ΣΙΝΕ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

O «οργασμός» της Μενεγάκη πάνω από κατσαρόλα! (video)

- Έσκυψε πάνω από τα γιουβαρλάκια και...κολάστηκε!
- «Αααχ... τι έχεις φτιάξει», έλεγε και ξαναέλεγε η παρουσιάστρια, σκυμμένη πάνω από την κατσαρόλα με το αχνιστό έδεσμα!

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1 (video)

Η ΑΕΚ επικράτησε 0-1 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2010-2011, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Το γκολ που έκανε τη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες πέτυχε ο Δέλλας στο 48΄. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την επίθεση που δέχθηκαν οι παίκτες των φιλοξενούμενων στο 88ο λεπτό. Το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 25 λεπτά και όταν ξανάρχισε ο διαιτητής σφύριξε αμέσως τη λήξη. 
Κακό το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο, με τη μία ομάδα να καταφέρνει να εξουδετερώσει τα ατού της άλλης. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 38΄ με τον Ivic να αστοχεί σε τετ α τετ μετά την εξαιρετική πάσα του Garcia. Δύο λεπτά αργότερα, ο Scocco νίκησε τον Snzaucner στον αέρα, αλλά η κεφαλιά του κατέληξε λίγο άουτ. Το β΄ μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους. Στο 48΄ ο Δέλλας έπιασε κεφαλιά-ψαράκι μέσα από τη μικρή περιοχή μετά από εκτέλεση του Scocco και έκανε το 0-1. Oι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν την ΑΕΚ στο μισό γήπεδο στη συνέχεια. Στο 88΄ κάποιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους παίκτες της ΑΕΚ. Το παιχνίδι διακόπηκε, ξανάρχισε μετά από αρκετά λεπτά και ο διαιτητής σφύριξε αμέσως τη λήξη.
Σκόρερ: 48΄ Δέλλας
Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Kresic, Sznaucner (72΄ Szaucner), Lino, Cirillo, Contreras, Vitolo (79΄ Φωτάκης), Garcia, Ivic (68΄ Κουτσιανικούλης), Vierinha, Σαλπιγγίδης, Muslimovic
ΑΕΚ: Saja, Γεωργέας, Καράμπελας (32΄ Λαγός), Δέλλας, Mateos, Diop, Μάκος (82΄ Καφές), Michel, Scocco, Λυμπερόπουλος (68΄ Guerreiro), Blanco
Το γκολ του Δέλλα στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1 (video)

Tις τράβηξε μαζί με τη φούστα και...το....(video)

Ο τύπος στο βίντεο, δεινός χορευτής, τραβά την φούστα της παρτενέρ του μαζί με το εσώρουχο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
v

Ποια διάσημη ελληνίδα κάνει καριέρα σε τούρκικο τσοντοσάιτ;

Ποια πολύ, (μα πάρα πολύ), διάσημη ελληνίδα κάνει καριέρα σε τούρκικο τσοντοσάιτ; Η ελληνίδα σταρ, εμφανίζεται στο τούρκικο μπάνερ που βλέπεται στη φωτογραφία και μόλις κάποιος πατήσει επάνω του, τον βγάζει σε διάσημο τούρκικο τσοντοσάιτ με xxx κάμερες! Μετανάστρια στην Τουρκία η..



...Τζούλια Αλεξανδράτου που αποφάσισε να... προσφέρει οφθαλμόλουτρο στους γείτονες...

KANTE KΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ήξερες; 20 αποκαλύψεις για το σεξ!!!

Η λέξη sex καταγράφτηκε για πρώτη φορά το 1382...
Η συχνότερη τοποθεσία των ενηλίκων για σεξ είναι η κρεβατοκάμαρα ενώ στο Νο2 βρίσκεται το αυτοκίνητο.
Ο σεξο-τουρισμός είναι γεγονός. Και οι γυναίκες όμως τον προτιμούν. Στατιστική μελέτη έδειξε ότι περίπου 1 εκατομμύριο γυναίκες από Αμερική και Ευρώπη κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κάθε χρόνο, με αγαπημένους τους προορισμούς την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία, την Τουρκία και την Ισπανία.
Ανανάς και σέλερι κάνουν το σπέρμα γλυκό, ενώ ο Καφές και το Αλκοόλ πικρό. Όσο για τα συστατικά του, περιέχει ψευδάργυρο, κάλιο, φρουκτόζη και ελεύθερα αμινοξέα.
Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο.Καλύτερο και από το γνωστό μπλε χαπάκι δηλαδή.
Σεξ και στο γραφείο σύμφωνα με έρευνα. Περίπου το 50% των ανδρών και το 10% των γυναικών φαίνετε να έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους.
Περίπου το 52% των γυναικών προσποιείται τον οργασμό σε τακτική βάση. Κι αυτό γιατί μελέτες δείχνουν πως οι γυναίκες φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό όταν είναι μόνες παρά με σύντροφο. Από αυτές λοιπόν που δεν είναι μόνες, το 75% φτάνει σε οργασμό από το στοματικό σεξ συγκριτικά με το 25% που φτάνει από την συνουσία.
Οι γυναίκες που «μιλούν βρώμικα» κατά τη διάρκεια του σεξ είναι περισσότερες από τους άνδρες.
9.000.000.000 προφυλακτικά χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο παγκοσμίως.
Οι νέοι 15-19 ετών κάνουν πολύ πιο συχνά στοματικό sex παρά συνουσία.
15% των ανδρών και 60% των γυναικών δεν ευχαριστιούνται το sex την πρώτη φορά.
Τα γυναικεία στήθη είναι για την πλειοψηφία των ανδρών από τα πιο διεγερτικά σημεία, ανεξαρτήτως μεγέθους. Ενώ για τις γυναίκες οι γοφοί του άντρα είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι.
Και το πορνό καλά κρατεί. Το συνολικό εισόδημα από την βιομηχανία πορνό στην Αμερική είναι 13 δις και στον κόσμο συνολικά 97 δις.
Σε πρόσφατη μελέτη, 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέος είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Τελικά παίζει ή δεν παίζει ρόλο;
Μία από τις μεγαλύτερες μελέτες έδειξε πως περισσότερο από το 60% των ανδρών και 40% των γυναικών αυνανίστηκαν τον τελευταίο χρόνο. Όταν το δείγμα περιορίστηκε σε άτομα που συζούσαν και είχαν σταθερή σχέση, τα ποσοστά ήταν ακόμη μεγαλύτερα: 85% των ανδρών και 45% των γυναικών.
Τα σύγχρονα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι τα σεξουαλικά προβλήματα είναι πιο συχνά στις γυναίκες από ότι στους άνδρες. Απλώς, στον άνδρα τα σεξουαλικά προβλήματα (π.χ., αδυναμία στύσης ή πρόωρη εκσπερμάτιση) δεν κρύβονται εύκολα κι έτσι νομίζουμε πως είναι συχνότερα.
Οι άνδρες έλκονται από την όμορφη εξωτερική εμφάνιση, ενώ οι γυναίκες από τις οικονομικές δυνατότητες. Αυτό συνδέεται με την επιθυμία της γυναίκας να εξασφαλίσει την επιβίωση των παιδιών της.
Ερευνητές του McGill University στο Μόντρεαλ, επιστράτευσαν ειδική τεχνολογία και διαπίστωσαν ότι ο χρόνος που χρειάζονται οι άντρες για να ερεθιστούν βλέποντας πορνό είναι 664,6 δευτερόλεπτα (11 λεπτά), ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για τις γυναίκες είναι 743 δευτερόλεπτα (12 λεπτά).
Από μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ (Berkeley) αποδεικνύεται ότι ο ανδρικός ιδρώτας διεγείρει τις γυναίκες, αυξάνοντας μεταξύ άλλων τον καρδιακό παλμό, την πίεση του αίματος και την αναπνοή τους, δημιουργώντας μια γενικότερη ευδιαθεσία. Ένας καλός λόγος να ιδρώσεις λίγο παραπάνω στο γυμναστήριο.
Πάνω από το 60% των ανδρών στον πλανήτη έχουν μετρήσει έστω και μία φορά το πέος τους σε στύση. Αν σκεφτείς μάλιστα πως από τις 7200 εκσπερματώσεις που θα βιώσει ένας άντρας στη ζωή του κατά μέσο όρο, οι 2000 θα είναι αποτέλεσμα αυνανισμού, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τη σχέση λατρείας που τρέφεις για το μόριό σου.

Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός Βόλου – Ατρόμητος 0-0

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ατρόμητος θα δώσει το «παρών» σε τελικό κυπέλλου Ελλάδας. 
Οι Περιστεριώτες υπερσπίστηκαν με… νύχια και με δόντια το 2-1 του πρώτου αγώνα και με το σημερινό 0-0 πήραν το εισιτήριο για τη γιορτή του ΟΑΚΑ και περιμένουν τον αντίπαλό τους από το βραδυνό ζευγάρι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.
Από νωρίς το… αφεντικό χωρίς να σκοράρει
Οι γηπεδούχοι θέλησαν να πάρουν από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης και να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, αφού ήταν σίγουρο

Αχιλλέας Μπέος: Ο Ολυμπιακός Βόλου πωλείται!!!

Εμφανώς επηρεασμένος από το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό από τον τελικό, αλλά και τις αποδοκιμασίες των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου, ο Αχιλλέας Μπέος πήρε την απόφαση να πουλήσει τον Ολυμπιακό Βόλου στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όποια και αν είναι η θέση της ομάδας στην βαθμολογία. Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρολεύκων τόνισε ότι αν δεν βρεθεί επενδυτής, θα δώσει τις μετοχές του στον Δήμο του Βόλου.
«Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο. Προκρίθηκε δίκαια. Στα δύο

Αγοράζει το Alter ο Βαγγέλης Μαρινάκης;

Δραματικές προβλέπονται -δυστυχώς- οι εξελίξεις για το Αλτερ οι εργαζόμενοι του οποίου είναι τώρα 3 μήνες απλήρωτοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ απο εργαζόμενους του καναλιού. οι οποίες μόλις ξημερώσει η μέρα θα διαπιστωθεί κατά πόσο ισχύουν ή όχι, οι ιδιοκτήτες του καναλιού σκοπεύουν να καταθέσουν αίτηση υπαγωγής της επιχείρησης στο άρθρο 99 περί πτώχευσης...
Με αυτό τον τρόπο ο πονηρός Κεφαλλονίτης με τον συνεταίρο του γιού του θα εγκαταλείψουν χωρίς απώλειες το κουφάρι ενός καναλιού, στέλνοντας εκατοντάδες εργαζόμενους στο ταμείο

Διαβάστε τι κάνανε οι αλβανικές αρχές έναν Έλληνα ψαρά που πέρασε κατά λάθος τα σύνορα!

Συνεχίζεται η περιπέτεια του Κερκυραίου ψαρά που πέρασε χωρίς να το καταλάβει στα… αλβανικά χωρικά ύδατα.
Ο … ψαράς συνελήφθη από τις αρχές της αλβανικής ακτοφυλακής και αναμένει τη δίκη του. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως οι κατοχικές δυνάμεις ασφαλείας δεν συμπεριφέρθηκαν ως όφειλαν στον κρατούμενο, ενώ και το μεγάλο φορτίο των ψαριών του, εξαφανίστηκε…
Και ρωτάμε την κυβέρνηση και τον όποιον υπεύθυνο.
Σε αντίστοιχη περίπτωση με Αλβανό ή Αλβανούς που περνάνε τα σύνορα κατά κύματα,όποτε και όπως θέλουν,τι γίνεται?
Και γιατί καμία οργάνωση ή ΜΚΟ από τους δήθεν no boarders και ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν επενέβη στους εσωτερικούς κανονισμούς του αλβανικού κράτους?
Μήπως τελικά είμαστε εμείς τα μόνα κορόιδα στα Βαλκάνια,που ζητάμε ανοιχτά σύνορα και ελεύθερη διακίνηση «των ανθρώπινων ψυχών»?
Μήπως τελικά εμείς είμαστε που θα μείνουμε χωρίς πατρίδα την ώρα που κάποιοι γείτονες προσπαθούν να τις μεγαλώσουν εις βάρος μας?
Ή μήπως εμείς είμαστε η μόνη χώρα που οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους ιθαγενείς..αλλά και εκεί πάλι διάκριση γίνετε,γιατί οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους φτωχούς ιθαγενείς που δεν έχουν μεγάλο «δόντι»…
eglimatikotita.blogspot

11χρόνη έχει IQ 162!!!... είναι εξυπνότερη από τον Αϊνστάιν!!!

Στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους εξυπνότερους ανθρώπους που γεννήθηκαν ποτέ βρίσκεται ο Αλβέρτος Αϊνστάιν με IQ 160, ο Δαρβίνος με 165, όπως και ο Μότσαρτ. 
Σε αυτή τη λαμπερή τριάδα των εξεχόντων μορφών της επιστήμηςκαι των τεχνών βρίσκεται και μια 11χρονη μαθήτρια από το Wolverhampton.
Η Victoria Cowie, όπως πρόσφατα επιβεβαιώθηκε από τεστ της Mensa, έχει IQ 162, όμοιο με εκείνο του «Πατέρα της Σύγχρονης Φιλοσοφίας» τον γάλλο φιλόσοφο του 17ου αιώνα Ρενέ Ντεκάρτ. Μάλιστα η Victoria είναι τόσο ταλαντούχα που κάνει τον Ντεκάρτ να μοιάζει με… σχολιαρόπαιδο!
Οι περισσότερες διάνυες συνήθως είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι σε ένα μόνο πράγμα. Υπάρχουν όμως και κάποιοι άνθρωποι που είναι

Ξανά διπλός μισθός σε δημάρχους, αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών συμβουλίων!

Άγρια λιτότητα σε ολόκληρη την χώρα – Εξαίρεση όμως, ορισμένοι δήμαρχοι-αντιδήμαρχοι.
Σε εποχή άγριας λιτότητας, η κυβέρνηση επιστρέφει τους διπλούς μισθούς σε εκλεγμένους δημάρχους,αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών συμβουλίων, όταν αυτοί είναι δημόσιοι υπάλληλοι.
Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτει πρώτα για ολόκληρη την Ελλάδα το alphafm.gr ¨: Αιρετοί Δήμων κάτω των 5.000 κατοίκωνΜε την παράγραφο 4 του άρθρου 58 του Ν. 3918/2011 (ΦΕΚ 31/02.03.2011 Α’), τροποποιήθηκε η παρ 1 του άρθρου 93 του ν. 3852/10. Με την τροποποίηση αυτή η ειδική άδεια άνευ αποδοχών δίνεται πλέον μόνο στους δημάρχους, αντιδημάρχους και προέδρους δημοτικών συμβουλίων όλων των δήμων πάνω από πέντε χιλιάδες κατοίκους. Σε Δήμους κάτω των πέντε χιλιάδων κατοίκων δεν χορηγείται η ανωτέρω ειδική άδεια.
Πρακτικά αυτό σημαίνει τα εξής για τους αιρετούς (Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Προέδρους των Δημοτικών Συμβουλίων) των Δήμων κάτω των 5.000 κατοίκων:
1. Πρέπει να ανακληθούν οι άδειες που εδόθησαν στους αιρετούς με βάση τις διατάξεις του άρθρου 93 παρ. 1 του ν. 3852/10.(τροποποιήστε σχετικά για τον αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου).
2. Οι ανωτέρω αιρετοί θα λαμβάνουν και το μισθό της οργανικής τους θέσης και την αντιμισθία. Οι διατάξεις της παρ 7 του άρθρο 8 του ν. 3833/10 σύμφωνα με τις οποίες τα αιρετά όργανα των Ο.Τ.Α. που αναφέρονται στις διατάξεις του άρθρου 139 παρ. 1 του ν. 3463/2006 (ΦΕΚ 114 Α) υποχρεούνται να επιλέξουν είτε τις αποδοχές της οργανικής θέσης από την οποία προέρχονται είτε τα έξοδα παράστασης που δικαιούνται, δεν έχουν εφαρμογή στην περίπτωση αυτή. Αυτό διότι αφενός οι διατάξεις αυτές αφορούν έξοδα παράστασης και όχι αντιμισθία και αφετέρου αφορά μόνο τους αιρετούς που ορίζονται στην παρ 1 του άρθρου 139 του ν. 3463/06 και δικαιούνταν την ειδική άδεια. Οι διατάξεις αυτές δεν αφορούσαν ούτως ή άλλως π.χ. αντιδημάρχους ή προέδρους δημοτικών συμβουλίων που δεν δικαιούνταν την ειδική άδεια και φυσικά δεν αφορούν τους Δημάρχους που δεν λαμβάνουν την ειδική άδεια.
Αναμένουμε πολλές αποκαλύψεις για το θέμα και την αντίδραση του υπουργείου για το αν αληθεύουν όλα αυτά…….
http://www.alphafm.gr/?p=18263

Αξιωματικός του Στρατού προμήθευε με χασίς τους φαντάρους!

Στρατιωτική εκπαίδευση με… παραλλαγές έκανε στους φαντάρους που υπηρετούσαν σε τάγμα τεθωρακισμένων στη Ρόδο ένας δόκιμος αξιωματικός που ομολόγησε ότι είχε προμηθεύσει τουλάχιστον δύο στρατιώτες με χασίς!
«Πωλητής» και «αγοραστές» προσήχθησαν στην ανακρίτρια του νησιού για το ποινικό μέρος της υπόθεσης, ενώ θα βρεθούν αντιμέτωποι και με το Στρατοδικείο!
Στην εξιχνίαση του… ένστολου κυκλώματος αγοραπωλησίας ναρκωτικών οδήγησε η σύλληψη ενός 20χρονου στρατιώτη που

Απίστευτη ιστορία: Βρήκα ζωντανούς τους γονείς μου από το Youtube!!!

Για τρεις μέρες έκλαιγε ασταμάτητα αφού δεν είχε... νέα από τους γονείς της στην Ιαπωνία.
Δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι που τελικά ένα βίντεο ήρθε να την λυτρώσει.
Η 20χρονη Ακίκο Κοσάκα, είναι φοιτήτρια από την Ιαπωνία στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. Εκεί βρισκόταν όταν ο σεισμός και το τσουνάμι χτύπησε την χώρα της και μαζί και το μικρό ψαροχώρι Μινάμι Σανρίκου όπου ζούνε οι γονείς τις δύο αδελφές της.
Για τρεις μέρες η Ακίκο έψαχνε στο ίντερνετ να βρει στοιχεία που θα έδειχνα να οι γονείς της ζούνε ή πέθαναν. Μάταια όμως. Τίποτα δεν

Δ' Εθνική: Αναβολή Στη Αποχή, Κανονικά η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο

Μία μικρή παράταση στις όποιες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, δόθηκε σήμερα μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής. Η τριμελής Επιτροπή, που αποτελείται από τους Γιώργο Σαρρή (Πρόεδρος ΕΠΣ Χίου), Γιάννη Παπακωνσταντίνου (Πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας) και Μιχάλη Τζανόπουλο (Πρόεδρος ΕΠΣΔΑ) όρισε κανονικά την αγωνιστική για το προσεχές Σαββατοκύριακο, όπως αναμενόταν, ωστόσο γνωστοποίησε ότι στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ την προσεχή Παρασκευή θα θέσει το ζήτημα της αποχής των σωματείων, 'συμπαραστεκόμενη στα δίκαια αιτήματά τους'. Παρ' όλα αυτά, δεν διευκρινίζεται αν η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής θα αποδείξει και στην πράξη τη συμπαράστασή της στα σωματεία, θέτοντας στο ΔΣ της ΕΠΟ το ενδεχόμενο της αναβολής της επόμενης αγωνιστικής από την ίδια τη διοργανώτρια αρχή. Αναλυτικά, η

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Παιδί γεννήθηκε με οκτώ μέλη - Οι γονείς του θεωρούσαν ότι είναι μετενσάρκωση Θεού...

Ένα βρέφος που γεννήθηκε με οκτώ άκρα και που πιστεύεται ότι είναι η μετενσάρκωση του Θεού Βισνού, ο οποίος απεικονίζεται με τέσσερα χέρια...
επρόκειτο να υποβληθεί σε 40ωρη εγχείρηση, ώστε να αφαιρεθούν τα 4 περισσευούμενα άκρα.
Το όνομά της είναι Lakshmi Tatma και γεννήθηκε ενωμένη με το δίδυμο αδελφάκι της, από το οποίο προέρχονται τα τέσσερα περισσευούμενα άκρα.
Η ένωση των δύο αδελφών είναι στη λεκάνη και κάθε σώμα έχει ξεχωριστή σπονδυλική στήλη, δύο χέρια και δύο πόδια.
Χωρίς την εγχείρηση το μικρό κοριτσάκι δεν θα μπορούσε να περπατήσει και σύμφωνα με τους γιατρούς της η διάρκεια ζωής της δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 10 χρόνια.
Η μικρή Lakshmi γεννήθηκε σε μία περιοχή του Bihar στην Ινδία τη μέρα που εορτάζεται ο Θεός με τα τέσσερα χέρια, Βισνού.
Η μητέρα της θεωρεί ότι η κόρη της είναι ένα θαύμα, μία μετενσάρκωση του Θεού Βισνού...


 

Μάγειρας έκλεψε τα σεξουαλικά βοηθήματα του αφεντικού του!

Ο μάγειρας, ονόματι Τάις, πριν λίγες μέρες  έκανε διάρρηξη στο γραφείο του αφεντικού του κλέβοντάς του τους δονητές του! ...
Τον Τάις κατέδωσε η 38χρονη κοπέλα του, Σαντέλ Σκοτ, όταν είπε στους αστυνομικούς που διερευνούσαν την υπόθεση πως ο Τάις έφερε κάποια σεξουαλικά παιχνίδια στο σπίτι και τα έκρυψε κάτω από το κρεβάτι που κοιμόταν το ζευγάρι. Μάλιστα, ο ίδιος ο Τάις τής αποκάλυψε πως τα πήρε από το αυτοκίνητο των αφεντικών του.Έτσι, ο Τάις συνελήφθη, του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή και θα πρέπει να πληρώσει 4000 $ εγγύηση για να βγει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη.

Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Βουλευτής ν. Ηρακλείου
Ηράκλειο, 16 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρέχουν τα οργανωτικά της Δημοκρατικής Συμμαχίας και στην Κόρινθο!
Τις επόμενες ημέρες ανακοινώνεται η Ομάδα Πρωτοβουλίας Κορίνθου.
Στην πόλη της Κορίνθου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 15 Μαρτίου, ο υπεύθυνος του τομέα Οργανωτικού της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με το Συντονιστή Περιφερειακής Οργάνωσης, κ. Θ. Κούβελο, και τον τομεάρχη Οργανωτικού, υπεύθυνου Κορινθίας, κ. Ν. Ντίνο, όπου και προέδρευσε σύσκεψης με τοπικά στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τα οργανωτικά θέματα του κινήματος, αλλά και την προετοιμασία δημιουργίας της τοπικής Ομάδας Πρωτοβουλίας του κινήματος.
Ειδικότερα, ο Βουλευτής παραχώρησε στις 18:30 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο Ξενοδοχείο «ΚΟΡΙΝΘΟΣ», κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε την οργανωτική ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε όλη την Επικράτεια, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα οργανωτικά βήματα τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο.
Στη συνέχεια, συναντήθηκε στις 19:00 με στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας του νομού, όπου η ανταπόκριση ήταν μεγάλη. Κατά τη συνεδρίαση, ο Βουλευτής ενημέρωσε τα στελέχη της Συμμαχίας για τον οργανωτικό προγραμματισμό και την ενίσχυση της δομής του κινήματος σε όλη την Επικράτεια. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε σε θέματα περιφερειακής οργάνωσης του κινήματος και επέκτασης της οργανωτικής δομής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο νομό Κορίνθου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και η Ομάδα Πρωτοβουλία της Κορίνθου.
Στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης λόγος έγινε όχι μόνο στα οργανωτικά θέματα, αλλά και ζητήματα που αφορούν το νομό Κορίνθου, ενός νομού με υψηλό ποσοστό ανεργίας και βασικές ελλείψεις σε έργα υποδομής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λευτέρη Αυγενάκη.



Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Βουλευτής ν. Ηρακλείου
Ηράκλειο, 15 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις του Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Αυγενάκη,
με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ)
και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλλήλων
Διαδοχικές συσκέψεις έχει προγραμματίσει ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, τόσο με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στο πλαίσιο της ανοιχτής δημόσιας διαβούλευσης του νομοσχεδίου για τα δημόσια έργα, όσο και με αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλλήλων.
Ειδικότερα, την Τετάρτη και ώρα 13:15 ο κ. Αυγενάκης θα συναντηθεί στα κεντρικά γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας με αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Τραπεζοϋπαλλήλων, προκειμένου να συζητήσει προβλήματα του κλάδου.
Κατόπιν, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας και ώρα 15:00 ο Βουλευτής θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ως υπεύθυνος του τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τις θέσεις και τις προτάσεις του Συλλόγου για το νομοσχέδιο με τίτλο «Μεταρρύθμιση Συστήματος Ανάθεσης και Εκτέλεσης συμβάσεων Μελετών και Δημοσίων Έργων Ίδρυση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων και λοιπές διατάξεις», που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.

Στραγγάλισε τη γυναίκα του μπροστά στον κόσμο!

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ένας άνδρας ο οποίος... τον περασμένο Μάιο στη Νεάπολη στραγγάλισε την γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών του.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι το έγκλημα έγινε σε δημόσιο χώρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών, κανένας όμως από τους οποίους δεν έσπευσε να το αποτρέψε
«Ήταν ένας φρικτός θάνατος. Η γυναίκα αυτή ξεψύχησε αβοήθητη. Επί σχεδόν 20 λεπτά "σφάδαζε" στα χέρια του και κανείς δεν πήγαινε τον σταματήσει. Αυτή είναι η κοινωνία μας σήμερα;», αναρωτήθηκε ο εισαγγελέας της έδρας, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η τοπική εφημερίδα «Πατρίδα».

Κύπρος: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας!

Στην εξάρθρωση μεγάλου κυκλώματος μαστροπείας προχώρησε η αστυνομία της Κύπρου την Τρίτη (16/3) με τις συλλήψεις μιας Κινέζας και ενός αξιωματικού της αστυνομίας. 
Το κύκλωμα δρούσε την παλιά Λευκωσία και αυτή τη στιγμή αναζητούνται δύο ακόμη μέλη του κυκλώματος. Η υπήκοος Κίνας φέρεται να είναι επικεφαλής του κυκλώματος και οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο αποφάσισε την κράτησή της Πληροφορίες αναφέρουν πως στο κύκλωμα συμμετέχει και υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας τον οποίο οι αρχές το τελευταίο διάστημα τον παρακολουθούσαν στενά.
Η έρευνα έδειξε πως ο άνδρας επισκεπτόταν πολύ συχνά τους οίκους ανοχής στους οποίους ήταν οι εκδιδόμενες του κυκλώματος και μάλιστα παρενέβη όταν συνελήφθησαν δύο από αυτές.
Συνολικά 25 γυναίκες αποκαλύφθηκε πως εκμεταλλευόταν το κύκλωμα ανάμεσά του και μια 15χρονη.
Μια εκ των γυναικών που είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα μίλησε για την επικεφαλής του κυκλώματος προσθέτοντας πως εξανάγκαζε εκείνη και ομοεθνείς της να έρχονται σε σεξουαλική επαφή με πελάτες αλλά και τον αξιωματικό.
Τέλος, σημείωσε πως ο αξιωματικός έπαιρνε χρήματα από Κινέζους ώστε να τους διευκολύνει όταν συλλαμβάνονταν ή όταν είχαν πρόβλημα για να εισέλθουν στην Κύπρο.
cosmo

Τι αλλάζει στους εκπαιδευτικούς με τις συγχωνεύσεις σχολείων;

Αλλάζει ο χάρτης της απασχόλησης των εκπαιδευτικών, καθώς µετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου Παιδείας για τις συγχωνεύσεις κλείνουν 1.056 σχολικές µονάδες. Σύµφωνα µε το υπουργείο, από τα 16.000 σχολεία σε όλη τη χώρα συνενώνονται 1.933 σε 877, εκ των οποίων τα 1.523 αφορούν την Πρωτοβάθµια και τα 410 τη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση.
Η κατάσταση αυτή δηµιουργεί νέα δεδοµένα για τους 180.000 εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθµιας και Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης.
1 Μειώνονται οι οργανικές θέσεις. Με τις φετινές συγχωνεύσεις - καταργήσεις σχολείων χάνονται πάνω από 2.000 θέσεις εκπαιδευτικών. 2 Επιδεινώνονται οι προοπτικές απορρόφησης εκπαιδευτικών. Οι προοπτικές των πτυχιούχων των τµηµάτων Δηµοτικής Εκπαίδευσης (δάσκαλοι) που µέχρι πρόσφατα διορίζονταν άµεσα στη σχολική εκπαίδευση αλλάζουν δραµατικά.
3 Λόγω των συγχωνεύσεων µειώνονται σηµαντικά τα τµήµατα µε αποτέλεσµα αρκετοί εκπαιδευτικοί να περισσεύουν και να µην υπάρχει σχολείο γι’ αυτούς παρά µόνο σε περιοχές του ίδιου νοµού ή και σε άλλους νοµούς (αυτά προβλέπει ο νέος νόµος για τις µετακινήσεις, διαθέσεις εκπαιδευτικών).
4 Οι βάσεις των µεταθέσεων πιθανόν να αυξηθούν σηµαντικά λόγω των µειωµένων θέσεων.
OI ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ. Είναι γνωστό ότι το 2010 συνταξιοδοτήθηκαν περίπου 11.500 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθµιας και Δευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης. Την περίοδο 2011 - 2013 υπάρχει η εκτίµηση ότι το ρεύµα αποχωρήσεων θα συνεχιστεί µε αποτέλεσµα συνολικά περίπου 35.000 εκπαιδευτικοί να συνταξιοδοτηθούν. Συνολικά, δηλαδή, την τετραετία 2010 - 2013 από τη σχολική εκπαίδευση αναµένεται να αποχωρήσουν 45.000 εκπαιδευτικοί, ενώ για τις νέες προσλήψεις ισχύει ο κανόνας «µία προς πέντε». Σηµειώνεται ότι συνυπολογίζονται στις προσλήψεις οι τυχόν µεταφορές και εντάξεις προσωπικού ιδιωτικού δικαίου µε εξαίρεση τις µεταφορές προσωπικού που προβλέπονται στις διατάξεις του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α’). Τι σηµαίνει αυτό; Σηµαίνει ότι το 2010 - 2013 οι προσλήψεις µόνιµου προσωπικού δεν θα ξεπεράσουν τις 9.000 στην καλύτερη περίπτωση µε αποτέλεσµα την ίδια περίοδο ο αριθµός των µόνιµων εκπαιδευτικών να µειωθεί περίπου κατά 35.000 ή σε ποσοστό 20% του συνόλου των σηµερινών µόνιµα υπηρετούντων.
Η µείωση οργανικών θέσεων λόγω συγχωνεύσεων υπολογίζεται σε πάνω από 1.500 για τα νηπιαγωγεία και τα δηµοτικά χωρίς να υπολογίζονται οι θέσεις των ολοήµερων και οι θέσεις των διευθυντών τους (που δεν περιλαµβάνονται στην οργανικότητα του σχολείου). Στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση οι συγχωνεύσεις γυµνασίων - λυκείων οδηγούν σε απώλεια πάνω από 400 θέσεις.
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ. Στα πλαίσια αυτά επιδεινώνονται οι όροι πρόσληψης στη σχολική εκπαίδευση εκτός των άλλων πτυχιούχων και των αδιόριστων δασκάλων. Οι πτυχιούχοι των Παιδαγωγικών τµηµάτων Δηµοτικής Εκπαίδευσης (δάσκαλοι), οι οποίοι µέχρι πρόσφατα προσλαµβάνονταν στα δηµοτικά σχολεία λίγους µήνες µετά τη λήψη του πτυχίου τους, θα δουν να µακραίνει σταδιακά αρκετά ο χρόνος παραµονής τους εκτός σχολείου. Και αυτό γιατί ήδη πάνω από 2.000 πτυχιούχοι δάσκαλοι βγαίνουν κάθε χρόνο στην αγορά εργασίας ενώ αναµένεται για τις επόµενες χρονιές οι µόνιµες προσλήψεις να είναι λιγότερες από 900 ετησίως. Ηδη έχει δηµιουργηθεί µια «επετηρίδα» περίπου 4.500 αδιόριστων δασκάλων, οι οποίοι βεβαίως στη συντριπτική τους πλειονότητα εργάζονται φέτος ως συµβασιούχοι (αναπληρωτές, ωροµίσθιοι).
ΤΑ ΝΕΑ

Σκότωσε την 78χρονη γυναίκα του και εξαφανίστηκε!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για την σύλληψη του 85χρονου που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την 78χρονη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους, στο χωριό Βαπτιστή του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης τελευταία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και αμέσως μετά την πράξη του, τράπηκε σε φυγή στις γύρω από το χωριό ορεινές και δύσβατες περιοχές, όπου παρά τις μέχρι τώρα έρευνες δεν έχει εντοπιστεί.
Star

Παράξενα σύννεφα στον ουρανό της Ιαπωνίας μετά το σεισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Το παρακάτω βίντεο απεικονίζει την εικόνα του ουρανού της Ιαπωνίας λίγες στιγμές μετά τον καταστροφικό σεισμό των 9 Ρίχτερ. 
Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, αλλά και παράξενο...

Η ξιφασκία διατηρεί ζωντανό τον αθλητισμό και τον τουρισμό

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, όποιος βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Φλώρινας, έζησε μερικές ανεπανάληπτες στιγμές έντασης, πάθους, συγκίνησης, χαράς, αλλά και λύπης… Δηλαδή όλων των συναισθημάτων που αποδίδει ο αθλητισμός. Ο υγιής αθλητισμός.
Αυτή τη στιγμή, σε μια περιοχή που νοσεί αθλητικά, η ξιφασκία αποτελεί το φάρμακο που τείνει να γιατρέψει πολλούς «ασθενείς». Πρώτα από όλα, γίναμε μάρτυρες μπροστά σε πολλά νέα παιδιά της Φλώρινας, που ζουν και αναπνέουν για να ανέβουν στην πίστα της ξιφασκίας και να δώσουν όλο τον καλό τους εαυτό, για να φτάσουν στην επιτυχία. Βγάζουν έντονα συναισθήματα, μαθαίνουν να έχουν υπομονή, τακτική, βάζοντας στόχους και πάνω από όλα… να χαίρονται αυτό που κάνουν. Ακόμα και στην ήττα,

Προσωρινό «πάγωμα» αποχής στη Δ Εθνική

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΜΕΘΑΥΡΙΟ)

ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΣΑΡΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Σήμερα θα ληφθεί η οριστική απόφαση για την αποχή στη Δ Εθνική, με πρώτη ένδειξη ότι το θέμα αυτό «παγώνει» για την επόμενη εβδομάδα και με τη συντονιστική επιτροπή να περιμένει και το Δ.Σ. της ΕΠΟ.
Από τη Δευτέρα, οι εκπρόσωποι των δέκα ομίλων της Δ Εθνικής έχουν στείλει στην ΕΠΟ εγγράφως τα αιτήματά τους, τα οποία θα συζητηθούν από το Δ.Σ. το οποίο θα συνεδριάσει την Παρασκευή. Ίσως γι’ αυτό τον λόγο, της συζήτησης στο Δ. Σ. της ΕΠΟ, η συντονιστική επιτροπή ως δείγμα καλής θέλησης (και βέβαια πιέσεων και από τον κ. Πιλάβιο), αποφάσισε να μην εφαρμοστεί για αυτή την Κυριακή η απόφαση για αποχή, παρά να περιμένουν και τις αποφάσεις της ΕΠΟ και κύρια την απάντηση για τα αιτήματα που

«Λουκέτο» τελικά στην Δ Εθνική!..

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑ

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΤΕΡΤΙΠΙΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΡΡΗ

Υπήρχε ως σκέψη εδώ και καιρό, όμως η αδιαφορία των αρμόδιων αρχών, οδήγησε στην τελική απόφαση. Οι ομάδες της Δ’ Εθνικής αποφάσισαν να κατέβουν σε αποχή. Βάζουν λοιπόν λουκέτο σ΄ ένα πρωτάθλημα το οποίοι διεξάγεται σ΄ όλη την επικράτεια και το οποίο είναι το μοναδικό που διοργανώνει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που όμως έχει εγκαταλείψει τόση αυτή, όσο κύρια η Πολιτεία, μη αποδίδοντας τις συνταγματικά κατοχυρωμένες επιχορηγήσεις, καθώς είναι ερασιτεχνικά σωματεία εδώ και τέσσερα χρόνια και μάλιστα με τον Γ. Γ. Α. κ. Μπιτσαξή να τους δηλώνει απερίφραστα και απροκάλυπτα ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε ένα σέντ.

Πώς προστατευόμαστε από διαρροή ραδιενέργειας;

Μετά από πολύ κόπο καταφέραμε να βρούμε στο site της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας πώς πρέπει να αντιδράσουμε σε περίπτωση διαρροής ραδιενέργειας. 
Και λέμε «μετά από πολύ κόπο», διότι οι υπεύθυνοι του site έχουν κατηγοριοποιήσει τις οδηγίες ως «Οδηγίες Προστασίας Χ.Β.Ρ.Π.». Τι είναι το… Χ.Β.Ρ.Π. Χημικά Βιολογικά Ραδιολογικά Περιστατικά. Τώρα, γιατί πρέπει ο κάθε πολίτης να μπορεί να μαντέψει τι σημαίνει Χ.Β.Ρ.Π. μόνο οι υπεύθυνοι της Γενικής Γραμματείας μπορούν να δώσουν απάντηση! Δηλαδή, με άλλα λόγια, μη βρεθεί κανείς… αμύητος πολίτης στην ανάγκη να αποκωδικοποιήσει την… ορολογία τους! Πρέπει να γίνει δημοσιογράφος για να βγάλει άκρη!!! Τέλος πάντων, για τα (μη) αυτονόητα του κράτους και της λειτουργίας του δεν θα κάνουμε άλλη

Ραπάνι βάρους 7 κιλών

Στο εύφορο μεσαρίτικο έδαφος και τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, αποδίδει ο καλλιεργητής, Σταύρος Σταυριανουδάκης, τα υπερμεγέθη ραπάνια που έβγαλε από το χωράφι του, σε αγροτική περιοχή των Αγίων Δέκα, στο Δήμο Γόρτυνας.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Άποψη του Νότου», τα τεράστια ζαρζαβατικά του κ. Σταυριανουδάκη «κλέβουν» τις εντυπώσεις και είναι ενδεικτικό το ραπάνι της φωτογραφίας, το βάρος του οποίου φτάνει τα 7 κιλά!
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Σταυριανουδάκης καλλιεργεί από αγκινάρες και αγκαθοράδικο μέχρι παντζάρια και ραπάνια, τα οποία γίνονται ανάρπαστα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΕΛΛΙΟΥ

ΠΡΟΣ:      1. Ε.Π.Σ. Γρεβενών
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 1. Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία
                        2. Σ.Δ.Π. Γρεβενών
                3. Δήμαρχο Γρεβενών
                4. Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

    Μετά απο μια κωμικοτραγική παράσταση του διαιτητή του αγωνα με αντίπαλο την ποδοσφαιρκή ομάδα του Μεγάρου αποδείχθηκε ότι κάποιοι δεν θέλουν την ποδοσφαιρκή ομάδα του ΠΑΟ Φελλίου να πρωταγωνιστεί στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Γρεβενών.
    Η διαιτητής κ. Λαζόγκα Ολυμπία μετά το 1-1 και ενώ ο ΠΑΟ Φελλίου είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο, έβαλε ως στόχο να καταστρέψει τον αγώνα όπως και τελικά τα κατάφερε.
Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ Φελλίου ύστερα από μια καταπληκτική χρονιά και ξεκινώντας το πρωτά8λημα με -6 βαθμούς κατάφερε μετά απο μεγάλες προσπάθειες να πρωταγωνιστεί και να

Δωρεά 15.000 ευρώ της οικογένειας Cisse στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει πολλές φορές ότι λατρεύει τον Djibril Cisse. Φαίνεται όμως ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία καθώς σήμερα ο Γάλλος επιθετικός του «τριφυλλιού» γνωστοποίησε ότι θα συμβάλει οικονομικά στην προσπάθεια των ανθρώπων του Ερασιτέχνη προσφέροντας το ποσό των 15.000 ευρώ.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο Cisse αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη του για τους «πράσινους», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ΠΑΟ, δήλωσε πως αυτός και η οικογένειά του θα συνεισφέρουν το συγκεκριμένο ποσό προκειμένου να βοηθήσουν από τη μεριά τους τα σπλάχνα του συλλόγου.

ΑΕΚ: Η αποστολή για τον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ

Με μία προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ΑΕΚ για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ.
Ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, ενώ ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Γιώργος Νικόλτσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ισπανός τεχνικός της «Ένωσης», Manolo Jimenez, ανακοίνωσε τους 21 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Saja, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Γεωργέας, Δέλλας, Nasuti, Καράμπελας, Μάκος, Mateos, Μανωλάς, Leonardo, Diop, Blanco, Michel, Guerreiro, Baha, Καφές, Scocco, Λυμπερόπουλος, Λαγός, Κλωναρίδης

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το Κύπελλο με την ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (16/3, 21:00) με αντίπαλο την ΑΕΚ. 
Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση στην Τούμπα, μετά το τέλος της οποίας ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι: Χαλκιάς, Kresic, Lino, Contreras, Sznaucner, Cirillo, Garcia, Vitolo, Ivic, Vierinha, Σαλπιγγίδης, Muslimovic, Τσουκαλάς, Μωυσιάδης, Petrisevic, Φωτάκης, Savivni, Etto, Κουτσιανικούλης.
Η πιθανή ενδεκάδα
Από τη στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεσή του, ο Μάκης Χάβος μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Σε σχηματισμό 4-2-3-1, ο Kresic αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Sznaucner, Cirillo, Contreras και Lino να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Vitolo και Pablo Garcia θα είναι το δίδυο στα αμυντικά χαφ. Πίσω από το μοναδικό προωθημένο, τον Muslimovic, θα κινούνται οι Ivic, Σαλπιγγίδης και Vierinha.

Ολυμπιακός Βόλου: Η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο

Με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Κώστα Καπετάνου υποδέχεται ο Ολυμπιακός Βόλου τον Ατρόμητο την Τετάρτη (16/3, 18:00) στην προσπάθειά του να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά στην ιστορία του. Σε αντίθεση με τον Έλληνα μέσο, στην αποστολή επιστρέφουν σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης οι Monje, Martin και Μητρόπουλος.
Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Μάκη Κατσαβάκη: , Roca, Dolezaj, Tomas, Sankare, Szelesi, Ζαραδούκας, Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Alvarez, Acosta, Ρόκας, Monje, Umbides, Bertoldi, Martin, Breska, Σολάκης, Rodriguez, Nemeth.

Champions League: Manchester United – Marseille 2-1 (video)

Την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League πανηγύρισε η Manchester United που επικράτησε 2-1 της Marseille στο Old Trafford. Ο Hernandez πέτυχε και τα δύο τέρματα για την ομάδα του, στο 5΄ και το 75΄, ενώ οι Γάλλοι μείωσαν στο 82΄ με αυτογκόλ του Brown.
Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Rooney να παίρνει την μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Giggs, να τη γυρίζει παράλληλα στον Hernandez και αυτός δεν είχε πρόβλημα να τη στείλει από κοντά στα δίχτυα, με τον Mandanda εξουδετερωμένο. Μετά το πρώτο τριαντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση, προσπαθώντας να ισοφαρίσουν, αλλά ο Van der Sar στάθηκε στο ύψος του όποτε χρειάστηκε. Το παιχνίδι έδειχνε να τελειώνει στο 75΄ με τον Hernandez να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αλλά ο Wes Brown με αυτογκόλ στο 82΄ ξαναέβαλε τη Marseille στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τίποτε, όμως, δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Ferguson πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση.
Σκόρερ: 5΄, 75΄ Hernandez / 82΄ αυτ. Brown
Συνθέσεις
Man. United: Van der Sar, O΄ Shea (37΄ Rafael, 70΄ Fabio), Smalling, Brown, Evra, Carrick, Scholes, Nani (62΄ Valencia), Giggs, Hernandez, Rooney
Marseille: Mandanda, Fanni, Heinze, Diawara, Taiwo, Mbia (80΄ Ayew), Cheyrou, L. Gonzalez, Remy, Andre, Gignac (69΄ Valbuena)
Τα γκολ από το Manchester United – Marseille 2-1 (video)

Champions League: Bayern Munich – Inter 2-3 (video)

Με καρδιά πρωταθλητή η Inter επικράτησε 2-3 της Bayern στο Μόναχο, ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου αγώνα και πήρε την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League. O Eto΄ο έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 4΄, Gomez (21΄) και Muller (31΄) έκαναν το 2-1, αλλά οι Sneijder (63΄) και Pandev (88΄) ανέτρεψαν εκ νέου το σκηνικό και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Leonardo «πάγωσε» το Allianz Arena μόλις στο 4ο λεπτό με τον Eto΄ο να ανοίγει το σκορ. Ωστόσο, η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε σχετικά γρήγορα και ήταν εντυπωσιακή. Στο 21΄ ο Julio Cesar αντέδρασε ερασιτεχνικά στο σουτ του Robben έξω από την περιοχή, ο Mario Gomez με καταπληκτικό τελείωμα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έφερε το παιχνίδι στα ίσα). Δέκα λεπτά αργότερα ο Muller βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε με περίσσια ψυχραιμία και το 2-1 ήταν γεγονός. Οι Βαυαροί, μάλιστα θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά πότε ο Cesar και πότε η αστοχία δεν τους το επέτρεψαν. Και αφού οι Nerrazzuri δε δέχθηκαν τρίτο γκολ, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με σουτ του Sneijder έξω από την περιοχή στο 63΄, ξαναμπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο 88΄ ο Pandev εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ασίστ του Eto΄ο και με «κεραυνό» μέσα από την περιοχή χάρισε το «εισιτήριο» για τους «8» στην κάτοχο του Champions League.
Σκόρερ: 21΄ Gomez, 31΄ Muller / 4΄ Eto΄ο, 63΄ Sneijder, 88΄ Pandev
Συνθέσεις
Bayern: Kraft, Lahm, Van Buyten (70΄ Badstruber), Breno, Pranjic, L. Gustavo, Schweinsteiger, Robben (68΄ Altintop), Ribery, Muller, Gomez
Inter: J. Cesar, Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu (87΄ Nagatomo), T. Motta, Stankovic (51΄ Coutinho), Cambiasso, Sneijder, Eto΄ο, Pandev (90΄ Kharja)
Τα γκολ από το Bayern Munich – Inter 2-3 (video)

Σε αναζήτηση ταλέντων η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Κοζάνη

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταγράφει τα ταλέντα του Νομού και εάν θεωρείς ότι είσαι ο… καλύτερος σε καλεί ν’αξιολογηθείς και να κριθείς από τους καλύτερους…
Έπειτα από τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού που εδρεύει στο Νομό Κοζάνης, προσέλκυσε με την δουλειά που πραγματοποιεί το ενδιαφέρον της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί 18-19-20 Μαρτίου, στην πόλη της Κοζάνης θα βρεθεί ειδικό κλιμάκιο του πειραϊκού συλλόγου, με επικεφαλής τον Διευθυντή Διεύθυνσης Αθλ. Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης και παλαίμαχο άσο, Γιώργο Αμανατίδη, ούτως ώστε να καταγράψει όλα τα ταλέντα του Νομού, για μελλοντική παρακολούθηση.
Στο πλαίσιο αυτό, ενημερώσουμε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου που εκτιμούν πως έχουν υψηλές δυνατότητες να προσέλθουν βάση του προγράμματος που ακολουθεί στα δοκιμαστικά, προκειμένου να περάσουν τα δοκιμαστικά τεστ και να λάβυν έπειτα την καρτέλα αξιολόγησης των δυνατοτήτων τους από τους υπεύθυνους των τεστ. Οι αθλητές που θα λάβουν τις υψηλότερες βαθμολογίες θα συνεχίσουν να παρακολουθούνται από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα επόμενα χρόνια, αφού κρίνονται από ανθρώπους που παρακολουθούν περισσότερους από 5.000 εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές τον χρόνο, με συνέπεια να μπορούν να ξεχωρίσουν απευθείας το «διαμάντι» που αξίζει να παρακολουθηθεί.
Η συμβολική τιμή συμμετοχής έχει οριστεί στα 10 ευρώ.
Το πρόγραμμα του τριημέρου έχει ως εξής:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 17.30 – 18.45, οι 1994-95 (γήπεδο Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
19.00 – 20.15, οι 1996-97 (γήπεδο Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
ΣΑΒΒΑΤΟ: 12.30 – 13.45, οι 2000-01 (αθλ. Εγκ. «Εν Άθλω»)
16.00 – 17.15, οι 1998 -99 (γήπεδο Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
17.30 – 18.45, οι 1994-95 (γήπεδο Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
19.00 – 20.15, οι 1996-97 (γήπεδο Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
ΚΥΡΙΑΚΗ: 10.00 – 11.15, οι 1998-99 (γήπεδο Ε.Π.Σ. Κοζάνης)
11.30 – 12.45, οι 2000-01 (αθλ. Εγκ. «Εν Άθλω»)
Για περισσότερες πληροφορίες οι διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο προπονητών, Νίκο Αντωνιάδη (6977 581999), καθώς και στο τηλέφωνο της Σχολής 24610 23456.
http://www.kozanilife.gr