ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Έτοιμος να του...τα ξαναδείξει ο Μεϊμαράκης- Στην επίθεση ο ΛΑΟΣ!!!

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκλήθηκαν ότι έδειξε στον Γιώργο Καρατζαφέρη τα “αχαμνά” του, προσπάθησε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, μόλις πληροφορήθηκε ότι το νέο άρχισε να παίρνει διαστάσεις.

"Δεν ξέρω ποιος τα κυκλοφορεί αυτά αλλά αν τα δίνει ο Καρατζαφέρης στους δημοσιογράφους ο άνθρωπος δεν είναι καλά" έλεγε σε συναδέλφους του στο καφενείο της Βουλής.
Ο κ. Μεϊμαράκης δέχεται ότι πράγματι συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ σε διάδρομο της Βουλής, αλλά υποστηρίζει ότι του γύρισε την πλάτη για να μην τον χαιρετήσει. "Αυτός είναι ικανός αν του έλεγα καλημέρα να διαδίδει αριστερά και δεξιά ότι τα βρήκαμε" υπογράμμιζε ο πρώην υπουργός για να εξηγήσει τη στάση του.

Ωστόσο, μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε: " Αν μάθω ότι αυτός κυκλοφόρησε το όλο θέμα την επόμενη φορά που θα τον δω θα την κάνω στ´αλήθεια την κίνηση"
Βαγγέλη, άστο...

Η κίνηση έγινε- το πληροφορηθήκαμε από άριστη πηγή. Αρκεί να σου πούμε ότι μετά το περιστατικό, ο Καρατζαφέρης, παρουσία μεγάλης ομάδας βουλευτών, προσέτρεξε στον Άρη Σπηλιωτόπουλο και του ζήτησε, επειδή έχετε καλές σχέσεις, να σου μιλήσει για να ηρεμήσεις.
Στην τελική, πέρα από τις κορώνες του καθωσπρεπισμού που διέπει την πολιτική μας ζωή και τους δημοσιογράφους που την κρίνουν, οι ανθρώπινες αντιδράσεις, έστω και σε αυτό τον βαθμό, είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Σήμερα το πρωί, ο ΛΑΟΣ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Τον κατηγορεί τον πρώην υπουργό για «χειροπιαστή», «απρεπή» και «αηδιαστική» χειρονομία, και τον χαρακτηρίζει «λόγω και έργω υβριστή του κοινοβουλευτισμού».
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΛΑΟΣ, η χειρονομία έγινε μπροστά στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή «παρουσία πολιτών και δη γυναικών» και «προσβάλλει μόνο τον κοινοβουλευτισμό, το Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής και εν τέλει τη ΝΔ».


Ο ΛΑΟΣ καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ, να λάβει μέτρα σε βάρος του πρώην υπουργού.
Δείτε περισσότερα θέματα

Δείτε: Η γάτα που προσεύχεται...

Η χαριτωμένη γατούλα της φωτογραφίας, μοιάζει να προσεύχεται στον "βωμό" του ψυγείου!
Δείτε το βίντεο...

Τι κερνούσαν Λούκας και Stereo Mike μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision;

Ο Λούκας Γιώρκας με την ομάδα του, κατάφεραν χθες το βράδυνα κάνουν περήφανους τους Έλληνες, με την εμφάνισή τους στον πρώτο ημιτελικό του Ντίσελντορφ και να περάσουν με τη "μαγκιά" τους, στον τελικό του Σαββάτου. Μετά το τέλος της βραδιάς και τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στους δημοσιογράφους, δόθηκε ένα πάρτι για τους euro funs και για όλους όσοι βρέθηκαν στη Γερμανία για το διαγωνισμό. Κι επειδή η ελληνική φιλοξενία είναι γνωστή και δεδομένη, ο Λούκας και ο Stereo Mike, κέρασαν τους παρευρισκόμενους στο euro club, Killepitsch. Το Killepitsch, είναι τοπικό ποτό, του Ντίσελντορφ, που αρωματίζεται με τα χορτάρια (αποκαλούμενο «Kräuterlikör»). Το ποτό έχει ένα κόκκινο χρώμα αίματος και γίνεται από έναν συνδυασμό 90 φρούτων, μούρων, χορταριών, και καρυκευμάτων. Το πάρτι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η διασκέδαση και η χαρά χτύπησε κόκκινο! 

Γιατί ο Ρέμος «έφτυσε» τη Μακρυπούλια όταν την είδε;

remos-makrypoulia Ο Αντώνης Ρέμος περιφρόνησε επιδεικτικά τη Ζέτα Μακρυπούλια σε πρόσφατη -τυχαία- συνάντηση τους στη Γλυφάδα. Τι ενόχλησε τον τραγουδιστή;
Χοντρό κάζο επιφύλλασε ο Αντώνης Ρέμος στην πρώην αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια όταν συναντήθηκαν τυχαία στη Γλυφάδα.
Το πρώην ζευγάρι, που έφτασε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, διατηρεί πια τις χειρότερες σχέσεις και αυτό φάνηκε από την πρόσφατη συνάντηση τους.
Αντώνης Ρέμος και Ζέτα Μακρυπούλια συναντήθηκαν τυχαία μπροστά από γνωστή αλυσίδα εστιατορίων στη Γλυφάδα, σύμφωνα με το Ciao.
Ο Αντώνης Ρέμος ήταν με ένα στενό του φίλο με τον οποίο κάνει πολύ παρέα τελευταία. Ο φίλος του Ρέμου γνώριζε τη Ζέτα Μακρυπούλια και την χαιρέτησε. Δεν έκανε όμως το ίδιο και ο τραγουδιστής, ο οποίος έστρεψε το κεφάλι του επιδεικτικά και συνέχισε να προχωρά.
Όταν ο φίλος του τον ρώτησε γιατί δεν χαιρετά τη Ζέτα, εκείνος απάντησε: «Δεν έχω καμία όρεξη ούτε να της μιλάω, ούτε να την βλέπω.» Οι κοντινοί του άνθρωποι επιβεβαιώνουν οτι η αγάπη του Ρέμου για τη Ζέτα έχει αντικατασταθεί πια από μίσος.
Ο θυμός του Ρέμου αποδίδεται σε κάποια πράγματα που συνέβησαν αφ’ ότου ο Αντώνης Ρέμος χώρισε με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Ο τραγουδιστής θεωρεί οτι κάποιες πρόσφατες δηλώσεις της Ζέτας Μακρυπούλια τον αφήνουν έκθετο στις φήμες που κυκλοφορούν για το άτομο του. Ο Ρέμος θεωρεί οτι η Ζέτα πετάει καρφιά για τον ίδιο και την δική τους σχέση και αυτό τον έχει στεναχωρήσει.
Αλλά και η δήλωση του Μιχάλη Χατζηγιάννη σε talk show που είπε πως η συνεργασία με τον Ρέμο ήταν δύσκολη, τον έβγαλαν εκτός εαυτού.

VIDEO: Ξύρισαν γάιδαρο και τον έβαψαν ροζ!

ΔΕΙΤΕ: Ήταν η... ατραξιόν εστιατορίου
Χρειάστηκε η παρέμβαση των αρχών στο Λος Άντζελες για να απομακρυνθεί ένας άμοιρος γάιδαρος τον οποίο οι «υπεύθυνοι»του εστιατορίου Pink Taco είχαν νοικιάσει (!), ξυρίσει, βάψει ροζ και δέσει έξω από το κατάστημα για ώρες, κάτω από το καυτό ήλιο, χωρίς φαγητό και νερό.
Έντονες ήταν οι αντιδράσεις οργανώσεων και ακτιβιστών για την προστασία των ζώων, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν με πλακάτ με τη φωτογραφία του ζώου και φωνάζοντας «ντροπή».
Αυτήν δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα επιδεικνύει αυτού του είδους την ανευθυνότητα. Το 2008 είχαν ξανακάνει ακριβώς το ίδιο και μετά τις αντιδράσεις των φιλόζωων είναι δεσμευτεί στην ΡΕΤΑ πως δεν θα ξαναχρησιμοποιούσαν ζώα για σκοπούς προώθησης και διαφήμισης. Αλλά η δέσμευση δεν κράτησε πολύ...
Το πιο εντυπωσιακό είναι πως υπάρχει εταιρεία με την ονομασία «Phil's Animal Rentals» η οποία νοικιάζει ζώα (!) σε όσους τα ζητούν! Για την εταιρεία διεξάγονται έρευνες...
Δείτε το βίντεο

newsbeast 

Τα τελευταία λόγια ενός καρκινοπαθούς blogger!!!

"Τώρα είμαι νεκρός. . . αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο ιστολόγιο" έγραψε ο Μίλερ στο (μεταχρονολογημένο) συναισθηματικό αυτό κείμενο.
Η τελευταία ανάρτηση ενός μπλόγκερ από τη Βρετανική Κολομβία πριν από το θάνατό του προκάλεσε αισθήματα θλίψης και συμπάθειας σε οκτώ εκατομμύρια αναγνώστες του ιστολογίου του από διάφορες χώρες του κόσμου.
Η οικογένεια του Ντέρεκ Μίλερ, 41 ετών, προσπαθεί να αντιμετωπίσει την απώλεια, μετά από την άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο για τέσσερα χρόνια, ενώ το κείμενό του που τιτλοφόρησε "Η Τελευταία Ανάρτηση" στο ιστολόγιό του προκάλεσε αίσθηση σε πολλούς αναγνώστες.
"Τώρα είμαι νεκρός. . . αυτή είναι η τελευταία μου ανάρτηση στο ιστολόγιο" έγραψε ο Μίλερ στο (μεταχρονολογημένο) συναισθηματικό αυτό κείμενο.
"Έχω διαπιστώσει πως μπορεί να θρηνώ για ό,τι δεν θα μάθω αλλά δεν μετανιώνω για όσα με έφεραν στο σημείο που βρίσκομαι", ανέφερε. "Ο κόσμος είναι όμορφος, εκπληκτικός , θαυματουργός. Υπάρχουν πάντοτε πράγματα να ανακαλύψεις. Δεν μετανιώνω για τίποτε κι ελπίζω η οικογένειά μου να μπορέσει να πράξει ανάλογα". Αναφέρεται ακόμα "στην αγάπη του για τη σύζυγό του" Έρντρι.
Ο Μίλερ είχε προσελκύσει αρκετούς αναγνώστες στο ιστολόγιό του (http://www.penmachine.com) τα τελευταία δέκα χρόνια. Συγγραφέας και διορθωτής, ο Μίλερ είχε πτυχίο στη θαλάσσια βιολογία, ήταν φωτογράφος κι ειδικός στους υπολογιστές. Αλλά τον τελευταίο καιρό έγραφε κυρίως για την πάλη του με τον καρκίνο.
Ο Μίλερ άρχισε να γράφει την "Τελευταία Ανάρτηση" τον Ιανουάριο κι έκανε μερικές διορθώσεις δύο μέρες πριν το θάνατό του, όπως μετέδωσε το Canadian Press. Κανένας από την οικογένειά του δεν είχε διαβάσει το κείμενο μέχρι την μετά θάνατο δημοσίευσή του από τον καλύτερο του φίλο. Όταν αναρτήθηκε το τελευταίο του κείμενο, το ιστολόγιο του δέχθηκε 6.000 "μοναδικές επισκέψεις" (hits) το λεπτό με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει πρόβλημα ο εξυπηρετητής (server) του.
newsit 

Βιάζουν ομοφυλόφιλες γυναίκες για να τις βάλουν στον "σωστό" δρόμο

Κρανίο συντετριµµένο, δόντια βγαλµένα, πρόσωπο παραµορφωµένο. Το πτώµα τής 24χρονης λεσβίας Νοξόλο Νογκουάζα, µητέρας δύο παιδιών, έφερε πολλαπλές µαχαιριές από γυαλί. Λίγο πιο πέρα, χρησιµοποιηµένα προφυλακτικά.
Ηταν γνωστή για τη δράση της υπέρ των δικαιωµάτων των οµοφυλοφίλων και το περασµένο βράδυ, σ’ ένα µπαρ της περιοχής, είχε λογοφέρει µε µια παρέα ανδρών που ενοχλούσαν τη σύντροφό της.
Την περασµένη Πέµπτη, ένα 13χρονο κορίτσι στη Νότια Αφρική έπεσε θύµα βιασµού ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν προς το σχολείο, στην Πρετόρια. Την Κυριακή του Πάσχα, σε ένα απόµερο σοκάκι, βρέθηκε άγρια κακοποιηµένο το πτώµα µιας νεαρής κοπέλας. Και οι δύο έπρεπε να «θεραπευτούν», «να µπουν στον ίσιο δρόµο». Ηταν λεσβίες.
«Ο θάνατος της Νογκουάζα είναι το τελευταίο κρούσµα µιας σειράς σαδιστικών δολοφονιών οµοφυλόφιλων – ανδρών και γυναικών – και ανθρώπων που έχουν υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου», ανακοίνωσε αµέσως µετά το τραγικό συµβάν η διεθνής οργάνωση προστασίας ανθρωπίνων δικαιωµάτων Human Rights Watch – σε αντίθεση µε τα τοπικά µέσα που µετέδωσαν την είδηση µε µικρά γράµµατα.
Η νουθέτηση διά του «διορθωτικού» βιασµού δεν είναι νέο φαινόµενο. Η σεξουαλική βία – περίπου 500.000
βιασµοί τον χρόνο – και ο µισογυνισµός είναι βαθιά ριζωµένες έννοιες στη νοτιοαφρικανική κοινωνία. Σύµφωνα µε οργάνωση που εδρεύει στο Κέιπ Τάουν, 31 λεσβίες έχουν δολοφονηθεί την τελευταία δεκαετία και δεκάδες βιάζονται κάθε εβδοµάδα.
Ωστόσο, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το φαινόµενο µε αριθµητική ακρίβεια, λόγω της έλλειψης επίσηµων στατιστικών στοιχείων: τα θύµατα σπάνια αναφέρουν στις Αρχές τον βιασµό τους, καθώς η συµπεριφορά των αστυνοµικών απέναντί τους είναι συχνά απαξιωτική. Κάποιοι πιστεύουν ακόµη και ότι τους «άξιζε».
Τα οµοφυλόφιλα ζευγάρια στη Νότια Αφρική έχουν το νόµιµο δικαίωµα από το 2002 να υιοθετήσουν παιδί και από το 2006 να παντρευτούν. Τούτο βέβαια ισχύει στα µεγάλα αστικά κέντρα, γιατί στην περιφέρεια οι λεσβίες είναι καταδικασµένες στην κόλαση. Οι παραδοσιακές συµπεριφορές, φαίνεται, δεν συµβαδίζουν µε το προοδευτικό Σύνταγµα που εγκρίθηκε το 1996 και κατοχύρωνε την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων.
ΤΑ ΝΕΑ

"Λύγισε" πάνω στη σκηνή η Χαρούλα Αλεξίου!

«Λύγισε» πάνω στη σκηνή η κορυφαία ερμηνεύτρια. Μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της έζησε προχθές το βράδυ η Χαρούλα Αλεξίου.
Σε ένα από τα πιο όμορφα θέατρα του κόσμου, στο «Teatro Della Pergola» στη Φλωρεντία, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια τιμήθηκε για την προσφορά της στο τραγούδι. Η Χαρούλα ανέβηκε πρώτη στο βάθρο από τους άλλους τιμηθέντες, κράτησε συγκινημένη το βραβείο, το χρυσό έμβλημα, το κρίνο της Φλωρεντίας πάνω σε μια σφαίρα, ενώ το κοινό το οποίο είχε κατακλύσει το θέατρο χειροκροτούσε ασταμάτητα. Με δάκρυα στα μάτια το αφιέρωσε στην Ελλάδα -την αγαπημένη της- και τους Ελληνες, με μια ευχή από τα βάθη της καρδιάς της: «Να ξεπεράσει τις δύσκολες ώρες που περνάει και να βγει σύντομα από την κρίση».
Χθες το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο της Ρώμης, κατά την επιστροφή της το τηλέφωνό της χτυπούσε ασταμάτητα. Οι φίλοι της ήθελαν να τη συγχαρούν και να την καμαρώσουν. Γιατί μέσα από τη φωνή της η Ελλάδα ταξιδεύει στα πέρατα της γης. Μία μόνο διανυκτέρευση έκανε χθες στην Αθήνα και σήμερα αναχωρεί για το Ελσίνκι της Φιλανδίας, πρώτος σταθμός της ευρωπαϊκής της περιοδείας που ξεκινάει την Κυριακή 15 Μαΐου.
«Νοιώθει μεγάλη χαρά και απέραντη συγκίνηση. Είναι στα καλύτερά της αυτή την εποχή η Χαρούλα» δηλώνει στην «Εspresso» στενή συνεργάτης της.
Το βραβείο Una vita per la musica - Giglio d΄ oro ( Ζω για την μουσική - χρυσό κρίνο) απονέμεται από το Ιδρυμα Premio Galileo σε καταξιωμένες προσωπικότητες. Στο παρελθόν έχει απονεμηθεί στον πρώην υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας Ζαν Λαγκ, στην Κλαούντια Καρτινάλε, στον Ρομπέρτο Μπενίνι, αλλά και στον πρώην πρόεδρο της Πολωνίας Λεχ Βαλέσα και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Φέτος μαζί με την Χαρούλα Αλεξίου τιμήθηκε και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Εμανουέλ Μπαρόζο. Οι Ιταλοί αγαπούν ιδδιαίτερα τα τραγούδια της Χαρούλας, τη θεωρούν «την πιο σημαντική τραγουδίστρια της Ελλάδας» και γι’ αυτό την τίμησαν.

ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ «MR ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ»
Η φιλία της με τον Λάκη Λαζόπουλο είναι γνωστή. Πέρα από απέραντη εκτίμηση, η Χαρούλα Αλεξίου και ο «Μr Aλ τσαντίρι» μοιράζονται και πολύ προσωπικά τους θέματα. Δεν είναι τυχαίο που ο ηθοποιός θέλει και φέτος να τελειώσει την εκπομπή του έχοντας πλάι του τη Χαρούλα. Και μάλιστα στη Λάρισα, που τόσο πολύ επιθυμούσε να τιμήσει με την παρουσία του. Το επόμενο ραντεβού τους, στην Πάρο. Για χάρη του η Χαρούλα νοίκιασε σπίτι μόλις λίγα χιλιόμετρα από το εξοχικό του Λάκη. Αν και της είχε προτείνει να τη φιλοξενήσει, σε καμία περίπτωση εκείνη δεν θα ήθελε να τον επιβαρύνει.
Η Χαρούλα Αλεξίου, με τη μεγάλη καριέρα και τη διεθνή αναγνώριση, σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, είναι ένας απλός και ευαίσθητος άνθρωπος που χαίρεται να απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής. Τη συντροφιά του μοναχογιού της Μάνου, τα ταξίδια, την παρέα των καλών της φίλων που αγαπάει και εμπιστεύεται, τους ανθρώπους της γειτονιάς που αναγνωρίζουν τη σπάνια φωνή της και χαίρονται κάθε φορά που τη συναντούν.
Στην Πάρο η τραγουδίστρια θα μπορεί να απομονωθεί και να προγραμματίζει τα επόμενα βήματά της στον χώρο της μουσικής.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες «το σπίτι το έχει ενοικιάσει και όχι αγοράσει» καθώς η Πάρος είναι από τα αγαπημένα της νησιά. Δεν είναι όμως μόνο η ομορφιά του τόπου που έκανε τη Χαρούλα να ρίξει άγκυρα στο συγκεκριμένο Κυκλαδονήσι. Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της έπαιξε και το γεγονός ότι εκεί έχει σπίτι και πηγαινοέρχεται συχνά ο αγαπημένος της φίλος Λάκης Λαζόπουλος. Οι δύο καλλιτέχνες συνδέονται με πολύ στενή φιλία, αγαπούν και εκτιμούν ο ένας τον άλλον και στην Πάρο θα έχουν την ευκαιρία να συναντιόνται και στις περιόδους των αποδράσεών τους από την πρωτεύουσα.
Παράλληλα η Χαρούλα ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια μεγάλη αλλαγή, να μετακομίσει από το κέντρο της Αθήνας στα βόρεια προάστια. Απόφαση που δεν πήρε και τόσο εύκολα αφού έχει συνηθίσει να ζει στο κέντρο της πόλης το οποίο λατρεύει.
Espressonews 

Ποιος μεγαλοεφοπλιστής αγόρασε το Porto Hydra;

Ποιος έχει λεφτά στην Ελλάδα για να κάνει τέτοιου είδους επενδύσεις;
Ποιος είναι ο τύπος που θέλουν όλοι να τον παντρευτούν; Ποιος είναι ο άνθρωπος εκείνος που πούλησε τα καράβια του για να κάνει μπίζνες στην Ευρώπη;
Μιλάμε φυσικά για τον…

ΣΟΚ: Νεκρός ο αρχηγός του Νεοναζιστικού Κόμματος από τον 10χρονο γιο του!

Μια σοκαριστική και ταυτόχρονα περίεργη δολοφονία εξετάζουν οι αρχές της Καλιφόρνιας από χτες, όταν στο Riverside ένα δεκάχρονο αγόρι πυροβόλησε και σκότωσε τον ίδιο του τον πατέρα με ένα πιστόλι που βρήκε μέσα στο σπίτι.
Η οικογένεια του Τζεφ Χολ ζούσε με τα πέντε της παιδιά στην επαρχία της αμερικανικής πολιτείας και ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή καθώς ο Τζεφ ήταν μέλος του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κινήματος, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο νεοναζιστικό κόμμα στις ΗΠΑ.

«Θέλω μια κοινωνία λευκών και θα δώσω και την ζωή μου για αυτή», δήλωνε ο Τζεφ και την ίδια ιδεολογία είχε μεταδώσει και στα παιδιά του, μέχρι που την 1 Μαΐου, ο δωδεκάχρονος γιος του, φορώντας στο λαιμό την αλυσιδίτσα με τα διακριτικά των SS, πήρε το πιστόλι του και τον πυροβόλησε μέσα στο ίδιο του το σαλόνι.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η δολοφονία ήταν εκ προθέσεως, αλλά τα κίνητρα πίσω από αυτό δεν είναι ακόμη πλήρως κατανοητά.

Ο Τζεφ Χολ ήταν ο αρχηγός της ομάδας του Νεοναζιστικού Κόμματος που δραστηριοποιείται για την περιοχή Riverside της Καλιφόρνιας.

Ποιός πρώην υπουργός έδειξε τα αρ@@δια του σε αρχηγό κόμματος;

Πασίγνωστος πρώην υπουργός έδειξε με θράσος τα αχαμνά του σε αρχηγό κόμματος στη βουλή. 
Ποιος ο υπουργός;

Τσουνάμι προσφυγών στην Λάρισα του... Πηλαδάκη

Μετά τους Κανόμπιο και Κούλιτς ένας ακόμα παίκτης έκανε προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα του από την ΑΕΛ. Πρόκειται για τον Αλεκσάνταρ Σίμιτς.Ο Σίμιτς έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους "βυσσινί" ενώ δεν μετέχει στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.
Εκτός από τον Σίμιτς με εξώδικο απειλεί την ΠΑΕ και Στάθης Ταυλαρίδης που ζητάει τα δεδουλευμένα του.
>Ο αμυντικός της ΑΕΛ ξεκαθάρισε ότι αν δεν εξοφληθεί μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα καταθέσει και αυτός προσφυγή.
Εκτός από τον Ταυλαρίδη υπάρχουν και άλλοι παίκτες που έχουν έρθει σε οικονομική ρήξη με την ΠΑΕ όπως οι Κουζάν και Ταλ. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες.
Δείτε περισσότερα θέματα
Πηγή 

Χρόνια πολλά Πάμπλο…

Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ο πιο αγαπητός παίκτης της ΠΑΟΚτσήδικης κερκίδας. Πέρα από την αγωνιστική του προσφορά ο κόσμος γουστάρει συνολικά την προσωπικότητα του σκληροτράχηλου Ουρουγουανό χαφ, ο οποίος έχει εξελιχθεί σε λαϊκό ήρωα της Τούμπας τα τελευταία χρόνια. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει σήμερα τα γενέθλιά του! Τα “ΣΠΟΡ” με αφορμή την είσοδό του στο 35 έτος της ηλικίας του σας παρουσιάζουν 35 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τη ζωή του και την παρουσία του στα γήπεδα, μαζί με ιστορικές ατάκες και πληροφορίες για την καριέρα του.
1. Γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1977 στο Πάντο της επαρχίας Κανελόνες της Ουρουγουάης.
2. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μοντεβιδέο Γουόντερερς το 1996 σε ηλικία 19 χρονών, συνέχισε στην Πενιαρόλ και το 1999 πρωτοήρθε στην Ευρώπη, όντας ήδη δύο χρόνια διεθνής στην εθνική Ουρουγουάης.
3. Έμεινε δύο χρόνια στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης, έχοντας 44 συμμετοχές και τρία γκολ.
4. Ο Γκαρσία ως ποτό προτιμάει το "καλιμότσο". Είναι μία… ισπανική συνταγή που φτιάχνεται από κόκκινο κρασί με κόκα κόλα! Όταν είχε πρωτοπάει στην Ισπανία και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ο μάνατζέρ του τον έβγαλε σε ένα ακριβό εστιατόριο για να του κάνει το τραπέζι. Παρήγγειλε ένα ακριβό μπουκάλι κρασί και όταν είδε τον Γκαρσία να το κάνει... "καλιμότσο" βάζοντας μέσα κόκα κόλα άρχισε να τραβάει μαλλιά του!
5. "Πήγα στην Ισπανία 20 χρονών, φρεσκοπαντρεμένος”, έχει να διηγηθεί. “Στη Β' Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έπαιζα στους αγώνες για τρεις μήνες. Έκανα μόνο προπονήσεις. Κάποια στιγμή επιτέλους τραυματίστηκε ο παίκτης που έπαιζε στη θέση μου και εγώ χάρηκα! Παίζαμε με τη Βαγιαδολίδ, αλλά τελευταία στιγμή έμαθα ότι ο προπονητής θα έβαζε στη θέση μου επιθετικό. Τρελάθηκα, έφυγα από το γήπεδο και πήρα τον πατέρα μου να του πω πως γυρίζω πίσω. Αυτός μου είπε να πιω δύο λίτρα κρασί, να χαλαρώσω και να αράξω στην Ισπανία. Έτσι έμεινα και ήρθαν οι ευκαιρίες”.
ΚΑΠΕΛΟ: ΤΟ 2005 ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ “GALACTICOS” ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
Το ιταλικό πέρασμα πριν το μεγάλο άλμα

Όργιο Αμερικανών πρακτόρων στην Φλώρινα

του Κώστα Χαρδαβέλλα
Για πρώτη φορά αποκαλύπτονται μέσα από μυστικές αναφορές της ΚΥΠ (που φέρνει αποκλειστικά στη δημοσιότητα σήμερα το newsbomb.gr), το όργιο των Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων της CIA στην περιοχή της Φλώρινας, για την στήριξη μειονοτικών σλαβόφωνων κινημάτων στην ευαίσθητη περιοχή των συνόρων με τα Σκόπια.
Με προσωπική εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου (στα τελευταία χρόνια της πρωθυπουργίας του), ο Κώστας Τσίμας αρχηγός της ΚΥΠ είχε θέσει υπό στενή παρακολούθηση το Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης, καθώς είχαν ήδη παρατηρηθεί στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’90 τα εξής:
1) Τακτικές επαφές Αμερικανών διπλωματών και πρακτόρων με μειονοτικούς παράγοντες της Φλώρινας, που οργάνωναν σλαβόφωνο κίνημα χρηματοδοτούμενο από τα Σκόπια.
2) Μεταφορά χρημάτων από το Αμερικανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης σε παράγοντες του λεγόμενου «Μακεδονικού Κινήματος» της Φλώρινας για ενίσχυση των ανθελληνικών στόχων τους.
3) Συναντήσεις κάτω από απόλυτη μυστικότητα στην ορεινή περιοχή της Φλώρινας ειδικών απεσταλμένων του Αμερικανικού Προξενείου της Θεσσαλονίκης με παράγοντες των Σκοπίων που εισέδυαν στον ελληνικό χώρο για οργάνωση «Μακεδονικού Κινήματος» στην Ελλάδα.
Ο Κώστας Τσίμας έχει συντάξει εξασέλιδη μυστική έκθεση που αναφέρει τις κινήσεις των Αμερικανών Πρακτόρων και των μειονοτικών της Φλώρινας και τους τρόπους με τους οποίους η ελληνική ΚΥΠ εμπόδιζε τις συναντήσεις αυτές.
Η υπεραπόρρητη αυτή έκθεση παραδόθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος έδωσε αμέσως εντολές σε δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας στην περιοχή της Φλώρινας διακριτικά να παρακολουθούν κάθε κίνηση των Αμερικανών πρακτόρων, ενώ για το θέμα αυτό είχε μιλήσει με λεπτομέρειες ο Κώστας Τσίμας, πριν φύγει από τη ζωή, στον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Ποιος ποδοσφαιριστής έκανε αυτή την γυμνή φωτογράφηση;

Πριν λίγες μέρες εξομολογήθηκε πως προτιμά το ποδόσφαιρο από το σεξ…
και πως απολαμβάνει περισσότερο 90 λεπτά παιχνιδιού στο γήπεδο παρά 90 λεπτά στο κρεβάτι . Μάλλον δεν έχει βρει τη σωστή παρτενέρ ακόμα. Μέχρι να την ανακαλύψει, το ρίχνει σε φωτογραφήσεις που εξάπτουν τη φαντασία του γυναικείου πληθυσμού. Ο Σάλομον Καλού της Τσέλσι φωτογραφήθηκε γυμνός για το περιοδικό «Cosmopolitan» σε στυλ που παραπέμπει σε βασιλιά και με τις χρυσές μπάλες να καλύπτουν αυτό που αν δείχναμε, θα μας πήγαιναν μέσα!
 

Πανικός και πάλι στη Φουκουσίμα!

Μια νέα ρωγμή ανακοίνωσε ότι εντόπισε η Tepco, η διαχειρίστρια εταιρεία του πυρηνικού σταθμού στη Φουκουσίμα, από την οποία διέφευγε ραδιενεργό νερό. Η ρωγμή αυτή τη φορά εντοπίστηκε στον αντιδραστήρα 3 του σταθμού.
Η Tepco υποψιάζεται ότι μέρος του ραδιενεργού υγρού έχει φτάσει στη θάλασσα.

Σε τι κόσμο ζούμε...μπαμπά!

-Τρεις δολοφόνοι - Τρεις μαχαιριές από πίσω – Τέσσερα ορφανά παιδιά.
-Στρατιωτικός διέρρηξε εννέα μαγαζιά μέσα σε μισή ώρα!
-Βίαζε την 12χρονη κόρη του και ανάγκαζε τον ανήλικο γιου του να τραβάει βίντεο!
-Άγριες μέρες και νύχτες στο κέντρο της Αθήνας
-Συμπλοκή Αλβανών με μαχαίρια στα Χανιά
-Κατέστρεψαν νεκροταφεία στην Αλεξανδρούπολη

-Έκλεβε τα τρόφιμα του νοσοκομείου
-Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα τροφίμων
-Πέταξε χειροβομβίδα σε μπαλκόνι
-Χτύπησαν 365 φορές μέσα σε 24 ώρες με πλαστές πιστωτικές κάρτες

-Εκμετάλευση μωρών από ζητιάνους
-Συλλήψεις πέντε ατόμων για κλοπές καλωδίων
-Μέθυσαν 13χρονη στη Ρόδο και την παρενόχλησαν σεξουαλικά
-Νεκρός στο κέντρο της Αθήνας από μαχαιριές 44χρονος την ώρα που ετοιμαζόταν να μεταφέρει την ετοιμόγεννη γυναίκα του στο μαιευτήριο.

Αυτοί είναι μόνο μερικοί  τίτλοι από  blogs και ιστοσελίδες  και αφορούν  το τελευταίο 48ωρο.
Αλήθεια πως καταφέραμε και φτάσαμε ως εδώ;
Πως επιτρέψαμε  να γίνει η πατρίδα μας παράδεισος για εγκληματίες;
Είμαστε πολύ μικρή κοινωνία για τόσο πολύ αίμα.
Ο θάνατος έρχεται πριν τη γέννηση και ο θρήνος δεν αφήνει τη χαρά να ακουστεί.
Καθόμαστε και παρακολουθούμε  απαθείς τη ζούγκλα που δημιουργήσαμε ,ζώντας μέσα σε κλίμα τρόμου και ανασφάλειας και απλά..ευχόμαστε να μην συμβεί σε εμάς.
Ως πότε όμως;
Το είδαμε ΕΔΩ

Εκδήλωση για την καθαριότητα από το Δήμο Γρεβενών

Ενεργό μήνυμα εθελοντισμού και προσφοράς δόθηκε σήμερα από την πόλη των Γρεβενών με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές, δημόσιους φορείς, συλλόγους αλλά και αρκετούς ευαισθητοποιημένους πολίτες με το σύνθημα «Καθαρή πόλη! - Μπορείς να βοηθήσεις!».  Οι εθελοντές ξεχύθηκαν το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου 2011 στους δρόμους της πόλης των Γρεβενών, με αφετηρία το παλιό Δασαρχείο, συμμετέχοντας στην προσπάθεια του δήμου Γρεβενών για μία καθαρή πόλη.



Όπως σας είναι γνωστό, ένα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Δήμος Γρεβενών είναι το θέμα της καθαριότητας, είτε με τη μορφή της αποκομιδής των απορριμμάτων, είτε με την μορφή της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων.

Οι ελλείψεις στο προσωπικό (μόνιμες ή και περιστασιακές) και η παλαιότητα και η φθορά των οχημάτων της αποκομιδής, επιτείνουν το πρόβλημα και γι’ αυτό, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έχουν καταβληθεί από την πλευρά της Διοίκησης και των εργαζομένων, η καθαριότητα, αν και έχει βελτιωθεί, δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που όλοι θα επιθυμούσαμε.

Οι εθελοντές σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του δήμου Γρεβενών ανέλαβαν την πρωτοβουλία, απευθύνοντας μήνυμα περιβαλλοντικής ευαισθησίας στους δημότες των Γρεβενών.


Νωρίς το πρωί , οι εθελοντές έφτασαν στο παλιό Δασαρχείο, όπου τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δημοσθένης Κουπτσίδης, που τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια του δήμου να φαίνεται η πόλη ομορφότερη αλλά και για το υψηλό αίσθημα του εθελοντισμού.


Αξιοσημείωτη η παρουσία στην εκδήλωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών, της Ομάδας Διάσωσης, της Λέσχης 4Χ4, του Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Ποιότητα Ζωής», του 1ου Δημοτικού Σχολείου, των επαγγελματιών καθώς και των ελευθέρων πολιτών.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Α. Τσένης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Α. Τόσκας, οι κ.κ. Αντιδήμαρχοι Α. Καραγιάννης, Αικ. Πέτρου, Γ. Γούλας, Χ. Παρασκευαΐδης, Κ. Μιχαλογιάννης, Α. Τσακστάρας, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Δ. Δόλγηρα, οι κ.κ. Δημοτικοί Σύμβουλοι Γ. Αρμπάρας, Β. Κόραβος και Β. Σταυροπούλου.



Αρχαιοκάπηλος και... πλαστογράφος...Ξεπουλούσε πολύτιμα αντικείμενα!!!

Εύκολους τρόπους να αποκομίζει «ζεστό» χρήμα είχε βρει ένας 51χρονος στην Χρυσούπολη. Ξεπουλούσε πολύτιμα αντικείμενα της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και, για να… συμπληρώνει τα εισοδήματά του, πλαστογραφούσε διπλώματα οδήγησης τα οποία μοσχοπουλούσε σε κάθε ενδιαφερόμενο! Παραδόξως, όμως, αυτοί τον συνέλαβαν τελικά ήταν οι άνδρες της… Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας!
Ο 51χρονος ακινητοποιήθηκε στον δρόμο και πάνω του βρέθηκαν πέντε διπλώματα οδήγησης και μία άδεια ραδιοερασιτέχνη, που αποδείχθηκαν πλαστά. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν 321 αρχαία χάλκινα και ασημένια νομίσματα από τα οποία 142 της Κλασικής και Ρωμαϊκής εποχής και 179 της Βυζαντινής εποχής και της Τουρκοκρατίας, καθώς και 175 αντικείμενα και κοσμήματα της Βυζαντινής εποχής και της Τουρκοκρατίας.
Τα είχε ανακαλύψει ο ίδιος με έναν ανιχνευτή μετάλλων που βρέθηκε στο σπίτι, αλλά δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι
θα έκανε τους έξη πυροκροτητές και τρία φυσίγγια των 22 mm που βρέθηκαν εκεί. Σε ένα τσαντάκι, ο πλαστογράφος φύλαγε δύο ξύλινες σφραγίδες με το εντύπωμα του υπουργείου Μεταφορών- Επικοινωνιών, άλλη μία ξύλινη στρογγυλή
σφραγίδα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας- Καβάλας- Ξάνθης και πλήθος πλαστών αδειών οδήγησης, βεβαιώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καβάλας και ασυμπλήρωτες καρτέλες άδειας οδήγησης και άδειας ραδιοερασιτέχνη! Όπως είπε, τις σφραγίδες είχε προμηθευτεί από έναν άγνωστο Αλβανό έναντι 2.800 ευρώ και τις
χρησιμοποιούσε για να σφραγίζει τις άδειες που πλαστογραφούσε ο ίδιος.
Για κάθε πλαστό δίπλωμα οδήγησης, πληρωνόταν με 700 ευρώ και από τις πωλήσεις που είχε κάνει ως τώρα αποκόμισε συνολικά 4.000 ευρώ! Μεταξύ των ευρημάτων στο σπίτι του, ήταν και έγγραφα με τα ονομαστικά στοιχεία δώδεκα Ελλήνων «πελατών» του 51χρονου, οι οποίοι αναζητούνται για συνέργεια σε πλαστογραφία, όπως και ο Αλβανός που του προμήθευσε τις σφραγίδες. Ο δράστης θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα, ενώ τα αρχαία αντικείμενα θα παραδοθούν στην ΙΗ΄Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων Καβάλας.

Κοζάνη: Έκλεβαν ακόμη και τα… περιστέρια!

Κυριολεκτικά ό,τι έβρισκαν μπροστά τους έκλεβαν από τα σπίτια στα οποία «μπούκαραν» τα μέλη της συμμορίας που εξαρθρώθηκε με την σύλληψη του Βούλγαρου αρχηγού της! Ο «εγκέφαλος» και οι τρεις Έλληνες συνεργοί του είχαν
ρημάξει τις κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, από τις οποίες άρπαζαν ακόμη και… περιστέρια!
Ο 48χρονος Βούλγαρος έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας μετά από τυχαία έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου βρέθηκαν κλοπιμαία και διαρρηκτικά εργαλεία. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι τα μέλη της σπείρας λεηλατούσαν από τα τέλη
Μαρτίου την περιοχή όπου είχαν εισβάλει σε 12 σπίτια και είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 4.015 ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας περίπου 22.000 ευρώ, αλλά και… 40 περιστέρια από έναν περιστερεώνα!
Ο αλλοδαπός διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κοζάνης, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναζητούν τους τρεις Έλληνες συνεργούς του που παραμένουν ακόμη άγνωστοι, ενώ παράλληλα συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν η σπείρα ευθύνεται και για άλλες διαρρήξεις στην περιοχή.

Ζευγάρι κάηκε ζωντανό σε αποθήκη στη Θήβα!

Από θαύμα σώθηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους!
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη του σταθμού του ΟΣΕ στη Θήβα, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να καούν ζωντανοί.
Στην αποθήκη είχαν εγκατασταθεί εδώ και χρόνια ένα ζευγάρι Βούλγαρων μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, όταν έφθασε η Πυροσβεστική για το άτυχο ζευγάρι ήταν αργά, ενώ ευτυχώς τα παιδιά και τα εγγόνια τους κατάφεραν να σωθούν.

Στα 100στα του γενέθλια, παντρεύτηκε την γυναίκα των ονείρων του!

Ο γαμπρός και η νύφη: Ο Φόρεστ Λάνσει, 100 ετών και η σύζυγος του Ρόουζ Πόλαρντ-Λάνσει 90 ετών.
Μετά από 30 χρόνια αναμονής και κοινής συμβίωσης ο Φόρεστ Λάνσει, 100 ετών παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ρόουζ Πόλαρντ-Λάνσει 90 ετών από τη Καλιφόρνια.
Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε την δεκαετία του 1980’ σε ένα τυφλό ραντεβού, όπου γνωρίστηκαν και μετά από έναν ρομαντικό χορό που χόρεψαν μαζί αμέσως κατάλαβαν πως είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλο. Από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι είναι αχώριστο και συμβιώνει μαζί.

Και οι δύο τους στο παρελθόν έχουν πραγματοποιήσει από έναν γάμο, αλλά οι σύζυγοι και των δύο πέθαναν. Όπως λεει η Ρόουζ μετά το θάνατο του πρώτου της συζύγου υποσχέθηκε πως δεν θα ξαναπαντρευτεί, χωρίς όμως να υπολογίζει την γνωριμία της με τον τωρινό της σύζυγο Φόρεστ Λάνσει και την πρόταση γάμου που της έκανε.

Αμέσως δέχτηκα, δηλώνει η Ρόουζ, αλλά με την προϋπόθεση ότι ο γάμος θα γίνει όταν ο Φόρεστ κλείσει τα 100 του χρόνια.

Ο γάμος έγινε και με σύνολο 190 χρόνων μαζί ο Φόρεστ και η Ρόουζ μπήκαν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το γηραιότερο νιόπαντρο ζευγάρι.
Τις ευχές του στο ζευγάρι έστειλε και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. 

Προφυλακίστηκαν έξι για τη δολοφονία των αστυνομικών στο Ρέντη!

Προφυλακίστηκαν, μετά τις απολογίες τους ενώπιον της 16ης Τακτικής Ανακρίτριας, έξι εκ των δέκα κατηγορουμένων στην υπόθεση της ληστείας στο Μενίδι που κατέληξε στη δολοφονία των δύο νεαρών αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι δέκα κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Ευελπίδων. Πρώτοι απολογήθηκαν οι τρεις που βαρύνονται για το μακελειό στο Ρέντη.
Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών ανακρίτρια και Εισαγγελέας έκριναν ότι οι έξι κατηγορούμενοι - που βαρύνονται με την δολοφονία των αστυνομικών αλλά και την ληστεία - πρέπει να προφυλακιστούν, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις συγκατηγορούμενοι τους κρίθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με την επιβολή των περιοριστικών όρων της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα και απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Τους επιβλήθηκαν επίσης χρηματικές εγγυήσεις που κυμαίνονται από 10 έως 15 χιλιάδες ευρώ στον καθένα.
Τη Δευτέρα είχαν απολογηθεί και αφέθηκαν ελεύθεροι δυο συγκατηγορούμενοι τους που βαρύνονταν με παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών σε βαθμό πλημμελήματος.

Αυτός είναι ο Αλβανός αρχιμαφιόζος της συμμορίας που σκότωσε τους 2 ήρωες της ΔΙΑΣ... (Βίντεο)

Ο Αλβανός αρχιμαφιόζος Τόνυ, ήταν ο εγκέφαλος πίσω από την δολοφονία των δύο παιδιών της ΔΙΑΣ. 
Υπήρχε έγγραφο της ΕΛΑΣ που προειδοποιούσε για επανενεργοποίηση του εν λόγω μαφιόζου, 20 μέρες πριν το διπλό φονικό.Η συμμορία είχε διαπράξει σωρεία κακουργηματικών πράξεων, δολοφονίες, ληστείες και ποιος ξέρει τι άλλο.
Υπάρχουν υποψίες και για σχέσεις αυτής της ομάδας με τρομοκρατικές οργανώσεις.

www.eglimatikotita.gr
Δείτε περισσότερα θέματα

Τα καλύτερα από το Αλ Τσαντίρι για όσους δεν είδαν! (video)

Για ακόμα μία Τρίτη ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε πιο καυστικός από κάθε άλλη φορά σχολιάζοντας τα γεγονότα της εβδομάδας που μας πέρασε.
Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε να ξεκινήσει το χθεσινό «Τσαντίρι» κάνοντας μια αναφορά στον Θανάση Βέγγο λέγοντας πως με τις ταινίες του θα μεγαλώσουν και οι επόμενες γενιές.
Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην σχολιάσει και την πρόταση του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ για ένα «Νέο Μνημόνιο», και βέβαια… την απάντηση της Άνγκελα Μέρκελ.
Στη συνέχεια το κλίμα μέσα στο στούντιο έγινε πιο ανάλαφρο, αφού ο Λάκης παρουσίασε με το δικό του μοναδικό τρόπο τους «συμμετέχοντες» στο Dancing With the Stars 2
Τέλος, καλεσμένος στο χθεσινό «Τσαντίρι» ήταν ο καλός φίλος του Λάκη, Αντώνης Καφετζόπουλος, Οι δυο τους θυμήθηκαν τα παλιά και βέβαια θέμα συζήτησης ήταν οι δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη Τρίτη!

Zougla
Δείτε περισσότερα θέματα

Τρεις δολοφόνοι - Τρεις μαχαιριές από πίσω – Τέσσερα ορφανά παιδιά. (video)


«“Γέννησα το κοριτσάκι µου, αλλά µου φάγανε τον Μανόλη!”.

- Πάλεψε να κρατηθεί ο 44χρονος αλλά δεν τα κατάφερε!!!
- “Έχουν” τα πρόσωπα των δολοφόνων “on camera” οι αστυνομικοί.
- Ενδείξεις για βορειοαφρικανούς
- Καρέ, καρέ τα 15 δευτερόλεπτα της στυγερής δολοφονίας
Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί που έχουν αντιμετωπίσει εκατοντάδες υποθέσεις σοκαρίστηκαν βλέποντας τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Μέσα σε 15 δευτερόλεπτα , όσο κράτησε η επίθεση και η εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου 44χρονου ένιωσαν και εκείνοι όπως όλη η Ελλάδα να τους πλημμυρίζουν αισθήματα οργής, αλλά και πόνου.
Στα πλάνα φαίνεται αρχικά ο άτυχος 44χρονος να προχωράει αμέριμνος κρατώντας την τσάντα που περιείχε την κάμερα με την οποία θα κατέγραφε τις χαρούμενες στιγμές της γέννησης της κόρης του. Του τέταρτου παιδιού του.
Ξαφνικά στο “κάδρο” εμφανίζονται τρεις ακόμη άνδρες. Πέφτουν πάνω του και ενώ οι δύο προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν ο τρίτος αρχίζει να τραβάει την τσάντα.
Ο 44χρονος προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Και τότε δέχεται το πρώτο χτύπημα με μαχαίρι από πίσω.
Δυστυχώς ο 44χρονος συνεχίζει να αντιστέκεται και οι δράστες χωρίς κανέναν δισταγμό τον χτυπούν άλλες δυο φορές με το μαχαίρι στο σώμα και το λαιμό.
Ο άτυχος άνδρας εγκαταλείπει τη μάχη, αιμόφυρτος στηρίζεται σε ένα αυτοκίνητο με κουκούλα που είναι πλάι, οι δράστες σαν να μην έχει συμβεί τίποτε αρπάζουν την τσάντα και φαύγουν με γρήγορες κινήσεις.
Σύμφωνα με “Το Βήμα” οι αστυνομικοί λένε ότι “το πλάνο της συμπλοκής είναι μακρινό αλλά σχετικά ευκρινές γι αυτό που συνέβη. Είναι σοκαριστικό. Φαίνονται όλα καθαρά..."
Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ “από το βίντεο μπορεί να εξαχθούν καλές εικόνες των δραστών ώστε να είναι πιο εύκολη η διαδικασία αναζήτησης και αναγνώρισής τους”.
Αν και ακόμη δεν είχε ξημερώσει οι αστυνομικοί μπορούν να διακρίνουν καθαρά στα πλάνα τους δράστες και μιλούν για βορειοαφρικανούς.
Όπως και να 'χει μιλάμε για το κέντρο της Αθήνας, δυο πολυσύχναστους δρόμους, όπου όπως φαίνεται αρκούν 15 δευτερόλεπτα για να χαθεί μια ζωή. Να μείνουν ορφανά τέσσερα παιδιά, το ένα δυο ώρες πριν δει το φως της ζωής. 15 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να φύγει από τη ζωή ένας άνθρωπος δυο ώρες πριν φέρει στον κόσμο μια καινούργια ζωή.
Κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να ... αγανακτήσουν, προκλήθηκαν επεισόδια. Η ουσία μένει. Δεν μπορεί να “φεύγει” έτσι μια ζωή. Καλύτερα να αναλογιστούμε πόσο τελικά “κοστίζει” πλέον η ζωή. Όσο μια κάμερα; Πως φτάσαμε ως εκεί;



«“Γέννησα το κοριτσάκι µου, αλλά µου φάγανε τον Μανόλη!”. Αυτό µου είπε στο τηλέφωνο η γυναίκα του Μανόλη και κουµπάρα µου. Λίγη ώρα πριν είχα ακούσει στην τηλεόραση για “στυγερό έγκληµα στην οδό Ηπείρου” κι ανησύχησα, γιατί ήξερα ότι εκεί µένουν οι κουµπάροι µου. Οταν πια άκουσα στα κανάλια ότι “το θύµα ήταν σύζυγος ετοιµόγεννης”, τότε πλέον κατάλαβα το κακό που µας είχε βρει…».
Σοκαρισµένος, όπως όλο το πανελλήνιο, ο κουµπάρος του άτυχου Μανόλη Καντάρη πουτον σκότωσαν για µια βιντεοκάµερα,ο 41χρονος Γιάννης Βογιατζής, έφτασε χθες το απόγευµα µε το πλοίο στον Πειραιά από την Κύθνο. Αφενός για να βρεθεί αρχικά στο µαιευτήριο στο πλευρό της κουµπάρας του, της πνευµονολόγου στο Ερρίκος Ντυνάν, Σιµόνας Βιρτζίλι. Αφετέρου για να παραβρεθεί και στην κηδεία του 44χρονου Μανόλη Καντάρη, που ήταν στέλεχος φαρµακευτικής εταιρείας. Να πιστέψει την τραγωδία που χτύπησε την πόρτατου παιδικού φίλου του, αδυνατούσε. «Τινα πούµε; Ο Μανόλης χάθηκε έξω από το σπίτι του! Για µια κάµερα,αξίας 300 ευρώ, άφησε πίσω τουτέσσερα παιδιά: το νεογέννητο κοριτσάκι, τον δίχρονο Γιωργάκη – το βαφτιστήρι µου – κι άλλες δυο κόρες, 17 και 19 ετών, από τον προηγούµενο γάµο του. Τι να πουν τώρα και οιγονείς του ή η αδελφή του;»,έλεγε χθες στα «ΝΕΑ». Λίγη ώρα νωρίτερα, κατέφθαναν µέσω Λαυρίου και ο Γιώργος µε τη Μαρία Καντάρη, οι γονείς του θύµατος, ιδιοκτήτες ενοικιαζόµενων διαµερισµάτων στο Σχοινάρι Κύθνου.

«Καιρό τώρα ο Μανόλης µού έλεγε πως ήθελε να φύγειαπό αυτή την περιοχή. Απ’ αυτότο πεντάρι διαµέρισµα όπουζούσε στο Κέντρο, στην οδό Ηπείρου. Εβλεπε ότι στη γειτονιά του λιγόστευαν οι Ελληνες. Προσπαθούσε να το πουλήσει για να φύγει, έστω να το νοικιάσει για να µην πάει χαµένο αυτό το σπίτι. Ηταν αγανακτισµένος που, παρά την αγγελία που έβαλε στον Τύπο, δεν κατάφερνε ναβρει αγοραστή. Ηθελε πολύ να φύγει από εκεί, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε…», είπε στα «ΝΕΑ» ο κ. Βογιατζής.

«Κάνουµεέκκλησηγια βοήθεια. Εµείςοι κάτοικοι, που είµαστε εγκλωβισµένοι σε αυτήν την κατάσταση, ζούµε µε τις συµµορίεςκαι τη µαφία. Αναγκαζόµαστενα ζούµε κλειδωµένοι στα σπίτια µας. Για µας αυτή η τραγωδία είναι καθηµερινότητα. Το επόµενο θύµα µπορεί να είναι οποιοσδήποτε από εµάς. Πόσα πια εγκλήµατα πρέπει να γίνουν µέχρι να αποφασίσειη Πολιτεία να πάρει µέτρα». Η Ελένη Παπαδόπουλου είναι39 χρόνων και κατοικεί στην περιοχή: «Αυτή η τραγωδία είναι ένα δείγµατου εφιάλτη. Είναι ακόµα µια απάντηση στις εξαγγελίες να έρθουν τα νέα ζευγάρια να εγκατασταθούν εδώ. Να γίνουν δηλαδή τα νέαθύµατα των κακοποιών. Η σφαγή έγινε για µια βιντεοκάµερα. Αυτό τα λέει όλα».

«Εδώ οι άνθρωποι είναι αναλώσιµοι»
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΝΕΣΦΥΓΕ

«Σε αυτό το κοµµάτι της Αθήνας οι άνθρωποι είναι αναλώσιµοι...»:

φωνή απόγνωσης και ταυτόχρονα έκκληση για βοήθεια, ακούστηκε πολλές φορές από πολλούς πολίτες χθες το πρωί στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου. Μια µεγάλη κηλίδα από αίµα στο καπό του αυτοκίνητου όπου ακούµπησε ο 44χρονος Μανόλης Καντάρης πριν σωριαστεί δολοφονηµένος, στοιχειώνει τη γειτονιά στο Κέντρο της άθήνας.

Για µια βιντεοκάµερα µε την οποία ο 44χρονος σκόπευε να καταγράψει µια από τις πιο ευτυχισµένες στιγµές της ζωής του, τη γέννηση της κόρης του, δέχθηκε τα θανάσιµα πλήγµατα µε µαχαίρι πισώπλατα και στον λαιµό.

Η αντίστροφη µέτρηση για τη ζωή του άρχισε λίγο πριν από τις πεντέµισι τα ξηµερώµατα, όταν βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου, για να πάει στο πάρκινγκ της οδού Ιουλιανού όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του. Θα επέστρεφε στο σπίτι για να µεταφέρει την ετοιµόγεννη σύζυγό του στο µαιευτήριο.

Στην οδό 3ης Σεπτεµβρίου στο ύψος του αριθµού 57 δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση τριών αγνώστων, πιθανότατα αλλοδαπών σύµφωνα µε τις µαρτυρίες, για να του αρπάξουν τη βιντεοκάµερα. τον χτύπησαν µε το µαχαίρι πρώτα στην πλάτη και του κατάφεραν το θανάσιµο πλήγµα στον λαιµό. Κλονισµένος από τα χτυπήµατα σύρθηκε µέχρι το αυτοκίνητο όπου σωριάστηκε νεκρός.

Η σύζυγός του Σιµόνα Βιρτζίλι (είναι ελληνοϊταλίδα) µαζί µε τη µητέρα της που είναι φαρµακοποιός και είχε έρθει για τη γέννα από τον πύργο Ηλείας, τον περίµεναν να επιστρέψει. τον βρήκαν νεκρό. Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα µε ασθενοφόρο µεταφέρθηκε στο µαιευτήριο όπου λίγο αργότερα έφερε στο κόσµο το κοριτσάκι της.

«άκουσα τις φωνές και βγήκα στο µπαλκόνι. Θα ήταν περίπου 5.30 το πρωί. ο άνθρωπος είχε ήδη δεχθεί την πρώτη µαχαιριά. το σκηνικό ήταν τροµακτικό. Μέχρι να κατέβουµε είχαν φύγει» περιγράφει ο αυτόπτης µάρτυρας Λευτέρης Ψίλος και προσθέτει: «Στην περιοχή επικρατεί τρόµος. Και σε µένα είχαν επιτεθεί το περασµένο καλοκαίρι, καθώς επέστρεφα από διακοπές.

τέσσερις Ρουµάνοι µε χτύπησαν στο κεφάλι ενώ έβγαζα τα πράγµατά µου από το πορτ µπαγκάζ».


ΤΑ ΝΕΑ 

Eurovision: Στον τελικό η Ελλάδα!

Μόλις τρίτη, μετά την Σερβία και την Λιθουανία ανακοινώθηκε η χώρα μας ότι – ναι – περνά στον τελικό.
Εξαιρετικός ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος μετά το άγχος των πρώτων δευτερολέπτων, αφέθηκε στην σκηνή και μέχρι και στροφές έριξε στην κορύφωση του Watch my Dance.
Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στον α’ ημιτελικό ήταν αναμφισβήτητα εκείνη της Ελλάδας, όπως και του Αζερμπαϊτζάν, (η ερμηνεύτρια του οποίου ήταν φανερό ότι είχε πρότυπό της την Jennifer Lopez), η εκπληκτική Ουγγαρία, καθώς και εκείνη της Λιθουανίας, που ερμήνευε το κομμάτι της και στην νοηματική γλώσσα!
Τα μεγαλεία της Eurovision ανήκουν πλέον στο παρελθόν, είναι δεδομένο αυτό. Οι εποχές που κορυφαίοι σχεδιαστές επιμελούντο τα ρούχα των ερμηνευτών, η εμφάνιση της κάθε χώρας θύμιζε υπερπαραγωγή, αλλά κυρίως βλέπαμε έναν γαλαξία αστέρων της σοουμπιζ συγκεντρωμένο για τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και μόνον εκεί, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Περιττό να πούμε ότι άλλες χρονιές ακούγαμε κομμάτια που κυριολεκτικά δεν τα "χορταίναμε". Και όχι ένα και δύο, αλλά πολύ περισσότερα. Κι αυτό αν μη τι άλλο το καταλάβαμε φέτος. Γιατί του χρόνου, όπως φαίνεται, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα.
Οι χώρες που προκρίθηκαν: Σερβία Λιθουανία Ελλάδα Αζερμπαϊτζαν Γεωργία Ελβετία Ουγγαρία Φινλανδία Ρωσία Ισλανδία
Δείτε περισσότερα θέματα

Νέα υπηρεσία online μουσικής από τη google

Η Google θα παρέχει στους χρήστες της μία νέα υπηρεσία, η οποία επιτρέπει το κατέβασμα μιας μουσικής συλλογής που θα... ακούγεται παντού, με ή χωρίς σύνδεση στο Internet, με το συγχρονισμό αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε διάφορες συσκευές.
Ο Πολ Τζόις, αξιωματούχος της Google, δήλωσε: "Όταν κατεβάζετε μουσική από αυτή τη νέα υπηρεσία, μπορείτε να την ακούσετε στο διαδίκτυο σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή". Ο όμιλος Google, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Η υπηρεσία αυτή, επί του παρόντος σε πειραματική έκδοση, είναι προσβάσιμη μόνο με πρόσκληση, επιτρέπει το σχηματισμό μιας δισκοθήκης με οποιοδήποτε φάκελο ή μια συλλογή iTunes (η μουσική υπηρεσία της Apple που είναι προσβάσιμη μέσω των συσκευών iPod και iPhones και τις ταμπλέτες iPad). Όταν κατεβάζετε νέα τραγούδια στον υπολογιστή σας, μπορούν να προστίθενται αυτόματα στην online δισκοθήκη σας". Σε ότι αφορά την πρόσβαση χωρίς σύνδεση στο internet, θα λειτουργήσει είτε για τραγούδια που πρόσφατα ακούστηκαν, ή για μια μουσική επιλογή ειδικά καθορισμένη. Δείτε περισσότερα θέματα

Η Google μας «έφαγε» την Ηπειρο!

Δεύτερη μέρα για το Google I/O 2011 η σημερινή με αρκετές αποκαλύψεις οι οποίες ως επί το πλείστον βασίζονται στο Chrome.
Chrome Web Store
Η Google ανακοίνωσε πως θα λανσάρει το Chrone Web Store της σε ολόκληρη την κοινότητα χρηστών του δημοφιλούς browser. Σύμφωνα με τον χάρτη της Google, φαίνεται να συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, η οποία θα έχει πρόσβαση στα apps του συγκεκριμένου «μαγαζιού».

Θα ήταν θεμιτή πάντως η βοήθεια των αναγνωστών για τη διευκρίνιση αυτού του χάρτη, ο οποίος φαίνεται σαν να μην έχει την Ήπειρο στην Ελλάδα, αλλά και μικρό μέρος της Μακεδονίας και Θράκης.  
Πηγή