σε σεμινάρια του Οργανισμού Γεωργικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης και Απασχόλησης (ΟΓΕΕΚΑ) ''ΔΗΜΗΤΡΑ'' , με σκοπό να πάρουν στα χέρια τους το ''πράσινο πιστοποιητικό''.Η παρακολούθηση του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος δεν είναι υποχρεωτική για τους νέους αγρότες , αλλά όσοι δεν το έχουν δε θα μπορούν να τύχουν των ευνοικών ρυθμίσεων που προωθούνται από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας , όσο και της Ευρωπαικής Ένωσης.
Οι νέοι αγρότες θα διδάσκονται θέματα που αφορούν:
- την Κοινή Αγροτική Πολιτική
- τη διαχείριση και οργάνωση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων
- τις διάφορες κατευθύνσεις για παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προιόντων
- και τέλος , την εμπορία , τυποποίηση και κοστολόγηση των προιόντων

Πως αντέδρασε Facebook και Twitter στον σεισμό της Ιαπωνίας

Δεκάδες χιλιάδες μηνύματα εκκλήσεων για βοήθεια, συμπαράστασης και θρήνου αναρτώνται από το πρωί στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του Ίντερνετ, μετά τον φονικό σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν την Ιαπωνία.
Χρήστες από όλο τον κόσμο αναρτούν βίντεο, φωτογραφίες και πληροφορίες μέσα από ιστότοπους όπως το Twitter και το Facebook, την ίδια στιγμή που δημιουργούνται υπηρεσίες με στόχο να βοηθήσουν οικογένειες στην Ιαπωνία να βρουν τους συγγενείς τους.

1.200 μηνύματα το λεπτό
Ελάχιστα λεπτά μετά τον καταστροφικό σεισμό, οι χρήστες του Facebook, του Twitter και του YouTube συνδέθηκαν με τους λογαριασμούς τους και άρχισαν να αναρτούν μηνύματα

Το ανέκδοτο της ημέρας!

Μια γυναίκα γυρίζει στο σπίτι της το πρωί και όταν ο άντρας της την ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνη του απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι της καλύτερής της φίλης.
Ο άντρας τηλεφωνάει σε 10 από τις καλές φίλες της γυναίκας του και καμία δεν του επιβεβαιώνει ότι την προηγουμένη η γυναίκα του κοιμήθηκε εκεί.
Ένας άντρας γυρίζει στο σπίτι του το πρωί και όταν η γυναίκα του τον ρωτάει που ήταν όλη την νύχτα εκείνος της απαντάει ότι κοιμήθηκε στο σπίτι του καλύτερού του φίλου. Η γυναίκα τηλεφωνάει σε 10 από τους καλούς φίλους του άντρα της και οι 8 της επιβεβαιώνουν ότι κοιμήθηκε σπίτι τους. Οι 2 επιμένουν ότι ο άντρας της είναι ακόμα εκεί !!!

«Πατροκτόνος» ο Μπέος

Με εντυπωσιακό τρόπο ο Αχιλλέας Μπέος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αφού αναγνώρισε τη φωνή του στις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, κατήγγειλε ως υποκλοπέα τον εφοπλιστή, Νίκο Πατέρα....
Εξέφρασε την έκπληξή του για τη συγκεκριμένη πράξη του πρώην φίλου του και κατήγγειλε ότι το περιεχόμενο των συνομιλιών είναι μονταρισμένο. Πετώντας το μπαλάκι στη Δικαιοσύνη, αποφάσισε ο ίδιος ότι το περιεχόμενο των συνομιλιών, έστω και μονταρισμένο, δεν μπορεί να αποτελέσει προανακριτικό υλικό.
Είναι φανερό ότι ο βόθρος του ποδοσφαίρου έχει ανοίξει. Από δω και πέρα, τον λόγο έχει η Πολιτεία, εφόσον είναι σίγουρο ότι οι

VIDEO: Όλη η αλήθεια για το facebook...

Είναι άραγε το facebook τόσο ''αγαθό'' και ακίνδυνο όσο νομίζουμε; ...
Η απάντηση ( η σοκαριστική αλήθεια για την ακρίβεια) στο video που ακολουθεί..
Δείτε:

Ακόμα ένα αποκαλυπτικό βίντεο από τον σεισμό στο Τόκιο!

Δείτε ένα ακόμη βίντεο απο τον σεισμό στο Τόκιο.. Τα κτίρια μοιάζουν με χάρτινοι πύργοι...






VIDEO: Αόρατη…κάρτα σε αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ!!!

Ένα αρκετά κωμικό περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ...ανάμεσα στην Έβερτον και την Μπέρμιγχαμ με τον διαιτητή της αναμέτρησης να κλέβει την παράσταση με τις… εμπνεύσεις του.
Ο Πίτερ Γουόλτον θέλησε να δείξει κίτρινη κάρτα στον Τζόρντον Ματς της Μπέρμιγχαμ για σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλό του στο 40ο λεπτό, όμως συνειδητοποίησε πως… είχε ξεχάσει όλες τις κάρτες (κίτρινες και κόκκινες) στα αποδυτήρια του «Γκούντισον Παρκ» Δεν αιφνιδιάστηκε όμως, καθώς έβαλε το χέρι στην τσέπη του και έβγαλε μια… αόρατη κάρτα με εντελώς φυσικό τρόπο.

Η VW και το…πάρκινγκ του μέλλοντος!

-«Σε ποιόν όροφο έχεις παρκάρει;»
-«Νομίζω στον 4o. Εσύ;»...
-«Δεν είχε τόσο κάτω, το πήγα στον 21ο...»!
Σουρεάλ ο διάλογος, αναμφισβήτητα, αλλά μη νομίζετε ότι απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Για την ακρίβεια, υπό μία έννοια, είναι ήδη πραγματικότητα!
H VW παρουσίασε το εκπληκτικό Car Towers, το πάρκινγκ του μέλλοντος το οποίο λειτουργεί ήδη για λογαριασμό της!
Πρόκειται για ένα χώρο στάθμευσης βγαλμένο από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αφού τα αυτοκίνητα ανυψώνονται και μεταφέρονται σε κενή θέση μέσω ενός ειδικού ανελκυστήρα, που ανεβάζει τα αυτοκίνητα στο αντίστοιχο επίπεδο και τα τοποθετεί εκεί!
Οι δύο πύργοι έχουν ύψους 48 μέτρα και μπορούν να "αποθηκεύσουν" 800 αυτοκίνητα!
Να είναι η αρχή για τη λύση του προβλήματος πάρκινγκ στις πόλεις…;

Η συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνίδας που ζει στο Τόκιο!!!

Επικοινώνησαμε με την 25χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια Χριστίνα Αναγνωστοπούλου η οποία βίωσε λεπτό προς λεπτό το σεισμό...στην Ιαπωνία, όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Τόκιο.
Μιλήσαμε μαζί της μέσω Skype (η ώρα εκεί ήταν 17: 30 το απόγευμα στην Ελλάδα 10:30 το πρωί). Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι καθ' όλη τη διάρκεια της συνομιλίας μας, γίνονταν μετασεισμοί με αποτέλεσμα να χάνεται η σύνδεσή της με το ίντερνετ
Η Χριστίνα μένει στη φοιτητική εστία στην πόλη Kashiwa που είναι στην περιφέρεια Chiba. Είναι δίπλα από την περιφέρεια Ibaraki, όπου ήταν το επίκεντρο του δεύτερου μεγάλου σεισμού.
Διαβάστε τι μας είπε:
Τι ένιωσες τη στιγμή του σεισμού;
Δούλευα στον υπολογιστή στο δωμάτιό μου όταν έγινε ο πρώτος, που ήταν πολύ δυνατός. Τρόμαξα, τα 'χασα, λέω "τι κάνουμε;". Επειδή συνέχιζε και γινόταν πιο δυνατός, άκουσα τα πράγματα μέσα στο μπάνιο να πέφτουν και μπήκα κάτω από το γραφείο. Μετά κατέβηκα κάτω στο ισόγειο.
Τι γίνεται αυτή τη στιγμή;
Τώρα κάνει μετασεισμούς συνέχεια. Είμαστε μαζεμένοι στο ισόγειο και καθόμαστε στην κοινή κουζίνα.
Υπάρχουν σοβαρές καταστροφές ή νεκροί;
Λένε για 3 νεκρούς μέχρι στιγμής. Και το σοβαρότερο είναι ο κίνδυνος για τσουνάμι που μπορεί να φτάσει τα 10 μέτρα. Τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ εδώ στη περιοχή έχουν κλείσει.
Τι λένε εκεί οι επιστήμονες;
Οι επιστήμονες λένε για τσουνάμι στις ανατολικές ακτές. Λένε στον κόσμο να πάει στην ενδοχώρα και όσο πιο ψηλά μπορεί.
Οι ντόπιοι έχουν τρομάξει;
Βασικά στη σχολή άκουσα ότι έτρεχαν να κατέβουν γρήγορα κάτω, αλλα γενικά είναι ψύχραιμοι. Μόλις έκανε έναν πολύ δυνατό μετασεισμό

Η οργάνωσή τους είναι καλή;
Από οργάνωση καλά είναι. Έτσι νομίζω. Εγώ είμαι λίγο πιο έξω, αλλά γενικά έκλεισαν αμέσως όλα. Αεροδρόμια και τέτοια για να τσεκάρουν αν είναι εντάξει. Αλλά και για το φόβο του τσουνάμι.
Όπως μας είπε η Χριστίνα στην Ιαπωνία ζουν αρκετοί Έλληνες είναι καλά και επικοινωνούν με τους δικούς τους, μετά το σεισμό, μέσω Facebook, καθώς οι τηλεφωνικές συνδέσεις έχουν διακοπεί.
Η κεντρική φωτογραφία είναι λίγα λεπτά μετά το σεισμό, όπου φοιτητές της εστίας, παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις (Η Χριστίνα καθέται αριστερά σχηματίζοντας με τα δάχτυλα της το σήμα της νίκης).
Η δεύτερη φωτογραφία είναι από την βιβλιοθήκη της φοιτητικής εστίας

Συγχαρητήρια του Βουλευτή του Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα στους νέους Γενικούς Αστυνομικούς Δ/ντές Δυτ. Μακεδονίας και Ηπείρου.

Τα εγκάρδια συγχαρητήρια του εξέφρασε ο Βουλευτής του Νομού Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας με επιστολές, που απέστειλε στον μέχρι πρότινος Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών κ. Βαϊο Χονδρό που προήχθηκε στο βαθμό του Ταξιάρχου και ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και στο συμπατριώτη του, κ. Δημήτριο Τσακνάκη ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ο κ. Χαντάβας είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία, με τον ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του, κ. Γρηγόρη

Καμιά διαρροή ραδιενέργειας δεν σημειώθηκε στην Ιαπωνία!

Καμιά διαρροή ραδιενέργειας δεν σημειώθηκε από την φωτιά...
που ξέσπασε σε θάλαμο όπου στεγάζεται μια τουρμπίνα στον πυρηνικό σταθμό της Οναγκάουα στη νομαρχία Μιγιάγκι της βορειοανατολικής Iαπωνίας, μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε την περιφέρεια αυτή, μετέδωσε το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.
Η λειτουργία σε συνολικά 11 αντιδραστήρες έχει διακοπεί, όπως μετέδωσε το υπουργείο Βιομηχανίας. Η εταιρία Tohoku Electric Power που εκμεταλλεύεται τον πυρηνικό σταθμό της Οναγκάουα και επίσης το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, βορείως του Τόκιο, ανακοίνωσε ότι δεν έχουν ανιχνευτεί προβλήματα στις εγκαταστάσεις.
Ωστόσο εξακολουθεί να λειτουργεί ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός Κασιουαζάκι-Καρίουα που διαχειρίζεται στην κεντρική νομαρχία Νιγκάτα, η οποία απέχει αρκετά από το επίκεντρο του σεισμού. Ούτε η εταιρία Hokkaido Electric Power κατέγραψε προβλήματα στις εγκαταστάσεις της.
newscode

Γρεβενά: Κατασχέθηκαν πάνω από τέσσερα κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης 10 Μρτίου , στο 1ο Χιλιόμετρο Ε.Ο. Δεσκάτης – Λάρισας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών, συνελήφθη 28χρονος Αλβανός για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο χώρο αποσκευών του Ι.Χ. επιβατικού αυτ/του ιδιοκτησίας του δράστη, βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και εκατόν πενήντα γραμμαρίων.
Κατά την προανάκριση ο δράστης δήλωσε ότι προμηθεύτηκε τις ναρκωτικές ουσίες από ομοεθνή του κάτοικο Αττικής, με σκοπό να τις μεταφέρει σε άγνωστο προς αυτόν άτομο στην ευρύτερη περιοχή Κρανέας Ελλασόνας έναντι της χρηματικής αμοιβής των πεντακοσίων ευρώ.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν, ενω Ο δράστης με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Αυτοκτόνησε με... έξι σφαίρες αστυνομικών ο Αυστραλός «Αλέξης Γρηγορόπουλος»

Ένορκη ιατροδικαστική εξέταση αυτές τις ημέρες!!!
Τις ημέρες που δολοφονήθηκε στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, η αστυνομία της Μελβούρνης πυροβόλησε και σκότωσε έναν 15χρονο. Αυτές τις ημέρες διεξάγεται ένορκη ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου του 15χρονου Τάιλερ Κάσιντι, με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι στην ουσία ο άτυχος έφηβος «αυτοκτόνησε» παρά το γεγονός ότι τον γάζωσαν τέσσερις αστυνομικοί με έξι σφαίρες τον Δεκέμβριο του 2008, σε πάρκο του Northcote.
Από το πόρισμα της ένορκης ιατροδικαστικής εξέτασης θα κριθεί αν οι τέσσερις αστυνομικοί που πυροβόλησαν τον Κάσιντι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν για την πράξη τους.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου παιδιού, Κρίστοφερ Ντέιν κατηγόρησε την αστυνομία για αναλγησία. «Είναι ντροπή να επιχειρείται για άλλη μία φορά να ταπεινώσετε και να πληγώσετε την οικογένεια του Τάιλερ. Ο θάνατος του 15χρονου εφήβου ήταν ανθρωποκτονία, ίσως δικαιολογημένη ανθρωποκτονία αλλά όχι αυτοκτονία» είπε χαρακτηριστικά.

Ηλεία: Εφοριακοί υπάλληλοι ''δάγκωναν'' φορολογούμενους!

Bαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αντιμετωπίζουν 11 εφοριακοί που υπηρετούσαν στα Κρέστενα και τον Πύργο...που φέρονται ότι είχαν στήσει φαγοπότι στην υπηρεσία τους, τόσο σε βάρος του Δημοσίου όσο και σε φορολογούμενους της περιοχής. Η υπόθεση έχει ξεκινήσει να εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας μετά από πολλές αναβολές, αφού το σκάνδαλο είχε αποκαλυφθεί... το 2000.
Οι κατηγορούμενοι σύμφωνα με το dete.gr, φέρονται ότι βεβαίωναν σε φορολογούμενους πολλαπλάσιους φόρους από τους

Αίγιο: Αλβανός πρώην αστυνομικός βίαζε 15χρονη μαθήτρια!

Οι αποκαλύψεις προκαλούν σάλο στην τοπική κοινωνία...
- Ο Αλβανός την απειλούσε και η 15χρονη φοβόταν να μιλήσει στους δικούς της για τον εφιάλτη που ζούσε... Ο δράστης, πρώην αστυνομικός στην Αλβανία, βίαζε συστηματικά μία 15χρονη ομοεθνή του και στη συνέχεια την εξωθούσε στην πορνεία για να κερδίζει χρήματα.
Σύμφωνα με το dete.gr, o άνδρας διέμενε στις Καμάρες στην περιοχή της Αιγιάλειας καθώς είχε έρθει κρυφά στην Ελλάδα γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ. H 15χρονη ζούσε φοβισμένη τον απόλυτο εφιάλτη. Για ένα μήνα πήγαινε το πρωί στο σχολείο και στη συνέχεια έπεφτε στα χέρια του Αλβανού βιαστή.
Το κορίτσι φοβόταν να μιλήσει στους δικούς της, καθώς ο δράστης την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στους συγγενείς της. Ο Αλβανός που συνελήφθη από αστυνομικούς, φέρεται να την παρέδωσε σε διεθνές κύκλωμα πορνείας και η κοπέλα βρίσκεται σήμερα στην Ιταλία. Ο δράστης πρώην αστυνομικός βρίσκεται ήδη στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Λάρισα: Αιματηρή ληστεία σε βενζινάδικο - Οι δράστες μαχαίρωσαν τον υπάλληλο!

Προσθήκη λεζάντας
Οι αδίστακτοι ληστές χτύπησαν τον άτυχο υπάλληλο...
παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν προέβαλε την παραμικρή αντίσταση...
Η ληστεία έγινε λίγο πριν τις 05.00 το πρωί, σε βενζινάδικο που βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Λάρισας-Αθηνών. Δύο κουκουλοφόροι αιφνιδίασαν τον άτυχο υπάλληλο και τον ακινητοποίησαν με όπλο και μαχαίρι που κρατούσαν.
Ο υπάλληλος δεν αντιστάθηκε. Σήκωσε τα χέρια και άφησε τον έναν από τους δύο κακοποιούς να προχωρήσει και να βουτήξει τα χρήματα από το ταμείο. Οι ληστές όμως δεν έμειναν εκεί. Αφού πήραν τις εισπράξεις της ημέρας, μαχαίρωσαν τον υπάλληλο στο δεξί χέρι και τράπηκαν σε φυγή.
Ο άτυχος υπάλληλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και πλέον είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν παρά τις έρευνες της αστυνομίας...

Το 2011 οι δισεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν...

Το 2011 οι δισεκατομμυριούχοι αυξήθηκαν τόσο σε απόλυτο αριθμό όσο και κατά το μέγεθος του πλούτου τους, που ανέρχεται σε 4,5 τρισ. δολάρια. Αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των πλουσίων σημειώνεται στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, που έρχεται δεύτερη, με 332 δισεκατομμυριούχους, μετά τις ΗΠΑ, όπου ζουν 413. Το γεγονός ώθησε το οικονομικό περιοδικό να αποκαλέσει την Ασία «εργοστάσιο που παράγει δισεκατομμυριούχους»...
Οι δισεκατομμυριούχοι στην Ασία ήταν 234 το 2010. Στην Ευρώπη το περιοδικό καταγράφει 300 φέτος, στην περιφέρεια Μέσης Ανατολής/Αφρικής 89 και στην υπόλοιπη αμερικάνικη ήπειρο 76.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο πλουσιότερος άνθρωπος της υφηλίου είναι ο Μεξικάνος μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών Κάρλος Σλιμ.
Μεταξύ των 10 πιο πλούσιων ανθρώπων στον κόσμο, ο Σλιμ έχει

Το πρωτάθλημα επιστρέφει στην ΕΠΟ! Γκρεμίζουν τη Super League

Να κλείσει η κάνουλα με τα χρήματα προς τις ΠΑΕ...
και να καταργηθεί η Super League είναι μόνο δύο από τις κινήσεις που ετοιμάζει το υπουργείο.
Μετά τα όσα... υπέροχα είδαμε και ακούσαμε κάποιοι επιτέλους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Μετά την επέμβαση της Δικαιοσύνης το επόμενο βήμα αν και μοιάζει κάπως αναχρονιστικό φαίνεται ότι θα είναι να επιστρέψει η διοργάνωση του πρωταθλήματος στην ΕΠΟ. Παράλληλα θα καταργηθεί η Σούπερ Λίγκα, ενώ θα αλλάξει και ο νόμος για τη λειτουργία των ΠΑΕ.
Εκείνο όμως που θα “πονέσει” περισσότερο είναι το διαγραφόμενο τσεκούρι στις επιχορηγήσεις που παίρνουν οι ομάδες. Ο στόχος αυτής της κίνησης είναι να φύγει η διοργάνωση από τα χέρια παραγόντων, οι οποίοι θεωρούνται μέρος του προβλήματος.
Όπως τονίζεται από το υπουργείο το πλαίσιο που διέπει το επαγγελµατικό πρωτάθληµα έχει φτιαχτεί στα μέτρα των προέδρων που διοικούν τις ΠΑΕ, µε αποτέλεσµα να υπάρχει σωρεία προβλημάτων, τα οποία προκύπτουν από το γεγονός πως ελεγκτές και ελεγχόµενοι είναι τα ίδια πρόσωπα.
Χαρακτηριστική είναι η αναφορά πως η πολιτεία θέλει να θεσπίσει κανόνες που θα ισχύουν για όλους ανεξάρτητα από το όνομα που έχουν.

Στην τελική ευθεία των play off ανόδου...

Στην τελική ευθεία, της προετοιμασίας για την πρώτη αγωνιστική των play off ανόδου, βρίσκεται η ομάδα βόλλεΪ γυναικών του Γ.Σ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ. 
Την Κυριακή 13 Μαρτίου, ώρα 16:00 διεξάγεται το παιχνίδι Γ.Σ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας. Καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρόν για να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια του ιστορικού μας συλλόγου να βρεθεί πιο κοντά στην διοργάνωση της Α2 γυναικών βόλλεϊ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στο… γήπεδο της δικαιοσύνης Βοργιάς, Δαλούκας!

Καταθέτουν στον αθλητικό εισαγγελέα οι δύο διαιτητές!
Δυο διαιτητές που φέρονται ότι γνωρίζουν στοιχειά για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει καλέσει σήμερα ο αθλητικός εισαγγελέας Κώστας Σιμιτζόγλου.
Ο παλιός διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς και ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Δαλούκας θα βρεθούν σήμερα στο… γήπεδο της δικαιοσύνης και θα εξεταστούν ως μάρτυρες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο.
Στο κομμάτι της ίδιας έρευνας εντάσσονται και οι δυο κασέτες τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα των οποίων παρέδωσε ήδη στις δικαστικές αρχές ο ποινικολόγος και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή Αλέξης Κούγιας. Ο τελευταίος έχει υποστηρίξει ότι ανώνυμος περιήλθε το επίμαχο υλικό στα χέρια του ενώ όπως όλα δείχνουν σύντομα θα κληθεί να δώσει και νέα κατάθεση για όσα γνωρίζει γύρω από το παρασκήνιο των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Κληρώσεις διαιτών Δ' Εθνικής 3ου Ομίλου 25 η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος Δ' Εθνικής Κατηγορίας 2010-2011 στις 13/3/2011.




ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΕ ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Χ. Καίδης, Β. Μπαρκονίκος, Τ. Φαρμάκης (Θεσσαλίας)
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ 
Δ. Παλιούρας, Δ. Σταμενίτης, Γ. Οικονόμου (Μακεδονίας)
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ - ΝΑΟΥΣΑ
Ι. Μπλούνας, Π. Κιούσης, Χ. Δοσκόρης (Φθιώτιδας)
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ
K. Mάνασης, Β. Παπανικολάου, Θ. Νταλούκας (Τρικάλων)
ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΑΣΤΩΡ
Κ. Μηλιάδης, Χ. Τσιμπλάκης, Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ι. Πάνος, Δ. Τίκας, Δ. Παπαδημητρίου (Ηπείρου)
ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ Φ.Σ
Ι. Παπουτσής, Χ. Ευθυμιάδης, Α. Ζιγκερίδης (Σερρών)
ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Δ. Καρατέργιος, Θ. Τσαλίπου, Ν. Ιωαννίδης (Κοζάνης)
ΓΑΛΑΤΙΝΗ - ΣΒΟΡΩΝΟΣ
Α. Τζήλος, Ι. Ρεντόπουλος, Α. Καρακώστας (Λάρισας)

Football League: Κληρώσεις διαιτητών 26η Αγωνιστική

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Football League και Football League Νέων στις 12, 13 & 14/3/2011.
12/3 15:00 Δόξα Δράμας-ΟΦΗ
 Τοπούζης (Θράκης) Χαρίτσης (Θράκης) Σταμάτογλου (Καβάλας) 
13/3 15:00 Λεβαδειακός-Εθνικός Πειραιώς
Γκράνας (Ξάνθης) Λαζρής (Καβάλας) Δαλούκας (Θεσσαλίας)
13/3 15:00 ΠΑΣ Γιάννενα-Καλλιθέα
 Τίκας (Καρδίτσας) Βαφειάδης (Καρδίτσας) Νιώτη (Τρικάλων) 
13/3 15:00 Πιερικός-Ιωνικός
Κοσσικίδης (Αθηνών) Κοσμάς (Αθηνών) Χριστοδούλου (Αθηνών)
13/3 15:00 Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας Ρόδου 
Ισάρης (Πιερίας) Καραισαρίδης (Πιερίας)Κελαζόγλου (Χαλκιδικής)
12/3 15:00 Δόξα Δράμας-ΟΦΗ
 Τοπούζης (Θράκης) Χαρίτσης (Θράκης) Σταμάτογλου (Καβάλας)
13/3 15:00 Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας 
 Σέζος (Κιλκίς) Ναλμπάντης (Κιλκίς) Παπαμιχαηλίδης (Κιλκίς)
13/3 15:00 Τρίκαλα-Ηλιούπολη
Κοεμτσίδης (Κοζάνης) Σίπκας (Πέλλας) Πετρόπουλος (Θεσσαλίας)
14/3 18:00 Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός
 Μαντάκης (Ημαθίας) Γιοβαννόπουλος (Ημαθίας) Μερκενίδης (Μακεδονίας)
14/3 19:00 Θρασύβουλος Φυλής-Πανθρακικός
Νίκας (Μεσσηνίας) Λαμιάς(Μεσσηνίας) Σερεμέτης (Μεσσηνίας) 

Α' & Β' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ 18ης Αγωνιστικής

Α' ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ  
ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3/2011
ΚΕΡ.ΙΤΕΑΣ  -   ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ-ΡΑΤΖΑΣ-ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ
ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑ -ΠΟΛ -  Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ
ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ  -ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ-ΦΩΛΙΑΣ
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ -  ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΛΕΞΙΟΥ
ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ -  ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ-ΒΛΑΧΑΚΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑΑΛ.ΚΙΒΩΤΟΥ
ΞΕΝΗ ΤΡΙΠΛΕΤΑ
ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ -  ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΡΙΓΚΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥΝΕΟΧΩΡΙ
 ΛΕΚΚΑΣ-ΡΟΤΣΙΚΑΣ-ΝΤΟΛΙΑΣ


Βαθμολογία
17η αγωνιστική

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 46
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 39
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ 32
ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧ 34
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ 29
ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 24
ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24
ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ 21
Π.Ν.ΠΟΝΤΙΝΗΣ 19
ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ 14
ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ-ΠΟΛ 14
ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 14
ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ 11
ΝΕΟΧΩΡΙ 9

ΚΥΡΙΑΚΗ:  13/03/2011
 
Β΄ Ε.Π.Σ. Γρεβενών
16η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ – ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ
ΡΑΤΖΑΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ- ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ-ΓΚΟΛΙΑΣ-ΝΤΟΛΙΑΣ
ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ -  ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΛΕΚΚΑΣ-ΡΟΤΣΙΚΑΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ
ΛΑΖΟΓΚΑ-ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ-ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ – ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ
ΒΛΑΧΑΚΗΣ-ΛΙΑΚΑΣ-ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ

Superleague, Οι σφυρίχτρες της 26ης αγωνιστικής

Στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, θα σφυρίξει ο Πέτρος Κωνσταντινέας του συνδέσμου Μεσσηνίας, ενώ στο «Καυτανζόγλειο» και στον αγώνα Ηρακλής – Παναθηναϊκός, ορίστηκε ο Σταύρος Τριτσώνης του συνδέσμου Αθήνας.
Αναλυτικά οι διαιτητές των αγώνων της 26ης αγωνιστικής της Super League:
Σάββατο 12 Μαρτίου
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός Βόλου
Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαίας).4ος Μήτση (Πειραιά)
Πανσερραϊκός – Skoda Ξάνθη
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου), Δημητριάδης (Καστοριάς), Ποντίκης (Πρέβεζας), 4ος Αμπρακιόλης (Μακεδονίας).
Ηρακλής – Παναθηναϊκός
Διαιτητής:  Τριτσώνης (Αθήνας), Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης) 4ος χαραλαμπίδης (Καβάλας).
Κυριακή 13 Μαρτίου
Εργοτέλης – Ατρόμητος
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαϊας), Μπαλτάς (Αχαίας), Αλεξέας (Μασσηνίας), 4ος Μάνταλος (Αθηνών).
Πανιώνιος – Λάρισα
Διαιτητής: Παππάς (Αθήνας), Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου), 4ος Βοσκάκης (Ρεθύμνου).
ΑΕΚ – Καβάλα
Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών), Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Μαγιάννης (Άρτας), 4ος Τσινιάρης (Αθηνών).
Κέρκυρα – Άρης
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πάνου (Αιτ/νίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας), 4ος Κουτσιάφτης (Άρτας).
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας), Γκάγκας (Λάρισας), Καρσιώτης (Κορίνθου), 4ος Κ΄λυρκος (Ηπείρου).

Κατασκευή Υπόγειου Χώρου Στάθμευσης Αυτοκινήτων στην Πόλη μας.

(Οικόπεδο Εθνικής Τράπεζας)
Με αφορμή την τοποθέτηση του Δημάρχου μας κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για τα πάρκινγκ της πόλης, στο δημοτικό συμβούλιο της 28-2-2011, καταθέτω τις απόψεις μου για το θέμα αυτό που τόσο καιρό απασχολεί και ταλανίζει τον Γρεβενιώτη και ιδιαίτερα τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας.
Η αγορά για τη δημιουργία του χώρου του οικοπέδου της Εθνικής Τράπεζας σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων ξεκίνησε επί Δημαρχίας Αθανασίου Ζιώγα και συγκεκριμένα το έτος 2004. Ο τότε δήμαρχος διαπραγματεύθηκε την αγορά του οικοπέδου αυτού (ιδιοκτησίας της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος) αντί του ποσού των δύο εκατομμυρίων ευρώ, με μοναδικό σκοπό την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων.
Συμφωνήθηκε να καταβληθεί το ποσό του ενάμισι εκατομμυρίου ευρώ από το Δήμο, μέσω του προγράμματος «ΘΗΣΕΑ», και τα υπόλοιπα πεντακόσια χιλιάρικα από δημόσιες επενδύσεις, ποσό το οποίο είχε υποσχεθεί ο τότε Γρεβενιώτης υφυπουργός οικονομικών κ. Χρήστος Φώλιας στον Δήμαρχο. Η ανεύρεση του χρηματικού