ΣΙΝΕ

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο σέξυ παρουσιάστριες στην Ελληνική TV...

Και στην χώρα μας, οι όμορφες παρουσιάστριες δεν πάνε πίσω, αφού και εμείς έχουμε αιθέριες υπάρξεις...
Σας παρουσιάζουμε τις 5 καλύτερες την φετινή χρονιά που μας φτιάχνουν την μέρα.

Νο5. Ελένη Μενεγάκη

17 λόγοι που το σεξ κάνει καλό στην υγεία!!!

Διαβάστε 17 λόγους που το αποδεικνύουν...
1. Καλή ψυχική υγεία...
Το σεξ επηρεάζει άμεσα τη συναισθηματική ισορροπία. Είναι γνωστό ότι η αποχή προκαλεί άγχος, ακόμη και κατάθλιψη.
Αντιθέτως, η έντονη δραστηριότητα στο κρεβάτι καταπολεμά ελαφρές μορφές κατάθλιψης, αφού η απελευθέρωση ενδορφινών στον εγκέφαλο μειώνει το άγχος και προκαλεί αίσθημα ευφορίας.
2. Θεραπεία ομορφιάς Κατά τη διάρκεια του σεξ, ο γυναικείος οργανισμός σώμα διπλασιάζει τα επίπεδα των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να είναι πιο λαμπερά και το δέρμα πιο απαλό.
3. Μακροζωία Δεκαετής έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 εθελοντών μέσης ηλικίας από το Πανεπιστήμιο Queens στο

Γυναικεία φιλιά επί σκηνής... Ποιές είναι οι δύο Ελληνίδες που το τόλμησαν;

Πώς ένιωσε η Φιλίτσα όταν της ζητήθηκε να φιλήσει την Βίκυ στο στόμα;
Η Φιλίτσα Καλογεράκου, πρωταγωνιστεί στο έργο ''Τρεις, τρεις, εννιά'' στον πολύχωρο ''Rockin' the Casbah'', όπου υποδύεται μια ομοφυλόφιλη. Το δύσκολο της υπόθεσης ήταν για την ίδια, το φιλί στο στόμα που πρέπει να δίνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, που είναι και οι παραστάσεις, στη συνάδελφό της, Βίκυ Χαντζή, σε συγκεκριμένη σκηνή.
''Μια ξέφρενη μουσική κωμωδία που ανατρέπει κάθε θεωρία. Υπάρχει φιλία ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες; Η συμβίωση σκοτώνει τον έρωτα; Μπορούμε να παντρευτούμε τον καλύτερο μας φίλο; Τα παιδιά ολοκληρώνουν μια σχέση;
Και μέσα σε όλο αυτό χωράει κάποιος τρίτος; Ποιο είναι το μυστικό να περάσεις 90 ολόκληρα χρόνια με τους ανθρώπους που αγαπάς; Υπάρχει πραγματική ευτυχία; Τι αξίζει πραγματικά σ’ αυτή τη ζωή; Μια παράσταση γι’ αυτούς που αποδέχτηκαν πολλά αλλά αποφάσισαν να μη μεγαλώσουν ποτέ!''
''Στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο με το φιλί, αλλά έτσι όπως μας καθοδήγησε η σκηνοθέτριά μας, τα πράγματα κύλησαν πολύ ομαλά. Τελικά αισθανθήκαμε άνετα, μιας και το φιλί που δίνουμε δεν βγαίνει καθόλου χυδαίο'', είπε η ίδια στην ''Espresso''.

Ξαναγίνονται παρθένες για να... παντρευτούν!!!

Εκατοντάδες γυναίκες από αραβικές χώρες συνωστίζονται σε κλινική στο Παρίσι προκειμένου να προχωρήσουν σε μια επέμβαση που όχι μόνο θα αλλάξει, αλλά ίσως και θα σώσει τη ζωή τους. Η επέμβαση για την αποκατάσταση του...παρθενικού υμένα είναι μια διαδικασία που δεν έχει πολλούς κινδύνους και το κόστος της είναι στα 2000 ευρώ.
Στις αραβικές χώρες οι πίεση που δέχονται οι γυναίκες για να διατηρήσουν την αγνότητά τους είναι τόσο μεγάλη, που δεν είναι λίγα τα... περιστατικά αυτοκτονιών. Ο διευθυντής της κλινικής που βρίσκεται στο Παρίσι είναι από τους λίγους γιατρούς αραβικής καταγωγής που κάνει τέτοιου είδους επεμβάσεις και αποκαλύπτει ότι η μέση ηλικία των γυναικών που επιθυμούν να προχωρήσουν σε μια τέτοια επέμβαση είναι τα 25 χρόνια, ενώ ανήκουν σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Πολλές από τις γυναίκες

Super League: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-1 (video) - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 26η Αγωνιστική

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στο «καμίνι» της Τούμπας για την 26η αγωνιστική της Super League 2010-2011. Οι «ερθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 12΄ με τον Djebbour, αλλά οι Κουτσιανικούλης (45΄) και Vitolo – στο 71΄ με πέναλτι – ανέτρεψαν το σκηνικό και δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να πανηγυρίσουν από σήμερα τον τίτλο του πρωταθλητή.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 12΄ με τον Djebbour, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ την καταπληκτική πάσα του Ibagaza. Τρία λεπτά αργότερα ο Zairi θα μπορούσε να κάνει το 0-2, αλλά…

Φλέρταρε στο facebook με σέξι ξανθιά χωρίς να ξέρει οτι ήταν η γυναίκα του!

Αποφασίζει λοιπόν να τον πιάσει στα πράσα, με τη βοήθεια του facebook.
Τι έκανε; Άνοιξε ένα ψεύτικο προφίλ, έκανε ώρες φροντιστήριο για να μάθει να γράφει στο chat όπως οι ...νέοι και μεταμορφώθηκε στην μόλις 21 ετών Laura Willsham, ξανθιά, ψηλή και πολύ σέξι. Το δεύτερο σημαντικό της βήμα ήταν να κάνει φίλο της τον άντρα της, ο οποίος έπεσε στην παγίδα.
Άρχισαν να μιλάνε συχνά και ο ανύποπτος σύζυγος έκανε τα πάντα για να κλείσει ένα ερωτικό ραντεβού με την καυτή Laura!Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε… Όταν η Στέφανι μάζεψε όλα τα στοιχεία που ήθελε αποκάλυψε στον άντρα της, ότι αυτή κρυβόταν πίσω από την σέξι καλλίγραμμη ξανθιά διαδυκτιακή φίλη του….
Σήμερα το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο και η Στέφανι μεγαλώνει μόνη της την 25 μηνών κόρη τους.Την επόμενη φορά που θα κάνετε πονηρό chat με ένα «άγνωστο» φίλο ή φίλη σας στο facebook , να έχτε το νου σας …

Αλλάζουν τα πρόστιμα του Κ.Ο.Κ

Προσαρμογή των προστίμων στην οικονομική κρίση σχεδιάζει το υπουργείο Υποδομών. Δείτε για ποιες οδικές παραβάσεις έρχονται μειώσεις. Τι θα ισχύει για τους επαγγελματίες, που χάνουν το δίπλωμά τους.
Σε εκλογίκευση των προστίμων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προχωρά το υπουργείο Υποδομών με στόχο την προσαρμογή, λόγω και της οικονομικής κρίσης.

Αναμένεται να υπάρξουν μειώσεις για αρκετές παραβάσεις, ενώ για σοβαρά αδικήματα τα πρόστιμα δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Την  Τρίτη (15/03) αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας για τις αλλαγές στον ΚΟΚ και συμφωνά με

Super League: Κέρκυρα – Άρης 3-4 (video)

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με συνεχείς αλλαγές και… αγγλικό σκορ ο Άρης πήρε τη πολυπόθητη νίκη μέσα στην Κέρκυρα πετυχαίνοντας μετά από πάρα πολύ καιρό 4 γκολ. Το τελικό 3-4 είναι απόλυτα δίκαιο, αφού ναι μεν οι κίτρινοι δεν είχαν για μεγάλο διάστημα καλή απόδοση, όμως οι αλλαγές του Τσιώλη στο β’ μέρος σε συνδυασμό με την… ατυχία των γηπεδούχων έδωσαν το δικαίωμα στον Άρη να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και με δεδομένη τη χθεσινή ήττα του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας να κάνει και πάλι όνειρα για τα πλέι-οφ.
Έμειναν στα αποδυτήρια
Οι κίτρινοι μπήκαν νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν την

Super League: ΑΕΚ – Καβάλα 1-0 (video)

Η ΑΕΚ με γκολ του Scocco στο 88’ επικράτησε με 1-0 της Καβάλας στο «ΟΑΚΑ», σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Super League. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 52’ με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Cardozo.
Μετά από τα πρώτα δέκα αναγνωριστικά λεπτά στα οποία δεν σημειώθηκε κάτι το αξιοσημείωτο, καθώς το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο, η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της και σκόραρε στο 15’ με τον Γκέντσογλου, ένα γκολ το οποίο πάντως σωστά ακυρώθηκε από τον βοηθό διαιτητή. Η Καβάλα από την πλευρά της, απείλησε για πρώτη φορά στο 24’ με τον Niculae. Οι φιλοξενούμενοι

Super League: Εργοτέλης – Ατρόμητος 1-1 (video)

Στο «Παγκρήτιο» Εργοτέλης και Ατρόμητος πάλεψαν για τη νίκη, αλλά τελικά έμειναν στο 1-1, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τον Romano στο 44’ και οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Αναστασάκο στο 68’.
Ο Εργοτέλης ήταν εμφανώς καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Ατρόμητο, στο 20’ με τον Νάστο. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους, απείλησαν στο 35’ με τον Μπούντιμιρ να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ έξι λεπτά αργότερο ο Beto έχασε ακόμη μία καλή ευκαιρία. Τελικά οι Κρητικοί ευτύχησαν να σκοράρουν πριν τελειώσει το πρώτο μέρος. Το γκολ

Super League: Πανιώνιος – Λάρισα 3-3 (video)

Πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα στη Νέα Σμύρνη, όπου Πανιώνιος και Λάρισα έμειναν στο 3-3, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 με τέρματα των Γκαλίτσιου και Μήτρογλου. Η ΑΕΛ μείωσε σε 2-1 με τον Metin, όμως ο Balaban έδωσε εκ νέου αέρα δύο γκολ στην ομάδα του. Τελικά η Λάρισα με τους Metin και Νταμπίζα να βρίσκουν δίχτυα στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε να «κλέψει» τον βαθμό.
Ο Πανιώνιος ξεκίνησε πιο δυνατά, αλλά η Λάρισα ήταν αυτή που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 6’ με τον Κούλιτς. Η ΑΕΛ σκόραρε λίγα λεπτά μετά, όμως ο διαιτητής Παππάς ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ στην προβολή του Kuljic στον Κοντοέ. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 21’ με κεφαλιά

Β’ Εθνική: Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής

Την Κυριακή για την 26η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 3-1 της Καλλιθέας στους άδειους «Ζωσιμάδες», ενώ τα Τρίκαλα συνέτριψαν με 4-0 την Ηλιούπολη. Εν τω μεταξύ σε τροχιά play off παραμένει ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε με 2-1 του Εθνικού.
Το Σάββατο για την 26η αγωνιστική της Β’ Εθνικής, ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την Δράμα κόντρα στη τοπική Δόξα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Καμπάνταης, ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ των Κρητικών.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής:
Σάββατο 12 Μαρτίου
Δόξα Δράμας-ΟΦΗ 0-2
Καμπάνταης 7’ και 90+2’
Κυριακή 13 Μαρτίου
Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0
64′ Aurelio, 84′ Κουτσοσπύρος
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλιθέα 3-1
52′ Bakayoko, 64′ Τζάνης, 90+1′ Σκούφαλης / 61′ Παπαναστασίου
Πιερικός-Ιωνικός 0-0
Λεβαδειακός-Εθνικός 2-1
15′ Μπάρκογλου, 54′ Napoleoni / 59′ Rimkevicius
Αγροτικός Αστέρας-Διαγόρας 3-0
41′ Τσούκλης, 53′ Σαπάνης, 71′ Στεφανίδης
Τρίκαλα-Ηλιούπολη 4-0
49′, 51′ Wellington, 71′ Μανουσάκης, 77′ Κόρμπος
Δευτέρα 14 Μαρτίου
18:00 Εθνικός Αστέρας-Παναιτωλικός
19:00 Θρασύβουλος-Πανθρακικός

Εκανε το γύρο του κόσμου με τα πόδια σε 11 χρόνια!!!

Εγκατέλειψε τα πάντα και αποφάσισε να κάνει το γύρο του κοσμου με τα πόδια...περνώντας από τις πιο φτωχές χώρες για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τα παιδιά που υποφέρουν από ασθένειες και πολέμους.
'Οπως γράφει ΤΟ ΒΗΜΑ, στις 18 Αυγούστου του 2000, την ημέρα που έγινε 45 ετών, ο Ζαν Μπελιβό αποχαιρέτισε γυναίκα και δυο παιδιά και ξεκίνησε με το πιο «βασικό» μέσο μεταφοράς: τα δυο του πόδια. Σπρώχνοντας ή σέρνοντας ένα ελαφρύ τρίκυκλο καροτσάκι με τα απολύτως απαραίτητα, ολοκληρώνει ένα επικό ταξίδι 74.000 χλμ. σε πέντε ηπείρους και 64 χώρες.
Πώς τα κατάφερε;
Είναι απλό: συνάντησε παντού καλούς ανθρώπους. Θέλησε να βρει ξανά το νόημα της ζωής του «στους δρόμους και στις ζωές των

Αποζημίωση έως 500 ευρώ στους πολίτες από την ΔΕΗ

Χρηματική αποζημίωση αλλά και αντικατάσταση συσκευών θα δικαιούνται όσοι καταναλωτές υποστούν ζημιές από διακοπές ρεύματος. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για να διεκδικήσουν μέχρι και 500 ευρώ.
Μέχρι και 500 ευρώ θα δίνει η ΔΕΗ στους καταναλωτές οι οποίοι έχουν υποστεί ζημιές εξαιτίας των διακοπών ρεύματος, σύμφωνα με την εφημερίδα "Έθνος".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ΔΕΗ θα αποζημιώνει τόσο τους οικιακούς όσο και τους εμπορικούς χρήστες με το ποσό των 500 ευρώ το ανώτερο, αν πληγούν από βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.
Μάλιστα, σύμφωνα με τη σύσταση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, προβλέπεται και αντικατάσταση των συσκευών που ίσως χαλάσουν από τη διακοπή ρεύματος.
Η αποζημίωση, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ θα ξεκινά από 300 ευρώ τη ζημιά και θα φτάνει τα 500 ανάλογα την παροχή ρεύματος.
Προκειμένου ο καταναλωτής να πάρει την αποζημίωση πρέπει να ξέρει ότι οι διακοπές ρεύματος δεν αφορούν αυτές που προκλήθηκαν από κακές καιρικές συνθήκες.
Κατά τα άλλα πρέπει να ενημερώσει τη ΔΕΗ μέσα σε 4 ημέρες με αίτηση, και έπειτα η ΔΕΗ θα διερευνήσει τις αιτίες της βλάβης.
Ο καταναλωτής θα μπορεί να δώσει στην Επιχείρηση παραστατικό ηλεκτρολόγου ο οποίος θα περιγράφει τη βλάβη και το κόστος αποκατάσταση ή αντικατάσταση των χαλασμένων συσκευών, στο οποίο θα πρέπει η ΔΕΗ να απαντήσει μέσα σε 15 ημέρες. Η αποζημίωση θα πρέπει να γίνει μέσα σε ένα μήνα.
www.enimerwsi.com

Περιζήτητα τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια σχημάτισαν την Κυριακή (13/3) το πρωί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να εξασφαλίσουν ένα "μαγικό" χαρτάκι" για το δεύτερο ημιτελικό με την "Ένωση" από την πρώτη μέρα διάθεσης τους.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/3) τον Ολυμπιακό, ωστόσο την ίδια μέρα το πρωί ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων για τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Οι οπαδοί του "Δικεφάλου" έσπευσαν να εξασφαλίσουν το "μαγικό χαρτάκι" ώστε να δώσουν το "παρών" στο παιχνίδι της Τετάρτης (16/3) με την "Ένωση".
Περίπου 120 φίλου του ΠΑΟΚ σχημάτισαν ουρές μπροστά από τα

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ 25ης αγωνιστικής

 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΘΝ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΕ ΣΙΑΤΙΣΤΑ 2-0
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ 2-1
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚ. - ΝΑΟΥΣΑ 1-3
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ - ΜΑΚΕΔ. ΦΟΥΦΑ 3-1
ΚΑΣΤΟΡΙΑ  -  AO ΚΑΣΤΩΡ   3-0
ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒ. - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒ. 0-1
ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ 0-1
ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ  0-5
ΑΜΣ ΓΑΛΑΤΙΝΗ - ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΣ 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 25 ΑΓΩΝΕΣ

1Βατανιακός25 57
2Νάουσα25 55
3Πυρσός Γρεβενών25 52
4Καστοριά25 52
5Εθνικός Βατερού25 48
6Αλεξάνδρεια25 45
7Λευκάδια Ημαθίας25 44
8Νίκη Αγκαθιάς25 37
9Κάστωρ ΑΟ25 35
10Σβορωνος25 34
11ΑΜΣ Γαλατινής2430
12Ολυμπος Λεπτοκαρυάς25 29
13Εθνικός Κατερίνης25 26
14Μακεδονικός Φούφας25 23
15Σειρήνα Γρεβενών25 23
16Αρης Λόφων2415
17ΑΣ Πεντάβρυσου25 12
18Σιάτιστα25 6

Η Jennifer Aniston σε «sex tape» (video)

Η δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο καινούριο διαφημιστικό του «Smart Water».
Η πρωταγωνίστρια των «Friends» μπορεί να πουλήσει χιόνι σε Εσκιμώο και solarium σε αφρικανό. Αυτό πρέπει να σκέφτηκαν από την εταιρεία «Smart water», οι οποίοι έχοντας μία πανέξυπνη διαφήμιση την οποία ονόμασαν «sex tape», χρίζουν την Aniston μούσα τους και την αφήνουν να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα.
Πλαισιωμένη από Λαμπραντόρ κουταβάκια, ουράνια τόξα και άλλα κλασικά γραφικά, η ηθοποιός παίζει με το φακό, αστειεύεται και στο τέλος πίνει το νερό της σαν πραγματική star.
Λυπούμαστε πολύ που δε θα τη δείτε ημίγυμνη να επιδίδεται σε ντροπιαστικές σκηνές μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών στο internet, αλλά τελικά η «Smart water» κρύβει μία πολύ έξυπνη στρατηγική καθώς το βίντεο έχει ήδη κάνει ρεκόρ δύο εκατομμυρίων χιτς και πολύ σύντομα θα τα ξεπεράσει.
Δείτε και μόνοι σας!

queen.gr

Βρέθηκε το αρχαιότερο μινωϊκό ναυάγιο!

Το πιο αρχαίο μινωικό ναυάγιο που έχει βρεθεί ποτέ εντόπισαν έλληνες επιστήμονες ακολουθώντας τους θαλάσσιους δρόμους του μινωϊκού εμπορίου.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Flashnews, την ανακάλυψη έκανε η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ενάλιων Αρχαιοτήτων Ελπίδα Χατζηδάκη με ομάδα ερευνητών.
Η ομάδα ακολούθησε τα δρομολόγια των αρχαίων καραβιών της Μινωϊκής Κρήτης προς τα μεγάλα λιμάνια του αρχαίου κόσμου. Στη συνέχεια, η περιοχή χαρτογραφήθηκε με τη βοήθεια δυτών και από το σημείο του ναυαγίου ανασύρθηκαν αρκετοί περίτεχνοι μινωικοί αμφορείς.
Σύμφωνα με το Flashnews, εντοπίστηκαν πάνω από 20 περιοχές αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στους θαλάσσιους χώρους των νήσων Ψείρας, Μόχλου, Διονυσάδων και Παξιμαδίου, οι οποίες θα εξεταστούν σε μελλοντικές έρευνες. Σημειώνεται ότι στην θαλάσσια περιοχή της Ψείρας είχε καταδυθεί τη δεκαετία του 80 η ομάδα του Ζαν Ζακ Κουστώ.
Οι γάλλοι ερευνητές είχαν ανασύρει τότε από τον πυθμένα διάφορα αγγεία. “Ο Κουστώ είχε τότε διατυπώσει τη θεωρία, ότι τα αγγεία προέρχονταν από πλοίο που βυθίστηκε με το τσουνάμι, που δημιούργησε η έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης.
Ως εκ τούτου αποφασίσαμε να καταδυθούμε στα βαθύτερα σημεία της περιοχής, στους μυχούς των ορμίσκων, οι οποίοι δεν είχαν ερευνηθεί από κανένα στο παρελθόν” λέει η κ. Χατζηδάκη.

Θα «ξανασφυρίξει» το Intercity στα Τρίκαλα!

Θα υλοποιηθεί τελικά η πρόσφατη κυβερνητική δέσμευση από τον Υφυπουργό Μεταφορών Σπύρο Βούγια για την επαναδρομολόγηση του πρωινού Intercity στην Δυτική Θεσσαλία και ως ημερομηνία καθορίστηκε η 27η Μαρτίου του 2011.
Ο Καρδιτσιώτης υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Ντίνος Ρόβλιας δήλωσε: «Παρά την καθυστέρηση χαιρετίζουμε την επάνοδο του Intercity στην Καρδίτσα και την εξυπηρέτηση του Νομού μας από το σιδηρόδρομο, όπως είχαμε προεκλογικά δεσμευτεί».

Ρήγμα 300 χιλιομέτρων στο βυθό άνοιξε ο σεισμός στην Ιαπωνία

Η δόνηση των 8,9 βαθμών που χτύπησε την Ιαπωνία ήταν ο πέμπτος ισχυρότερος σεισμός στη Γη...από το 1900, εκτιμούν επιστήμονες της αμερικανικής γεωλογικής υπηρεσίας.
Το αποτέλεσμα της τεκτονικής μετατόπισης ήταν η δημιουργία ρήγματος μήκους 300 χιλιομέτρων, ανακοίνωσαν. Στην επιφάνεια της θάλασσας, μια παράξενη δίνη διαμέτρου εκατοντάδων μέτρων ακολούθησε το τσουνάμι που σάρωσε τις ακτές.
Ο σεισμός στη βορειοανατολική Ιαπωνία προκλήθηκε από τον ίδιο μηχανισμό που δημιούργησε το φονικό τσουνάμι της Σουμάτρας το 2004 και το σεισμό της Χιλής πέρυσι: το άκρο μιας τεκτονικής πλάκα βυθίστηκε απότομα κάτω από τη γειτονική της, παραμορφώνοντας το γήινο φλοιό. Η Ιαπωνία διέτρεχε και διατρέχει υψηλό κίνδυνο, δεδομένου ότι βρίσκεται στον λεγόμενο Δακτύλιο της Φωτιάς: ένα τόξο σεισμικών και ηφαιστειακών ζωνών γύρω από τον Ειρηνικό, πάνω από τα όρια των τεκτονικών πλακών, στο οποίο εκδηλώνεται το 90% όλων των σεισμών στον πλανήτη.
«Η ενέργεια που απελευθερώθηκε από αυτόν τον σεισμό ισοδυναμεί σχεδόν με την παγκόσμια κατανάλωση ενέργειας σε διάστημα ενός μήνα» ανέφερε στο Associated Press o Μπράιαν Ατγουότερ, επιστήμονας της αμερικανικής γεωλογικής υπηρεσίας (USGS).
Περισσότεροι από 80 μετασεισμοί μεγέθους άνω των 5 βαθμών καταγράφηκαν μετά την κύρια δόνηση. Η σεισμολόγος της USGS Λούσι Τζόουνς ανέφερε ότι ένας γνωστός της, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο Τόκιο για μια συνάντηση, σχετικά με το σχεδιασμό των αρχών για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων τσουνάμι, παρατήρησε ότι το ταρακούνημα μετά τον κύριο σεισμό διήρκεσε πάνω από πέντε λεπτά.
Στις ΗΠΑ, σεισμολόγοι ανακοίνωσαν ότι ο σεισμός εκδηλώθηκε λιγότερο από 10 χιλιόμετρα κάτω από τον βυθό του ωκεανού, σε απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων από τις ακτές. Δημιούργησε ρήγμα στο βυθό σε μήκος 300 χιλιομέτρων –μήκος μεγαλύτερο από την ακτογραμμή της πολιτείας της Ουάσινγκτον, είπε ο γεωφυσικός Πολ Έρλε της USGS.

Καταλήψη και του Δημοτικού σχολείου του Βατολάκκου (2η Δημοσίευση)

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Βατολάκκου, προβήκαμε σήμερα 11 Μαρτίου 2011 σε μονοήμερη κατάληψη του σχολείου μας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την προτεινόμενη συνένωση-κατάργησή του. 
Θεωρούμε ότι η
ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα ολιγοθέσια σχολεία είναι το ίδιο ισάξια με αυτή των πολυθέσιων. Ζητούμε να παραμείνει το σχολείο μας και να συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει. Θα αγωνιστούμε για το καλό, πρωτίστως, των παιδιών μας και παράλληλα αυτού του τόπου, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα μας.
Η μονοήμερη αυτή κατάληψη είναι μια ένδειξη των επόμενων κινήσεων μας, όπως την κατάληψη των γραφείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γρεβενών και του σχολείου μας επ’ αόριστον.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Superleague: Απόψε η στέψη του Ολυμπιακού;

Στην Τούμπα συγκεντρώνονται όλα τα φώτα της Σούπερ Λιγκ αφού ενδεχόμενη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ θα σημαίνει και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε!
Το σίγουρο είναι ότι θα πέσουν κορμιά στη Θεσσαλονίκη, όπως και στη Νέα Σμύρνη φυσικά, εκεί όπου η Λάρισα παίζει τη ζωή της με τον πρώην «ετοιμοθάνατο», Πανιώνιο!
Εργοτέλης-Ατρόμητος
Και τώρα… τρέχουνε! Και οι μεν και οι δε! Από εκεί που φλέρταραν με την είσοδο στα πλέι οφς, οι Κρητικοί έκαναν τρεις απανωτές ήττες και μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να συμβιβάζονται με μια θέση στη μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Οι ήττες από ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι λογικές αφού δεν είναι για τα…δόντια της ομάδας του Καραγεωργίου, αλλά τώρα θα βρει απέναντί του έναν αντίπαλο στα μέτρα του. Εκτός οι Μπέτο και Φραγκουλάκης.
Ο λόγος για τον Ατρόμητο που έχει να νιώσει στο πετσί του τη χαρά

Αυτή είναι η πόλη φάντασμα!!! Εδώ, αγνοούνται 9.500 ψυχές! (2η Δημοσίευση)

'Αλλα 400 πτώματα σε παραλία -  Θα φτάσουν τους 1.700 οι νεκροί λένε οι αρχές...
- 300.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους - Ολόκληρα χωριά έχουν σβηστεί από τον χάρτη...
- 1,5 εκατομμύριο σπίτια χωρίς νερό - 5,1 εκατομμύρια χωρίς ηλεκτρικό!!!
Αυξάνεται δραματικά ο απολογισμός των θυμάτων στη χώρα, μετά τον ισχυρότατο σεισμό των 8,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το τσουνάμι 10 μέτρων που ακολούθησε. Οπως μετέδωσε το πρακτορείο Kyodo μόνο στην πόλη Μινιμασανρίκου υπάρχουν 9.500 αγνοούμενοι! Τα μόνα στοιχεία που έχουν οι αρχές είναι οτι περίπου 8.000 άνθρωποι είναι σε καταφύγια, όμως σχεδόν 10.000 αγνοούνται!
Σύμφωνα με το νέο προσωρινό απολογισμό που διέθεσε στον Τύπο η αστυνομία, ο αριθμός των νεκρών στη βορειοανατολική Ιαπωνία ξεπερνά τους 703. Ωστόσο, τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης

Ελληνικό κατσικίσιο τυρί στα ρεκόρ Guinness!

Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness απέκτησε το Σάββατο η τυροκομική μονάδα του Ιωάννη Σταθώρη στην Ιερισσό Χαλκιδικής, στην οποία παρασκευάστηκε το μεγαλύτερο κατσικίσιο τυρί στον κόσμο....
Ο εκπρόσωπος της Guinness World Records, Τζακ Μπρόκμπαντ παρέδωσε το πιστοποιητικό της εγγραφής στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ στον ιδιοκτήτη του τυροκομείου Ιωάννη Σταθώρη στο περιθώριο της 21ης Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Detrop.
"Το τυρί με την ονομασία 'κατσικίσιο πετρωτό' ήταν 939 κιλά", δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Ιωάννης Σταθώρης και εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για το επίτευγμά του.
"Κόψαμε το τυρί, το δοκιμάσαμε μαζί με τους επισκέπτες της έκθεσης και είναι εξαιρετικής ποιότητας", ανέφερε προσθέτοντας ότι επιδίωξή του είναι η πρωτοτυπία και η ποιότητα προϊόντων του τυροκομείου του, στο οποίο απασχολούνται 15 άτομα.
www.enimerwsi.com

Ντου στο σπίτι του Καραμανλή από το κίνημα Πόρτα - Πόρτα!

Το κίνημα Πόρτα-Πόρτα ξαναχτυπάει, αυτή τη φορά στη Ραφήνα...και στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Μετά τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τα σπίτια των Άκη Τσοχατζόπουλου και Κώστα Σημίτη, οι συμμετέχοντες στο κίνημα που εμπνεύστηκε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος έχουν δώσει ραντεβού σήμερα στις 13:00, στην πλατεία της Ραφήνας με τελικό προορισμό το σπίτι του Κώστα Καραμανλή.
Το σύνθημά τους είναι «Πόρτα-πόρτα έξω από τη δική τους πόρτα!» για να διαμαρτυρηθούν, όπως λένε, «κατά των διεφθαρμένων πολιτικών που έφεραν την χώρα μας σε αυτό το χάλι». Επόμενος προορισμός τους λέγεται ότι θα είναι το σπίτι του αντιπροέδρου Θόδωρου Πάγκαλου.
newsbomb.gr

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Παντρεμένοι με παιδί, ανακάλυψαν πως είναι αδέρφια!

Ένας άνδρας και μια γυναίκα που ερωτεύτηκαν παράφορα...παντρεύτηκαν και έχουν ένα παιδί, έμαθαν μετά από χρόνια ότι είναι αδέρφια!
Θα μπορούσε να είναι σενάριο δραματικής ταινίας. Η διαπίστωση επιβεβαιώθηκε.. με τεστ DNA μόλις πριν ένα μήνα, κάτι που συγκλόνισε και τους δύο. Ωστόσο, όπως δηλώνουν σήμερα, «είναι μαζί, θα εξακολουθήσουν να είναι μαζί και στο μέλλον θέλουν να αποκτήσουν και άλλα παιδιά».
Στην ηλικία των 20 ετών ζουν στην πόλη Leinster και έχουν πλέον πάρει την απόφαση να ...
μιλήσουν δημόσια για την περίεργη εξέλιξη της ζωής τους, βοηθώντας και άλλα ζευγάρια με το ίδιο πρόβλημα, να

Οι «ερυθρόλευκοι» ΑLL STAR

Tελικό κυπέλλου μπορεί να μην είδαμε αλλά τουλάχιστον θα δούμε ALL-STAR GAME..
Τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού πρωταθλήματος θα δώσουν το παρόν στον Πύργο σε έναν αγώνα χωρίς σκοπιμότητες, καθαρά για την ψυχαγωγία και το θέαμα.
 Από εκεί δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα «ερυθρόλευκα αστέρια» που για μια ακόμα χρονιά θα τιμήσουν με την παρουσία τους αυτή τη διοργάνωση. Με τους Έλληνες θα αγωνιστούν οι Βασίλης Σπανούλης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αφού ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν θα συμμετέχει λόγω τραυματισμού. Με την ομάδα των ξένων θα παίξουν οι Ράσο Νεστέροβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Ζόραν Έρτσεγκ.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού που κλήθηκαν να πάρουν μέρος σε αυτή τη «γιορτή» είναι σίγουρα(μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση) οι στυλοβάτες της μέχρι τώρα καλής πορείας των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αρά δεν θα μπορούσε ο κόσμος να μην ψηφίσει τους καλύτερους για να έχει την ευκαιρία να τους δει να αγωνίζονται μαζί με τα «αστέρια» των υπόλοιπων ομάδων.
Τέτοιοι αγώνες δίνουν αίγλη στο ελληνικό μπάσκετ που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα μαζί με ολόκληρη την κοινωνία. Οι άνθρωποι που θα βρεθούν εκεί θα είναι καθαρά για να απολαύσουν το θέαμα και να χειροκροτήσουν τους πραγματικά μεγάλους παίκτες που θα πατήσουν το παρκέ του κλειστού του Πύργου.
Όσοι λοιπόν θα πάνε στο γήπεδο και οι υπόλοιποι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την τηλεόραση ας καθίσουν αναπαυτικά και ας χαρούν στιγμές...αλα ΝΒΑ!

Δωρεά 200.000 ευρώ από τον Πατέρα στην ΕΛ.ΑΣ.!!!

Παρέδωσε την επιταγή στο Χρ. Παπουτσή!
Μια επιταγή ύψους 200.000 χιλιάδων ευρώ για την επισκευή των μοτοσικλετών των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ παρέδωσε σήμερα ο Νικόλας Πατέρας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ Χρήστο Παπουτσή και στον αρχηγό της αστυνομίας κ Ελευθέριο Οικονόμου.
Ο Πατέρας γνωστοποίησε την πρόθεσή του με επιστολή προς τον κ. Παπουτσή ενώ η σχετική τελετή έγινε σήμερα.

Η Google βοηθά στην εύρεση αγνοουμένων!

Θλίψη και αγωνία για την καταστροφή στην Ιαπωνία...
Τη δική της συμπαράσταση και βοήθεια στους πληγέντες του φονικού σεισμού και του ...
τσουνάμι στην Ιαπωνία εκφράζει η Google και για το λόγο αυτό έθεσε σε εφαρμογή άμεσα μία μηχανή αναζήτησης αγνοουμένων
Μέσω της διεύθυνσης http://japan.person-finder.appspot.com/?lang=en δίνεται η δυνατότητα σε όσους αναζητούν δικούς τους ανθρώπους ή σε όσους μπορούν να δώσουν πληροφορίες για αγνοούμενος να καταχωρήσουν τις πληροφορίες σε μια βάση δεδομένων, σε μια προσπάθεια να διευκολύνει την κατάσταση.
Έχουν αναφερθεί ήδη 1.200 αγνοούμενοι αλλά ο αριθμός αυξάνεται συνεχώς σε ρυθμό 200 ατόμων που αναζητούνται κάθε 5 λεπτά περίπου.
Η σελίδα είναι διαθέσιμη και στα ιαπωνικά και στα αγγλικά.

Το εκκλησιαστικό Facebook!!!

Στον ελληνικό διαδικτυακό χώρο έχει εμφανιστεί ιστότοπος που φιλοδοξεί να γίνει η εκκλησιαστική εκδοχή του Facebook.
Το Churchbook έχει εμφανιστεί στο διαδίκτυο εδώ και περίπου ένα μήνα. «Πρωτεργάτες» της ιδέας είναι τέσσερις νέοι άνθρωποι, συνεργάτες και διδάσκοντες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, οι οποίοι, όπως δηλώνουν, επιθυμούσαν να δημιουργήσουν ένα χώρο κοινωνικής δικτύωσης με επίκεντρο την πνευματικότητα.
Το διαδικτυακό φόρουμ δεν αποκλείει τη συμμετοχή άλλων Εκκλησιών πλην της Ορθόδοξης, άλλων θρησκειών ή δογμάτων, με τον αυστηρό όρο ότι απαγορεύεται στα μέλη να ασκούν προσηλυτισμό. Όπως αναφέρεται στο σημερινό φύλλο του «Έθνους» τον ένα μήνα της λειτουργίας του το Churchbook έχει αρκετά μέλη και κάθε μέρα προστίθενται και νέα.
Η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά αυστηρή και όπως διαπιστώνει ο χρήστης που θέλει να ενταχθεί στη διαδικτυακή κοινότητα, αν ορισμένα υποχρεωτικά πεδία δεν συμπληρωθούν, η εγγραφή δεν πραγματοποιείται.
Οι χρήστες μπορούν να γράφουν στα ελληνικά και στα αγγλικά ώστε να μπορούν να συμμετέχουν και άτομα εκτός των ελληνικών συνόρων. Ήδη μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών είναι και ορισμένοι κληρικοί της ελλαδικής εκκλησίας, οι οποίοι δηλώνουν τα πλήρη στοιχεία τους και την ενορία όπου υπηρετούν.

Ποδηλατοδρομία διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή οι Minoistas!

Πάνε για ορθοπεταλιές την ερχόμενη Κυριακή οι Minoistas, που διοργανώνουν ποδηλατοδρομία, με αφετηρία, στις 12.00, τη λεωφόρο Κνωσού, στο ύψος του Βενιζελείου και τέρμα στον κόλπο δίπλα από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.
Μέσω της ποδηλατοδρομίας οι Minoistas θα στείλουν το δικό του μήνυμα για ελεύθερους κι ασφαλείς ποδηλατόδρομους αλλά και άνετη πρόσβαση στους πεζόδρομους, ατόμων με ειδικές ανάγκες.
Η διοργανώτρια ομάδα απευθύνει κάλεσμα, σε όσους δε θα συμμετέχουν με ποδήλατα, να προσέλθουν μισή ώρα πριν την έναρξη για να παραλάβουν το γιλέκο το οποίο τελικά θα δοθεί μόνο σε αυτούς που θα βρίσκονται στον δρόμο και όχι σε ποδηλάτες, καθώς οι «κάτοχοι» του γιλέκου θα επωμιστούν το καθήκον της ασφάλειας των ποδηλατών.
Για να πάρει ο καθένας το γιλέκο θα πρέπει να μας κρατάει την αστυνομική του ταυτότητα την οποία και θα την παίρνει στον τερματισμό με την λήξη της ποδηλατοδρομίας ανταλλάζοντάς την με το γιλέκο.
Πηγή: cretalive.gr

Δεν κινδυνεύει η Ελλάδα από το σεισμό της Ιαπωνίας!!!

Τι δήλωσε ο Β. Παπαζάχος!!!
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο καθηγητής Βασίλης Παπαζάχος σχετικά με το ενδεχόμενο ενεργοποίησης ρηγμάτων στην Ελλάδα. 
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του η σεισμική δράση μετά το σεισμό της Ιαπωνίας «θα προχωρήσει ανατολικά και δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα». Ο διακεκριμένος καθηγητής σημείωσε μάλιστα ότι η δραστηριότητα μπορεί να διαρκέσει έως και δέκα χρόνια.
Μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο Β. Παπαζάχος τόνισε ότι η περίπτωση της Ιαπωνίας είναι πολύ διαφορετική από την περίπτωση της Ελλάδας. Όπως εξήγησε, «η κίνηση των πλακών στην Ιαπωνία είναι δεκαπλάσια από αυτή που παρατηρείται στην Ελλάδα».
Ο Β. Παπαζάχος δήλωσε ότι τα κτίρια στην Ελλάδα είναι γερά, αλλά πολλά έχουν κτιστεί με τον παλιό αντισεισμικό νόμο. Γι’ αυτό τόνισε ότι «η Πολιτεία πρέπει να αρχίσει να ελέγχει τα κτίρια. Θα πρέπει να γίνει ιεραρχημένος έλεγχος, σε συνεργασία με τους σεισμολόγους».
Τέλος, ο καθηγητής σεισμολογίας δήλωσε επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από τσουνάμι, αλλά μόνο από τις σεισμικές δονήσεις.

Κλείνουν τα μαγαζιά τους τη Δευτέρα οι εστιάτορες στα Γιάννενα!!!

Κλειστά για 24 ώρες,θα παραμείνουν την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαρτίου, τα καταστήματα καφέ– μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης κ.α. ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα πρόσφατα μέτρα της Κυβέρνησης, τα οποία πλήττουν σε μεγάλο βαθμό τους επαγγελματίες του κλάδου. Η απόφαση να εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός Νόμος, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, οδήγησε πολλούς επαγγελματίες σε απόγνωση.
Να σημειωθεί πως οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στα Γιάννενα,θα πραγματοποιήσουν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Εργατικό Κέντρο στις 12 το μεσημέρι και πορεία προς την Κεντρική Πλατεία.
Πηγή: thebest.gr

«Υπερβολική, άτοπη και άστοχη» η τοποθέτηση Μπιτσαξή, σύμφωνα με την Λίγκα!!!

«Όχι στη μετακίνηση ευθυνών»
Δεν άργησε η απάντηση της Σούπερ Λίγκας στην πρόταση της γγΑ να αναλάβει η ΕΠΟ την διοργάνωση του πρωταθλήματος. 
Η Λίγκα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει «υπερβολική, άτοπη και άστοχη» την τοποθέτηση του Πάνου Μπιτσαξή.
Στη συνέχεια κάνει λόγο για προβλήματα που διαχρονικά ταλανίζουν το ποδόσφαιρο τα οποία «αποτελούν θεσμική ευθύνη τρίτων» και την Τρίτη 15 Μαρτίου συγκαλεί έκτακτο ΔΣ, με θέμα τα μέτρα που θα λάβει.
Το μεσημέρι είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της ΓΓΑ, στην οποία αποκαλούσε ακατάλληλα να διοργανώσει το πρωτάθλημα την Σούπερ Λίγκα και καλούσε την ΕΠΟ να το αναλάβει αυτή. Διαβάστε περισσότερα εδώ…
Στη συνέχεια η ΕΠΟ απάντησε την πρόταση της γγΑ, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση, αρκεί να έχει την αμέριστη βοήθεια των αρχών. Διαβάστε εδώ περισσότερα…

Αναφέρει η ανακοίνωση:
Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και ειδικότερα την τοποθέτησή του ότι η Super League “είναι ακατάλληλη να διοργανώσει Πρωτάθλημα”, θεωρούμε σημαντικό να τονισθούν τα ακόλουθα:
Η διοργάνωση ενός Πρωταθλήματος περιλαμβάνει σειρά δράσεων και ενεργειών, από την πλευρά της Super League, οι οποίες υλοποιούνται σε συνεργασία με τους λοιπούς αρμόδιους φορείς, όπως είναι η Ε.Π.Ο. για θέματα διαιτησίας, θέσπισης Κανονισμών και εφαρμογές Πειθαρχικού Δικαίου, η Αστυνομία για την διασφάλιση της έννομης τάξης και η Πολιτεία για την εξασφάλιση ικανών συνθηκών στα περισσότερα γήπεδα ιδιοκτησίας της που χρησιμοποιούνται για τους αγώνες Πρωταθλήματος καθώς και για την γενική τήρηση των λοιπών κανόνων ευνομίας που οφείλουν να εφαρμόζονται.
Χωρίς προσπάθεια αποποίησης του μεριδίου ευθύνης που τυχόν αντιστοιχεί στη Super League, θεωρούμε αν μη τι άλλο υπερβολικό, άτοπο και άστοχο να χαρακτηρίζεται η διοργανώτρια “ακατάλληλη” όταν πολλά από τα προβλήματα που διαχρονικά ταλανίζουν το ποδόσφαιρο και προσφάτως έχουν δώσει δικαίωμα για συστηματική στοχοποίηση του, αποτελούν θεσμική ευθύνη τρίτων.
Στην παρούσα φάση το ουσιώδες δεν είναι η προσπάθεια αποποίησης ή μετακίνησης ευθυνών και αρμοδιοτήτων, αλλά η κοινή προσέγγιση όλων των μερών σε μια ειλικρινή πορεία ώστε να βρεθούν λύσεις.
Για το λόγο αυτό, η Super League έχει συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. για την Τρίτη 15/03/2011.
Πηγή: sportfm.gr

Ήθελε να αυτοκτονήσει ο Φάμπρεγκας...

Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του!!!
Την άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρισκόταν ο Σεσκ Φάμπρεγας μετά την ήττα αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα στην Ευρώπη, περιέγραψε ο πατέρας του ηγέτη της Άρσεναλ.
«Του μίλησα μετά το ματς και μου είπε ότι ένιωθε τόσο στερεμένος από δυνάμεις που ήθελε να αυτοκτονήσει. Περίμενε με τόσο ενθουσιασμό το παιχνίδι, γιατί ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά για εκείνον στη Βαρκελώνη», τόνισε αρχικά ο Φρανσεσκ Φάμπρεγας και συνέχισε:
«Αποδείχτηκε όμως ότι ήταν τελικά ένα από τα χειρότερα βράδια της ζωής του. Η απόδοσή του ήταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, εξαιτίας του τραυματισμού του. Μετά από δέκα λεπτά αγώνα ένιωθε έντονους πόνους και προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε ακόμη κι έτσι, χωρίς όμως επιτυχία».
Πηγή: sport-fm.gr

Τους έκαναν… τσακωτούς!

Οι Ισπανοί φωτορεπόρτερ απαθανάτισαν τον άσο της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ με την διάσημη ποπ ντίβα, Σακίρα στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης.
Ο άσος της Μπαρτσελόνα άφησε την Κολομβιανή καλλονή στο αεροδρόμιο, αφού δεν θέλει να την αποχωρίζεται ούτε στιγμή από δίπλα του, πριν πάει για προπόνηση. Οι δυο νέοι αποτελούν αυτή την στιγμή το διασημότερο ζευγάρι στην show business και δεν κρύβουν πια τον έρωτα τους από τα φλας των παπαράτσι!
onsports.gr