ΣΙΝΕ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Τα 10 οφέλη του σεξ στην… υγεία

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες, που έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Wilkes,  τα οφέλη που προσφέρει το σεξ στην υγεία του ανθρώπου είναι αρκετά και σημαντικά.
Και οι δύο μελέτες δημοσιεύτηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση Journal Biological Psychology.
Φυσικά ακούμε ή διαβάζουμε πολλά για το σεξ  στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Το γεγονός όμως, ότι είναι είναι μια λειτουργία ζωτικής σημασίας, σε ορισμένες περιπτώσεις αντιμετωπίζεται  με αηδία ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις με μεγάλες δόσεις αμηχανίας. Καλό είναι λοιπόν, να δούμε με σοβαρότητα τι προσφέρει στην  υγεία μας, τόσο στην σωματική όσο και στην ψυχολογική.
Πως λοιπόν το σεξ βοηθάει στην υγεία μας;
Μειώνει το στρεςΈνα από τα μεγάλα οφέλη που έχει το σεξ στην υγεία, είναι η μείωση της πίεσης, που συνεπάγεται και μείωση του στρες. Στη μελέτη συμμετείχαν 24 γυναίκες και 22 άνδρες που έκαναν καθημερινά σεξ. Ειδικοί από πανεπιστήμιο της Σκοτίας τους υπέβαλαν σε στρεσογόνες καταστάσεις. Όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, όσοι έκαναν συχνά σεξ, μπορούσαν να διαχειριστούν καλύτερα μία κατάσταση που τους προκαλούσε σρες και διατηρούσαν την πίεσή τους σε φυσιολογικά επίπεδα. Σε άλλη μελέτη φάνηκε πως η συχνότητα της συνουσίας συνδέεται άμεσα με τη μείωση της συστολικής πίεσης σε άτομα που συζούν.
Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικόΣεξουαλική υγεία σημαίνει καλή φυσική κατάσταση. Όταν κάποιος συνουσιάζεται μία με δύο φορές την εβδομάδα

Μωρό - Κύκλωπας γεννήθηκε στην Ινδία!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα γεννήθηκε στην Ινδία ένα νεογέννητο αγοράκι-Κύκλωπας. Το μωρό είχε ένα μάτι στο μέτωπο, ενώ η μύτη του δεν είχε σχηματιστεί καθόλου και έζησε μόνο για μία ημέρα.
Γεννήθηκε με καισαρική από την 34χρονη Veena Chavan, ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου δήλωσαν σοκαρισμένοι από το θέαμα.
Ο καθηγητής γυναικολογίας και ιατρός του νοσοκομείου, Dr. Ashok Anand είπε στους δημοσιογράφους ότι κατά πιθανότητα το παιδί υπέφερε από μια ασθένεια που η επιστημονική της ονομασία είναι «cyclopia».
Η μητέρα είχε κάνει υπέρηχο κατά την 32η εβδομάδα της κύησής της, η οποία έδειξε ότι το μωρό έπασχε από υδροκεφαλία, δηλαδή από μια παθολογική κατάσταση κατά την οποία μαζεύεται υπερβολικό υγρό μέσα στον εγκέφαλο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Θεσσαλονίκη, σήμερα, 25-3-2011

Πηγή
taxalia

Αποχή μαθητών στην Πτολεμαΐδα από την παρέλαση!

Διαμαρτύρονται για την κατάργηση των σχολείων τους!!!
Δεν θα παρέλασαν σήμερα, στο πλαίσιο της εθνικής εορτής της Επανάστασης του 1821, οι μαθητές των γυμνασίων Αγίου Χριστοφόρου και Γαλάτειας του δήμου Εορδαίας (πρώην δήμος Πτολεμαΐδας), διαμαρτυρόμενοι για την κατάργηση των σχολείων τους.
Την απόφαση αυτή έλαβαν τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων και οι σύλλογοι γονέων της περιοχής.
Επιπλέον, στο χώρο των παρελάσεων αναρτήθηκαν πανό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της απόφασης του υπουργείου Παιδείας για την κατάργηση των δύο γυμνασίων Αγίου Χριστοφόρου και Γαλάτειας και τη μεταφορά των μαθητών στα γυμνάσια Ανατολικού και Εμπορίου 17 χλμ μακρυά.

H ιστορία του εθνικού μας φαγητού!!! Γιατί σήμερα τρώμε βακαλάο και όχι άλλο ψάρι;

Το εθνικό μας φαγητό για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου είναι ο μπακαλιάρος υγράλατος με σκορδαλιά. Πώς, όμως, καθιερώθηκε αυτό το έθιμο και πως ενσωματώθηκε στις διατροφικές μας συνήθειες ο μπακαλιάρος ή αλλιώς βακαλάος; Η ιστορία του μπακαλιάρου ξεκινά με την εποχή των Βίκινγκς, όπου πρωτοεμφανίστηκε σαν εμπορικό προϊόν περί

Αυξάνονται τα πρόστιμα στο νέο ΚΟΚ

2.000 για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, 1.050 για παραβίαση κόκκινου
Εκτινάσσονται στα ύψη τα πρόστιμα που επιβάλλονται για τροχαίες παραβάσεις με το νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που ετοιμάζει το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι το ερχόμενο

Τα παραλειπόμενα της παρέλασης...



Η καρέκλα που καθόταν ο Κάρολος Παπούλιας μεταφέρθηκε με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο στο πορτ παγκάζ ενός αυτοκινήτου.

Τα υβριδικά πράσινα οχήματα προφανώς ήταν μόδα που πέρασε αφού οι λιμουζίνες έρχονταν μαζικά.

Μία μάλλον ασυνήθιστη εικόνα γυναίκας αστυνομικού. Με ψιλοτάκουνες γόβες…


Την ώρα της παρέλασης άστεγος κοιμόταν στην πλατεία Συντάγματος

Πηγή

Η Ωρα της Γης θα σηµάνει για µία ακόµα φορά το βράδυ του Σαββάτου στις 20.30.

Ενα µπλακάουτ διαφορετικό από τα άλλα
Φέτος όµως οι διοργανωτές µάς καλούν να κάνουµε κάτι περισσότερο από το να κατεβάσουµε τους διακόπτες για µία ώρα: Να δεσµευτούµε ότι για το υπόλοιπο του χρόνου θ’ ακολουθήσουµε έναν τρόπο ζωής φιλικότερο προς το περιβάλλον.
Χωρίς άσκοπη κατανάλωση ενέργειας, µε λιγότερες εκποµπές ρύπων στην ήδη βεβαρηµένη

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση επειδή έριξε λάθος φάκελο στην κάλπη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Παπαδάκη στην εκπομπή του είχε ένας πολίτης...που καταδικάστηκε σε 7 μήνες φυλάκιση επειδή στις νομαρχιακές εκλογές του 2006, έριξε το φάκελο που προοριζόταν στην κάλπη των δημοτικών, σε αυτή των νομαρχιακών. Απίστευτο κι όμως αληθινό! 
 http://24wro.blogspot.com/2011/03/7_7855.html

Γρεβενά: Η Παρέλαση της 25ης Μαρτίου...Δείτε video & περισσότερες από 120 fotos

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στα Γρεβενά.
Tο πρωί τελέστηκε πανηγυρική θεία λειτουργία στον Μητροπολιτικό ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ενώ λίγο μετά τις 11, στην κεντρική πλατεία στο άγαλμα του νεομάρτυρα Αιμιλιανού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της περιοχής.

Πάνω από την Ελλάδα θα βρίσκεται την Παρασκευή το ραδιενεργό νέφος

Πάνω από την Ελλάδα θα βρίσκεται την Παρασκευή...το ραδιενεργό νέφος που δημιουργήθηκε από τις εκρήξεις των πυρηνικών αντιδραστήρων στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας. Όπως επισήμανε σχετικά με το θέμα ο προεδρεύων της επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής Κ. Καρτάλης, το ραδιενεργό νέφος θα είναι ιδιαίτερα εξασθενημένο, εκατό χιλιάδες μέχρι ένα εκατομμύριο φορές πιο εξασθενημένο από αυτό που είχε έλθει από το Τσέρνομπιλ. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνο για τη δημόσια υγεία ή την τροφική αλυσίδα. Σημειώνεται ότι ο κ. Καρτάλης συζήτησε την Τετάρτη το θέμα παρουσία του

Δείτε αποκλειστικό VIDEO από την ...πολυπληθέστατη (!!!) παρέλαση σήμερα στη Δεσκάτη...

Το 'παν και το 'καναν... 
Κανένα δημοτικό σχολείο, από τα 3 που διαθέτει η Δεσκάτη, δεν πήρε μέρος σήμερα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου..
Είναι τραγικό να μιλάμε για παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας και αυτή να... λείπει. Ελπίζουμε να πήρε το μήνυμα η Κυβέρνηση, διαφορετικά λένε πως όλοι οι πολιτικοί θα είναι ανεπιθύμητοι στην Δεσκάτη. Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για το Βίντεο που μας έστειλε. Δεν μας είπε όμως ποιός εκπροσώπησε την Κυβέρνηση στη σημερινή... παρέλαση; Ο κ.Βουλευτής ήταν εκεί;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Μια Κρητικιά μαθήτρια στα άδυτα της NASA

Χανιώτισσα μαθήτρια νικήτρια διαγωνισμού Αστρονομίας - Τον Ιούλιο επισκέπτεται τη NASA...
Στα άδυτα της NASA θα έχει την ευκαιρία ... να διεισδύσει μία νεαρή Χανιώτισσα, η οποία αναδείχθηκε μία εκ των νικητών του 16ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Διαστημικής, που διοργάνωσε η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος.
Από τους συνολικά 13 επιτυχόντες στο διαγωνισμό,

Στο νοσοκομείο ιάπωνες ταξιδιώτες λόγω ραδιενέργειας!

Στο νοσοκομείο εισήχθησαν δύο ιάπωνες ταξιδιώτες που έφθασαν αεροπορικώς...
στην ανατολική Κίνα, καθώς κατά την είσοδό τους στη χώρα βρέθηκε να έχουν υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας, τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τα επιτρεπτά όρια.
Στην ανακοίνωση της υπηρεσίας επισημαίνεται ότι οι δύο ταξιδιώτες που έφθασαν στην ανατολική

Ηράκλειο: Έλληνας παράγει ενέργεια από νερό

Ο ηλεκτρολόγος Μ. Καλογεράκης από τις γούβες Ηρακλείου, μας παρουσίασε πως παράγει ενέργεια από...
νερό. Η διαδικασία, όπως την παρουσίασε είναι απλή. Βάζουμε κάποια ποσότητα νερού στο μηχάνημα που έχει κατασκευάσει και στη συνέχεια μέσω της διάσπασης, παράγεται υδρογόνο και οξυγόνο. Το συγκεκριμένο αέριο το συνέκρινε με το γνωστό σε όλους μας φυσικό αέριο και μας είπε

Ο Λουκάς του star fm σχολιάζει!

ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 
Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Λασπομαχία είχαμε αυτό το Σάββατο στα γήπεδα της ΕΠΣ Γρεβενών.
Όλοι οι αγώνες έγιναν κάτω από δυνατή και συνεχή βροχόπτωση και ήταν ότι χειρότερο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Παρ όλα αυτά όλοι οι αγώνες κύλησαν ομαλά, πέρα από τον αγώνα του ΑΡΗ ΚΑΡΠΕΡΟΥ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ, όπου ο νεαρός Νίκος Φαλτάκας έσπασε τη μύτη του από αγκωνιά αντιπάλου και ο διαιτητής του αγώνα δεν καταλόγισε ούτε καν φάουλ παρακαλώ!!!

Ολυμπιακός: Διέψευσε ο Valverde τα σενάρια περί φυγής του από το λιμάνι

Τις τελευταίες ημέρες έχουν «φουντώσει» τα σενάρια που θέλουν τον Ernesto Valverde να αποχωρεί το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό ώστε να καθίσει στον πάγκο κάποιας ομάδας της Primera Division. Ο Ισπανός εξερχόμενος από το «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα, διέψευσε τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα: «Δεν υπάρχει τίποτα. Το θέμα ξεκινάει από εσάς τους δημοσιογράφους και σταματάει εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πυροβόλησε το γείτονα γιατί αρνήθηκε να τη φιλήσει!

«Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι» τονίζει ο 53χρονος Ντουάιτ Μπέτνερ από τη Φλόριντα ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό από την 92χρονη γειτόνισσα του επειδή αρνήθηκε… να τη φιλήσει!
Τονίζοντας ότι η 92χρονη Έλεν Στόντινγκερ έμοιαζε γοητευμένη από αυτόν από την πρώτη στιγμή που ο ίδιος μετακόμισε στη γειτονιά, ο 53χρονος άνδρας εξομολογείται ότι η σχέση τους ήταν οι τυπικές σχέσεις δύο καλών γειτόνων: «Είχε συμβεί να της βγάλω έξω τα σκουπίδια, να τη βοηθήσω με μερικές δουλειές… 92 ετών είναι εξάλλου. Προφανώς η ίδια εξέλαβε όλα αυτά διαφορετικά».
Την περασμένη Δευτέρα, βιώνοντας ένα τυφλό εφηβικό πάθος, η 92χρονη Έλεν πήγε από το σπίτι του 53χρονου γείτονά της με σκοπό να πάρει αυτό που θέλει: ένα φιλί από τον πρίγκιπα της!

Η διαφορά του Έλληνα με όλους τους άλλους

Κάποιοι επιστήμονες έβαλαν σ' ένα χρυσό διαστημόπλοιο έναν Αγγλο, ένα Γερμανό κι έναν Έλληνα, για να δουν τι θα κλέψει ο καθένας. Βάζουν το Γερμανό πρώτα και βγαίνει μετά από τρεις μέρες κρατώντας τον έναν από τους δύο κινητήρες. Μετά βάζουν τον Άγγλο και μετά από τρεις μέρες βγαίνει κρατώντας το δεύτερο κινητήρα. Μετά βάζουν τον Έλληνα και μετά από μια βδομάδα βγαίνει χωρίς να κρατάει τίποτα. Οι επιστήμονες τότε του λένε:

- "Μπράβο, εσύ δεν έκλεψες τίποτα ενώ οι άλλοι έκλεψαν τους δυο κινητήρες." Και ο Έλληνας απαντάει:
- "Α!!! Γι` αυτό δεν έπαιρνε μπρος το ρημάδι."

Ζευγάρι ανακάλυψε ότι είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο άνθρωπο!!!

Η τραγική σύμπτωση είναι λίγη ως χαρακτηρισμός για να περιγράψει αυτό που ανακάλυψε ένα παντρεμένο ζευγάρι στη Βρετανία.
Αφού είχαν ήδη σμίξει και αποφασίσει να ζήσουν μαζί για πάντα, αποφάσισε να μιλήσει ο ένας στον άλλο για την τραγική παιδική του ηλικία. Αυτό που ανακάλυψαν δεν ήταν απλώς σοκαριστικό…Συγκρίνοντας σημειώσεις στα ημερολόγιά τους και παιδικές αναμνήσεις κατάλαβαν ότι και οι δύο είχαν βιαστεί από τον ίδιο άνθρωπο όταν ήταν παιδιά. Αποφάσισαν όμως να μην αφήσουν αυτή την απίστευτη σύμπτωση να πάει χαμένη και αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία…
Οι εξελίξεις κύλησαν γρήγορα και χθες το ζευγάρι είδε τον 65χρονο Steven Mizon να καταδικάζεται σε φυλάκιση 11 ετών για όλα αυτά που τους είχε κάνει μεταξύ των χρόνων 1984 και 1990. Ο άντρας αυτός εργαζόταν σε ένα κλαμπ νεότητας που αποτελούσε και το μέρος όπου πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του. Τρομοκρατούσε τα παιδιά και τα εκβίαζε, ενώ τους έλεγε ότι μόνο εκείνος μπορεί να τους σώσει από άλλους που θέλουν να τους κάνει κακό. Σε ένα γράμμα που απέστειλε τώρα στα θύματά του έγραψε ότι μετάνιωσε για όσα έκανε.
protothema

χρόνια πολλά Αρη!!! (video)

97 χρόνια ζωής κλείνει σήμερα (25/03) ο μεγάλος σύλλογος της Μακεδονίας... 
ο οποίος στην πορεία όλων αυτών των χρόνων κατέκτησε δεκάδες τίτλους και έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές
Πριν από 97 χρόνια, σαν σήμερα, την 25η Μαρτίου 1914, λίγο καιρό μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή «Ναύαρχος  Βότσης» μια εκλεκτή παρέα αποτελούμενη από θαρραλέους και οραματιστές νέους της εποχής, αποφάσισε να κάνει τη δική της προσωπική «επανάσταση». Μια μέρα ξεχωριστή για την Ορθοδοξία και τον

Ε.Π.Σ. Γρεβενών - Ορισμοί διαιτητών (26&27-03-2011)

ΣΑΒΒΑΤΟ:  26/03/2011
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
20η αγωνιστική
16.00 μ.μ.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΕΠ– ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Κ. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ – ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ - ΑΛΕΞΙΟΥ

ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ-ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ– ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ
ΛΑΖΟΓΚΑ – ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ – ΦΩΛΙΑΣ 
 
ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ – ΝΕΟΧΩΡΙ
ΛΕΚΚΑΣ– ΒΛΑΧΑΚΗΣ - ΡΑΤΖΑΣ

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ – ΡΙΓΚΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ

ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ
ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ:  27/03/2011
Α΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
20η αγωνιστική 16.00 μ.μ.

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΝΤΙΝΗΣ - ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
ΣΙΟΥΜΠΟΥΡΑ- ΛΑΖΟΓΚΑ -ΝΤΟΛΙΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ
ΘΑΝΟΣ – ΡΙΓΚΟΣ - ΦΩΛΙΑΣ



Β΄Ερασιτεχνική Κατηγορία Ε.Π.Σ. Γρεβενών
18η αγωνιστική 16.00 μ.μ.

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ – ΛΙΑΚΑΣ - ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΟ ΑΜΕΡΟΥ ΜΗΛΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ  - ΠΑΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ –
ΓΚΟΛΙΑΣ – Ε. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ - ΒΛΑΧΟΣ

ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ  -  ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΔΡΟΒΑΤΖΗΚΑΣ – ΑΛΕΞΙΟΥ- ΡΟΤΣΙΚΑΣ

ΜΑ ΤΡΙΚΟΚΚΙΑΣ - ΑΕ ΣΥΝΔΕΝΔΡΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΖΟΥΜΠΟΥΚΑΣ

ΔΟΞΑ ΝΕΩΝ ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ -  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ –
Κ. ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ – ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Ερωτευμένος με τον Θρύλο!»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ μίλησε για το ιδανικό φινάλε στην Εθνική Πολωνίας στο ματς εναντίον της Ελλάδας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης, ενώ δήλωσε...ερωτευμένος με τον Θρύλο!
Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο 34χρονος πρώην αμυντικός του Θρύλου, Μίχαλ Ζεβλάκοφ στην ιστοσελίδα της UEFA:

Κληρώσεις διαιτών Β' Εθνικής

Ο Στυλιάρας απο την Αιτωλοκαρνανία «σφυρίζει» το Πιερικός – Τρίκαλα την Κυριακή.
Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ: Ασημάκης, Ζυγούρης (Αιτ/νίας) και 4ος ο κ.κ. Σέζος (Κιλκίς) στο παιχνίδι της Κατερίνης που θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα λόγω αλλαγής της ώρας.
 

Αναλυτικά οι διαιτητές όλων των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Σάββατο 26/3
 (15:00-ΕΤ3) ΟΦΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέγκος (Εύβοιας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουντουρέλης (Αθηνών), Ρούμπης (Εύβοιας) 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γρυλάκη (Χανίων)

Κυριακή 27/3 (16:00)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Φλώρος (Ηπείρου), Χουλιάρας (Αιτ/νιας) 4ος: Κορδολαίμης (Πειραιά)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Φωτίου (Εύβοιας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράς (Άρτας), Καραλής (Ηπείρου) 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Βλάχος (Μακεδονίας)

 (connX) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης (Ηπείρου), Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης) 4ος: Κοεμτζίδης (Κοζάνης)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ηλιάδης (Φλώρινας)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βέρρης (Λέσβου), Κουτσούμπου (Πειραιά) 4ος: Μήτση (Πειραιά)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Κοκότου (Αργολίδας)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ασημάκης, Ζυγούρης (Αιτ/νίας) 4ος: Σέζος (Κιλκίς)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Μπεκιάρης (Λάρισας)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Κελαζόγλου (Χαλκιδικής), Παρασκευούδης (Δράμας) 4ος: Κάμπαξης (Εύβοιας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Βασιλάκης (Αθηνών)

Δευτέρα 28/3
 (16:00-connX) ΒΕΡΟΙΑ - ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Χαρίστης (Ηπείρου) 4ος: Τζήλος (Λάρισας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Δαγκλής (Μακεδονίας)

(18:00-ΕΤ3) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Νακόπουλος, Νικολάδοας (Αθηνών) 4ος: Ζήλος (Λάρισας)
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Τσιμενάκης (Μακεδονίας)

Δ' Εθνική: Κληρώσεις διαιτητών 27ης αγωνιστικής

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνονται οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που ορίστηκαν να διευθύνουν τους αγώνες του πρωταθλήματος της 27ης αγωνιστικής της Δ' Εθνικής Κατηγορίας την Κυριακή 27 Μαρτίου 2011.

Εθνικός Κατερίνης - Όλυμπος Λεπτοκαρυάς
Διαιτητές: Κρητικός, Τασσιόπουλος, Πλατής (Θεσσαλίας)
Παρατηρητής: Νίτσας (Λάρισας)

Βατανιακός Κατερίνης - Νίκη Αγκαθιάς
Διαιτητές: Τσαλουχίδης, Αποστολίδης, Λαζαρίδης (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Γκούντας (Κοζάνης)

Α. Γ. Σ. Καστοριά - Μακεδονικός Σιάτιστας
Διαιτητές: Λέκκας, Βλαχάκης, Ράτζας (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Βασιλειάδης (Πέλλας)

Α. Ο. Σειρήνα - Α. Σ. Πεντάβρυσου
Διαιτητές: Κωτούλας, Καλόγηρος, Κριαράς (Καρδίτσας)
Παρατηρητής: Μπίτας (Ηπείρου)

Α. Σ. Λευκάδια - ΦΑΣ Νάουσα
Διαιτητές: Λιαχούδης, Κννσταντινίδης Κ., Κούλα (Μακεδονίας)
Παρατηρητής: Πολατιάν (Πέλλας)

Άρης Λόφων - Μακεδονικός Φούφας
Διαιτητές: Ντούκας, Γκλαβίνας, Βαρτανίδης (Καστοριάς)
Παρατηρητής: Σκουλής (Πέλλας)

Γαλατινή - Α. Ο. Κάστωρ
Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Παππάς Στ., Παππάς Ν. (Άρτας)
Παρατηρητής: Τικόζογλου (Μακεδονίας)

ΓΑΣ Σβορώνου - Πυρσός Γρεβενών
Διαιτητές: Τερετίδης, Σταμάτογλου, Λαζρής (Καβάλας)
Παρατηρητής: Τζίκας (Μακεδονίας)

Εθνικός Βατερού - Α. Ε. Αλεξάνδρειας
Διαιτητές: Σκουλάς, Βερτόπουλος, Κρητικός Γ. (Θεσσαλίας)
Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος (Μακεδονίας)

Πώς και πότε γιορτάστηκε για πρώτη φορά η 25η Μαρτίου;

Γράφει ο Γιώργος Δαμιανός
α) Γιορτάστηκε το 1838 με πρωτοβουλία του Δημάρχου, ενώ η Κυβέρνηση δεν εκπροσωπήθηκε επίσημα.
β) Ο Όθων ήταν αντίθετος να συνδυαστεί η επανάσταση με την εκκλησιαστική γιορτή του Ευαγγελισμού.
γ) Το παλάτι δεν επιθυμούσε έξοδα γιορτές την εποχή που οι Αγωνιστές δεν είχαν να φάνε.
δ) Το “υπερθέαμα”: εκατοντάδες νέοι με δαδιά ή λαδοφάναρα σχημάτισαν το “εν τούτω Νίκα” στο Λυκαβηττό, ενώ οι θεατές παρακολουθούσαν αποσβολωμένοι.
ε) Λέγεται ότι για την πρώτη γιορτή της 25ης Μαρτίου δαπανήθηκε μέρος των χρημάτων, που προοριζόταν για την ανέγερση του Πανεπιστημίου.
Η   25η Μαρτίου, ως ημέρα της εθνικής παλιγγενεσίας, γιορτάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα του 1838 και από τότε καθιερώθηκε με θρησκευτική ευλάβεια σε όλο το πανελλήνιο.

ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ: ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΑΝΟΙΞΗ

Κάτι τόσο όμορφο, όσο η άνοιξη και τα ανθισμένα λουλούδια της ωραιότερης εποχής του χρόνου, κι όμως, για κάποιους μετατρέπεται σε εφιάλτη. Κόκκινα μάτια, φτερνίσματα, μέχρι και πιο ανησυχητικά συμπτώματα ταλαιπωρούν πολύ περισσότερους ανθρώπους από όσους φανταζόμαστε…
έρευνες λένε πως περίπου ένας στους πέντε πάσχει –ή πιστεύει ότι πάσχει- από αλλεργία, ενώ πολλοί είναι αυτοί που παρουσιάζουν τα συμπτώματα, αλλά αγνοούν ότι οφείλονται στην «εποχική μάστιγα». Διαβάστε όσα πρέπει να ξέρετε για τις αλλεργίες και την αντιμετώπισή τους, όπως μας τα εξήγησε ο ειδικός αλλεργιολόγος, κ. Γιάννης Γαλατάς.
Τι είναι η αλλεργία;
Η αλλεργία, όπως μας εξηγεί ο ειδικός, είναι κάθε ανώμαλη αντίδραση του οργανισμού σε ουσίες οι οποίες υπό φυσιολογικές συνθήκες είναι αβλαβείς. Οι ουσίες αυτές, που ονομάζονται «αλλεργιογόνα», μπορεί να εισέλθουν στο σώμα με την εισπνοή, με την κατάποση ή με την επαφή στο δέρμα. Αυτό που συμβαίνει κατά την εκδήλωση της αλλεργίας είναι το εξής: Το αλλεργιογόνο εισέρχεται στον οργανισμό μας και ενεργοποιεί διαδικασίες του ανοσοποιητικού μας συστήματος –ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε-, παράγοντας ουσίες που τελικά αντιδρούν επί των διαφόρων οργάνων-στόχων, π.χ. στα μάτια, το δέρμα, τους πνεύμονες κλπ.
«Οι αλλεργικές παθήσεις ή αντιδράσεις μπορεί να προσβάλλουν οποιοδήποτε οργανισμό ή σύστημα του ανθρωπίνου οργανισμού. Συνηθέστερα αφορούν το αναπνευστικό σύστημα και το δέρμα», μας λέει ο κ. Γαλατάς, συμπληρώνοντας: «Οι αλλεργικοί παράγοντες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν και στην πρόκληση πολλών άλλων παθήσεων».
Ορισμένα επιπλέον στοιχεία που μας παραθέτει ο ειδικός για τις αλλεργίες είναι τα εξής:
- Η αλλεργία μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Ακόμη και τα βρέφη μπορεί να εκδηλώσουν τα χαρακτηριστικά συμπτώματα της αλλεργίας.
- Τα παιδιά εμφανίζουν συχνότερα αλλεργίες σε σύγκριση με τους ενήλικες. Παρ’ όλα αυτά, ορισμένα άτομα εκδηλώνουν τα πρώτα αλλεργικά συμπτώματα σε μεγάλη ηλικία.
- Μια αλλεργική αντίδραση μπορεί να μην εμφανισθεί με την πρώτη επαφή του οργανισμού με το αλλεργιογόνο, αλλά μετά από επανειλημμένη

(Ανέκδοτα - humor) - Μικρα και έξυπνα!!!

- Γκαρσόν, σερβίρετε ψάρια ;
- Τους πάντες σερβίρουμε. Καθίστε!..

-Έσπασα ένα πόδι στο σκι αλλά ευτυχώς δεν ήταν το δικό μου.

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν διαβάστε τις οδηγίες.

-Γιατρέ έχει ελαττωθεί η όραση μου
-Σας πιστεύω κύριε, εδώ είναι ταχυδρομείο...

Έπαθα τέτοιο σοκ την ημέρα που γεννήθηκα

Μένει ο Βαλβέρδε:και για το Champions League!!!

Μπορεί ο Βαλβέρδε να έχει κάτσει δύο χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού, όμως ακόμη δεν έχει κοουτσάρει την ομάδα στους ομίλους της διοργάνωσης κι αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο όπως δηλώνει ο ατζέντης του, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.
Ο Βαλβέρδε έχει δύο χρόνια συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους» και θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, ώστε να την οδηγήσει σε τρίτο πρωτάθλημα υπό τις οδηγίες του αλλά και στην ευρωπαϊκή καταξίωση μέσω του Champions League. Αυτή είναι άλλωστε η επιθυμία του Βάσκου όπως εκφράστηκε με δηλώσεις του μάνατζέρ του στην εφημερίδα Γαύρος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Οι πλουσιότεροι της μπάλας!!!

Μέσι, Κρ. Ρονάλντο και Ρούνεϊ πρώτοι στη λίστα των πολυεκατομμυριούχων
Ο Λιονέλ Μέσι (αριστερά) της Μπαρτσελόνα είναι ο πιο καλοπληρωμένος ποδοσφαιριστής του πλανήτη για το 2010 και το 2011 ακολουθούμενος από τον...
Κριστιάνο Ρονάλντο (δεξιά) της Ρεάλ Μαδρίτης
Στο γήπεδο οι μονομαχίες τους αναμένονται τον ερχόμενο μήνα. Στις... τραπεζικές καταθέσεις των μελών τους πάντως, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μοιάζουν ισόπαλες, καθώς η μία έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή και η άλλη τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του γαλλικού περιοδικού «France Football» για τα έσοδα των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.
Τον ερχόμενο μήνα θα χορτάσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι αναμετρήσεις μεταξύ των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη, οι οποίες εκτός από το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας είναι πολύ πιθανό να βρεθούν αντιμέτωπες και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αν περάσουν τα εμπόδια των Σαχτάρ Ντόνετσκ (η Μπαρτσελόνα) και Τότεναμ (η Ρεάλ Μαδρίτης).

Οι δύο ισπανικές ομάδες έχουν τους βραβευμένους ως κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη της τελευταίας τριετίας, τους Λιονέλ Μέσι (2009, 2010) και Κριστιάνο Ρονάλντο (2008), τους οποίους παρομοίασε ισπανικό περιοδικό με τους θρυλικούς Λαντισλάο Κουμπάλα και Αλφρέδο ντι Στέφανο, οι οποίοι πρωταγωνιστούσαν τη δεκαετία του ’50.

Ο αργεντινός σούπερ σταρ των Μπλαουγκράνα που πήρε τον τίτλο του κορυφαίου για το 2009 και το 2010 είναι και ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα ετήσια έσοδα, τα οποία φτάνουν τα 31 εκατ. ευρώ! Από αυτό το ποσό τα 10 εκατ. ευρώ είναι από το συμβόλαιό του με την Μπάρτσα, 1 εκατ. ευρώ από πριμ επίτευξης στόχων και 20 εκατ. ευρώ από διαφημίσεις, συμβόλαια με σπόνσορες, προώθηση προϊόντων, εκδόσεις βιλβίων και DVD.

Δεύτερος στη σχετική λίστα είναι ο πορτογάλος αστέρας της Βασίλισσας με 27,5 εκατ. ευρώ, τουτέστιν 3,5 εκατ. ευρώ λιγότερα ετήσια έσοδα από τον Μέσι. Το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο του αποφέρει 13 εκατ. ευρώ, ενώ έχει και 500.000 ευρώ ως πριμ από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τα υπόλοιπα 14 εκατ. ευρώ προέρχονται από διαφημιστικά συμβόλαια και τις επιχειρήσεις προώθησης

Η στάση των γυναικείων ποδιών μπορεί να «πει» πολλά!!!

Το πείραγμα των μαλλιών, το άγγιγμα στο λαιμό αλλά και το ξαφνικό κοκκίνισμα στα μάγουλα θεωρούνταν μέχρι σήμερα σημάδια για τις ερωτικές προθέσεις μιας γυναίκας απέναντι σε έναν άνδρα. 
Ωστόσο σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες η στάση των γυναικείων ποδιών μπορεί να «πει» πολλά περισσότερα!
Ύστερα από έρευνα που έκαναν, διαπίστωσαν πως αυτό που πρέπει να κάνει ένας άνδρας για να προβλέψει πώς θα αντιδράσει μια γυναίκα στο φλερτ του, είναι να παρατηρήσει τις κινήσεις των ποδιών της αφού αυτές τον βοηθούν να καταλάβει αν πραγματικά έλκεται από αυτόν.
Όπως υποστηρίζουν, οι κινήσεις αυτές είναι τις περισσότερες φορές αυθόρμητες και τις συνειδητοποιούμε λιγότερο, γι’ αυτό και οι πιθανότητες να «λένε» την αλήθεια είναι πάρα πολλές.
Πιο συγκεκριμένα, αν μια γυναίκα μετακινεί τα πόδια της μακριά από το σώμα της ενώ γελά, ώστε να πάρει μια στάση με πιο ανοικτά πόδια (όρθια ή καθιστή), τότε ελκύεται απ’ αυτόν που βρίσκεται απέναντί της. Στην περίπτωση όμως που έχει τα πόδια της σταυρωμένα ή μαζεμένα, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως το φλερτ που θα δεχτεί θα την αφήσει ασυγκίνητη.
www.alldaynews4you.gr

Ποιος είπε: Πριν το γάμο έκανα σεξ πέντε φορές τη μέρα

Έχει ομολογήσει ότι κατά το παρελθόν ήταν εθισμένος στο σεξ. 
Και δεν το έκρυψε από τη μετέπειτα σύζυγό του Kate Perry.
Ο Russel Brand εξομολογήθηκε ότι από τη στιγμή που παντρεύτηκε όμως… η ζωή του άλλαξε 360 μοίρες! Από εκεί που έκανε σεξ πέντε φορές τη μέρα… κατέληξε να περνά περισσότερο χρόνο ανάμεσα στις γλάστρες και τα