ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Θεϊκό στριπτίζ!!! Δείτε video

Ένα μοναδικό τρόπο για να εξυμνήσουν τον Θεό για το σώμα που τους έδωσε έχουν βρει οι γυναίκες στο Τέξας καθώς επιδίδονται σε στριπτίζ αντικαθιστώντας τη μουσική από τις εννιάμισι βδομάδες με... εκκλησιαστική ροκ μουσική!
Αυτό το μάθημα στριπτίζ είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Οι γυναίκες στο Τέξας προσέρχονται μια φορά το μήνα σε σχολή χορού η οποία τους μαθαίνει πως να λικνίζουν αισθησιακά το κορμί τους υπό τον ήχο... εκκλησιαστικής ροκ μουσικής.
Με αυτόν τον τρόπο οι γυναίκες ενθαρρύνονται να αναπτύξουν μια θετική εικόνα για τον εαυτό τους εξυμνώντας το σώμα που τους έδωσε ο Θεός.
Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 1-1 (video)

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Mellberg στο 8΄ για να ισοφαρίσουν οι Σέρβοι στο 22΄ με τον Vilotic. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ καλό ρυθμό, ο οποίος όμως έπεσε στο δεύτερο, καθώς οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές και έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το τελικό αποτέλεσμα, πάντως,

Πέθανε στην προσπάθειά της να κρεμάσει τη σημαία!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 67χρονη Βολιώτισσα στην προσπάθειά της να τιμήσει την εθνική επέτειο.

Οι άντρες που... ανάβουν τις γυναίκες ζουν περισσότερο!!

Oσο πιο επιθυμητός νιώθει ένας άντρας τόσο πιο υγιής είναι. Αντιθέτως, οι άντρες που δεν καταφέρνουν να εκτινάξουν τη λίμπιντο της συντρόφου τους στα ύψη αρκετά συχνά έχουν τις... ίδιες πιθανότητες με έναν παχύσαρκο ή έναν καπνιστή να πεθάνουν από ασθένεια της καρδιάς ή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρόβατο γέννησε σκύλο!

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ένας Κινέζος κτηνοτρόφος στην επαρχία Φούγκου…
Ο Λου Νιάι Γινγκ, που εκτρέφει πρόβατα εδώ και είκοσι χρόνια, ορκίζεται ότι έφτασε δίπλα στην προβατίνα ελάχιστα λεπτά αφού είχε γεννήσει και την είδε να περιποιείται τον σκύλο, ο οποίος είχε ακόμη αίματα πάνω του. Οι επιστήμονες φυσικά, θεωρούν είτε ότι πρόκειται περί απάτης για λόγους δημοσιότητας, είτε για ένα αρνάκι απλά διαφορετικό από τα άλλα.
Ο κτηνοτρόφος δεν δίνει το νεογέννητο για

Σοκ: Βρέφος 1,5 έτους νεκρό από σεξουαλική κακοποίηση

Την απόλυτη βαρβαρότητα έζησαν οι γιατροί όταν μία... μητέρα ρομά που διέμενε με την οικογένειά της στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, έφερε αιμόφυρτο ένα βρέφος 1,5 έτους.
Οι γιατροί διαπίστωσαν αμέσως ότι το παιδάκι είχα κακοποιηθεί σεξουαλικά. Παρά τις φροντίδες του δεν κατάφεραν να το σώσουν και εξέπνευσε το απόγευμα της Πέμπτης. Η αστυνομία διαπίστωσε πως δράστης του εγκλήματος φέρεται να είναι ο πατέρας του, επίσης ρομά, ηλικίας 24 ετών, ο

Ρουβάς-Βίσση το καυτό φιλί του αποχαιρετισμού! Δείτε τις φώτο!

Με έναν περίεργο τρόπο, αλλά άκρως εντυπωσιακό βρήκαν την ευκαιρία να αποχαιρετιστούν η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς! 
Ποιος ήταν αυτός; Μα φυσικά ένα καυτό φιλί… Απολαύστε τους δύο υπέροχους τραγουδιστές στις φωτογραφίες που ακολουθούν…



Δείτε: Καρέ-καρέ η συντριβή αεροσκάφους στο Κονγκό! (VIDEO )

Τραγικό θάνατο βρήκαν 18 άνθρωποι στο Κονγκό όταν μεταγωγικό αεροσκάφος κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή... Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι κατά την πτώση του ισοπέδωσε τουλάχιστον είκοσι σπίτια.
Το αεροσκάφος ήταν Αντόνοφ και τα αεροσκάφη αυτά δεν επιτρέπεται να μεταφέρουν επιβάτες λόγω των δυστυχημάτων που έχουν σημειωθεί στο παρελθόν.
Ωστόσο, ορισμένες φορές τα πληρώματα επιτρέπουν σε γνωστούς ή σε όσους πληρώνουν καλά να επιβιβάζονται λαθραία.
Δείτε το βίντεο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έμαθε μέσω facebook ότι ο σύζυγός της... παντρεύεται!!!

Η πολυγαμία του βγήκε ξινή! ...
Ετοίμαζε το δεύτερο γάμο του χωρίς να έχει τελειώσει από τον πρώτο... αλλά το facebook τον «έδωσε» στη γυναίκα του! Ο 34χρονος Richard Leon Barton Jr. γνώρισε μέσω internet την πρώτη του γυναίκα, Adina Quarto, και παντρεύτηκαν αμέσως, αλλά ανάμεσά τους μπήκε η... φυλάκιση του άντρα για παρανομίες του.
Η επικοινωνία του ζευγαριού δεν ήταν καλή πίσω από τις φυλακές και σταδιακά έχασαν κάθε επαφή. Ωστόσο, όταν ο άντρας βγήκε, η γυναίκα τον βρήκε στο facebook. Ο άντρας είχε ανοιχτό το προφίλ του και εκείνη έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με άλλη, ενώ δεν έχουν πάρει διαζύγιο!
Το περίεργο της υπόθεσης ήταν ότι η σύζυγος του είχε ζητήσει διαζύγιο, αλλά μάταια.
Όσο για τον άντρα; Όταν συνελήφθη για την απάτη είπε ότι «άφησε την αγάπη να μιλήσει».

Ο Πατέρας πίσω από τον ξυλοδαρμό Βασάρα;

Πριν από καμιά δεκαριά μέρες γράφαμε για τον ξυλοδαρμό του αρχιδιαιτητή Βασάρα στα Καμίνια.
Η αστυνομία έχει βρει άκρη...
Βρίσκεται κοντά και στους υπόπτους, και στον «ηθικό αυτουργό». Τα στοιχεία δείχνουν ότι η εντολή έφυγε από το κινητό του πρώην προέδρου του ΠΑΟ Νικόλα Πατέρα. Αυτό διαπιστώθηκε όταν άνοιξαν τα κινητά. Οι αστυνομικοί έπαθαν πλάκα.

Εφιαλτικές στιγμές για μία νεαρή που της κατέβασαν το εσώρουχο στη μέση του δρόμου

Εφιαλτικές στιγμές για μία νεαρή που δέχτηκε επίθεση αλλοδαπών.
Νύχτα τρόμου έζησε μία νεαρή γυναίκα, η οποία πριν μερικά βράδια ήρθε αντιμέτωπη με τρεις μετανάστες αποφασισμένους για όλα! 
Όλα συνέβησαν στο δρόμο πίσω από το Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας και σε μια ώρα όπου στην περιοχή υπήρχε ακόμα αρκετή κίνηση.
Όπως γράφει η εφημερίδα «Κόσμος» φαίνεται ότι

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Λίγα λόγια για το Βαγγέλη Τσιφόπουλο!

Έφυγε για πάντα ο Βαγγέλης Τσιφόπουλος.
Bαγγέλη - ακριβέ μας Βαγγέλη
Φίλε, συνοδοιπόρε, οραματιστή και εραστή του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου.
Η απροσδόκητη είδηση του ξαφνικού θανάτου σου, συγκλόνισε τους φίλους και ολόκληρη τη γρεβενιώτικη κοινωνία. Γιατί κανείς δεν την περίμενε. Γιατί όλοι γνωρίζαμε τη θαλερή και ιώβεια υπομονή και επιμονή στον αγώνα που έδινες, χρόνια τώρα., Ο αιφνίδιος χαμός σου, απετέλεσε κυριολεκτικά «κεραυνόν εν αιθρία» και προκάλεσε βαθύτατη οδύνη σε όλους, που είχαν την ευτυχία να σε γνωρίσουν και να σε αγαπήσουν.
Μας αποχαιρετάς και σε αποχαιρετούμε εδώ στην πόλη που τέλειωσες το ταξίδι σου κρατώντας μαζί μας τα πάντα από σένα. Κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε.
΄Ολοι εμείς αποχαιρετούμε τον άνθρωπο που αγωνίστηκε και υπηρέτησε με συνέπεια το κοινό καλό στην περιοχή. Ο Βαγγέλης ήταν υπόδειγμα εξαιρετικού φίλου, ακούραστου επαγγελματία, συνετού οικογενειάρχη και πραγματικού ενεργού πολίτη. Η ενασχόλησή του με τον Πυρσό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο «σημάδεψε¨όλους εμάς και αποτελεί παρακαταθήκη για όλους όσους ενεργά ασχολούνται με το γνήσιο, ερασιτεχνικό αθλητισμό. Υπηρέτησε το ποδόσφαιρο με την αγνότητα, την εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια που ταιριάζει στον άνθρωπο της συνέπειας, της σεμνότητας, της ακεραιότητας. Αλλά είναι αβάσταχτη κάποτε η ζωή και δεν αφήνει να πιούμε το γλυκό ποτήρι της ως το τέλος.
Έφυγες πολύ πρόωρα Βαγγέλη, σε είχαμε λίγο κοντά μας και σε χρειαζόμασταν πραγματικά. Θα λείψεις σε όλους μας.
Όμως οι αξίες που αφήνεις πίσω σου σφραγίζουν τις ζωές μας.
Θα σε θυμόμαστε πάντα για την ανθρωπιά σου, την αφοσίωση και την αγάπη σου στους γρεβενιώτες, τον ενθουσιασμό που ξεσήκωνες, για τη φλόγα, το κουράγιο και το πείσμα σου για τη ζωή.
Οι φίλοι που φεύγουν αδόκητα αφήνουν βαθιές χαρακιές στην ψυχή μας.
Καλό σου ταξίδι, Βαγγέλη!

Υ.Γ. Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, αποφασίστηκαν ομόφωνα:
1. Σε ένδειξη ελάχιστης  να κατατεθεί στεφάνι στην τελευταία του κατοικία. Είναι η έκφραση του σεβασμού και των ευχαριστιών μας που θα τον συνοδεύουν πάντα.
2. Να παρευρεθεί αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Γρεβενών στη νεκρώσιμη ακολουθία και τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Τρίκαλα: Τους πουλούσε πλαστά ένσημα

Ένας πολιτικός μηχανικός εξαπατούσε τους αλλοδαπούς εργάτες λέγοντάς τους πως μπορεί να τους πουλήσει ένσημα.
Οι εργάτες ήταν στην πλειοψηφία τους Αλβανοί, με τον εν λόγω κύριο να καταφέρνει τελικά, να αποσπά λεφτά συνολικά 3.000 ενσήμων. Μία περίπτωση που δείχνει ότι έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι δράστη και θύματος...

Ιαπωνία: Το τσουνάμι είχε ύψος 23,6 μέτρα!

Οι ιαπωνικές Αρχές ανακοίνωσαν πως ο σεισμός της 11ης Μαρτίου προκάλεσε τσουνάμι ύψους ...23,6 μέτρων σε ορισμένες περιοχές της Βορειοανατολικής Ιαπωνίας, την ίδια ώρα που σημειώθηκε ένας ισχυρός μετασεισμός, ενώ ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών πλησιάζει τους 10.000.
Το τεράστιο παλιρροϊκό κύμα χτύπησε την πόλη Οφουνάτο της περιφέρειας Ιουάτε, σύμφωνα με το

Δείτε το απαγορευμένο διαφημιστικό της Serena Williams

Η διάσημη τενίστρια Serena Williams δεν χάρηκε ιδιαίτερα, όταν έμαθε πως το διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνιστούσε δεν θα προβληθεί στην τηλεόραση.
Το διαφημιστικό αφορά στο video game «Top Spin4» και η Serena το ανέβασε στο facebook δυσαρεστημένη για τη στάση της εταιρείας 2k που κυκλοφορεί το παιχνίδι.
Ο λόγος που δεν έπαιξε, σύμφωνα με την 2Κ Sports, ήταν ότι το βίντεο αυτό δεν εγκρίθηκε από την Αρχή και είναι προϊόν marketing, με αποτέλεσμα να μην είχε άδεια να κυκλοφορήσει σε κανένα μέσο.
Δείτε το βίντεο
Πηγή

Μέτρα ενόψει της εξόδου των εκδρομέων

Σε επιφυλακή θα βρίσκεται η Τροχαία από σήμερα για την έξοδο των εκδρομέων του τριημέρου της 25ης Μαρτίου.
Λόγω της καλοκαιρίας που θα επικρατήσει το τριήμερο, η έξοδος των εκδρομέων αναμένεται να είναι μεγάλη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις αξιωματικών της Τροχαίας από το μεσημέρι της Πέμπτης σταδιακά θα αρχίσουν να αναχωρούν οι πρώτοι εκδρομείς και η έξοδος αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ, ενώ ελάχιστοι θα είναι εκείνοι που

Ραδιενεργό νέφος από την Φουκοσίμα στην Ελλάδα! (video)

Ραδιενεργό νέφος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκοσίμα την ώρα που εντοπίστηκε ραδιενέργεια σε γάλα, λαχανικά και νερό του Τόκιο!!! 
Το νέφος που αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ίσως και σήμερα, όπως ενημέρωσαν οι επιστήμονες Δημόκριτου και Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας την Βουλή, δεν πρέπει να μας ανησυχεί και αυτό γιατί οι ποσότητες ραδιενέργειας έχουν ήδη εξασθενήσει…
Εντωμεταξύ, τραγική είναι η κατάσταση στο Τόκιο καθώς το νερό του δικτύου ηλεκτροδότησης στην επαρχία Σαϊτάμα κρίθηκε ακατάλληλο για τα βρέφη με αποτέλεσμα στα σούπερ μάρκετ να γίνεται πανικός για ένα μπουκαλάκι εμφιαλωμένο νερό! Πολλοί από αυτούς που έσπευσαν να αγοράσουν δεν πρόλαβαν και, έτσι, οι αρχές άρχισαν να διανέμουν συγκεκριμένο αριθμό φιαλών ανά οικογένεια.
Οι επιστήμονες-ήρωες της Φουκοσίμα από μεριά τους, κάνουν τα πάντα, παίζοντας κορόνα-γράμματα τη ζωή τους, προκειμένου να συγκρατήσουν τη

Οι γονείς πρέπει να αφυπνίσουν τα παιδιά τους, κρούοντας την καμπάνα...

Μία ακόμα αθλητική εβδομάδα ολοκληρώθηκε, με μεγάλες επιτυχίες σε άλλο ένα άθλημα, που ακμάζει στην περιοχή, την χιονοδρομία.
Από ότι φαίνεται, αυτός ο υγιής ανταγωνισμός που υπάρχει, τόσο στην χιονοδρομία, όσο και την ξιφασκία, έχει οδηγήσει τα δύο αυτά αθλήματα, σε μία σταθερά ανοδική πορεία, που μόνο καλό μπορούν να κάνουν στον τοπικό αθλητισμό. Και αυτό πρέπει να το στηρίξουν οι τοπικοί φορείς, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η

To facebook των ανέργων!

Ένας άνεργος κηπουρός στην Ισπανία είπε να κάνει κάτι...
ώστε να του αποφέρει εισοδήματα και τα κατάφερε μια χαρά! Το parobook (που σημαίνει βιβλίο των ανέργων) έχει μαζέψει τους άνεργους της Ισπανίας, ενώ έχει ξεπεράσει το 20% του συνολικού πληθυσμού της χώρας σε χρήστες!
Σε μια χώρα με πάνω από τέσσερα εκατομμύρια

Γεννήθηκε μόλις... 370 γραμμάρια!

Η Liz και ο Jeff Barrett περίμεναν πώς και πώς να έρθουν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους.
Όμως η μοίρα δεν είχε την ίδια γνώμη… Η Liz λόγω κάποιων επιπλοκών στην εγκυμοσύνη γέννησε πρόωρα λίγο πριν συμπληρώσει τους έξι μήνες κύησης, ενώ δύο ημέρες μετά το ένα κοριτσάκι έχασε τη μάχη με το θάνατο.
Η Freya-Grace όμως, που γεννήθηκε με μόλις 370 γραμμάρια βάρος, έκρυβε περισσότερη δύναμη μέσα της και τελικά κατάφερε να ζήσει. Έμεινε οκτώ μήνες σε θερμοκοιτίδα στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εννιά μεταγγίσεις αίματος, σε μετάγγιση πλάσματος και σε χειρουργική επέμβαση στη βαλβίδα της καρδιάς.
Τώρα οι πανευτυχείς γονείς της την κρατούν στην αγκαλιά τους και νιώθουν τυχεροί καθώς η μικρούλα είχε μόλις 2% πιθανότητες επιβίωσης!

Θετικές εξελίξεις για το κτιριακό ζήτημα της Αστυνομικής Δ/νσης Γρεβενών

Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Ελευθέριο Οικονόμου είχε την Τετάρτη 23-3-2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας.
Ο κ. Χαντάβας ενημέρωσε τον κ. Οικονόμου για τις επαφές που είχε με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε ότι αφορά την παραχώρηση του κτιρίου "ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ", για

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ

3η Περιφέρεια-1η Περιφέρεια (Παίδες)1-1
Τετάρτη: 23 Μαρτίου 2011
Ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών

Πολύ καλό παιχνίδι διεξήχθη ανάμεσα στους Παίδες της 3ης (Δυτική Μακεδονία - ΄Ηπειρος) και 1ης περιφέρειας (Ανατολική Μακεδονία - Θράκη), στο ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών, παρουσία πάνω από 200 φιλάθλων.
Οι Παίδες της 3ης Περιφέρειας είχαν την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν και έχασαν πάρα πολλές κραυγαλέες ευκαιρίες και δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, αφού ισοφαρίστηκαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Από

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ NΕΩΝ

3η Περιφέρεια-1η Περιφέρεια (Νέοι) 0-0
Τετάρτη: 23 Μαρτίου 2011
Ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών
Πολύτιμη ισοπαλία και παράλληλα την πρόκριση κέρδισαν οι Νέοι της 3ης Περιφέρειας (Δυτική Μακεδονία - ΄Ηπειρος) αντιμετωπίζοντας σ΄ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γι’ αυτούς την 1η περιφέρειας (Ανατολική Μακεδονία - Θράκη), στο ενωσιακό γήπεδο Γρεβενών.
Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος της 1ης Περιφέρειας, που πίεσε αφόρητα για 90 λεπτά, χωρίς

Ακόμα γελάει όλο το χωριό...

Με εντολή Λάππα όπως ξέρετε η Δημοτική αστυνομία βγήκε και στους πέριξ της πόλεως δήμους, τους καινούργιους να κάνει ελέγχους για το κάπνισμα.
Μπαίνει λοιπόν η Δημοτική αστυνομία μέσα στο καφενείο...
- Τι είναι ρε αυτοί οι...μπουφανάκηδες ρε Μήτσου; Ρωτάει τον καφετζή ένας ανυποψίαστος (με το

Eurocup: Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων στη φάση των «8»

Επέστρεψαν στη δράση οι 8 ομάδες που συνεχίζουν στο Eurocup και διεκδικούν σε διπλά παιχνίδια την πρόκρισή τους στο Final Four. H Cedevita έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Draper και Rudez, με 20 και 21 πόντους αντίστοιχα, επικράτησε 90-81 της Estudiantes στο Ζάγκρεμπ. Η Cajasol μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό με την Budivelnik, καθώς επιβλήθηκε με 67-49 στη Σεβίλλη. H Unics Kazan πέρασε νικηγόρα από την

Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Α.Ο. Κάστωρ 0-1

Τελικός κυπέλλου Ε.Π.Σ. Καστοριάς 2010- 2011

Άξιος κυπελλούχος της Ε.Π.Σ Καστοριάς αναδείχθηκε ο Α.Ο. Κάστωρ, καθώς οι ‘’βυσσινί’’ επικράτησαν της Καστοριάς με 0-1 σ’ ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας αλλά είχε ως χαρακτηριστικό τη δύναμη και το πάθος, στοιχεία τα οποία είχαν σε πολύ μεγάλο βαθμό οι ποδοσφαιριστές των τυπικά φιλοξενουμένων μ’ αποτέλεσμα να κατακτήσουν

Ανακοίνωση του Α.Γ.Σ. Καστοριάς.

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στο Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς διότι , όπως υποστηρίζει, πρότεινε στο Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς την παροχή των εσόδων από τα εισητήρια του τελικού Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Α.Ο. Κάστωρ στο γηροκομείο της Καστοριάς παρ' όλα αυτά η Ε.Π.Σ. δεν θεώρησε σκόπιμο να συζητήσει καν το ενδεχόμενο αυτό, όπως άλλωστε και ό,τι άλλο είχε να κάνει με τη διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα. Η τιμή του εισητηρίου ήταν 5 ( πέντε) ευρώ, ενώ κατά παγκόσμια πρωτοτυπία η τετράδα των διαιτητών ορίσθηκε την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα ( η ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς έγινε στις 12.00 μ.μ. ενώ ο αγώνας είχε ορισθεί για τις 16.00 μ.μ. ). 
Άραγε θα δώσει κάποιος αρμόδιος μια πειστική και αιτιολογημένη απάντηση για αυτά τα δύο γεγονότα;

Δεσκάτη Γρεβενών: Δεν κάνει παρέλαση το Α' Δημοτικό σχολείο... - Κλείνουν δρόμους...

Την Τετάρτη 22/03/2011 και ώρα 20.00 έγινε γενική συνέλευση των Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄Δημοτικού Σχολείου Δεσκάτης με θέμα: «Μορφές κινητοποιήσεων ενάντια στην κατάργηση των Δημοτικών Σχολείων της Δεσκάτης». 
Η συνέλευση είχε πλήρη απαρτία και αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία τα εξής:
«Σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα επιτρέψουμε τα παιδιά μας να συμμετέχουν στην παρέλαση της 25ης

Έχασε τη ζωή της στον οδοντογιατρό της ...

Ένας απλός καθαρισμός στα δόντια στοίχισε τη ζωή μιας Βρετανίδας!
Ο λόγος για την 30χρονη Σάσα Ρούμερς η οποία επισκέφτηκε τον οδοντίατρό της, ώστε να φροντίσει για την υγιεινή της στοματικής της κοιλότητας και κατέληξε να πάθει αλλεργικό σοκ και να χάσει τις αισθήσεις της.
Η 30χρονη γυναίκα είχε παραπονεθεί για μούδιασμα και φαγούρα, ενώ αμέσως μετά έπεσε λιπόθυμη, με το παραϊατρικό προσωπικό να προσπαθεί μάταια να την επαναφέρει στη ζωή. Λίγο μετά η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά ήδη είχε αφήσει

Αργ. Ντινόπουλος: Κατάθεση στην Βουλή για τον ΟΠΑΠ

Tην ημέρα κατάθεσής του ( 23-03-11) στην αρμόδια υπό- επιτροπή αθλητικών υποθέσεων της Βουλής επέλεξε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γιάννης Σπανουδάκης για να απαντήσει (με δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ) στις αποκαλύψεις μου για τα πεπραγμένα του στον Οργανισμό.
Δυστυχώς τα γεγονότα τον διαψεύδουν.
Αρχικά, τα επουσιώδη.
Ισχυρίζεται ( και στο δελτίο τύπου, αλλά και στην Βουλή !) ότι το ποσό τον 4.400 ευρώ που ο ΟΠΑΠ

Αποχωρεί ο Πλεξίδας..;

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Βαγγέλη Πλεξίδα και τον Γιάννη Κομπότη για την υπόθεση δωροδοκίας δεν έχει τελειώσει, καθώς αναμένεται και συνέχεια. 
Ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων έκανε λόγο για «στημένη αθώωση», ενώ τόνισε πως «δεν πουλάω την ομάδα, την χαρίζω…».
«Η υπόθεση θα φτάσει στο απροχώρητο. Δεν θα σταματήσει με τίποτα η υπόθεση Κομπότη. Το μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το κόκαλο. Ο Λεβαδειακός είναι δεδομένο ότι θα πέσει. Η αθώωσή του ήταν στημένη, όπως και το χθεσινό (σ.σ.: προχθεσινό)

Γ' Εθνική: Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής!

«Κόλλησε» η Επανωμή, πλησίασε ο Φωκικός!!!
Η Αναγέννηση Επανωμής άφησε βαθμούς στην Κατερίνη κι έτσι ο Φωκικός ο οποίος επικράτησε 2-1 στη Ζάκυνθο της ομώνυμης ομάδας μείωσε στο -2 από την κορυφή, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Football League 2.
Aπό εκεί και πέρα, ο Εορδαϊκός έχασε έδαφος καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών, ενώ πίσω έμεινε και η Νίκη Βόλου, που γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Φιλιππιάδα από τον τοπικό Εθνικό.
Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής
Ζάκυνθος - Φωκικός 1-2
(26' Παναγιωτίδης - 23' Κανελλόπουλος, 25' Τζέκος)
Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας - Δόξα Κρανούλας 0-0
Εθνικός Φιλιππιάδας - Νίκη Βόλου 2-0
(2' Μιχάλης, 11' Φλορένσιο)
Ναυπακτιακός Αστέρας - Τύρναβος 0-0
Αετός Σκύδρας - Κοζάνη 3-0
(3' Καλαϊτζίδης, 28' Λαφαζανίδης, 76' πέν. Ινεμπολίδης)
Πόντιοι Κατερίνης - Αναγέννηση Επανωμής 0-0
Εορδαϊκός - Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών 1-1
(43' Παυλίδης - 36' Τριανταφυλλάκος)
Σάββατο 26/3
Καλλονή - Αναγέννηση Γιαννιτσών

Μυρίστηκαν άνοιξη και ξύπνησαν οι αρκούδες στο Νυμφαίο Φλώρινας

Οι πρώην αιχμάλωτες αρκούδες, που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο του "Αρκτούρου", ξύπνησαν από τον χειμέριο ύπνο τους! 
Σύμφωνα με το φιλοζωικό σωματείο:
Ο ζωηρός Μανώλης, ξύπνησε πρώτος, και μαζί του ξύπνησαν η Μπάρμπαρα και η Τασούλα, που για πρώτη φορά φέτος έφτιαξαν τις φωλιές τους αρκετά κοντά η μια στην άλλη. Ο Γιωργάκης και η Ειρήνη,

Στο Σικάγο «ταξιδεύει» το ιστορικό λάβαρο της Αγίας Λαύρας

Το ιστορικό λάβαρο της Αγίας Λαύρας του 1821 μεταφέρεται στο Σικάγο, για να παρουσιαστεί στις 26 Μαρτίου σε εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Ελληνοαμερικανικός Σύλλογος Καλαβρυτινών Σικάγου «Αγία Λαύρα».
Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορτασμών της 190ης επετείου της 25ης Μαρτίου και τα 85χρονα του ιστορικού συλλόγου.
Το ιερό λάβαρο της ελληνικής επανάστασης θα

Αχαϊα: Μωρό πνίγηκε με ένα καλώδιο!

Ενα κοριτσάκι 22 μηνών από την Πάτρα μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο του Ρίου αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες... πνίγηκε με ένα καλώδιο ενώ έπαιζε στο πάρκο του. Σύμφωνα με το dete.gr ο τραγικός πατέρας του παιδιού βρίσκεται στο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Ρίου, ενώ αναμένεται σε λίγη ώρα η παραγγελία για την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου...

"Τρελό" μπάσκετ απο Ολυμπιακό!!!

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε, ούτε στα πιο τρελά όνειρά του, να φανταστεί ιδανικότερο ξεκίνημα στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας... 
Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν 89-41 την Σιένα, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας, έκαναν το 1-0 στη σειρά και την Πέμπτη φιλοξενούν τους Ιταλούς και πάλι στο ΣΕΦ, με στόχο να κρατήσουν «αλώβητη» την έδρα τους και να τελειώσουν την επόμενη εβδομάδα στη Σιένα τη σειρά με «sweep».
Ο Ολυμπιακός με την αποψινή εμφάνισή του πρόσθεσε ακόμη ένα ρεκόρ στην πλούσια Ιστορία του, καθώς ποτέ ξανά στην ευρωπαϊκή πορεία του δεν είχε παθητικό 41 πόντων.
Τα δεκάλεπτα: 24-4, 47-9, 61-22, 89-41
Σε παράσταση για έναν ρόλο φρόντισε να μετατρέψει την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός από τα

Για τέταρτη φορά εκκενώθηκε ο Πύργος του Άιφελ

Ύποπτο δέμα εντοπίστηκε στη βάση του Πύργου του Άιφελ με αποτέλεσμα η εταιρία που διαχειρίζεται το μνημείο να προχωρήσει στην εκκένωσή του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Πύργος εκκενώθηκε μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα και περίπου 4.000 άτομα κατέβηκαν από τον Πύργο.
«Η αστυνομία δεν βρήκε τίποτα», δήλωσε αξιωματούχος της εταιρείας.
Πρόκειται για την τέταρτη φορά μέσα σε λίγους μήνες που ο Πύργος του Άιφελ εκκενώνεται λόγω προειδοποίησης για βόμβα.

Βίασε εξάχρονη στη Ρόδο

Mήνυση κατέθεσε 34χρονη Βουλγάρα κατάα του Βούλγαρου συντρόφου της στη Ρόδο, γιατί αυτός της έστειλε μήνυμα που της έγραφε ότι ότι έκανε στην ίδια το...έκανε και στην εξάχρονη κόρη της.
Η μητέρα αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρόδου όπου και ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του.

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο παράξενα μωρά που γεννήθηκαν στον κόσμο!

Το παιδί βάτραχος / Frog like Baby : ...Anencephaly
image

Το παιδί με τα δύο πρόσωπα / Two Faced Baby : Diprosopus

«Με Βαλβέρδε και του χρόνου!»

Στον Ολυμπιακό κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πως στη νέα χρονιά η ομάδα θα πορευτεί δίχως τον Ερνέστο Βαλβέρδε και όπως είναι λογικό ουδείς ανησυχεί για τα όσα ακούγονται και γράφονται.
Στο λιμάνι είναι απόλυτοι ως προς το θέμα Βαλβέρδε. Όπως τόνιζαν σχετικά «ο Βαλβέρδε είναι

Δολοφονία 24χρονης τοξικομανούς για μία δόση!

Ποινή φυλάκισης είκοσι ετών αποδόθηκε σε 29χρονο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, για υπόθεση δολοφονίας 24χρονης τοξικομανούς για μία δόση ηρωίνης.Το έγκλημα σημειώθηκε τον περασμένο Απρίλιο, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η άτυχη κοπέλα, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Θύτης και θύμα έκαναν

Η Τζούλια Αλεξανδράτου σε σχολή αεροσυνοδών!!! Video


Η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει στροφή στην καριέρα της…! 
Από εδώ και στο εξής θα πετάμε με την Τζούλια! Ναι, ναι καλά διαβάσατε! 
Η Τζούλια διαφημίζει μια σχολή αεροσυνοδών στην οποία μάλιστα και η ίδια σπουδάζει... Είναι ταχύρρυθμη και σε 4 μήνες το πολύ θα την δούμε να έχει πτυχίο ιπτάμενης... Λέτε να την δούμε να μας σερβίρει "Καφέ ή νερό"; Τζούλια είναι αυτή! Όλα πρέπει να τα περιμένουμε!
Δείτε το βίντεο! 
Πηγή

Πρέβεζα: Μαθητής έπεσε σε κώμα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο έπειτα από...μια νύχτα ξέφρενου γλεντιού.
Ο νεαρός μαθητής βγήκε με τους φίλους του σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Πρέβεζας και άρχισε να πίνει το ένα ποτό μετά το άλλο. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. 
Έντονες είναι μετά το περιστατικό οι αντιδράσεις σε γονείς μαθητών που έκαναν παρεμβάσεις στις Αρχές της

Γιατί οι άντρες δεν μπορούν να κοιτάξουν μια γυναίκα μόνο στα ... μάτια;

Νομίζετε ότι οι άντρες αδυνατούν να κοιτάξουν μια γυναίκα μόνο στα μάτια και καρφώνονται στο στήθος ή στα οπίσθια της?
  Θεωρείτε ότι οι γυναίκες προτιμούν να  αντικρύζουν  κατάματα τον άντρα που της ενδιαφέρει και αφήνουν σε δεύτερη μοίρα τις πονηρές ματιές στα ευαίσθητα σημεία του??
  Αν ναι, τότε ήρθε η ώρα να μάθετε την επιστημονική αλήθεια:
η σκληρή πραγματικότητα είναι οτι οι γυναίκες είναι πολύ μεγαλύτεροι "ματάκηδες" από τους άνδρες! Απλώς οι δεύτεροι "καρφώνονται"!!

Ποια γνωστή ηθοποιός έκανε προσφάτως πλαστική στη μύτη της;

Ξεπέρασε τους φόβους της και τις αναστολές της απέναντι στο χειρουργικό νυστέρι…
και πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της. Τόσο καιρό το ήθελε άλλωστε! Κάτι ο φόβος, κάτι η ανησυχία για το τελικό αποτέλεσμα, κάτι ο πόνος που πάντα υπάρχει σε κάθε είδους επέμβαση, η γνωστή ηθοποιός πήγαινε όλο και πιο πίσω την επίσκεψή της στον πλαστικό. Επειδή όμως «μπρος στα κάλλη, τι ‘ναι ο πόνος» η πρωταγωνίστρια του quiz έβαλε στην άκρη τις αναστολές και πραγματοποίησε τη μεγάλη αλλαγή! Μετά την επέμβαση βέβαια, αναγκάστηκε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, να απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, καθώς τα σημάδια της πλαστικής ήταν ακόμη έντονα το πρόσωπό της. Η ηθοποιός όμως επέστρεψε δριμύτερη και πιο όμορφη από ποτέ στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί, απολαμβάνοντας το νέο της πρόσωπο.
gossip-tv.gr